9 κορυφαίοι αποκλειστικοί πάροχοι διακομιστών στο Ηνωμένο Βασίλειο

Μόλις η επιχείρησή σας αρχίσει να ανθίζει και η ζήτηση αυξάνεται, καθίσταται απαραίτητο να αναζητήσετε αναβαθμίσεις.

Εάν πρόκειται για διαδικτυακή επιχείρηση, η αναβάθμιση του διακομιστή σας θα πρέπει να είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να αναβαθμίσετε, επειδή δεν θέλετε να επιβραδύνει ο ιστότοπός σας ή ακόμα και να καταρρεύσει. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια πιθανών πελατών και αυτό δεν είναι καλό για την επιχείρησή σας.

Εάν αυτή τη στιγμή βρίσκεστε σε κοινόχρηστο διακομιστή, η αναβάθμιση σε έναν αποκλειστικό διακομιστή θα ήταν ιδανική. Ένας αποκλειστικός διακομιστής είναι ένας τύπος απομακρυσμένου διακομιστή που προορίζεται μόνο για εσάς και για κανέναν άλλον. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μοιράζεστε τους πόρους του διακομιστή σας με άλλους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων.

Έχει πολλά πλεονεκτήματα, γι’ αυτό θα εξετάσουμε τους καλύτερους αποκλειστικούς διακομιστές του Ηνωμένου Βασιλείου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εάν η επιχείρησή σας κατοικεί στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτοί οι πάροχοι διακομιστών έχουν επιλεγεί προσεκτικά για να σας προσφέρουν μόνο τις καλύτερες επιλογές.

Αν ακούγεται ενδιαφέρον, ας μάθουμε περισσότερα.

Χαρακτηριστικά των Dedicated Servers

Ανεξάρτητα από το αν έχετε έναν ιστότοπο ή μια εφαρμογή, η φιλοξενία του σε έναν αποκλειστικό διακομιστή πρέπει να είναι ένα από τα ασφαλέστερα στοιχήματα.

Εδώ είναι μερικές από τις πολλές δυνατότητες που συνήθως παρέχουν οι αποκλειστικοί διακομιστές.

#1. Επεκτασιμότητα

Ο τομέας στον οποίο οι αποκλειστικοί διακομιστές ξεπερνούν εύκολα τους κοινόχρηστους διακομιστές είναι η επεκτασιμότητα. Δεδομένου ότι η επιχείρησή σας θέλει να αναπτυχθεί, είναι σημαντικό να έχετε χώρο να κλιμακώσετε τα πράγματα ώστε να χωρέσουν περισσότερους πελάτες και ενδεχομένως περισσότερα έσοδα.

Οι αποκλειστικοί διακομιστές θέτουν την τέλεια βάση για εσάς, καθώς σας δίνουν την ελευθερία να κλιμακώνετε τους πόρους για απόδοση 100% κατόπιν ζήτησης.

#2. Ασφάλεια

Δεδομένου ότι οι αποκλειστικοί διακομιστές είναι πλήρως «αφιερωμένοι» σε εσάς, δεν υπάρχουν άλλοι ιστότοποι ή εφαρμογές που να λαμβάνουν μέρος από τους πόρους που σας έχουν διατεθεί. Αυτό εξαλείφει κάθε αβεβαιότητα σχετικά με τη σωστή χρήση των πόρων.

Επίσης, επιτρέπεται να εγκαταστήσετε το λογισμικό ασφαλείας που προτιμάτε, όπως τείχη προστασίας, προγράμματα κατά του κακόβουλου λογισμικού και άλλα.

Διαβάστε επίσης: Λειτουργίες ασφαλείας που πρέπει να έχει ο πάροχος φιλοξενίας Ιστού σας.

Για περαιτέρω αυστηροποίηση των πραγμάτων, επιτρέπει ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας και βολικές αναβαθμίσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα.

#3. Αξιοπιστία

Με τους αποκλειστικούς διακομιστές, λαμβάνετε μεγάλη βεβαιότητα σχετικά με την απόδοση και τη διαχείριση. Χρησιμοποιεί πόρους απρόσκοπτα για να διασφαλίσει ότι όλα χρησιμοποιούνται σωστά στη διαδικασία.

Διαθέτει επίσης διαχείριση εταιρικού επιπέδου για να το ολοκληρώσει.

