9 Λύσεις ομιλίας σε κείμενο για προσωπική και επαγγελματική χρήση

Οι λύσεις ομιλίας σε κείμενο γίνονται δημοφιλείς, ειδικά μετά την εμφάνιση υπηρεσιών φωνητικής αναζήτησης όπως η Alexa.

Αυτές οι λύσεις φέρνουν περισσότερη αποτελεσματικότητα στο τραπέζι τόσο για ιδιώτες όσο και για επιχειρήσεις.

Στην πραγματικότητα, το γράψιμο είναι ένα ουσιαστικό έργο που πρέπει να κάνει ο καθένας στην επαγγελματική του σταδιοδρομία, είτε πρόκειται για σύνταξη email, ανάρτηση ιστολογίου, ενημερωτικά δελτία και μυθιστορήματα για την προετοιμασία παρουσιάσεων, την τεκμηρίωση ιδεών, τη λήψη σημειώσεων και οτιδήποτε άλλο.

Ακόμα κι αν πληκτρολογείτε πιο γρήγορα, αυτή η ταχύτητα εξακολουθεί να είναι μικρότερη από την ταχύτητα ενώ μιλάτε. Το θέμα είναι ότι η φυσική γραφή είναι πολύ πιο αργή από την πραγματική ταχύτητα επεξεργασίας του εγκεφάλου σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο για να πληκτρολογήσετε πράγματα.

Σε αυτήν την εποχή του αυτοματισμού, είναι δυνατό να πληκτρολογείτε με τη φωνή σας χωρίς να εμπλέκονται τα χέρια σας.

Ναι, αυτό είναι αλήθεια, και αυτή η τεχνολογία είναι λογισμικό Speech to Text.

Σας βοηθά να πληκτρολογείτε πιο γρήγορα χρησιμοποιώντας τη φωνή σας, να επιταχύνετε τη ροή εργασίας σας, να βελτιώσετε την αποτελεσματικότητά σας και να ξεκουράζετε τα χέρια σας.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσω μερικά πράγματα σχετικά με το λογισμικό Speech to Text και πώς μπορεί να σας ωφελήσει.

Τι είναι το λογισμικό ομιλίας σε κείμενο;

Το λογισμικό Speech to Text είναι ένα εργαλείο που αξιοποιεί την τεχνολογία αναγνώρισης ομιλίας και στη συνέχεια μετατρέπει τις λέξεις που εκφωνείτε σε γραπτό κείμενο.

Αυτές οι λύσεις είναι εμπλουτισμένες με σύγχρονες τεχνολογίες όπως η μηχανική μάθηση και η τεχνητή νοημοσύνη για τον εντοπισμό της ανθρώπινης ομιλίας και την κατανόηση της επεξεργασίας τους σε ακριβείς λέξεις.

Πολλές λύσεις ομιλίας σε κείμενο υποστηρίζουν επίσης πολλές γλώσσες που ομιλούνται παγκοσμίως και δεν περιορίζονται μόνο στα αγγλικά. Και υποστηρίζουν επίσης διαφορετικές εισόδους ήχου, όπως μικρόφωνα και αποθηκευμένα αρχεία στον υπολογιστή ή στο cloud.

Γιατί χρειάζεστε λύση από ομιλία σε κείμενο;

Το λογισμικό αναγνώρισης ομιλίας στοχεύει στο να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη είτε είστε συγγραφέας, είτε μοναχικός επιχειρηματίας είτε ιδιοκτήτης επιχείρησης.

Εάν εκτελείτε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες μόνοι σας, μπορεί να μην βρείτε χρόνο για να γράψετε τις ιδέες σας. Αυτή τη στιγμή, αυτό το λογισμικό θα σας βοηθήσει πολλούς. Ή, εάν διευθύνετε μια επιχείρηση και θέλετε να αυξήσετε την οργανωτική αποτελεσματικότητα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το λογισμικό.

Λειτουργεί για όλους και σας επιτρέπει να κάνετε πολλές εργασίες. Δεν χρειάζεται πλέον να χτυπάτε τα δάχτυλά σας στο πληκτρολόγιό σας με οργή. το μόνο που χρειάζεται είναι η φωνή σου.

