ClickUp εναντίον monday.com: Οικονομικό Λογισμικό Διαχείρισης Έργων

Το ClickUp και το monday.com είναι δύο εκπληκτικές λύσεις λογισμικού διαχείρισης έργων που συνοδεύονται από ένα πλούσιο σύνολο δυνατοτήτων και λειτουργιών που είναι επίσης φιλικές προς τον προϋπολογισμό.

Η διαχείριση έργου περιλαμβάνει πολλά καθήκοντα, διαδικασίες, ενδιαφερόμενα μέρη και ρόλους. Εάν δεν διαχειρίζεται σωστά, μπορεί να προκαλέσει αναποτελεσματικότητα, καθυστερήσεις, σφάλματα και άλλα ζητήματα, τα οποία μπορεί να επηρεάσουν την παράδοση του έργου σας και την εμπειρία του πελάτη.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρειάζεστε έναν αποτελεσματικό τρόπο διαχείρισης κάθε πτυχής του έργου σας.

Ένα εργαλείο διαχείρισης έργου όπως το ClickUp και το monday.com μπορεί να σας βοηθήσει εδώ.

Επίσης, εάν είστε μικρή επιχείρηση, έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό και πόρους. Έτσι, η αναζήτηση μιας οικονομικά αποδοτικής λύσης διαχείρισης έργου θα είναι μια πιο σοφή επιλογή για εσάς.

Ας συγκρίνουμε το ClickUp και το monday.com για να βρούμε ποια είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς όσον αφορά τις απαιτήσεις καθώς και την αποδοτικότητα κόστους 💵.

Τι είναι το ClickUp;

Το ClickUp είναι μια αποτελεσματική λύση λογισμικού διαχείρισης έργου που μπορεί να συγκεντρώσει ολόκληρη την ομάδα σας σε ένα μέρος για να σχεδιάσουν, να συνεργαστούν και να παρακολουθήσουν οποιοδήποτε έργο. Θα σας επιτρέψει να οργανώσετε τα έργα σας γρήγορα με μια ματιά, να συνεργαστείτε με την ομάδα σε πραγματικό χρόνο, να παρακολουθείτε τους στόχους και την πρόοδο και να μεγιστοποιήσετε τους πόρους της ομάδας σας. 😲 Ουάου!

Το ClickUp προσφέρει πολλές πολύτιμες λειτουργίες για να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τα έργα και τις εργασίες σας. Ορισμένα από αυτά περιλαμβάνουν έναν διαισθητικό πίνακα ελέγχου, 15+ προβολές, προσαρμόσιμες εργασίες, οργάνωση με λίστες ελέγχου και δευτερεύουσες εργασίες, ισχυρό αυτοματισμό, πολλά πρότυπα, εργαλεία συνεργασίας, 1000+ ενσωματώσεις, επιλογές κοινής χρήσης, αναφορές και πολλά άλλα.

Το ClickUp είναι κατάλληλο για οργανισμούς διαφορετικών τύπων, από startups και επιχειρήσεις έως μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Προσφέρει προσιτές βαθμίδες τιμολόγησης μαζί με ένα δωρεάν πρόγραμμα για πάντα. Η υποστήριξη πελατών είναι επίσης πολύ καλή, την οποία μπορείτε να απευθυνθείτε 24/7.

Διαβάστε επίσης: Το ClickUp αντικαθιστά πολλές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε και εξοικονομεί χρήματα 💵

Τι είναι το monday.com;

monday.com είναι μια πλατφόρμα διαχείρισης έργου που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε όλες τις ροές εργασίας του έργου σας στο λειτουργικό σύστημα Work OS της. Αυτό περιλαμβάνει δημιουργικό και σχεδιασμό, ανάπτυξη λογισμικού, μάρκετινγκ, διαχείριση έργων, πωλήσεις και CRM, διαχείριση εργασιών, HR, λειτουργίες και περισσότερες ροές εργασίας.

