9 Blockers ιστοσελίδων για ατομική και ομαδική παραγωγικότητα

Σας λείπει το επίπεδο παραγωγικότητας που αναζητήσατε όταν ξεκινήσατε να εργάζεστε στον υπολογιστή σας; Χρειάζεστε έναν αποκλεισμό ιστότοπου! Βρείτε μερικά πραγματικά δημοφιλή για εσάς και την ομάδα σας σε αυτό το άρθρο.

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός θα πρέπει να έχει αυξήσει την παραγωγικότητα στο χώρο εργασίας. Αντίθετα, έχει μειώσει τον όγκο των εργασιών που γίνονται λόγω της άμεσης πρόσβασης σε συντριπτικό περιεχόμενο.

Μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι φεύγετε σε μια βόλτα με doomscrolling ή doomsurfing όταν αρχίζετε να εργάζεστε στον υπολογιστή σας. Συμβαίνει περισσότερο όταν είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.

Αλλά, δεν μπορείτε επίσης να ολοκληρώσετε την εργασία σας χωρίς το διαδίκτυο. Ως εκ τούτου, το έξυπνο εργατικό δυναμικό ή οι εργοδότες τους χρησιμοποιούν οποιοδήποτε από τα παρακάτω προγράμματα αποκλεισμού ιστότοπων για να σταματήσουν να σπαταλούν τον εργάσιμο χρόνο σε περιήγηση στο Διαδίκτυο.

Το σύγχρονο εργατικό δυναμικό είναι επιρρεπές σε περισπασμούς

Η απόσπαση της προσοχής στο χώρο εργασίας είναι η πιο κρίσιμη διαρροή για κάθε επιχείρηση. Εσείς ή η ομάδα του έργου σας θα μπορούσατε να χάσετε πολλές ώρες εργασίας σε ανούσια έρευνα στο Διαδίκτυο. Υπάρχουν πολλές έρευνες στο χώρο εργασίας που υποδεικνύουν ότι το ψηφιακό εργατικό δυναμικό προσφέρει πολύ λίγα κατά τη διάρκεια μιας εργάσιμης ημέρας 8 ωρών.

Δείτε τα παρακάτω στατιστικά στοιχεία σχετικά με τους περισπασμούς στο χώρο εργασίας από εξέχουσες παγκόσμιες δεξαμενές σκέψης:

 • Σύμφωνα με μια έκθεση του Voucher Cloud σχετικά με την παραγωγικότητα στο χώρο εργασίας, οι υπάλληλοι γραφείου στο Ηνωμένο Βασίλειο εργάζονται παραγωγικά για μόλις 2 ώρες και 23 λεπτά. Τον υπόλοιπο χρόνο σερφάρουν στο διαδίκτυο ή κάνουν κύλιση στις αναρτήσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
 • Μια αναφορά για το 2020 από τη Statista υποδηλώνει ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (61,6%), τα smartphone (53,7%), η παρακολούθηση (42,1%), τα παιχνίδια (30,4%), τα μέσα ειδήσεων (24,3%) και οι διαδικτυακές αγορές (16%) είναι οι Οι πιο σημαντικοί περισπασμοί κατά τη διάρκεια της εργασίας από το σπίτι για έναν Αμερικανό εργαζόμενο υψηλής ειδίκευσης.
 • Το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Irvine ανέφερε ότι χρειάζεστε 23 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα για να επιστρέψετε στην εργασία σας με πλήρη εστίαση μετά από απόσπαση της προσοχής. Αυτό σημαίνει ότι αν παρακολουθήσετε ένα βίντεο 10 λεπτών με γάτες κατά τη διάρκεια της εργασίας σας, χάνετε 33 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα.

Υπάρχουν πολλά άλλα ερευνητικά έγγραφα και επιχειρηματικές έρευνες που υποδηλώνουν ότι το εργατικό δυναμικό της χιλιετίας υποφέρει πολύ από περισπασμούς στο χώρο εργασίας. Μερικοί περισπασμοί, όπως μη παραγωγικές επαγγελματικές συναντήσεις, επείγοντα αιτήματα από έναν συνάδελφο, κουβάρια της ομάδας, διαλείμματα κ.λπ., μπορεί να είναι εκτός ελέγχου.

