9 Ολοκληρωμένες Πλατφόρμες Δέσμευσης Φοιτητών που προσφέρουν μάθηση παγκόσμιας κλάσης

Κάθε εκπαιδευτικός εστιάζει στη συμμετοχή των μαθητών και τη θεωρεί ως απώτερο στόχο της διδασκαλίας. Κατά τη διάρκεια της παραδοσιακής διδασκαλίας, ήταν ακόμα λίγο εύκολο να κρατήσω την προσοχή του μαθητή. Είναι το ίδιο και στη διαδικτυακή μάθηση; Βασικά, όχι ακριβώς.

Καθώς όλα πήγαιναν προς τη διαδικτυακή μάθηση, άρχισε να λείπει και η προσοχή των μαθητών. Η εμπλοκή κάθε μαθητή σε μαθησιακές δραστηριότητες μειώθηκε σε σημαντικό βαθμό.

Με απλά λόγια, η εμπλοκή των μαθητών είναι η θέληση και η περιέργεια του μαθητή να συμμετάσχει στη μαθησιακή διαδικασία. Καθώς τα πάντα είναι διαδικτυακά, οι μαθητές εμφανίζονται συχνά να κάνουν άλλες εργασίες ακόμα και όταν οι διαλέξεις συνεχίζονται. Αυτό έχει επηρεάσει αρνητικά την εκπαίδευση.

Για να είναι εύκολο για τους δασκάλους και επίσης ενδιαφέρον για τους μαθητές, υπάρχουν διάφορες πλατφόρμες αφοσίωσης των μαθητών. Οι δάσκαλοι χρησιμοποιούν πολλαπλές στρατηγικές δέσμευσης στην τάξη για να κρατήσουν τους μαθητές αφοσιωμένους. Πριν προχωρήσουμε, ας καταλάβουμε περισσότερα για τις πλατφόρμες αφοσίωσης των μαθητών.

Τι είναι μια Πλατφόρμα Δέσμευσης Φοιτητών;

Οι πλατφόρμες συμμετοχής μαθητών είναι ο καλύτερος τρόπος για να συλλάβετε μεμονωμένες πληροφορίες από κάθε μαθητή. Κάθε φορά που ένας μαθητής αλληλεπιδρά, τα δεδομένα τοποθετούνται σε ενοποιημένα προφίλ. Αυτό βοηθά στην ανάπτυξη μιας εξατομικευμένης εμπειρίας για κάθε μαθητή. Η σχολή μπορεί επίσης να δημιουργήσει ολιστικές γνώσεις για κάθε μαθητή για να παρακολουθεί την απόδοσή του.

Εάν προσπαθείτε να κατανοήσετε καλύτερα τους μαθητές σας, μπορείτε να πάρετε μια τέλεια ιδέα με αυτές τις πλατφόρμες. Τα δεδομένα χωρίζονται μεταξύ διαφορετικών σημείων επαφής, όπως η συμμετοχή, οι διαδραστικές δραστηριότητες, οι καθημερινές υποβολές και άλλα. Με αυτά τα δεδομένα, μπορείτε να καταλήξετε σε πολύτιμες γνώσεις για κάθε μαθητή.

Σημασία της δέσμευσης στην τάξη εν μέσω πανδημίας

Με την πανδημία να χτυπά τον κόσμο, η εκπαίδευση έχει υποφέρει πολύ. Οι μαθητές αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες στη διαδικτυακή εκπαίδευση. Δεν είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν στα πρότυπα και τους τρόπους μάθησης. Ο αντίκτυπος είναι ευδιάκριτα σχετικά με τις ακαδημαϊκές επιδόσεις και τα αποτελέσματα των μαθητών.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η δέσμευση στην τάξη έχει γίνει εξαιρετικά σημαντική. Η μάθηση πρόσωπο με πρόσωπο είναι πολύ αποτελεσματική και ο δάσκαλος μπορεί να κρίνει τα επίπεδα μάθησης και αφοσίωσης των μαθητών. Η περίπτωση δεν είναι η ίδια με τη διαδικτυακή μάθηση.

Οι δάσκαλοι και τα ιδρύματα δοκιμάζουν πολλούς τρόπους για ενεργό συμμετοχή στην τάξη, και οι πλατφόρμες αφοσίωσης των μαθητών είναι οι πιο επιτυχημένες.

