Top 11 Java IDEs και Online Compilers για Παραγωγική Ανάπτυξη

Τα Java IDE είναι αποτελεσματικά εργαλεία που βοηθούν τους προγραμματιστές σας να παράγουν ποιοτικό κώδικα για την ανάπτυξη λογισμικού. Όχι μόνο απλοποιούν τη συνολική διαδικασία ανάπτυξης λογισμικού, αλλά σας προσφέρουν επίσης πολλά οφέλη.

Αλλά γιατί το χρειάζεστε τελικά;

Είναι επειδή η κωδικοποίηση, η δοκιμή, ο εντοπισμός σφαλμάτων και η διαχείριση έργου μπορεί να γίνουν πολύπλοκες, ειδικά αν εργάζεστε σε ένα μεγάλο έργο. Και δεν έχετε την πολυτέλεια να χάνετε χρόνο και να καλωσορίζετε την αναποτελεσματικότητα γιατί μπορεί να διαταράξει ολόκληρο τον κύκλο ζωής της ανάπτυξης.

Για αυτό, τα Java IDE φαίνεται να είναι χρήσιμα.

Λοιπόν, ας συζητήσουμε περισσότερο τα Java IDE και ας δούμε μερικές καλές επιλογές που είναι διαθέσιμες στην αγορά.

Τι είναι το Java IDE;

Για να κατανοήσουμε το Java IDE, ας καταλάβουμε πρώτα τα δύο πράγματα – Java και IDE.

Ιάβα είναι από τις πιο δημοφιλείς γλώσσες προγραμματισμού που κυκλοφόρησε το 1995 από τη Sun Microsystems. Είναι μια υψηλού επιπέδου και ισχυρή γλώσσα και μια πλατφόρμα ανάπτυξης για τη δημιουργία πιο γρήγορων και ανταποκρινόμενων εφαρμογών για κινητές συσκευές και web.

Η γλώσσα χρησιμοποιείται σε πολλούς τομείς, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας πληροφοριών (IT), των τραπεζών, των χρηματοοικονομικών και πολλών άλλων. Έχει σημαντικό μερίδιο αγοράς στον ψηφιακό κόσμο και έχει γίνει τόσο ισχυρό που πολλοί ιστότοποι και εφαρμογές δεν θα λειτουργούν χωρίς την εγκατάσταση Java σε αυτούς.

Έτσι, εάν θέλετε να εφαρμόσετε Java για την ανάπτυξη κώδικα για την εφαρμογή σας, χρειάζεστε ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον ανάπτυξης (IDE). Είναι επειδή απλοποιεί ολόκληρη τη διαδικασία ανάπτυξης από την κωδικοποίηση έως τη δοκιμή και τον εντοπισμό σφαλμάτων, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τεράστιες εφαρμογές με πολλά αρχεία και κλάσεις, καθιστώντας δύσκολη τη διαχείριση των πάντων.

Σκεφτείτε ένα IDE σαν ένα εργαστήριο ή σταθμό εργασίας όπου μπορείτε να βρείτε τα απαραίτητα εργαλεία, εξοπλισμό και υλικά για να πειραματιστείτε και να δημιουργήσετε ένα προϊόν.

Ομοίως, στην ανάπτυξη λογισμικού, το IDE είναι αυτός ο σταθμός εργασίας με τα απαραίτητα εργαλεία και εγκαταστάσεις που χρειάζεστε για την ανάπτυξη εφαρμογών. Είναι ουσιαστικά μια λύση λογισμικού που απλοποιεί τη διαχείριση του έργου και βοηθά στα συντακτικά λάθη και στην ολοκλήρωση του κώδικα. Περιλαμβάνει επίσης μεταγλωττιστές, προγράμματα εντοπισμού σφαλμάτων, επεξεργαστές κειμένου και άλλες δυνατότητες. Μπορείτε να βρείτε IDE για πολλές γλώσσες προγραμματισμού, όπως Java, Python, PHP, JavaScript, C, C++ κ.λπ.

Αυτό το άρθρο εστιάζει στα Java IDE, το λογισμικό που βοηθά τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν κώδικα Java, να τον δοκιμάσουν και να τον διορθώσουν και να δημιουργήσουν μια εξαιρετική εφαρμογή ιστού και για φορητές συσκευές.

