Fix Sea of ​​Thieves Services είναι προσωρινά μη διαθέσιμες Lavenderbeard

Το Sea of ​​Thieves είναι ένα πειρατικό παιχνίδι πρώτου προσώπου που προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία. Το γεμάτο δράση περιπετειώδες Sea of ​​Thieves επιτρέπει στους παίκτες να βιώσουν τον θαλάσσιο κόσμο μέσα από τα μάτια του πρώτου προσώπου και γι’ αυτό ήταν πολύ δημοφιλές. Είναι διαθέσιμο σε πλατφόρμες όπως το Xbox και τα Windows σε υπολογιστή. Όταν πρόκειται για διαδικτυακά παιχνίδια, είναι αρκετά συνηθισμένο να αντιμετωπίζουμε τεχνικά λάθη ή σφάλματα λόγω αποτυχίας σύνδεσης. Το Lavender Beard είναι ένα τέτοιο λάθος που αντιμετωπίζουν στο Sea of ​​Thieves πολλοί παίκτες σε όλο τον κόσμο. Εάν είστε κάποιος που αναζητά συμβουλές για την επίλυση του σφάλματος Lavenderbeard, σας φέρνουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα σας διδάξει πώς να διορθώσετε εάν οι υπηρεσίες Sea of ​​Thieves δεν είναι διαθέσιμες προσωρινά στο Lavenderbeard.

Πώς να διορθώσετε τις υπηρεσίες Sea of ​​Thieves είναι προσωρινά μη διαθέσιμες Lavenderbeard

Όπως πολλά άλλα σφάλματα με το παιχνίδι Sea of ​​Thieves, το Lavender Beard είναι μια από τις νέες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι χρήστες PC ή Xbox. Συνήθως συμβαίνει όταν ένας παίκτης προσπαθεί να συμμετάσχει ή να φιλοξενήσει το παιχνίδι. Οι συνήθεις λόγοι πίσω από ένα τέτοιο σφάλμα περιλαμβάνουν προβλήματα διακομιστή ή διακοπή σύνδεσης. Εάν οι υπηρεσίες Sea of ​​Thieves δεν είναι προσωρινά διαθέσιμες το Lavenderbeard για την οθόνη παιχνιδιών σας, τότε μπορεί να υπάρχουν μερικοί λόγοι που προκαλούν το πρόβλημα. Ας τα συζητήσουμε εν συντομία εδώ.

  • Εάν χρησιμοποιείτε μια παλαιότερη έκδοση του παιχνιδιού Sea of ​​Thieves, μπορείτε να συναντήσετε το Lavenderbeard. Σε αυτήν την περίπτωση, ο διακομιστής του παιχνιδιού μπορεί να αρνηθεί τη σύνδεση εάν το παιχνίδι σας δεν ενημερωθεί.
  • Η παρεμβολή προστασίας από ιούς στο παιχνίδι μπορεί επίσης να εμποδίσει τις συνδέσεις.
  • Η κυκλοφορία του παιχνιδιού Sea of ​​Thieves μέσω διακομιστών όπως το Steam μπορεί επίσης να είναι μια αιτία πίσω από το σφάλμα Lavenderbeard. Μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφή του Xbox σας και ως εκ τούτου αποκλεισμό της σύνδεσης.
  • Ένας διακομιστής μεσολάβησης είναι ένας άλλος συνηθισμένος λόγος που προκαλεί το σφάλμα στο σύστημα παιχνιδιών σας. Εάν χρησιμοποιείτε ένα, ο διακομιστής του παιχνιδιού σας μπορεί να το απορρίψει, με αποτέλεσμα το Lavenderbeard.
  • Ένας συνηθισμένος λόγος για το σφάλμα στο σύστημα παιχνιδιών σας είναι προβλήματα σέρβις με το Xbox σας. Αυτό συνήθως συμβαίνει λόγω κωδικού σφάλματος και επειδή σχετίζεται με την υποδομή Xbox σας, μπορεί να διορθωθεί μόνο από προγραμματιστές.
  Πώς να ελέγξετε εάν είναι διαθέσιμη η ενημέρωση Fall Creators

Αν αναρωτιέστε πώς να διορθώσετε το σφάλμα Sea of ​​Thieves Lavenderbeard, πολλές μέθοδοι μπορούν να σας βοηθήσουν με το ίδιο. Από τον έλεγχο της κατάστασης του διακομιστή μέχρι την ενημέρωση του παιχνιδιού, αυτές οι μέθοδοι είναι εύκολο να επιχειρήσετε και η αναλυτική περιγραφή τους καθιστά ένα κέικ για τον χρήστη την εφαρμογή τους στο σύστημά του. Λοιπόν, ας βουτήξουμε κατευθείαν στον κόσμο της Θάλασσας των Κλέφτων.

