9 μηχανήματα υλικού εξόρυξης Bitcoin που μπορείτε να αγοράσετε

Η εξόρυξη κρυπτονομισμάτων, μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες τεχνολογίες στον κόσμο, είναι η πρακτική της χρήσης υπολογιστή για την επίλυση περίπλοκων αριθμητικών προβλημάτων και αλγορίθμων προκειμένου να εξακριβωθεί η ταυτότητα και να προστατευθούν οι ψηφιακές συναλλαγές και να αποκτηθεί το δικαίωμα χρήσης κρυπτονομίσματος.

Μπορείτε να διαβάσετε τον οδηγό μας για αρχάριους για την εξόρυξη κρυπτογράφησης για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό. Σε αυτό το άρθρο, θα επικεντρωθούμε στις απαιτήσεις υλικού για την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων.

Η πράξη εξόρυξης κρυπτονομισμάτων είναι μια διαδικασία που απαιτεί μεγάλη υπολογιστική ισχύ. Αυτή η υπολογιστική ισχύς παρέχεται κυρίως από μονάδες επεξεργασίας γραφικών (GPU), οι οποίες είναι εξειδικευμένα τσιπ σχεδιασμένα να επεξεργάζονται γρήγορα πολλά δεδομένα.

Μηχανές υλικού εξόρυξης Bitcoin

Η διαδικασία εξόρυξης ενός κρυπτονομίσματος είναι πολύ παρόμοια με αυτή της εξόρυξης συμβατικών μετάλλων. Οι εξορύκτες κρυπτονομισμάτων είναι υπεύθυνοι για την επίλυση περίπλοκων προβλημάτων και στοιχείων στο blockchain, προκειμένου να προσθέσουν νέα μπλοκ στην αλυσίδα και να πληρωθούν με νομίσματα που δημιουργήθηκαν πρόσφατα.

Αυτό επιτυγχάνεται με τον υπολογιστή που λύνει ένα περίπλοκο σύνολο αλγορίθμων και υπολογισμών. Ο Satoshi Nakamoto, ένα άτομο, δημιούργησε το πρώτο κρυπτονόμισμα, το Bitcoin, το 2009. Η εγκατάσταση ενός υπολογιστή προηγμένης τεχνολογίας για την εξόρυξη κρυπτονομισμάτων είναι το πρώτο βήμα για να γίνει κάποιος εξορύκτης κρυπτονομισμάτων.

Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να αποκτήσετε κάποιο ειδικό λογισμικό για να σας βοηθήσει στην εξόρυξη του κρυπτονομίσματος που έχετε επιλέξει. Το λογισμικό θα χρησιμοποιεί τον υπολογιστή για να αντιμετωπίσει πολύπλοκα μαθηματικά προβλήματα που απαιτούνται για την εξόρυξη του κρυπτονομίσματος της επιλογής, όπως το Bitcoin, το Ethereum ή άλλα νομίσματα.

Η διαδικασία εξόρυξης προορίζεται να είναι αρκετά προκλητική ώστε να μπορεί να ολοκληρωθεί μόνο από μια μηχανή που είναι ρητά εξειδικευμένη για τη δουλειά. Η αριθμομηχανή κερδοφορίας μπορεί να σας βοηθήσει να υπολογίσετε το κόστος υλικού και άλλες λεπτομέρειες.

Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές λεπτομέρειες σχετικά με την εξόρυξη, τη ρύθμιση και άλλους παράγοντες στο Bitcoin mining.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της εξόρυξης κρυπτονομισμάτων έναντι της αγοράς κρυπτονομισμάτων

Υπάρχουν δύο συνηθισμένοι τρόποι για να μπείτε στον κόσμο της κρυπτογράφησης: η εξόρυξη κρυπτογράφησης και η αγορά κρυπτογράφησης.

Και οι δύο έχουν τα δικά τους δυνατά και αδύνατα σημεία, και τελικά εξαρτάται από τις προσωπικές προτιμήσεις.