Πώς λειτουργεί;

Το Integrated Development Environment (IDE) συνοδεύεται από τρία κύρια στοιχεία – έναν επεξεργαστή κώδικα, έναν μεταγλωττιστή και έναν εντοπισμό σφαλμάτων.

  • Ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κώδικα όπου μπορείτε να γράψετε και να επεξεργαστείτε τον κώδικά σας
  • Ένας μεταγλωττιστής για την εκτέλεση του κώδικά σας και την έξοδο των σφαλμάτων σε αυτόν μεταφράζοντας τον πηγαίο κώδικα σε μια γλώσσα αναγνώσιμη από μηχανή και εκτελέσιμη γλώσσα
  • Ένα πρόγραμμα εντοπισμού σφαλμάτων για τον εντοπισμό σφαλμάτων του κώδικα, τη διόρθωση των σφαλμάτων και τη βελτίωση του κώδικά σας.

Όλα αυτά είναι προσβάσιμα σε μια γραφική διεπαφή χρήστη (GUI).

Τα IDE μπορούν να έχουν δυνατότητες αυτοματισμού για ορισμένες διαδικασίες ανάπτυξης. Επιπλέον, μπορεί επίσης να έχει χαρακτηριστικά όπως μοντελοποίηση δεδομένων και αντικειμένων, βιβλιοθήκη πηγαίου κώδικα και δοκιμή μονάδας. Πρέπει επίσης να διαθέτει μια δυνατότητα συμπλήρωσης κώδικα για να βρείτε τις λέξεις-κλειδιά και τις συναρτήσεις Java. Επιπλέον, ένα IDE συνοδεύεται από διαχείριση πόρων για την εύρεση κεφαλίδων, βιβλιοθηκών, πόρων κ.λπ. που λείπουν.

Γιατί χρειάζεστε ένα Java IDE;

Ένα καλό IDE είναι φίλος του προγραμματιστή. Τους επιτρέπει να γράφουν, να επεξεργάζονται, να δοκιμάζουν και να διορθώνουν τον κώδικά τους χωρίς κόπο σε ένα μόνο χώρο εργασίας. Ας βουτήξουμε βαθύτερα για να κατανοήσουμε τα οφέλη από τη χρήση IDE στις εφαρμογές σας που βασίζονται σε Java:

Ταχύτερη και ευκολότερη ανάπτυξη

Με ένα Java IDE δίπλα σας, μπορείτε να αναπτύξετε τον κώδικά σας πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά. Ο επεξεργαστής κώδικα του διασφαλίζει ότι γράφετε κώδικα και τον επεξεργάζεστε εκεί ο ίδιος και στη συνέχεια μεταβαίνετε γρήγορα στη δοκιμή και τον εντοπισμό σφαλμάτων και την παραγωγή λογικού και ποιοτικού κώδικα για το λογισμικό σας. Σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρόνο και προσπάθεια.

Επιπλέον, τα Java IDE εξοικονομούν χρόνο από τους προγραμματιστές για να αποφασίσουν ποιο εργαλείο θα αξιοποιήσουν για διαφορετικές εργασίες, να μάθουν να τις χρησιμοποιούν και να τις διαμορφώσουν. Θα διασφαλίσει ότι όλοι ακολουθούν ένα συνεκτικό πρότυπο ανάπτυξης στον οργανισμό σας για την παραγωγή αποτελεσματικού κώδικα.

Αυτοματοποίηση και βελτιωμένη διαχείριση έργων

Τα Java IDE διαθέτουν δυνατότητες αυτοματοποίησης των διαδικασιών ανάπτυξης. Εμποδίζει τους προγραμματιστές να κάνουν επαναλαμβανόμενες, μη αυτόματες εργασίες για να εξοικονομήσουν χρόνο για να τον αφιερώσουν σε άλλη παραγωγική εργασία. Επιπλέον, σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να προβάλετε όλους τους πόρους για να βελτιώσετε τη διαχείριση του έργου σας.

  8 μαθήματα κρυπτογράφησης για να γίνετε καλύτεροι στις συναλλαγές

Εύκολο στη χρήση, ενιαία διεπαφή

Τα Java IDE περιλαμβάνουν χρήσιμα εργαλεία και λειτουργίες όπως μεταγλωττιστή, πρόγραμμα επεξεργασίας κώδικα, πρόγραμμα εντοπισμού σφαλμάτων κ.λπ., μέσα σε μια ενιαία, εύχρηστη γραφική διεπαφή. Ως εκ τούτου, οι προγραμματιστές μπορούν να πάρουν όλα τα πράγματα που θέλουν σε ένα μέρος χωρίς να περιηγηθούν σε διαφορετικά εργαλεία και εφαρμογές. Μειώνει τις ταλαιπωρίες και προσφέρει ένα οργανωμένο περιβάλλον.

