9 Stream Deck για Twitch, YouTube, Discord και άλλα… για να αυξήσετε την παραγωγικότητα

Το Stream Deck σάς επιτρέπει να είστε πιο παραγωγικοί στο YouTube, στο Twitch, στο Discord ή σε πολλές άλλες πλατφόρμες.

Αν είστε λάτρης των παιχνιδιών, ίσως έχετε ακούσει για τα stream decks γιατί μπορούν να σας βοηθήσουν να είστε πιο αποτελεσματικοί και υψηλών επιδόσεων στο παιχνίδι σας. Αλλά μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα από απλά να βοηθήσει στη ροή παιχνιδιών.

Τι είναι το Stream Deck;

Ένα κατάστρωμα ροής είναι ένα υλικό ή συσκευή που αποτελείται από ένα σύνολο φυσικών κλειδιών. Μπορείτε να προσαρμόσετε αυτά τα πλήκτρα για να τους επιτρέψετε να εκτελούν ορισμένες λειτουργίες. Για τους παίκτες, βοηθά στη διαχείριση των άλλων πραγμάτων που συμβαίνουν ενώ παίζουν το παιχνίδι.

Συνδέεται στον υπολογιστή σας μέσω καλωδίου USB. Σας επιτρέπει να φορτώσετε το αποκλειστικό λογισμικό και να προγραμματίσετε όλα τα κουμπιά που φέρει.

Χρήσεις του Stream Deck

 • Οι τράπουλες ροής έχουν σχεδιαστεί κυρίως για streamers ενώ παίζουν παιχνίδια online σε διάφορες πλατφόρμες ροής όπως το Twitch, το Discord κ.λπ.
 • Αυτά λειτουργούν επίσης αποτελεσματικά για YouTubers ή παρόμοιους δημιουργούς περιεχομένου που τους αρέσει να κάνουν ροή βίντεο για οποιονδήποτε σκοπό. Αυτά μπορεί να είναι εξαιρετικά εργαλεία παραγωγής βίντεο για δημιουργούς περιεχομένου.
 • Εκτός από το gaming και την παραγωγή, τα stream decks σάς επιτρέπουν να ελέγχετε και τις εργασίες που σχετίζονται με την εργασία σας. Όπως, μπορείτε να αυτοματοποιήσετε εφαρμογές MS, να ξεκινήσετε συντομεύσεις του πληκτρολογίου σε οποιαδήποτε εφαρμογή κ.λπ.
 • Μερικοί από τους χρήστες χρησιμοποιούν επίσης καταστρώματα ροής για να απαντούν σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σε περιπτώσεις όπου χρειάζεται να εισαγάγετε κοινά είδη απαντήσεων, μπορεί να σας επιτρέψει να το κάνετε αμέσως.
  3 τρόποι για να κατεβάσετε υπότιτλους από ένα βίντεο YouTube

Στη συνέχεια, θα συζητήσουμε τα οφέλη των καταστρωμάτων ροής.

Ποια είναι τα οφέλη των Stream Decks;

 • Το κατάστρωμα ροής σας διευκολύνει αρκετά τη διαχείριση των ροών σας. Χρειάζεται απλώς να χρησιμοποιήσετε κουμπιά για εναλλαγή μεταξύ σκηνών, κάτι που σας εξοικονομεί χρόνο και εξαλείφει τις ενοχλήσεις.
 • Τα καταστρώματα ροής σάς επιτρέπουν να προσθέτετε στοιχεία ελέγχου για μεγάλο αριθμό πραγμάτων. Ως αποτέλεσμα, η επεξεργασία βίντεο έχει γίνει αρκετά βολική.
 • Αυτά σας επιτρέπουν να προσφέρετε μια γρήγορη αφοσίωση στο κοινό σας. Αυτά σας επιτρέπουν επίσης να στέλνετε έτοιμα μηνύματα ανά πάσα στιγμή με το πάτημα ενός κουμπιού.

