Microsoft Power Pages, ChatGPT iOS App , Wiremock & Memcyco

Γεια σε όλους! 🙋 Έχουμε τις παρακάτω ενημερώσεις για εσάς σήμερα! 📣

Η Microsoft λανσάρει νέες δυνατότητες και δυνατότητες AI σε Power Pages

Η Microsoft ανακοίνωσε νέες βελτιώσεις AI μέσω του Copilot to Power Pages. Το νέο κύμα τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης (AI) στην ανάπτυξη Ιστού μεταμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις δημιουργούν και λανσάρουν ιστότοπους με επίκεντρο τα δεδομένα.

Οι Microsoft Power Pages επιτρέπουν τη δημιουργία επιχειρηματικών ιστότοπων χαμηλού κώδικα, ενδυναμώνοντας όλες τις ομάδες, όχι μόνο τους προγραμματιστές, με αποτέλεσμα την ταχύτερη είσοδο στην αγορά με μειωμένα έξοδα.

Οι Power Pages με τεχνητή νοημοσύνη επιτρέπουν στους προγραμματιστές να δημιουργούν γρήγορα ασφαλείς εξωτερικούς ιστότοπους που ανταποκρίνονται καλύτερα στους πελάτες. Αντί να αφιερώνουν αρκετό χρόνο στη δημιουργία και την κωδικοποίηση τοποθεσιών, τα άτομα μπορούν να χρησιμοποιήσουν φυσική γλώσσα και έξυπνες προτάσεις μέσω εργαλείων όπως το Copilot και το Power Pages για να επιταχύνουν τη διαδικασία.

Οι δυναμικές σελίδες βοηθούν στη δημιουργία ιστοσελίδων με προσχεδιασμένα πρότυπα ή προσαρμοσμένες διεπαφές και παρουσιάζουν επιχειρηματικά δεδομένα με κείμενο, βίντεο, εικόνες, φόρμες και λίστες χρησιμοποιώντας πρότυπα πλούσια σε λειτουργίες με δείγματα δεδομένων για προγραμματισμό, εγγραφή και εφαρμογές.

  10 καλύτερα παιχνίδια MOBA [Android + iOS] για να απελευθερώσετε τον εσωτερικό σας πολεμιστή

Οι χρήστες μπορούν να βελτιώσουν τη λειτουργικότητα του ιστότοπου με το Visual Studio Code, το GitHub και το Azure DevOps και να μειώσουν τις ανησυχίες για την ασφάλεια του ιστότοπου με τα στοιχεία ελέγχου πρόσβασης που βασίζονται σε ρόλους και τις δυνατότητες συμμόρφωσης του Azure.

Οι σελίδες Microsoft Power μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να αυξήσουν την παραγωγικότητα και να δημιουργήσουν με ασφάλεια ιστότοπους που ικανοποιούν την ικανοποίηση των πελατών σε μεγαλύτερη κλίμακα. Εγγραφείτε στο Power Pages για να δείτε τις νέες δυνατότητες και δυνατότητες.

Η εφαρμογή ChatGPT του OpenAI ξεπερνά τις 500.000 λήψεις σε μόλις 6 ημέρες

Το OpenAI κυκλοφόρησε δωρεάν την εφαρμογή ChatGPT για iOS. Οι συνδρομητές του ChatGPT Plus έχουν πρόσβαση στην ταχύτερη απόκριση και τις νέες δυνατότητες του GPT-4, ενώ η φωνητική είσοδος είναι διαθέσιμη μέσω ενός συστήματος αναγνώρισης ομιλίας ανοιχτού κώδικα που ονομάζεται Whisper.

Μια μελέτη που διεξήχθη από το data.ai, το οποίο παρέχει ευφυΐα εφαρμογών, αποκαλύπτει ότι η εφαρμογή έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 500.000 λήψεις μέσα στις πρώτες έξι ημέρες από την κυκλοφορία, τοποθετώντας την μεταξύ των πιο ακμάζουσας και υψηλής λειτουργικότητας νέων εφαρμογών που έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια .

Αν και η εφαρμογή ChatGPT του OpenAI έχει περιορισμένη διαθεσιμότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην πλατφόρμα iOS, έχει σημειώσει σημαντική επιτυχία, όπως φαίνεται από την πρόσφατη επέκτασή της σε 11 νέες διεθνείς αγορές.

  Πώς να σαρώσετε έγγραφα σε σημειώσεις στο iOS 11

Το WireMock συγκεντρώνει 6,5 εκατομμύρια $ για να βοηθήσει τους προγραμματιστές να δοκιμάσουν Mock API

Τα API τρίτων μπορεί να είναι αναξιόπιστα, προκαλώντας καθυστερήσεις και αστάθεια. Για να επιταχύνετε τις εκδόσεις, δοκιμάστε το WireMock API mocking. Το WireMock Cloud είναι ένα κορυφαίο πλαίσιο κοροϊδίας API που παρέχει εταιρική υποστήριξη, απεριόριστη κλίμακα και φιλικό προς τον χρήστη διεπαφή χρήστη.