 • Η εξόρυξη κρυπτογράφησης είναι ένας τρόπος δημιουργίας νέων νομισμάτων μέσω πολύπλοκων μαθηματικών υπολογισμών. Μπορεί να γίνει με εξειδικευμένο υλικό, αλλά είναι ακριβό και χρονοβόρο.
 • Η αγορά ήδη κομμένων νομισμάτων είναι μια πιο βολική μέθοδος. Ο απλούστερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να αγοράσετε δημοφιλή κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin ή το Ethereum και μετά να τα πουλήσετε σε μετρητά σε μια πλατφόρμα όπως το LocalBitcoins ή το Binance.
 • Η εξόρυξη κρυπτογράφησης δεν είναι φιλική προς το περιβάλλον, σύμφωνα με πολλές έρευνες. Ως εκ τούτου, ορισμένα άτομα επιλέγουν να αγοράσουν αντί να επενδύσουν σε μια μεγάλη εγκατάσταση εξόρυξης.
 • Η εξόρυξη δεν είναι επάγγελμα απλών ανθρώπων. Απαιτεί ένα μοναδικό σύνολο ικανοτήτων, καθώς και την τιμή μιας εξόρυξης εξόρυξης (σύστημα υψηλής τεχνολογίας), αποθηκευτικό χώρο, ασφάλεια, ισχύ, χρεώσεις Διαδικτύου και συνεχή συντήρηση, για να μην αναφέρουμε τον σημαντικό χρόνο και προσπάθεια που απαιτείται.
 • Εάν δεν έχετε τον χρόνο, τα χρήματα ή την τεχνική τεχνογνωσία για εξόρυξη κρυπτονομισμάτων, απλώς αγοράστε το προτιμώμενο κρυπτονόμισμα.
 • Η αγορά κρυπτονομισμάτων έχει σημαντικά χαμηλότερο κόστος συναλλαγής από την επένδυση σε υλικό εξόρυξης, λογισμικό και άλλες ανάγκες.
 • Οι αγορές κρυπτονομισμάτων είναι στιγμιαίες, στην πραγματικότητα, μέσα σε δευτερόλεπτα, ενώ η εξόρυξη απαιτεί μέρες ή εβδομάδες προσπάθειας και σκληρής δουλειάς.
 • Ολόκληρη η συμφωνία βασίζεται στην τεχνολογία blockchain και η εξόρυξη κρυπτογράφησης έχει ένα μοναδικό πλεονέκτημα όσον αφορά την ασφάλεια και το απόρρητο.

Για αρχάριους, η επιλογή της καλύτερης μηχανής εξόρυξης κρυπτονομισμάτων μπορεί να είναι δύσκολη υπόθεση. Στην αγορά υπάρχουν πολλές φρασεολογία και τεχνικές προδιαγραφές. Ο σκοπός αυτού του άρθρου είναι να κάνει τη διαδικασία αγοράς μιας μηχανής εξόρυξης όσο το δυνατόν πιο απλή.

Θα εξετάσουμε μερικές από τις καλύτερες ρυθμίσεις υλικού εξόρυξης κρυπτογράφησης υψηλών προδιαγραφών στις ακόλουθες παραγράφους.

Nebra Outdoor Helium Hotspot Miner HNT Crypto 915 MHz ΗΠΑ

Το Nebra Hotspot Miner είναι ένας εξορύκτης Bitcoin υψηλής απόδοσης με ισχύ ηλίου και επεξεργαστή 915 MHz σε συμπαγή μορφή.

Το Nebras Hotspot Miner (HNT) είναι ο πρώτος εξορύκτης ηλίου στον κόσμο, με δυνατότητα ραδιοσυχνότητας, που καταναλώνει σημαντικά λιγότερη ενέργεια από τους τυπικούς εξορύκτες με βάση το πυρίτιο. Ως αποτέλεσμα, η κερδοφορία έχει αυξηθεί και έχει προκύψει μια πιο φιλική προς το περιβάλλον λύση εξόρυξης.

  Πρέπει να αγοράσετε το Apple Watch 4;

Το Nebra HNT είναι το πρώτο φορητό, χαμηλού κόστους και υπαίθριου hotspot εξόρυξης κρυπτονομισμάτων στον κόσμο. Τροφοδοτείται από ένα ολοκληρωμένο κύκλωμα αιχμής για συγκεκριμένες εφαρμογές (ASIC) και μπορεί να εξορύξει μια σειρά από κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin, το Ethereum και το Litecoin.

