9 Smartwatches WearOS με την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής για αγορά τώρα

Η τεχνολογία αναπτύσσεται καθημερινά και ως εκ τούτου, πολλά ψηφιακά gadget παράγονται τακτικά.

Το Smartwatch είναι ένα ψηφιακό προϊόν που συμβάλλει επίσης στο να κάνουμε τη ζωή μας πιο απλή. Τα έξυπνα ρολόγια, εκτός από το να σας δείχνουν χρόνο, διαθέτουν επίσης μεγάλο αριθμό λειτουργιών. Αυτά συγχρονίζονται με το smartphone σας και λειτουργούν σε συνδυασμό με αυτό. Ως αποτέλεσμα, αυτά μπορούν να εκτελέσουν τις ακόλουθες εργασίες για εσάς.

  • Λάβετε ειδοποιήσεις κλήσεων και μηνυμάτων
  • Αφήστε σας να παρακολουθείτε την υγεία σας
  • Σας βοηθά με την πλοήγηση GPS
  • Αναζητήστε εύκολα το άστοχο τηλέφωνό σας

Υπάρχουν επίσης πολλές άλλες λειτουργίες που σας υποστηρίζουν στις καθημερινές σας εργασίες και ρουτίνα. Όλες αυτές οι λειτουργίες και λειτουργίες κάνουν τα smartwatches ένα απαραίτητο gadget.

Το πιο σημαντικό, με την αυξημένη συνείδηση ​​για την υγεία, η δυνατότητα παρακολούθησης της υγείας των smartwatches τα έχει κάνει πολύ πιο δημοφιλή.

Στις πρώτες μέρες της εισαγωγής των smartwatches, υπήρχαν μόνο περιορισμένες επιλογές. Και αυτά ήταν κυρίως της LG και της Motorola. Το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιήθηκε εκείνη την εποχή ήταν το Android Wear. Ωστόσο, πολλές εταιρείες έχουν εισέλθει σε αυτή την αγορά με τη μετονομασία από Android Wear σε WearOS. Τώρα μπορείτε να δείτε ρολόγια WearOS που προέρχονται από ωρολογοποιούς, επωνυμίες μόδας και OEM smartphone.

Τι είναι το WearOS;

Το WearOS μερικές φορές αναφέρεται και ως Wear. Είναι μια έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android της Google που έχει κατασκευαστεί ειδικά για smartwatches και περισσότερα wearables.

Αυτό το WearOS ενσωματώνει τις δυνατότητες του βοηθού Google και των ειδοποιήσεων για κινητά σε ένα smartwatch. Τα έξυπνα ρολόγια WearOS μπορούν να συνδυαστούν με smartphone με Android 6.0 ή πιο πρόσφατες εκδόσεις ή iOS 10.0 ή πιο πρόσφατες εκδόσεις.

Χαρακτηριστικά των Smartwatches WearOS

Τα περισσότερα έξυπνα ρολόγια WearOS διαθέτουν ένα βασικό σύνολο χαρακτηριστικών που τα καθιστούν εξαιρετικά. Ας μιλήσουμε για τέτοια χαρακτηριστικά.

Ειδοποιήσεις smartphone

Τα smartwatches WearOS ενσωματώνουν σφιχτά ολόκληρο το οικοσύστημα του τηλεφώνου σας. Λαμβάνετε τις ίδιες ειδοποιήσεις εφαρμογής στο smartwatch σας που λαμβάνετε στο smartphone σας. Εάν λάβετε ένα μήνυμα WhatsApp στο τηλέφωνό σας, θα εμφανιστεί και στο smartwatch σας. Ομοίως, λαμβάνετε κάθε είδους ειδοποιήσεις από διάφορες εφαρμογές. Σας επιτρέπει να απαντάτε μέσω πληκτρολογίου οθόνης ή φωνητικής υπαγόρευσης. Επίσης, εάν αφαιρέσετε τις ειδοποιήσεις από το έξυπνο ρολόι σας, θα διαγραφούν από το τηλέφωνό σας.

