9 AWS Practice Test για να σας βοηθήσει να περάσετε τις πραγματικές εξετάσεις

Οι πλατφόρμες που βασίζονται στο cloud, όπως το AWS, το Google Cloud και άλλα, προσελκύουν πολύ την προσοχή τελευταία.

Και γιατί όχι, το cloud computing είναι ένα από τα πεδία με λιγότερες πιθανότητες ύφεσης. Είναι πιο εμφανές σε αβέβαιες στιγμές όπως αυτές, όταν ο κόσμος αγωνίζεται λόγω της διακοπής του Covid-19.

Η κατάσταση έχει κάνει τους πάντες να υποφέρουν, από προσωπικά επίπεδα μέχρι επαγγελματικά. Στην πραγματικότητα, πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν χάσει τη δουλειά τους. Σύμφωνα με τη ΔΟΕο αντίκτυπος θα μπορούσε να οδηγήσει σε απώλειες θέσεων εργασίας σχεδόν 195 εκατομμυρίων.

Επομένως, υπάρχει επιτακτική ανάγκη να ενισχύσετε τις δεξιότητές σας και έναν ειδικό στον τομέα σας για να μειώσετε την πιθανότητα να παραμείνετε στην επιχείρηση ή να σώσετε τις δουλειές σας.

Τούτου λεχθέντος, η πιστοποίηση AWS είναι ιδιαίτερα περιζήτητη για επαγγελματίες πληροφορικής που μπορούν να προκαλέσουν όμορφους μισθούς. Για να αποκτήσετε αυτό το πιστοποιητικό, πρέπει να περάσετε τις Εξετάσεις AWS. Ενώ περιλαμβάνονται διαφορετικές πιστοποιήσεις AWS. μπορείτε να επιλέξετε όποιον σας αρέσει μεταξύ:

 • AWS Cloud Practitioner
 • AWS Solutions Architect
 • Προγραμματιστής AWS
 • Διαχειριστής AWS
 • AWS Networking Expert
 • AWS Security Expert
 • AWS Big Data Expert

Το να γίνεις επαγγελματίας λύσεων cloud δεν είναι τόσο εύκολο, αλλά έχει μεγάλη ζήτηση αυτές τις μέρες. Ως εκ τούτου, για να περάσετε τις εξετάσεις, πρέπει να προετοιμαστείτε – πολύ!

Αλλά πρώτα, είναι σημαντικό να κατανοήσετε την έννοια του AWS και γιατί πρέπει να γίνετε πραγματικά επαγγελματίας λύσεων cloud.

Κατανόηση του AWS

Το Amazon Web Services, μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες cloud, αποτελείται από 100+ υπηρεσίες cloud που βοηθούν τις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν προηγμένους υπολογισμούς, βάσεις δεδομένων, αποθήκευση, ασφάλεια και άλλους πόρους.

Το AWS μειώνει την ανάγκη για τις εταιρείες να διαθέτουν φυσικό υλικό. Αντίθετα, παρέχει ένα πλήρες περιβάλλον βασισμένο σε εφαρμογές για την εκτέλεση του λογισμικού τους. Τους βοηθά να δημιουργήσουν ολόκληρη την υποδομή όπου οι εταιρείες πληρώνουν μόνο για τις λύσεις και τις υπηρεσίες που χρησιμοποιούν.

Τελικά, οι εταιρείες θα μπορούσαν να μειώσουν τα έξοδα διασφαλίζοντας παράλληλα καλύτερη επεκτασιμότητα και ασφάλεια λειτουργίας. Έτσι, η πιστοποίηση AWS είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επιτύχετε ορόσημα για τους υποψηφίους επαγγελματίες του cloud.

Ας δούμε μερικά από τα οφέλη της πιστοποίησης AWS.

Δημιουργία επαγγελματικής τεχνογνωσίας 👨‍💻

Δεν χρειάζεται μόνο να μελετήσετε, αλλά και να συνεχίσετε να εξασκείτε και να δεσμεύεστε σθεναρά στις τεχνολογίες AWS.

  Πώς να δημιουργήσετε μια νέα διεύθυνση email για το Outlook

Και όταν περάσετε τις εξετάσεις με την πιστοποίηση στα χέρια σας, δικαιούστε να κάνετε αίτηση για τη δουλειά των ονείρων σας σε μια αξιοπρεπή εταιρεία cloud και να αναπτύξετε την επαγγελματική σας εμπειρία.

