Social Catfish Αντίστροφη Αναζήτηση ονόματος χρήστη: Βρείτε πληροφορίες για οποιονδήποτε

Ενώ η Ψηφιακή Εποχή έχει δει απίστευτη τεχνολογική πρόοδο, ταυτόχρονα έχει δει και την άνοδο των εγκλημάτων στον κυβερνοχώρο.

Αυτά τα αρπακτικά είναι διάσπαρτα σε όλο το ψηφιακό βασίλειο και περιμένουν νέα θύματα κάθε μέρα. Ένα παράδειγμα τέτοιας αποτρόπαιας πράξης είναι το γατόψαρο.

Το γατόψαρο είναι όταν ένα άτομο παρουσιάζεται ως κάποιος που δεν είναι για να ξεγελάσει τους άλλους και να επωφεληθεί από τη δυστυχία του. Ένας εκπληκτικός αριθμός χρηστών του Διαδικτύου πέφτουν θύματα αυτού του γατόψαρου κατά τη διάρκεια των τυπικών διαδικτυακών αλληλεπιδράσεων τους.

Ωστόσο, ευτυχώς, Αντίστροφη αναζήτηση ονόματος χρήστη Social Catfish υπηρεσία μπορεί να είναι ο σωτήρας τους επιτρέποντάς τους να επαληθεύσουν την ηλεκτρονική ταυτότητα κάποιου μέσω του ονόματος χρήστη του. Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε τι έχει να προσφέρει το Social Catfish και πώς μπορεί να σας βοηθήσει στην αποφυγή της απάτης.

Social Catfish Αντίστροφη Αναζήτηση ονόματος χρήστη είναι μια εύχρηστη λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν πληροφορίες για ένα άτομο μόνο από το όνομα χρήστη του. Αυτό περιλαμβάνει το πλήρες όνομά τους, τον αριθμό τηλεφώνου, τη φυσική τους διεύθυνση και τα προφίλ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η εκτέλεση μιας αντίστροφης αναζήτησης ονόματος χρήστη προσφέρει πολλά ωραία προνόμια. Εδώ είναι μερικά από αυτά:

  • Κάποιος μπορεί να επαληθεύσει την ηλεκτρονική ταυτότητα κάποιου που χρησιμοποιεί το όνομα χρήστη του και να δει αν ταιριάζει με αυτό που ισχυρίζεται ότι είναι. Αυτό μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να κρατήσουν μακριά τους απατεώνες και τους απατεώνες.
  • Εάν έχετε χάσει την επαφή με κάποιον που θυμάστε ακόμα το όνομα χρήστη του από χρόνια πριν, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια Αντίστροφη Αναζήτηση ονόματος χρήστη. Σε πολλούς ανθρώπους αρέσει να διατηρούν το ίδιο όνομα χρήστη σε διάφορες πλατφόρμες για εύκολη ανάμνηση. Οι πιθανότητες είναι ότι ο παλιός σας φίλος μπορεί να έκανε κάτι παρόμοιο και μόλις ανακαλύψετε τα προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά τη σύνδεσή σας.
  • Εάν είστε ιδιοκτήτης μιας εταιρείας και σκέφτεστε να προσλάβετε κάποιον, η Αντίστροφη Αναζήτηση ονόματος χρήστη μπορεί να χρησιμεύσει ως έλεγχος ιστορικού για αυτόν τον πιθανό υπάλληλο. Μόνο με το όνομα χρήστη τους, μπορείτε να λάβετε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με αυτά και να δείτε αν ταιριάζουν αυτό που είναι και αυτό που απεικονίζουν.
  Ένας οδηγός για αρχάριους για την πιστοποίηση CSPO [+7 Courses]

Διαβάστε επίσης: Η αντίστροφη αναζήτηση τηλεφώνου Social Catfish βοηθά στην επαλήθευση ατόμων

Πώς λειτουργεί η αντίστροφη αναζήτηση ονόματος χρήστη Social Catfish;

Το εργαλείο Αντίστροφης Αναζήτησης ονόματος χρήστη του Social Catfish παίρνει ένα όνομα χρήστη. Πραγματοποιεί αναζήτηση σε μια τεράστια βάση δεδομένων με πάνω από 200 δισεκατομμύρια αρχεία, συμπεριλαμβανομένων εκπαιδευτικών ιστοσελίδων, ειδησεογραφικών άρθρων, κοινωνικών δικτύων, δημόσιων αρχείων και πολλά άλλα.

Τα αποτελέσματα που παρέχει το Social Catfish είναι αρκετά ακριβή και λεπτομερή, χάρη στην εκτενή βάση δεδομένων του. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες αντίστροφης αναζήτησης email και τηλεφώνου για να επαληθεύσετε περαιτέρω τους δυνητικούς πελάτες σας.