  Πώς να περιηγηθείτε σε παλιές εκδόσεις ιστότοπων

Δυνατότητα απάντησης σε τηλεφωνικές κλήσεις

Μερικά από τα έξυπνα ρολόγια WearOS σάς επιτρέπουν να απαντάτε στις κλήσεις σας από τον καρπό σας. Για αυτήν τη δυνατότητα, το smartwatch που διαθέτετε θα πρέπει να έχει ενσωματωμένο ηχείο και μικρόφωνο. Και αυτά θα πρέπει να συνδεθούν στο smartphone σας. Ωστόσο, ανεξάρτητα από τον τύπο του έξυπνου ρολογιού WearOS, μπορείτε να απορρίψετε ή να αποδεχτείτε τις εισερχόμενες κλήσεις αμέσως.

Φωνητική βοήθεια

Όλα τα είδη έξυπνων ρολογιών WearOS παρέχουν πρόσβαση στο Google Assistant. Μόνο το Galaxy Watch 4 έχει πρόσβαση μόνο στον βοηθό Bixby της Samsung. Το WearOS δεν υποστηρίζει την Amazon Alexa. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Google Assistant στο smartwatch σας λέγοντας “Hey Google” ή “OK Google”.

Επιλογή πληρωμής

Τα περισσότερα από τα έξυπνα ρολόγια WearOS διαθέτουν τη δυνατότητα του Google Pay για υποστήριξη συστημάτων ανεπαφικών πληρωμών. Σε αυτά τα έξυπνα ρολόγια, είναι αρκετά απλό να χρησιμοποιήσετε το Google Pay και απαιτούνται μόνο λίγα λεπτά για να το ρυθμίσετε.

Μουσική εκτός σύνδεσης και σε απευθείας σύνδεση

Μπορείτε να ελέγξετε τη μουσική στο διαδίκτυο και εκτός σύνδεσης του τηλεφώνου σας από το έξυπνο ρολόι WearOS. Για αυτό, πρέπει να χρησιμοποιήσετε αποκλειστική εφαρμογή ροής μουσικής.

Χάρτες και Πλοήγηση

Τα έξυπνα ρολόγια WearOS υποστηρίζουν χάρτες Google και, ως εκ τούτου, μπορούν να σας βοηθήσουν στην πλοήγηση.

Η αγορά είναι γεμάτη από μια ποικιλία έξυπνων ρολογιών WearOS που διατίθενται με ποικίλες δυνατότητες και λειτουργίες. Αν ψάχνετε για ένα αξιόπιστο έξυπνο ρολόι WearOS, μπορείτε να εξετάσετε αυτές τις επιλογές.

Samsung Galaxy Watch5 Pro

Είναι ένα premium smartwatch που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αναβαθμίζει τον τρόπο ζωής σας. Είτε κάνετε πεζοπορία, κολύμπι, τρέξιμο, κωπηλασία ή γυμναστική σε οποιαδήποτε υπαίθρια περιπέτεια, μπορεί να παρακολουθεί τα πάντα για εσάς. Οι βελτιωμένοι αισθητήρες του σάς προσφέρουν ακριβή στατιστικά φυσικής κατάστασης, όπως καρδιακούς παλμούς κ.λπ. Με αυτό, μπορείτε να επιτύχετε τους στόχους φυσικής σας κατάστασης αποτελεσματικά.

Το ισχυρό GPS του σάς επιτρέπει να πλοηγείστε στα πιο δύσκολα μονοπάτια χωρίς να φοβάστε ότι θα χαθείτε. Διαθέτει 1,6x ισχυρή οθόνη από κρύσταλλο ζαφείρι.

Samsung Galaxy Watch5

Το Samsung Galaxy Watch5 σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε τη συνολική ποιότητα του ύπνου σας με το πρόγραμμα παρακολούθησης ύπνου. Διαθέτει επίσης προηγμένη καθοδήγηση ύπνου που σας βοηθά να αναπτύξετε καλύτερες συνήθειες ύπνου. Σας εξυπηρετεί με δεδομένα σύστασης σώματος όπως σωματικό λίπος, νερό σώματος, ΔΜΣ κ.λπ. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε την υγεία της καρδιάς σας οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε.

