9 πλατφόρμες για να συλλέξετε μαρτυρίες βίντεο από τους χρήστες σας

Οι μαρτυρίες βίντεο επιτρέπουν στους πελάτες να σας πουν τη γνώμη τους για τα αγαθά ή τις υπηρεσίες σας. Αυτά τα σχόλια των πελατών είναι πιο πειστικά και θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των πελατών σας.

Σκεφτείτε την ακόλουθη κατάσταση: Είστε ιδιοκτήτης μιας μικρής επιχείρησης και προσπαθείτε να βρείτε νέους πελάτες. Έχετε ήδη καταφέρει να προσελκύσετε πλήθος, να τους κρατήσετε ενδιαφέρον για τον ιστότοπό σας και να τους κάνετε να ακολουθήσουν τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη έτοιμοι να αγοράσουν. Πώς μπορείτε να μετατρέψετε αυτούς τους πιθανούς πελάτες σε πραγματικούς πελάτες χωρίς να είστε πιεστικοί;

Το μάρκετινγκ βίντεο είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε τους ανθρώπους να κάνουν κάτι που χρειάζεστε για να τους πείσετε. Παρόλο που οι περισσότερες μορφές βίντεο θα είναι χρήσιμες σε αυτήν την περίπτωση, επειδή το βίντεο είναι γενικά ένα πολύτιμο εργαλείο, πολλές εταιρείες επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν τις μαρτυρίες πελατών ως στρατηγική μάρκετινγκ, επειδή κάνουν πιο πιθανό ότι ένας πελάτης θα αγοράσει και θα αποφέρει περισσότερα χρήματα.

Σημασία της αντίληψης της επωνυμίας κατά τη λήψη μιας απόφασης αγοράς από κάποιον

Αν σκεφτείτε για λίγο πώς ψωνίζετε, πιθανότατα θα καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι τα περισσότερα από τα πράγματα που αγοράζετε βασίζονται στο πώς αισθάνεστε για τις διάφορες μάρκες. Δεν είστε ο μόνος που κοιτάζει μόνο την επωνυμία όταν λαμβάνει μια απόφαση αγοράς. Το 77% των πελατών B2C κάνει το ίδιο πράγμα.

Όταν ψωνίζουν παντοπωλεία, οι άνθρωποι επιλέγουν μια μάρκα σάλτσας σπαγγέτι έναντι μιας άλλης με βάση την εντύπωση μιας συγκεκριμένης εταιρείας. Αυτή η εντύπωση αποτελείται από τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους για τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Μόλις οι πελάτες αποφασίσουν τι σκέφτονται για μια μάρκα, είναι δύσκολο να αλλάξουν γνώμη. Εξαιτίας αυτού, οι εταιρείες εργάζονται σκληρά για να διασφαλίσουν ότι οι άνθρωποι έχουν καλές σκέψεις για την επωνυμία τους, όχι μόνο ουδέτερες ή κακές.

Όταν γνωρίζετε πώς αισθάνονται οι άνθρωποι για την επωνυμία σας, είναι πολύ πιο εύκολο να διαμορφώσετε τη φήμη της, να βοηθήσετε τους πελάτες να κατανοήσουν τι το κάνει διαφορετικό από τους ανταγωνιστές και να χτίσετε την αξία της εταιρείας σας. Μπορείτε να το καταλάβετε ρωτώντας τους πελάτες πώς αισθάνονται για την επωνυμία και παρακολουθώντας πώς σκέφτονται για αυτήν με την πάροδο του χρόνου.

Πόσο σημαντικές είναι οι μαρτυρίες για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης και αντιλήψεων;

Ποιος πιστεύετε ότι θα ήταν καλύτερος εκπρόσωπος για την επιχείρησή σας; Εσείς ή ένας ευχαριστημένος πελάτης που έχει αγοράσει από εσάς; Ακόμα κι αν είναι σαφές ότι γνωρίζετε πολλά για αυτόν τον τομέα, οι πελάτες δεν θα σας εμπιστευτούν πολύ μέχρι να αποδείξετε ότι είστε η πραγματική συμφωνία. Έτσι, είναι αδύνατο να πούμε αρκετά για το πόσο ουσιαστικές είναι οι μαρτυρίες.