Στρατηγικές δέσμευσης στην τάξη

Συνδέστε τη μάθηση με σενάρια πραγματικού κόσμου

Κάθε μαθητής λαμβάνει την ίδια ερώτηση αρκετές φορές – «Θα το χρησιμοποιήσω ποτέ;» Όταν είστε σε θέση να απαντήσετε σε αυτήν την ερώτηση, η τάξη σας θα μπορεί να την κατανοήσει καλύτερα. Η μάθηση μπορεί να είναι διασκεδαστική και εύκολα κατανοητή όταν οι δάσκαλοι τη συνδέουν με πραγματικές καταστάσεις. Η χρήση πραγματικών περιπτώσεων και παραδειγμάτων ενδιαφέρει πάντα τους μαθητές.

Μάθετε κοινά σημεία ενδιαφέροντος.

Αντί να δημιουργήσετε ενδιαφέρον από την αρχή, είναι καλύτερο να ανακαλύψετε κοινά σημεία ενδιαφέροντος των μαθητών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το ενδιαφέρον στη μαθησιακή σας διαδικασία για να προσελκύσετε όλους. Το καλύτερο παράδειγμα είναι να δώσετε μερικά παραδείγματα ή υπολογισμούς που σχετίζονται με το gaming. Συνήθως, η πλειοψηφία των μαθητών ασχολείται με τα παιχνίδια. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως παράδειγμα για να συνδεθείτε με τους μαθητές πολύ αποτελεσματικά.

Αυτό θα σας βοηθήσει να ασχοληθείτε μαζί τους, χτίζοντας μια ισχυρότερη σχέση με τους μαθητές. Η τάξη σας θα περιμένει τις διαλέξεις και τις δραστηριότητές σας.

Ενθαρρύνετε τους μαθητές να μοιράζονται την πρόοδο τακτικά.

Όταν η ανταλλαγή και η παρουσίαση ιδεών μπροστά στην τάξη γίνεται φυσιολογική για κάθε μαθητή, θα δείτε μια τεράστια βελτίωση στη συμμετοχή στην τάξη. Η κοινή χρήση τακτικών εργασιών θα κάνει τους μαθητές να λογοδοτήσουν και θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να ακούσουν από κάποιον άλλο εκτός από τους δασκάλους τους.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google Fidget Spinner

Εάν παρατηρήσετε ότι οι μαθητές έχουν σκηνικό φόβο, μπορείτε να συμπεριλάβετε ακόμη και ομαδική εργασία για καλύτερα αποτελέσματα. Μπορούν να δοθούν στους μαθητές ομαδικές δραστηριότητες για να δημιουργήσουν παρουσιάσεις όπου κάθε μέλος παρουσιάζει ένα μέρος. Αυτό θα βελτιώσει το δέσιμο καθώς και τις δεξιότητές τους.

Χωρίστε τις εργασίες με σημεία ελέγχου

Αυτή είναι μια κλασική τεχνική για φοιτητές αλλά και εργαζόμενους σε οποιαδήποτε εταιρεία. Εάν επιβαρύνετε τους μαθητές από την αρχή με όλες τις εργασίες, τότε είναι πιθανό να μπερδευτούν ή να χάσουν το ενδιαφέρον τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι απαραίτητο να χωρίσετε τις μεγαλύτερες εργασίες σε μικρότερες που είναι εφικτές.

Οι μαθητές θα το πάρουν ως αγώνα με τον εαυτό τους όταν υπάρχουν σημεία ελέγχου. Θα προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν όλες τις εργασίες μία προς μία για να φτάσουν στη γραμμή του τερματισμού. Με όλες τις οδηγίες σαφείς σε διαφορετικά βήματα, οι μαθητές είναι λιγότερο πιθανό να ξεφύγουν.

Ενθαρρύνετε τους φιλικούς διαγωνισμούς

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά παιχνίδια εντός της τάξης ή ακόμη και να κάνετε χρήση προγραμμάτων εκμάθησης παιχνιδιών για να κάνετε τους μαθητές να συμμετέχουν σε φιλικούς διαγωνισμούς. Υπάρχουν πολλές διαδικτυακές πλατφόρμες όπως η Kahoot, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε τους μαθητές σας στην τάξη και μεταξύ μαθητών από όλο τον κόσμο.

Αυτή είναι μια πλατφόρμα όπου οι μαθητές θα μάθουν για φιλικούς διαγωνισμούς. Θα τους βοηθήσει επίσης να συνειδητοποιήσουν πού βρίσκονται μπροστά σε άλλους. Αυτή είναι μια από τις κλασικές δραστηριότητες αφοσίωσης στην τάξη γιατί λειτουργεί αρκετά καλά.

