9 Λογισμικό δημιουργίας προτύπων email για χρήση το 2022

Εάν στέλνετε πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για εμπορικές ανάγκες ή ανάγκες μάρκετινγκ, θα πρέπει να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε ένα εργαλείο δημιουργίας προτύπων email.

Τα email μάρκετινγκ σας φαίνονται βαρετά; Ξοδεύετε πολλά για να διατηρήσετε μια ομάδα σχεδιαστών για email marketing; Μπορείτε να απαλλαγείτε από όλα αυτά τα προβλήματα και να εκτελέσετε εξαιρετικές προωθήσεις μάρκετινγκ μετατοπίζοντας την εστίασή σας σε πρότυπα email.

Εάν είστε ελεύθερος επαγγελματίας, ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης ή ειδικός έμπορος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με γνώσεις προγραμματισμού, πρέπει να διαβάσετε αυτό το άρθρο.

Εδώ, σας παρουσιάζουμε μερικά προηγμένα και διάσημα εργαλεία δημιουργίας προτύπων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα μπορούσαν να αλλάξουν το παιχνίδι για το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Τι είναι ένα πρότυπο email;

Ένα πρότυπο email είναι ένα ζωτικό πλεονέκτημα της καμπάνιας μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Είναι μια ενότητα κώδικα HyperText Markup Language (HTML) για το email μάρκετινγκ με επαναχρησιμοποιήσιμα στοιχεία. Τέτοιοι κώδικες HTML είναι απλοί και συνοδεύονται από πολλά σύμβολα κράτησης θέσης κώδικα όπου μπορείτε απλώς να κάνετε αντιγραφή-επικόλληση των συνδέσμων εικόνων, του περιεχομένου κειμένου, της αντιγραφής μάρκετινγκ κ.λπ.

Εκτός από τα προσαρμόσιμα στοιχεία κώδικα, ο υπόλοιπος κώδικας HTML αποτελεί την εμφάνιση, τη δομή και την τοποθέτηση περιεχομένου του email. Στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν χρειάζεται να αλληλεπιδράσετε με ένα αρχείο κώδικα HTML.

Υπάρχουν διάφορα εργαλεία δημιουργίας προτύπων email και εργαλεία επεξεργασίας που σας επιτρέπουν να επανατοποθετήσετε το email μέσω μιας γραφικής διεπαφής χρήστη (GUI). Επιπλέον, η βάση κώδικα HTML θα σας επιτρέψει να προσθέσετε οδηγούς στυλ Cascading Style Sheets (CSS) που αποφασίζουν την οπτική παρουσίαση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου γραμμένα σε γλώσσες σήμανσης όπως η HTML.

Οι εταιρείες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συνήθως αποθηκεύουν πρότυπα email σε πλατφόρμες δημιουργίας προτύπων. Μερικές φορές οι επιχειρήσεις μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν βάσεις δεδομένων βάσης κώδικα για την αυτοματοποιημένη χρήση προτύπων email μάρκετινγκ σε μια εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τρίτου μέρους χρησιμοποιώντας μια διεπαφή προγραμματισμού εφαρμογών (API).

Ποια είναι τα στοιχεία ενός καλού προτύπου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;

Μπορείτε να διακρίνετε τα email μάρκετινγκ από τους ανταγωνιστές και να τραβήξετε τη θετική προσοχή από τον παραλήπτη συμπεριλαμβάνοντας τα ακόλουθα στρατηγικά στοιχεία:

#1. Μια γραμμή θέματος χωρίς ανεπιθύμητα μηνύματα που θα περάσει με επιτυχία το bot φίλτρου ανεπιθύμητης αλληλογραφίας των εφαρμογών υπηρεσιών email.

#2. Ένα άγκιστρο περιεχομένου ή μια προεπικεφαλίδα email που εμφανίζεται στην προεπισκόπηση email. Η πρώτη γραμμή του email σας πείθει τον χρήστη να διαβάσει ολόκληρο το email.