Σημείωση: Οι μέθοδοι που αναφέρονται παρακάτω είναι για χρήστες Windows.

Βασικά βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων

Πριν προχωρήσετε περαιτέρω, δοκιμάστε αυτές τις βασικές επιδιορθώσεις για να επιλύσετε το πρόβλημα το συντομότερο.

1. Αρχικά, επανεκκινήστε το σύστημά σας, καθώς αυτό θα σας βοηθήσει να επιλύσετε γρήγορα τυχόν προσωρινά σφάλματα.

2. Ορισμένοι χρήστες έχουν αναφέρει ότι μια ασταθής σύνδεση στο διαδίκτυο οδηγεί επίσης σε αυτό το σφάλμα. Μπορείτε να εκτελέσετε μια δοκιμή ταχύτητας για να γνωρίζετε το βέλτιστο επίπεδο ταχύτητας δικτύου που απαιτείται για τη σωστή σύνδεση.

3. Εάν η επανεκκίνηση του υπολογιστή δεν διορθώσει αυτό το σφάλμα, συνιστάται να κάνετε επανεκκίνηση του δρομολογητή σας. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργηθεί μια νέα σύνδεση στο Διαδίκτυο μεταξύ του πελάτη και του διακομιστή. Μπορείτε να κάνετε επανεκκίνηση του δρομολογητή σας ακολουθώντας τον οδηγό μας για Επανεκκίνηση δρομολογητή ή μόντεμ.

4. Μια άλλη μέθοδος για να σας βοηθήσει με τις υπηρεσίες Sea of ​​Thieves που δεν είναι προσωρινά διαθέσιμες Το Lavenderbeard είναι να ελέγξετε την κατάσταση διακομιστή του παιχνιδιού. Μπορείτε να παρακολουθείτε περαιτέρω τις υπηρεσίες σύνδεσης του παιχνιδιού, επισκεπτόμενοι τις σελίδες DownDetector ή IsTheServiceDown.

Μέθοδος 1: Επανεκκινήστε το Xbox

Όλα τα προσωρινά ζητήματα της κονσόλας θα επιλυθούν όταν κάνετε επανεκκίνηση της κονσόλας Xbox. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Εντοπίστε το κουμπί Xbox στο κέντρο του ελεγκτή του. Πατήστε παρατεταμένα για κάποιο χρονικό διάστημα για να ανοίξετε το Power Center.

2. Τώρα, επιλέξτε Επανεκκίνηση κονσόλας όπως φαίνεται παρακάτω.

3. Τέλος, επιλέξτε Επανεκκίνηση για να ξεκινήσει η διαδικασία.

Μέθοδος 2: Εκτελέστε το παιχνίδι ως διαχειριστής

Η απλούστερη λύση που θα σας βοηθήσει να διορθώσετε αυτό το σφάλμα είναι να ξεκινήσετε το παιχνίδι με δικαιώματα διαχειριστή. Ακολουθούν μερικά βήματα για να εκτελέσετε το παιχνίδι σας ως διαχειριστής.

1. Κάντε δεξί κλικ στη συντόμευση Sea of ​​Thieves στην επιφάνεια εργασίας σας.

2. Επιλέξτε ιδιότητες.

3. Στο παράθυρο Ιδιότητες, μεταβείτε στην καρτέλα Συμβατότητα.

4. Τώρα, επιλέξτε το πλαίσιο Εκτέλεση αυτού του προγράμματος ως διαχειριστής.

5. Τέλος, κάντε κλικ στο Εφαρμογή > ΟΚ για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

Μέθοδος 3: Ενημέρωση Sea of ​​Thieves

Εάν αυτήν τη στιγμή χρησιμοποιείτε μια παλαιότερη έκδοση του παιχνιδιού ενώ η νέα έχει αναπτυχθεί, υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να δείτε το σφάλμα. Ως εκ τούτου, προτείνεται η ενημέρωση του παιχνιδιού σας με επίσκεψη στο κατάστημα της Microsoft στα Windows. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα βήματα που δίνονται παρακάτω:

  Πώς να εγκαταστήσετε το θέμα MyColor GTK

1. Κλείστε το παιχνίδι Sea of ​​Thieves στον υπολογιστή σας.

2. Εκκινήστε το πλαίσιο διαλόγου Εκτέλεση πατώντας τα πλήκτρα Windows + R ταυτόχρονα.