Αυξάνει την παραγωγικότητα των προγραμματιστών

Δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσετε δυσκολίες στη ρύθμιση Java IDE και στη χρήση του. Με όλες τις δυνατότητες που αναφέρθηκαν παραπάνω, οι προγραμματιστές μπορούν να αναπτύξουν αποτελεσματικά κώδικα. Έτσι, αυξάνει την παραγωγικότητά τους και την εστίαση να κάνουν τα πράγματα αποτελεσματικά.

Πώς να επιλέξετε ένα Java IDE;

Επιλέξτε ένα Java IDE με βάση τις ακριβείς απαιτήσεις ανάπτυξης λογισμικού σας. Μπορεί να εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως:

  • Φύση εφαρμογής: Σκεφτείτε τη φύση της εφαρμογής ή του έργου που θέλετε να αναπτύξετε. Τώρα ελέγξτε εάν το Java IDE που πρόκειται να επιλέξετε είναι κατάλληλο για τις απαιτήσεις σας ή όχι. Πρέπει να προσφέρει τα χαρακτηριστικά για την υποστήριξη της διαδικασίας ανάπτυξης.
  • Διαδικασία ανάπτυξης: Ελέγξτε εάν το IDE συμπληρώνει τη διαδικασία ανάπτυξης που χρησιμοποιείται στην ομάδα σας. Καθώς κάθε ομάδα έχει ένα συγκεκριμένο πρότυπο ανάπτυξης, το IDE που θα επιλέξετε πρέπει να ευθυγραμμίζεται με αυτό.
  • Δεξιότητες: Δείτε πόσο περίπλοκο ή εύκολο είναι να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε το Java IDE. Εάν η ομάδα σας έχει αρχάριους προγραμματιστές, πρέπει να επιλέξετε ένα IDE φιλικό για αρχάριους, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερες επιλογές εάν έχετε έμπειρους προγραμματιστές.
  • Προτίμηση εργαλείου: Διαφορετικοί προγραμματιστές και η ομάδα μπορούν να έχουν συγκεκριμένα πρότυπα ή προτιμήσεις για εργαλεία. Εάν οι προγραμματιστές σας έχουν εμπειρία χρησιμοποιώντας ένα συγκεκριμένο Java IDE και το λατρεύουν, μπορείτε να το κάνετε.

Τώρα, ας μιλήσουμε για τα κορυφαία Java IDE και μεταγλωττιστές μας για να επιτρέψουμε την αποτελεσματική ανάπτυξη λογισμικού.

IntelliJ IDEA

IntelliJ IDEA είναι ένα εργονομικό και ικανό IDE για JVM που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την παραγωγικότητα των προγραμματιστών. Αυτός ο εργονομικός σχεδιασμός, όταν συνδυάζεται με έξυπνη κωδικοποίηση, κάνει την ανάπτυξη πιο ευχάριστη και ιδιαίτερα παραγωγική.

Το IntelliJ IDEA σάς παρέχει μια απίστευτη γρήγορη εμπειρία μέσω σχετικών προτάσεων σε κάθε πλαίσιο, όπως ανάλυση κώδικα on-the-fly, αξιόπιστα εργαλεία ανακατασκευής και άμεση συμπλήρωση κώδικα. Κάνει επίσης τη δουλειά σας πιο απλή καθώς δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε πρόσθετα για αυτό.

Θα βρείτε όλα τα απαραίτητα εργαλεία, όπως ενσωματωμένα συστήματα ελέγχου εκδόσεων, υποστηριζόμενες γλώσσες και μεγάλη ποικιλία υποστηριζόμενων πλαισίων. Το IntelliJ IDEA προσφέρει έξυπνη συμπλήρωση κώδικα που προτείνει μόνο τους τύπους που περιμένετε στο τρέχον πλαίσιο.