  7 καλύτερα εργαλεία παρακολούθησης διακομιστή email 2020

Το σύστημα αυτόματης παρακολούθησης προπόνησης σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε περισσότερες από 90 ασκήσεις. Η βελτιωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας βοηθά να κάνετε περισσότερη δουλειά και να σκέφτεστε λιγότερο τη φόρτιση. Υποστηρίζει GPS με φωνητική πλοήγηση.

Samsung Electronics Galaxy Watch4 Classic

Το Galaxy Watch4 Classic διαθέτει διαχρονικό και υπερυψωμένο σχεδιασμό που είναι ελαφρύ και κομψό. Λειτουργεί σαν επέκταση του τηλεφώνου σας. Σημαίνει ότι σας επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα, μηνύματα, να μιλάτε και να κάνετε τα πάντα μέσω αυτού εν κινήσει.

Με αυτό το έξυπνο ρολόι WearOS, μπορείτε να παρακολουθείτε την υγεία και την προπόνησή σας. Μπορείτε να αναλύσετε τα δεδομένα της σύστασης του σώματός σας και να παρακολουθήσετε τη συνολική υγεία σας. Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε το ΗΚΓ σας σε πραγματικό χρόνο. Σας βοηθά να διαχειριστείτε την ποιότητα του ύπνου σας παρέχοντας επαρκή δεδομένα σχετικά με τη ρουτίνα ύπνου σας.

Samsung Galaxy Watch4

Αυτό το έξυπνο ρολόι αλουμινίου LTE 40 mm WearOS προσφέρει ενθαρρυντικές πληροφορίες για την υγεία και την ευεξία σας. Ο κομψός και μοντέρνος σχεδιασμός του ενισχύει επίσης τη συνολική σας προσωπικότητα. Διαθέτει προηγμένη προπόνηση τρεξίματος και αυτόματη παρακολούθηση προπόνησης. Οι ομαδικές προκλήσεις που συνοδεύει σας πηγαίνουν στο επόμενο επίπεδο.

Το σύστημά του ενσωματώνεται με εφαρμογές Google όπως το Google Pay, οι χάρτες Google, το Google Assistance ή το Bixby και η Μουσική YouTube. Σας επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα κειμένου, να μιλάτε ή να μεταδίδετε ροή εν κινήσει.

Smartwatch Fossil Gen 5

Αυτό το πανίσχυρο smartwatch Fossil Gen 5 βασίζεται στο WearOS και σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τα πάντα από τον καρπό σας. Τα ενσωματωμένα ηχεία του σάς επιτρέπουν να απαντάτε γρήγορα στις κλήσεις. Οι έξυπνες λειτουργίες μπαταρίας σάς επιτρέπουν να φορτίζετε το έξυπνο ρολόι σας σε μία ώρα και να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του έως και πολλές ημέρες.

Η ενοποίηση με το Google Pay σάς επιτρέπει να πραγματοποιείτε ανέπαφες πληρωμές οπουδήποτε. Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τη διαδρομή σας με το μη προσδεδεμένο GPS του. Έρχεται με 8 GB αποθηκευτικού χώρου, επιτρέποντάς σας να κατεβάζετε περισσότερες εφαρμογές όποτε χρειάζεται. Με τις καλύτερες εφαρμογές υγείας, μπορείτε να παρακολουθείτε αποτελεσματικά τους στόχους της φυσικής σας κατάστασης.

Smartwatch TicWatch Pro 3 Ultra GPS

Το TicWatch Pro 3 Ultra GPS Smartwatch διαθέτει εξαιρετική διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 72 ώρες σε έξυπνη λειτουργία. Ο συνδυασμός του συστήματος διπλού επεξεργαστή Mobvoi και της πλατφόρμας Qualcomm Snapdragon Wear 4100 προσφέρει ομαλότερη και ταχύτερη απόδοση.