Πριν αγοράσουν οτιδήποτε, οι περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν επικύρωση από τρίτους με τη μορφή μαρτυριών. Οι άνθρωποι δεν εμπιστεύονται πλέον τα μέσα ενημέρωσης ή τους ανθρώπους που θεωρούν ότι είναι «influencers».

Αυτός είναι ο λόγος που δεν δίνουν μεγάλη σημασία στους ισχυρισμούς των λιανοπωλητών που έχουν σκοπό να τραβήξουν την προσοχή τους. Εξαιτίας αυτού, οι πελάτες και οι έμποροι θα πρέπει να δίνουν μεγάλη βαρύτητα στις μαρτυρίες κατά τη δημιουργία σχέσεων.

  Πώς να ανοίξετε και να χρησιμοποιήσετε το App Switcher σε ένα iPad

Στον επιχειρηματικό κόσμο, είναι απαραίτητο να έχετε καλή φήμη. Ποια επιχείρηση είναι πιο πιθανό να τραβήξει την προσοχή σας: αυτή που δεν έχει καθόλου αξιολογήσεις ή αυτή με εκατοντάδες κριτικές που είναι όλες θετικές; Λοταρία. Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που οι μαρτυρίες είναι τόσο σημαντικές για να βοηθήσετε τους μεγαλύτερους θαυμαστές της επωνυμίας σας να χτίσετε τη φήμη σας.

Συλλογή μαρτυριών με τον μη αυτόματο τρόπο: Ποιες είναι οι προκλήσεις;

Μπορεί να υπάρχουν διάφορες προκλήσεις και μειονεκτήματα στη μη αυτόματη συλλογή μαρτυριών. Μερικά από τα σημαντικά αναφέρονται παρακάτω.

Χαμηλή ακρίβεια δεδομένων

Η λήψη σχολίων από τον πελάτη με το χέρι ή με χαρτί οδηγεί σχεδόν πάντα σε λιγότερο ακριβή δεδομένα. Για τη μη αυτόματη ή χειρόγραφη συλλογή σχολίων πελατών, ένας εκπρόσωπος πωλήσεων ή ένα μέλος του προσωπικού θα πρέπει να ζητήσει από τους πελάτες και τους επισκέπτες να δώσουν τη γνώμη τους και να πουν τι πιστεύουν για την εμπειρία τους, την ποιότητα της υπηρεσίας και των αγαθών ή οτιδήποτε άλλο.

Κοστίζει πολλά χρήματα και απαιτεί πολύ χρόνο και πόρους

Η συλλογή χειρόγραφων ή μη αυτόματων σχολίων πελατών είναι πολύ δαπανηρή, απαιτεί πολύ χρόνο και απαιτεί πολλούς πόρους. Μια εταιρεία πρέπει να προσλαμβάνει μόνιμους υπαλλήλους που αλληλεπιδρούν με πελάτες και επισκέπτες και ζητούν τακτικά σχόλια από αυτές τις ομάδες. Αυτό σημαίνει ότι πολλοί εργαζόμενοι θα συμμετέχουν πάντα στα σχόλια των πελατών.

Η ποιότητα των δεδομένων εξαρτάται αποκλειστικά από τους υπαλλήλους, αλλά δεν είναι ασφαλής και δεν είναι πάντα σωστή.

Ο μη αυτόματος και χειρόγραφος τρόπος λήψης σχολίων από τους πελάτες δεν είναι πολύ ασφαλής και εναπόκειται στους υπαλλήλους να το διατηρήσουν ασφαλές. Το μέλος του προσωπικού που ζητά σχόλια από τους πελάτες μπορεί επίσης να επηρεάσει αυτό που λένε οι πελάτες και το μέλος του προσωπικού που εισάγει τα δεδομένα μπορεί επίσης να κάνει λάθη, καθιστώντας τα αποτελέσματα λιγότερο ακριβή.

