Semrush for Agency – Αξίζει τον κόπο;

Η δημιουργία μιας ισχυρής βάσης SEO και η δημιουργία οργανικής επισκεψιμότητας για τους πελάτες είναι η πιο απαιτητική εργασία για κάθε εταιρεία. Το Semrush για αντιπροσωπείες είναι μια οικονομικά αποδοτική λύση για όλους.

Οι υπηρεσίες ψηφιακού μάρκετινγκ και SEO είναι μερικές από τις πιο προσοδοφόρες επιχειρήσεις. Μια πρόσφατη έκθεση Έρευνας και Αγορών προτείνει ότι το SEO θα γίνει βιομηχανία 83,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ το 2025 από 40,92 δισεκατομμύρια δολάρια το 2021.

Ωστόσο, τέτοιοι οργανισμοί πρέπει να αντιμετωπίσουν προκλήσεις όπως η έρευνα δεδομένων αγοράς και η γνώση. Οι εργασίες τους κατανέμονται σε διαφορετικές εφαρμογές και εργαλεία και η διαχείριση αυτών συχνά γίνεται πρόβλημα. Η Semrush προσφέρει μια λύση όλα σε ένα, έτσι ώστε οι εταιρείες να μπορούν να επικεντρωθούν στην αύξηση των πελατών και στην αύξηση των εσόδων.

Τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Semrush για πρακτορεία

Οι εταιρείες SEO και ψηφιακού μάρκετινγκ βασίζονται σε εκατοντάδες λογισμικό για τακτικές λειτουργίες. Στις περισσότερες περιπτώσεις, διαφορετικές ομάδες μιας εταιρείας χρησιμοποιούν διαφορετικές εφαρμογές και διασκορπίζουν τις εργασίες παντού. Όταν ολόκληρη η υπηρεσία χρειάζεται να καθίσει μαζί για καταιγισμό ιδεών, γίνεται μια χαοτική κατάσταση.

Για να μην αναφέρουμε, οι ομάδες σας γίνονται λιγότερο παραγωγικές όταν εργάζονται σε διαφορετικές εφαρμογές. Επειδή επενδύουν ένα κομμάτι των ωρών εργασίας τους στην εγκατάσταση και την ενημέρωση εργαλείων. Επιπλέον, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η εργασία οποιουδήποτε πελάτη να κολλήσει εάν κάποια από αυτές τις εφαρμογές χαλάσει.

Επομένως, πρέπει να ενοποιήσετε τις λειτουργίες της εταιρείας σας σε μερικές εφαρμογές. Το Semrush Agency Growth Kit είναι μια βολική και προσιτή επιλογή.

Όταν εγγράφεστε στο Semrush, μπορείτε να συγκεντρώσετε τις περισσότερες από τις ροές εργασίας της εταιρείας σας σε αυτό το εργαλείο, όπως:

#1. Διαχείριση

Κάθε εταιρεία SEO και ψηφιακού μάρκετινγκ χρησιμοποιεί λογισμικό για να παρακολουθεί οτιδήποτε συμβαίνει σε έργα πελατών σε όλα τα τμήματα. Είναι ζωτικής σημασίας να παρακολουθείτε την κατάσταση του έργου, έτσι ώστε οι διευθυντικοί υπάλληλοι να μπορούν να αναφέρουν τακτικά τον πελάτη και να χρεώνουν κατάλληλα.

Οι στόχοι των εργαλείων διαχείρισης για τους φορείς είναι οι εξής:

 • Ενσωματώστε διάφορους πόρους έργου, εφαρμογές, δεδομένα κ.λπ., σε μία κεντρική εφαρμογή
 • Μοιραστείτε τη γνώση μεταξύ των ομάδων του έργου και αυξήστε τη συλλογική εργασία
 • Παρακολουθήστε τις αναφορές, τους ανθρώπους και τα οικονομικά

Συστήματα διαχείρισης πρακτορείων όπως τα Monday, Jira, Asana κ.λπ., συνεργάζονται με το Semrush Site Audit Tool μέσω της ενοποίησης Zappier. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σύνδεση Semrush Site Audit του Zappier για να συγχρονίσετε εργασίες από τις εφαρμογές διαχείρισης. Με μια τόσο ισχυρή ενσωμάτωση, μπορείτε να δημιουργήσετε εργασίες σε Jira, Asana, κ.λπ., απευθείας από το Semrush.

