9 Πρόγραμμα δημιουργίας εικόνων κράτησης θέσης για εισαγωγή εικόνας κατά τη δημιουργία μακέτας

Ως προγραμματιστής ή σχεδιαστής, μπορεί να είναι εύκολο να σας πιάσει η συνήθεια να προσπαθείτε να κάνετε τα πράγματα τέλεια.

Κάτι τόσο απλό όπως η επιλογή μιας εικόνας για εισαγωγή στη σχεδίαση/ανάπτυξη του ιστότοπού σας μπορεί να σας πάρει πολύ χρόνο επειδή δεν είστε σίγουροι για το τι να επιλέξετε.

Για να βοηθήσετε με αυτήν τη συνήθεια, υπάρχουν εργαλεία δημιουργίας εικόνων κράτησης θέσης. Όχι μόνο εισάγει αυτόματα εικόνες για εσάς, αλλά σας εξοικονομεί και πολύ χρόνο στη διαδικασία.

Εάν αυτό ακούγεται σαν κάτι που θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε, τότε θα εξετάσουμε μερικά από τα καλύτερα εργαλεία που σας βοηθούν να δημιουργήσετε άμεσα σύμβολα κράτησης θέσης.

Τι είναι το Placeholder Image Generator και πώς μπορεί να σας βοηθήσει;

Εάν είστε προγραμματιστής ή σχεδιαστής ή κάνετε οτιδήποτε περιλαμβάνει την δημιουργική προβολή της δουλειάς σας, τότε ένα πρόγραμμα δημιουργίας εικόνων κράτησης θέσης μπορεί να σας βοηθήσει πάρα πολύ.

Είναι ένα εργαλείο που δημιουργεί αυτόματα εικόνες για εσάς στις επιθυμητές διαστάσεις για να τις εισάγετε στις μακέτες σας, είτε πρόκειται για ιστότοπο, εφαρμογή ή οποιοδήποτε άλλο έργο.

Σας βοηθά να προβάλλετε το έργο με καλύτερο τρόπο και τραβάει περισσότερη προσοχή σε αυτό, αντί να διατηρείτε κενές τις περιοχές της εικόνας.

Ως προγραμματιστής, μπορεί να σας βοηθήσει ιδιαίτερα:

  • Εξοικονόμηση χρόνου
  • Βελτιώστε το mockup του ιστότοπου
  • Οραματιστείτε καλύτερα το τελικό προϊόν

Μπορείτε να σκεφτείτε τις γεννήτριες εικόνων κράτησης θέσης ως lorem ipsum, αλλά για εικόνες. Σας εξοικονομεί χρόνο, βοηθώντας σας να παραλείψετε τη διαδικασία της μη αυτόματης μετάβασης σε ιστοτόπους στοκ εικόνων, την επιλογή κατάλληλων εικόνων, τον ορισμό των σωστών διαστάσεων και, στη συνέχεια, την εισαγωγή τους μία προς μία στον ιστότοπο.

  Μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις σε απόθεμα από καταστήματα; Όχι Σημαντικά.

Διαβάστε επίσης: Καλύτερες εφαρμογές παραγωγικότητας για προγραμματιστές/προγραμματιστές

Χρησιμοποιώντας τα εργαλεία δημιουργίας εικόνων κράτησης θέσης, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εισαγάγετε μερικές λεπτομέρειες για να ορίσετε τις προτιμήσεις σας, μετά από τις οποίες το εργαλείο θα σας παρέχει έναν σύνδεσμο για εισαγωγή στον ιστότοπό σας. Μόλις το κάνετε αυτό, θα παρατηρήσετε αμέσως ότι όλες οι περιοχές της εικόνας θα γεμίσουν με τυχαίες εικόνες. Πολύ ωραίο αν με ρωτάς.

Παρακάτω είναι οι καλύτερες συσκευές δημιουργίας εικόνων κράτησης θέσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ολοκληρώσετε τη δουλειά με ευκολία.