#3. Θα πρέπει να υπάρχουν σχετικές και αποδεκτές εικόνες σε ένα email μάρκετινγκ, αλλά όχι πάρα πολλές, καθώς ορισμένες εφαρμογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν εμφανίζουν τις εικόνες αυτόματα.

#4. Πρέπει επίσης να συμπεριλάβετε κατάλληλους συνδέσμους προς περιεχόμενο ιστολογίου, χαρτοφυλάκια, λευκές βίβλους, δευτερεύοντες ιστότοπους και σελίδες προορισμού, ώστε οι πελάτες να μπορούν να λάβουν περισσότερο περιεχόμενο.

#5. Διευκολύνετε το κοινό-στόχο να εγγραφεί στα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρέχοντας συνδέσμους προς το Facebook, το Twitter, το Instagram, το YouTube, το LinkedIn κ.λπ.

#6. Πάνω απ ‘όλα, βεβαιωθείτε ότι τοποθετείτε επαρκή κουμπιά παρότρυνσης για δράση (CTA) σε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επίσης, μην συνδέετε τα CTA με εικόνες, καθώς ορισμένα εργαλεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενδέχεται να περιορίζουν το οπτικό περιεχόμενο έως ότου ο χρήστης το επιτρέψει με μη αυτόματο τρόπο.

#7. Τέλος, παραμείνετε συμβατοί με τον νόμο CAN-SPAM της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ, συμπεριλαμβάνοντας έναν εύκολο τρόπο απεγγραφής από μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ.

Ποια είναι τα οφέλη από τη χρήση ενός προγράμματος δημιουργίας προτύπων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;

Τα πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχουν κατακλύσει το οικοσύστημα μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Έχει φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι σημερινοί έμποροι ασκούν το μάρκετινγκ προϊόντων/υπηρεσιών/εμπορικών σημάτων μέσω email. Επίσης, τα πρότυπα email ωφελούν όλους όσους χρειάζονται αυτοματισμό, παραγωγικότητα και αποτελεσματικότητα στα συστήματα μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους και αυτά τα οφέλη είναι:

  Πώς να ρυθμίσετε μια υπογραφή στο Outlook

Αβίαστη επωνυμία

Οι εταιρείες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ψηφιακού μάρκετινγκ αντιμετωπίζουν πάντα την πρόκληση για το περιεχόμενο της καμπάνιας μάρκετινγκ επωνυμίας, καθώς πρέπει να διαχειρίζονται πολλούς λογαριασμούς πελατών. Επειδή η μη αυτόματη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων επωνυμίας σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ από λίγο προσωπικό δεν είναι αποτελεσματική εργασία.

Έτσι, οι εταιρείες μπορούν να χρησιμοποιούν πρότυπα email μάρκετινγκ, κώδικα CSS και σύμβολα θέσης εικόνων. Το προσωπικό μάρκετινγκ μπορεί να προσθέσει αβίαστα τα κατάλληλα στοιχεία επωνυμίας χωρίς σφάλματα κατά την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Παράδοση προσαρμοσμένου περιεχομένου

Το πιο πρόσφατο κόλπο του μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι η παροχή εξατομικευμένου περιεχομένου για τους συνδρομητές σας ή πιθανών δυνητικών πελατών για καμπάνιες πωλήσεων. Αλλά πώς είναι δυνατόν να προσαρμόσετε χιλιάδες μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνετε καθημερινά;

Τα επαναχρησιμοποιήσιμα πρότυπα email, μαζί με ένα αξιόπιστο εργαλείο αυτοματισμού μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως το SendGrid, το Bee, το Stripo κ.λπ., σας βοηθούν να στείλετε εξατομικευμένο περιεχόμενο.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδέσετε ένα φύλλο Excel με διευθύνσεις email πελατών με το αυτοματοποιημένο σύστημα email σας. Το εργαλείο αποστολής email θα αλλάξει αυτόματα το όνομα χρήστη, τη διεύθυνση email, τα δεδομένα καιρού και τις προτιμήσεις περιεχομένου.

