9 μετατροπείς PDF σε εικόνα (JPG/PNG) για χρήση το 2023

Είναι γνωστό ότι τα PDF δεν είναι οι πιο εύκολες μορφές για εργασία.

Συνήθως προορίζονται για προβολή από τον τελικό χρήστη, επομένως εάν έχετε ένα έγγραφο PDF που περιέχει στοιχεία που θέλετε να εξαγάγετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν μετατροπέα για να αλλάξετε τη μορφή αρχείου.

Ας υποθέσουμε ότι η μορφή PDF περιέχει εικόνες που θέλετε να εξαγάγετε. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι καλύτερο να το μετατρέψετε σε αρχείο εικόνας.

Η μετατροπή σε αρχείο εικόνας όπως JPG ή PNG μπορεί επίσης να βοηθήσει στην προβολή του περιεχομένου όταν δεν διαθέτετε το απαιτούμενο λογισμικό για να ανοίξετε αρχεία PDF στη συσκευή σας.

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα δούμε τους καλύτερους μετατροπείς PDF σε εικόνα εκεί έξω που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χωρίς να αντιμετωπίσετε κανέναν λόξυγκα.

Εξαγωγή εικόνων και μετατροπή PDF ολόκληρης της σελίδας

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η εξαγωγή εικόνων από ένα έγγραφο PDF μπορεί να είναι πολύ απαραίτητη, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Ίσως θέλετε να εξαγάγετε ένα συγκεκριμένο γραφικό, στιγμιότυπο οθόνης ή γράφημα από μια παρουσίαση.

Εναλλακτικά, μπορεί επίσης να θέλετε να μετατρέψετε μια ολόκληρη σελίδα από το PDF σε αρχείο εικόνας, όπως PNG ή JPG. Αυτό είναι ιδιαίτερα απαραίτητο όταν απαιτείται να ανεβάσετε κάτι σε έναν ιστότοπο (για παράδειγμα, μια πλατφόρμα κοινωνικών μέσων), αλλά δεν υποστηρίζουν αρχεία PDF.

Και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις, είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιήσετε έναν διαδικτυακό μετατροπέα PDF για να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη.

Διαβάστε επίσης: Καλύτεροι μετατροπείς PDF σε Word

Δύο διαφορετικοί τρόποι μετατροπής PDF σε εικόνα

Εάν δυσκολεύεστε να αντιμετωπίσετε αρχεία PDF, ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τα μετατρέψετε σε μορφή εικόνας.

#1. Μέσω του Adobe Acrobat για Web

Το Adobe Acrobat είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή για την προβολή αρχείων PDF καθώς και την εκτέλεση πολλών διαφορετικών εργασιών σε αυτό, όπως η μετατροπή του σε άλλη μορφή.

  5 Καλύτερο λογισμικό παρακολούθησης δικτύου SNMP που αναθεωρήθηκε το 2020

Το μόνο πρόβλημα εδώ είναι ότι θα χρειαστείτε την έκδοση Pro του Acrobat για να μετατρέψετε το PDF σας σε εικόνα. Εάν το έχετε ήδη, τότε μπορείτε να ανοίξετε το PDF σας και να κάνετε κλικ στο Αρχείο > Εξαγωγή σε > Εικόνα.

Μπορείτε να επιλέξετε από πολλές διαφορετικές μορφές εικόνας, οπότε κάντε κλικ σε αυτήν που θέλετε και είστε έτοιμοι.

#2. Μέσω Διαδικτυακών Εργαλείων

Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Adobe Acrobat, τότε υπάρχουν πολλοί διαδικτυακοί μετατροπείς που κάνουν τη δουλειά πολύ όμορφα. Προσωπικά, προτιμώ να χρησιμοποιώ ένα διαδικτυακό εργαλείο για αυτό γιατί ανοίγει επιπλέον επιλογές και προσαρμογές επίσης.

Με αυτά τα λόγια, ας μεταβούμε στη λίστα με τους καλύτερους διαδικτυακούς μετατροπείς για να μετατρέψετε τα PDF σας σε αρχεία εικόνας σε λίγο.