Αλλά μπορείτε να σταματήσετε το μεγάλο κομμάτι της διαρροής των ωρών εργασίας ελέγχοντας τη συνήθεια σερφάρισμα στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια της εργασίας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή αποκλεισμού ιστότοπου στον υπολογιστή που εργάζεστε.

Εάν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε πολύ από τέτοιες εφαρμογές αποκλεισμού ιστοσελίδων. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε στους υπολογιστές των υπαλλήλων σας για να τους εμποδίσετε να επισκέπτονται ιστοσελίδες που δεν σχετίζονται με την εργασία.

Ακολουθούν ορισμένες από τις δημοφιλείς εφαρμογές αποκλεισμού ιστοτόπων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παραμείνετε παραγωγικοί κατά τις εργάσιμες ώρες:

Freedom Website Blockers

Η προηγμένη ευφυΐα κοινού και η έρευνα μάρκετινγκ επέτρεψαν στους προγραμματιστές ιστότοπων και στους δημιουργούς περιεχομένου να σας κολλήσουν στις διαδικτυακές τους πύλες. Το Facebook, το LinkedIn, το Twitter κ.λπ., είναι εκεί για να σας ωθήσουν να κάνετε κύλιση στους ιστότοπούς τους επ’ αόριστον.

Αλλά αυτό βλάπτει την καθημερινή σας παραγωγικότητα. Δεν χρειάζεται πανικός! Μπορείτε να αποφύγετε όλους αυτούς τους περισπασμούς εάν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Freedom, έναν από τους κορυφαίους αποκλεισμούς ιστοτόπων.

  13 Γεωχωρικά Εργαλεία για GIS, Χαρτογράφηση & Οπτικοποίηση Δεδομένων

Σας επιτρέπει να προγραμματίσετε τον εστιασμένο χρόνο εργασίας σας και της ομάδας σας πριν από την εβδομάδα. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Επιλογή τοποθεσιών και εφαρμογών για να προσθέσετε διαδικτυακό περιεχόμενο και πύλες που προκαλούν περισπασμούς στο χώρο εργασίας ή στο γραφείο στο σπίτι. Μόλις ορίσετε το πρόγραμμά σας, απολαύστε την ελευθερία από περισπασμούς όλη την εβδομάδα.

Φημισμένα ιδρύματα και επιχειρήσεις όπως το MIT, το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, η Apple, η Microsoft και η Google χρησιμοποιούν το Freedom για να αυξήσουν την παραγωγικότητα των φοιτητών και των εργαζομένων.

BlockSite

Το Doomscrolling είναι πραγματικά κακό για την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Χάνεις χρόνο περνώντας από άρθρα και βίντεο αλλά δεν κερδίζεις τίποτα απτό στο τέλος. Μπορείτε να σταματήσετε τέτοιες δραστηριότητες για να γίνετε πιο παραγωγικοί στη δουλειά ή να περάσετε ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια χρησιμοποιώντας την εφαρμογή αποκλεισμού ιστοτόπων BlockSite.

Δεν είναι απλώς μια ασπρόμαυρη εφαρμογή αποκλεισμού ιστοτόπων. Προσφέρει μια σειρά από επαγγελματικά εργαλεία και εργαλεία παραγωγικότητας που σας βοηθούν πραγματικά να γίνετε υπάλληλος υψηλής απόδοσης στον οργανισμό σας. Οι βασικές του λειτουργίες είναι:

 • Αποκλεισμός ιστοτόπων και εφαρμογών για απεριόριστο χρονικό διάστημα
 • Μπορείτε να περιορίσετε έναν απεριόριστο αριθμό διευθύνσεων URL και εφαρμογών
 • Λειτουργία εστίασης για μέτρια περίοδο για να κάνετε εξαιρετικά παραγωγική εργασία
 • Προγραμματίστε έγκαιρα τον αποκλεισμό ιστότοπων και εφαρμογών
 • Αναλύσεις δεδομένων σχετικά με τις συνήθειες περιήγησής σας για τη βελτίωση της ψηφιακής ευημερίας
 • Αποτρέψτε την απεγκατάσταση από υπαλλήλους ή υφισταμένους
 • Αποκλεισμός κατά λέξεις-κλειδιά, κατηγορίες κ.λπ.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν για όλους. Απλά πρέπει να εγκαταστήσετε μια επέκταση προγράμματος περιήγησης για Chrome, Safari ή Mozilla.