Συνεπές περιεχόμενο

Τα πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σάς βοηθούν επίσης να επιλύσετε τα ζητήματα ασυνεπούς δομής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οπτικών και συνολικού περιεχομένου. Τα περισσότερα πεδία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως χαιρετισμός, κοινό περιεχόμενο κειμένου, εικόνες επωνυμίας και εικόνες στοκ είναι προκαθορισμένα στοιχεία.

Ως εκ τούτου, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αλλάξετε το όνομα πελάτη, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τους συνδέσμους ιστολογίου και να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αστραπιαία.

Αύξηση του μάρκετινγκ μέσω email

Ένα πρότυπο email βοηθά το πρακτορείο μάρκετινγκ να κλιμακώσει τις λειτουργίες των πελατών από εκατοντάδες email ανά ημέρα σε χιλιάδες email για δέκα πελάτες κάθε φορά ή περισσότερο.

Οι επωνυμίες που διαθέτουν τις δικές τους μονάδες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και επιθυμούν να αυξήσουν τον αριθμό των δυνητικών πελατών-στόχων μπορούν επίσης να επωφεληθούν από ένα προσαρμόσιμο πρότυπο email.

Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα προγράμματα δημιουργίας προτύπων email που πρέπει να δοκιμάσετε.

Stripo

Θα πρέπει να αρχίσετε να δοκιμάζετε το Stripo για μερικές καμπάνιες μάρκετινγκ μέσω email. Θα λάβετε αποκριτικά και επαγγελματικά πρότυπα email. Τα όμορφα σχεδιασμένα email μάρκετινγκ διαβάζονται καλά σε όλες τις συσκευές, όπως φορητούς υπολογιστές, επιτραπέζιους υπολογιστές και smartphone.

Εάν θεωρείτε ότι το εργαλείο είναι ικανοποιητικό για τους στόχους της εταιρείας μάρκετινγκ ή της επιχείρησής σας, μπορείτε να εγγραφείτε σε οποιοδήποτε από τα ευέλικτα σχέδιά του.

Αλλά μπορεί να ρωτήσετε γιατί αυτό το εργαλείο. Πρώτα απ ‘όλα, η βιβλιοθήκη Modules ή ο επεξεργαστής προτύπων είναι αρκετά εύκολος στη χρήση. Δεν χρειάζεστε προηγούμενη εμπειρία σχεδίασης ή κωδικοποίησης email για να δημιουργήσετε πρότυπα email που να δείχνουν υπέροχα.

Δεύτερον, η δυνατότητα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης επιταχύνει την παραγωγή email μάρκετινγκ. Τέλος, η Stripo απασχολεί εσωτερικούς σχεδιαστές email που δημιουργούν όμορφα πρότυπα email για προσωπική και εμπορική χρήση.

Μέλισσα

Μέλισσα είναι ένα άλλο δημοφιλές εργαλείο δημιουργίας προτύπων email, πρόγραμμα επεξεργασίας κώδικα email που βασίζεται σε HTML και εργαλείο ανάπτυξης σελίδας προορισμού. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή Ιστού του στο cloud εξοικονομώντας χρόνο από τη ρύθμιση ενός λογισμικού εσωτερικής εγκατάστασης. Αλλά το καλύτερο σημείο πώλησης είναι ότι μπορείτε να αρχίσετε να σχεδιάζετε αποτελεσματικά πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς να εγγραφείτε, εισάγοντας προσωπικά στοιχεία.

  Πώς να δοκιμάσετε το PSU με πολύμετρο

Είτε είστε έμπορος με δεξιότητες κωδικοποίησης είτε όχι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό πρότυπο email από την αρχή χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα επεξεργασίας HTML. Αντίθετα, απλώς επιλέξτε ένα έτοιμο πρότυπο email μάρκετινγκ από τη βιβλιοθήκη Bee και εξατομικεύστε το email. Το πρόγραμμα επεξεργασίας υποστηρίζει ενέργειες μεταφοράς και απόθεσης.

Μόλις είναι έτοιμο, εξάγετε το πρότυπο email σε οποιαδήποτε εφαρμογή υπηρεσίας email όπως το Gmail, το Outlook ή το Yahoo! Ταχυδρομείο για μαζική αποστολή email. Επιπλέον, το Bee σάς επιτρέπει επίσης να το συνδέσετε με προηγμένα εργαλεία αποστολής email μάρκετινγκ όπως Mailchimp, SendinBlue, ActiveCampaign κ.λπ.