Ενημερώστε τις παραδοσιακές μεθόδους διαδικτυακών μαθημάτων

Δεν θα υπάρξουν αλλαγές στα γεγονότα και τα στοιχεία από την ιστορία, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια διαφορετική προσέγγιση για να τα απεικονίσετε. Αντί να χρησιμοποιείτε τα ίδια αρχεία PDF κάθε φορά για να εξηγήσετε τα κεφάλαια, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε κάποια καινοτομία. Για παράδειγμα, μπορείτε να εγγράψετε ένα βίντεο που εξηγεί ορισμένα πολύπλοκα θέματα για να είναι εύκολο για τους μαθητές να κατανοήσουν.

Τα ιδρύματα μπορούν να δημιουργήσουν γραφήματα για μεγάλες ιστορίες για να τις κάνουν εύκολα αξέχαστες στους μαθητές σε κάθε βήμα. Αναπτύξτε συναρπαστικές παρουσιάσεις με διαφορετικά κινούμενα σχέδια για να προσελκύσετε την προσοχή των μαθητών. Εάν υπάρχει κάτι σημαντικό που θέλετε να θυμούνται οι μαθητές, μπορείτε να δημιουργήσετε μια αφίσα για να τραβήξετε την προσοχή τους.

Εκτός από αυτά, υπάρχουν πολλές άλλες στρατηγικές δέσμευσης στην τάξη που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως μεμονωμένος εκπαιδευτικός καθώς και ως ίδρυμα. Την επόμενη φορά που θα σκεφτείτε πώς φαίνεται η ενασχόληση των μαθητών στην τάξη, μπορείτε να πάρετε την απάντηση με αυτές τις στρατηγικές.

Όλα αυτά αφορούσαν τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βελτιώσετε την αφοσίωση, ακόμη και σε διαδικτυακά μαθήματα. Τώρα, ας μεταβούμε σε μερικά εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να κάνετε το ίδιο πράγμα αποτελεσματικά.

Blooket

Blooket είναι μια πλατφόρμα παιχνιδιών trivia και review που επιτρέπει στους δασκάλους να φιλοξενούν παιχνίδια για τις τάξεις τους. Ο δάσκαλος μπορεί να επιλέξει ένα σύνολο ερωτήσεων και να αποφασίσει για έναν μοναδικό τρόπο παιχνιδιού. Αργότερα, ένας κωδικός θα δημιουργηθεί από το Blooket. Οι μαθητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον κωδικό για να συμμετάσχουν σε αυτό το παιχνίδι trivia στις συσκευές τους. Καθώς υπάρχει μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών για να επιλέξουν οι καθηγητές, γίνεται μια εξαιρετική δραστηριότητα δέσμευσης για τους μαθητές.

Οι μαθητές παρακινούνται να συμμετέχουν και να αποδίδουν καλά μέσω ανταμοιβών για σωστές απαντήσεις. Η διδασκαλία μπορεί να είναι αβίαστη με τη βοήθεια του ισχυρού Set Builder του Blooket. Η εισαγωγή του συνόλου των ερωτήσεων είναι αρκετά εύκολη για τους δασκάλους. Επιπλέον, οι δάσκαλοι μπορούν ακόμη και να χρησιμοποιήσουν το εξαιρετικό σύνολο ερωτήσεων που έχουν δημιουργηθεί από άλλους χρήστες από τη σελίδα Discover.

Η όλη διαδικασία φιλοξενίας ενός παιχνιδιού trivia είναι αρκετά απλή. Πρέπει να επιλεγεί ένα σύνολο ερωτήσεων και στη συνέχεια να επιλέξετε μια λειτουργία παιχνιδιού. Καθώς οι μαθητές ενώνονται και απαντούν στις ερωτήσεις, ο δάσκαλος αναλύει τα αποτελέσματα με βάση την απόδοση κάθε ατόμου. Το Blooket είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα αφοσίωσης των μαθητών.

Παρουσία

Εάν το ίδρυμά σας παρέχει ευκαιρίες μάθησης παγκόσμιας κλάσης στους μαθητές σας, τότε Παρουσία είναι τέλεια επιλογή. Το Presence συνοδεύεται από μια διαισθητική και όμορφη διεπαφή. Η δέσμευση των μαθητών γίνεται πολύ απλή για τους δασκάλους με τη βοήθεια αυτού του υπέροχου εργαλείου. Εδώ, το λογισμικό χειρίζεται το δύσκολο μέρος της διαχείρισης και τα ιδρύματα χρειάζεται μόνο να επικεντρωθούν στη συμμετοχή των φοιτητών με τη βοήθεια αυτού του εργαλείου.