Η δημιουργία αναφορών, η ανάλυση δεδομένων και η κοινή χρήση πληροφοριών είναι δύσκολη

Είναι δύσκολο να δημιουργήσετε αναφορές, να αναλύσετε δεδομένα και να εργαστείτε μαζί σε δεδομένα όταν οι πελάτες εισάγουν πληροφορίες με μη αυτόματο τρόπο ή με το χέρι. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να φροντίσετε τα έγγραφα και τα έντυπα. Στη συνέχεια, τα δεδομένα πρέπει να τοποθετηθούν στο σύστημα. Αργότερα, αυτά τα δεδομένα μπορούν είτε να αναλυθούν είτε να κοινοποιηθούν.

Τώρα, θα ήταν λίγο πολύ σαφές ότι η χειροκίνητη λήψη μαρτυριών δεν είναι η σωστή επιλογή.

Λοιπόν, εδώ είμαστε με μερικές από τις καλύτερες πλατφόρμες για την αυτοματοποίηση της συλλογής μαρτυριών βίντεο.

Μαρτυρία.να

Το λογισμικό Testimonial είναι ένα προϊόν all-in-one με βασικές δυνατότητες, όπως ένας ενιαίος πίνακας εργαλείων, αναλυτικά στοιχεία, μια αποκλειστική σελίδα προορισμού, συνομιλία μέσω βίντεο και πολλά άλλα.

Έρχεται με μια εξειδικευμένη σελίδα προορισμού που μπορεί να συγκεντρώσει μαρτυρίες βίντεο μέσω email, μηνύματος κειμένου ή μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Όλες οι μαρτυρίες που συγκεντρώνονται σε έναν μόνο πίνακα εργαλείων μπορούν να προβληθούν σε μορφή εύκολης πλοήγησης.

Επιπλέον, μπορεί να έχετε καλύτερη κατανόηση της επιτυχίας των βίντεο σε πολλά κανάλια μάρκετινγκ, κάνοντας χρήση περιεκτικών αναλυτικών στοιχείων. Είναι απλό να καταγράψετε τις συνεδρίες συνομιλίας μέσω βίντεο αμέσως στον λογαριασμό σας στο Testimonial και είναι επίσης απλό να εισαγάγετε μια γραμμή κώδικα σε οποιονδήποτε ιστότοπο.

Φωνάζω

Η πλατφόρμα Shoutout σας διευκολύνει να πάρετε την κοινωνική απόδειξη που έχετε ήδη και να τη μετατρέψετε σε ένα όμορφο “Wall of Love”. Μπορείτε να τραβήξετε έναν τοίχο με φωτογραφίες ταξινομημένες και δημοσιευμένες σε λιγότερο από τρία λεπτά. Μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία δωρεάν για μια εβδομάδα χωρίς να χρειάζεστε πιστωτική κάρτα.

Θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει χρόνο τοποθετώντας όλα τα κοινωνικά στοιχεία υψηλού σήματος από τις αναφορές σας στο Twitter σε ένα μέρος. Μπορείτε να αυξήσετε τον αριθμό των πωλήσεων που προέρχονται από τον ιστότοπό σας μετατρέποντας τα tweets σε “Walls of Love” και τοποθετώντας τα εκεί. Μπορείτε να αναπτύξετε μια φυσική κοινότητα πιστών επαινώντας τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα σας με το περισσότερο πάθος, ενέργεια και φωνή.