Το λογισμικό διαχείρισης έργου monday.com σάς επιτρέπει να ενισχύσετε την ευθυγράμμιση, την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητα των εργαζομένων σας προσαρμόζοντας τη ροή εργασίας σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Σας επιτρέπει να συγκεντρώνετε όλα τα εργαλεία, τις διαδικασίες, τα αρχεία και την εργασία σας σε ένα ενιαίο λειτουργικό σύστημα εργασίας. Αυτό σας βοηθά να συνδεθείτε καλύτερα με τις ομάδες σας, να γεφυρώσετε σιλό και να κάνετε περισσότερα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το monday.com για διάφορους σκοπούς, όπως επιχειρηματικό σχεδιασμό, οργάνωση διαδικτυακών σεμιναρίων, εκστρατείες μάρκετινγκ, ανάπτυξη χαρτών πορείας προϊόντων και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε το απόθεμα, να διαχειρίζεστε πόρους και να προγραμματίζετε συμβάντα σε ένα ενιαίο μέρος. Επιπλέον, το λογισμικό διαχείρισης έργων monday.com είναι κατάλληλο για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και ιδιωτών.

Διαβάστε επίσης: Διαχειριστείτε τις επαγγελματικές σας εργασίες✅ αποτελεσματικά με τη monday.com

Πίνακας δυνατοτήτων: ClickUp εναντίον monday.com

Δυνατότητα ClickUp monday.comΠροσαρμοζόμενες προβολές✔️✔️Προσαρμογή✔️✔️Αυτοματοποίηση✔️✔️Πρότυπα✔️✔️Σχέσεις✔️❌Συνεργασία✔️✔️Αναφορά✔️✔️Διαχείριση χρόνου✔️✔️Ενσωματώσεις✔️✔️ClickUp AI✔️Kor✔️Ash cs❌✔️

Χαρακτηριστικά του ClickUp

#1. Προσαρμόσιμες προβολές

Μπορείτε να οπτικοποιήσετε τη ροή εργασίας σας με τις 15+ προσαρμόσιμες προβολές του ClickUp. Θα μπορείτε να διαχειριστείτε τις εργασίες σας σε αυτούς τους τύπους προβολών:

 • Gantt
 • Λίστα
 • Σανίδα
 • Κουτί
 • Ημερολόγιο
 • Ενθέτω
 • Κουβέντα
 • Δραστηριότητα
 • Νους χάρτες
 • Χρονοδιάγραμμα
 • Φόρτο εργασίας
 • Τραπέζι
 • Χάρτες
 • Λευκός πίνακας
 • Έγγρ

Τα παραπάνω θα σας διευκολύνουν να παρακολουθείτε κάθε έργο από την αρχή μέχρι την ολοκλήρωση και να σχεδιάζετε αβίαστα.

#2. Προσαρμογή

Μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε το ClickUp για να διαχειρίζεστε έργα διαφόρων τύπων, που δεν απαιτούν κώδικα ή πρόσθετα.

Με το ClickApps, μπορείτε να προσαρμόσετε όλες τις εργασίες σας με περισσότερες από 35 ClickApps που προσθέτουν διαφορετικές λειτουργίες. Μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε χρόνο με την αυτοματοποίηση εργασιών, την προσθήκη προσαρμοσμένων πεδίων και την εκχώρηση σημείων σπριντ. Αυτές οι εφαρμογές κλικ περιλαμβάνουν:

 • Εργασίες σε πολλαπλές λίστες
 • Ποιος είναι συνδεδεμένος
 • Ημερομηνίες λήξης
 • Απαντήσεις με νήματα
 • Εξαρτήσεις
 • Προτεραιότητα
 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
 • Παρακολούθηση χρόνου
 • Ετικέτες
 • Σπριντ
 • Ένθετα υπο-κομμάτια
 • Πολλαπλοί ανάδοχοι
  OLED εναντίον QLED και άλλα: Ποια τηλεόραση πρέπει να αγοράσετε;

Επιπλέον, θα λάβετε δυνατότητες προσαρμογής όπως προσαρμοσμένα πεδία, προσαρμοσμένες καταστάσεις, προσαρμογή ανατεθέντων, εργασίες φίλτρου και αναζήτησης, πλήκτρα πρόσβασης και συντομεύσεις κ.λπ.