Υπάρχουν πολλά οφέλη από τη χρήση λογισμικού ομιλίας σε κείμενο, όπως:

Κερδίζει χρόνο

Όταν έχεις πολλά πράγματα στο πιάτο σου και μετά βίας προλαβαίνεις να γράψεις τα πάντα, μπορεί να χάσεις ενδιαφέρουσες ιδέες που σου χτυπούν την πόρτα εκείνη την ώρα.

Σε αυτό το σενάριο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα λογισμικό ομιλίας σε κείμενο για να πληκτρολογήσετε τις εξαιρετικές ιδέες σας καταγράφοντας τη φωνή σας. Μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε χρόνο όταν η ταχύτητα πληκτρολόγησης δεν είναι τόσο γρήγορη και πρέπει να ολοκληρώσετε ένα μεγάλο έγγραφο το νωρίτερο.

Αυξάνει την αποτελεσματικότητα

Χρησιμοποιώντας λογισμικό ομιλίας σε κείμενο, μπορείτε να αυξήσετε την οργανωτική σας αποτελεσματικότητα επιταχύνοντας τη ροή εργασιών σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τις παρουσιάσεις, την τεκμηρίωσή σας κ.λπ. που κατά τα άλλα χρειάζονται πολύ χρόνο όταν πληκτρολογείτε με το χέρι.

Ευλογία για άτομα με ειδικές ανάγκες

Εάν κάποιος στην ομάδα σας έχει ορισμένες σωματικές αναπηρίες ή προβλήματα προσβασιμότητας, το λογισμικό ομιλίας σε κείμενο είναι εξαιρετικά χρήσιμο γι ‘αυτούς. Μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να έχουν δυσκολίες στη χρήση των χεριών τους λόγω τραύματος, δυσλεξίας ή άλλων αναπηριών που τους περιορίζουν από τη χρήση συμβατικών συσκευών εισόδου.

Μπορούν να σχεδιάσουν ό,τι θέλουν χρησιμοποιώντας τη φωνή τους χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιούν πληκτρολόγιο. Επιπλέον, ο καθένας μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να ξεκουράσει λίγο τα χέρια του, ειδικά σε όσους έχουν βαρεθεί να γράφουν όλη μέρα.

Τώρα, ας συζητήσουμε μερικά από τα καλύτερα λογισμικά ομιλίας σε κείμενο στην αγορά που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε όλα αυτά τα οφέλη.

Αρχικά, ας διερευνήσουμε για προσωπική χρήση.

Nuance Dragon

Βάλτε τα λόγια σας να δουλέψουν με τη βοήθεια του AI-powered Αναγνώριση ομιλίας Dargon λύσεις και εξουσιοδοτήστε τους υπαλλήλους σας να δημιουργήσουν τεκμηρίωση υψηλής ποιότητας.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις Dragon Professional Individ για να δημιουργήσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, φόρμες, αναφορές και πολλά άλλα μέσω της φωνής σας. Διαθέτει τη μηχανή ομιλίας τελευταίας γενιάς που μεταγράφει και υπαγορεύει ταχύτερα με ακρίβεια, ώστε να μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο στην τεκμηρίωση και να τον αφιερώσετε σε άλλες σημαντικές δραστηριότητες. Θα σας βοηθήσει επίσης να προσαρμόσετε τον τρόπο που εργάζεστε για πιο σημαντικά κέρδη.

Οι κανόνες έξυπνης μορφής προσαρμόζονται αυτόματα κατά τη σύνταξη συντομογραφιών, αριθμών τηλεφώνου, ημερομηνίες και πολλά άλλα. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε υπογράμμιση ή έντονη γραφή φωνητικά. Επιπλέον, μπορείτε να εισάγετε-εξάγετε προσαρμοσμένες λίστες για ακρωνύμια ή άλλη ορολογία και να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες φωνητικές εντολές και μακροεντολές εξοικονόμησης χρόνου. Το εργαλείο θα σας επιτρέψει επίσης να κάνετε μεταγραφή από .wav, .wma, .dss, .ds2, .mp3 και .m4a.

  Πώς να διαγράψετε μια λίστα αναπαραγωγής στο Spotify

Για να χρησιμοποιήσετε το Dragon Speech Recognition, πρέπει να έχετε τουλάχιστον 4 GB RAM, επεξεργαστή Intel ή AMD, ελεύθερο χώρο 8 GB στον σκληρό δίσκο και λειτουργικό σύστημα Windows 7 ή μεταγενέστερο. Αποκτήστε την έκδοση για κινητά για να δημιουργήσετε έγγραφα, να τα επεξεργαστείτε, να τα μοιραστείτε και να τα μορφοποιήσετε από την κινητή συσκευή σας.