  Πώς να κάνετε τη ροή του Netflix πιο εύκολη χρησιμοποιώντας συντομεύσεις πληκτρολογίου

Καύχημα

Το Boast είναι κάτι περισσότερο από έναν απλό τρόπο συγκέντρωσης της εμπειρίας ενός πελάτη κάθε φορά. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε καθ’ όλη τη διάρκεια της συναλλαγής σας με έναν πελάτη. Μπορούν να ανακαλύψουν πόσο ευχαριστημένοι είναι οι πελάτες σας με εσάς και την επιχείρησή σας και να το παρακολουθούν. Αυτό συνδέεται με κάθε αλληλεπίδραση ως συναίσθημα πελατών και χρησιμοποιείται και παρακολουθείται σε όλο το σύστημα.

Καθένας από τους βασικούς τύπους αξιολόγησης, όπως αστέρια, αντίχειρες, χαμογελαστά πρόσωπα, καθαρή βαθμολογία προωθητή και ούτω καθεξής, αναλύεται περαιτέρω σε ένα από τα τρία συναισθήματα των καταναλωτών. Οι καταναλωτές μπορεί να είναι είτε Υποστηρικτές είτε Παθητικοί, αλλά ποτέ δεν μπορούν να είναι Επικριτές.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις απόψεις άλλων χρηστών του Boast για να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ή να αναλάβετε δράση σε διάφορα σημεία της πλατφόρμας. Το εργαλείο δημιουργίας φόρμας είναι ένα από τα πιο κρίσιμα μέρη. Εάν η σελίδα 1 της φόρμας σας έχει περιοχή αξιολόγησης, μπορείτε να εμφανίσετε το πεδίο βίντεο στους Υποστηρικτές μόνο εάν αυτή η σελίδα έχει επίσης περιοχή αξιολόγησης.

Μετά από αυτό, μπορείτε να κάνετε μια νέα σειρά ερωτήσεων σχετικά με το πώς μπορείτε να βελτιώσετε την υπηρεσία που παρέχετε στους επικριτές σας ή πώς μπορείτε να προσπαθήσετε να διορθώσετε τη σχέση σας μαζί τους.

Υποδοχή

Τα έντυπα καταχώρισης μπορούν να αλλάξουν εξ ολοκλήρου για να ταιριάζουν στις ανάγκες της επιχείρησής σας και στον τρόπο που τα χρησιμοποιείτε. Μπορείτε να αλλάξετε τα χρώματα, να προσθέσετε ένα λογότυπο, να αλλάξετε το κείμενο και να επιλέξετε ποιες πληροφορίες θέλετε να συλλέξετε. Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να τελειώσετε και, στη συνέχεια, μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, ζητώντας από ευχαριστημένους πελάτες μαρτυρίες.

Με το SuperLinks, μπορείτε ήδη να έχετε πληροφορίες για τον πελάτη στη φόρμα. Η συμπλήρωση εντύπων είναι μια αγγαρεία που σε κανέναν δεν αρέσει να κάνει. Οι SuperLinks διευκολύνουν τη ζωή των πελατών σας συμπληρώνοντας αυτόματα το EndoForm με τις πληροφορίες σας για αυτούς. Οι πελάτες που μπορούν να κάνουν τα πράγματα για τα οποία ήρθαν στην επιχείρησή σας και να σας δώσουν καλά σχόλια δείχνουν ότι κάνετε τα πράγματα σωστά.

VideoPeel

Το VideoPeel είναι η καλύτερη πλατφόρμα απομακρυσμένης λήψης βίντεο για επιχειρήσεις. Τους επιτρέπει να συλλέγουν βίντεο από τους πελάτες τους, να απαντούν σε αυτά τα βίντεο, να αναλύουν αυτές τις ταινίες και να μοιράζονται αυτές τις αναλύσεις. Με τη βοήθεια του VideoPeel, οι εταιρείες μπορούν να αποκτήσουν δεκαπλάσιο περιεχόμενο βίντεο που δημιουργείται από χρήστες, το οποίο τις βοηθά να λάβουν 20% περισσότερες μετατροπές, επισκεψιμότητα, ευτυχία πελατών και πληροφορίες καταναλωτών.