εικονική εικόνα

Απλό, απλό και αποτελεσματικό είναι αυτό που περιγράφει καλύτερα το Dummy Image. Σας επιτρέπει να εισάγετε χρώμα φόντου, χρώμα προσκηνίου και μέγεθος, καθώς και μορφή και κείμενο για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε εικόνες σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Αυτός είναι ένας εξαιρετικός ιστότοπος για όταν θέλετε να δημιουργήσετε απλές εικόνες με απλό κείμενο και όχι οπτικά ελκυστικές.

Το Dummy Image είναι δωρεάν για χρήση όσες φορές θέλετε.

LoremFlickr

Μπορείτε να δημιουργήσετε εικόνες κράτησης θέσης για οποιοδήποτε σκοπό και μέγεθος με το LoremFlickr. Είναι απλό και δωρεάν. χρειάζεται μόνο να εισαγάγετε τη διεύθυνση URL που δημιουργήθηκε στον κώδικά σας.

Μπορείτε να περιμένετε να λαμβάνετε εντυπωσιακές εικόνες απευθείας από το Flickr (όπως υποδηλώνει το όνομα) και όλες έχουν άδεια Creative Commons, ώστε να είστε σίγουροι ότι δεν θα σας βάλει σε κανένα πρόβλημα.

Ως δωρεάν χρήστης, λαμβάνετε 10.000 μονάδες για χρήση. Για οτιδήποτε περισσότερο από αυτό, μπορείτε να δείτε την pro έκδοση τους.

Lorem Picsum

Το Lorem Picsum είναι η σωστή έκδοση εικόνας του lorem ipsum. Εξυπηρετεί τον ίδιο σκοπό: να δημιουργήσει σύμβολα κράτησης θέσης, αλλά αυτό είναι για εικόνες.

  Το καλύτερο λογισμικό παρακολούθησης θύρας διακόπτη για να "δείτε" την πραγματική κυκλοφορία

Δημιουργεί αυτόματα κομψές και όμορφες εικόνες για τον ιστότοπό σας όταν εισάγετε τον σύνδεσμο. Μπορείτε να ορίσετε τις προτιμήσεις σας όπως μέγεθος, εφέ και άλλα.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να δημιουργήσετε μια συγκεκριμένη εικόνα της επιλογής σας ή να τη μετατρέψετε σε κλίμακα του γκρι.

Placeholder

Εάν θέλετε να προσθέσετε ελαφριές εικόνες που δεν επιβαρύνουν το έργο που έχετε αναπτύξει, τότε το Placeholder είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Όλες οι εικόνες που δημιουργούνται εξυπηρετούνται ως υπο-kilobyte και είναι πλήρως βελτιστοποιημένες.

Μπορείτε να επιλέξετε τα χρώματα και το μέγεθος που επιθυμείτε για να χωρέσουν στον ιστότοπο με τον τρόπο που θέλετε. Επίσης, σας επιτρέπει να ορίσετε μια σύντομη ετικέτα για τις εικόνες για να παρακολουθείτε τι μπαίνει στον κώδικα.

Placebear

Σας αρέσουν οι αρκούδες; Πραγματικά, και γι’ αυτό χαίρομαι που υπάρχει ένας ιστότοπος όπως το Placebear. Παρέχει εικόνες αρκούδων ως κράτησης θέσης για το σχέδιο ή τον κώδικά σας.

Σας επιτρέπει να επιλέξετε τις διαστάσεις και τη μορφή εικόνας. Αντί να δημιουργήσετε τον σύνδεσμο, σας ζητά να τον δημιουργήσετε μόνοι σας, κάτι που εξακολουθεί να είναι εύκολο.

Το μόνο που κάνετε είναι να εισαγάγετε τις διαστάσεις μετά τη διεύθυνση URL και, στη συνέχεια, να το εισαγάγετε στον κώδικά σας.

