[Explained] Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο LinkedIn με 7 εύκολα βήματα

Είτε είστε άτομο είτε οργανισμός, ο λογαριασμός σας στο LinkedIn επηρεάζει σημαντικά τις μελλοντικές προοπτικές σταδιοδρομίας σας. Πρέπει όμως να διαγράψετε❌ την ύπαρξή σας από αυτήν την επαγγελματική πλατφόρμα; Και αν διαγράψετε το προφίλ σας, μπορεί να ανακτηθεί ξανά; Θα μάθουμε εδώ!

Με την αλλαγή των εποχών και των πόρων, οι επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο μαθαίνουν να χρησιμοποιούν κοινωνικά προφίλ για να επιδείξουν τις δεξιότητες και τα επαγγέλματά τους. Το LinkedIn είναι μια από τις πιο εξέχουσες επαγγελματικές πλατφόρμες δικτύωσης στον κόσμο που παρέχουν ένα άμεσο κανάλι συνδεσιμότητας μεταξύ εταιρειών, υπαλλήλων προσλήψεων και ατόμων που αναζητούν εργασία.

Πίνακας περιεχομένων

Γιατί το LinkedIn είναι ωφέλιμο για τους επαγγελματίες που εργάζονται;

Το LinkedIn άλλαξε επίσης το μοτίβο αναζήτησης εργασίας Ενώ είναι επίσης μια ισοδύναμη διαδραστική πλατφόρμα κοινωνικών μέσων για να κάνετε μεμονωμένες συνδέσεις, να συμμετάσχετε σε ομάδες ομοτίμων, σελίδες και ενημερωτικά δελτία ή να δημιουργήσετε αναρτήσεις και δημοσκοπήσεις για διάφορα θέματα.

Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ένα εντυπωσιακό προφίλ εστιάζοντας σε διάφορες παραμέτρους που καθορίζουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες, τις πιστοποιήσεις, το εκπαιδευτικό υπόβαθρο και τις εμπειρίες σταδιοδρομίας τους. Μπορείτε επίσης να κάνετε τεστ δεξιοτήτων και να υποβάλετε αίτηση σε βιομηχανικά μαθήματα που χρηματοδοτούνται από την πλατφόρμα LinkedIn που μπορεί να βοηθήσουν στη βελτίωση της γνώσης.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για να δημιουργήσετε ένα δίκτυο με έμπειρους επαγγελματίες στον ίδιο κλάδο σε διαφορετικούς οργανισμούς🏢. Επιπλέον, μπορείτε να αλληλεπιδράσετε μαζί τους για να μάθετε για τα εργασιακά τους πρότυπα, την τεχνογνωσία ή πώς μπορείτε να αναπτυχθείτε σε αυτόν τον τομέα.

Αυτή η πλατφόρμα είναι ένα εξαιρετικό μέρος για υπαλλήλους προσλήψεων🧑‍💼. Τους δίνει μια πλατφόρμα για αναζήτηση και σύντομη λίστα πιθανών ατόμων που αναζητούν εργασία με τα απαιτούμενα επίπεδα τεχνογνωσίας και ανάλυση των επιτευγμάτων τους σε προφίλ. Δείτε πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε την ιδιωτική λειτουργία στο LinkedIn και να προβάλετε το προφίλ κάποιου χωρίς να τον ενημερώσετε.

Υπάρχουν πολλά περισσότερα να κάνετε σε αυτόν τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης για επαγγελματίες που εργάζονται, αλλά καταστάσεις μπορεί να σας αναγκάσουν να διαγράψετε ή να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας.

Πιθανοί λόγοι για τους οποίους θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο LinkedIn

Το LinkedIn έχει τελειώσει 930 εκατ παγκόσμιοι χρήστες και 58 εκατομμύρια εισηγμένες επωνυμίες που ασχολούνται με δραστηριότητες μάρκετινγκ και στρατολόγησης. Η πλατφόρμα καταγράφει το 16,2% των χρηστών που συνδέονται καθημερινά, ενώ 61 εκατομμύρια πραγματοποιούν εβδομαδιαίες αναζητήσεις εργασίας για αναβάθμιση σταδιοδρομίας.