Αν και είναι ένα IDE για Java, παρέχει και κατανοεί επίσης βοήθεια κωδικοποίησης για άλλες γλώσσες όπως JPQL, JavaScript, HTML, SQL κ.λπ. Το IDE προβλέπει επίσης τις ανάγκες και αυτοματοποιεί επαναλαμβανόμενες και κουραστικές εργασίες, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στη μεγάλη εικόνα . Επιπλέον, ο μεταγλωττιστής προσπαθεί πάντα να εξαλείψει τον κίνδυνο διακοπής της ροής του προγραμματιστή και να τον ελαχιστοποιήσει.

Το IntelliJ IDEA ασχολείται με άλλες πτυχές, όπως η αναζήτηση σε μια λίστα στοιχείων, η εναλλαγή μιας ρύθμισης, η πρόσβαση σε ένα παράθυρο εργαλείου και η πλήρωση ενός πεδίου. Λαμβάνετε τις πιο πρόσφατες δυνατότητες όπως ενέργειες αποθήκευσης, ανάλυση σε όλο το έργο για έργα Java, διαχείριση εξαρτήσεων Maven και Gradle, επιθεωρήσεις ενημερώσεων, προβολή δομής διαγράμματος, πολλαπλά έτη πνευματικών δικαιωμάτων, σύνθετες ρυθμίσεις και πολλά άλλα.

Αποκτήστε το IntelliJ IDEA Ultimate με μόλις 499 $/χρήστη για τον πρώτο χρόνο, 399 $/χρήστη για το δεύτερο έτος και 299 $/χρήστη για τον τρίτο χρόνο και μετά. Μπορείτε επίσης να ζητήσετε δωρεάν δοκιμή 90 ημερών για την ομάδα σας.

Eclipse IDE

Eclipse IDE προσφέρει Java IDE μαζί με άλλα cool IDE όπως PHP IDE, JavaScript/TypeScript IDE, C/C++ IDE και άλλα. Σας επιτρέπει να συνδυάσετε την υποστήριξη και τις δυνατότητες διαφόρων γλωσσών σε οποιαδήποτε προεπιλεγμένα πακέτα και να κάνετε απεριόριστες επεκτάσεις και προσαρμογές.

Το Cloud IDE θα έχει το λογισμικό σας όπου κι αν πάτε και από όπου φύγατε. Ζήστε τα σύγχρονα σενάρια ανάπτυξης για CSS, HTML, JavaScript και Java χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησής σας για ανάπτυξη μαζί με φιλοξενούμενους χώρους εργασίας.

Επωφεληθείτε από εκτεταμένες πλατφόρμες για να δημιουργήσετε εργαλεία προγραμματιστών επόμενης γενιάς. Δημιουργήστε εργαλεία και υπηρεσίες για να τα συγκεντρώσετε σε νέα πακέτα ή IDE της ταυτότητάς σας. Πολλές πλατφόρμες σάς βοηθούν να σχεδιάζετε κατανεμημένες υπηρεσίες, εργαλεία επιτραπέζιου υπολογιστή, διεπαφές προγράμματος περιήγησης κ.λπ., ώστε να μπορείτε να τα δημοσιεύσετε στο Eclipse Marketplace.

Εγκαταστήστε μια φανταστική συλλογή εργαλείων στο Eclipse desktop IDE, συμπεριλαμβανομένων εργαλείων GUI και προγράμματος δημιουργίας για χαρτογράφηση, αναφορά, δοκιμή, μοντελοποίηση και πολλά άλλα. Κατεβάστε την τεχνολογία Eclipse 2021-09 και εγκαταστήστε τα αγαπημένα σας πακέτα IDE.

Apache NetBeans

Τοποθετήστε όλα τα κομμάτια μαζί με Apache NetBeans’ πλατφόρμα εργαλείων, πλαίσιο εφαρμογών και περιβάλλον ανάπτυξης. Είναι κάτι περισσότερο από ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου που τονίζει τον πηγαίο κώδικα σημασιολογικά και συντακτικά και σας επιτρέπει να αναπαράγετε αποτελεσματικά τον κώδικα με μια μεγάλη γκάμα ισχυρών και εύχρηστων εργαλείων.

  Πώς να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε Memoji και Animoji σε ένα iPhone

Θα λάβετε οδηγούς, πρότυπα και προγράμματα επεξεργασίας που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε εφαρμογές σε PHP, Java και άλλες γλώσσες. Εγκαταστήστε το Apache NetBeans σε οποιαδήποτε λειτουργικά συστήματα όπως Linux, BSD, Mac OSX και Windows που υποστηρίζουν Java. Μόλις γράψετε, τρέξτε όπου θέλετε.