  7 λόγοι για να επιλέξετε το React Native για την ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά

Η όλη διαδικασία της εκπαίδευσης απλοποιείται με ενισχυμένη διαχείριση. Η συμμετοχή κάθε μαθητή μπορεί να εντοπιστεί μέσω έξυπνων συσκευών και κτύπημα καρτών. Εκτός από αυτό, οι προσαρμοσμένες αναφορές καθιστούν πολύ εύκολο τον εντοπισμό των τάσεων και των συμπεριφορών κάθε μαθητή.

Η παρουσία ενδυναμώνει τη μάθηση παγκόσμιας κλάσης με την ύπαρξή της στην πανεπιστημιούπολη.

Όρα

Όρα είναι μια άλλη πλατφόρμα που ενοποιεί δεδομένα και ενέργειες. Σε καθημερινή βάση, οι μαθητές αλληλεπιδρούν με διάφορους ανθρώπους γύρω τους, από δασκάλους μέχρι γονείς. Τώρα, υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη ενός μαθητή, αλλά δεν είναι εύκολο να παρακολουθήσετε αυτήν την ανάπτυξη με βάση πολλαπλές εισροές. Εδώ μπαίνει στο παιχνίδι η Όρα.

Η Orah συλλέγει δεδομένα από πολλές πηγές και παρέχει μια ολιστική άποψη της προόδου των μαθητών. Αυτή η άποψη διευκολύνει τους δασκάλους και τους γονείς να βρουν τρόπους που μπορούν να βοηθήσουν το παιδί με τον καλύτερο τρόπο. Δημιουργεί επίσης ένα μοναδικό προφίλ για κάθε μαθητή για να διατηρεί τα δεδομένα ενοποιημένα και οργανωμένα.

Αυτά τα δεδομένα παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες για τη συμπεριφορά του μαθητή και βοηθούν τα μέλη του προσωπικού να λαμβάνουν τις σωστές αποφάσεις. Το Orah σάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια εξατομικευμένη εμπειρία και να αξιολογήσετε την ανάπτυξη κάθε μαθητή με τη βοήθεια των ενεργειών και των εισροών τους.

Nearpod

Nearpod είναι μια ενιαία λύση για τις ανάγκες συμμετοχής των μαθητών. Παρέχει διάφορα διαδραστικά εργαλεία και πόρους για να κάνει τη διδασκαλία λίγο πιο εύκολη. Είναι μια ενιαία πλατφόρμα με πολλούς τρόπους διδασκαλίας, συμπεριλαμβανομένων διαδραστικών διαφανειών, διαδραστικών βίντεο, παιχνιδιού και άλλων δραστηριοτήτων εμπλοκής.

Είτε η μάθηση είναι διαδικτυακή, εκτός σύνδεσης ή υβριδική, μπορείτε να περιμένετε να αυξηθεί η αφοσίωση με αυτήν την πλατφόρμα. Επιπλέον, το Nearpod συνδέεται με πολλά εργαλεία που ήδη χρησιμοποιείτε. Με τη βοήθεια αυτών των πόρων, γίνεται πολύ εύκολο ακόμη και για τα ιδρύματα να χρησιμοποιήσουν αυτό το εργαλείο.

Το Nearpod παρέχει επίσης πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για κάθε μαθητή με βάση την αλληλεπίδραση των μαθητών. Η αλληλεπίδραση μπορεί να είναι σε μαθήματα, βίντεο, ακόμη και μάθηση με βάση το παιχνίδι. Τα αποτελέσματα είναι σχεδόν ξεκάθαρα για την πρόοδο κάθε μαθητή με αυτήν την ενιαία πλατφόρμα.

Google Classroom

Google Classroom είναι ένα εργαλείο όλα σε ένα μέρος για τη διαχείριση πολλαπλών τάξεων σε έναν μόνο προορισμό. Το καλύτερο πράγμα σχετικά με αυτήν την πλατφόρμα είναι ότι είναι αρκετά εύκολη στη χρήση και κάθε μη τεχνικός καθηγητής μπορεί επίσης να τη συνηθίσει πολύ εύκολα. Κάθε δάσκαλος μπορεί να προετοιμάσει και να προγραμματίσει εργασίες και εργασίες για μαθητές σε πολλές τάξεις.