Αυτά είναι επαρκή δεδομένα για να πιστέψουμε στην αυθεντικότητα και τη σκοπιμότητα αυτού του κοινωνικού ιστότοπου για δικτύωση και λήψη επαγγελματικών χιλιομέτρων. Είναι όμως η προτίμηση και η απαίτηση ενός ατόμου να παραμείνει ενεργό μέλος ή να απενεργοποιήσει τον λογαριασμό είτε προσωρινά είτε μόνιμα.

Ακολουθεί μια σύντομη ανάλυση των καταστάσεων στις οποίες πρέπει να διαγράψετε τον λογαριασμό.

 • Κάτοχος πολλαπλών αναγνωριστικών: Εάν, κατά τύχη ή πρόθεση, έχετε περισσότερους από έναν λογαριασμούς🖥️ στο LinkedIn, τότε είναι προφανές ότι και τα δύο δεν μπορούν να σας ωφελήσουν ταυτόχρονα. Αντίθετα, οι προοπτικές που συναντούν δύο ή περισσότερα προφίλ ενός ατόμου θα αμφισβητήσουν την αξιοπιστία του.
 • Δεν είναι δυνατή η διαχείριση: Εάν λαμβάνετε τακτικά μηνύματα ή ειδοποιήσεις από πελάτες και άλλους πιθανούς υποψήφιους πωλήσεων, αλλά δεν μπορείτε να τα επαναφέρετε εγκαίρως λόγω φορτωμένου προγράμματος. Σε μια τέτοια περίπτωση, η απενεργοποίηση του προφίλ για κάποιο χρονικό διάστημα είναι καλύτερη από την εμφάνιση μιας εχθρικής χειρονομίας αποφυγής.
 • Αποχή από την κοινωνική δικτύωση: Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γίνει εθισμός, και ως εκ τούτου, θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό και να μειώσετε τον χρόνο οθόνης σας⏱️.
 • Βαρεθήκατε με τις ειδοποιήσεις: Οι περιττές ειδοποιήσεις για αναρτήσεις, εκδηλώσεις, σχόλια, προσλήψεις κ.λπ., σας εμποδίζουν να επικεντρωθείτε κατάλληλα στην απόκτηση γνώσεων ή σε σωματικές δραστηριότητες.
 • Ανησυχία για ιστορίες επιτυχίας: Η ροή σας στο LinkedIn πλημμυρίζει από ιστορίες επιτυχίας, επιτυχόντες, επιρροές και συντρόφους. Αυτά τα ηρωικά επιτεύγματα δημιουργούν άγχος και σε αποθαρρύνουν για να χάσεις την αυτοπεποίθησή σου. Έτσι, θέλετε να είστε ρεαλιστές για κάποιο χρονικό διάστημα.
 • Δεν ψάχνετε για αλλαγή εργασίας: Δημιουργήσατε τον λογαριασμό ειδικά για αναζήτηση εργασίας και τώρα ο στόχος έχει επιτευχθεί. Δεν θέλετε να αναβαθμίσετε για κάποιο χρονικό διάστημα και να συνεχίσετε να εργάζεστε στο τμήμα για να μάθετε και να προοδεύσετε σταδιακά. Επομένως, θέλετε να απενεργοποιήσετε προσωρινά τον λογαριασμό⏳.
  Πώς να εγκαταστήσετε το Endless OS

Αυτοί ήταν μερικοί από τους συνήθεις λόγους που προκάλεσαν τους ανθρώπους να προχωρήσουν και να διαγράψουν τους λογαριασμούς τους στο LinkedIn. Ας ξεκινήσουμε τη διαδικασία βήμα προς βήμα της προσωρινής και οριστικής διαγραφής του λογαριασμού LinkedIn.

Παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν διαγράψετε τον λογαριασμό LinkedIn

Χρειάζονται μόνο μερικά βήματα για να διαγράψετε τον λογαριασμό LinkedIn. Πριν όμως εφαρμόσετε τη διαδικασία, πρέπει να αναλύσετε διεξοδικά ορισμένους παράγοντες.