Placeholder Image Generator

Ένα άλλο εργαλείο που δημιουργεί μόνο απλές και απλές εικόνες, το Placeholder Image Generator, είναι χρήσιμο όταν δεν έχετε χρόνο και δεν χρειάζεστε τίποτα φανταχτερό.

Σας επιτρέπει να ορίσετε τις προτιμήσεις σας, όπως:

  • Πλάτος
  • Υψος
  • Χρώμα κειμένου
  • Χρώμα του φόντου
  • Λεζάντα
  • Γραμματοσειρά
  • Μορφή

Μόλις ορίσετε τις προτιμήσεις, δημιουργείται ένας σύνδεσμος για αντιγραφή και επικόλληση. Η όλη διαδικασία δεν διαρκεί περισσότερο από μερικά δευτερόλεπτα.

Lorem.space

Ένας κόμβος για υψηλής ποιότητας και ελκυστικές εικόνες, το Lorem.space είναι μια εξαιρετική επιλογή που μπορείτε να εξετάσετε για τις εικόνες κράτησης θέσης. Μπορεί να επιλέξει από διάφορες κατηγορίες: φαγητό, αυτοκίνητο, αφίσες ταινιών, πρόσωπο, μόδα και πολλά άλλα.

  Διορθώστε τον κωδικό σφάλματος Roku 018

Για ένα εργαλείο που είναι τόσο χρήσιμο, είναι λυπηρό να γνωρίζουμε ότι θα κλείσει τον ιστότοπο σύντομα. Ωστόσο, μπορείτε ακόμα να το χρησιμοποιήσετε εάν εκτελείτε το σενάριο ανοιχτού κώδικα στον δικό σας διακομιστή.

Fakeimg.pl

Εντελώς δωρεάν και ανοιχτού κώδικα, το Fakeimg.pl είναι ένα εύχρηστο πρόγραμμα δημιουργίας εικόνων κράτησης θέσης που συνοδεύεται από πολλές επιλογές προσαρμογής.

Σας επιτρέπει να ορίσετε το δικό σας χρώμα, μέγεθος και κείμενο. Ένα πολύ ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι ότι υποστηρίζει επίσης ιαπωνικά, κορεατικά και κινέζικα κείμενα.

Προς το παρόν, το Fakeimg.pl σάς επιτρέπει μόνο να δημιουργείτε απλές εικόνες. Επίσης, θα πρέπει να δημιουργήσετε τη σύνδεση προσθέτοντας τις προτιμώμενες παραμέτρους σας.

PlaceIMG

Το PlaceIMG έχει εξυπηρετήσει εκατοντάδες εικόνες μέχρι στιγμής και ήταν ένα εξαιρετικό εργαλείο για πολλούς χρήστες. Σας επιτρέπει να επιλέξετε κατηγορίες, να ορίσετε φίλτρα, να επιλέξετε διαστάσεις και βασικά να το προσαρμόσετε σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις.

Δημιουργεί αυτόματα έναν σύνδεσμο για να τον εισάγετε στον κώδικά σας. Όλες οι εικόνες είναι ασφαλείς για χρήση στα έργα σας, επομένως δεν χρειάζεται να αγχώνεστε για την παραβίαση των δικαιωμάτων.

Το PlaceIMG είναι δωρεάν για χρήση.

Σημείωση του συγγραφέα

Η δημιουργία ενός έργου είναι ήδη χρονοβόρα και απαιτεί μεγάλη προσπάθεια. Πιστεύω ότι μετά από τόση σκληρή δουλειά, αξίζεις να αποκτήσεις μερικά πράγματα εύκολα, και οι παραπάνω γεννήτριες εικόνων κράτησης θέσης είναι ακριβώς αυτό.

Κάνει την εργασία «επίδειξης» πολύ πιο εύκολη και γρηγορότερη από το να την κάνετε με το χέρι.

Στη συνέχεια, ελέγξτε αυτά τα εκπληκτικά εργαλεία για να δημιουργήσετε μακέτες για τα έργα σας.