Unlayer

Εάν θέλετε να αποφύγετε τις αμέτρητες χαμένες ώρες καταιγισμού ιδεών με κωδικοποιητές HTML και γραφίστες, πρέπει να δοκιμάσετε Unlayer. Μπορείτε να δημιουργήσετε εξαιρετικά πρότυπα email μάρκετινγκ χωρίς δεξιότητες σχεδιασμού περιεχομένου και προγραμματισμού HTML. Όπως και οι ανταγωνιστές του, ο βασικός επεξεργαστής προτύπων email προσφέρει δημιουργία μεταφοράς και απόθεσης.

Το Unlayer διαθέτει έναν τεράστιο κατάλογο προτύπων email. Το εργαλείο οργανώνει αυτά τα παραδείγματα αρχείων HTML σε τμήματα Συλλογές, Χρήση και Βιομηχανία. Επιπλέον, μπορείτε να ταξινομήσετε τα πρότυπα με βάση μια δωρεάν άδεια, άδεια επί πληρωμή, δημοτικότητα κ.λπ.

Αφού επιλέξετε ένα πρότυπο, μπορείτε να το επεξεργαστείτε στην εντέλεια στον ηλεκτρονικό επεξεργαστή. Εναλλακτικά, μπορείτε να το μοιραστείτε με άλλο χρήστη για συλλογικές εργασίες σχεδιασμού.

TOPOL.io

TOPOL.io είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας email χωρίς κώδικα HTML παγκοσμίως γνωστό για προηγμένες προσαρμογές email. Πρώτα απ ‘όλα, σε αντίθεση με άλλα εργαλεία, σας επιτρέπει να προωθείτε προϊόντα/υπηρεσίες από τα ηλεκτρονικά σας καταστήματα με ένα απλό κλικ. Δεύτερον, μπορείτε να δημιουργήσετε εξαιρετικά προσαρμοσμένα μπλοκ για μια κίνηση μάρκετινγκ, να τα αποθηκεύσετε για το μέλλον και να εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο.

Επιπλέον, τα πρότυπα email από το TOPOL.io σάς επιτρέπουν να εξατομικεύετε γρήγορα τα email εισάγοντας ετικέτες συγχώνευσης. Έτσι, η προσαρμογή ενός προτύπου σύμφωνα με τα ονόματα, τις προτιμήσεις και άλλες δυναμικές πληροφορίες των πελατών γίνεται πολύ πιο εύκολη σε αυτό το εργαλείο δημιουργίας email.

Η δωρεάν δοκιμή του σάς παρέχει απεριόριστη πρόσβαση στην πλατφόρμα για 14 ημέρες. Αργότερα, αν σας αρέσει το εργαλείο, μπορείτε να αποκτήσετε είτε το TOPOL Pro, εάν χρειάζεστε έναν περίτεχνο επεξεργαστή στην εφαρμογή cloud του TOPOL. Εναλλακτικά, μπορείτε να λάβετε το πρόσθετο TOPOL εάν χρειάζεται να διευκολύνετε τη δημιουργία προτύπων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσα σε λογισμικό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τρίτου ή εσωτερικού.

Καρτ ποστάλ

Η εξειδικευμένη θέση του μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υπόκειται σε εξαιρετικό εκσυγχρονισμό. Τότε γιατί το περιεχόμενο μάρκετινγκ σας θα πρέπει να μοιάζει με email παλαιού τύπου; Είναι καιρός να προσπαθήσουμε Καρτ ποστάλ πρόγραμμα δημιουργίας προτύπων και ανανεώστε την οπτική εμφάνιση των email σας.

Παίρνετε τις τυπικές δυνατότητες, όπως επεξεργασία κειμένου, επεξεργασία εικόνας, εξαγωγή email και δημιουργία προτύπων στο Postcards. Αλλά τι είναι μοναδικό σε αυτό το εργαλείο; Αυτό θα ήταν εταιρικό επίπεδο συνεργασίας και ιστορικό περιεχομένου που κάνουν αυτήν την εφαρμογή cloud εξαιρετική.

