HTVRont Auto Tumbler Heat Press Review: Μικτά αποτελέσματα

Βασικά Takeaways

  • Η πρέσα HTVRont Auto Tumbler μπορεί να χειριστεί μεγαλύτερα αντικείμενα όπως ποτήρια 30oz.
  • Τα αρχικά αποτελέσματα μπορεί να είναι ασυνεπή και θα χρειαστεί να πειραματιστείτε για να βρείτε την καλύτερη ποιότητα.
  • Η πρέσα είναι γρήγορη και εύκολη στη χρήση, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να αξιοποιήσετε στο έπακρο.

Είτε είστε επαγγελματίας πωλητής Etsy είτε μαμά ποδοσφαίρου, η δυνατότητα να φτιάχνετε προσαρμοσμένες κούπες, ποτήρια και φιάλες είναι κάτι που ίσως θέλετε να προσθέσετε στο οπλοστάσιό σας. Με ένα μηχάνημα κοπής χειροτεχνίας και την πρέσα HTVRont Auto Tumbler Press, μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας εξαχνωμένα και θερμικά πιεσμένα ποτήρια που πλένονται στο πλυντήριο πιάτων σε χρόνο μηδέν.

Αλλά η επίτευξη αυτών των καλών αποτελεσμάτων απαιτεί προγραμματισμό και εμπειρία, και δεν είναι ακριβώς η αυτόματη εμπειρία που ισχυρίζεται ότι είναι.

HTVRont Auto Tumbler Press

Το Auto Tumbler Heat Press μπορεί να χειριστεί μεγαλύτερα αντικείμενα με διάμετρο έως 8,5 cm, όπως ποτήρια 30oz—αλλά πρέπει να ρυθμίσετε τον χρόνο και τη θερμοκρασία χειροκίνητα και τα αποτελέσματα μπορεί να είναι ασυνεπή.

Μάρκα HTVRont

Χρώμα Λευκό ή απαλό μπλε

Βάρος 4,3 kg

Χωρητικότητα κυλίνδρων διαμέτρου 7,5-8,5 cm (διάμετρος 2,95-3,35 ίντσες)

Διαστάσεις 13 x 11 x 6,3 ίντσες (328 x 278 x 160 mm)

Υλικά Συμβατό με κεραμικά, μέταλλα και ορισμένα πλαστικά

Η συσκευασία περιλαμβάνει γάντια και ταινία ανθεκτική στη θερμότητα

Πλεονεκτήματα

  • Λειτουργεί με μεγαλύτερους, μακρύτερους κυλίνδρους, όπως ποτήρια 30 oz και ποτήρια sippy
  • Γρήγορη θέρμανση και απλή στη χρήση

Μειονεκτήματα

  • Δεν περικλείει πλήρως τις κούπες στη λαβή (ακόμη και εντός των προδιαγραφών)
  • Ασυνεπή αποτελέσματα

James Bruce / MakeUseOf

Μέσα στο κουτί, θα βρείτε την ίδια την πρέσα θερμότητας, λίγη ταινία ανθεκτική στη θερμότητα για να κολλήσετε τα σχέδιά σας και μερικά κομψά ροζ ανθεκτικά στη θερμότητα γάντια για να χειριστείτε και να επιθεωρήσετε το αριστούργημά σας ζεστό από την πρέσα.

Κυρίως, δεν περιλαμβάνονται προμήθειες εκκίνησης, επομένως θα χρειαστεί να κατευθυνθείτε στο Amazon ή στο τοπικό σας κατάστημα χόμπι για να βρείτε κενά εξάχνωσης και άλλες προμήθειες. Αυτό είναι σωστό—θα χρειαστείτε ειδικά «κενά εξάχνωσης». Ενώ θα μπορούσατε απλώς να χρησιμοποιήσετε κανονικό βινύλιο μεταφοράς θερμότητας και να το πετάξετε σε οποιαδήποτε παλιά λευκή κούπα, δεν θα κολλήσει απαραίτητα και δεν θα είναι ανθεκτικό.

  Πώς να αφαιρέσετε βίντεο από τη Συνέχεια παρακολούθησης και τη λίστα παρακολούθησης στο Prime Video

Η πρέσα HTVRont Auto Tumbler Press δεν είναι μια μικρή μηχανή, με διαστάσεις 12,9 x 10,9 x 6,3 ίντσες και βάρος 4,3 κιλά (9,5 λίβρες).