Το Outdoor HNT Hotspot Miner ανοίγει μια σειρά από δυνατότητες, όπως η τοποθέτηση ενός hotspot στο εξωτερικό κτιρίων, σπιτιών και στέγης. Είναι μια ιδανική λύση για εφαρμογές ευρύτερης κάλυψης σε χωριά, πόλεις και πόλεις.

Κορυφαία χαρακτηριστικά

 • Αποτελεσματικός εξορύκτης για Ήλιο (HNT), ένα νέο κρυπτονόμισμα
 • Ρύθμιση σε λίγα λεπτά με ένα smartphone
 • Χαμηλή ισχύς – καταναλώνει την ίδια ποσότητα ενέργειας με έναν ευρυζωνικό δρομολογητή (15 W)
 • Από την εφαρμογή για κινητά, μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε Hotspots και διακριτικά.

Χρησιμοποιεί τεχνολογία LongFi, η οποία επιτρέπει μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και καλή εμβέλεια για συσκευές IoT. Προστατεύεται με θήκη με πιστοποίηση IP67 για να αντέχει σε σκληρά περιβάλλοντα και να προστατεύεται από εισβολή σκόνης και βύθιση στο νερό.

Bitcoin Miner Machine Whatsminer M30S/M31S+

Τα M30S και M31S μπορούν να αλλάξουν αυτόματα τη συχνότητα και την ποσότητα του ρολογιού του μηχανήματος, επιτρέποντάς τους να εξορύξουν αυτόνομα οποιοδήποτε κρυπτονόμισμα έχει μεγάλη ζήτηση.

Τα M30S και M31S έχουν κορυφαία στον κλάδο βαθμολογία ενεργειακής απόδοσης 99,9%, επιτρέποντάς τους να αξιοποιούν τη μικρότερη δυνατή ποσότητα ενέργειας για τη βελτιστοποίηση των εσόδων.

Ένας ενσωματωμένος θερμαντήρας περιλαμβάνεται επίσης με τα M30S και M31S για να διασφαλιστεί ότι το μηχάνημα λειτουργεί ομαλά ανά πάσα στιγμή. Το M30s είναι μια μηχανή εξόρυξης υλικού ASIC που χρησιμοποιεί τον αλγόριθμο SHA-256.

Τα Whatsminer M30 μπορούν να εξορύσσουν δημοφιλή νομίσματα, όπως Bitcoin(BTC) και Bitcoin Cash(BCH), καθώς και TerraCoin(TRC) και άλλα altcoins και Unbreakable(UNB), για να αναφέρουμε μερικά.

Το M30S ήταν ένας από τους πρώτους ανθρακωρύχους που εισήγαγαν τα 3x joule ανά παραγωγή Terahash. Έχει μέγιστο Terahash 88 TH/s και κατανάλωση ισχύος 3344 W, με διακύμανση ρυθμού κατακερματισμού μικρότερη από 5% και διακύμανση κατανάλωσης ενέργειας μικρότερη από 10%.

Το τροφοδοτικό για το WhatsMiner M30S είναι ένα τυπικό μοντέλο: P21-GB-12-3300 και χρησιμοποιεί καλώδιο τροφοδοσίας 16Α. Χρησιμοποιεί δύο ανεμιστήρες 12V 7,2A, που μειώνουν την κατανάλωση ρεύματος και το επίπεδο θορύβου.

Υπάρχουν τρεις ενσωματωμένες πλακέτες κατακερματισμού σε αυτό το σύστημα, η καθεμία με 148 τσιπ ASIC 8nm της Samsung για συνολικά 444. Το Whatsminer M30S δημιουργήθηκε για αξιοπιστία και κερδοφορία, σύμφωνα με διάφορες τεχνολογικές προδιαγραφές.