#3. Αυτοματοποίηση

Με το ClickUp, μπορείτε να αυτοματοποιήσετε τις καθημερινές σας εργασίες και διαδικασίες χρησιμοποιώντας 50+ ενέργειες, συνθήκες και κανόνες ετικέτας. Επιπλέον, αξιοποιήστε προκατασκευασμένες συνταγές αυτοματισμού για εξοικονόμηση χρόνου. Ή μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τις συνταγές με βάση τις συγκεκριμένες ανάγκες σας ή να αξιοποιήσετε τη δύναμη των Εργασιών ClickUp.

#4. Πρότυπα

Το ClickUp σάς προσφέρει εκατοντάδες χρήσιμα πρότυπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για προβολές, λίστες ελέγχου, εργασίες, Έγγραφα και διαφορετικές περιπτώσεις χρήσης. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε απευθείας για τις ανάγκες σας, γεγονός που σας εξοικονομεί άφθονο χρόνο αφού δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε από το μηδέν. Ωστόσο, εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τα πρότυπα ώστε να ταιριάζουν καλύτερα στις απαιτήσεις σας.

#5. Σχέσεις

Οι σχέσεις είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε μια ιδανική οπτική βάση δεδομένων. Σας βοηθά να συνδέσετε τα έγγραφά σας, τις εργασίες, τις ενσωματώσεις κ.λπ., για να αποκτήσετε πρόσβαση σε κάθε πεδίο σε ένα μέρος. Οι εξαρτήσεις που περιλαμβάνονται είναι ενημερώσεις backlinks, κοινή χρήση modal v2, πρότυπα λίστας για σπριντ και πολλά άλλα.

#6. Συνεργασία

Οι ισχυρές δυνατότητες συνεργασίας του ClickUp σάς επιτρέπουν να βελτιστοποιήσετε την εργασία σας και να κάνετε αβίαστη τη συνεργασία με τα μέλη της ομάδας σας σε ένα έργο. Αυτά τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

 • Λευκοί πίνακες: Οι λευκοί πίνακες ClickUp λειτουργούν σαν ένας εικονικός καμβάς όπου μπορείτε να συζητήσετε εύκολα ροές εργασίας και ιδέες με την ομάδα σας. Σας επιτρέπει επίσης να τις μετατρέψετε σε εργασίες που μπορείτε να παρακολουθήσετε και στη συνέχεια να ζωντανέψετε αυτές τις ιδέες και τις ροές εργασίας.
 • Σχόλια: Μπορείτε να στείλετε γρήγορα σχόλια και να απαντήσετε σε αυτά για μια συγκεκριμένη εργασία στο ClickUps. Σας επιτρέπει επίσης να μοιράζεστε συνδέσμους εγγράφων ή εργασιών, να ενσωματώνετε συνδέσμους και αρχεία ιστού, να προσθέτετε συνημμένα και να εκχωρείτε σχόλια με τη μορφή στοιχείων ενεργειών.
 • Έλεγχος: Το ClickUp σάς επιτρέπει να σχολιάζετε και να αποδεικνύετε απευθείας αρχεία σχεδίασης. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε συνημμένα με μέλη της ομάδας, να ορίσετε σχόλια για ταχύτερες επαναλήψεις και να προσκαλέσετε επισκέπτες.
 • Email: Στείλτε email και λάβετε απευθείας στο ClickUp. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε εργασίες και να τις αυτοματοποιήσετε από μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να συνεργαστείτε με την ομάδα σας σε μηνύματα και να εξοικονομήσετε άφθονο χρόνο.
 • Συνομιλία: Επικοινωνήστε με τα μέλη της ομάδας σε πραγματικό χρόνο με τη βοήθεια εγγράφων και εργασιών Chat Link, μοιραστείτε συνημμένα, προσθέστε ετικέτες σε μέλη και ορίστε έξυπνες ειδοποιήσεις για να επιταχύνετε τις συνομιλίες εργασίας.
 • Έγγραφα: Χρησιμοποιώντας τα Έγγραφα ClickUp, μπορείτε εύκολα να τεκμηριώσετε ιδέες και σφάλματα, να συνεργαστείτε για τις ιδέες προϊόντων σας και να σημειώσετε άλλα σημαντικά πράγματα. Επίσης, διευκολύνει την επεξεργασία των εγγράφων σας σε πραγματικό χρόνο ταυτόχρονα με άλλους χρήστες και διατηρεί κάθε μέλος της ομάδας σας ενημερωμένο με μια κοινή βάση γνώσεων.