3. Πληκτρολογήστε ms-windows-store://home σε αυτό και κάντε κλικ στο OK για να ανοίξετε το Microsoft Store.

4. Κάντε κλικ στην επιλογή Βιβλιοθήκη.

5. Κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη ενημερώσεων εάν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση για το παιχνίδι Sea of ​​Thieves.

Μέθοδος 4: Επαλήθευση της ακεραιότητας των παιχνιδιών

Αυτή η λύση θα διορθώσει αυτό το πρόβλημα κατά την κυκλοφορία του παιχνιδιού Sea of ​​Thieves μέσω του Steam. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε κατεστραμμένα αρχεία στο Steam σας. Όλα τα κατεστραμμένα αρχεία στο παιχνίδι σας μπορούν να επιδιορθωθούν επαληθεύοντας την ακεραιότητα των αρχείων του παιχνιδιού. Διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με το Πώς να επαληθεύσετε την ακεραιότητα των αρχείων παιχνιδιών στο Steam για να κάνετε το ίδιο.

Μέθοδος 5: Τροποποίηση ρυθμίσεων Internet

Οποιαδήποτε προβλήματα με τη συνδεσιμότητα δικτύου μπορούν να διορθωθούν τροποποιώντας μερικές ρυθμίσεις στις Επιλογές Internet. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να διορθώσετε το σφάλμα Lavenderbeard των υπηρεσιών Sea of ​​Thieves είναι προσωρινά μη διαθέσιμες.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows, πληκτρολογήστε Πίνακας Ελέγχου και κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Ορίστε Προβολή κατά > Κατηγορία και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Δίκτυο και Διαδίκτυο.

3. Κάντε κλικ στις Επιλογές Internet όπως επισημαίνεται.

4. Μεταβείτε στην καρτέλα Για προχωρημένους.

5. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη λίστα. Καταργήστε την επιλογή Χρήση SSL 3.0 και επιλέξτε Χρήση TLS 1.2.

6. Κάντε κλικ στο Εφαρμογή > OK για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές.

Μέθοδος 6: Απενεργοποίηση διακομιστή μεσολάβησης και διακομιστή VPN

Οι διακομιστές μεσολάβησης είναι αρκετά χρήσιμοι για την ασφάλεια της σύνδεσης δικτύου όταν προσπαθείτε να συνδεθείτε στο διαδίκτυο. Όμως, στην περίπτωση χρήσης του παιχνιδιού Sea of ​​Thieves στο σύστημά σας, αυτός ο διακομιστής μεσολάβησης μπορεί να είναι ο λόγος πίσω από το σφάλμα Lavenderbeard. Οι διακομιστές μεσολάβησης εμποδίζουν τον διακομιστή παιχνιδιού να επιτρέψει τη σύνδεση. Ως εκ τούτου, πρέπει να απενεργοποιηθούν για να λειτουργεί ομαλά το παιχνίδι. Διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο απενεργοποίησης του VPN και του διακομιστή μεσολάβησης στα Windows 10 για να εφαρμόσετε το ίδιο.

Μέθοδος 7: Αφήστε το Sea of ​​Thieves μέσω του τείχους προστασίας

Αν ψάχνετε πώς να διορθώσετε το σφάλμα Sea of ​​Thieves Lavenderbeard, τότε πρέπει να ελέγξετε εάν έχετε επιτρέψει στο Sea of ​​Thieves να περάσει από το τείχος προστασίας ή όχι. Μερικές φορές, το τείχος προστασίας μπορεί να θεωρήσει το παιχνίδι ως ιό. Ως εκ τούτου, πρέπει να το αφήσετε να περάσει από το τείχος προστασίας για να απαλλαγείτε από το σφάλμα Lavenderbeard. Διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με το Πώς να επιτρέψετε στις εφαρμογές στο Τείχος προστασίας των Windows 10 να εφαρμόσουν το ίδιο.

  Πώς να βελτιστοποιήσετε τα PDF που εξάγονται από το MS Word

Μέθοδος 8: Απενεργοποίηση τείχους προστασίας του Windows Defender (Δεν συνιστάται)

Εκτός από τη λίστα επιτρεπόμενων του παιχνιδιού Sea of ​​Thieves, μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε το Τείχος προστασίας των Windows για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα. Εάν δεν γνωρίζετε πώς να απενεργοποιήσετε το Τείχος προστασίας του Windows Defender, ο οδηγός μας σχετικά με τον τρόπο απενεργοποίησης του τείχους προστασίας των Windows 10 θα σας βοηθήσει να το κάνετε.