HUI YOU Professional Bitcoin Whatsminer M31S+ 76T 42W/T

Η HUI YOU είναι προμηθευτής εξόρυξης bitcoin ASIC. Η HUI YOU θα εξυπηρετεί επαγγελματίες και υψηλής ποιότητας ανθρακωρύχους με όλα τα προηγμένα και πιο πρόσφατα προϊόντα ως επαγγελματίας και σταθερός προμηθευτής. Πολλές δεξαμενές και υπηρεσίες εξόρυξης βασίζονται σε αυτά τα αγαθά για την κατασκευή των εξόρυξης εξόρυξης.

Το τελευταίο προϊόν της HUI YOU είναι το M31S+. Είναι ένας εξορύκτης Bitcoin και Ethereum που είναι ταυτόχρονα ισχυρός και ενεργειακά αποδοτικός. Το μοντέλο Whatsminer M31S της MicroBT εξορύσσει τον αλγόριθμο SHA-256 με μέγιστο ρυθμό κατακερματισμού 76 Th/s ενώ καταναλώνει ισχύ 3192 W.

Το Whatsminer M31S+ είναι μια αναβάθμιση σε σχέση με το αρχικό M31 ως το πιο ενεργειακά αποδοτικό εξορύκτη Bitcoin στον κόσμο. Με βαθμολογία απόδοσης 42w/T, διαθέτει υψηλότερη απόδοση ισχύος και χαμηλότερα λειτουργικά έξοδα από τον προκάτοχό του.

Παράγει περισσότερη ισχύ από το αρχικό M31, ενώ διατηρεί την ίδια βαθμολογία απόδοσης.

Περιλαμβάνει ένα πρωτοποριακό τσιπ ASIC 55 νανομέτρων με πλήρως προσαρμοσμένο σχεδιασμό που ενισχύει την απόδοση κατά 5% σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Διαθέτει επίσης ισχυρή κατανάλωση ισχύος 42 Watt, καθιστώντας το αρκετά αποδοτικό για να λειτουργεί με ένα μόνο τροφοδοτικό.

Οι χρήστες μπορούν, ωστόσο, να συνδέσουν πολλούς επαγγελματίες εξορύκτες Bitcoin HUI YOU σε μια εξόρυξη εξόρυξης για να βελτιώσουν την ικανότητα εξόρυξης και να εξοικονομήσουν ακόμη περισσότερη ενέργεια.

Ξεπερνά τα Antminer T17+ 64th, T17 PLUS, S17e 60th, Antminer S9j, Antminer S17pro 53rd, S9j 14.5th και είναι σημαντικά λιγότερο ακριβό από το Antminer S19 95TH και S19.

SenseCAP M1 LoRaWAN Indoor Gateway Helium Crypto Miner

Το SenseCAP M1 είναι μια ενσωματωμένη πύλη LoRaWAN που λειτουργεί με δίκτυα Helium LongFi και είναι έτοιμη για χρήση.

Συνδέεται στο People’s Network σε λίγα λεπτά και σας επιτρέπει να κατασκευάζετε οικονομικά αποδοτικές εφαρμογές LoRa (Μεγάλης εμβέλειας) με λίγα μόνο απλά βήματα. Είναι κατασκευασμένο για εφαρμογές υψηλής πυκνότητας και χαμηλής κατανάλωσης.

Είναι ένας ευαίσθητος αισθητήρας και συλλέκτης δεδομένων που συνδέεται στο δίκτυο LoRaWan για επικοινωνία μεγάλης εμβέλειας και χαμηλής καθυστέρησης. Η συσκευή διαθέτει χωρητικότητα αποθήκευσης 8 GB και κρυπτοτσιπ ECC608 για ασφαλή έλεγχο ταυτότητας και σταθερή σύνδεση.

  11 Good Docker Tutorials για αρχάριους έως κύριους

Το λειτουργικό σύστημα, Raspberry Pi 4, έχει βελτιωθεί πλήρως, ανασχεδιαστεί και έχει γίνει πιο ισχυρό.

Το LoRaWAN Gateway έχει σχεδιαστεί για να είναι κλειστό, ανθεκτικό στην παραβίαση και ασφαλές και μπορεί να αναπτυχθεί σχεδόν σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο.

Το LoRaWAN Gateway είναι χτισμένο στον μικροελεγκτή SenseCAP M1 LoRaWan, ο οποίος διαθέτει ραδιόφωνο LoRaWan και μηχανή κρυπτογράφησης για εξόρυξη ψηφιακών νομισμάτων.