Επιπλέον, θα λάβετε συγχρονισμό ημερολογίου δύο κατευθύνσεων, αναφορές, λήψη, σήμανση, λεπτομέρειες λίστας, συζητήσεις και πολλά άλλα. Το ClickUp προσφέρει επίσης επαναλαμβανόμενες λίστες ελέγχου, υπενθυμίσεις, σημεία scrum, πρότυπα κατάστασης κ.λπ., για διαχείριση εργασιών.

#7. Αναφορά

Το ClickUp σάς επιτρέπει να ορίζετε εύκολα στόχους, να διαχειρίζεστε πόρους και να παρακολουθείτε αποτελεσματικά την πρόοδο με τις ισχυρές δυνατότητες αναφοράς του. Με τους πίνακες ελέγχου, μπορείτε να φέρετε σημαντικούς δείκτες σε ένα μόνο μέρος. Μπορείτε να προσθέσετε οπτικά γραφικά στοιχεία για τα μέλη της ομάδας σας, σπριντ, εργασίες, καταστατικά κ.λπ.

Με αναφορές, μετρήστε τους στόχους του έργου επισυνάπτοντάς τους σε συγκεκριμένες εργασίες, χρηματικές αξίες, αριθμούς κ.λπ. Μπορείτε επίσης να οργανώσετε τα Sprint και τα OKR σας στους φακέλους στόχων. Αυτό θα σας επιτρέψει να παρακολουθείτε αυτόματα την πρόοδο για κάθε συνδεδεμένη εργασία.

Επιπλέον, ορίστε ορόσημα για να υποδείξετε την ολοκλήρωση ενός ζωτικού σταδίου σε ένα έργο. Μπορείτε επίσης να απεικονίσετε αυτόματες αναφορές δραστηριοτήτων που υποστηρίζονται από ML και να δείτε πόσο χρόνο ξοδεύετε σε κάθε εργασία. Επιπλέον, το ClickUp WorkOS μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διαχείριση εργασιών, φόρτου εργασίας και χρόνου απομακρυσμένων ομάδων.

#8. Διαχείριση χρόνου

Αξιοποιήστε το χρόνο σας αποτελεσματικά από οποιαδήποτε συσκευή με λειτουργίες του ClickUp όπως:

 • Παγκόσμια παρακολούθηση χρόνου: Θα μπορείτε να παρακολουθείτε τον χρόνο χειροκίνητα ή αυτόματα συνδέοντας την ώρα με εργασίες από κινητό, πρόγραμμα περιήγησης ιστού ή επιτραπέζιο υπολογιστή.
 • Εκτιμήσεις χρόνου: Μπορείτε να ορίσετε εκτιμήσεις χρόνου για κάθε εργασία και να κατανείμετε πόρους έξυπνα. Αυτό θα σας βοηθήσει να ορίσετε τις σωστές προσδοκίες για την ομάδα σας.
 • Αναφορά ώρας: Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ολοκληρωμένες αναφορές για τον παρακολουθούμενο χρόνο και να δημιουργήσετε αναφορές αυτόματα για τον χρεώσιμο χρόνο.
  Πώς να χρησιμοποιήσετε το AirPlay με Mac

#9. Ενσωματώσεις

Το ClickUps υποστηρίζει ενσωματώσεις με 1000+ εργαλεία, επομένως δεν χρειάζεται να συνεχίσετε να αλλάζετε καρτέλες.

 • Χαλαρότητα
 • GitHub
 • ClickUp API
 • GitLab
 • Webhooks
 • HubSpot
 • Εναλλαγή
 • Συγκομιδή
 • Everhour
 • Onedrive
 • Dropbox
 • Αποψη
 • Ημερολόγιο Google
 • Συγχρονισμός με ημερολόγια

Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ποικιλία λειτουργιών σε ένα μέρος και να εξοικονομήσετε χρόνο.

