Roblox Heroes Ultimatum Codes: Redeem Now

Πολλοί άνθρωποι έδωσαν αγάπη στο παιχνίδι Hero’s Ultimatum από τότε που κυκλοφόρησε. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το παιχνίδι Roblox ήταν ήδη το πιο πολυσυζητημένο ακόμη και πριν από την κυκλοφορία του και τώρα που το παιχνίδι έχει ήδη κυκλοφορήσει. Υπάρχουν πολλοί κωδικοί εξαργύρωσης για το παιχνίδι που μπορούν να σας δώσουν ενδιαφέροντα δώρα εντός του παιχνιδιού και τεράστιες ενισχύσεις για να αυξήσετε την απόλαυσή σας και τον συναρπαστικό παράγοντα για το παιχνίδι. Αλήθεια ποιος θα έλεγε όχι στα δωρεάν; Ομοίως, αυτό το παιχνίδι έχει επίσης πολλούς κωδικούς και αυτοί είναι που θα μοιραστούμε στο σημερινό άρθρο, γι’ αυτό συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε τους κωδικούς εξαργύρωσης του Heroes Ultimatum Roblox.

Roblox Heroes Ultimatum Codes to Redeem

Με χιλιάδες παίκτες σε όλο τον κόσμο, το Hero’s Ultimatum είναι ένα πολύ αγαπημένο παιχνίδι Roblox. Οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν τους δικούς τους χαρακτήρες σε αυτό το παιχνίδι ρόλων και καθώς ολοκληρώνουν αποστολές και στόχους, σταδιακά δυναμώνουν. Υπάρχει ένα κατάστημα δεξιοτήτων στο παιχνίδι και τόσο η εμφάνιση όσο και η ιδιορρυθμία καθορίζονται τυχαία. Μπορούν επίσης να αγοραστούν rerolls. Τα χρήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά δεξιοτήτων και κάθε δεξιότητα έχει προαπαιτούμενο κατάταξης. Ανά επίπεδο επάνω, κερδίζετε +1 σε κάθε στατιστικό και +3 για να διαθέσετε μόνοι σας.

 • Ισχύς – Αυξάνει το μέγεθος της ζημιάς που προκαλείται από κινήσεις στην κατηγορία ισχύος και αυξάνει τη συνολική ζημιά σας.

 • Ευκινησία – Αυξάνει την ταχύτητα βαδίσματος και το μέγεθος της ζημιάς που προκαλούν οι ελιγμοί στην κατηγορία ευκινησίας.

 • Quirk – Μειώνει τις καθυστερήσεις και το κόστος αντοχής ενώ αυξάνει την απόδοση ζημιάς των δεξιοτήτων ιδιορρυθμίας. Μπορεί να ενεργοποιήσει μοναδικές αλληλεπιδράσεις για μερικές ιδιαιτερότητες.

 • Άμυνα – Αυξάνει το μέγιστο HP

 • Αντοχή – Μέγιστη αύξηση της αντοχής Αντοχή

Καθώς πρέπει να προωθήσετε πλήρως τη φατρία σας για να αγοράσετε και να χρησιμοποιήσετε Gadgets στο Hero’s Ultimatum, η φατρία παίζει σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι. Επιπλέον, ανάλογα με την πλευρά που επιλέξατε, μπορείτε να ξεκλειδώσετε τους εμπιστευτές. Το τεστ εισαγωγής στο UA πρέπει να περάσει για να μπορέσετε να εγγραφείτε στις τάξεις και να προχωρήσετε ως ήρωας.

Πώς μπορείτε να συμμετέχετε και να εφαρμόζετε κωδικούς

Για συμμετοχή, πρέπει να έχετε 100 καλές επαναλήψεις και 350 $. Για πληροφορίες σχετικά με τη λήψη του τεστ εισαγωγής, μιλήστε με τον Διευθυντή του Αρουραίων στο UA. Για να εγγραφείτε, πρέπει να έχετε 100 θετικές επαναλήψεις και να έχετε ολοκληρώσει τις εισαγωγικές εξετάσεις. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μιλώντας με τον Hero Teacher μέσα στην τάξη του UA και εγγραφείτε για τρία μαθήματα. Υπάρχει μια χαλάρωση 10 ωρών (5 ώρες με την καθημερινή αποστολή GP) αφού παρακολουθήσετε ένα μάθημα πριν μπορέσετε να πάτε σε ένα άλλο. Πρέπει να περιμένετε άλλες πέντε ώρες και να μιλήσετε με τον δάσκαλο μία ακόμη προτού αποφοιτήσετε αφού ολοκληρώσετε όλα τα μαθήματά σας. Μετά την αποφοίτησή σας, λαμβάνετε την προσωρινή σας άδεια. Ωστόσο, για να κάνετε αναβάθμιση σε πλήρη άδεια, πρέπει να μιλήσετε με το στέλεχος της UA. Στη συνέχεια θα σας αναθέσει μια αποστολή που χρειάζεται να επισκεφτείτε την Ένωση Ηρώων και να μιλήσετε με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ηρώων. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε πού να εφαρμόσετε κωδικούς, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να το κάνετε αυτό.