Κρύα γαλοπούλα

Το Cold Turkey επιβάλλει το πιο αυστηρό επίπεδο αποκλεισμού ιστοτόπων που μπορείτε να σκεφτείτε. Θα σας εμφανίσει μια ασπρόμαυρη σελίδα που λέει ότι ο ιστότοπος έχει αποκλειστεί κατά τις εργάσιμες ώρες. Δεν είναι μόνο αυτό! Η οθόνη θα σας δείξει επίσης μια κινητήρια πρόταση για να σας αναγκάσει να επιστρέψετε στη δουλειά. Αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι:

 • Αποκλεισμός ιστοσελίδων για συγκεκριμένο τομέα
 • Αποκλεισμός συγκεκριμένης διεύθυνσης URL
 • Περιορίστε το περιεχόμενο και τα αποτελέσματα αναζήτησης με βάση ορισμένες λέξεις-κλειδιά
 • Αποκλείστε ολόκληρη την πρόσβαση στο www από το Διαδίκτυό σας
 • Αποκλεισμός εφαρμογών, αρχείων και φακέλων υπολογιστή των Windows 10

Έρχεται σε δύο εκδόσεις. Η μία είναι η δωρεάν έκδοση με περιορισμένες λειτουργίες, όπως ο βασικός αποκλεισμός ιστοτόπων, η προσθήκη ορισμένων εξαιρέσεων, ο αποκλεισμός διευθύνσεων URL βάσει χρόνου και η ανάλυση δεδομένων.

Ωστόσο, εάν σχεδιάζετε για σοβαρή βελτίωση της παραγωγικότητας κρατώντας μακριά τους ψηφιακούς περισπασμούς, πρέπει να αγοράσετε μια ολόκληρη ζωή. Μπορείτε να αγοράσετε όσα αντίγραφα επί πληρωμή θέλετε για την ομάδα σας εάν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης.

FocusMe

Το FocusMe σάς βοηθά να ενισχύσετε την προθυμία σας για εστιασμένη εργασία αποκλείοντας όλους τους τύπους ψηφιακών περισπασμών. Δεν μπλοκάρει απλώς όλους τους ιστότοπους και τις εφαρμογές μαζικά. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα για να κάνετε ένα διάλειμμα από την εργασία, να ελέγξετε τα εισερχόμενα του email σας για λίγα λεπτά και πολλά άλλα.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του ως αποκλεισμού ιστοτόπων είναι:

 • Αποκλεισμός μέσων κοινωνικής δικτύωσης, εφαρμογών ιστού ανταλλαγής μηνυμάτων, τοποθεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.λπ.
 • Περιορίστε τα προγράμματα περιήγησης ιστού σε έναν σταθμό εργασίας, εάν χρειάζεται
 • Αποκλεισμός ολόκληρου του διαδικτύου
 • Περιορίστε τη χρήση εφαρμογών των Windows 10
 • Σας ενθαρρύνει να κάνετε τακτικά διαλείμματα για να φρεσκάρετε το μυαλό σας

Προς το παρόν, η εφαρμογή προσφέρει μόνο μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών. Εάν θέλετε να βελτιώσετε την παραγωγικότητα χρησιμοποιώντας το FocusMe, πρέπει να αγοράσετε μια μηνιαία ή ετήσια άδεια.

RescueTime

Το RescueTime είναι μια εφαρμογή διαχείρισης χρόνου που σας δίνει τον έλεγχο του χρόνου σας. Σας επιτρέπει να ορίσετε έναν προσωπικό ημερήσιο στόχο για εργασία εστίασης και παρακολουθεί την επιτυχία σας στην επίτευξη αυτού παρακολουθώντας τον υπολογιστή σας.