#10. ClickUp AI

Το ClickUp προσφέρει μια προσαρμοσμένη λύση τεχνητής νοημοσύνης – Το ClickUp AI που μπορεί να σας βοηθήσει να τροφοδοτήσετε τη δημιουργικότητά σας και να σας επιτρέψει να εργάζεστε και να γράφετε πιο γρήγορα και πιο έξυπνα χρησιμοποιώντας πολυάριθμα μηνύματα που έχουν δημιουργηθεί από ειδικούς και έχουν σχεδιαστεί για διάφορες περιπτώσεις χρήσης.

 • Συνόψιση
 • Γραφή
 • Ενίσχυση της γραφής
 • Συντομεύστε τις εγγραφές
 • Απλοποιήστε τη γλώσσα
 • Εξηγώντας κάτι
 • Διόρθωση γραμματικής και ορθογραφίας
 • Δημιουργία στοιχείων δράσης

Με τη δύναμη του AI, όχι μόνο εξοικονομείτε χρόνο, αλλά μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε εύκολα εγγραφές και πρότυπα.

Χαρακτηριστικά του monday.com

#1. Ταμπλό

Μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδο εύκολα με τον πίνακα ελέγχου του monday.com. Σας βοηθά να λαμβάνετε επιχειρηματικές αποφάσεις που βασίζονται σε δεδομένα με ευκολία βάσει πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο. Αποκτήστε μια πλήρη προβολή 360 μοιρών των δεδομένων σας και παρακολουθήστε όλες τις λεπτομέρειες σε ένα μόνο μέρος. Θα σας βοηθήσει:

 • Αποκτήστε πληροφορίες: Μπορείτε να αναλύσετε τα δεδομένα σας εύκολα και να λάβετε στρατηγικές αποφάσεις με προσαρμοσμένους πίνακες εργαλείων. Επιπλέον, σας επιτρέπει να εκτελείτε αναφορές, να παρακολουθείτε την πρόοδο, να λαμβάνετε επισκόπηση 360 μοιρών, να δημιουργείτε περιλήψεις κ.λπ.
 • Προβολή δεδομένων: Μπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετικά εργαλεία αναφοράς που χρειάζεστε με τη βοήθεια προσαρμόσιμων πινάκων εργαλείων. Θα λάβετε γραφικά στοιχεία για να προσθέσετε, όπως χρονοδιαγράμματα και γραφήματα, για να βοηθήσετε στην οπτικοποίηση των δεδομένων και να παραμένετε ενημερωμένοι για τα αποτελέσματα και την πρόοδο.
 • Δώστε προτεραιότητα στην εργασία σας: Με τον πίνακα ελέγχου του monday.com, μπορείτε να δώσετε προτεραιότητα στον φόρτο εργασίας σας και να ενισχύσετε την παραγωγικότητα της ομάδας σας για να διευκολύνετε αποτελεσματικές ροές εργασίας.

#2. Gantt

Η monday.com προσφέρει γραφήματα Gantt για όλα τα έργα σας. Μπορείτε να σχεδιάσετε, να εκτελέσετε και να παρακολουθήσετε έργα χρησιμοποιώντας μια ευέλικτη και οπτική πλατφόρμα. Αυτό σας βοηθά να παρακολουθείτε τα ορόσημα, ώστε να μην χάνετε ποτέ καμία προθεσμία. Επιπλέον, μπορείτε να ορίσετε εξαρτήσεις και να απεικονίσετε βασικά ορόσημα, ημερομηνίες και πολλά άλλα για τα έργα, ώστε να διασφαλίσετε ότι όλα είναι στην ώρα τους.

Μετατρέψτε εύκολα τα παραδοσιακά υπολογιστικά φύλλα σας σε έξυπνους πίνακες και δείτε όλες τις λεπτομέρειες ως γραφήματα Gantt. Αυτό σας βοηθά να βάλετε τη σημαντική εργασία σας σε ένα πλαίσιο. Εκτός από το Gantt, το Timeline, το Workload, το Kanban και άλλες ισχυρές προβολές συμβάλλουν επίσης στον ομαλό μετασχηματισμό των δεδομένων σας, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε αποτελεσματικά τις ροές εργασίας της ομάδας.