#2. Επεξεργασία μολύβδου

Το Semrush έρχεται με μια δυνατότητα δημιουργίας και επεξεργασίας δυνητικών πελατών out-of-the-box. Μερικά από τα επιμέρους χαρακτηριστικά του είναι:

 • Χρησιμοποιήστε την πλατφόρμα Agency Partners για να δημιουργήσετε έναν αξιόπιστο συνεργάτη ψηφιακού μάρκετινγκ.
 • Επιχειρήσεις και επωνυμίες που ενδιαφέρονται για μια αντιπροσωπεία σας βρίσκουν αμέσως.
 • Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε και να ενσωματώσετε σύγχρονα γραφικά στοιχεία δημιουργίας δυνητικών πελατών στους ιστότοπους και τις σελίδες προορισμού σας.
  8 Φοβερό λογισμικό διαχείρισης Πίνακα Ελέγχου και Διακομιστή φιλοξενίας Ιστού

Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να λάβετε περισσότερους δυνητικούς πελάτες. Στη συνέχεια, μπορείτε να τα στείλετε απευθείας στο Hubspot για περαιτέρω επεξεργασία στη διοχέτευση μάρκετινγκ.

#3. CRM

Τα CRM είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε εταιρεία διαχείρισης πελατών B2B. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο CRM της Semrush για να ενσωματώσετε νέους πελάτες και να διαχειριστείτε υπάρχοντες πελάτες απευθείας από την πλατφόρμα όπου κάνετε SEO, μάρκετινγκ περιεχομένου, ανάλυση ανταγωνιστών κ.λπ.

#4. Διαχείριση έργου

Το ψηφιακό μάρκετινγκ και η διαχείριση έργων SEO είναι επίσης ζωτικής σημασίας για κάθε εταιρεία. Οι εταιρείες μπορούν να εκτελούν απρόσκοπτα αυτές τις εργασίες στην ίδια πλατφόρμα Semrush χρησιμοποιώντας εργαλεία όπως Οι αναφορές μου, Ημερολόγιο, Διαχείριση πελατών κ.λπ.

#5. SEO

Οι εταιρείες χρειάζονται επίσης διάφορα τοπικά και παγκόσμια εργαλεία SEO για να παρακολουθούν, να ανακαλύπτουν και να διαχειρίζονται τις δημοφιλείς λέξεις-κλειδιά για τους πελάτες τους. Επίσης, οι εταιρείες πρέπει να αναλύουν τους ανταγωνιστές των πελατών τους και να βρίσκουν λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιούν οι ανταγωνιστές. Το Semrush έχει όλα τα εργαλεία για τέτοιες ευθύνες πελατών.

#6. Content Marketing

Το μάρκετινγκ περιεχομένου είναι επίσης μεγάλη ευθύνη και απαιτεί πολλά εργαλεία για στρατηγική περιεχομένου, έρευνα περιεχομένου, εντοπισμό κενών περιεχομένου, έλεγχο περιεχομένου, δημιουργία περιεχομένου κ.λπ. Το εργαλείο μάρκετινγκ περιεχομένου Semrush ενοποιεί όλες τις λειτουργίες σε μία πλατφόρμα.

#7. Social Media Marketing

Για SMM, δεν χρειάζεται να πληρώσετε για άλλη εφαρμογή. Μπορείτε να δημιουργήσετε αναρτήσεις, να αναλύσετε, να μετρήσετε την απόδοση του πελάτη σας με τους ανταγωνιστές του και να εκτελέσετε καμπάνιες επί πληρωμή.

#8. ΔΕΗ

Μπορείτε επίσης να ενοποιήσετε όλη τη διαχείριση καμπανιών PPC, όπως έρευνα λέξεων-κλειδιών διαφημίσεων, έρευνα διαφημίσεων ανταγωνιστών, διαφημίσεις αγορών, διαφημίσεις προβολής, διαφημίσεις αναζήτησης κ.λπ., στο Semrush.