Είτε επισκέπτεστε έναν πελάτη στο τοπικό καφενείο ή στο χώρο εργασίας, η έκδοση για κινητά θα είναι μαζί σας όπου κι αν πάτε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να λάβετε την ίδια λύση στην κινητή συσκευή σας με 99% ακρίβεια και χωρίς όρια λέξεων. Για την ασφάλεια των δεδομένων, οι λύσεις cloud του Dragon Anywhere Mobile διατηρούν χρόνο λειτουργίας 99,5% και λειτουργούν σε γεωγραφικά διασκορπισμένα κέντρα δεδομένων που φιλοξενούνται στο MS Azure, μια υποδομή φιλοξενίας με πιστοποίηση HITRUST CSF.

Όλα τα δεδομένα είναι κρυπτογραφημένα με κρυπτογράφηση 256-bit και έχετε απαράμιλλη ευελιξία, ακρίβεια και ταχύτητα. Ενισχύστε την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας με ένα ελάχιστο πρόγραμμα συνδρομής 500 $ και λάβετε εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Εάν επιλέξετε μια έκδοση για κινητά, μπορείτε να κάνετε ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή μιας εβδομάδας και να συνεχίσετε τη συνδρομή στα 15 $/μήνα.

Υπαγόρευση

Εξερευνήστε τον μαγικό κόσμο της αναγνώρισης ταχύτητας ενώ γράφετε email ή άλλα έγγραφα χρησιμοποιώντας Υπαγόρευση. Μεταγράφει την ομιλία σε κείμενο με ακρίβεια σε πραγματικό χρόνο και λειτουργεί απευθείας στο Google Chrome.

Μπορείτε εύκολα να προσθέσετε παραγράφους, smileys, σημεία στίξης και ειδικούς χαρακτήρες χρησιμοποιώντας τις φωνητικές εντολές του. Περιλαμβάνει επίσης πολλές φράσεις που σας βοηθούν να εκτελέσετε ορισμένες χρήσιμες εντολές. Αυτή η ηλεκτρονική εφαρμογή αποθηκεύει κείμενα στο πρόγραμμα περιήγησης. Ως εκ τούτου, τίποτα δεν μεταφορτώνεται σε κανέναν ιστότοπο.

Για παράδειγμα, εάν θέλετε να εισαγάγετε ένα smiley, μπορείτε να πείτε αυτές τις λέξεις σε απλά αγγλικά “Smiling Face”. Η υπαγόρευση μπορεί επίσης να αναγνωρίσει εκατοντάδες γλώσσες και διαλέκτους και να τις μεταγράψει εύκολα. Εκτός από τα αγγλικά, υποστηρίζει γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών όπως ισπανικά, γαλλικά, πορτογαλικά, ιταλικά, χίντι κ.λπ.

Επιπλέον, το Dictation χρησιμοποιεί την Αναγνώριση ομιλίας Google για τη μεταγραφή προφορικών λέξεων σε γραπτό κείμενο. Στην πραγματικότητα, αποθηκεύει τα κείμενα κάτω από τον επεξεργαστή κειμένου του με πλούσιες επιλογές μορφοποίησης. Μπορείτε να αντιγράψετε ανώδυνα, να κάνετε tweet, να δημοσιεύσετε, να αποθηκεύσετε το κείμενο ως απλό κείμενο, να το παίξετε ως ομιλία, να εκτυπώσετε τα κείμενα ή να στείλετε email.

SpeechTexter

Ξεκινήστε να υπαγορεύετε με SpeechTexter και μετατρέψτε τη φωνή σας σε λέξεις χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι μια ΔΩΡΕΑΝ πολύγλωσση εφαρμογή ομιλίας σε κείμενο που στοχεύει να σας βοηθήσει στη μεταγραφή οποιωνδήποτε εγγράφων, αναφορών, βιβλίων, αναρτήσεων ιστολογίου κ.λπ., χρησιμοποιώντας μόνο τη φωνή σας.