 • Το LinkedIn προσφέρει την ευκαιρία να ανοίξετε ξανά τον λογαριασμό εντός 14 ημερών🗓️ από το κλείσιμο, συνδέοντας ξανά με τα ίδια διαπιστευτήρια.
 • Σε κάθε περίπτωση, μόλις κλείσετε οριστικά τον λογαριασμό, θα χάσει τις εγκρίσεις, τις προτάσεις, τις προσκλήσεις, τους ακόλουθούς σας και τη συμμετοχή στην ομάδα.
 • Μετά το κλείσιμο του λογαριασμού, δεν μπορείτε να συνδεθείτε στις συνδέσεις σας με κανέναν τρόπο.
 • Το LinkedIn θα αφαιρέσει τη σελίδα προφίλ, την εικόνα🙍, το όνομα συνολικά και μέρη, όπως μηνύματα, όπου το μήνυμα έχει το όνομά σας καθώς ο αποστολέας θα εμφανίζει μόνο “Ένα μέλος του LinkedIn”.
 • Εάν είστε κάτοχος μιας ομάδας LinkedIn, κλείστε την προτού μεταβείτε στα βήματα για να κλείσετε τον λογαριασμό σας.
 • Εάν έχετε την premium συνδρομή ή την άδεια χρήσης του LinkedIn, ακυρώστε την προτού διαγράψετε τον λογαριασμό.

Πάνω απ ‘όλα, μετά τη διαγραφή του λογαριασμού, δεν θα μείνετε σε επαφή με τακτικές βιομηχανικές ενημερώσεις που ενημερώνονται από ειδικούς σε αυτήν την πύλη.

Πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό LinkedIn: Βήμα προς βήμα

Ακολουθούν τα βήματα που μπορείτε να εφαρμόσετε στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού ή στην εφαρμογή για κινητά του υπολογιστή σας για να κλείσετε τον λογαριασμό σας στο LinkedIn.

#1. Χρήση του υπολογιστή σας για οριστική διαγραφή λογαριασμού LinkedIn

Για να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Βήμα 1. Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης στον υπολογιστή σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο LinkedIn.

Βήμα 2. Από τη γραμμή μενού στην κορυφή, πατήστε το κουμπί “Εγώ” που δείχνει την εικόνα του προφίλ σας.

Βήμα 3. Επιλέξτε την επιλογή “Ρυθμίσεις & Απόρρητο” για ανακατεύθυνση σε άλλη σελίδα.

Βήμα 4. Πιθανότατα θα προσγειωθείτε στην ενότητα “Προτιμήσεις λογαριασμού”, που εμφανίζεται στην αριστερή στήλη. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην κατηγορία “Διαχείριση λογαριασμού”, η οποία εμφανίζει την επιλογή “Κλείσιμο λογαριασμού”.

  – Τα κορυφαία 14 πρότυπα διοχέτευσης πωλήσεων που αντιπροσωπεύουν το ταξίδι ενός πελάτη –

Βήμα 5. Πατήστε την επιλογή “Κλείσιμο λογαριασμού”🆑 για να μεταβείτε στην επόμενη σελίδα, η οποία σας υπενθυμίζει ότι θα χάσετε τις συνδέσεις, τις προτάσεις και τις εγκρίσεις σας, εάν διαγράψετε αυτόν τον λογαριασμό.

Βήμα 6. Κάντε κλικ στο κουμπί «Συνέχεια» και επιλέξτε τον λόγο για τη διαγραφή στην επόμενη σελίδα.

Βήμα 7. Πατήστε το κουμπί «Επόμενο» και πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού LinkedIn στην επόμενη σελίδα. Μπορείτε επίσης να διακόψετε περαιτέρω επικοινωνίες μέσω email στον λογαριασμό επιλέγοντας το παρακάτω πλαίσιο ελέγχου.

Τώρα κάντε κλικ στο κουμπί “Τέλος” για να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό.

#2. Χρήση του υπολογιστή σας για προσωρινή διαγραφή λογαριασμού LinkedIn

Για να διαγράψετε προσωρινά τον λογαριασμό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

Βήμα 1. Συνδεθείτε στο προφίλ σας στο LinkedIn στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή και κάντε κλικ στο κουμπί “Εγώ”.

