Name That Tune! Τα 8 καλύτερα παιχνίδια Trivia της μουσικής για κινητά

Πόσα γνωρίζετε για τη μουσική; Πιο συγκεκριμένα, είσαι καλός με τίτλους τραγουδιών και ονόματα καλλιτεχνών; Μπορείτε να ονομάσετε μια μελωδία μόλις ακούσετε μερικές νότες;

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Αν σας φαίνεται αυτό, τότε ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε αυτή τη γνώση. Αυτά τα διασκεδαστικά, δωρεάν παιχνίδια μουσικής trivia θα προκαλέσουν το μουσικό σας αυτί και θα σας κάνουν να τραγουδήσετε ένα νέο τραγούδι όταν κερδίσετε.

1 SongPop – Guess The Song

Ακόμα κι αν δεν έχετε παίξει ποτέ το αρχικό SongPop, το SongPop είναι μια πρόκληση που πρέπει να έχετε στη μουσική. Παίζετε εναντίον άλλων σε έναν αγώνα ενάντια στο ρολόι για σωστές απαντήσεις. Ακούστε το τραγούδι και επιλέξτε την απάντηση, είτε είναι ο τίτλος του τραγουδιού είτε ο καλλιτέχνης, όσο πιο γρήγορα μπορείτε.

Δεδομένου ότι οι παίκτες εναλλάσσονται με τον δικό τους ρυθμό, αυτό είναι ένα από εκείνα τα παιχνίδια για κινητά που μπορείτε να παίξετε όταν έχετε μόνο λίγα λεπτά στη διάθεσή σας. Επιπλέον, κάθε παίκτης επιλέγει τη λίστα αναπαραγωγής για τη σειρά του.

Κάντε καλά και κερδίζετε κέρματα εντός του παιχνιδιού που μπορείτε να εξαργυρώσετε για πρόσθετες λίστες τραγουδιών. Εδώ θα βρείτε κάτι για όλους. Το παιχνίδι καλύπτει μια τεράστια ποικιλία μουσικών ειδών και καλλιτεχνών, καθώς και μελωδίες δεκαετιών.

Λήψη: SongPop για Android | iOS (Δωρεάν, συνδρομή διαθέσιμη)

2 Trivial Music Quiz

Αν σας αρέσει λίγο περισσότερη ποικιλία από το τροπάριο «μάντεψε αυτό το τραγούδι» στα παιχνίδια μουσικής trivia, το Trivial Music Quiz θα μπορούσε να είναι το παιχνίδι για εσάς. Πρέπει, φυσικά, να αναγνωρίσεις τα τραγούδια. Αλλά υπάρχει επίσης μια μεγάλη ποικιλία από πιο ενδιαφέρουσες ερωτήσεις, όπως το να μαντέψετε ποιο όργανο παίζει ένας συγκεκριμένος μουσικός ή σε ποια μπάντα μπορεί να είναι ένας μουσικός.

  Είναι το BeamNG Drive στο Xbox;

Το Trivial Music Quiz έχει ένα αναδυόμενο παράθυρο που εμφανίζεται την πρώτη φορά που ανοίγετε την εφαρμογή, ζητώντας την υποστήριξή σας για να διατηρήσετε το παιχνίδι δωρεάν για τους χρήστες, επιτρέποντάς του να παρακολουθεί τα δεδομένα σας σε άλλες εφαρμογές. Αυτό θα μπορούσε να απενεργοποιήσει τους χρήστες, αλλά δεν είστε αναγκασμένοι να συμφωνήσετε. Εξακολουθείτε να έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις πτυχές του παιχνιδιού εάν αρνηθείτε το αίτημα.

Υπάρχει επίσης ένας αριθμός διαφημίσεων στο Trivial Music Quiz, αλλά το ίδιο το παιχνίδι είναι αρκετά ενδιαφέρον για να τις αγνοήσει. Αν δεν σας αρέσουν οι διαφημίσεις στα παιχνίδια σας για κινητά, ωστόσο, μπορείτε να ελέγξετε πολλά δωρεάν παιχνίδια χωρίς διαφημίσεις ή αγορές εντός εφαρμογής.