#9. Αυτοματισμός Μάρκετινγκ

Εάν θέλετε να αναπτύξετε την εταιρεία σας και να συναλλάσσεστε με εκατοντάδες πελάτες, πρέπει να κλιμακώσετε τη ροή εργασιών σας χρησιμοποιώντας αυτοματοποίηση μάρκετινγκ. Το Semrush προσφέρει διάφορες αυτοματοποιημένες διαδικασίες για την τοποθέτηση τακτικών και επαναλαμβανόμενων ροών εργασίας όπως SEO, PPC, αναφορά πελατών, SMM και δημιουργία δυνητικών πελατών στον αυτόματο πιλότο.

Τι είναι το Semrush;

Μέχρι στιγμής, πρέπει να έχετε καταλάβει ότι η Semrush ασχολείται με το ψηφιακό μάρκετινγκ, το SEO και τις συναφείς υπηρεσίες. Εχεις δίκιο! Είναι ένα από τα κορυφαία εργαλεία στην αγορά για την ανακάλυψη πληροφοριών μάρκετινγκ και τη βελτίωση της προβολής των εμπορικών σημάτων και των ιστότοπων. Είναι σχεδόν ένα εργαλείο μάρκετινγκ all-in-one, έτσι ώστε οι ομάδες σας να μπορούν να επικεντρωθούν στην παροχή περισσότερης εργασίας αντί στην εκμάθηση νέων εφαρμογών.

Δεδομένου ότι έρχεται με πολλές λειτουργίες εκτός συσκευασίας, οι ειδικοί θεωρούν επίσης το Semrush το καλύτερο για πρακτορεία. Ως εκ τούτου, είναι το τέλειο εργαλείο για την εταιρεία σας εάν ασχολείστε με τη ΔΕΗ, SEO, Έρευνα λέξεων-κλειδιών, SMM, PR, ανταγωνιστική έρευνα, πληροφορίες μάρκετινγκ, μάρκετινγκ περιεχομένου, μάρκετινγκ καμπάνιας κ.λπ.

Είναι πραγματικά μια δροσερή εφαρμογή Ιστού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε υπολογιστική συσκευή που μπορεί να ανοίξει προγράμματα περιήγησης ιστότοπων. Επίσης, έρχεται με λιγότερη έως καθόλου καμπύλη μάθησης. Ως εκ τούτου, οι εκπρόσωποί σας μπορούν να ξεκινήσουν την παράδοση εργασίας από την πρώτη μέρα και να αυξήσουν την απόδοση της επένδυσής σας (ROI).

Διεπαφή χρήστη Semrush

Το UI του Semrush είναι μια βόλτα στο πάρκο. Η αρχική σελίδα είναι η σελίδα Έργα που εμφανίζει όλα τα έργα πελάτη σε μια διεπαφή που μοιάζει με πίνακα εργαλείων. Είναι γνωστό ως Τα έργα μου και προσφέρει βασικές πληροφορίες όπως:

 • Έλεγχος τοποθεσίας
 • Παρακολούθηση θέσης
 • Έλεγχος SEO στη σελίδα
 • Social Media Tracker
 • Αφίσα μέσων κοινωνικής δικτύωσης
 • Έλεγχος Backlink
 • Κτίριο συνδέσμων
 • Εργαλείο λέξεων-κλειδιών ΔΕΗ
 • Οργανικές Συνεδρίες
 • Αναλυτής περιεχομένου
  Πώς να αποκλείσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από συγκεκριμένους αποστολείς στο Microsoft Outlook

Η ανάλυση ανταγωνιστών βρίσκεται ακριβώς πάνω από το ταμπλό και ορίζεται ως Οι ανταγωνιστές μου. Απλώς εισαγάγετε τη διεύθυνση τομέα του ανταγωνιστή και επιλέξτε μια χώρα για να παρακολουθείτε την απόδοση του αντιπάλου σας.