#4. Ευκαμψία

Δεδομένου ότι οι πόροι δεν μοιράζονται σε αποκλειστικούς διακομιστές, μπορείτε να απολαύσετε μεγάλη ευελιξία χρησιμοποιώντας τους σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Στην πραγματικότητα, θα αισθάνεστε σχεδόν σαν να μην υπάρχει όριο για τα πράγματα που μπορείτε να εγκαταστήσετε και να κάνετε στον αποκλειστικό διακομιστή.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε εφαρμογές της επιλογής σας και να απολαύσετε καλύτερη απόδοση ιστότοπου χωρίς καθυστέρηση.

#5. Διαθεσιμότητα

Οι αποκλειστικοί διακομιστές προστατεύονται όλο το εικοσιτετράωρο και εξασφαλίζουν χρόνο λειτουργίας έως και 99,9%, έτσι ώστε ο ιστότοπός σας να είναι απαλλαγμένος από σφάλματα, μηνύματα «έκπτωσης διακομιστή» και άλλα προβλήματα.

  Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Netflix U7121-1331-P7

Εφόσον έχετε υψηλή διαθεσιμότητα με έναν αποκλειστικό διακομιστή, θα μπορείτε να διατηρήσετε περισσότερους επισκέπτες και να δημιουργήσετε μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση με την εμπειρία χρήστη.

Σημασία της φιλοξενίας της επιχείρησής σας στο Διαδίκτυο κοντά σε πελάτες

Η επιλογή μιας τοποθεσίας διακομιστή φιλοξενίας που βρίσκεται κοντά στους πελάτες σας έχει πολλά πλεονεκτήματα. Οι αποκλειστικοί διακομιστές του Ηνωμένου Βασιλείου που θα δούμε σε αυτήν την ανάρτηση θα βοηθήσουν σε πολλούς τομείς, μερικοί από τους οποίους είναι:

#1. Ταχύτερη Ταχύτητα

Δεδομένου ότι η απόσταση είναι μικρότερη, η ταχύτητα φιλοξενίας θα είναι μεγαλύτερη για τους επισκέπτες σας. Τα άτομα που περιηγούνται από το Ηνωμένο Βασίλειο θα βιώσουν ταχύτερους χρόνους φόρτωσης, καθώς η γεωγραφική τοποθεσία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ταχύτερη φόρτωση του ιστότοπού σας.

Ωστόσο, είναι επίσης σημαντικό να αναφέρουμε ότι τα άτομα που κάνουν περιήγηση εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου θα έχουν πιο αργούς χρόνους φόρτωσης, καθώς ο ιστότοπός σας θα πρέπει να καλύψει μια απόσταση που θα μπορούσε να προκαλέσει πολλά άλματα στο δίκτυο.

#2. Εξαιρετικό για SEO

Δεδομένου ότι επιταχύνει τον ιστότοπό σας, επηρεάζει άμεσα την απόδοση SEO σας.

Οι μηχανές αναζήτησης αγαπούν τους ιστότοπους που φορτώνουν γρήγορα και η φιλοξενία βάσει γεωγραφικής τοποθεσίας θα διατηρήσει τον ιστότοπό σας να φορτώνει γρήγορα για τους ντόπιους επισκέπτες, πράγμα που σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας θα προωθηθεί στην κατάταξη των αποτελεσμάτων τοπικής αναζήτησης.

Το κοινό-στόχος σας μπορεί να βρει τον ιστότοπό σας στο Google πολύ πιο εύκολα.

#3. Καλύτερη εμπειρία χρήστη

Ο καλύτερος χρόνος φόρτωσης, η ομαλή περιήγηση και τα ελάχιστα σφάλματα βελτιώνουν την εμπειρία του χρήστη. Όλοι αυτοί οι παράγοντες μπορούν να επιτευχθούν όταν φιλοξενείτε τον ιστότοπο ή την εφαρμογή σας σε μια γεωγραφική τοποθεσία κοντά στους επισκέπτες σας.

#4. Καμία πρόσθετη συμμόρφωση

Η φιλοξενία του ιστότοπού ή της εφαρμογής σας σε μια εντελώς διαφορετική χώρα από τη δική σας θα σήμαινε ότι θα πρέπει να συμμορφώνεστε με τις πολιτικές συμμόρφωσης αυτής της χώρας.