Λήψη: Trivial Music Quiz για iOS | Android (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

3 Heard-It Music Trivia Game

Το Heard-I Music Trivia Game είναι τέλειο για όσους απολαμβάνουν μια πρόκληση. Με την πρώτη κίνηση, μπορείτε να ακούσετε μόνο ένα κλιπ ενός δευτερολέπτου του τραγουδιού. Στη συνέχεια, μπορείτε να μαντέψετε το τραγούδι ή να το παραλείψετε για να πάρετε άλλο ένα δευτερόλεπτο. Τελικά, μπορείτε να ακούσετε ένα αξιοπρεπές κομμάτι του τραγουδιού, αλλά το να μαντέψετε αμέσως μετά από ένα δεύτερο κλιπ θα ήταν τόσο ικανοποιητικό όσο και εντυπωσιακό.

Σε αντίθεση με μερικά από τα άλλα παιχνίδια αυτής της λίστας που σας δίνουν τέσσερις ή πέντε επιλογές για να διαλέξετε, υπάρχουν πολύ περισσότερες επιλογές τραγουδιών στο Heard-It. Οι επιλογές δεν είναι άπειρες, αλλά υπάρχουν δεκάδες από τις οποίες μπορείτε να μαντέψετε, οπότε το παιχνίδι δεν σας περιορίζει καθόλου.

Προσφέρει επίσης έναν σύνδεσμο προς το τραγούδι στο Spotify, εάν σας αρέσει το επιλεγμένο τραγούδι, το οποίο είναι μια ακόμη εξαιρετική λεπτομέρεια στο Heard-It που το καθιστά εξαιρετική επιλογή για κάθε λάτρη της μουσικής.

Λήψη: Hear-I Music Trivia Game for Android (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

4 Κορυφαίο Παιχνίδι Κουίζ μουσικής Trivia της δεκαετίας του ’90

Ίσως αυτό που πραγματικά αγαπάς περισσότερο είναι η μουσική από τα 90s. Αν ναι, τότε το Top 90s Music Trivia Quiz Game είναι ένα από αυτά που πρέπει να δείτε. Πρώτα, επιλέξτε από ατελείωτες ή χρονομετρημένες λειτουργίες παιχνιδιού. Τότε, ετοιμαστείτε για μια μεγάλη πρόκληση. Οι ερωτήσεις περιλαμβάνουν τίτλους τραγουδιών, στίχους, άλμπουμ, καλλιτέχνες, ακόμη και χρόνια.

  Πώς να καταργήσετε το Family Link χωρίς άδεια γονέα

Καθώς κερδίζετε νομίσματα για τα καλά σας, μπορείτε να τα εξαργυρώσετε για να προσθέσετε περισσότερο χρόνο, να λάβετε συμβουλές ή να παραλείψετε ερωτήσεις. Σημειώστε ότι αυτό το παιχνίδι είναι λίγο βαρύ στις διαφημίσεις.

Αλλά αν μπορείτε να ξεπεράσετε τις διαφημίσεις, το Top 90s Music Trivia Quiz Game είναι ένα εξαιρετικά προκλητικό παιχνίδι trivia για τους λάτρεις αυτής της εποχής της μουσικής.

Λήψη: Top 90s Music Trivia Quiz Game για Android (Ελεύθερος)

5 Guess The Song Pop Music Games

Πιστεύεις ότι είσαι καλός στους στίχους των τραγουδιών; Αν ναι, τότε το Guess The Song Pop Music Games είναι για εσάς. Επιλέξτε από μουσική ποπ, δεκαετίας ’90 ή 2000 και δυναμώστε την ένταση.

Θα σας ειπωθούν οι στίχοι ή, αν είστε τυχεροί, θα ακούσετε ένα κλιπ τραγουδιού. Στη συνέχεια, πατήστε για να επιλέξετε το σωστό τραγούδι από τους τέσσερις πιθανούς τίτλους. Βαθμολογήστε για τις σωστές απαντήσεις σας και χάνετε πόντους για όσους μαντεύετε λάθος. Μπορείτε να ανεβείτε στους βαθμολογικούς πίνακες, να ολοκληρώσετε τα επιτεύγματα και να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας για τους στίχους με το παιχνίδι.