#3. Kanban

Διαχειριστείτε τη ροή εργασιών σας με το εύχρηστο λογισμικό Kanban. Αυτό σας επιτρέπει να συνεργαστείτε με τα ενδιαφερόμενα μέρη σας και να ενσωματωθεί με τα υπάρχοντα εργαλεία. Μπορείτε εύκολα να διαμορφώσετε και να ρυθμίσετε αυτό το πλήρως επεκτάσιμο και προσαρμόσιμο λογισμικό.

Τα έτοιμα προς χρήση πρότυπά του σάς βοηθούν να ρυθμίσετε τον πίνακα Kanban μέσα σε λίγα λεπτά. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τον δικό σας πίνακα και να επιτρέψετε στην ομάδα σας να το ξεκινήσει σε ένα θέμα χρόνου. Επιπλέον, μπορείτε να αυτοματοποιήσετε επαναλαμβανόμενες και εγκόσμιες εργασίες, ώστε η ομάδα σας να επικεντρωθεί σε σημαντικές εργασίες και να είναι πιο παραγωγική.

Επιπλέον, μπορείτε να διατηρείτε όλες τις ενημερώσεις και την επικοινωνία σε ένα μόνο μέρος. Ο πίνακας ελέγχου Kanban σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε καθυστερήσεις και επαναλήψεις για να δείτε την απόδοση της ομάδας σας με βάση αυτές τις επαναλήψεις.

#4. Έγγραφα εργασίας

Το monday.com workdocs σάς επιτρέπει να συνεργάζεστε με τα μέλη σας και να εκτελείτε τις μοναδικές σας ιδέες και ροές εργασίας σε ένα ενιαίο μέρος. Διαθέτει λειτουργίες όπως συνεπεξεργασία, κοινή χρήση σχολίων, μεταφορά και απόθεση κειμένου και πολλά άλλα.

Επιπλέον, μπορείτε να ενσωματώσετε τους πίνακες εργαλείων, τα βίντεο, τους πίνακες και άλλα του monday.com σε έγγραφα εργασίας. Αυτό θα ενημερώσει και θα συγχρονίσει αυτόματα όλα τα στοιχεία σας. Επιπλέον, μπορείτε να μετατρέψετε τα έγγραφα εργασίας σας σε πραγματικά στοιχεία για να συνδέσετε όλες τις ροές εργασίας σας.

#5. Αυτοματισμοί

Η αυτοματοποίηση του monday.com σάς επιτρέπει να εστιάσετε σε ό,τι έχει μεγαλύτερη σημασία, συμπεριλαμβανομένων ενημερώσεων κατάστασης, ειδοποιήσεων ημερομηνίας λήξης, ενημερώσεων προόδου, εξαρτήσεων, παρακολούθησης χρόνου, ειδοποιήσεων μέσω email και πολλά άλλα. Στείλτε άμεσα email όταν έχετε ημερομηνίες λήξης και λάβετε ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο για την ολοκλήρωση εργασιών.

  Κατανόηση της υλοποίησης συνδεδεμένων λιστών στην Python

Αφήστε πίσω τις εγκόσμιες εργασίες και αποφύγετε να χάνετε χρόνο συντάσσοντας μεγάλα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, περιττές συναντήσεις και πολλά άλλα. Ρυθμίστε εύκολα την αυτοματοποίηση χωρίς κώδικα και δημιουργήστε μια ροή εργασίας στο monday.com κατάλληλη για την ομάδα σας. Συγχρονίστε με τα υπάρχοντα εργαλεία για να κάνετε τις εργασίες ακόμα πιο απλές.