Θα πρέπει να συμμορφώνεστε με τους κανονισμούς για να αποθηκεύσετε τα δεδομένα σας σε αυτές τις περιοχές. Η μη συμμόρφωση με τους κανόνες θα μπορούσε να έχει οικονομικές επιπτώσεις και αυτό δεν είναι κάτι που θέλετε.

Εάν φιλοξενείτε τον ιστότοπό σας σε μια χώρα, είστε εξοικειωμένοι και κοντά στο κοινό-στόχο σας, δεν χρειάζεται να κάνετε πρόσθετη έρευνα σχετικά με τους κανόνες, όπως ίσως γνωρίζετε ήδη γι’ αυτούς.

Είμαι βέβαιος ότι θα γνωρίζατε καλά τις πολιτικές συμμόρφωσης του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς πρόκειται να ανακαλύψουμε τους καλύτερους αποκλειστικούς διακομιστές του Ηνωμένου Βασιλείου.

Dedicated Servers εναντίον Shared Hosting

Τόσο οι αποκλειστικοί διακομιστές όσο και η κοινόχρηστη φιλοξενία έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και η επιλογή ενός ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας.

Μπορούμε να δούμε και τα δύο ως διαμερίσματα σε πολυκατοικία και εξοχική κατοικία. Αν και και τα δύο είναι καλά μέρη για να ζήσετε, έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα – αλλά με τη μία πλευρά να υπερτερεί ελαφρώς της άλλης. ⚖️

Για να δείξουμε καλύτερα τις διαφορές μεταξύ τους, ακολουθεί ένας πίνακας:

Dedicated ServerShared HostingΚόστοςΥψηλό κόστος Φιλικό προς την τσέπη ΤαχύτηταΥψηλή ταχύτητα λόγω 100% επεξεργαστική ισχύ Λιγότερη ταχύτητα λόγω κοινόχρηστων πόρωνΤοSetupSetup μπορεί να διαρκέσει κάποιο χρόνο και μπορεί να χρειαστείτε κάποιες τεχνικές γνώσεις για μη διαχειριζόμενα πακέταΓρήγορη εγκατάστασηΕπίδοσηΥψηλή απόδοση, ανεξαρτήτως αριθμού επιδόσεων των επισκεπτώνScalability Εξαιρετικά επεκτάσιμο, καθώς μπορείτε να αναβαθμίσετε τους πόρους σας ανά πάσα στιγμή Καθόλου επεκτάσιμο στις περισσότερες περιπτώσειςΑσφάλειαΠολύ αυστηρή ασφάλεια για διάφορους λόγους, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι είστε ο μόνος ενοικιαστής του διακομιστήΘα μπορούσε να έχει παραβιάσεις ασφαλείας επειδή φιλοξενεί πολλούς χρήστες που μοιράζονται πηγέςΠροσαρμογήΟλοκληρωμένη προσαρμογή του διακομιστή, συμπεριλαμβανομένου του λειτουργικού συστήματος, του εύρους ζώνης, του περιβάλλοντος και άλλων Δεν επιτρέπονται προσαρμογές, καθώς οποιεσδήποτε αλλαγές πραγματοποιούνται στο backend θα ισχύουν για όλους τους χρήστες του κοινόχρηστου διακομιστήBandwidthΥψηλό εύρος ζώνης και μπορούν να αναβαθμιστούν περαιτέρω κατόπιν ζήτησης για να ταιριάζουν στις απαιτήσεις σας Πρέπει να τηρείτε το περιορισμένο εύρος ζώνης που μοιράζεται μεταξύ πολλών χρηστών

  Πώς να μοιραστείτε το Apple Watch Face σας

Ο παραπάνω πίνακας μας λέει ξεκάθαρα ότι ένας ειδικός διακομιστής προσφέρει πολύ περισσότερα από την κοινή φιλοξενία, κάτι που είναι δίκαιο γιατί κοστίζει περισσότερο.

Είναι ισχυρό και ευέλικτο, αλλά όλα εξαρτώνται από τις απαιτήσεις σας. Για κάποιον που ξεκινά την επιχείρησή του στο διαδίκτυο, η κοινή φιλοξενία μπορεί να είναι ο τρόπος που πρέπει να ακολουθήσει πριν από την αναβάθμιση σε έναν αποκλειστικό διακομιστή.