  Πώς να παρακολουθήσετε το Netflix με τους φίλους σας στο Διαδίκτυο

Καθώς ξεκινάτε μια συνεδρία εστίασης, αποκλείει όλους τους μεγάλους περισπασμούς και προσφέρει μια αναφορά για την απόδοσή σας. Έτσι, μπορείτε να καταλάβετε πώς ξοδεύετε το χρόνο σας για να βελτιώσετε την παραγωγικότητά σας και την ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής. Χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο, οι χρήστες μπορούν επίσης να ενημερωθούν για τα στοιχεία που αποσπούν την προσοχή και πώς επηρεάζουν την εστίασή τους.

Εστίαση για macOS

Το Focus είναι μια αποκλειστική εφαρμογή αποκλεισμού ιστοτόπων για χρήστες Mac. Ακόμα κι αν έχετε έναν ανθυγιεινό εθισμό σε ιστότοπους που αποσπούν την προσοχή, όπως το Facebook, το Snapchat ή το Instagram, αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να τους αποκλείσετε για να ανακτήσετε την παραγωγικότητά σας.

Λειτουργεί σε όλα τα μεγάλα προγράμματα περιήγησης ιστού Mac, όπως το Chrome, το Safari και το Firefox, καθώς μπορείτε εύκολα να ορίσετε τον χρόνο εστίασης για ένα περιβάλλον εργασίας χωρίς περισπασμούς.

Είτε θέλετε να αποκλείσετε έναν ολόκληρο ιστότοπο είτε απλώς την αρχική σελίδα, χρησιμοποιήστε αυτήν την εφαρμογή. Επιπλέον, η λειτουργία Επιτρεπόμενοι ιστότοποι σάς επιτρέπει να αποκλείσετε ολόκληρο το Διαδίκτυο εκτός από ορισμένους χρήσιμους ιστότοπους. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να αποκλείσετε εφαρμογές και παιχνίδια όπως το Fortnite, ενώ η λειτουργία κλειδώματος διασφαλίζει την επιβολή χρονοδιαγραμμάτων και χρονοδιακόπτων.

AppBlock

Στις μέρες μας, τα ίδια τα κινητά τηλέφωνα έχουν γίνει η μεγαλύτερη αιτία απόσπασης της προσοχής. Το AppBlock είναι μια αποτελεσματική εφαρμογή για χρήστες Android και iOS. Όχι μόνο αποκλείει εφαρμογές και ιστότοπους που αποσπούν την προσοχή και χρονοβόρα, αλλά σας βοηθά επίσης να γίνετε πιο προσεκτικοί μειώνοντας τον χρόνο οθόνης σας.

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν πολλές εφαρμογές στα τηλέφωνά τους και να τις αποκλείσουν ταυτόχρονα με ένα κλικ. Εάν οι ειδοποιήσεις είναι η αιτία της απόσπασης της προσοχής σας, μπορείτε επίσης να τις αποκλείσετε. Άλλα χρήσιμα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

 • Δημιουργία κανόνων αποκλεισμού με βάση την ώρα και την τοποθεσία
 • Στατιστικά στοιχεία χρήσης τηλεφώνου Android
 • Γονικός έλεγχος
 • Αυστηρή λειτουργία για να σας εμποδίσει να αλλάξετε κανόνες

Απλός αποκλεισμός

Δυσκολεύεστε να εστιάσετε στην εργασία σας, αλλά δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε τον κόπο να εγκαταστήσετε βαρύ λογισμικό; Το Simple Blocker είναι μια ελαφριά επέκταση προγράμματος περιήγησης που μπορείτε να εγκαταστήσετε στο Google Chrome για να αποκλείσετε ιστότοπους που αποσπούν την προσοχή ή ενοχλούν.

Αν και αυτή η επέκταση αναπτύχθηκε με επίκεντρο τους μαθητές, όποιος καταπολεμά την απόσπαση της προσοχής μπορεί να επωφεληθεί από αυτήν. Μπορείτε είτε να αποκλείσετε έναν ιστότοπο ή τον υποτομέα του για ορισμένο χρονικό διάστημα με τη λειτουργία Sleep Timer.

