Smarthone εναντίον Tablet Gaming: Ποιο είναι για εσάς;

Τα παιχνίδια για κινητά έχουν αποδειχθεί ότι είναι μια σοβαρή επιχείρηση και όχι απλώς κάτι που πρέπει να αγνοηθεί. Είτε είστε ανταγωνιστικός παίκτης είτε θέλετε να βυθιστείτε, η επιλογή της σωστής συσκευής είναι πολύ σημαντική για την εμπειρία παιχνιδιού σας.

Είμαστε εδώ για να συγκρίνουμε τα παιχνίδια τηλεφώνου και tablet, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ποιο είναι για εσάς.

Τηλέφωνο εναντίον Τάμπλετ Παιχνίδι: Αντίχειρες εναντίον άκρων των δακτύλων

Υπάρχουν δύο κύριοι τρόποι για να ελέγξετε τα περισσότερα παιχνίδια για κινητά. Ενώ μοιράζονται το κοινό χαρακτηριστικό του αγγίγματος της οθόνης, είναι το πώς αγγίζετε την οθόνη που θα κάνει τη διαφορά.

Αν παίζετε shooters όπως οι εκδόσεις για φορητές συσκευές του PUBG ή του Call of Duty, πιθανότατα θα χρησιμοποιήσετε μια λαβή χειριστηρίου—χρησιμοποιώντας τους αντίχειρές σας για να ελέγξετε την κίνηση και τη στόχευση του χαρακτήρα. Εάν χρησιμοποιείτε τους αντίχειρές σας με αυτόν τον τρόπο, μια μικρότερη συσκευή θα είναι καλύτερη για εσάς και σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ένα τηλέφωνο.

Μπορείτε επίσης να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τη λαβή με νύχια, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλα δάχτυλά σας εκτός από τους αντίχειρές σας για να σας δώσει μια άκρη. Αν ψάχνετε για ένα τηλέφωνο παιχνιδιών, ίσως θέλετε να δείτε το τηλέφωνο παιχνιδιών iQOO 11 καθώς εξακολουθεί να φαίνεται επαγγελματικό παρά τις δυνατότητες παιχνιδιού του.

  Πώς να τραβήξετε φωτογραφίες σε λειτουργία ριπής στο iPhone σας

Ωστόσο, το Claw Grip δεν είναι μόνο για τηλέφωνα, καθώς υπάρχουν πολλοί έμπειροι παίκτες PUBG και Call of Duty που το χρησιμοποιούν σε tablet. Ο μόνος σημαντικός παράγοντας είναι ότι χρειάζεται κυρίως να χρησιμοποιούν ένα τραπέζι ή τα πόδια τους για να τοποθετήσουν το tablet. Ένα tablet, ωστόσο, είναι πολύ πιο κατάλληλο για παιχνίδια που χρησιμοποιούν τις άκρες των δακτύλων, όπως τα παιχνίδια ρυθμού.

Ένα tablet κάνει τα παιχνίδια ρυθμού πολύ πιο εύκολο να παιχτούν, επειδή οι στόχοι γίνονται πολύ μεγαλύτεροι, καθιστώντας τα πιο εύκολα ορατή και χτύπημα. Τα tablet είναι επίσης λιγότερο επιρρεπή στο να μετακινούνται όταν χτυπούν στόχους με γρήγορο ρυθμό, ειδικά με παιχνίδια ρυθμού που διαθέτουν ρυθμιστικά.

Τηλέφωνο εναντίον Tablet Gaming: Ανταγωνιστικό ή χαλαρό;

Η ανταγωνιστικότητα εξαρτάται κυρίως από δύο πράγματα: από εσάς και το παιχνίδι που παίζετε. Μπορείτε να παίξετε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι χαλαρά, αλλά μπορείτε επίσης να το πάρετε στα σοβαρά, θέλοντας όσο το δυνατόν λιγότερο εμπόδιο στην απόδοσή σας.

Για πιο χαλαρά παιχνίδια, η συσκευή στην οποία παίζετε θα εξαρτάται περισσότερο από την άνεσή σας. Εάν ένα παιχνίδι είναι πιο εύκολο και πιο βολικό να παίζετε σε ένα τηλέφωνο, τότε θα πρέπει να τηρήσετε αυτό. Ωστόσο, ορισμένα παιχνίδια είναι πιο οπτικά και η χρήση ενός tablet θα σας επιτρέψει να απολαύσετε αυτά τα γραφικά πολύ περισσότερο από ό,τι με ένα τηλέφωνο.

Για ανταγωνιστικά παιχνίδια και παίκτες, θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή που σας κάνει να αποδίδετε καλύτερα. Για παράδειγμα, οι περισσότεροι επαγγελματίες παίκτες Mobile Legends, Wild Rift, ακόμη και PUBG προτιμούν να χρησιμοποιούν τηλέφωνο για να παίζουν. Αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή μειώνει τον χρόνο που χρειάζεται για να φτάσετε σε μια ενέργεια, καθώς η καθυστέρηση μερικών χιλιοστών του δευτερολέπτου μπορεί να σας φέρει σε τεράστιο μειονέκτημα.

  Πώς να μεταφέρετε εύκολα δεδομένα από τον υπολογιστή σας στο τηλέφωνό σας

Τηλέφωνο εναντίον Παιχνιδιών tablet: Βύθιση

Αν σας αρέσει να σας απορροφούν τα παιχνίδια σας και νιώθετε ότι σας περιβάλλει, είναι δύσκολο να κάνετε λάθος με ένα tablet, καθώς καταλαμβάνει περισσότερο από την όρασή σας.