Κατεβάστε το πιο πρόσφατο Apache NetBeans 12.5 και επωφεληθείτε από τις νέες δυνατότητες.

Oracle JDeveloper

Αποκτήστε ένα δωρεάν ολοκληρωμένο περιβάλλον ανάπτυξης Oracle JDeveloper που διευκολύνει τη διαδικασία ανάπτυξης στον κύκλο ζωής ανάπτυξης κάθε εφαρμογής. Το IDE παρέχει μια πλήρη εμπειρία στην κωδικοποίηση, τον εντοπισμό σφαλμάτων, την παρακολούθηση, τη μοντελοποίηση και την ανάπτυξη.

Όλα είναι βελτιστοποιημένα για την πλατφόρμα Oracle. Θα λάβετε επίσης ενσωματωμένα στοιχεία Java EE, Java, υπηρεσίες Web SOAP/RESt, Mobile, Web, Database, Oracle Fusion Middleware και πολλά άλλα.

Το JDeveloper προσφέρει μια δηλωτική και οπτική προσέγγιση για τη βελτίωση της παραγωγικότητας του προγραμματιστή στην ανάπτυξη εφαρμογών. Μειώνει την κουραστική κωδικοποίηση μέσω ενός συνδυασμού επιθεωρητών ιδιοτήτων, διαλόγων επεξεργασίας, παραθύρων δομών και οπτικών επεξεργαστών.

Το Oracle ADF (Πλαίσιο Ανάπτυξης Εφαρμογών) είναι ένα πλαίσιο ανάπτυξης από άκρο σε άκρο χτισμένο στην κορυφή της εταιρικής έκδοσης πλατφόρμας Java και προσφέρει απαράμιλλη παραγωγικότητα. Το πλαίσιο παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για διάφορα επίπεδα, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης επιχειρηματικών υπηρεσιών, εμπλουτισμένου ιστού, επιτραπέζιου υπολογιστή, κινητής τηλεφωνίας, πρόσβασης δεδομένων κ.λπ.

BlueJ

BlueJ έχει σχεδιαστεί για αρχάριους και χρησιμοποιείται από εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο. Είναι ένα δωρεάν περιβάλλον ανάπτυξης Java που σας βοηθά να δημιουργήσετε διαφορετικά εργαλεία. Προσφέρει ένα API επέκτασης που επιτρέπει σε τρίτους να αναπτύξουν επεκτάσεις στο περιβάλλον.

Οι επεκτάσεις θα δώσουν πρόσθετη λειτουργικότητα που περιλαμβάνεται στο βασικό σύστημα. Το BlueJ χρησιμοποιεί Java/JavaFX 11+. και απαιτεί 64-bit Windows, Windows 7 ή νεότερη έκδοση, OS X 10.11 ή νεότερη έκδοση, και 64-bit Debian Buster, Ubunto 18.10 ή νεότερη έκδοση. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε αυτόνομο zip, το οποίο είναι κατάλληλο για μονάδες USB.

JCreator

Αν ψάχνετε για ένα ισχυρό IDE για Java, JCreator ειναι για σενα. Είναι πιο αποτελεσματικό, πιο αξιόπιστο και πιο γρήγορο από άλλα Java IDE. Το JCreator είναι ένα τέλειο εργαλείο ανάπτυξης για κάθε προγραμματιστή κάθε επιπέδου. Θα λάβετε ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών, όπως πρότυπα έργων, ολοκλήρωση κώδικα, πρόγραμμα επεξεργασίας με επισήμανση σύνταξης, διαχείριση έργου, διεπαφή εντοπισμού σφαλμάτων, πλήρως προσαρμόσιμη διεπαφή χρήστη και οδηγούς.

Εκτελέστε προγράμματα Java αποτελεσματικά χωρίς να ενεργοποιήσετε αρχικά το κύριο έγγραφο. Το JCreator πραγματοποιεί αυτόματη αναζήτηση στο αρχείο με το αρχείο HTML ή το αρχείο κύριας μεθόδου που κρατά τη μικροεφαρμογή Java και στη συνέχεια ξεκινά το εργαλείο.