Βήμα 2. Επιλέξτε “Ρυθμίσεις & Απόρρητο” για να μεταβείτε στην ενότητα “Προτιμήσεις λογαριασμού”.

Βήμα 3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο κάτω μέρος της σελίδας για να βρείτε την κατηγορία “Διαχείριση λογαριασμού”.

Βήμα 4. Κάντε κλικ στην επιλογή “Αδρανοποίηση λογαριασμού” για να μεταβείτε στην επόμενη σελίδα.

Βήμα 5. Επιλέξτε έναν λόγο για την αδρανοποίηση του λογαριασμού και κάντε κλικ στο κουμπί ⏩ “Επόμενο”.

Βήμα 6. Πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού LinkedIn στην επόμενη σελίδα. Η σελίδα προσθέτει Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το όνομα προφίλ που αλλάζει σε “A LinkedIn Member” για τις συνδέσεις.

Βήμα 7. Πατήστε το κουμπί “Αδρανοποίηση λογαριασμού” για να διαγράψετε προσωρινά τον λογαριασμό.

Τώρα ο λογαριασμός διαγράφεται προσωρινά από την πλατφόρμα. Μπορείτε να ανακτήσετε αυτόν τον λογαριασμό όποτε απαιτείται, κάνοντας είσοδο με το ίδιο αναγνωριστικό και κωδικό πρόσβασης.

#3. Διαγραφή λογαριασμού LinkedIn με χρήση κινητού τηλεφώνου (προσωρινά ή μόνιμα)

Μια παρόμοια διαδικασία εμπλέκεται εάν χρησιμοποιείτε το smartphone σας για να διαγράψετε τον λογαριασμό.

Βήμα 1. Συνδεθείτε στην εφαρμογή LinkedIn στο κινητό σας.

Βήμα 2. Μεταβείτε στην επάνω δεξιά γωνία της εφαρμογής και κάντε κλικ στην εικόνα του προφίλ σας.

Βήμα 3. Ένας πίνακας ολισθαίνει προς τα δεξιά, με την επιλογή “Ρυθμίσεις”🔆 στο κάτω μέρος.

Βήμα 4. Κάντε κλικ στην επιλογή “Ρυθμίσεις” και επιλέξτε “Προτιμήσεις λογαριασμού”.

Βήμα 5. Στην ενότητα “Προτιμήσεις λογαριασμού”, μετακινηθείτε προς τα κάτω στην οθόνη για να φτάσετε στο τμήμα “Διαχείριση λογαριασμού”.

Βήμα 6α. Για να διαγράψετε προσωρινά τον λογαριασμό, πατήστε την επιλογή “Αδρανοποίηση λογαριασμού” και επιλέξτε έναν λόγο για τη διαγραφή.

Βήμα 6β. Κάντε κλικ στο κουμπί “Επόμενο” 🔚 και στην επόμενη σελίδα, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί “Αδρανοποίηση λογαριασμού” για να ολοκληρώσετε την εργασία.

Βήμα 7α. Για να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό, πατήστε την επιλογή «Κλείσιμο λογαριασμού» ακολουθούμενη από το κουμπί «Συνέχεια» στην επόμενη σελίδα, όπου πρέπει να επιλέξετε τον κατάλληλο λόγο.

Βήμα 7β. Κάντε κλικ στο κουμπί “Επόμενο”, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης στην επόμενη σελίδα και πατήστε το κουμπί “Τέλος” για να ολοκληρώσετε την εργασία. Κάντε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου για να καταργήσετε την εγγραφή σας από περαιτέρω μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επικοινωνίας του LinkedIn.

Η παραπάνω διαδικασία θα διαγράψει οριστικά ή προσωρινά τον λογαριασμό σας στο LinkedIn, σύμφωνα με τα βήματά σας.

Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων του λογαριασμού σας στο LinkedIn πριν από την απενεργοποίηση

Αν και αποφασίσατε να διαγράψετε τον λογαριασμό LinkedIn, δεν ανησυχείτε μήπως χάσετε κρίσιμα δεδομένα ή πληροφορίες όπως άρθρα, συνδέσεις, προτάσεις κ.λπ.;

Αυτή η πλατφόρμα επιτρέπει στα μέλη να λαμβάνουν αντίγραφα ασφαλείας των ολικών ή μερικών δεδομένων τους με αυθεντικά μέσα. Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων, το LinkedIn στέλνει ένα email📩 ειδοποίηση στον καταχωρημένο λογαριασμό αλληλογραφίας σας.

Κάντε κλικ στον σύνδεσμο που παρέχεται στην ειδοποίηση μέσω email για να λάβετε το αντίγραφο ασφαλείας των δεδομένων του λογαριασμού σας στο LinkedIn. Αλλά η πλατφόρμα επιβάλλει ορισμένους κανόνες και κανονισμούς κατά την επεξεργασία για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Ας μάθουμε περισσότερα για αυτούς.

  Διορθώστε αυτήν τη συσκευή που χρησιμοποιείται από άλλο σφάλμα ήχου εφαρμογής

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε κατά τη λήψη αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων στο LinkedIn

Το LinkedIn υπενθυμίζει στους χρήστες ορισμένες ισχύουσες προϋποθέσεις σχετικά με τη δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων.

 • Μπορείτε να ζητήσετε πλήρη δεδομένα ή συγκεκριμένα τμήματα όπως επαφές🧾, μηνύματα κ.λπ.
 • Τα πλήρη δεδομένα θα είναι ένα μεγαλύτερο αρχείο και μπορεί να χρειαστούν περίπου 24 ώρες🕛 για να δημιουργηθεί μια ειδοποίηση μέσω email σχετικά με τον σύνδεσμο λήψης αντιγράφων ασφαλείας.
 • Ωστόσο, εάν ζητήσετε συγκεκριμένα δεδομένα, η πύλη ενδέχεται να σας στείλει τον σύνδεσμο λήψης σε λίγα λεπτά.
 • Φροντίστε να πραγματοποιήσετε λήψη του αντιγράφου ασφαλείας πριν από 72 ώρες από τη λήψη του, διαφορετικά ο σύνδεσμος θα λήξει.
 • Υπάρχουν κατηγορίες στο αρχείο αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων📁 και το αντίγραφο ασφαλείας δεν θα περιλαμβάνει τμήματα χωρίς ή μηδενικά δεδομένα.
 • Δεν θα λάβετε αντίγραφο ασφαλείας των δυναμικών δεδομένων, όπως ποιοι είδαν το προφίλ σας ή άτομα που μπορεί να γνωρίζετε.
 • Εάν κάποια από τις συνδέσεις σας διατηρεί τις ρυθμίσεις απορρήτου σχετικά με τη μη κοινή χρήση email για λήψη, τότε το αρχείο αντιγράφου ασφαλείας δεν θα περιέχει το email αυτής της σύνδεσης.

Η δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων δεν είναι διαθέσιμη για εφαρμογές για κινητές συσκευές. Επομένως, πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν υπολογιστή και να ζητήσετε από το LinkedIn ένα αντίγραφο ασφαλείας δεδομένων. Ως γενική συμβουλή, χρησιμοποιήστε το δικό σας σύστημα για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων λογαριασμού LinkedIn.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων ενός λογαριασμού LinkedIn

Για να ζητήσετε αντίγραφο ασφαλείας δεδομένων στον λογαριασμό σας στο LinkedIn απαιτούνται εύκολα βήματα. Ακολουθήστε τα βήματα που δίνονται.

Βήμα 1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και μεταβείτε στο εικονίδιο “Εγώ” στην επάνω γραμμή.

Βήμα 2. Από τις επιλογές που δίνονται, κάντε κλικ στο “Ρυθμίσεις & Απόρρητο”.

Βήμα 3. Τώρα επιλέξτε την επιλογή «Απόρρητο δεδομένων» από τη στήλη «Ρυθμίσεις» στο αριστερό πλαίσιο.

Βήμα 4. Η επάνω ενότητα είναι “Πώς το LinkedIn χρησιμοποιεί τα δεδομένα σας”. Κάντε κλικ στο «Λήψη αντιγράφου των δεδομένων σας».