Το προσαρμοσμένο λεξικό του σάς επιτρέπει να προσθέτετε σύντομες εντολές εάν θέλετε να εισαγάγετε δεδομένα που χρησιμοποιούνται συνήθως, όπως διευθύνσεις, αριθμούς τηλεφώνου, σημεία στίξης και ούτω καθεξής.

Το πρόγραμμα περιήγησης Chrome υποστηρίζει αυτήν την τεχνολογία εφαρμογής για επιτραπέζιους υπολογιστές μαζί με λειτουργικό σύστημα Android για smartphone. Δεν έχει εφαρμοστεί ακόμη για άλλα προγράμματα περιήγησης που περιλαμβάνουν το Chrome σε κινητά. Το SpeechTexter είναι ιδανικό για συγγραφείς, bloggers, δασκάλους, φοιτητές, δημοσιογράφους κ.λπ., από όλο τον κόσμο.

Η εφαρμογή προσφέρει πάνω από 90% ακρίβεια γενικά και ακόμη και 95% ακρίβεια για τα Αγγλικά των ΗΠΑ. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για να μάθετε πώς να προφέρετε ορισμένες λέξεις σε μια ξένη γλώσσα ενώ αναπτύσσετε ευχέρεια στην ομιλία.

Οι δυνατότητες που περιλαμβάνονται στο SpeechTexter είναι η συνεχής, ισχυρή αναγνώριση ομιλίας σε πραγματικό χρόνο, ένα προσαρμοσμένο λεξικό με προσαρμοσμένες εντολές και 60+ υποστηριζόμενες γλώσσες. Μερικές από αυτές τις γλώσσες περιλαμβάνουν τα αραβικά, τα βουλγαρικά, τα κινέζικα, τα δανικά, τα αγγλικά, τα γερμανικά, τα γαλλικά, τα χίντι, τα ιαπωνικά, τα κορεάτικα, τα πολωνικά, τα ρωσικά, τα ισπανικά, τα ταμίλ, τα ουρντού, τα ζουλού και πολλές άλλες.

Ομιλίες

Δοκιμασμένο σε μάχη για χρόνια, Ομιλίες το εμπιστεύονται χιλιάδες και εκατομμύρια bloggers, συγγραφείς, στοχαστές, οδηγοί και άνθρωποι που προτιμούν την εύκολη και γρήγορη πληκτρολόγηση. Κάνει τη ζωή σας εύκολη καθώς δεν χρειάζεται πια να δυσκολεύεστε να γράφετε μεγάλα κείμενα.

Το Speechnotes δεν σταματά ποτέ να ακούει ενώ κάνει διαλείμματα για να σκεφτεί ή να αναπνεύσει, σε αντίθεση με άλλες λύσεις ομιλίας σε κείμενο. Περιλαμβάνει ένα ενσωματωμένο πληκτρολόγιο που έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη διαδικασία γραφής πιο γρήγορη με εύκολη υπαγόρευση και πάτημα για σύμβολα και σημεία στίξης.

Αυτό το σημειωματάριο με δυνατότητα ομιλίας ενισχύει τη δημιουργικότητα και τις ιδέες σας με λειτουργίες όπως το προαιρετικό αντίγραφο ασφαλείας του Google Drive, ώστε να μην χάνετε σημειώσεις. Προσφέρει υψηλότερα επίπεδα ακρίβειας ενσωματώνοντας την Αναγνώριση ομιλίας Google και μπορείτε να απολαμβάνετε τη σφράγιση με 1 πάτημα της υπάρχουσας ημερομηνίας ή ώρας.

Λειτουργεί απευθείας στο διαδίκτυο στο πρόγραμμα περιήγησής σας Google Chrome, επομένως δεν απαιτείται εγκατάσταση ή λήψη. Η λύση μπορεί να εκτελεστεί σε επιτραπέζιο υπολογιστή, υπολογιστή, Chromebook και φορητό υπολογιστή. Επιπλέον, το Speechnotess μειώνει τα ορθογραφικά λάθη και τα τυπογραφικά λάθη και μπορείτε να μοιραστείτε το έγγραφο ή να τα εξαγάγετε και να τα εκτυπώσετε με ένα μόνο πάτημα.