Το JCreator είναι γραμμένο εξ ολοκλήρου σε C++, γεγονός που το καθιστά αποδοτικό και αποτελεσματικό. Θα βρείτε επίσης ένα προηγμένο πρόγραμμα επεξεργασίας με αναδίπλωση κώδικα, αναδυόμενο παράθυρο για συμπλήρωση κώδικα, αναδυόμενο παράθυρο για αποσπάσματα κώδικα, αναγνωριστικά κώδικα, πλοήγηση πηγαίου κώδικα, υποστήριξη JSP, Ant & CVS και πρόγραμμα εντοπισμού σφαλμάτων πλούσιο σε δυνατότητες.

Κατεβάστε το JCreator και δοκιμάστε το.

jGRASP

jGRASP είναι ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον ανάπτυξης για εσάς με οπτικοποιήσεις που βοηθά στη βελτίωση της κατανόησης του λογισμικού. Προσθέτει CSD, υποστηρίζει τις πιο πρόσφατες λειτουργίες γλωσσών Java 17 και προσφέρει ένα ελαφρύ περιβάλλον ανάπτυξης.

Το jGRASP εκτελείται σε κάθε πλατφόρμα με Java Virtual Machine (JVM) και παράγει CSD για C, C++, Java, VHDL, Ada, Python και Objective-C. Θα πάρεις:

  • Γραφήματα προφίλ πολυπλοκότητας (CPG) για Ada και Java.
  • Διαγράμματα κλάσης UML για Java.
  • Προβολείς δυναμικών αντικειμένων που λειτουργούν με ενσωματωμένο πάγκο εργασίας και πρόγραμμα εντοπισμού σφαλμάτων για Java.

Το εργαλείο περιλαμβάνει έναν μηχανισμό αναγνώρισης δομής δεδομένων που αναγνωρίζει αντικείμενα που αντιπροσωπεύουν παραδοσιακές δομές δεδομένων, όπως ουρές, δυαδικά δέντρα, πίνακες κατακερματισμού, συνδεδεμένες λίστες και στοίβες. Όλα εμφανίζονται σε μια διαισθητική προβολή παρουσίασης που μοιάζει με σχολικό βιβλίο.

Τα πρόσθετα jGRASP για Eclipse και IntelliJ (Android Studio και IDEA) προσθέτουν δυνατότητες καμβά και προγράμματα προβολής σε αυτά τα IDE. Ο καμβάς και οι θεατές λειτουργούν με κώδικα Kotlin(JVM), επίσης στην περίπτωση του IntelliJ. Λειτουργεί επίσης στη δημιουργία μιας διεπαφής lldb/gdb για τις απεικονίσεις και τον εντοπισμό σφαλμάτων με υποστήριξη για C και C++ αρχικά. Παράλληλα με αυτό, το jGRASP εργάζεται για την ανάπτυξη νέων ιδεών και δυνατοτήτων για την καλύτερη χρήση σας.

MyEclipse της Genuitec

Αποκτήστε το καλύτερο Java IDE για την επιχειρηματική ανάπτυξη που προσφέρει MyEclipse που παρέχει πρόσβαση στις δημοφιλείς τεχνολογίες σε μία λύση. Έχει αυξήσει την παραγωγικότητα από Spring σε WebSphere και Java EE έως Maven, ώστε να μπορείτε να γράφετε τέλειο κώδικα.

Δημιουργήστε ένα δυναμικό frontend με ένα πολύτιμο και ισχυρό backend με τα καλύτερα εργαλεία που έχετε. Πολλές εταιρείες χρησιμοποιούν IDE πλούσιο σε χαρακτηριστικά για να σχεδιάσουν ισχυρές εφαρμογές. Το πιο πρόσφατο Eclipse παρέχει ενσωματωμένους οδηγούς και βιβλιοθήκες, εργαλεία βάσης δεδομένων, ενσωματωμένο διακομιστή Tomcat, διαχείριση έργων Maven, αναφορές Enterprise και πολλά άλλα.

Θα λάβετε υποστήριξη Angular, εντοπισμό σφαλμάτων JavaScript, επικύρωση TypeScript, αυτόματη συμπλήρωση για HTML, CodeLive για ιστοσελίδες και πολλά άλλα για να αναπτύξετε μια καλύτερη διεπαφή. Πρέπει να έχετε Windows 7 ή νεότερη έκδοση, σύγχρονο Linux, Mac OS 10.9 ή νεότερη έκδοση για να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο.