Τι είναι το Sublimation και τι χρειάζεστε για να διακοσμήσετε τις κούπες σας;

Η εξάχνωση είναι μια διαδικασία για τη μεταφορά ειδικών έγχυσης μελανιών σε ένα υπόστρωμα εξάχνωσης. Αυτό παράγει ανθεκτικά σχέδια που είναι ασφαλή για τρόφιμα και πλένονται. Αν και θα μπορούσατε να μεταφέρετε θερμότητα λίγο κανονικό βινύλιο σε μια κούπα ή άλλο κυλινδρικό αντικείμενο, δεν συνιστάται και δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα κολλήσει.

Λοιπόν, σε τι μπορείτε να εξαχνώσετε; Εν ολίγοις, οτιδήποτε διαθέτει στρώμα εξάχνωσης μπορεί να εξαχνωθεί. Συνήθως, αυτό σημαίνει ότι αγοράζετε έτοιμα κενά εξάχνωσης (κούπες, ποτηράκια, κύπελλα, κ.λπ.). Αυτά έχουν ήδη ένα ειδικό στρώμα στο οποίο μπορούν να μεταφερθούν τα εγχύσιμα μελάνια. Υπάρχουν επίσης τρόποι να εφαρμόσετε αυτό το στρώμα μόνοι σας με ένα σπρέι ή πινέλο, αλλά δεν το έχω εξερευνήσει.

Πώς όμως φτιάχνεις ένα σχέδιο εξάχνωσης; Έχεις μερικές επιλογές εκεί. Το πρώτο είναι να χρησιμοποιήσετε έτοιμα φύλλα μοτίβων εξαχνωμένης μελάνης, τα οποία στη συνέχεια κόβετε το εξατομικευμένο σχέδιο στο Cricut ή στο Xtool M1 σας, όπως ακριβώς θα κάνατε με το κανονικό βινύλιο. Έρχεται με ένα φύλλο υποστήριξης με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και θα πρέπει να αντιστρέψετε το σχέδιο.

Εναλλακτικά, μπορείτε να εκτυπώσετε τα δικά σας σχέδια, αν και αυτή δεν είναι μια φθηνή επιλογή. Χρειάζεστε έναν εκτυπωτή που σας επιτρέπει να γεμίζετε τα δικά σας μελάνια, όπως ένα Epson Ecotank—και αυτός ο εκτυπωτής θα αφιερωθεί στη συνέχεια στην εργασία. Μπορεί να μπορείτε να εκτυπώσετε το σχέδιό σας από κάποιον άλλο, ωστόσο, φυσικά, ανάλογα με το πόσες φορές το κάνετε αυτό, μπορεί να είναι φθηνότερο να επενδύσετε σε έναν εκτυπωτή και μελάνια για τον εαυτό σας.

Από το σχέδιο στην κούπα: Απλό και εύκολο στη χρήση

Ενοχλητικό είναι ότι το HTVRont Auto Tumbler Heat Press είναι συμβατό μόνο με κυλινδρικά αντικείμενα διαμέτρου από 7,5 έως 8,5 cm (2,9-3,35 ίντσες), αλλά πρέπει να εμβαθύνετε στο εγχειρίδιο για να το μάθετε. Στην πράξη, αυτό σημαίνει ποτήρια από 10oz έως 30oz.

Θα προτιμούσα αν αυτό ήταν γραμμένο κάπου στο μηχάνημα—ή ακόμα καλύτερα, ένας κύκλος στο επάνω μέρος για το ελάχιστο συμβατό μέγεθος στο οποίο θα μπορούσατε να τοποθετήσετε το αντικείμενο σας για δοκιμή. Το μέγιστο είναι εύκολο να το πούμε, φυσικά, γιατί δεν χωράει στην τρύπα, αλλά δεν θα ξέρετε το ελάχιστο μέχρι να πατήσετε το start, όταν διαπιστώσετε ότι είναι χαλαρό ή δεν αγγίζει τα πλαϊνά.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Undo στο Vim

Τούτου λεχθέντος, δεν είναι το τέλος του κόσμου αν το αντικείμενό σας δεν έχει το ελάχιστο. Μπορείτε να αγοράσετε χοντρά φύλλα σιλικόνης που κρατούν το αντικείμενο σας άνετο και μεταφέρουν τη θερμότητα. Θα χρειαστεί να αυξήσετε ελαφρώς τον χρόνο θέρμανσης για να το λάβετε υπόψη.