Χοντρό μισθό 💵

Σύμφωνα με την Έρευνα Δεξιοτήτων Πληροφορικής και Μισθών από Παγκόσμια Γνώσηο μέσος μισθός για το Solution Architect Associate με πιστοποίηση AWS στις ΗΠΑ και τον Καναδά ήταν 130.883 $.

Ναι, σωστά. Μπορείτε να απολαμβάνετε έναν γρήγορο μισθό κάθε μήνα με πιστοποίηση AWS.

Αναγνώριση 🏆

Όταν περάσετε τις εξετάσεις AWS, λαμβάνετε ψηφιακά σήματα και αναγνώριση ως πιστοποιημένος επαγγελματίας. Αυτά τα σήματα παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εμφάνιση των επιτευγμάτων σας που μπορείτε να επιδεικνύετε στις υπογραφές email και στα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Γίνεσαι αντιληπτός και σου δίνει επίσης μια πλατφόρμα για να αποκτήσεις πολλές ευκαιρίες.

Επιπλέον – μπορείτε να αποκτήσετε άμεση πρόσβαση σε αποκλειστικές εκδηλώσεις πιστοποίησης AWS, Συνόδους Κορυφής, Σαλόνια Πιστοποίησης και ούτω καθεξής.

Μια δεξαμενή διαθέσιμων πόρων

Οι πιστοποιήσεις AWS εισήχθησαν το 2013 και από τότε έχουν διανύσει μια μακρά πορεία. Οι υποψήφιοι μπορούν να βρουν πολλούς διαθέσιμους πόρους, όπως τεκμηρίωση, μαθήματα κατάρτισης, λευκές βίβλους, εξάσκηση και εικονικές δοκιμές που θα βοηθήσουν στην προετοιμασία για την εξέταση.

Και σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε μερικές από τις πρακτικές δοκιμές που μπορείτε να επιλέξετε για την προετοιμασία για την εξέταση AWS.

Ως εκ τούτου, δοκιμάστε οποιονδήποτε από αυτούς τους πόρους για να κάνετε το πρακτικό τεστ πριν εμφανιστείτε για την εξέταση πιστοποίησης AWS.

Whizlabs

Το Whizlabs μπορεί να σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε αποτελεσματικά για τις εξετάσεις και να τις περάσετε με σιγουριά. Παρέχει δωρεάν δοκιμές, δοκιμές επί πληρωμή και διαδικτυακά μαθήματα για πιστοποίηση AWS. Σχεδιάζει τα πρακτικά τεστ για να καλύψει όλα τα θέματα που περιλαμβάνονται στην πραγματική εξέταση.

Η Whizlabs προσφέρει τις δοκιμές της για διάφορες εξετάσεις πιστοποίησης AWS όπως το AWS Αρχιτέκτονας Λύσεων, Cloud Practitioner, Προγραμματιστήςκαι πολλά άλλα.

Πιστοποιημένοι ειδικοί προετοιμάζουν όλες τις ερωτήσεις πρακτικής και απαντούν με μια εις βάθος και αιτιολογημένη εξήγηση. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στα εργαστήριά του για να ελέγξετε τις γνώσεις σας στο AWS.

Simplile Learn

Ανακαλύψτε τα πραγματικά δυνατά σας σημεία και δουλέψτε πάνω στις αδυναμίες σας εμφανιζόμενοι μέσα από τα πρακτικά τεστ που Simplile Learn προσφορές. Ενημερώνει τις ερωτήσεις σύμφωνα με το πιο πρόσφατο μοτίβο εξετάσεων του AWS για να σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε για την εξέταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

  6 καλύτερες πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτογράφησης για αγορά Bitcoin στην Ινδία

Μπορείτε να δοκιμάσετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις σας σε θέματα όπως EBS, EC2, IAM και VPC. Το Simplilearn προσφέρει πρακτικές δοκιμές για AWS Solutions Architect, Developer, SysOps Associate και AWS Technical Essentials.