  Διόρθωση σφάλματος Δεν είναι δυνατή η ενημέρωση του World of Warcraft BLZBNTAGT00000840

Αποκτήστε μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών του MyEclipse με απεριόριστη πρόσβαση στη σουίτα εργαλείων, διαχείριση έργου Maven, ανάπτυξη Spring, υποστήριξη WebSphere και προηγμένα εργαλεία βάσης δεδομένων. Επιλέξτε μια άδεια χρήσης που ταιριάζει στις ανάγκες σας από 31,75 $/χρήστης/έτος.

AWS Cloud9

AWS Cloud9 είναι το cloud IDE για τη σύνταξη κώδικα, την εκτέλεση κώδικα και τον εντοπισμό σφαλμάτων του με ένα πρόγραμμα περιήγησης και περιλαμβάνει πρόγραμμα εντοπισμού σφαλμάτων, τερματικό και πρόγραμμα επεξεργασίας κώδικα. Θα λάβετε απαραίτητα εργαλεία για γλώσσες προγραμματισμού όπως Python, JavaScript, PHP και άλλα, ώστε να μην χρειάζεται να εγκαταστήσετε κανένα αρχείο ή να διαμορφώσετε τη μηχανή ανάπτυξης για να ξεκινήσετε ένα νέο.

Δεδομένου ότι βασίζεται σε σύννεφο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε από όπου θέλετε, με την προϋπόθεση ότι έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο. Το AWS Cloud9 σάς επιτρέπει να αναπτύξετε εφαρμογές χωρίς διακομιστή για να ορίσετε εντοπισμό σφαλμάτων, πόρους και εναλλαγή μεταξύ απομακρυσμένης και τοπικής εκτέλεσης εφαρμογών χωρίς διακομιστή.

Συνδυάστε ένα πρόγραμμα, παρακολουθήστε τις εισροές όλων σε πραγματικό χρόνο και μοιραστείτε γρήγορα το περιβάλλον σας με τους συμπαίκτες σας. Θα έχετε επίσης την ευελιξία να εκτελέσετε το πρόγραμμά σας σε μια παρουσία Amazon EC2 ή σε οποιονδήποτε διακομιστή Linux που υποστηρίζει SSH.

Το Cloud9 παρέχει δυνατότητες εξοικονόμησης χρόνου, όπως η συμπλήρωση κώδικα, ο εντοπισμός σφαλμάτων σταδιακά και η υπόδειξη κώδικα. Προδιαμορφώνει το περιβάλλον με SDK, πρόσθετα και βιβλιοθήκες που χρειάζεστε για ανάπτυξη χωρίς διακομιστή. Μπορείτε να αποκτήσετε απευθείας πρόσβαση στις υπηρεσίες AWS με τη διεπαφή γραμμής εντολών, ώστε να μπορείτε να εκτελείτε εντολές γρήγορα και εύκολα.

Επιπλέον, θα λάβετε λειτουργίες όπως πρόγραμμα επεξεργασίας, ευρεία επιλογή διαμορφώσεων εκτέλεσης, ενσωματωμένο πρόγραμμα εντοπισμού σφαλμάτων, εργαλεία για ανάπτυξη χωρίς διακομιστή, σύνδεση με πλατφόρμα διακομιστή Linux, ενσωματωμένο τερματικό, επεξεργασία, συνομιλία, αλυσίδα εργαλείων παράδοσης και πολλά άλλα.

Εάν χρησιμοποιείτε προεπιλεγμένες ρυθμίσεις για την εκτέλεση ενός IDE για 4 ώρες την ημέρα για 20 ημέρες το μήνα μαζί με μια ρύθμιση αδρανοποίησης 30 λεπτών, η μηνιαία χρέωση θα είναι 2,05 $ για 90 ώρες. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, υπολογίστε την τιμή σας.

Έτσι, αυτοί ήταν οι κορυφαίοι μεταγλωττιστές και IDE που μπορείτε να εξετάσετε για την Java. Ωστόσο, εάν θέλετε να εκτελέσετε τον κώδικά σας απευθείας στο ίδιο το πρόγραμμα περιήγησής σας χωρίς να απαιτούνται ρυθμίσεις, μπορείτε να δοκιμάσετε τα παρακάτω εργαλεία.

grtechpc.org

Ο Online μεταγλωττιστής Java του grtechpc.org σάς δίνει τη δυνατότητα να εκτελείτε τον κώδικα Java σας εύκολα και άμεσα, χωρίς καμία ρύθμιση. Το Judge0 εξουσιοδοτεί αυτήν την ηλεκτρονική πλατφόρμα για την εκτέλεση κώδικα.