Εάν χρησιμοποιείτε αυτό το λογισμικό, μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία εκτέλεσης των μαρτυριών σας ανεξάρτητα. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να συλλέγουν και να στέλνουν πληροφορίες, οι οποίες συνδέουν τη ροή με την εμπειρία πωλήσεων.

Απλώς μεταβείτε στον ιστότοπό τους, επιλέξτε ένα πρότυπο, προσθέστε το λογότυπο και το μήνυμα της εταιρείας σας και, στη συνέχεια, ζητήστε από τους πελάτες σας να καταγράψουν μαρτυρίες βίντεο σχετικά με τις εμπειρίες τους με την επιχείρησή σας.

Είναι τόσο απλό! Με το ενσωματωμένο Carousel Player του VideoPeel, μπορείτε να τοποθετήσετε Μαρτυρίες βίντεο στον ιστότοπό σας. Αυτό είναι ίσως το μέρος του VideoPeel που θα σας αρέσει περισσότερο. Αυτή η δυνατότητα καθιστά εύκολη την προσθήκη μαρτυριών από πελάτες στον ιστότοπό σας.

VideoTouch

Όταν χρησιμοποιείτε το Testimonials by VideoTouch, είναι εύκολο να συλλέξετε μαρτυρίες βίντεο που δημιουργούνται από χρήστες από πελάτες και να τις μετατρέψετε σε όμορφες ταινίες που μπορείτε να δημοσιεύσετε και να τις μοιραστείτε παντού χωρίς να γράψετε κώδικα.

  Ποια είναι η τοποθεσία στιγμιότυπου οθόνης FFXIV;

Μπορείτε να κάνετε μια καμπάνια και να αποφασίσετε εάν θέλετε να συλλέξετε μαρτυρίες κειμένου ή βίντεο κατά τη διάρκεια αυτής της καμπάνιας. Θα μπορούσατε επίσης να συμπεριλάβετε μια φόρμα για τη συλλογή περισσότερων πληροφοριών, όπως προφίλ μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τίτλους εργασίας. Ο καλύτερος τρόπος για να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες είναι να τους δώσετε περισσότερους λόγους, όπως εκπτώσεις και ειδικές προσφορές.

Θα σας κάνουν έναν μοναδικό σύνδεσμο που μπορείτε να μοιραστείτε μέσω email ή μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Οι πελάτες σας μπορούν να κάνουν εγγραφή σε οποιαδήποτε επιφάνεια εργασίας ή φορητή συσκευή απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησης χωρίς να συνδεθούν ή να χρησιμοποιήσουν μια επιπλέον εφαρμογή.

Μόλις ένας πελάτης σας στείλει μια μαρτυρία για να διαβάσετε, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με αυτό. Εάν κάνετε λήψη των μαρτυριών στον υπολογιστή σας, μπορείτε να τις μοιραστείτε με άλλους. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν υπηρεσία τους για να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο προς το φιλοξενούμενο βίντεο ή ένα προσαρμοσμένο γραφικό στοιχείο βίντεο για τον ιστότοπό σας.

Μαρτυρικός ήρωας

Εάν επικοινωνήσετε με το Testimonial Hero, μπορείτε να συνεργαστείτε με έναν στρατηγό για να αναπτύξετε ένα λεπτομερές σχέδιο για να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Θα έχετε έναν ξεκάθαρο δρόμο για τη δημιουργία περιεχομένου βίντεο για τους πελάτες ή τους υπαλλήλους σας που θα κάνει τη διαφορά στις προσπάθειές σας.

Καθιστούν πολύ εύκολη τη δημιουργία μαρτυριών βίντεο υψηλής ποιότητας, γεγονός που βοηθά τις ομάδες πωλήσεων B2B να αποκτήσουν γρηγορότερα εμπιστοσύνη και αξιοπιστία, γεγονός που επιταχύνει την εμπειρία του αγοραστή.