Βήμα 5. Επιλέξτε το μεγάλο αρχείο δεδομένων για ολόκληρο το αντίγραφο ασφαλείας δεδομένων ή επιλέξτε συγκεκριμένα τμήματα.

Βήμα 6. Τώρα πατήστε το κουμπί “Αίτηση αρχειοθέτησης”.

Βήμα 7. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο στη συστημένη αλληλογραφία σας σε κάποιο χρονικό διάστημα.

Κάντε κλικ στον συγκεκριμένο σύνδεσμο για να κάνετε λήψη του αντιγράφου ασφαλείας δεδομένων του λογαριασμού σας στο LinkedIn.

Πόσο χρόνο χρειάζονται οι μηχανές αναζήτησης για να ξεχάσουν τα στοιχεία του λογαριασμού σας στο LinkedIn

Εάν πιστεύετε ότι ο λογαριασμός σας στο LinkedIn φέρει ορισμένες εμπιστευτικές ή αμφιλεγόμενες πληροφορίες και με τη διαγραφή τους, όλες αυτές οι λεπτομέρειες θα εξαφανιστούν. Στη συνέχεια, πρέπει να διορθωθείτε εδώ.

Η αναζήτηση🔍 ενός διαγραμμένου προφίλ στο Google ή σε οποιαδήποτε άλλη μηχανή αναζήτησης ενδέχεται να μην αποφέρει αποτελέσματα. Ωστόσο, οι πληροφορίες θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται στην προσωρινή μνήμη και μπορεί να χρειαστεί πολύς χρόνος για να ολοκληρωθεί η αφαίρεση.

Δημιουργείται ένα αντίγραφο δεδομένων επειδή οι αλγόριθμοι των μηχανών αναζήτησης ανιχνεύουν τακτικά και ευρετηριάζουν τον ιστότοπο για την ανάκτηση ζωντανών δεδομένων. Διατηρούν λεπτομερείς πληροφορίες για καλύτερα αποτελέσματα αναζήτησης με εξατομικευμένη εμπειρία και παρέχουν νομιμότητα.

Εάν το προφίλ σας στο LinkedIn είναι συνδεδεμένο σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο, τότε τα δεδομένα προφίλ ενδέχεται να παραμείνουν αποθηκευμένα με τον παλιό σύνδεσμο. Επομένως, είναι δύσκολο να υπολογίσετε την ακριβή ώρα κατά την οποία οι πληροφορίες διαγράφονται πλήρως από τους διακομιστές των μηχανών αναζήτησης.

Η άποψή μου: Εάν διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο LinkedIn

Το LinkedIn είναι μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη επαγγελματική πλατφόρμα δικτύωσης. Υπάρχουν μεγάλες επωνυμίες💲, έμποροι, διανοούμενοι, διευθυντές προσλήψεων και έμπειροι εργαζόμενοι που δείχνουν την ενεργό παρουσία τους και μοιράζονται πολύτιμες πληροφορίες. Ως εκ τούτου, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να παραμείνετε στην πλατφόρμα και μπορεί να υπάρχουν καλύτεροι τρόποι για να εξαλείψετε το πρόβλημά σας από τη διαγραφή του.

Εάν ανησυχείτε για τα μη ρυθμιζόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τις ειδοποιήσεις, προσπαθήστε να τα προσαρμόσετε μέσω των “Ρυθμίσεων επικοινωνίας”. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τις ρυθμίσεις απορρήτου και εάν κάποιο άτομο σας ενοχλεί, τότε αποκλείστε αυτό το προφίλ και αναφέρετε το🚫.

Μια πιο κατάλληλη επιλογή από την οριστική διαγραφή του λογαριασμού είναι να κάνετε ένα διάλειμμα και να τον αδρανοποιήσετε ή να τον απενεργοποιήσετε για κάποιο χρονικό διάστημα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επιστρέψετε στην πλατφόρμα και να αξιοποιήσετε τα οφέλη χωρίς να προσπαθήσετε να διαγράψετε το προφίλ και τους ακόλουθους.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε πώς να αποκρύψετε το προφίλ του LinkedIn και να το θέσετε σε λειτουργία stealth.