Καθώς όλα συνδέονται με την Google, η προσβασιμότητα και η ασφάλεια δεν πρόκειται να αποτελέσουν πρόβλημα. Υπάρχουν λίστες υποχρεώσεων μαθητών, καθώς και σελίδες για κριτική του δασκάλου σημειωμένες στο ημερολόγιο για να είναι εύκολο για όλους να παραμείνουν στο χρονοδιάγραμμα. Οι μαθητές μπορούν ακόμη και να υποβάλουν μια φωτογραφία της εργασίας τους απευθείας στους καθηγητές.

Η εκμάθηση είναι στα χέρια σας με το Google Classroom. Το Google Classroom είναι συμβατό με την έκδοση Ιστού καθώς και με εφαρμογές. Επιπλέον, οι μαθητές μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε όλο το υλικό μελέτης πολύ εύκολα. Είναι επίσης το κατάλληλο εργαλείο για συνεργασία καθώς οι μαθητές εργάζονται στο ίδιο έγγραφο. Η σχολή μπορεί ακόμη και να ξεκινήσει μια διαδραστική συνεδρία πρόσωπο με πρόσωπο μέσω της ενσωματωμένης επιλογής Google Meet, εάν χρειαστεί.

Τραμπάλα

Τραμπάλα δημιουργεί έναν ισχυρό βρόχο μάθησης μεταξύ μαθητών, οικογενειών και δασκάλων. Σε ολόκληρο αυτόν τον βρόχο, οι μαθητές χρησιμοποιούν τα ενσωματωμένα εργαλεία στο Seesaw για να καταγράψουν όλα όσα γνωρίζουν. Οι δάσκαλοι αποκτούν αυτές τις γνώσεις από τον πίνακα ελέγχου κάθε μαθητή για να κατανοήσουν την πρόοδο κάθε μαθητή και να βρουν τρόπους με τους οποίους μπορούν να διδάξουν καλύτερα. Στο τέλος του βρόχου βρίσκονται οι οικογένειες που ρίχνουν μια ματιά στις διδασκαλίες του παιδιού τους και μπορούν επίσης να συνεργαστούν με τα σχολεία για να δουν πώς μπορούν να βελτιωθούν.

  14 καλύτερες εφαρμογές ημερολογίου για να συνοψίσετε την ημέρα σας

Το Seesaw απεικονίζει διάφορα πολυτροπικά εργαλεία, όπως βίντεο, κολάζ, σχέδιο και ηχογράφηση και πολλά άλλα. Οι μαθητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα εργαλεία με τον καλύτερο τρόπο για αυτούς. Επιπλέον, το Seesaw έχει επίσης πολλές δραστηριότητες αφοσίωσης στην τάξη που μπορεί να επιλέξει κάθε δάσκαλος με βάση το θέμα, τις λέξεις-κλειδιά και τα επίπεδα βαθμών.

Ένα άλλο εξαιρετικό πράγμα για το Seesaw είναι ότι είναι διαθέσιμο σε όλες τις συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των Android, iOS, Amazon Kindle και Chrome Web Store.

ClassDojo

ClassDojo είναι μια άλλη εξαιρετική πλατφόρμα που συνδέει τους δασκάλους με τους μαθητές και τις οικογένειές τους. Αυτό βοηθά πολύ στη δημιουργία κοινοτήτων στην τάξη. Υπάρχουν πολλά πολύτιμα εργαλεία στην εργαλειοθήκη ClassDojo. Επιπλέον, οι μαθητές μπορούν να αναπτύξουν τα δικά τους ψηφιακά χαρτοφυλάκια προσθέτοντας φωτογραφίες και βίντεο της δουλειάς τους.

Ένα εξαιρετικό πράγμα για το ClassDojo είναι ότι είναι συμβατό με όλες τις συσκευές. Αυτό το εργαλείο είναι εντελώς δωρεάν για εκπαιδευτικούς. Εάν υπάρχουν ανακοινώσεις, οι δάσκαλοι μπορούν να τις μοιραστούν απευθείας με τους μαθητές αλλά και τους γονείς τους μέσω αυτής της πλατφόρμας. Εάν ένας δάσκαλος θέλει να ενημερώσει τον γονέα του τη συμπεριφορά ενός μαθητή, μπορεί ακόμη και να του στείλει ιδιωτικό μήνυμα μέσω αυτού του εργαλείου.

Κάθε μήνυμα μπορεί να μεταφραστεί σε 30+ γλώσσες απευθείας μέσω αυτής της πλατφόρμας. Είναι ένα τέλειο εργαλείο για την ενίσχυση της δέσμευσης μεταξύ των μαθητών.