Για την πιστοποίηση AWS Solutions Architect, προσφέρει 60 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής που μπορείτε να επιχειρήσετε σε 80 λεπτά. Μπορείτε να επιχειρήσετε μια δωρεάν δοκιμή όσες φορές και να κάνετε παύση μεταξύ της δοκιμής και στη συνέχεια να επαναλάβετε τη δοκιμή σας αργότερα.

Ένας γκουρού στο σύννεφο

Ένας γκουρού στο σύννεφο είναι ένα άλλο διάσημο όνομα όταν ψάχνετε για πρακτικές δοκιμές AWS. Μεταμορφωθείτε από έναν εντελώς αρχάριο σε έναν ειδικό στις λύσεις AWS δοκιμάζοντας τις ικανότητές σας και στη συνέχεια περνώντας τις πραγματικές εξετάσεις.

Παρέχει επίσης μαθήματα πιστοποίησης AWS και πρακτικές εξετάσεις για Αρχιτέκτονες, Προγραμματιστές, DevOps, Security, Executive και Big Data. Το Cloud Guru προσφέρει αυτόνομα και ενσωματωμένα εργαστήρια αφιερωμένα στην παροχή πρακτικής εμπειρίας με τις υπηρεσίες cloud AWS.

Για την πιστοποίηση AWS Solutions Architect, προσφέρει ένα τεστ πρακτικής με κουίζ 12 μαθημάτων.

Εξετάσεις πρακτικής AWS

AWS Η ίδια παρέχει δείγματα ερωτήσεων, οδηγούς εξετάσεων και άλλους πόρους για την προετοιμασία για μαθήματα πιστοποίησης AWS. Η AWS συνιστά επίσης να έχετε κάποια πρακτική εμπειρία με ορισμένες υπηρεσίες και προϊόντα AWS μαζί με αυτούς τους πόρους.

Μπορείτε να προγραμματίσετε αυτές τις δοκιμές επιλέγοντας μία από τις βολικές και ευέλικτες επιλογές που σας παρέχει το AWS. Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Το καλύτερο πράγμα – ο οικοδεσπότης είναι το AWS, ώστε να μπορείτε να προετοιμαστείτε καλύτερα για να περάσετε τις εξετάσεις του.

Παρέχει μια λίστα που περιέχει δέκα ερωτήσεις για την πιστοποίηση AWS Solutions Architect και σας βοηθά να αξιολογήσετε το επίπεδο δυσκολίας. Λαμβάνετε επίσης μια λεπτομερή απάντηση σε κάθε ερώτηση επίσης.

Udemy

Ο δρόμος για να γίνεις επαγγελματίας με πιστοποίηση AWS έχει γίνει εύκολος Udemy. Αυτό το τεστ δημιουργήθηκε από τον Jon Bonso και έχει καλές βαθμολογίες, με 72k+ μαθητές να έχουν ήδη εγγραφεί.

Αυτό το πρακτικό τεστ περιλαμβάνει έξι πρακτικά τεστ και 390 ερωτήσεις συνολικά στις οποίες μπορείτε να έχετε πρόσβαση ακόμη και από το κινητό σας. Αποτελείται από θέματα όπως το AWS Global Accelerator, EFA, FSx και άλλα. Κάθε ερώτηση που λαμβάνετε εξηγείται λεπτομερώς στο τέλος της εξάσκησης για καλύτερη κατανόηση.

Οι επεξηγήσεις περιλαμβάνουν επίσης την επισκόπηση του θέματος, πληροφορίες σχετικά με τους λόγους για τους οποίους ισχύει μια συγκεκριμένη επιλογή και συνδέσμους αναφοράς. Η Udemy προσφέρει επίσης πρόσβαση 3 μηνών σε έναν προσομοιωτή εξετάσεων με λειτουργία αναθεώρησης, χρησιμοποιώντας την οποία μπορείτε να δείτε τη σωστή απάντηση αμέσως μαζί με κάρτες μπόνους.

  Πώς να επιταχύνετε τον παλιό σας Mac και να του δώσετε μια νέα ζωή

Εκπαίδευση DigitalCloud

Το μοναδικό πράγμα σχετικά με τις πρακτικές δοκιμές πιστοποίησης AWS από Εκπαίδευση DigitalCloud είναι ότι πραγματοποιεί δοκιμές σε 4 τρόπους λειτουργίας.