Στην αριστερή πλευρά του παραθύρου πλοήγησης, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία για SEO και μάρκετινγκ από το Semrush. Οι δημοφιλείς λειτουργίες ομαδοποιούνται στις ακόλουθες κατηγορίες:

 • SEO
 • Τοπικό SEO
 • Διαφήμιση (Μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης)
 • Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ
 • Content Marketing
 • Semrush.Τάσεις
 • Λύσεις πρακτορείου

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα ακόλουθα εργαλεία για εργασίες διαχείρισης εταιρείας από την ενότητα Διαχείριση, που βρίσκεται επίσης στο αριστερό παράθυρο. Αυτά τα εργαλεία είναι:

 • Οι αναφορές μου
 • Εργαλείο δημιουργίας μολύβδου
 • Ημερολόγιο μάρκετινγκ
 • Σημειώσεις

Εάν είστε νέος στο εργαλείο και θέλετε μια εκπαίδευση ή μια διαδικτυακή επίδειξη, μπορείτε να το ζητήσετε κάνοντας κλικ στην επιλογή Online Demo από το αριστερό παράθυρο πλοήγησης.

Semrush for Agencies: Οικονομικές Συνδρομές

Οι πληροφορίες για την έρευνα αγοράς δεν είναι φθηνές, επειδή οι πάροχοι πρέπει να δημιουργήσουν ισχυρά κέντρα δεδομένων και εφαρμογές υπολογιστικού νέφους για τη συλλογή, ανάλυση και παράδοση δεδομένων σε εσάς. Ωστόσο, το Semrush προσφέρει πολλές δυνατότητες και δεδομένα για μια προσιτή τιμή. Ακολουθούν τα σχέδια που ταιριάζουν στη χρήση σε επίπεδο εταιρείας:

Semrush Guru για πρακτορεία

Το πρόγραμμα συνδρομής Guru είναι πολύ κατάλληλο για επιχειρήσεις και πρακτορεία μεσαίου επιπέδου. Περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα της συνδρομής Semrush Pro. Επιπλέον, προσφέρει σύγχρονες λειτουργίες μάρκετινγκ όπως ιστορικά δεδομένα, εργαλειοθήκες μάρκετινγκ περιεχομένου, πολλαπλές τοποθεσίες, παρακολούθηση συσκευών και προηγμένες αναφορές.

Αυτό το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο για 379,95 $/μήνα. Ωστόσο, μπορείτε να λάβετε έκπτωση έως και 20% εάν έχετε ετήσια συνδρομή. Μπορείτε να δοκιμάσετε το πρόγραμμα για 7 ημέρες πριν πληρώσετε για έναν μήνα ή ένα χρόνο.

Ακολουθεί μια συγκεντρωτική λίστα με τα χαρακτηριστικά του σχεδίου Guru:

 • 15 έργα ανά συνδρομή
 • Ταυτόχρονη παρακολούθηση 1.500 λέξεων-κλειδιών με καθημερινές ενημερώσεις
 • Πλήρης υπηρεσία μάρκετινγκ περιεχομένου
 • Πρόσβαση στο Semrush CRM
 • Ενσωμάτωση με το Google Data Studio
 • Καταχώριση και πιστοποίηση συνεργατών εταιρείας
 • Λευκή ετικέτα και επώνυμες αναφορές PDF

Μπορείτε να λάβετε ξεχωριστές βελτιώσεις λειτουργικότητας, όπως διαχείριση καταχώρισης τοπικού SEO, πρόσθετους χρήστες, Semrush Trends, κιτ ανάπτυξης εταιρείας και ImpactHero.

Semrush Business for Agencies

Εάν η εταιρεία σας βλέπει αυξημένο αριθμό πελατών που ενσωματώνονται ή επεκτείνετε την εταιρεία σας σε περισσότερες μονάδες, μπορείτε να μεταφέρετε τη συνδρομή σας στο επιχειρηματικό σχέδιο Semrush. Όλες οι λειτουργίες γίνονται άμεσα προσβάσιμες. Ως εκ τούτου, η διαδικασία κλιμάκωσης είναι πραγματικά αβίαστη και ανώδυνη.