  Πώς να ανακαλέσετε ένα email στο Gmail

Άλλες λειτουργίες που περιλαμβάνονται σε αυτό είναι η αυτόματη χρήση κεφαλαίων και η απόσταση, η αυτόματη αποθήκευση, η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας μονάδας δίσκου, οι επεξεργασίες κειμένου κατά την υπαγόρευση, η ταυτόχρονη φωνητική πληκτρολόγηση, τα γραφικά στοιχεία για μεταγραφή με 1 κλικ και τα διασκεδαστικά emoji. Αναγνωρίζει επίσης πολλαπλές λεκτικές εντολές όπως νέα γραμμή, σημεία στίξης κ.λπ.

Θα λάβετε 10 επεξεργάσιμα πλήκτρα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εισαγάγετε οποιοδήποτε κείμενο και αυτό το εργαλείο είναι επίσης εξαιρετικό για κοινά κείμενα, διευθύνσεις, email, φράσεις, χαιρετισμούς κ.λπ., που χρησιμοποιείτε συχνά, ώστε να μην χρειάζεται να τα πληκτρολογείτε ξανά κάθε φορά.

Εκτιμούν το απόρρητο των χρηστών και, ως εκ τούτου, δεν αποθηκεύουν ποτέ τα δεδομένα σας ούτε τα μοιράζονται με τρίτα μέρη. Καθώς η λύση χρησιμοποιεί μηχανές ομιλίας σε κείμενο από την Google, μόνο σχετικά δεδομένα πηγαίνουν σε αυτές. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα προαιρετικό Google OAuth για να ανεβάσετε αρχεία στο Google Drive σας.

Και, τα ακόλουθα είναι καλά για τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν ισχυρές εφαρμογές. όλα τροφοδοτούνται από AI.

Βίδρα

Δημιουργήστε πλούσιες σημειώσεις με τη βοήθεια του Otter για τις συναντήσεις, τις διαλέξεις, τις συνεντεύξεις και άλλες βασικές φωνητικές συνομιλίες σας. Αυτός ο βοηθός με τεχνητή νοημοσύνη βοηθά επίσης οργανισμούς και ομάδες να μεταγράφουν σημαντικές συνομιλίες, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλες ή μικρές είναι.

Η νέα τους έκδοση Otter 2.0, φέρνει περισσότερη λειτουργικότητα και βοηθά στη βελτίωση της παραγωγικότητας και της συνεργασίας. Επίσης, το Επιχειρηματικό τους σχέδιο έχει δυνατότητες προσαρμοσμένες στα μέτρα σας, ειδικά για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ακόμη και επιχειρήσεις. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να ηχογραφήσετε τη φωνή και να την ελέγξετε σε πραγματικό χρόνο. Και στη συνέχεια, είστε ελεύθεροι να αναζητήσετε, να παίξετε, να οργανώσετε, να επεξεργαστείτε και να μοιραστείτε τις συνομιλίες από τη συσκευή της επιλογής σας.

Μπορείτε να ηχογραφήσετε συνομιλίες απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού ή στο smartphone σας. Το Otter σάς παρέχει επίσης την ευελιξία εισαγωγής και συγχρονισμού των εγγραφών από άλλες υπηρεσίες και μπορείτε να το ενσωματώσετε και με το Zoom.

Έχετε τη δυνατότητα ζωντανής μεταγραφής για ροή μεταγραφών σε πραγματικό χρόνο και συμπεριλάβετε εμπλουτισμένα κείμενα, εικόνες, ήχο, φράσεις κλειδιά και αναγνωριστικό ομιλητή μέσα σε λίγα λεπτά. Μπορείτε να εξάγετε φωνητικές σημειώσεις και να ενημερώνετε άλλους, ώστε όλοι να μπορούν να βρίσκονται στην ίδια σελίδα. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ομάδες και να προσκαλέσετε συνεργάτες στα έργα και να τα οργανώσετε αποτελεσματικά.

Το Otter εξοικονομεί χρήματα και χρόνο, επιτρέποντάς σας να μεταγράψετε άμεσα, να ηχογραφήσετε και να αναζητήσετε πράγματα που χρειάζεστε πιο γρήγορα. Σας επιτρέπει να μεταβείτε από τις λέξεις-κλειδιά σύνοψης για να προβάλετε παρουσίες στις σημειώσεις σας, να αναζητήσετε γρήγορα, να επιταχύνετε την αναπαραγωγή, να παραλείψετε τη σίγαση και να περάσετε τις μεγάλες εγγραφές και πολλά άλλα.