Κορυφαία χαρακτηριστικά

 • Η δυνατότητα απομακρυσμένης διάγνωσης είναι ενσωματωμένη.
 • Η ψύκτρα και ο ανεμιστήρας ψύξης παρέχουν αποτελεσματική ψύξη για τη διατήρηση μιας σταθερής λειτουργίας.
 • Περιλαμβάνονται αυτόματες αναβαθμίσεις.

Τα M1 με υποστήριξη LoRaWAN μπορούν να επικοινωνούν σε μεγάλες αποστάσεις μέσω δικτύων LoRaWAN, αλλά μπορούν επίσης να επικοινωνούν σε μικρές αποστάσεις μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας, δίνοντάς τους το καλύτερο και των δύο κόσμων.

SOONTECH Ολοκληρωμένο σύστημα εξόρυξης για Ethereum Coin

Είναι το πρώτο ολοκληρωμένο σύστημα εξόρυξης Ethereum και Zcash στην αγορά και είναι έτοιμο για εξόρυξη σε λίγα λεπτά. Το σύστημα είναι κατασκευασμένο για να υποστηρίζει κάρτες γραφικών υψηλής τεχνολογίας, καθιστώντας το το πιο ισχυρό στην αγορά.

Το SOONTECH είναι μια ολοκληρωμένη εγκατάσταση εξόρυξης για τις GPU της AMD και της Nvidia της νεότερης γενιάς. Ο ανοιχτός σχεδιασμός απαγωγής θερμότητας με τέσσερις ανεμιστήρες ψύξης καθιστά το σύστημα πιο αποτελεσματικό και διασφαλίζει ότι λειτουργεί με κορυφαία απόδοση χωρίς διακοπή.

Το σύστημα προορίζεται να είναι plug-and-play, χωρίς να απαιτείται συναρμολόγηση, καθιστώντας απλό τόσο για τους νέους όσο και για τους έμπειρους ανθρακωρύχους να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη GPU, τη μητρική πλακέτα και το τροφοδοτικό τους.

Ολόκληρο αυτό το σύστημα περικλείεται σε πλαίσιο B85 από σίδερο υψηλότερης ποιότητας.

Περιλαμβάνει μητρική πλακέτα, επεξεργαστή Intel 1840/1820 (με ψυγείο CPU), SSD 128 GB, 4 GB RAM, τροφοδοτικό και λειτουργικό σύστημα Windows 10. Διατηρείται επαρκής χώρος μεταξύ των καρτών γραφικών για μεταφορά αέρα.

Μπορεί να υποστηρίξει έως και 8 GPU (Μονάδες Επεξεργασίας Γραφικών ή Κάρτες) και λειτουργεί σε επίπεδο θορύβου 26,65 (dB-A) ή λιγότερο.

Το πλήρες σύστημα τροφοδοτείται από μια (ενσωματωμένη) πηγή ισχύος 1800W και ο εξειδικευμένος σχεδιασμός του εγγυάται ότι λειτουργεί αθόρυβα ακόμη και στη μέγιστη χωρητικότητα.

Τα άλλα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν μηχανή εξόρυξης τύπου πλαισίου B85, επαγγελματικό σχεδιασμό, Πολύ αθόρυβο (Επίπεδο θορύβου: 26,65 (dB-A)) και σχεδιασμό απαγωγής υπερθέρμανσης.

Canaan AvalonMiner 1246 85TH/s Bitcoin Miner

Το 1246 της Canaan είναι μια λύση εξόρυξης κρυπτονομισμάτων υψηλής απόδοσης που έχει κατασκευαστεί για τις πιο δύσκολες εφαρμογές.

Διαθέτει απόδοση ισχύος 38J/TH και αξιόπιστη ενσωματωμένη σχεδίαση και 3420W είναι η μέγιστη κατανάλωση ενέργειας του αντικειμένου.

Έχει τη δυνατότητα εξόρυξης SHA-256 με ρυθμό 85TH/s. Είναι η πιο οικονομική επιλογή για εργασίες εξόρυξης μικρής έως μεσαίας κλίμακας.