Η συνδρομή είναι κατάλληλη για επιχειρήσεις με εκτεταμένες ροές εργασιών μάρκετινγκ και SEO, ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου και πρακτορεία SEO και μάρκετινγκ με υψηλή δραστηριότητα. Το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο για 599,95 $ ανά μήνα. Ωστόσο, μπορείτε να λάβετε έκπτωση 20% εάν σκοπεύετε να εγγραφείτε για ένα ολόκληρο έτος.

Το Business plan συνοδεύεται από όλες τις δυνατότητες του Semrush Pro και του Guru. Επιπλέον, οι πρόσθετες λειτουργίες περιλαμβάνουν εκτεταμένα όρια, μερίδιο φωνής, πρόσβαση API, μετεγκατάσταση από πλατφόρμες τρίτων και διαφημίσεις με καταχωρίσεις προϊόντων.

Βρείτε παρακάτω μια επιμελημένη λίστα χαρακτηριστικών του Επιχειρηματικού σχεδίου:

 • 40 έργα ανά συνδρομή
 • Ταυτόχρονη παρακολούθηση 5.000 λέξεων-κλειδιών με καθημερινές ενημερώσεις
 • Πλήρης υπηρεσία μάρκετινγκ περιεχομένου
 • Πρόσβαση στο Semrush CRM
 • Ενσωμάτωση με το Google Data Studio
 • Καταχώριση και πιστοποίηση συνεργατών εταιρείας
 • Λευκή ετικέτα και επώνυμες αναφορές PDF

Παρόμοια με τη συνδρομή Guru, πρέπει να πληρώσετε επιπλέον για λειτουργίες όπως το ImpactHero, το Semrush Trends, το κιτ ανάπτυξης διαφημιστικών εταιρειών, επιπλέον χρήστες και τη διαχείριση καταχώρισης.

Όταν συγκρίνετε τα χαρακτηριστικά του Guru και του Business με τις εναλλακτικές του Semrush, θα διαπιστώσετε ότι οι περισσότεροι ανταγωνιστές προσφέρουν κάτι παρόμοιο με το Guru στο υψηλότερο επίπεδο συνδρομής.

  8 Premium Resume Builder για να δημιουργήσετε ένα ισχυρό επαγγελματικό βιογραφικό

Σύγκριση με ανταγωνιστές

Για παράδειγμα, το Advance του Ahrefs κοστίζει 399 $/μήνα, το Full API του Majestic κοστίζει 399 $/μήνα και το Cognitive SEO του Elite κοστίζει 499 $/μήνα. Ωστόσο, οι υπηρεσίες τους έναντι της αναγραφόμενης τιμής δεν είναι τόσο εξαντλητικές όσο το Semrush.

Ως εκ τούτου, μια σύγκριση με άλλα εργαλεία αποκαλύπτει ότι το Semrush είναι προσιτό και οικονομικά αποδοτικό. Επιπλέον, όταν χρησιμοποιείτε όλα τα εργαλεία Semrush για την εξυπηρέτηση των υπηρεσιών πελατών, αυξάνετε την αξιοπιστία και τη δημοτικότητα της επωνυμίας σας. Για να μην αναφέρουμε, εξοικονομείτε επιπλέον χρόνο και χρήματα με το να μην αγοράζετε άλλα εργαλεία αντιπροσωπείας όπως διαχείριση έργου, διαχείριση ημερολογίου, λύσεις διαχείρισης πελατών κ.λπ.

Το Semrush περιέχει περισσότερα από 40 εργαλεία για τις λειτουργίες της εταιρείας σας. Όλα τα εργαλεία χωρίζονται στις παρακάτω εργαλειοθήκες:

#1. Εργαλειοθήκη SEO

Θα χρησιμοποιήσετε 18 διαφορετικές ενότητες σε αυτήν την ενότητα για όλα τα πράγματα σχετικά με το SEO και τη βελτιστοποίηση περιεχομένου για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα και τους χρήστες οργανικά. Τα κορυφαία είναι το μαγικό εργαλείο λέξεων-κλειδιών, η επισκόπηση λέξεων-κλειδιών, η οργανική έρευνα, το πρότυπο περιεχομένου SEO κ.λπ.