Σε κάθε βήμα της διαδρομής, θα μπορείτε να συνεργαστείτε με ειδικούς στον τομέα για να διασφαλίσετε ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο το υλικό σας και θα δημιουργήσετε το καλύτερο περιεχόμενο. Οι υπεύθυνοι έργων, οι παραγωγοί, οι συντάκτες και άλλοι με μεγάλη εμπειρία θα είναι εκεί για να σας βοηθήσουν.

Vidmonials

Το Vidmonials είναι μια ευέλικτη πλατφόρμα που δίνει σε επιχειρήσεις σε πολλούς τομείς την ευκαιρία να δραστηριοποιηθούν. Η απόδοση της εταιρείας σας θα βελτιωθεί λόγω του δημιουργικού μάρκετινγκ, φέρνοντας περισσότερους και καλύτερους επισκέπτες.

Μπορείτε να προσθέσετε μια συναρπαστική παρότρυνση για δράση στον ιστότοπό σας ηλεκτρονικού εμπορίου χρησιμοποιώντας το λογισμικό που σας προσφέρουν για απομακρυσμένη εγγραφή βίντεο. Ως αποτέλεσμα, θα πρέπει να δείτε ένα μεγάλο άλμα στον αριθμό των ατόμων που αγοράζουν από τον ιστότοπό σας.

Τα Vidmonials κάνουν τη διαδικασία πρόσληψης πιο διαχειρίσιμη και της δίνουν μια πιο εξατομικευμένη αίσθηση. Μοιραστείτε την αξία της επιχείρησής σας και κάντε την να φαίνεται καλύτερη χρησιμοποιώντας λογισμικό απομακρυσμένης εγγραφής βίντεο για να δείξετε ευχαριστημένους πελάτες. Αυτό θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες.

Ισχυρές μαρτυρίες

Το Strong Testimonial είναι ένα εξαιρετικό πρόσθετο που κάνει όλα όσα υποτίθεται ότι κάνει τέλεια. Αφού ρυθμίσετε τις Ισχυρές Μαρτυρίες, θα εξοικονομήσετε πολύ χρόνο σε σύγκριση με τον χρόνο που θα είχατε αφιερώσει για τη συλλογή ή την εποπτεία των μαρτυριών με το χέρι.

Αν θέλετε οι άνθρωποι να σας προσέχουν, πρέπει να κάνετε κάτι που να ξεχωρίζει. Εξαιτίας αυτού, έχουν προσθέσει μαρτυρίες βίντεο για να τραβήξουν την προσοχή των χρηστών στις κριτικές σας.

Το πιο κρίσιμο και ζωτικό πράγμα σχετικά με τις μαρτυρίες είναι ότι μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε περισσότερες πωλήσεις. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί εάν οι μαρτυρίες σας δεν έχουν συνδέσμους με τα προϊόντα για τα οποία γίνεται λόγος.

Εδώ είναι χρήσιμο το Strong Testimonials, καθώς διαθέτουν το καλύτερο μαρτυρικό πρόσθετο για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου. Το Strong Testimonials λειτουργεί καλά με το WooCommerce και είναι πλήρως συμβατό με αυτό.

συμπέρασμα

Αφού δημιουργήσετε μια σελίδα για μαρτυρίες, θα πρέπει να ενημερώσετε τους άλλους σχετικά. Στείλτε το στους πελάτες που επιλέξατε, στο προσωπικό πωλήσεών σας, ακόμη και στους άλλους πελάτες σας, εάν πιστεύετε ότι μπορεί να ενδιαφέρονται να το διαβάσουν.

Επίσης, βεβαιωθείτε ότι η αρχική σας σελίδα, η σελίδα “Σχετικά με εμάς” και η γραμμή πλοήγησης στο επάνω μέρος της οθόνης σας έχουν συνδέσμους προς τη σελίδα με τις μαρτυρίες σας. Λόγω της μεγάλης από στόμα σε στόμα που θα προέλθει από αυτές τις μαρτυρίες, η βάση πελατών σας θα αυξηθεί εκθετικά.