PDFtoPNG

Δεν μπορώ να σας πω πόσες φορές έχω χρησιμοποιήσει αυτό το δωρεάν διαδικτυακό εργαλείο μέχρι στιγμής και πάντα κάνει τη δουλειά για μένα. Το PDFtoPNG είναι ένας δωρεάν διαδικτυακός μετατροπέας PDF που θα σας επιτρέψει να μετατρέψετε το PDF σας σε μορφή PNG αμέσως.

Εξασφαλίζει ότι η έξοδος θα είναι εξαιρετικής ποιότητας και μεγέθους. Μπορείτε να ανεβάσετε έως και 20 αρχεία PDF με μία κίνηση και μόλις ολοκληρωθεί η μετατροπή, μπορείτε να τα κατεβάσετε ως ZIP ή ένα προς ένα, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Διαθέτει επίσης επιλογές μετατροπής σε άλλες μορφές, συμπεριλαμβανομένου του PDF σε JPG.

Smallpdf

Χρειάζονται μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί η μετατροπή χρησιμοποιώντας το Smallpdf. Είναι μια άλλη πολύ χρήσιμη λύση που ταιριάζει στις ανάγκες μετατροπής σας και δεν έχει κανένα όριο μεγέθους αρχείου. Στην πραγματικότητα, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε χωρίς να εγγραφείτε για λογαριασμό.

Εκτός από τη μετατροπή ολόκληρου του εγγράφου PDF σε μορφή εικόνας, έχει επίσης μια ξεχωριστή δυνατότητα εξαγωγής εικόνων εάν θέλετε να τραβήξετε μόνο τις εικόνες από αυτό.

Η μετατροπή αρχείων με Smallpdf είναι εξαιρετικά ασφαλής, χάρη στην υιοθέτηση μιας σύνδεσης SSL. Διαγράφει όλα τα αρχεία μέσα σε μια ώρα από τη μετατροπή.

  Αυξήστε τη δημιουργικότητα των ομάδων με αυτά τα 10 εργαλεία καταιγισμού ιδεών

Adobe Acrobat

Εάν έχετε λογαριασμό στις υπηρεσίες της Adobe, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την έκδοση web του Adobe Acrobat για να μετατρέψετε εύκολα τα PDF σας σε μορφές JPG, PNG και TIFF.

Κατά τη μετατροπή, μπορείτε να επιλέξετε την ποιότητα εικόνας για την έξοδο. Μετά τη δοκιμή του, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ολοκληρώνει τη μετατροπή μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Εάν το PDF σας έχει πολλές σελίδες, παρέχει ένα αρχείο ZIP για καλύτερη οργάνωση.

iLovePDF

Μπορείτε να μετατρέψετε τα PDF σας σε αρχεία εικόνας ή να εξαγάγετε εικόνες από αυτά χωρίς προβλήματα με τη βοήθεια του iLovePDF. Είναι ένα δωρεάν εργαλείο που έχει απλή διεπαφή και κάνει ακριβώς αυτό που χρειάζεται.

Μπορείτε είτε να ανεβάσετε τα αρχεία PDF είτε να τα σύρετε και να τα αποθέσετε σε αυτό για να ξεκινήσετε τη μετατροπή. Σας δίνει επίσης την επιλογή να εισάγετε αρχεία από το Dropbox ή το Google Drive.

PDFtoImage

Εάν έχετε έναν τόνο αρχείων PDF που θέλετε να μετατρέψετε σε διαφορετικές μορφές εικόνας, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PDFtoImage για αυτό.

Παρέχει μια δέσμη διαφορετικών επιλογών μορφής, όπως:

Επιτρέπει μαζική μετατροπή για αρχεία έως 200 MB συνολικά. Το εργαλείο είναι εντελώς δωρεάν στη χρήση και κάνει τη δουλειά πολύ γρήγορα.

Μετατροπέας PDF

Μεταξύ των πολλών εργαλείων που παρέχει αυτός ο ιστότοπος, υπάρχει ο Μετατροπέας PDF που σας επιτρέπει να μετατρέπετε τα PDF σας σε εικόνες δωρεάν. Ο χρόνος διεκπεραίωσης αυτού του εργαλείου είναι μόλις λίγα δευτερόλεπτα και μπορείτε να περιμένετε να έχετε πάντα αποτελέσματα υψηλής ποιότητας.