Εκτός από την Java, υποστηρίζει πολλές γλώσσες, όπως Python, C, C++, C#, PHP, JavaScript, Bash, Ruby και Haskel. Για να ξεκινήσετε, απλώς εισαγάγετε τον κώδικα Java και πατήστε το κουμπί “Εκτέλεση”. Περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα και αφήστε τον Online Java Compiler να κάνει τη δουλειά του και να παράγει την έξοδο για εσάς. Το καλύτερο πράγμα είναι ότι είναι δωρεάν για χρήση για εκπαιδευτικούς σκοπούς.

Replit

Replit είναι ένας διαδικτυακός επεξεργαστής Java IDE, μεταγλωττιστής, διερμηνέας και REPL που πρέπει να δοκιμάσετε. Κωδικοποιήστε, συνεργαστείτε, μεταγλωττίστε, μοιραστείτε, εκτελέστε και αναπτύξτε την Java απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησής σας. Η υποδομή cloud του Replit είναι ανεκτική σε σφάλματα και έχει δοκιμαστεί διεξοδικά και είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για κωδικοποίηση, καθώς σας επιτρέπει να ξεκινήσετε την κωδικοποίηση αμέσως.

Το Replit ενσωματώνεται με το GitHub και υποστηρίζει μεγάλες γλώσσες προγραμματισμού, ώστε να μπορείτε να κωδικοποιείτε εύκολα από το πρόγραμμα περιήγησής σας. Χωρίς PKG, τα DMG, WTF και ZIP ξεκινούν την κωδικοποίηση σε δευτερόλεπτα. Χρησιμοποιήστε το Replit σε Windows, Linux, macOS ή άλλο λειτουργικό σύστημα όπως το Chromebook. Αναπτύσσει το περιβάλλον για εσάς, επομένως δεν χρειάζονται λήψεις, ρυθμίσεις παραμέτρων και ρυθμίσεις.

Ξεκινήστε με το GitHub repo απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησης για δέσμευση και προώθηση απευθείας χωρίς να αγγίξετε το τερματικό. Προσθέστε το σήμα “Run on Replit” στο README, ώστε οι συνεργάτες να μπορούν να συνεισφέρουν στο repo σας. Επίσης, το IDE του Replit μεταγλωττίζει και εκτελεί HTML, C++, JavaScript, Java, Python και άλλα.

Προσαρμόστε τον χώρο εργασίας σας με πρόσθετα και θέματα και νιώστε σαν στο σπίτι σας. Οργανώστε τα αρχεία του καταστήματός σας και διαχειριστείτε τους καταλόγους με τον ίδιο τρόπο που κάνετε στα τοπικά μηχανήματα. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε προηγμένες και τυπικές λειτουργίες IDE, όπως διόρθωση σφαλμάτων, αυτόματη συμπλήρωση και στόμιο στα χέρια σας.

Θα λάβετε ταχύτητα 0,2-0,5 vCPU δωρεάν ή μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε δύο αποκλειστικές CPU για περισσότερες. Αποκτήστε δωρεάν μνήμη έως 500 MB και αναβαθμίστε σε 2 GB εάν απαιτείται. Απολαύστε δωρεάν αποθηκευτικό χώρο 100 MB και αναβαθμίστε σε απεριόριστο χώρο αποθήκευσης εάν είναι απαραίτητο.

Αποκτήστε διαδικτυακό IDE με μόλις 7 $/μήνα.

Συμπέρασμα 👨‍💻

Η επιλογή καλών Java IDE μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε αποτελεσματικά κώδικα ποιότητας και να έχετε ως αποτέλεσμα την ομαλή διαχείριση έργου. Επομένως, χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε από τα παραπάνω Java IDE με βάση τις απαιτήσεις ανάπτυξης της εφαρμογής σας, τις προτιμήσεις και τα επίπεδα δεξιοτήτων σας.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει το Best IDE για κάθε προγραμματιστή ή τα 7 καλύτερα IDE για την ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά.

Σχετίζεται με:

Μάστερ Java με αυτά τα 18 διαδικτυακά μαθήματα.