#6. Ενσωματώσεις

Η monday.com προσφέρει περισσότερες από 200 ενσωματώσεις που σας βοηθούν να συγκεντρώσετε πληροφορίες, να ενισχύσετε τη συνεργασία και να εργάζεστε απρόσκοπτα. Αυτό ενισχύει την ευθυγράμμιση της ομάδας και αυξάνει τις επιχειρήσεις. Το monday.com ενσωματώνεται με εργαλεία όπως:

Περιπτώσεις χρήσης: ClickUp εναντίον monday.com

Χρησιμοποιήστε περιπτώσεις ClickUp

 • Διαχείριση έργου: Η μη αυτόματη διαχείριση έργων μπορεί να είναι πολύπλοκη, ειδικά όταν το έργο σας είναι πολυεπίπεδο, πολύπλοκο και μακροσκελές. Το ClickUp σάς βοηθά να επιτύχετε τους στόχους του έργου σας με το ευρύ φάσμα δυνατοτήτων διαχείρισης έργου.
 • Πωλήσεις και μάρκετινγκ: Το ClickUp σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε και να διαχειρίζεστε καμπάνιες μάρκετινγκ, έργα και άλλες σχετικές εργασίες σε ένα μόνο μέρος.
 • Ανάπτυξη: Η λύση ανάπτυξης που προσφέρει το ClickUp σάς δίνει τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε την παρακολούθηση σφαλμάτων, τις ενσωματώσεις Git, τα ευέλικτα προϊόντα, τους οδικούς χάρτες και πολλά άλλα.
 • Εκπαίδευση: Το ClickUp επιτρέπει στα εκπαιδευτικά ιδρύματα να οργανώνουν σχέδια μαθημάτων σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα, να προβάλλουν προγράμματα μαθημάτων, να παρακολουθούν την απόδοση των μαθητών και πολλά άλλα.
 • Σχεδιασμός: Βελτιώστε τη διαδικασία σχεδιασμού σας, μεγιστοποιήστε τους πόρους σας και μοιραστείτε σχόλια με τα εργαλεία διαχείρισης χωρίς αποκλεισμούς του ClickUp.

Χρησιμοποιήστε το Cases of monday.com

 • Μάρκετινγκ: Η monday.com προσφέρει ρυθμίσεις ροής εργασιών, διαχείριση ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, στρατηγική διαχείριση έργων κ.λπ., για να βοηθήσει τις ομάδες μάρκετινγκ να παρακολουθούν αποτελεσματικά τις ροές εργασίας του έργου τους.
 • Σχεδιασμός και δημιουργικό: Μπορείτε να διαχειριστείτε έργα, αναφορές δημιουργικών και πολλά άλλα για την εταιρεία παραγωγής σας.
 • Λειτουργίες: η monday.com σάς βοηθά στον προγραμματισμό εκδηλώσεων, τη συνεργασία με προμηθευτές και τη διαχείριση παραγγελιών, πωλήσεων και αποθέματος.
 • Ακίνητα: Με τη monday.com, μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα τις ενοικιάσεις και τις ροές εργασιών ακίνητης περιουσίας.