Χρήση του Auto Tumbler Heat Press: Όχι τόσο “Auto”

James Bruce / MakeUseOf

Το “αυτόματο” μέρος του ονόματος δεν αναφέρεται στη ρύθμιση της θερμοκρασίας και των χρόνων, κάτι που πρέπει να γίνει χειροκίνητα. Είναι αρκετά εύκολο, αλλά θα χρειαστεί να ανατρέξετε στο εγχειρίδιο για τις προτεινόμενες ρυθμίσεις—και μερικές φορές, αυτές μπορεί να διαφέρουν τόσο πολύ που τα αποτελέσματα είναι οπουδήποτε από μισοψημένα έως υπερβολικά ψημένα. Όπως οι περισσότερες μηχανές χειροτεχνίας, θα χρειαστεί να πειραματιστείτε πολύ και να σημειώσετε ποιες ρυθμίσεις λειτουργούν καλύτερα για τα υλικά σας κάθε φορά.

Αντίθετα, το αυτόματο τμήμα του ονόματος προέρχεται από την ικανότητά του να προσαρμόζεται σε διαφορετικά αντικείμενα, σφίγγοντας γύρω από την περιφέρεια όπως απαιτείται.

Πατήστε το κουμπί ενεργοποίησης στα αριστερά για να ξεκινήσετε. Προσαρμόστε τη θερμοκρασία και τον χρόνο που απαιτείται και περιμένετε μέχρι το κουμπί στα δεξιά να γίνει πράσινο, που σημαίνει ότι είναι μέχρι τη θερμοκρασία και έτοιμο για χρήση. Μπορεί να φτάσει τους 200 C (390 F) σε τρία λεπτά. Στη συνέχεια, φορώντας τα γάντια, σπρώξτε το αντικείμενο σας και πατήστε το πράσινο κουμπί για να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση.

James Bruce / MakeUseOf

Η πρώτη μου στάση ήταν μια κούπα και ένα σχέδιο που έκοψα αρνητικά από ένα φύλλο άχυτου μελανιού Cricut. Τα αποτελέσματα ήταν μέτρια, αλλά αναμενόμενο δεδομένου ότι ήταν η πρώτη μου προσπάθεια. Ως επί το πλείστον, λειτούργησε εντάξει, αλλά τόνισε ορισμένες βασικές ελλείψεις στη διαδικασία.

James Bruce / MakeUseOf

Πρώτον, παρά το ότι βρισκόταν εντός του ορίου διαμέτρου 85 χιλιοστών, ήταν αρκετά σφιχτή και η πίεση θερμότητας δεν έκλεινε πλήρως γύρω από την κούπα, επομένως το μη εμποτισμένο μελάνι από τη λαβή δεν λειτουργούσε σωστά. Δεύτερον, λίγο από το μελάνι ξεπλύθηκε στην πρέσα θερμότητας. Δίδαγμα: χρησιμοποιήστε λίγο λαδόκολλα για να το αποτρέψετε στο μέλλον. Το χαρτί περγαμηνής μπορεί επίσης να το βοήθησε να γλιστρήσει περαιτέρω, μειώνοντας την τριβή μεταξύ της κούπας και της θερμαινόμενης επιφάνειας.

James Bruce / MakeUseOf

Η επόμενη στάση μου ήταν να δοκιμάσω μερικά φθηνότερα φύλλα γενικής μελάνης μαζί με ένα ψηλότερο φλασκί και αυτή τη φορά να κόψω ένα σχέδιο απευθείας από αυτά (χωρίς να χρησιμοποιήσω τον αρνητικό χώρο).