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα κατάστρωμα ροής;

 • Για να χρησιμοποιήσετε ένα deck ροής, πρέπει πρώτα να το συνδέσετε στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας μια θύρα USB.
 • Μόλις συνδεθείτε, πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση του αποκλειστικού λογισμικού.
 • Τώρα πρέπει να δημιουργήσετε ενέργειες. Η δημιουργία ενεργειών ποικίλλει ανάλογα με την πλατφόρμα ροής και το λογισμικό που χρησιμοποιείτε.
 • Μέσω του αποκλειστικού λογισμικού stream deck, πρέπει να συνδέσετε τη συσκευή με το λογισμικό ροής.
 • Κατεβάστε την προσθήκη για το λογισμικό ροής από το κατάστημα.
 • Τώρα στο λογισμικό, θα βρείτε τις κατηγορίες στη δεξιά πλευρά. Μπορείτε να τα τοποθετήσετε στα κουμπιά σας.
 • Σύρετε και αποθέστε τις ενέργειες που θέλετε από το μενού στο κέντρο της οθόνης σε ένα από τα κουμπιά.

Τώρα, θα εξερευνήσουμε τα καλύτερα καταστρώματα ροής για εσάς.

10GAA9901 Elgato Stream Deck

Για μια απόλυτη εμπειρία στούντιο, μπορείτε να πάτε σε αυτό το Elgato Stream Deck. Χρησιμοποιώντας αυτό το κατάστρωμα, μπορείτε να εκκινήσετε απρόσκοπτα πολυμέσα, να αλλάξετε σκηνές, να κάνετε tweet τα κατορθώματά σας κ.λπ. Διαθέτει ρυθμιζόμενη βάση. Είναι ιδανικό για Windows 10 και macOS 10.13 ή νεότερες εκδόσεις.

Σας επιτρέπει να προσαρμόσετε αποτελεσματικά περίπου 15 πλήκτρα LCD και να βελτιώσετε την απόδοσή σας. Απαιτεί ενέργειες μεταφοράς και απόθεσης στα πλήκτρα και τελειώσατε με τις προσαρμογές. Αυτό το κατάστρωμα ροής σάς επιτρέπει να ενσωματώσετε εύκολα όλες τις αγαπημένες σας πλατφόρμες και εργαλεία.

  Πώς να παρακολουθήσετε το YouTube στον επιτραπέζιο υπολογιστή Linux με το FreeTube

10GAT9901 Elgato Stream Deck XL

Εκκινήστε απεριόριστες ενέργειες με το Elgato stream Deck XL, το οποίο σας επιτρέπει να έχετε 32 προσαρμόσιμα πλήκτρα LCD. Σας επιτρέπει να εκκινείτε γρήγορα πολυμέσα, να ενεργοποιείτε σκηνές, να τροποποιείτε τον φωτισμό, να δημοσιεύετε tweets και πολλά άλλα. Μπορείτε να μετατρέψετε τον έλεγχο της ζωντανής παραγωγής σας σε μια πολύ παραγωγική συνεδρία.

Με αυτό το stream deck, μπορείτε να ενσωματώσετε πλατφόρμες και εργαλεία όπως το Xsplit, το OBS studio, το Twitch, το Streamlabs, το OvrStream, το YouTube, το VoiceMod, το Mixer, το vMix κ.λπ. Θα εκπλαγείτε αν δείτε τη μεταμόρφωση και τη βελτίωση της αφοσίωσης του κοινού σας.

Valve’s Stream Deck 256 GB

Αυτό το stream deck από τη Valve διαθέτει ισχύ APU 4-15 W, 16 GB RAM και 256 GB SSD NVMe αποθήκευσης. Μπορεί εύκολα να συνδεθεί σε τηλεόραση ή οθόνη ή να χρησιμοποιηθεί ως υπολογιστής.

Διαθέτει οθόνη αφής 7 ιντσών. Εκτός από αυτό, προσφέρει επίσης δύο επιφάνειες αφής κάτω από τα μπαστούνια ελέγχου. Χρησιμοποιώντας αυτά τα trackpad, οι παίκτες μπορούν να χειριστούν τα παιχνίδια τους. Η υποδοχή micro SD σάς επιτρέπει να επεκτείνετε περαιτέρω τις δυνατότητες αποθήκευσης.

Loupedeck Live

Το Loupedeck Live είναι μια από τις καλύτερες λύσεις για streamers και δημιουργούς περιεχομένου. Έρχεται εξοπλισμένο με πολλά έτοιμα προφίλ και εγγενή πρόσθετα. Αυτές οι εγγενείς ενσωματώσεις περιλαμβάνουν Ecamm, vMix, Spotify, Illustrator, Audition, Premiere Pro και άλλα.