Έρχεται με μια ελάχιστη διεπαφή που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας για να αποκλείσει έναν απεριόριστο αριθμό ιστότοπων. Επιπλέον, είναι επίσης δυνατό να κλειδώσετε τη διεπαφή με έναν τυχαίο κωδικό πρόσβασης που θα σας εμποδίσει να αφαιρέσετε το μπλοκάρισμα σε ιστότοπους πριν από το τέλος του ωραρίου εργασίας.

BrowseControl

Οι εταιρείες που αναζητούν μια αξιόπιστη εφαρμογή για λογισμικό αποκλεισμού ιστοτόπων θα πρέπει να αναζητήσουν το BrowseControl. Προσφέρει σε επιχειρήσεις και επιχειρήσεις πλήρη έλεγχο της χρήσης εφαρμογών και της περιήγησης στον οργανισμό σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για να αποκλείσετε ιστότοπους που αποσπούν την προσοχή για να βελτιώσετε την παραγωγικότητα της ομάδας. Είναι επίσης δυνατό να αποκλειστούν ιστότοποι υψηλού κινδύνου για να διασφαλιστεί η ασφάλεια. Με τον πράκτορα πελάτη του, είναι δυνατή η παρακολούθηση της λίστας των αποκλεισμένων ιστότοπων και εφαρμογών και ο αποκλεισμός τους σε όλες τις συσκευές.

Επιπλέον, οι εταιρείες μπορούν να αποκλείσουν εκατοντάδες ιστότοπους με λίγα κλικ αποτρέποντας κατηγορηματικά την πρόσβαση στους ιστότοπους. Εάν η εταιρεία σας ασχολείται με ευαίσθητα δεδομένα, μπορείτε να αποτρέψετε διαρροές δεδομένων και κλοπή αποκλείοντας μη εγκεκριμένες εφαρμογές και αποθήκευση στο cloud.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τον φακό στο iPhone

Τώρα που ανακαλύψατε ορισμένα αξιόπιστα εργαλεία αποκλεισμού ιστοτόπων, διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το λογισμικό αποκλεισμού ιστοτόπων και τη λειτουργία του.

Τι είναι οι αποκλειστές ιστοτόπων;

Τα προγράμματα αποκλεισμού ιστοτόπων είναι εφαρμογές υπολογιστών και κινητών που σας εμποδίζουν να επισκέπτεστε ιστότοπους, να έχετε πρόσβαση σε συγκεκριμένο περιεχόμενο και να βλέπετε απαράδεκτο υλικό.

Οι περισσότερες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν αυτές τις εφαρμογές για να δημιουργήσουν ένα περιφραγμένο περιβάλλον κήπου για το Διαδίκτυο γραφείου. Ως εκ τούτου, οι εργαζόμενοι μπορούν να έχουν πρόσβαση μόνο σε εταιρικές πύλες, σε επιτρεπόμενες επιχειρηματικές εφαρμογές και σε CRM ιστού στο διαδίκτυο.

Ορισμένοι εργοδότες έχουν επίσης κάνει υποχρεωτική τη χρήση εφαρμογών αποκλεισμού ιστοτόπων για τους εργαζόμενους που εργάζονται από το σπίτι.

Οι σημερινές εφαρμογές αποκλεισμού ιστοτόπων είναι πιο ισχυρές από τις παλαιότερες. Σήμερα, αυτές οι εφαρμογές μπορούν να σας εμποδίσουν να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε εφαρμογή υπολογιστή για ψυχαγωγία, να φιλτράρετε περιεχόμενο με βάση λέξεις-κλειδιά, να αποκλείσετε βίντεο με βάση τον τύπο και τις λέξεις-κλειδιά και πολλά άλλα.

Οι γονείς χρησιμοποιούν επίσης τέτοιους αποκλεισμούς ιστότοπων για να εμποδίσουν τα παιδιά τους να έχουν πρόσβαση σε επιβλαβές περιεχόμενο στον Ιστό. Τα παιδιά δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν καμία πιστωτική ή χρεωστική κάρτα για αγορές όταν προστατεύετε το οικιακό διαδίκτυο με ένα εργαλείο αποκλεισμού ιστοτόπων.