  Πώς να υπολογίσετε τις πληρωμές για ένα δάνειο στο Excel με τη συνάρτηση PMT

James Bruce / MakeUseOf

Έφτιαξα το σχέδιο χρησιμοποιώντας τρία διαφορετικά φύλλα και τα κόλλησα όλα κάτω για να συμπιεστούν θερμικά μεταξύ τους. Αυτή τη φορά, η φιάλη ήταν αρκετά μικρή σε διάμετρο που η πρέσα την κάλυπτε εντελώς. Ωστόσο, και πάλι, ανέδειξε κάποια ελαττώματα στη διαδικασία μου και με το μηχάνημα.

James Bruce / MakeUseOf

Για οποιονδήποτε λόγο, πιο κοντά στις ενώσεις, τα σχέδια δεν μεταφέρθηκαν όσο καλά θα μπορούσαν. Υποψιάζομαι ότι αυτό οφείλεται σε κακή ταινία. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το σχέδιο είναι όσο το δυνατόν πιο επίπεδο στην επιφάνεια. Τα μεγαλύτερα σχέδια είναι πιο δύσκολο να γίνουν σωστά.

James Bruce / MakeUseOf

Μπορούσα επίσης να δω αρκετά κηλιδωμένα αποτελέσματα και ακατάστατα μοτίβα από τον κενό χώρο. Έπρεπε να αφαιρέσω ένα μέρος του σχεδίου που είχε αρχικά κοπεί επειδή τα κομμάτια ήταν πολύ μικρά και δεν έμειναν στο φύλλο μεταφοράς. Θα μπορούσε να είναι ότι μερικά από αυτά κόπηκαν λάθος και άφησαν μια μικρή ποσότητα μελανιού στη μεταφορά. Όσο για τις γενικά ακατάστατες άλλες περιοχές, οι οποίες είναι ξεκάθαρα ορατές ως σκούρες κηλίδες γύρω από την άκρη, αυτό μπορεί να οφείλεται σε φθηνά υλικά. Αναπόφευκτα, μερικές από τις βδέλλες μελανιού πέφτουν πάνω στο φύλλο μεταφοράς, κάτι που είναι πιο εμφανές με πιο σκούρα μελάνια.

James Bruce / MakeUseOf

Αντίθετα, η κόκκινη σφραγίδα του ονόματος του γιου μου βγήκε υπέροχα.

Πρέπει να αγοράσετε την πρέσα HTVRont Auto Tumbler;

Το κύριο σημείο πώλησης του HTVRont Auto Tumbler Press σε σύγκριση με τον κορυφαίο ανταγωνιστή—το Cricut Mug Press—είναι το μέγεθος. Το μοντέλο Cricut μπορεί να χειριστεί μόνο κούπες, όχι ποτήρια. αν και με το συνδεδεμένο λογισμικό, η διαδικασία είναι κυρίως αυτόματη. Ενώ το HTVRont Auto Tumbler Press μπορεί να χειριστεί ένα ευρύτερο φάσμα μεγαλύτερων αντικειμένων, είχα μικτά αποτελέσματα. Ωστόσο, είναι δύσκολο να εντοπίσουμε τα ζητήματα. Ήταν έλλειψη εμπειρίας, φτωχά υλικά ή ασυνεπής θέρμανση και πίεση από τον Τύπο; Ή όλα τα παραπάνω;

Αν θέλετε να πιέσετε μόνο κούπες, θα πρότεινα να κολλήσετε με μια ειδική πρέσα κούπας. Αλλά αν θέλετε να επεκτείνετε τη χειροτεχνία σας σε μεγαλύτερα κυλινδρικά αντικείμενα, το HTVRont Auto Tumbler Press μπορεί να είναι το κατάλληλο για εσάς. Στα 160 $ ​​με το κουπόνι Amazon στη σελίδα, ο τύπος HTVRont είναι μόνο 10 $ περισσότερο από το Cricut. Για την ευελιξία που προσφέρει, αυτό φαίνεται πολύ μεγάλο, αλλά δεν είναι μια διαδικασία φιλική προς τους αρχάριους και θα απαιτήσει πολλούς πειραματισμούς.

HTVRont Auto Tumbler Press

Το Auto Tumbler Heat Press μπορεί να χειριστεί μεγαλύτερα αντικείμενα με διάμετρο έως 8,5 cm, όπως ποτήρια 30oz—αλλά πρέπει να ρυθμίσετε τον χρόνο και τη θερμοκρασία χειροκίνητα και τα αποτελέσματα μπορεί να είναι ασυνεπή.