Λήψη: Guess The Song Pop Music Games for iOS (Δωρεάν, συνδρομή διαθέσιμη)

6 Guess The Song – Music Quiz

Το Guess The Song είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με όνομα που διατίθεται στο Android. Φορέστε τα αυτιά σας και απαντήστε όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Μπορείτε να επιλέξετε από ποπ, ροκ ή κάντρι ή να μεταβείτε απευθείας στην αγαπημένη σας μουσική δεκαετία.

Συνεχίστε να σκοράρετε και να κερδίζετε νομίσματα για να ξεκλειδώσετε νέα επίπεδα. Μπορείτε να συνδεθείτε στο Facebook για να δείτε πώς συγκρίνετε με τους φίλους σας. Το Guess The Song είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι trivia μουσικής για να απολαύσετε τις μελωδίες που αγαπάτε ενώ προκαλείτε τον εαυτό σας.

  7 εφαρμογές για κινητά για να μαθαίνετε κάτι νέο κάθε μέρα

Λήψη: Guess The Song for Android (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

7 Κουίζ Jingle

Αντί να ασχολείστε με την επιχείρηση δημοφιλών τραγουδιών όπως οι περισσότερες από τις άλλες εφαρμογές αυτής της λίστας, το Jingle Quiz σας προσφέρει μια επιλογή από κουδουνίσματα για αναγνώριση. Τα τραγούδια που παρουσιάζονται είναι όλα από εξαιρετικά δημοφιλή franchise ή εταιρείες που θα είναι τουλάχιστον κάπως γνωστές σε όλους, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως χάσετε, επειδή το jingle είναι από μια εταιρεία που δεν αναγνωρίζετε.

Τα jingles είναι όλοι εμβληματικοί ήχοι που πιθανότατα έχετε ακούσει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σας. Αλλά η εφαρμογή προσφέρει υποδείξεις, σε περίπτωση που χρειαστείτε λίγη επιπλέον βοήθεια σε ορισμένες από τις πιο δύσκολες ερωτήσεις!

Λήψη: QuizUp για Android | iOS (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

8 Songpop Classic – Music Trivia

Το Songpop Classic είναι ένα πολύ δημοφιλές και υψηλής βαθμολογίας μουσικό παιχνίδι trivia. Καθώς ανοίγετε την εφαρμογή, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε τρία από τα εννέα είδη μουσικής. Αυτό διασφαλίζει ότι θα απαντάτε σε ερωτήσεις που σχετίζονται με το είδος της μουσικής που πραγματικά σας αρέσει και σας ενδιαφέρει, κάτι που είναι ένα χαρακτηριστικό που λείπει από πολλά άλλα παιχνίδια μουσικής trivia.

Μπορείτε επίσης να έρθετε σε επαφή με πραγματικούς ανθρώπους και να βελτιώσετε τις μουσικές σας δεξιότητες με παίκτες από όλο τον κόσμο.

Το μειονέκτημα αυτού, ωστόσο, είναι ότι χρειάζεστε σύνδεση στο διαδίκτυο για να παίξετε και να απολαύσετε το Songpop Classic. Αυτό πιθανώς δεν θα είναι πρόβλημα εάν παίζετε στο σπίτι, αλλά ίσως χρειαστεί να αναζητήσετε ένα άλλο παιχνίδι για κινητά για να παίξετε όταν δεν έχετε internet ή δεδομένα, εάν βρίσκεστε σε δημόσια μέσα μεταφοράς ή μακριά από σύνδεση στο διαδίκτυο.

Λήψη: Songpop Classic – Music Trivia για Android | iOS (Δωρεάν, διαθέσιμες αγορές εντός εφαρμογής)

Αυτά τα υπέροχα παιχνίδια μουσικής trivia για Android και iOS είναι πολλά διασκεδαστικά και προκλητικά ταυτόχρονα. Θα απολαύσετε το πόσο καλά γνωρίζετε πραγματικά τα αγαπημένα σας είδη και καλλιτέχνες.

Αν σας αρέσουν άλλα είδη προκλήσεων trivia, ρίξτε μια ματιά στη λίστα με τις δωρεάν εφαρμογές trivia για τους λάτρεις των ταινιών και της τηλεόρασης.