Διαφορές: ClickUp έναντι monday.com

Το ClickUpmonday.comClickUp παρέχει έναν εξαιρετικά προσαρμόσιμο πίνακα εργαλείων στους χρήστες του, τον οποίο οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν ανάλογα με τις ανάγκες τους. Η monday.com παρέχει επίσης έναν πλήρως προσαρμόσιμο πίνακα ελέγχου, ώστε να μπορείτε να διαχειρίζεστε και να οργανώνετε εργασίες σύμφωνα με τους πίνακες που επιλέγετε. Προσφέρει πολλές δυνατότητες που διευκολύνει την εργασία σας. Η λίστα δυνατοτήτων του monday.com είναι μικρότερη σε σύγκριση με το ClickUp, αλλά καθεμία από αυτές είναι πολύ χρήσιμη. Το ClickUp μπορεί να είναι λίγο συντριπτικό με δυνατότητες και λειτουργίες εάν η χρήση σας είναι ελαφριά ή εάν είστε αρχάριος. Η λίστα δυνατοτήτων του beginner.monday.com είναι μικρότερη σε σύγκριση με το ClickUp, αλλά καθεμία από αυτές είναι πολύ χρήσιμη. Λειτουργεί με το Google Home, την Alexa και άλλα.monday.com δεν υποστηρίζει αυτές τις συσκευές. Προσφέρει πολλαπλές προβολές, όπως γράφημα Gantt, πίνακας, φόρτος εργασίας, πλαίσιο, χάρτης μυαλού, χάρτης, δραστηριότητα και χρονοδιάγραμμα. Προσφέρει περιορισμένες προβολές, συμπεριλαμβανομένων των Gantt, Timeline, Workload, Kanban κ.λπ. Θα λάβετε εντολή /slash, δίσκο εργασιών, σημειωματάριο, απεριόριστους χρήστες, ιδιωτικές εργασίες, δευτερεύουσες εργασίες, προβολή δραστηριότητας κ.λπ. στη δωρεάν δοκιμαστική έκδοση. Δεν προσφέρει αυτά διαθέτει ακόμη και στο επί πληρωμή πρόγραμμα. Οι χρήστες του ClickUp λαμβάνουν περισσότερες από 300 ενσωματώσεις για τη βελτίωση της παραγωγικότητας. Είναι δωρεάν για έως 2 θέσεις και είναι κατάλληλο για ιδιώτες. Αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνει απεριόριστα έγγραφα, 200+ πρότυπα, εφαρμογές iOS και Android και πολλά άλλα.Χρησιμοποιεί μια στρατηγική παιχνιδιού για να επιτρέψει στα μέλη της ομάδας σας να τείνουν προς τον ανταγωνισμό.Δεν χρησιμοποιεί μια τέτοια στρατηγική για τη βελτίωση της παραγωγικότητας. Το ClickUp δεν χρησιμοποιεί λειτουργίες τηλεδιάσκεψης. Χρησιμοποιεί ένα εργαλείο τρίτων για αυτό.Περιλαμβάνει τηλεδιάσκεψη για εύκολη επικοινωνία με τα μέλη της ομάδας σας.Αποτυγχάνει να παρέχει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων διαχείρισης δυνητικών πελατών. Προσφέρει δυνατότητα διαχείρισης δυνητικών πελατών, καθιστώντας το κατάλληλο για επιχειρήσεις ανάλογα με το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις .Το ταμπλό του είναι λιγότερο διαισθητικό. Είναι συντριπτικό για ορισμένους χρήστες. Ο πίνακας εργαλείων του είναι εξαιρετικά διαισθητικός και φιλικός προς τον χρήστη. Για ατομική χρήση, προσφέρει ένα δωρεάν πρόγραμμα που περιλαμβάνει 100 MB αποθηκευτικού χώρου, απεριόριστες εργασίες, έλεγχο ταυτότητας 2F, λευκούς πίνακες και πολλά άλλα. Είναι δωρεάν για μέγιστο 2 χρηστών και είναι κατάλληλο για ιδιώτες. Αυτό το πρόγραμμα περιλαμβάνει απεριόριστα έγγραφα, 200+ πρότυπα, εφαρμογές iOS και Android και πολλά άλλα. Το επί πληρωμή πρόγραμμα ξεκινά από 7 $/μέλος/μήνα. Το επί πληρωμή πρόγραμμα ξεκινά από 8 $/χρήστη/μήνα.

συμπέρασμα

Το ClickUp και το monday.com είναι και τα δύο αποτελεσματικό λογισμικό διαχείρισης έργου που προσφέρει μια τεράστια γκάμα δυνατοτήτων για να βοηθήσει την ομάδα σας να συνεργαστεί πιο παραγωγικά και αποτελεσματικά.

Το ClickUp είναι πιθανό να είναι καλύτερη επιλογή εάν οι απαιτήσεις του έργου σας είναι μεγαλύτερες και χρειάζεστε πολλές δυνατότητες μαζί με προηγμένα αναλυτικά στοιχεία και αναφορές για να παρακολουθείτε την παραγωγικότητα της ομάδας. Από την άλλη πλευρά, η monday.com είναι η καλύτερη επιλογή για άτομα και αρχάριους με μικρότερες ανάγκες διαχείρισης έργων.

Στη συνέχεια, ClickUp Vs. Airtable: Ποιο εργαλείο διαχείρισης έργου είναι κατάλληλο για εσάς;