Μόλις βρει πληροφορίες σχετικά με τον κάτοχο του συγκεκριμένου ονόματος χρήστη, σας λέει όλα όσα θέλετε να μάθετε για αυτό. Αυτά περιέχουν το όνομά τους, τη διεύθυνση, τα στοιχεία επικοινωνίας, τα προφίλ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης κ.λπ.

Ακόμα κι αν κάποιος δεν έχει σημαντικές τεχνικές γνώσεις, μπορεί να εκτελέσει μια Αντίστροφη Αναζήτηση ονόματος χρήστη στο Social Catfish.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να δώσουν το όνομα χρήστη του ατόμου για το οποίο θέλουν πληροφορίες στο συγκεκριμένο πεδίο και να κάνουν κλικ στο πράσινο κουμπί «Αναζήτηση».

Αυτό είναι! Χαλαρώστε για λίγο και παρακολουθήστε τον προηγμένο αλγόριθμο του Social Catfish να αναζητά το συγκεκριμένο όνομα χρήστη μέσα από μια τεράστια στοίβα εγγραφών. Και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα σας δώσει μια λεπτομερή αναφορά για την ηλεκτρονική ταυτότητα αυτού του ατόμου.

Αλλά να θυμάστε ότι η υπηρεσία δεν είναι δωρεάν. Επομένως, πρέπει να επιλέξετε εκ των προτέρων την επί πληρωμή συνδρομή τους.

Διαβάστε επίσης: Social Catfish Reverse Search Image

  7 διασκεδαστικές αλλά επαγγελματικές βιογεννήτριες [With Examples]

Εφαρμογές Πραγματικής Ζωής

Τώρα, θα σας παρέχουμε μερικές πραγματικές περιπτώσεις Social Catfish Reverse Username Search:

#1. Στην επαλήθευση ταυτότητας

Με έναν συντριπτικό αριθμό απατεώνων να κατακλύζουν τον διαδικτυακό κόσμο, έχει γίνει δύσκολο να διαχωρίσουμε το αληθινό από το ψεύτικο.

Χρησιμοποιώντας μια Αντίστροφη Αναζήτηση ονόματος χρήστη, τα άτομα μπορούν να επαληθεύσουν εάν το άτομο που έχουν γνωρίσει μέσω μιας πλατφόρμας γνωριμιών ή η εταιρεία που τους πρόσφερε μια δελεαστική δουλειά είναι νόμιμο ή όχι.

Μόλις μυρίσουν κάτι ψάρι, ξέρουν αμέσως να μην ασχοληθούν ξανά με αυτό το άτομο ή τον οργανισμό.

#2. Στις διαδικτυακές επιχειρηματικές αλληλεπιδράσεις

Όταν συμμετέχετε σε διαδικτυακές επιχειρηματικές αλληλεπιδράσεις, η συνάντηση με τον λάθος πελάτη μπορεί να κάνει την όλη εμπειρία να πάει νότια.

Ωστόσο, πραγματοποιώντας έναν Αντίστροφο Έλεγχο ονόματος χρήστη, οι άνθρωποι μπορούν να λάβουν λεπτομέρειες σχετικά με τη φήμη και την αυθεντικότητα μιας εταιρείας.

Εάν ο οργανισμός έχει σκιερό ιστορικό, οι άνθρωποι γνωρίζουν ότι δεν πρέπει να δημιουργήσουν καμία εταιρική σχέση ή να συνεργαστούν μαζί του. Αυτό έχει βοηθήσει να κρατήσει μακριά τους απατεώνες και τους απατεώνες.

Υπάρχουν οποιεσδήποτε ανησυχίες περί απορρήτου που περιβάλλουν την υπηρεσία;

Κάθε φορά που κάποιος σκέφτεται να χρησιμοποιήσει μια συγκεκριμένη υπηρεσία, μια από τις κύριες ερωτήσεις που έρχεται στο μυαλό του είναι, “Θα προστατεύσει το απόρρητό μου;” Και με τόσες πολλές αναφορές για παραβιάσεις της ιδιωτικής ζωής και διαρροές που φτάνουν συχνά στα αυτιά μας, είναι μια έγκυρη ερώτηση.

Ευτυχώς, το Social Catfish δίνει ύψιστη σημασία στο απόρρητό σας. Κάθε Αντίστροφη Αναζήτηση ονόματος χρήστη που εκτελείται στην πλατφόρμα παραμένει ανώνυμη.

Επιπλέον, ο επίσημος ιστότοπος του Social Catfish δηλώνει ξεκάθαρα ότι ποτέ δεν μοιράζεται τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών του με κανένα μη μέλος. Ως εκ τούτου, οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν πληροφορίες για ένα άτομο μέσω του ονόματος χρήστη τους χωρίς να ανησυχούν για το απόρρητο και την ασφάλειά του.