Μπορείτε εύκολα να αντιστοιχίσετε ενέργειες της επιλογής σας στα κουμπιά. Σας επιτρέπει να ελέγχετε το λειτουργικό σας σύστημα κατά την επεξεργασία ή τη ζωντανή ροή. Μπορείτε να δημιουργήσετε σύνθετες μακροεντολές, να ανεβάσετε και να καθυστερήσετε τα εξατομικευμένα εικονίδια σας και να συνδυάσετε εντολές.

Valve’s Stream Deck 64 GB

Το stream deck αυτού του Valve διαθέτει εσωτερική αποθήκευση 64 GB eMMC. Διαθέτει επίσης υποδοχή micro SD για επέκταση της αποθήκευσης πέρα ​​από αυτό. Μπορεί να συνδεθεί σε τηλεόραση και οθόνη επίσης. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε ως υπολογιστή.

  Τι είναι το Twitch Studio και πρέπει να το χρησιμοποιήσετε για ροή;

Η οθόνη αφής 7 ιντσών προσφέρει μια απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού. Έρχεται με δύο trackpad που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να χειριστείτε τα παιχνίδια.

Κονσόλα χειρός Valve Stream Deck 512 GB

Αυτό είναι ένα άλλο εκπληκτικό κατάστρωμα ροής από τη Valve που κάνει τα παιχνίδια χειρός απρόσκοπτα. Διαθέτει Zen 2 + RDNA 2 που προσφέρει βελτιωμένη απόδοση. Είναι σε θέση να τρέχει αποτελεσματικά παιχνίδια AAA.

Σας επιτρέπει να ελέγχετε το παιχνίδι με άνεση. Αυτό το stream deck έχει σχεδιαστεί για εκτεταμένες περιόδους παιχνιδιού. Αυτή η συσκευή μπορεί να χωρέσει άνετα χέρια οποιουδήποτε μεγέθους.

Πεντάλ καταστρώματος ρεύματος Elgato

Για τον έλεγχο hands-free όλων των εργαλείων και των εφαρμογών σας, πρέπει να δοκιμάσετε το Πεντάλ Stream Deck της Elgato. Έρχεται με τρία πεντάλ που σας βοηθούν να ξεκινήσετε έναν μεγάλο αριθμό ενεργειών. Η λειτουργία του με ένα πάτημα σάς επιτρέπει να ελέγχετε το υλικό, το λογισμικό κ.λπ.

Αυτό το κατάστρωμα ροής επιτρέπει στα χέρια σας να εστιάζουν πλήρως στο παιχνίδι και βάζει τα πόδια σας με πρόσθετη βοήθεια. Με αυτό, μπορείτε εύκολα να απλοποιήσετε τη ροή εργασίας σας, βελτιστοποιώντας την παραγωγή μουσικής, την επεξεργασία βίντεο κ.λπ.

Steam Deck

Το Steam Deck συνεργάζεται με την AMD για να σας προσφέρει μια προσαρμόσιμη APU ιδανική για παιχνίδια χειρός. Μπορεί να τρέξει άνετα τα πιο πρόσφατα παιχνίδια AAA, εξοπλισμένα με Zen 2 + RDNA 2.

Το Steam Deck διαθέτει οθόνη αφής 7 ιντσών και επιφάνειες αφής για να βελτιώσετε την εμπειρία σας στα παιχνίδια FPS. Έρχεται με μπαταρία 256 GB NVMe SSD αποθήκευσης 40 Wh. Μπορείτε να το συνδέσετε στην τηλεόρασή σας αμέσως.

Τελικές Λέξεις

Να είστε πιο παραγωγικοί ενώ κάνετε streaming στο διαδίκτυο ή προσελκύετε το κοινό σας με αυτά τα decks ροής. Αυτά μπορούν να κάνουν τη ροή σας απρόσκοπτη μόνο με υποστήριξη hands-free.

Μπορεί επίσης να θέλετε να εξερευνήσετε τον καλύτερο εξοπλισμό ροής και εξοπλισμό για επαγγελματικά παιχνίδια.