Καθώς λειτουργεί με υψηλό ρυθμό κατακερματισμού, η συσκευή υιοθετεί τέσσερις κύριους ανεμιστήρες 12038, ανθεκτικούς σε υψηλή θερμοκρασία, για να διαχέει τη θερμότητα από το μηχάνημα. Δεν θα απαιτηθεί μεγαλύτερη προσαρμογή ή ρύθμιση για τη χρήση αυτής της συσκευής.

Οι ανθρακωρύχοι που σκέφτονται να αποκτήσουν αυτόν τον εξοπλισμό θα πρέπει να λάβουν υπόψη το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας επειδή χρειάζεται πολλή ισχύς (3420W). Το λογισμικό εξόρυξης plug-and-play προσαρμόζει το σύστημα στις απαιτήσεις εξόρυξής σας σε πραγματικό χρόνο.

Κορυφαία χαρακτηριστικά

 • Ενσωματωμένο τσιπ AI
 • Σχεδιασμός μοναδικού οπλισμού
 • Απλή εγκατάσταση και συντήρηση
 • Ενσωματωμένο τσιπ για την ανάλυση των διακυμάνσεων του ρυθμού κατακερματισμού

Το εμβληματικό προϊόν της Canaan AvalonMiner 1246 χρησιμοποιεί ένα SHA-256 και έχει σχεδιαστεί για μεσαίους έως προχωρημένους χρήστες και έχει κατασκευαστεί για την πιο κερδοφόρα και αποτελεσματική εξόρυξη κρυπτονομισμάτων.

Εκτός από το bitcoin, το Canaan Avalonminer 1246 μπορεί να εξορύξει Acoin (Acoin), Curecoin (θεραπεία), Joulecoin (Xjo), unbreakable (UNB), Peercoin (PPC), Bitcoin cash (BCH), eMark (DEM), Terracoin (TRC) , BitcoinSV και άλλα (BSV).

M2 Pro Crypto Miner – Εξόρυξη πολλαπλών σημείων Blockchain

Είναι το πιο δημοφιλές βοηθητικό πρόγραμμα εξόρυξης κρυπτογράφησης στον κόσμο και το πρώτο εξορύκτη κρυπτογράφησης IoT με πολλαπλά διακριτικά, χαμηλής κατανάλωσης ευρείας περιοχής δικτύου (LPWAN).

Το M2 είναι μια πλατφόρμα εξόρυξης που βασίζεται στην ιδέα ότι η εξόρυξη πρέπει να είναι απλή, προσβάσιμη σε όλους και να προσφέρει τα καλύτερα δυνατά κέρδη με τον μικρότερο κίνδυνο.

Το M2 είναι η επόμενη γενιά crypto-miners, που σκοπεύει να μετατρέψει τον υπολογιστή σας σε μηχανή εξόρυξης κρυπτονομισμάτων αυτοματοποιώντας πολύπλοκους υπολογισμούς εξόρυξης.

Το M2 Pro χρησιμοποιεί μια τεχνική εξόρυξης PoP (Απόδειξη Συμμετοχής) που επιτρέπει στα δεδομένα IoT να μετατρέπονται σε εμπορεύσιμο περιουσιακό στοιχείο.

Το σύστημα εξόρυξης πολλαπλών τόνων επιτρέπει στους ανθρακωρύχους να διαφοροποιούν τα χαρτοφυλάκια τους. Χρησιμοποιεί το LPWAN για να μειώσει την κατανάλωση ισχύος λειτουργίας και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Κορυφαία χαρακτηριστικά

 • Η αποκλειστική τεχνολογία ισχύος του MatchX για μείωση του ενεργειακού κόστους
 • Μοντέλο Απόδειξης Συμμετοχής (PoP) για εξόρυξη πολλαπλών διακριτικών
 • Συνδέστε και παίξτε τη ρύθμιση για να ξεκινήσει σε λίγα λεπτά

Η χρήση αυτής της μηχανής εξόρυξης δεν απαιτεί εμπειρία κωδικοποίησης και η σύνδεση με την εφαρμογή MXC DataDash είναι τόσο απλή όσο η σάρωση του κωδικού QR στο miner.

