Dreame Big This Black Friday με εκπληκτικές εκπτώσεις σε κενό

Αυτή η ανάρτηση υποστηρίζεται από την Dreame.

Η Dreame προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις αυτή τη Μαύρη Παρασκευή με έκπτωση έως και 450 $ σε ασύρματες και υγρές/στεγνές σκούπες και ρομπότ. Φημισμένο για την ισχυρή αναρρόφηση και την εξαιρετική αξία, η ηλεκτρική σκούπα Dreame είναι μια ιδανική απόλαυση αυτή τη Μαύρη Παρασκευή, ειδικά αν χρειάζεστε μια αναβάθμιση για να κάνετε τις δουλειές του σπιτιού σας ακόμα πιο εύχρηστες.

Αυτή τη Μαύρη Παρασκευή, μπορείτε να έχετε έκπτωση 10% σε όλες τις ασύρματες σκούπες χρησιμοποιώντας τον κωδικό muobf10off και 5% έκπτωση στη σειρά κενού H12 Pro και ρομπότ χρησιμοποιώντας τον κωδικό muobf5off.

Κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη με τις καινοτόμες ηλεκτρικές σκούπες της Dreame

DreameBot L20 Ultra Robot Vacuum

1050 $ 1500 $ Εξοικονομήστε 450 $

Το L20 Ultra είναι ένα από τα πιο προηγμένα ρομπότ που θα βρείτε. Όχι μόνο καθαρίζει χαλιά με αξιοσημείωτη αναρρόφηση, αλλά σφουγγάρει και πατώματα από σκληρό ξύλο με εκπληκτική ακρίβεια. Και χάρη στη μοναδική τεχνολογία MopExtend της Dreame, καμία γωνιά δεν θα περάσει απαρατήρητη. Είναι ένα ρομπότ υψηλής τεχνολογίας με πλήρως αυτόματο σταθμό βάσης που συλλέγει τη σκόνη, καθαρίζει και στεγνώνει τη σφουγγαρίστρα και προσθέτει νερό και διαλύματα καθαρισμού. Έτσι, καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε ή ορίστε προγράμματα καθαρισμού για όταν είστε έξω και επιστρέψτε σε ένα καθαρό σπίτι με φρέσκο ​​άρωμα!

  [Explained] Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο LinkedIn με 7 εύκολα βήματα

DreameBot L10s Ultra Robot Vacuum

630 $ 900 $ Εξοικονομήστε 270 $

Αν το L20 Ultra είναι επένδυση, τότε το L10s Ultra αυτή τη φορά βγαίνει με τη μέγιστη ειλικρίνεια για να επιτρέψει στους καταναλωτές να βιώσουν μια πλήρως αυτοματοποιημένη μέθοδο καθαρισμού. πλήρως αυτόματο vac και σφουγγαρίστρα. Ο σταθμός βάσης διασφαλίζει ότι έχετε πολύ λίγα πράγματα για εσάς με το αυτόματο εκκένωση σκόνης, τον καθαρισμό και στέγνωμα με σφουγγαρίστρα και την αναπλήρωση νερού και διαλύματος. Μπορείτε να δημιουργήσετε πολλούς χάρτες για διαφορετικά δωμάτια και να ορίσετε χρονοδιαγράμματα εντός εφαρμογής, διασφαλίζοντας ότι χρειάζεται μόνο να χαλαρώστε όταν γυρίσετε σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα.

DreameBot D10 Plus Robot Vacuum

280 $ 400 $ Εξοικονομήστε 120 $

Αν αναζητάτε ακόμη μεγαλύτερη αξία, η D10 Plus προσφέρει κορυφαίες λειτουργίες σε εξαιρετικά προσιτή τιμή, εκτός από μια προσφορά 30% στην Black Friday. Παρέχει παρόμοιες αυτόματες λειτουργίες με άλλα DreameBots και είναι ο τέλειος, φιλικός προς την τσέπη τρόπος για να προμηθεύεστε τις δουλειές του σπιτιού σας.

Εκτός από τον αυτόματο καθαρισμό, το άδειασμα και το ξαναγέμισμα, λαμβάνετε γρήγορη χαρτογράφηση και σχεδιασμό διαδρομής, προγραμματισμό εντός εφαρμογής, έλεγχο βίντεο και φωνητικές εντολές με την Alexa.