Έρχεται με 1GB RAM και 8GB ROM. Αυτό το έξυπνο ρολόι σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε εύκολα τα δεδομένα ευεξίας σας σε πραγματικό χρόνο και να επιτυγχάνετε τους στόχους σας για τη φυσική κατάσταση. Διαθέτει πάνω από 100 αθλητικές λειτουργίες και ενσωματωμένη λειτουργία GPS. Το ενσωματωμένο μικρόφωνο και τα ηχεία σάς επιτρέπουν να δέχεστε κλήσεις εν κινήσει. Σας προσφέρει επίσης δεδομένα σύστασης σώματος.

  Πώς να προσθέσετε έναν ιστότοπο στην αρχική οθόνη του iPhone ή του iPad σας

Έξυπνο ρολόι Ticwatch E3

Το έξυπνο ρολόι Ticwatch E3 διαθέτει εξοικονόμηση μπαταρίας και βασικές λειτουργίες που σας επιτρέπουν να απολαύσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο μέγιστο. Σας επιτρέπει να εξερευνήσετε όλα τα δεδομένα φυσικής κατάστασης και υγείας σε πραγματικό χρόνο και ακόμη και να τα μοιραστείτε με την οικογένεια ή τους φίλους σας.

Με αυτό το έξυπνο ρολόι, μπορείτε να απολαύσετε 24 παρακολούθηση καρδιακών παλμών, παρακολούθηση ύπνου, παρακολούθηση άγχους, ανίχνευση κορεσμού οξυγόνου στο αίμα κ.λπ. Διαθέτει περισσότερες από 100 επαγγελματικές λειτουργίες προπόνησης που σας βοηθούν να επιτύχετε τους στόχους φυσικής κατάστασης.

SmartWatch Skagen Gen 6

Το Skagen Gen 6 είναι ένα smartwatch με οθόνη αφής WearOS συμβατό με όλα τα τελευταία smartphone Android και iOS. Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε αυτόματα τον καρδιακό σας ρυθμό, τον ύπνο, τα βήματα, το οξυγόνο του αίματος, την άσκηση και πολλά άλλα. Το GPS που διαθέτει σας βοηθά να βρείτε τις σωστές διαδρομές και κατευθύνσεις.

Υποστηρίζει εκατοντάδες εφαρμογές από γυμναστήριο έως βοηθό, ανεπαφικές πληρωμές, μουσική, ειδήσεις, κοινωνικά δίκτυα και πολλά άλλα. Σας επιτρέπει να παραμένετε συνδεδεμένοι με τις τηλεφωνικές κλήσεις, τα μηνύματα και τις ειδοποιήσεις σας.

SUUNTO 7 GPS Sports Smartwatch

Το Suunto 7 GPS είναι ένα ευέλικτο αθλητικό smartwatch που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις ασκήσεις σας με ακρίβεια με πάνω από 70 αθλητικές λειτουργίες. Το GPS και ο αισθητήρας καρδιακού παλμού του καρπού σας υποστηρίζουν σημαντικά στην καθημερινή σας προπόνηση ή στο τρέξιμο. Έχει σχεδιαστεί και δοκιμαστεί στη Φινλανδία και είναι αδιάβροχο έως και 50 μέτρα.

Μπορείτε να κατεβάσετε το αγαπημένο σας podcast, μουσική ή ήχο σε αυτό το smartwatch και να το απολαύσετε ανά πάσα στιγμή, συνδέοντας τα ακουστικά σας. Μπορείτε να δείτε τις λίστες υποχρεώσεων, να προβάλετε μηνύματα και κλήσεις και να πραγματοποιήσετε πληρωμές χρησιμοποιώντας το Google Pay.

συμπέρασμα

Αυτές είναι λοιπόν μερικές εξαιρετικές επιλογές αν ψάχνετε για ένα έξυπνο ρολόι WearOS. Αυτά τα ρολόγια μπορούν να προσφέρουν τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά για τα οποία είναι γνωστό ένα smartwatch. Μπορείτε να εξετάσετε οποιοδήποτε από αυτά τα έξυπνα ρολόγια και να διευκολύνετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Μπορεί επίσης να θέλετε να εξερευνήσετε τις καλύτερες έξυπνες συσκευές για την παρακολούθηση της αρτηριακής σας πίεσης.