  10 καλύτερα C++ IDE για χρήση το 2022

Antminer S9 Bitcoin Miner

Το Antminer S9 είναι ο πιο πρόσφατος εξορύκτης ASIC (ολοκληρωμένο κύκλωμα για συγκεκριμένες εφαρμογές) της Bitmain σε μια μακρά σειρά εξορυκτών ASIC.

Σε σύγκριση με τους προηγούμενους εξορύκτες της σειράς S9, ο τελευταίος εξορύκτης της Bitmain υπόσχεται να είναι πιο αποτελεσματικός. Η Bitmain είναι γνωστή για την ανάπτυξη εξορύξεων υψηλής ποιότητας που δεν κάνουν συμβιβασμούς στην απόδοση.

Είναι ένα από τα πιο ισχυρά και παραγωγικά μηχανήματα εξόρυξης σήμερα.

Το S9 έχει σχεδιαστεί για όσους γνωρίζουν καλά τις ιδιαιτερότητες της εξόρυξης ή που θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο την επένδυσή τους στο mining. Το S9 έχει τη δυνατότητα να σας προσφέρει σημαντική απόδοση στην επένδυσή σας στην εξόρυξη.

Το Antminer S9 έχει μέγιστο ρυθμό κατακερματισμού 13,5 TH/s και μπορεί να ρυθμιστεί για εξόρυξη Bitcoin. Όταν λειτουργεί με κορυφαίες επιδόσεις, το Antminer S9 χρησιμοποιεί ισχύ 1323 W, καθιστώντας το μια από τις πιο ενεργειακά αποδοτικές συσκευές εξόρυξης Bitcoin στην αγορά.

Δεν υπάρχει ανάγκη για ξεχωριστή φιλοξενία ή σύστημα επειδή διαθέτει ενσωματωμένη πύλη διαχείρισης ιστού. Χρησιμοποιεί τον αλγόριθμο SHA-256 της Bitmain, ο οποίος είναι κατάλληλος για Bitcoin.

Το Bitmain Antminer S9 έχει τον ίδιο παράγοντα μορφής με το εξαιρετικά δημοφιλές Antminer S7 και έχει σχεδόν το ίδιο μέγεθος. Παρόλα αυτά, έχει περισσότερο από τριπλάσια ισχύ και απόδοση από το S7.

Υπάρχουν τρεις μοριοσανίδες που περιέχουν το τσιπ BM1387, το οποίο έχει μέγεθος τσιπ 16 nm και χρησιμοποιείται με διεπαφή Ethernet. Είναι ένας από τους πιο δυνατούς ήχους, με απόδοση 85 ντεσιμπέλ. Ως εκ τούτου, είναι καταλληλότερο για εκμεταλλεύσεις εξόρυξης και όχι για οικιακή χρήση.

QIO TECH Bitmain Antminer S19j pro 100th/s

Το QIO Antiminer έχει μέγιστο ρυθμό κατακερματισμού 100 TH και χρησιμοποιεί τον αλγόριθμο SHA-256. Το ποσοστό κατακερματισμού είναι τόσο υψηλό που ουσιαστικά εξασφαλίζει μεγάλο περιθώριο κέρδους.

Το Bitmain Antminer s19j Pro 104 Th χρησιμοποιεί πολλή ισχύ. Η μέγιστη κατανάλωση ισχύος του miner είναι 2950 Watt.

Έχει μέγιστο ρυθμό κατακερματισμού 100 TH και χρησιμοποιεί τον αλγόριθμο SHA-256 (μία από τις ασφαλέστερες μεθόδους κατακερματισμού στην αγορά εξόρυξης κρυπτονομισμάτων).

Το ποσοστό κατακερματισμού είναι τόσο υψηλό που ουσιαστικά εξασφαλίζει μεγάλο περιθώριο κέρδους. Το Bitmain Antminer s19j Pro 104 Th χρησιμοποιεί πολλή ισχύ. Η μέγιστη κατανάλωση ισχύος του miner είναι 2950 Watt.

Έχει μέγιστο ρυθμό κατακερματισμού 100 TH. Το ποσοστό κατακερματισμού είναι εξαιρετικά υψηλό, υποδηλώνοντας μεγαλύτερη συνέπεια στην παραγωγή Bitcoin.