Το Ambient Voice Intelligence εξουσιοδοτεί τον Otter και αυτός είναι ο λόγος που ο Otter μαθαίνει κάθε μέρα και γίνεται πιο έξυπνος. Μπορείτε να εκπαιδεύσετε την Otter να αναγνωρίζει φωνές, να σας βοηθήσει να συνεργαστείτε και να εργαστείτε πιο έξυπνα και να μάθετε ειδικές φράσεις ή ορολογίες.

Το βασικό πρόγραμμα της Otter είναι ΔΩΡΕΑΝ και λαμβάνετε 600 λεπτά όριο μεταγραφής μηνιαίως με 40 λεπτά μεταγραφής/συνομιλίας. Τα προγράμματα επί πληρωμή ξεκινούν από 8,33 $ ΗΠΑ/μήνα για 6.000 λεπτά μηνιαίου ορίου μεταγραφής και 4 ώρες μεταγραφής/συνομιλίας.

Rev.ai

Rev.ai είναι μια εξαιρετική εφαρμογή ζωντανής ροής ομιλίας σε κείμενο που υποστηρίζεται από το κορυφαίο API αναγνώρισης ομιλίας στον κόσμο. Απλώς ενεργοποιήστε το μικρόφωνό σας και αρχίστε να μιλάτε για να μετατρέψετε τη φωνή σας σε κείμενο.

grtechpc.org Αναγνώστες Αποκτήστε ΕΚΠΤΩΣΗ 10% στο Rev.

Βοηθά τις εταιρείες ψυχαγωγίας και πολυμέσων να ενισχύσουν την προσβασιμότητα όλου του περιεχομένου ζωντανής μετάδοσης/ιστού που οργανώνουν. Το Rev.ai βοηθά επίσης τα εκπαιδευτικά ιδρύματα να αυξήσουν την εμβέλεια των διαλέξεων, των εκδηλώσεων και των διαδικτυακών σεμιναρίων τους με ζωντανή ροή.

Μπορείτε επίσης να μεταγράψετε κλήσεις για να εκπαιδεύσετε τους αντιπροσώπους πωλήσεων ή υποστήριξης και να μεταγράψετε συσκέψεις και εκδηλώσεις σε πραγματικό χρόνο. Το αγγλικό μοντέλο τους καλύπτει όλες τις κορυφαίες αγγλικές προφορές από όλο τον κόσμο, εξαλείφοντας την ανάγκη να πληρώσετε επιπλέον ή να αλλάξετε μοντέλα για να καταγράψετε διαφορετικές συνομιλίες και ηχεία. Επιπλέον, πρόκειται να προσθέσουν περισσότερες γλώσσες τις επόμενες ημέρες.

Με το Rev.ai, λαμβάνετε υπότιτλους σε πραγματικό χρόνο και περιορισμένες καθυστερήσεις. Χρησιμοποιούν τη γλώσσα φυσικής επεξεργασίας (NPL) για να δημιουργήσουν μεταγραφές υψηλής ακρίβειας που είναι αναγνώσιμες, με επίγνωση του περιβάλλοντος και με πλήρη στίξη. Μοιραστείτε ορολογία συγκεκριμένης βιομηχανίας, μοναδικά ονόματα κ.λπ., για να ενισχύσετε την ακρίβεια μεταγραφής.

Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε περίπου 600 προσβλητικές λέξεις γρήγορα από τους υπότιτλους σας. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε γραμματόσημα για να δείτε τους χρόνους έναρξης και λήξης κάθε λέξης. Το Rev.ai υποστηρίζει πολλαπλά πρωτόκολλα ροής, συμπεριλαμβανομένων των RTMPS και WebSocket.

Όλες αυτές οι επιλογές ομιλίας σε κείμενο είναι εξαιρετικές για προσωπική χρήση και λειτουργούν ακόμη και για επιχειρήσεις. Τώρα, ας μάθουμε μερικές ακόμη επιλογές API, αν θέλετε να δημιουργήσετε εκπληκτικά προϊόντα ομιλίας σε κείμενο για την επιχείρησή σας.