Εκτός από τις μετατροπές, προσφέρει διάφορα άλλα εργαλεία που σας επιτρέπουν να επεξεργαστείτε το PDF με διαχωρισμό, συγχώνευση, συμπίεση, περιστροφή και άλλα.

Αυτό το εργαλείο χρησιμοποιεί τεχνολογία κρυπτογράφησης 256-bit, έτσι ώστε οι πληροφορίες σας να είναι ασφαλείς ανά πάσα στιγμή.

PDF2JPG

Θα χαρείτε να χρησιμοποιήσετε το PDF2JPG γιατί όχι μόνο είναι δωρεάν στη χρήση, αλλά φυτεύει και ένα δέντρο για κάθε 50.000 μετατροπές PDF σε JPG.

Δεν απαιτεί εγκατάσταση ή πρόσθετα βήματα. Απλώς κατευθυνθείτε στον ιστότοπό τους και ανεβάστε τα αρχεία PDF για να τα μετατρέψετε σε εικόνες. Επιστρέφει τα αποτελέσματα σε ένα βολικό αρχείο ZIP και μπορείτε να απολαύσετε το πλεονέκτημα ότι δεν έχετε υδατογράφημα σε αυτά.

  Γιατί πρέπει να αποφορτώσετε τις εφαρμογές σας για iPhone και iPad

Εργαλεία PDF24

Γεμάτο με ένα σωρό χρήσιμες λειτουργίες, το PDF24 Tools διαθέτει μια φιλική προς το χρήστη εφαρμογή web που σας επιτρέπει να μετατρέψετε τα PDF σας.

Λειτουργεί σε όλες τις συσκευές και τα λειτουργικά συστήματα και διαθέτει χαρακτηριστικά όπως:

  • Αυτόματη διαγραφή αρχείων
  • Βασισμένο σε πρόγραμμα περιήγησης
  • Ρυθμιζόμενη ποιότητα και DPI για τα καλύτερα αποτελέσματα
  • Υποστήριξη μορφών PNG και JPG

Αυτό το εργαλείο είναι εύκολο στη χρήση και δεν καταναλώνει πολύ χρόνο για να ολοκληρώσετε τις μετατροπές.

Ζαμζάρ

Βαθμολογήθηκε με 4,5/5 στο TrustPilot και αξιόπιστο από υπαλλήλους της Amazon και της Google, το Zamzar έχει μετατρέψει πάνω από 500 εκατομμύρια αρχεία από την κυκλοφορία του. Αυτό το στατιστικό είναι αρκετό για να γνωρίζετε τις δυνατότητες αυτού του εργαλείου.

Επιτρέπει μέγιστο μέγεθος αρχείου 50 MB και ακολουθεί μια πολύ αυστηρή πολιτική ασφαλείας για την προστασία των πληροφοριών σας. Μπορείτε να περιμένετε να ολοκληρωθούν οι μετατροπές μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από το χρόνο αναμονής.

Επίσης, αυτό είναι ένα άλλο εργαλείο που φυτεύει ένα δέντρο για ορισμένο αριθμό μετατροπών που γίνονται. Πιστεύω ότι περισσότερα τέτοια εργαλεία με αυτή τη νοοτροπία θα είναι πολύ χρήσιμα για τον πλανήτη. Η χρήση τους σας δίνει πραγματικά μια αίσθηση ολοκλήρωσης επειδή, κατά κάποιον τρόπο, κάνετε μια καλή πράξη έμμεσα.

Όχι μόνο αυτό, αλλά αν είστε κάποιος που υποστηρίζει φιλανθρωπικά ιδρύματα ολόψυχα, τότε το Zamzar μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας για μετατροπές PDF επειδή δωρίζει το 2% των κερδών του σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Η ευκολία χρήσης, η βασισμένη στο cloud και η αποκλειστική υποστήριξη είναι μερικοί από τους πολλούς άλλους λόγους για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη λύση.

Τελικές Λέξεις

Ανεξάρτητα από τον λόγο για τον οποίο μετατρέπετε ένα PDF σε αρχείο εικόνας, οι παραπάνω μετατροπείς κάνουν καταπληκτική δουλειά. Είναι όλα δωρεάν στη χρήση και δεν απαιτούν εγκατάσταση ή εγγραφή.

Στη συνέχεια, ελέγξτε αυτά τα δωρεάν εργαλεία για τη μετατροπή JPG σε PNG.