Μόλις μεταβείτε σε έναν αποκλειστικό διακομιστή, τα πράγματα γίνονται πολύ πιο βολικά για εσάς, καθώς μπορείτε να καθίσετε και να συνειδητοποιήσετε ότι ο ιστότοπος ή η εφαρμογή σας μπορεί να χειριστεί τον αριθμό των επισκεπτών που λαμβάνει καθημερινά χωρίς ατυχήματα.

Τώρα που γνωρίζουμε τους αποκλειστικούς διακομιστές και το πόσο καλοί είναι, ας μεταβούμε στη λίστα των αποκλειστικών διακομιστών στο Ηνωμένο Βασίλειο στους οποίους μπορείτε να εγγραφείτε και να φιλοξενήσετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο.

Fasthosts

Αυτός ο αποκλειστικός διακομιστής της Intel από την Fasthosts προσφέρει εξαιρετική απόδοση με τις δυνατότητες που παρέχει. Σας παρέχει πλήρη πρόσβαση root, απεριόριστο εύρος ζώνης και τα πιο πρόσφατα λειτουργικά συστήματα που μπορούν να εγκατασταθούν αμέσως.

Μπορείτε να περιμένετε τα εξής:

 • Ασφάλεια κορυφαίου επιπέδου
 • Εξαιρετικό υλικό
 • Αποθηκευτικός χώρος HDD/SSD
 • Τεχνική υποστήριξη 24/7

Δεν χρειάζεται να πληρώσετε πρόσθετες χρεώσεις εγκατάστασης, καθώς τα πάντα θα περιλαμβάνονται σε ένα από τα επιλεγμένα σας σχέδια. Τα Fasthosts θα λειτουργήσουν μέσα σε λίγα λεπτά, ώστε να μπορείτε να πάτε κατευθείαν στη δουλειά.

Διακομιστές

Όπως υποδηλώνει το όνομα, οι διακομιστές προσφέρουν έναν ισχυρό αποκλειστικό διακομιστή με ευελιξία και επεκτασιμότητα στο cloud.

Χρειάζονται 40 λεπτά ή λιγότερο για να σας παραδώσουν πλήρη πρόσβαση στον διακομιστή σε οποιοδήποτε από τα κέντρα δεδομένων στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου και, πιο συγκεκριμένα, του Λονδίνου. Η διαδικασία ξεκινά μόλις επιλέξετε το μοντέλο και τη διαμόρφωση ενός διακομιστή.

Έως 40 Gbps/διακομιστής, χαμηλή καθυστέρηση, δωρεάν παγκόσμιο ιδιωτικό δίκτυο και υποστήριξη 24/7 είναι μερικές από τις πολλές δυνατότητες που έχετε με τους Διακομιστές.

Κρύσταλ

Η Krystal υποστηρίζει ότι είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους και ειλικρινείς παρόχους αποκλειστικών διακομιστών στο Ηνωμένο Βασίλειο και δεν είναι πολύ δύσκολο να το πιστέψει κανείς αυτό.

Λαμβάνετε αποκλειστικούς διακομιστές με πλήρη διαχείριση και υψηλών προδιαγραφών που εγγυώνται πάντα 99,99% χρόνο λειτουργίας. Ακολουθούν ορισμένα πρόσθετα χαρακτηριστικά του Krystal:

 • 100% Δίσκοι SSD
 • Δωρεάν εγκατάσταση διακομιστή με την αγορά σας
 • Διακομιστές Dell Enterprise Grade
 • 32 GB ram, επεκτάσιμη έως 96 GB
 • 2x CPU XEON E5
 • 2 x 960 GB SSD

Μπορείτε να απευθυνθείτε στη βραβευμένη ομάδα υποστήριξής τους, η οποία είναι διαθέσιμη όποτε έχετε προβλήματα ή αμφιβολίες. Η Krystal διαθέτει πολλά κέντρα δεδομένων σε όλο το Λονδίνο.

OVHcloud

Ένα διάσημο όνομα στον χώρο φιλοξενίας, το OVHcloud διαθέτει έναν εξαιρετικό αποκλειστικό διακομιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο, ικανό να χειρίζεται επισκεψιμότητα μεγάλου όγκου και να σας παρέχει όλους τους πόρους που θα χρειαστείτε στη διαδικασία.