Πώς λειτουργούν οι αποκλειστές ιστοτόπων;

Τα προγράμματα αποκλεισμού ιστότοπων τοποθετούν διευθύνσεις URL ιστότοπων, λέξεις-κλειδιά και είδη περιεχομένου στη λίστα αποκλεισμού του τείχους προστασίας του υπολογιστή σας. Μερικές φορές, αυτές οι εφαρμογές ενδέχεται να τοποθετούν τα παραπάνω στοιχεία στη λίστα αποκλεισμού του προγράμματος περιήγησής σας. Ως εκ τούτου, όταν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε διεύθυνση URL, περιεχόμενο ή λέξη-κλειδί που περιλαμβάνεται στη λίστα αποκλεισμού, λαμβάνετε ένα σφάλμα.

Από τεχνική άποψη, υπάρχουν πέντε κύριες τεχνικές αποκλεισμού ιστοτόπων στο διαδίκτυο ή στο intranet. Βρείτε τα στην παρακάτω λίστα:

 • Αποκλεισμός πύλης Ιστού που βασίζεται σε URL
 • Αποκλεισμός βάσει πρωτοκόλλου IP και Ιστού
 • Αποκλεισμός βάσει πλατφόρμας κυρίως για μηχανές αναζήτησης
 • Αποκλεισμός σε βάθος πακέτων με βάση την επιθεώρηση
 • Αποκλεισμός βάσει συστήματος ονομάτων τομέα (DNS).

Οι τεχνικοί πρόσβασης ιστότοπου μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις παραπάνω τεχνικές αποκλεισμού ιστοσελίδων στα ακόλουθα επίπεδα:

 • Σε εθνικό επίπεδο, όταν μια κυβέρνηση ή τοπικό δικαστήριο αποκλείει την πρόσβαση σε συγκεκριμένο διαδικτυακό περιεχόμενο
 • Σε επίπεδο ISP όταν επιλέγουν να μπλοκάρουν πειρατικό περιεχόμενο
 • Σε επίπεδο τοπικού δικτύου κυρίως σε κτίριο γραφείων, καφετέριες, ξενοδοχεία, κατοικίες κ.λπ.
 • Σε επίπεδο τελικού σημείου, όταν κάποιος εγκαθιστά μια εφαρμογή αποκλεισμού ιστότοπου στον υπολογιστή ή το smartphone του.

Τα ισχυρά και premium προγράμματα αποκλεισμού ιστοτόπων διαθέτουν επίσης λογαριασμό διαχειριστή για έλεγχο της εφαρμογής σε επίπεδο εργοδότη. Μερικές φορές, μπορεί να υπάρχει λειτουργία απομακρυσμένης πρόσβασης της εφαρμογής για την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση των υπηρεσιών από τον διαχειριστή IT.

Επιπλέον, ορισμένες εφαρμογές διαθέτουν αυτοματοποιημένο χρονόμετρο με χρονοδιάγραμμα ημερολογίου. Οι εργαζόμενοι και οι εργοδότες χρησιμοποιούν ως επί το πλείστον τέτοιους αποκλειστές ιστοτόπων με προγραμματισμό σε σενάρια WFH.

συμπέρασμα

Μέχρι στιγμής, έχετε βρει την απόλυτη λίστα αποκλειστών ιστότοπων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο γραφείο ή στο χώρο εργασίας σας για να αποτρέψετε περισπασμούς. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω, αντιστοιχίζοντας τις δυνατότητες του εργαλείου με τις λειτουργίες που απαιτεί η επιχείρησή σας.

Ανεξάρτητα από το εργαλείο που χρησιμοποιείτε, η αποτελεσματικότητα εξαρτάται από την προθυμία σας να υπακούσετε στους περιορισμούς. Εάν χαλαρώσετε το μπλοκάρισμα για οποιονδήποτε άλλο λόγο εκτός από επαγγελματικό, τότε ο στόχος και ο στόχος σας μπορεί να παραμείνουν ανεκπλήρωτοι.

Έτσι, κάθε φορά που ξεκινά η ώρα εργασίας σας, πατήστε το κουμπί αποκλεισμού και κρατήστε το μέχρι να τελειώσει η εργάσιμη ημέρα σας.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε ορισμένες επεκτάσεις του Chrome για να εστιάσετε στην εργασία και να αφαιρέσετε τους περισπασμούς.