Τα tablet είναι ιδιαίτερα καθηλωτικά καθώς έχουν συνήθως ισχυρά ηχεία, ακόμη περισσότερο εάν το tablet διαθέτει στερεοφωνικά ηχεία. Δεν θα χρειαστείτε ακουστικά, καθώς ο ήχος από τα ηχεία μπορεί εύκολα να περιβάλλει τα αυτιά σας, δημιουργώντας μια εξαιρετική εμπειρία.

Ωστόσο, ένα πράγμα που μπορούν να κάνουν τα τηλέφωνα και είναι αναμφισβήτητα πιο καθηλωτικό από τα tablet είναι το VR. Εάν διαθέτετε ένα ακουστικό VR στο οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε το τηλέφωνό σας, μπορείτε να παίξετε αυτά τα διασκεδαστικά παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας για το smartphone σας και να βυθιστείτε περισσότερο από οτιδήποτε μπορεί να σας προσφέρει ένα tablet. Οι μόνοι περιορισμοί είναι η ασθένεια κίνησης και ο περιορισμένος αριθμός παιχνιδιών που είναι σε φορητή εικονική πραγματικότητα.

Τηλέφωνο εναντίον Παιχνιδιού tablet: Στο σπίτι ή εν κινήσει;

Το πού παίζετε τα παιχνίδια σας θα παίξει έναν άλλο σημαντικό ρόλο στο ποια συσκευή σας ταιριάζει καλύτερα. Αυτό θα απαιτήσει από εσάς να κρίνετε μόνοι σας σε ποια σενάρια συνήθως βρίσκεστε να παίζετε — ή τουλάχιστον να έχετε όρεξη να παίξετε.

Όταν είστε πάντα έξω, ένα τηλέφωνο μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή, καθώς είναι εύκολο να το φέρετε. Ωστόσο, αυτό δεν χρειάζεται να συμβαίνει πάντα. Εάν έχετε πάντα πρόσβαση σε ένα τραπέζι όπως σε έναν χώρο εργασίας, μπορείτε πάντα να παίξετε σε ένα tablet όταν κάνετε διάλειμμα. Θα έχετε περισσότερη χρήση για το tablet όταν κρατάτε σημειώσεις και κάνετε εργασίες ούτως ή άλλως.

  Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή VSCO

Πίστωση εικόνας: Jhet Borja

Στο σπίτι, όμως, ένα tablet είναι αρκετά απολαυστικό. Εάν διαθέτετε υπολογιστή παιχνιδιών, θα μπορούσατε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε το Steam Link για να μεταδώσετε παιχνίδια στο tablet σας και να απολαύσετε τα παιχνίδια του υπολογιστή σας στο κρεβάτι σας. Εάν δεν είστε παίκτης του Steam, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε το GlosSI για να παίξετε παιχνίδια Xbox Game Pass στο Steam Link. Λάβετε υπόψη ότι ορισμένα παιχνίδια μπορεί να εξακολουθούν να είναι καλύτερα σε ένα τηλέφωνο, παρόλο που είναι στο σπίτι.

Ποιο πρέπει να επιλέξετε για κινητά παιχνίδια;

Δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση όσον αφορά τη συσκευή που πρέπει να χρησιμοποιήσετε για παιχνίδια για κινητά. Ωστόσο, με τις πληροφορίες που παρέχουμε παραπάνω, θα σας βοηθήσουμε να καταλήξετε στην καλύτερη απόφαση για εσάς.

Μπορεί να έχετε ήδη ένα smartphone—οπότε, αν ανακαλύψετε ότι έχετε πει για τα tablet και αποφασίσετε ότι αξίζει τον κόπο, θα πρέπει να ελέγξετε τα καλύτερα tablet gaming αν χρειάζεστε βοήθεια για να βρείτε ένα.

Ωστόσο, εάν δεν βλέπετε τον εαυτό σας σε μια κατάσταση όπου μπορείτε να χρησιμοποιείτε συχνά ένα tablet, μάλλον θα πρέπει να κρατήσετε πίσω και να αγοράσετε ένα καλύτερο τηλέφωνο για παιχνίδια. Το παιχνίδι σε smartphone είναι απόλυτα απολαυστικό και είναι ιδανικό ακόμη και για πολλά ανταγωνιστικά παιχνίδια όπως το PUBG Mobile, το Call of Duty Mobile, το Wild Rift και άλλα.

Παίξτε τα αγαπημένα σας παιχνίδια στην αγαπημένη σας συσκευή

Τα παιχνίδια που παίζετε θα επηρεάσουν τη συσκευή που είναι καλύτερη, αλλά υπάρχουν πολλοί παίκτες εκεί έξω που απολαμβάνουν τα παιχνίδια τους και μάλιστα παίζουν καλά σε ό,τι έχουν. Ωστόσο, η αγορά μιας νέας συσκευής μπορεί επίσης να σας ανοίξει περισσότερα παιχνίδια. παιχνίδια που μπορεί να ήταν πολύ απαιτητικά για την τρέχουσα συσκευή σας.

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός σας βοήθησε να πάρετε την καλύτερη απόφαση για τον εαυτό σας και θα βελτιώσει την εμπειρία παιχνιδιού σας.