Dreametech H12 Pro Wet and Dry Vacuum

  4 Τύποι συνδετήρων IEM και πώς διαφέρουν

350 $ 560 $ Εξοικονομήστε 210 $

Το H12 Pro είναι μια ασύρματη ηλεκτρική σκούπα και σφουγγαρίστρα ιδανική για σπίτια με δάπεδα από μασίφ ξύλο. Αν το μπάνιο και η κουζίνα είναι οι μεγαλύτερες ανησυχίες σας, τότε σίγουρα το χρειάζεστε! Η τεχνολογία καθαρισμού διπλής όψης καθαρίζει σφιχτά στις σανίδες και κάνει αύρα σε αυτά τα δυσπρόσιτα σημεία. Με την τεχνολογία αυτοκαθαρισμού και στεγνώματος ζεστού αέρα της ηλεκτρικής σκούπας, μπορείτε να εστιάσετε την προσοχή σας αλλού, ενώ ο υψηλής τεχνολογίας αισθητήρας προσαρμόζει την αναρρόφηση σε βελτιστοποιήστε τη χρήση ενέργειας και διαχειριστείτε το χάος που καθαρίζει.

Απολαύστε μεγαλύτερες εκπτώσεις στο H12 Pro κατά τη διάρκεια της Black Friday, μεταξύ 24 Νοεμβρίου και 27 Νοεμβρίου, και αποκτήστε το με μόλις 299,99 $. Μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε επιπλέον έκπτωση 5% χρησιμοποιώντας τον κωδικό muobf5off, μειώνοντας την τιμή σε μόλις 284,99 $. 43% έκπτωση στην αρχική τιμή είναι μια απόλυτη ευκαιρία!

Dreametech R20 Cordless Stick Vacuum

350 $ 500 $ Εξοικονομήστε 150 $

Η ηλεκτρική σκούπα R20 Cordless Stick είναι ιδανική για την αφαίρεση σκόνης, υπολειμμάτων και τρίχας κατοικίδιων από τα χαλιά. Με διπλή κεφαλή βούρτσας και πολλά αξεσουάρ, απολαμβάνετε ευέλικτο καθαρισμό σε οποιαδήποτε επιφάνεια ή δυσπρόσιτη περιοχή.

Οι μπλε λυχνίες LED κυνηγούν τη βρωμιά και τα συντρίμμια και διασφαλίζουν ότι δεν θα χάσετε ποτέ ένα σημείο, ενώ η ισχυρή αναρρόφηση προσαρμόζεται και επιλύει το χάος.

  Αποτρέψτε τη διαρροή δεδομένων και διατηρήστε το απόρρητο [+8 Tools]

Dreametech R10 Cordless Stick Vacuum

200 $ 300 $ Εξοικονομήστε 100 $

Για την απόλυτη εξοικονόμηση αυτή τη Μαύρη Παρασκευή, το R10 Cordless Stick Vacuum είναι διαθέσιμο σε ασυναγώνιστη τιμή. Με ισχυρή αναρρόφηση και διάρκεια μπαταρίας 60 λεπτών, το R10 διασφαλίζει ότι ολοκληρώνετε τις καθημερινές εργασίες καθαρισμού σας άμεσα.

Τα φώτα LED σάς βοηθούν να διακρίνετε τη βρωμιά κάτω από έπιπλα και σε σκοτεινές περιοχές, ενώ συνοδεύεται επίσης από πληθώρα εξαρτημάτων, επιτρέποντάς σας να καθαρίσετε τις ταπετσαρίες ή να μπείτε σε όλες τις δύσκολες γωνίες και ρωγμές.

Είτε θέλετε robovac, ασύρματη ηλεκτρική σκούπα ή στεγνό και στεγνό, η Dreame σας καλύπτει. Και, με τις προσφορές που είναι διαθέσιμες αυτή τη Μαύρη Παρασκευή, γιατί να μην κάνετε τις καθημερινές σας δουλειές πολύ πιο εύκολες;

Θυμηθείτε ότι μπορείτε να έχετε έκπτωση 10% σε όλες τις ασύρματες σκούπες χρησιμοποιώντας τον κωδικό muobf10off και 5% έκπτωση στη σειρά κενού H12 Pro και ρομπότ χρησιμοποιώντας τον κωδικό muobf5off.

Αυτή είναι μια χορηγούμενη ανάρτηση. Οι επιλογές προϊόντων και οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο προέρχονται από τον χορηγό και δεν αντικατοπτρίζουν τη συντακτική κατεύθυνση του MakeUseOf ή του προσωπικού του.