1. Κάντε κλικ στο πράσινο κουμπί αναπαραγωγής στο Roblox τοποθεσία παιχνιδιού για να ξεκινήσει το παιχνίδι.

2. Πατήστε το κουμπί M στο πληκτρολόγιό σας ενώ βρίσκεστε στο παιχνίδι για να ανοίξετε το Μενού του.

3. Τώρα κάντε κλικ στην επιλογή ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ.

4. Από τη λίστα, κάντε κλικ στο κενό λέγοντας ENTER CODE κάτω από την επιλογή CODES και πληκτρολογήστε τον κωδικό εξαργύρωσης σε αυτήν και πατήστε Enter για να διεκδικήσετε το δώρο.

5. Ο κώδικας θα εκτελεστεί με επιτυχία.

Ας προχωρήσουμε τώρα στη λίστα των κωδικών.

Λίστα ενεργών κωδικών

Ακολουθούν ενεργά ενεργοί ήρωες τελεσίγραφοι Roblox κωδικοί που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέχρι τώρα για δώρα εντός του παιχνιδιού:

 • lotsofspin – Χρησιμοποιήστε αυτόν τον κωδικό για να λάβετε μερικές περιστροφές (Νέο)

 • 35 ΚΛΙΚ! – Χρησιμοποιήστε αυτόν τον κωδικό για να κάνετε μερικές περιστροφές

 • StatReset35k – Χρησιμοποιήστε αυτόν τον κωδικό για να λάβετε επαναφορά Stat

 • sorry4shutdown2 – Χρησιμοποιήστε αυτόν τον κωδικό – Χάρη στον Matthew!

 • 2MVisits – Χρησιμοποιήστε αυτόν τον κωδικό για να λάβετε 8 περιστροφές

 • StatReset20k – Χρησιμοποιήστε αυτόν τον κωδικό για να λάβετε επαναφορά Stat

 • 1MVisits – Χρησιμοποιήστε αυτόν τον κωδικό για να λάβετε μερικές ανταμοιβές εντός του παιχνιδιού

 • FaceReroll – Χρησιμοποιήστε αυτόν τον κωδικό για να λάβετε το Face Reroll – Χάρη στον Matthew!

 • FreeSpins – Χρησιμοποιήστε αυτόν τον κωδικό για να λάβετε 6 περιστροφές

Λίστα ανενεργών ή ληγμένων κωδικών

Αυτοί είναι οι κωδικοί που έχουν λήξει ή είναι ανενεργοί προς το παρόν. Θα τους παραθέσουμε εδώ για να επαληθεύσετε πριν δοκιμάσετε περισσότερους κωδικούς που θα βρείτε αλλού:

 • sorry4shutdown – Εξαργυρώστε αυτόν τον κωδικό 5 περιστροφές (Νέο) – Χάρη στον Matthew!

 • 15 ΚΛΙΚ! – Εξαργυρώστε αυτόν τον κωδικό για να λάβετε 8 περιστροφές (Νέο) – Χάρη στον Matthew!

 • ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ – Εξαργυρώστε αυτόν τον κωδικό για να λάβετε μερικές ανταμοιβές εντός του παιχνιδιού (Νέο)

Περισσότερα Heroes Ultimatum Roblox Redeem Codes

Το Hero’s Ultimatum είναι ένα πολύ διάσημο παιχνίδι από τη Roblox και συνεχίζει να παρουσιάζει διαφορετικές και μοναδικές προσφορές στα επίσημα χειριστήρια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως Κελάδημα, Διακομιστής Discord, YouTubeκαι Ομάδα Roblox δικτυακός τόπος. Εδώ συνεχίζουν να προφέρουν περισσότερους τέτοιους κωδικούς και δραστηριότητες για να διεκδικήσετε επιπλέον πόντους μπόνους και δωρεάν δώρα ως μέρος προωθητικών προσφορών ή φεστιβάλ ή αλλιώς ημερών εκπτώσεων. Ελέγξτε τους συνδέσμους των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να ενημερώνεστε για όλα τα δωρεάν διαθέσιμα και μη διαθέσιμα για όλα τα συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα και χρονικά διαστήματα.

***

Παραπάνω ήταν μερικοί από τους κωδικούς Roblox του Heroes Ultimatum που είναι διαθέσιμοι στο διαδίκτυο στην πιο πρόσφατη κατάστασή τους. Λάβετε υπόψη ότι οι προαναφερθέντες κωδικοί εξαργύρωσης και η κατάσταση που μοιράζονται είναι σύμφωνα με την ημερομηνία της 13ης Οκτωβρίου 2022. Οποιεσδήποτε αλλαγές αναρτώνται ενδέχεται να πραγματοποιηθούν λόγω της ενεργής κοινότητας της Roblox και των συνεχώς ανανεωτικών προσφορών και εκπτώσεων. Επαληθεύστε εάν βρείτε κάποια διαφορά στην περίπτωση σύμφωνα με τις οδηγίες. Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας οδήγησε σε μια θετική εμπειρία παιχνιδιού. Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας στην ενότητα σχολίων παρακάτω και θα σας δούμε σε άλλο άρθρο με άλλο θέμα, μέχρι τότε συνεχίστε να διαβάζετε και συνεχίστε να παίζετε.

  Τι σημαίνει "GLHF" και πώς το χρησιμοποιείτε;