Μέθοδος 9: Απενεργοποιήστε προσωρινά το Antivirus (Εάν υπάρχει)

Ορισμένα μη συμβατά προγράμματα προστασίας από ιούς που είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας θα προκαλέσουν προσωρινά μη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών Sea of ​​Thieves, το πρόβλημα Lavenderbeard. Για να αποφύγετε διενέξεις, πρέπει να διασφαλίσετε τις ρυθμίσεις ασφαλείας του υπολογιστή σας Windows 10 και να ελέγξετε αν είναι σταθερές ή όχι. Για να διαπιστώσετε εάν η σουίτα προστασίας από ιούς είναι ο λόγος για αυτό το ζήτημα, απενεργοποιήστε τη μία φορά και δοκιμάστε να παίξετε το παιχνίδι. Διαβάστε τον οδηγό μας σχετικά με το Πώς να απενεργοποιήσετε προσωρινά το Antivirus στα Windows 10 και ακολουθήστε τις οδηγίες για να το εφαρμόσετε.

Μέθοδος 10: Διαγραφή διαπιστευτηρίων Xbox (για Steam)

Εάν χρησιμοποιείτε το παιχνίδι Sea of ​​Thieves μέσω Steam, τότε υπάρχει πιθανότητα να βλέπετε το σφάλμα Sea of ​​Thieves Οι υπηρεσίες Sea of ​​Thieves είναι προσωρινά μη διαθέσιμες Lavenderbeard. Επομένως, για να επιλύσετε το σφάλμα Lavenderbeard, πρέπει να διαγράψετε τα διαπιστευτήρια Xbox. Για να το κάνετε, ακολουθήστε τις οδηγίες βήμα προς βήμα που αναφέρονται παρακάτω:

1. Εκκινήστε τον Πίνακα Ελέγχου από τη γραμμή αναζήτησης των Windows.

2. Ορίστε Προβολή κατά > Κατηγορία και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Λογαριασμοί χρηστών.

3. Κάντε κλικ στο Manage Windows Credentials στην ενότητα Credential Manager.

4. Εντοπίστε τις καταχωρήσεις στα Διαπιστευτήρια των Windows με την ένδειξη Xbl_Ticket.

5. Στη συνέχεια, καταργήστε όλες τις καταχωρήσεις που ονομάζονται 1717113201.

Μέθοδος 11: Επανεγκατάσταση του παιχνιδιού

Εάν έχετε δοκιμάσει κάθε μέθοδο που αναφέρεται παραπάνω και εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε το πρόβλημα του σφάλματος Lavenderbeard όταν ξεκινάτε να παίζετε το παιχνίδι Sea of ​​Thieves, τότε είναι καιρός να εφαρμόσετε την τελευταία μέθοδο που είναι η επανεγκατάσταση. Αυτή η μέθοδος είναι η τελευταία λύση για την επίλυση του προβλήματος και έχει φανεί αρκετά αποτελεσματική. Επομένως, για να επανεγκαταστήσετε το παιχνίδι ακολουθήστε τα βήματα που δίνονται παρακάτω για να διορθώσετε τον τρόπο διόρθωσης του σφάλματος Sea of ​​Thieves Lavenderbeard.

1. Πατήστε το πλήκτρο Windows και πληκτρολογήστε Steam και μετά κάντε κλικ στο Άνοιγμα.

2. Μεταβείτε στην καρτέλα ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ.

3. Στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ στο Sea of ​​Thieves και επιλέξτε την επιλογή Διαχείριση και στη συνέχεια Απεγκατάσταση.

4. Τώρα, επιβεβαιώστε την προτροπή κάνοντας ξανά κλικ στο Uninstall.

5. Στη συνέχεια, επανεκκινήστε τον υπολογιστή και εκκινήστε ξανά την εφαρμογή Steam.

10. Τώρα, μεταβείτε στο μενού ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, κάντε δεξί κλικ στο Sea of ​​Thieves και κάντε κλικ στο Εγκατάσταση.

11. Τέλος, προχωρήστε με οδηγίες στην οθόνη για να εγκαταστήσετε το παιχνίδι στον υπολογιστή σας.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός παρέχει εύκολες και νόμιμες μεθόδους για να διορθώσετε τις υπηρεσίες Sea of ​​Thieves που δεν είναι προσωρινά διαθέσιμες το Lavenderbeard στη συσκευή σας. Πείτε μας ποια από τις μεθόδους λειτούργησε καλύτερα. Υποβάλετε τις ερωτήσεις ή τις προτάσεις σας, εάν έχετε, στην παρακάτω ενότητα σχολίων.