Μπορείτε να δημιουργήσετε έργα στο εργαλείο και να αναθέσετε εργασίες σε διαφορετικούς σχεδιαστές ή εμπόρους. Ολόκληρη η ομάδα μπορεί είτε να κάνει καταιγισμό ιδεών για ένα νέο έργο είτε να επεξεργαστεί έτοιμα πρότυπα για επείγουσες ανάγκες.

Επιπλέον, το εργαλείο αποθηκεύει όλη την εργασία σας στο λεπτομερές ιστορικό εκδόσεων. Έτσι, μπορείτε να επιστρέψετε στο χρόνο και να ανακτήσετε ένα πρότυπο email που λειτούργησε καλά. Άλλες λειτουργίες που προσθέτουν αξία στην επένδυσή σας είναι οι γραμματοσειρές Google, οι απεριόριστες εξαγωγές προτύπων, τα αποκριτικά πρότυπα HTML κ.λπ.

Χαμαηλέων

Θέλετε να εξοικονομήσετε περισσότερο χρόνο και δεν είστε ικανοποιημένοι με απλά πρότυπα email; Σε αυτήν την περίπτωση, χρειάζεστε ένα έξυπνο και πιο έξυπνο πρόγραμμα δημιουργίας email όπως Χαμαηλέων.

Αντί για απλά παραδείγματα αρχείων HTML, η εφαρμογή cloud συνοδεύεται από μια λεπτομερή ροή εργασιών για την παραγωγή email marketing. Ως εκ τούτου, η ομάδα μάρκετινγκ σας παραμένει συγκεντρωμένη και παράγει περισσότερα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ακολουθώντας μια καθοδηγούμενη διαδρομή.

  Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Uber Eats

Είναι το κατάλληλο εργαλείο συνεργασίας email μάρκετινγκ σε πραγματικό χρόνο για νεοφυείς επιχειρήσεις, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (SMB) και εταιρείες. Ο διαδικτυακός χώρος εργασίας επεξεργασίας email παρέχεται με πρόσβαση βάσει ρόλων. Ως εκ τούτου, μπορείτε να ορίσετε ποιος θα πρέπει να έχει πρόσβαση επεξεργασίας ή πρόσβασης προβολής.

Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά είναι καθαροί κώδικες HTML, δημιουργία email μεταφοράς και απόθεσης, επαναχρησιμοποιήσιμα μπλοκ email, προβολή του email σε πραγματικό χρόνο από την πλευρά του χρήστη κ.λπ.

Ταξί για email

Ταξί για email είναι ένα άλλο πρόγραμμα δημιουργίας email HTML που αξίζει να δοκιμάσετε, καθώς σας επιτρέπει να δημιουργείτε προηγμένα email μάρκετινγκ και να τα εξάγετε στο υπάρχον εργαλείο αποστολής email σας. Ο κώδικάς του είναι εξαιρετικά συμβατός με τους περισσότερους παρόχους υπηρεσιών email (ESP).

Δεδομένου ότι πρόκειται για μια εφαρμογή ιστού χωρίς κώδικα, οι συγγραφείς περιεχομένου, οι συντάκτες και οι κειμενογράφοι μπορούν εύκολα να παράγουν αποτελεσματικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Δεν υπάρχει καμία απολύτως απαίτηση για προηγμένη εκπαίδευση κωδικοποίησης και σχεδίασης.

Για αναβάθμιση, μπορείτε να συνδέσετε την εφαρμογή cloud με ένα σύστημα σχεδίασης email για συνεπή διάταξη και μορφοποίηση περιεχομένου. Επιπλέον, τα έργα σε κλίμακα που εκτελούνται στο Taxi for Email απολαμβάνουν 80% περισσότερη εξοικονόμηση χρόνου από άλλα εργαλεία και επομένως μεγαλύτερη κερδοφορία.