Το miner είναι συμβατό με ASIC, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδό σας στην εξόρυξη όσο βρίσκεστε μακριά. Το miner έχει απόδοση 29 τοις εκατό, η οποία είναι μεγαλύτερη από άλλους εξορύκτες Bitcoin.

Με τόσο υψηλό ρυθμό κατακερματισμού και υψηλή κατανάλωση ενέργειας, θα περίμενε κανείς να είναι δυνατός. Ωστόσο, ο κατασκευαστής έχει δημιουργήσει φιλικό προς το περιβάλλον εξοπλισμό εξόρυξης με ένταση ήχου 75 ντεσιμπέλ.

Έχει διαστάσεις 22,44 x 16,93 x 12,44 ίντσες και ζυγίζει 13,2 κιλά. Το miner διαθέτει διεπαφή Ethernet και είναι απλό στη ρύθμιση.

Σημεία που πρέπει να έχετε υπόψη κατά την αγορά μιας μηχανής εξόρυξης

Για αρχάριους, η επιλογή της καλύτερης μηχανής εξόρυξης κρυπτονομισμάτων μπορεί να είναι δύσκολη υπόθεση. Οι ακόλουθες λίγες τεχνικές παράμετροι θα διευκόλυναν τη διαδικασία επιλογής της μηχανής εξόρυξης.

Μονάδα επεξεργασίας: Μια μονάδα επεξεργασίας γραφικών (GPU) ή μια κεντρική μονάδα επεξεργασίας (CPU) απαιτείται για τις περισσότερες εφαρμογές εξόρυξης. Η εξόρυξη GPU και CPU, από την άλλη πλευρά, δεν είναι πλέον τόσο οικονομικά αποδοτική όσο ήταν κάποτε λόγω του αυξημένου χρόνου και ενέργειας που απαιτείται για την εξόρυξη ενός νομίσματος.

Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε μια εγκατάσταση εξόρυξης ολοκληρωμένου κυκλώματος (ASIC) για συγκεκριμένο νόμισμα κρυπτονομισμάτων. Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε εξέδρες εξόρυξης πολλαπλών GPU, αλλά αυτές είναι σημαντικά λιγότερο υπολογιστικά ισχυρές από τις ASIC.

Κατακερματισμός: Η κατανόηση του ρυθμού κατακερματισμού ή του ρυθμού με τον οποίο ένα ASIC μπορεί να πραγματοποιήσει λειτουργίες εξόρυξης, είναι κρίσιμο κατά την επιλογή ενός ASIC. Θα εξορύξετε πιο γρήγορα εάν το ποσοστό κατακερματισμού σας είναι υψηλότερο, αλλά θα πληρώσετε περισσότερα προκαταβολικά. Σύμφωνα με έναν έρευναχρειάζονται 1.544 kWh για να πραγματοποιηθεί μια συναλλαγή Bitcoin, που ισοδυναμεί με περίπου 53 ημέρες ισχύος για το μέσο σπίτι των ΗΠΑ.

Ως αποτέλεσμα, η επιλογή μιας ενεργειακά αποδοτικής μηχανής εξόρυξης θα σας ωφελήσει μακροπρόθεσμα.

Άλλοι τεχνικοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη είναι ο αλγόριθμος SHA-256, η παραγωγή θερμότητας και θερμοκρασίας, τα επίπεδα θορύβου, η κερδοφορία, η εγγύηση κ.λπ.

συμπέρασμα

Το δικό σας σύστημα εξόρυξης είναι μια συλλογή εξειδικευμένου υλικού που πραγματοποιεί τους υπολογισμούς κατακερματισμού που απαιτούνται για την εξόρυξη bitcoin. Όσο πιο ισχυρό είναι το σύστημα εξόρυξής σας, τόσο πιο γρήγορα θα εξορύξει και θα κερδίσει κρυπτονομίσματα σε αντάλλαγμα.

Ωστόσο, επειδή η εξόρυξη είναι μια δαπανηρή προσπάθεια, είναι κρίσιμο να επιλέξετε μια μηχανή εξόρυξης που να είναι και οικονομικά αποδοτική και αποδοτική.