Εναλλακτικές

Ας ρίξουμε τώρα μια ματιά σε μερικές από τις πιο αξιοσημείωτες εναλλακτικές λύσεις για την Αντίστροφη Αναζήτηση ονόματος χρήστη Social Catfish:

#1. InfoTracer

Άμεση αναζήτηση ονόματος χρήστη του InfoTracer είναι μια καλή εναλλακτική για την Αντίστροφη Αναζήτηση ονόματος χρήστη Social Catfish.

Όπως το Social Catfish, αυτό το εργαλείο ανακαλύπτει το πλήρες όνομα, τη φυσική διεύθυνση, τον αριθμό κινητού τηλεφώνου, τους λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης, τις φωτογραφίες και πολλά άλλα αποκλειστικά από ένα όνομα χρήστη.

  Αυξήστε την απόδοση του WordPress σας με αυτά τα πρόσθετα

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να λάβετε λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικτυακή δραστηριότητα αυτού του ατόμου. Επιπλέον, το InfoTracer σας ενημερώνει συχνά ποιοι είναι οι συνεργάτες ή σε ποιες κοινωνικές ομάδες ανήκουν.

Ο ιστότοπος είναι αρκετά εύκολος στην πλοήγηση και επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν δωρεάν αναζητήσεις. Αλλά υπάρχει μια μικρή πρόβλεψη: αν και ο έλεγχος για ένα όνομα χρήστη δεν κοστίζει τίποτα στην πλατφόρμα, η λήψη της αναφοράς κοστίζει. Για λήψεις αναφορών, κάποιος πρέπει να ενεργοποιήσει τον λογαριασμό του πληρώνοντας 2,95 USD, το οποίο περιλαμβάνει απεριόριστη πρόσβαση αναζήτησης για μια ολόκληρη εβδομάδα.

Αφού περάσουν 7 ημέρες, το InfoTracer θα σας εγγράψει αυτόματα σε ένα μηνιαίο πρόγραμμα συνδρομής του οποίου η τιμή έχει οριστεί στα 24,95 USD/μήνα.

#2. IDCrawl

Όπως το Social Catfish, Αναζήτηση ονόματος χρήστη IDCrawl Η λειτουργία είναι μια σταθερή επιλογή για όλους τους σκοπούς της Αντίστροφης Αναζήτησης ονόματος χρήστη.

Η υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα στα άτομα να ανακαλύψουν το πραγματικό πρόσωπο πίσω από ένα όνομα χρήστη. Η υπηρεσία χρησιμοποιεί μια εκτενή βάση δεδομένων για να σας προσφέρει ακριβή αποτελέσματα. Αυτό περιλαμβάνει διάφορες εγγραφές, όπως βάσεις δεδομένων email, τηλεφωνικούς καταλόγους, πηγές σε βάθος ιστού, ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης κ.λπ.

Το IDCrawl εμφανίζει τα αποτελέσματα με οργανωμένο τρόπο, ώστε να μπορείτε να βρείτε εύκολα αυτό που ψάχνετε.

Σε αντίθεση με το Social Catfish, η Αναζήτηση ονόματος χρήστη IDCrawl είναι εντελώς δωρεάν στην ονομαστική τους αξία. Ωστόσο, όταν βουτήξετε βαθύτερα, θα διαπιστώσετε ότι αρκετά από τα αποτελέσματά του θα σας ανακατευθύνουν σε ιστότοπους με χορηγίες όπως το BeenVerified και το Spokeo.

Περιττό να πούμε ότι είναι υπηρεσίες επί πληρωμή και θα σας χρεώνουν χρήματα για κάθε αναζήτηση. Αυτό μπορεί να είναι μπερδεμένο σε πολλούς, καθώς το εργαλείο ισχυρίζεται ότι είναι δωρεάν στον επίσημο ιστότοπό του.

συμπέρασμα

Όπως είναι σαφές από την παραπάνω συζήτηση, η δυνατότητα Αντίστροφης Αναζήτησης ονόματος χρήστη του Social Catfish είναι χρήσιμη για την αποκάλυψη της πραγματικής διαδικτυακής ταυτότητας ενός ατόμου. Το εργαλείο μπορεί να είναι ένας ιδανικός σύντροφος για όποιον αναζητά ασφαλείς διαδικτυακές αλληλεπιδράσεις και να αποτρέψει τον εαυτό του από το να πέσουν θύματα εξαπάτησης.

Το Social Catfish χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο αιχμής για να αναζητήσει δισεκατομμύρια διαθέσιμα αρχεία για να εντοπίσει όλους τους απατεώνες που κρύβονται εκεί έξω. Διασφαλίζοντας ότι όλες οι αναζητήσεις σας παραμένουν ανώνυμες, το εργαλείο βοηθά τους χρήστες να κάνουν λογικές επιλογές στην ηλεκτρονική οικοσφαιρία χωρίς φόβους που σχετίζονται με το απόρρητο.

Τώρα, μπορείτε να διαβάσετε για το Social Catfish Reverse Address Lookup.