Kahoot

Οι μαθητές αγαπούν να έχουν υγιή ανταγωνισμό με τους συμμαθητές τους. Τίποτα δεν μπορεί να είναι καλύτερο για την ενίσχυση της δέσμευσης μεταξύ των μαθητών από τα μικροπράγματα και τα κουίζ. Kahoot είναι η τέλεια πλατφόρμα για τη φιλοξενία κουίζ για οποιοδήποτε θέμα και σε οποιαδήποτε γλώσσα. Είναι ένα αρκετά διάσημο όνομα όταν πρόκειται για τη διεξαγωγή κουίζ. Υπάρχουν πολλοί διαγωνισμοί που χρησιμοποιούν αυτήν την πλατφόρμα για τη φιλοξενία των προκριματικών γύρου του διαγωνισμού.

Είναι πολύ εύκολο να φιλοξενήσετε ένα ζωντανό παιχνίδι στο Kahoot. Χρειάζεται μόνο να αφιερώσετε λίγα λεπτά για να φιλοξενήσετε το παιχνίδι σε οποιοδήποτε θέμα και να επιλέξετε οποιαδήποτε γλώσσα. Μπορείτε να φιλοξενήσετε το παιχνίδι σε μια μεγάλη οθόνη ή ακόμα και να παρέχετε τους ζωντανούς κωδικούς Kahoot σε όλους τους παίκτες για συμμετοχή από τις απομακρυσμένες συσκευές τους. Καθώς οι μαθητές εισάγουν το PIN, θα μπορούν να συμμετέχουν στο κουίζ.

Το Kahoot είναι μια αρκετά διαισθητική πλατφόρμα αφοσίωσης των μαθητών με την ικανότητα να οργανώνει ασήμαντα πράγματα γύρω από διάφορα θέματα. Επιπλέον, μπορείτε ακόμη και να επιτρέψετε στο παιδί σας να συμμετέχει στα διαδικτυακά δημόσια παιχνίδια για να δοκιμάσει τις γνώσεις του. Καθώς το τεστ τελειώνει, ο δάσκαλος μπορεί να δει πώς κάθε μαθητής έχει αποδώσει και να εργαστεί ανάλογα.

Υπενθυμίζω

Υπενθυμίζω είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα που έχει αναπτυχθεί έχοντας στο μυαλό τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και οικογένειες. Το καλύτερο πράγμα για το Remind είναι ότι υπάρχει αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ των εκπαιδευτικών και των γονέων για τη διατήρηση της σωστής εκπαίδευσης και ανάπτυξης κάθε μαθητή. Ένα άλλο καλό πράγμα για το Remind είναι ότι είναι αρκετά εύκολο στη χρήση και εξοικείωση.

Η υπενθύμιση βοηθάει να πάει η εκπαίδευση στο επόμενο επίπεδο και όχι να την περιορίζει στις τάξεις. Εάν υπάρχει μια σημαντική ανακοίνωση, οι δάσκαλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την Υπενθύμιση για να τη μεταδώσουν σε μαθητές και γονείς. Ακόμη και οι πόροι είναι εύκολα προσβάσιμοι στους μαθητές μέσω αυτής της πλατφόρμας.

Το Remind είναι το τέλειο μέρος για να κάνετε τη μάθηση αποτελεσματική και απλούστερη για δασκάλους και μαθητές.

συμπέρασμα

Η δέσμευση των μαθητών είναι πολύ σημαντική για να δούμε πώς αναπτύσσονται και προοδεύουν στην τάξη. Τα διαδικτυακά μαθήματα γνώρισαν μεγάλη επιτυχία όσον αφορά τη συμμετοχή των μαθητών. Εδώ είναι όπου ιδρύματα και εκπαιδευτικοί αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν πλατφόρμες αφοσίωσης μαθητών και να χρησιμοποιήσουν διάφορες στρατηγικές αφοσίωσης των μαθητών για να κάνουν τα πράγματα ευκολότερα.

Επιλέξτε τις καλύτερες πλατφόρμες αφοσίωσης φοιτητών για το ίδρυμά σας από την παραπάνω λίστα.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει το Λογισμικό Διαχείρισης Σχολείων.

Σχετίζεται με:

8 καλύτερες πλατφόρμες κατασκευαστών και εκδοτών ψηφιακών πιστοποιητικών για επιβράβευση μαθητών και εργαζομένων.