Zoho Campaigns

Zoho Campaigns είναι μια ολοκληρωμένη σουίτα email marketing. Προσφέρει αποκλειστικές λειτουργίες για τη διαχείριση μονάδων μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένου ενός εργαλείου δημιουργίας email HTML με μεταφορά και απόθεση. Μπορείτε είτε να εισαγάγετε υπάρχοντα σχέδια email από άλλες πλατφόρμες είτε να χρησιμοποιήσετε επεξεργάσιμα πρότυπα από το Zoho. Η βιβλιοθήκη παραδειγμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της διαθέτει περισσότερα από 240 πρότυπα για επιχειρήσεις και περιστασιακές περιστάσεις.

Το πρόγραμμα δημιουργίας προτύπων email είναι εξαιρετικά ελαφρύ με λιγότερες επιλογές. Μπορείτε να αλλάξετε τη διεπαφή επεξεργασίας μεταξύ Basic, Advanced και Design. Κάθε μία από αυτές τις κατηγορίες έχει μερικά μοναδικά στοιχεία σχεδιασμού. Για παράδειγμα, η κατηγορία Για προχωρημένους προσφέρει επιλογές όπως Δημιουργία Δημοσκόπησης, Βίντεο, Γραφικά στοιχεία, Συνημμένα κ.λπ.

Εάν θέλετε να διασκεδάσετε τους χρήστες με εξατομικευμένο περιεχόμενο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα σχεδίασης ετικετών συγχώνευσης. Τέλος, το εργαλείο είναι απόλυτα κατάλληλο για επαγγελματίες μάρκετινγκ και ιδιοκτήτες ηλεκτρονικού εμπορίου, καθώς μπορείτε να ενσωματώσετε προϊόντα από το Shopify, το Zoho Commerce και το WooCommerce.

SendGrid

SendGrid προσφέρει τόσο αυτοεξυπηρέτηση όσο και διαχειριζόμενη υπηρεσία για δημιουργία προτύπων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ. Από αυτοματοποιημένα API email έως πληροφορίες παραδοσιμότητας, λαμβάνετε όλες τις πιο πρόσφατες δυνατότητες σε ένα κεντρικό σημείο.

Μπορείτε να ξεκινήσετε δωρεάν με τυπικές λειτουργίες όπως το SMTP relay, το Webhooks, το δυναμικό πρόγραμμα επεξεργασίας προτύπων, τα εργαλεία βελτιστοποίησης παράδοσης κ.λπ. Όταν αυξάνετε την κλίμακα, έχετε επιλογές premium όπως τα Essentials, Pro και Premier.

Όλοι οι λογαριασμοί SendGrid έχουν πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη με αποκριτικά και επαγγελματικά πρότυπα email. Τα πρότυπα συνοδεύονται επίσης από έναν σύνδεσμο με δυνατότητα κοινής χρήσης, ώστε να μπορείτε να σχεδιάζετε περιεχόμενο με την ομάδα σας.

Ο χώρος εργασίας του σχεδιασμού email είναι διαισθητικός και διατίθεται σε δύο εκδόσεις: το Design Editor και το Code Editor. Σε αντίθεση με άλλα εργαλεία, η ροή εργασίας σχεδίασης προτύπων είναι δυναμική και μπορείτε να αλλάξετε οποιοδήποτε στοιχείο όποτε θέλετε. Η εφαρμογή Ιστού αποθηκεύει τις αλλαγές στο cloud, ώστε να μπορείτε να παραλάβετε τις εργασίες σχεδιασμού από άλλη συσκευή.

Τελικές Λέξεις

Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε από τα παραπάνω προγράμματα δημιουργίας προτύπων email για εξαιρετική απόδοση μάρκετινγκ σε προσιτό κόστος. Όλα τα προαναφερθέντα εργαλεία προσφέρουν κάτι μοναδικό, γι’ αυτό επιλέξτε το εργαλείο που ταιριάζει στο στυλ και τον στόχο σας στο email marketing.

Μπορεί επίσης να θέλετε να δείτε αυτά τα αυτόματα απαντήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς σας ενδιαφέρει να αυτοματοποιήσετε τη γραμμή μάρκετινγκ.