#2. Εργαλειοθήκη διαφήμισης

Για οτιδήποτε SEM, από την έρευνα έως τη διαφήμιση στο Google Ads και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η εργαλειοθήκη διαφήμισης είναι ο προορισμός.

#3. Εργαλειοθήκη μάρκετινγκ περιεχομένου

Το Content Marketing Toolkit και οι ενότητες του σάς βοηθούν να φιλοξενείτε περιεχόμενο ιστότοπου υψηλής ποιότητας και να λαμβάνετε καλύτερες κατατάξεις SEO.

#4. Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικής Έρευνας

Εάν θέλετε να εστιάσετε στο μάρκετινγκ βάσει δεδομένων και στην ανάλυση ανταγωνιστών, χρησιμοποιήστε την Εξερεύνηση Αγοράς, Οργανική Έρευνα κ.λπ., από αυτήν την ενότητα.

#5. Εργαλειοθήκη μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Θα βρείτε εργαλεία Social Media Tracker και Social Media Poster στις καμπάνιες μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε αυτήν την εργαλειοθήκη.

#6. Εργαλειοθήκη διαχείρισης

Εάν διαχειρίζεστε πολλούς πελάτες και τα σχέδια μάρκετινγκ τους, θα βρείτε όλα τα απαραίτητα εργαλεία σε αυτήν την εργαλειοθήκη.

Semrush για Αντιπροσωπείες: Αξίζει τον κόπο;

Ναι, σίγουρα είναι! Ακολουθεί μια εξήγηση παρακάτω:

Από το SEO στη διαχείριση έως την αναφορά πελατών, το Semrush φέρνει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεται η εταιρεία σας σε ένα μέρος. Επιπλέον, προσφέρει ένα ανταγωνιστικό μοντέλο τιμολόγησης.

Κατά τη διάρκεια της χρήσης, θα ανακαλύψετε ότι μια συνδρομή στο Semrush είναι μια συμφωνία με αξία για τα χρήματα, καθώς έχετε άμεση πρόσβαση σε σύγχρονα και προηγμένα εργαλεία ψηφιακού μάρκετινγκ.

Μιλώντας για αριθμούς και στατιστικά:

 • 10+ εκατομμύρια χρήστες έχουν δοκιμάσει το Semrush μέχρι στιγμής
 • Οι χρήστες αναζήτησαν 22,3+ δισεκατομμύρια λέξεις-κλειδιά
 • Φιλοξενεί 142+ γεωγραφικές βάσεις δεδομένων
 • Το Semrush διατηρεί 808+ εκατομμύρια προφίλ τομέα
 • Το εργαλείο επισκόπησης λέξεων-κλειδιών είναι διαθέσιμο σε 120 χώρες
 • 500 TB ακατέργαστων δεδομένων αναλύθηκαν από το εργαλείο πληροφοριών κίνησης και αγοράς

Λαμβάνοντας υπόψη τα στατιστικά στοιχεία, την οικονομική προσιτότητα και τις λειτουργίες, το Semrush θα είναι μια αξιόλογη επένδυση από την εταιρεία σας.

συμπέρασμα

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης μπορεί να είναι επιστήμη πυραύλων εάν δεν έχετε τα σωστά εργαλεία. Μπορείτε να εγγραφείτε σε μια δοκιμή του Semrush για να ανακαλύψετε ότι το SEO είναι απλώς μια περιπάτους.

Το Semrush for agencies κάνει το SEO τόσο εύκολο που μπορείτε να χειριστείτε εκατοντάδες πελάτες μόνο με μια ομάδα 3 έως 5 ατόμων και να εξοικονομήσετε πολλά σε προσωπικό, υπαλλήλους και χώρους εργασίας.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει το SEO εναντίον του SEM και να καθοδηγήσετε την εταιρεία σας στον σωστό δρόμο.