Μερικά από τα κορυφαία χαρακτηριστικά του είναι η δοκιμή ασταθών API τρίτων κατασκευαστών, η προσομοίωση περιπτώσεων ακμών και σφαλμάτων και η αποφυγή απροσδόκητων τελών δοκιμών απόδοσης.

Σύμφωνα με το ιστολόγιό της, η εταιρεία συγκέντρωσε 6,5 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση εκκίνησης από τις Ridge Ventures, First Rays Venture Partners και Scribble Ventures. Το WireMock απλοποιεί την κοροϊδία υπηρεσιών για τους προγραμματιστές, επιτρέποντάς τους να δοκιμάζουν και να αναπτύσσουν λογισμικό χωρίς να χρειάζονται το API.

Κατά συνέπεια, βελτιστοποιεί την παραγωγικότητα και επιταχύνει την ανάπτυξη λειτουργικού κώδικα. Χιλιάδες προγραμματιστές βασίζονται σε αυτό για να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα και να μειώσουν το χρόνο διάθεσης στην αγορά.

Η πλατφόρμα επιτρέπει τη χειροκίνητη και αυτόματη δοκιμή εφαρμογών και είναι συμβατή με το Swagger. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν δυναμικές αποκρίσεις χρησιμοποιώντας ευέλικτη γλώσσα προτύπων και να προσομοιώσουν σενάρια κατάστασης με ένα απλό μοντέλο μηχανής πεπερασμένης κατάστασης.

  Γιατί λείπει η Αναζήτηση εικόνων στην εφαρμογή Messages στο iOS 10

Η πλατφόρμα cloud του σάς επιτρέπει να καταγράφετε και να επαναλαμβάνετε δραστηριότητα από άλλο API και να δοκιμάζετε την εφαρμογή σας με καθιερωμένες καθυστερήσεις και ελαττωματικά ωφέλιμα φορτία HTTP.

Η Memcyco συγκεντρώνει 10 εκατομμύρια δολάρια για να προστατεύσει τις εταιρείες κατά της κλοπής επωνυμίας

Το Memcyco είναι μια λύση για τον εντοπισμό και την πρόληψη της πλαστοπροσωπίας ιστοτόπων σε πραγματικό χρόνο, καθώς το brandjacking είναι μια ευρέως διαδεδομένη μέθοδος κυβερνοεπίθεσης παγκοσμίως. Η τεχνολογία PoSA (Proof of Source Authenticity) της Memcyco προστατεύεται από επιθέσεις χωρίς πράκτορα.

Παρέχει προστασία Zero Day και ζωντανή ανίχνευση, παρέχοντας ορατότητα σε περιόδους απόπειρας επίθεσης και στέλνοντας κόκκινες ειδοποιήσεις όταν οι χρήστες επισκέπτονται ψεύτικους ιστότοπους.

Η Memcyco υιοθετεί την τεχνητή νοημοσύνη για τον εντοπισμό προτύπων ακανόνιστης συμπεριφοράς και το PoSA βοηθά στον εντοπισμό και την προειδοποίηση των οργανισμών για πιθανές απειλές. Η εταιρεία προσφέρει ψηφιακά υδατογραφήματα για ιστοτόπους για να διασφαλίσει την αυθεντική αποθήκευση και την προστασία των ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων από παραβίαση.

Το blog της εταιρείας αναφέρει ότι έχει συγκεντρώσει 10 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση εκκίνησης με επικεφαλής την Capri Ventures και την Venture Guides. Η Memcyco στοχεύει να μειώσει τη ζημιά της επωνυμίας και των πελατών, να προωθήσει την εμπιστοσύνη και να περιορίσει τα εμπόδια στην αλληλεπίδραση των χρηστών με τις ψηφιακές ιδιότητες. Με αυτόν τον τρόπο, ενισχύουν τη φήμη της επωνυμίας και ενισχύουν την εμπιστοσύνη μεταξύ των τελικών χρηστών.

Ορισμένες από τις δυνατότητές του περιλαμβάνουν προστασία από επιθέσεις στον κυβερνοχώρο με Απόδειξη Αυθεντικότητας Πηγής, Προστασία πελατών, διερεύνηση περιστατικών και γρήγορη ανάπτυξη μέσω SaaS.

Για περισσότερες ενημερώσεις, ανατρέξτε στην κατηγορία Τελευταία τεχνολογία.