Περιλαμβάνει:

Προγραμματισμένη εξέταση – Περιλαμβάνει έξι σετ πρακτικών εξετάσεων με 65 ερωτήσεις το καθένα. Υπάρχει μια συγκεκριμένη βαθμολογία επιτυχίας που πρέπει να καθαρίσετε, παρόμοια με την πραγματική εξέταση.

Εκπαίδευση χωρίς χρόνο – Οι δοκιμές γίνονται σε λειτουργία εκπαίδευσης, όπου μπορείτε να ελέγξετε τις απαντήσεις και την εξήγησή τους. Δεν υπάρχει χρονικό όριο για να κάνετε το τεστ και στο τέλος λαμβάνετε μια κάρτα βαθμολογίας.

Κριτικές γνώσεων – Αξιολογήστε τις σε βάθος γνώσεις σας για μια συγκεκριμένη περιοχή μέσω των αξιολογήσεων γνώσης. Εδώ, θα λάβετε μια σειρά από διαφορετικές ερωτήσεις που σχετίζονται με ένα συγκεκριμένο θέμα χωρίς χρονικό περιορισμό. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την απάντηση σε καθένα από αυτά.

Προσομοιωτής τελικής εξέτασης – Μπορείτε επιτέλους να ελέγξετε την ετοιμότητά σας για τις εξετάσεις με τον Προσομοιωτή Τελικών Εξετάσεων. Επιπλέον, λαμβάνετε 65 ερωτήσεις που επιλέγονται από 500+ μοναδικές ερωτήσεις, ακριβώς όπως το πραγματικό περιβάλλον των εξετάσεων και με το ίδιο στυλ, μορφή, βαθμολογία επιτυχίας και χρονικό όριο.

Tutorial Dojo

Tutorials Dojo προσφέρει πρακτικές δοκιμές με το ίδιο μοτίβο με την τελευταία μορφή εξέτασης AWS. Περιλαμβάνει ερωτήσεις εξάσκησης σε 6 τρόπους εκπαίδευσης:

 • Χρονική λειτουργία
 • Λειτουργία αναθεώρησης
 • Δοκιμές βάσει τομέα
 • Τεστ με βάση το θέμα
 • Τελική δοκιμασία
 • Flashcards μπόνους

Λάβετε λεπτομερή εξήγηση για κάθε ερώτηση, αποκτήστε πρόσβαση σε αυτές από κινητό ή υπολογιστή. η επιλογή είναι δική σου!

Καλύβα Γνώσης

Καλύβα Γνώσης είναι ένας άλλος χώρος που σας βοηθά να προετοιμαστείτε για τις δοκιμές AWS με τα πέντε εικονικά τεστ πλήρους μήκους και τις 300 ερωτήσεις. Μπορείτε να υποβληθείτε σε αυτό το τεστ ακόμα και στα smartphone σας και να εμφανιστείτε πολλές φορές.

Παρέχει επίσης δείγματα ερωτήσεων, ώστε να μπορείτε να πάρετε μια συνολική ιδέα για το τι θα μπορούσατε να περιμένετε στην πραγματική εξέταση. Ο χρόνος για κάθε εξάσκηση είναι 45 λεπτά και περιλαμβάνει 60 ερωτήσεις.

Εκπαίδευση Testprep

Αν ψάχνετε για δωρεάν πρακτικές δοκιμές για να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας πριν εμφανιστείτε για την εξέταση πιστοποίησης AWS, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο Εκπαίδευση Testprep.

Ωστόσο, μπορείτε επίσης να κάνετε αναβάθμιση στην πληρωμένη έκδοση με μόλις 14,99 $. Αποτελείται από δύο τρόπους δοκιμής – πρακτική και εξέταση. Περιλαμβάνονται 76 βίντεο, μαζί με 23+ ώρες πρόσβασης στο περιεχόμενο.

συμπέρασμα

Η επιτυχία της πραγματικής εξέτασης πιστοποίησης AWS δεν είναι εύκολη υπόθεση. Απαιτεί σε βάθος γνώση του cloud computing που μπορείτε να επιτύχετε με συνεπή μελέτη και πρακτική. Έτσι, τα πρακτικά τεστ που αναφέρονται παραπάνω μπορούν να σας κάνουν έτοιμους να αναλάβετε ακόμα και τα πιο δύσκολα χαρτιά και να τα περάσετε με άριστες βαθμολογίες.

Καλή τύχη!