  Πώς συγκρίνεται το iPad Pro 2020 της Apple με το Trackpad Mac του 1994

Google Cloud

Μετατρέψτε τη φωνή σας σε κείμενο με ακρίβεια χρησιμοποιώντας ένα ισχυρό API που έχει δημιουργηθεί με τις τεχνολογίες AI που υποστηρίζονται από Google. Σας επιτρέπει να μεταγράψετε το υλικό σας που είναι αποθηκευμένο σε αρχεία ή σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε να προσφέρετε μια εξαιρετική εμπειρία χρήστη μέσω φωνητικών εντολών χρησιμοποιώντας αυτήν τη λύση.

Εκτός από αυτό, μπορείτε να αποκτήσετε βαθιές γνώσεις σχετικά με την αλληλεπίδραση με τους πελάτες για να βελτιώσετε την υπηρεσία σας. Αποκτήστε ακρίβεια ανώτατου επιπέδου εφαρμόζοντας τους πιο εξελιγμένους αλγόριθμους βαθιάς μάθησης και νευρωνικών δικτύων της Google για αυτόματη αναγνώριση ομιλίας (ASR).

Ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται οι χρήστες σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους παγκοσμίως με μια λύση αναγνώρισης φωνής που υποστηρίζει 125+ γλώσσες και τις παραλλαγές τους. Μπορείτε να αναπτύξετε τη λύση όπου θέλετε στο cloud χρησιμοποιώντας το API ή το Speech-to-Text On-Prem για να αναπτύξετε εσωτερική εγκατάσταση.

Μπορείτε να ενσωματώσετε εύκολα τη μεταγραφή ομιλίας στις εφαρμογές σας χρησιμοποιώντας το Speech-to-Text API. Έχετε δύο επιλογές για να ηχογραφήσετε τη φωνή σας, είτε χρησιμοποιώντας μικρόφωνο είτε ανεβάζοντας ένα αρχείο που είναι αποθηκευμένο στη συσκευή σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε τη γλώσσα και να ξεκινήσετε τη μεταγραφή.

Μπορείτε να επωφεληθείτε από λειτουργίες όπως η προσαρμογή ομιλίας που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε την αναγνώριση ομιλίας για να μεταγράψετε σπάνιες λέξεις και λέξεις για συγκεκριμένο τομέα παρέχοντας κάποιες συμβουλές και ενισχύοντας την ακρίβεια. Μπορείτε να μετατρέψετε τους προφορικούς αριθμούς αυτόματα σε διευθύνσεις, νομίσματα, έτη κ.λπ.

Επιλέξτε από πολλά εκπαιδευμένα μοντέλα που είναι διαθέσιμα για τηλεφωνικές κλήσεις και φωνητικό έλεγχο και βελτιστοποιήστε τη μεταγραφή βίντεο για να καλύψετε τις ανάγκες ποιότητας του συγκεκριμένου τομέα. Λάβετε έξοδο αναγνώρισης ομιλίας σε πραγματικό χρόνο καθώς το API σας επεξεργάζεται την παρεχόμενη είσοδο ήχου από μικρόφωνα ή προηχογραφημένα αρχεία.

IBM Watson

της IBM Watson Ομιλία σε κείμενο είναι μια προηγμένη λύση αναγνώρισης και μεταγραφής ομιλίας που υποστηρίζεται από AI. Επιτρέπει την ακριβή και γρήγορη μεταγραφή σε διάφορες γλώσσες και χρησιμοποιεί περιπτώσεις, όπως ανάλυση ομιλίας, βοήθεια αντιπροσώπου και αυτοεξυπηρέτηση πελατών.

Το να ξεκινήσετε με τα εξελιγμένα μοντέλα μηχανικής εκμάθησης είναι εύκολο και μπορείτε ακόμη και να τα προσαρμόσετε με βάση τη μοναδική περίπτωση χρήσης, τα χαρακτηριστικά ήχου και τη γλώσσα τομέα σας. Το AI της IBM είναι το καλύτερο στην κατηγορία του και ενσωματώνεται άψογα με το Watson Speech to Text.

Χρησιμοποιήστε αυτήν τη λύση με σιγουριά, καθώς τα δεδομένα σας παραμένουν προστατευμένα σύμφωνα με τις στιβαρές πρακτικές διακυβέρνησης δεδομένων της IBM. Έχει σχεδιαστεί για παγκόσμιες γλώσσες και μπορείτε να το αναπτύξετε εντός των εγκαταστάσεων ή σε οποιοδήποτε cloud – ιδιωτικό, δημόσιο ή υβριδικό.

Μειώστε τον χρόνο αναμονής των πελατών αντιμετωπίζοντας τυπικά ερωτήματα πιο αποτελεσματικά και ταχύτερα. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να βοηθήσετε τους πράκτορες κατά τη διάρκεια κλήσεων με προτροπές βέλτιστης ενέργειας και αναζήτηση εγγράφων. Σας επιτρέπει επίσης να εντοπίζετε παράπονα πελατών, μοτίβα κλήσεων και προβλήματα εκπαίδευσης πρακτόρων.

Τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν αυτόματη αναγνώριση ομιλίας που αξιοποιεί νευρικές τεχνολογίες και επιλογές εκπαίδευσης μοντέλων για τη βελτίωση της ακρίβειας αναγνώρισης με επιλογές όπως η γλωσσική ή/και η ακουστική προπόνηση.

Microsoft Azure

Υπηρεσία ομιλίας σε κείμενο από Microsoft Azure μετατρέπει τη φωνή σας σε κείμενο με μεγαλύτερη ακρίβεια. Αυτό το λογισμικό τελευταίας τεχνολογίας υποστηρίζει 85+ παγκόσμιες γλώσσες μαζί με παραλλαγές. Μπορείτε να προσαρμόσετε μοντέλα προσθέτοντας συγκεκριμένες λέξεις και να βελτιώσετε την ακρίβεια του κειμένου σας για φράσεις συγκεκριμένου τομέα.

Ενεργοποιήστε τα αναλυτικά στοιχεία ή την αναζήτηση στα μεταγραμμένα κείμενά σας ακόμη και στις γλώσσες προγραμματισμού της επιλογής σας. Αναπτύξτε την ομιλία στο κείμενο οπουδήποτε στις άκρες του κοντέινερ ή στο σύννεφο. Το λογισμικό που αναπτύσσετε με την τεχνολογία τους θα υποστηρίζεται από την ίδια ισχυρή τεχνολογία που τροφοδοτεί άλλα προϊόντα της Microsoft.

Αυτή η λύση υποστηρίζει εισόδους ήχου από πολλαπλές πηγές, όπως αρχεία ήχου, χώρο αποθήκευσης blob και μικρόφωνα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διάταξη ηχείου για τον προσδιορισμό των ακριβών λέξεων και επίσης λαμβάνετε αυτόματα μεταγραφές υψηλής ευανάγνωσης με σημεία στίξης και μορφοποίηση.

Σχεδιάστε την ομιλία σας σε μοντέλα κειμένου για να μάθετε ορολογίες ειδικές για τον κλάδο. Μπορείτε επίσης να ξεπεράσετε εμπόδια στην αναγνώριση ομιλίας, όπως τόνους, φόντο, μοναδικά λεξιλόγια κ.λπ. Προσαρμόστε τα μοντέλα μεταφορτώνοντας μεταγραφές και δεδομένα ήχου και δημιουργήστε αυτόματα προσαρμοσμένα μοντέλα αναγνώρισης ομιλίας χρησιμοποιώντας τα δεδομένα του Office 365 και βελτιστοποιήστε την ακρίβεια.

Το Azure προσφέρει ολοκληρωμένη ασφάλεια δεδομένων και απόρρητο, συμπεριλαμβανομένων των πιστοποιήσεων από HIPAA, PCI DSS, ISO, HITECH και FedRAMP. Δεν αποθηκεύουν ποτέ τα δεδομένα σας και είστε ελεύθεροι να προβάλετε ή να διαγράψετε τα κρυπτογραφημένα δεδομένα ομιλίας ή τα μοντέλα σας ανά πάσα στιγμή.

συμπέρασμα

Αυτή είναι η εποχή του αυτοματισμού όπου έχετε τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές για να αυξήσετε την αποτελεσματικότητά σας και να μειώσετε τη χειρωνακτική εργασία. Μια τέτοια λύση είναι το λογισμικό ομιλίας σε κείμενο που σας βοηθά να πληκτρολογείτε χρησιμοποιώντας τη φωνή σας.

Ως εκ τούτου, χρησιμοποιήστε αυτήν την τεχνολογία επιλέγοντας το λογισμικό ομιλίας σε κείμενο που ανέφερα παραπάνω για να εξοικονομήσετε χρόνο και να δώσετε στα χέρια σας την ξεκούραση που τους αξίζει.