  Microsoft Power Platform και οι χρήσεις της στον αυτοματισμό

Ακολουθούν μερικοί από τους τομείς στους οποίους ο πάροχος OVHcloud δεν συμβιβάζεται καθόλου:

 • Επεκτασιμότητα
 • Εκτέλεση
 • Διαθεσιμότητα
 • Αντοχή
 • εύρος ζώνης

Έχετε πρόσβαση σε μια ποικιλία διανομών που μπορείτε να εγκαταστήσετε. Επίσης, σας δίνει ΔΩΡΕΑΝ 500 GB εφεδρικού χώρου για να χρησιμοποιήσετε όπως θέλετε.

ΙΩΝΟΣ

Συσκευασμένος με κορυφαίες τεχνολογίες ασφάλειας, ισχυρή απόδοση και εταιρικό υλικό, ο αποκλειστικός διακομιστής του IONOS είναι αυτός που πρέπει να προσέχετε.

Επιτρέπει απεριόριστη κίνηση τόσο για εισερχόμενα όσο και για εξερχόμενα δεδομένα. Μπορείτε να διαμορφώσετε τον διακομιστή με τις επιλογές RAM, CPU και αποθήκευσης της επιλογής σας.

Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τα φορτία πρόσβασης και να συνδέσετε τον διακομιστή σας με εικονικές μηχανές για να δημιουργήσετε προσαρμοσμένη υποδομή. Αυτό είναι δυνατό με τη βοήθεια του API και της ενσωμάτωσης στο cloud.

Υπάρχουν τόσες πολλές δυνατότητες αυτού του παρόχου υπηρεσιών που δεν έχω αναφέρει, γι’ αυτό θα συνιστούσα να ελέγξετε αυτό. Η IONOS έχει το κέντρο δεδομένων της στο Ηνωμένο Βασίλειο στην καρδιά του Λονδίνου.

Leaseweb

Η Leaseweb προσφέρει απόδοση χωρίς συμβιβασμούς για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας χωρίς όρια. Στην πραγματικότητα, λαμβάνετε όλα όσα χρειάζεστε για να διασφαλίσετε την ομαλή λειτουργία της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Μερικά από τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

 • Πλήρως προσαρμόσιμες επιλογές διαμόρφωσης
 • Παγκόσμια διαθεσιμότητα και κλίμακα
 • Υλικό κέντρου δεδομένων κορυφαίας βαθμίδας
 • Πλήρης εντολή και έλεγχος των πόρων
 • 24/7 τεχνική υποστήριξη
 • Η ασφάλεια στο αποκορύφωμά της

Η Leaseweb έχει ευέλικτα μηνιαία συμβόλαια, ώστε να μπορείτε να πληρώνετε μόνο για ό,τι χρειάζεστε και όποτε χρειάζεστε. Μπορείτε να επιλέξετε από μια σειρά διαμορφώσεων αποκλειστικών διακομιστών που βρίσκονται στο Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο.

RapidSwitch

Μπορείτε να επιλέξετε από προκατασκευασμένους αποκλειστικούς διακομιστές ή να δημιουργήσετε τον δικό σας προσαρμοσμένο αποκλειστικό διακομιστή σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας με το RapidSwitch.

Είναι ένας από τους μακροβιότερους παρόχους αποκλειστικών διακομιστών στο Ηνωμένο Βασίλειο με κέντρα δεδομένων που ανήκουν πλήρως και ιδιωτικό δίκτυο σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό σχετίζεται άμεσα με μειωμένο κόστος χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση.

Η συνδεσιμότητα στο δημόσιο cloud, η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και η ανάκτηση από καταστροφές και το χαρτοφυλάκιο ασφάλειας στον κυβερνοχώρο είναι μερικά από τα πολλά οφέλη της χρήσης των αποκλειστικών διακομιστών του RapidSwitch.

Διαθέτει κέντρα δεδομένων στο Λονδίνο, το Μάντσεστερ, το Maidenhead, το Nottingham, το Gosport, το St. Asaph, τη Γλασκώβη και το Λέστερ.

ANS

Με υποστήριξη 24/7 όλο το χρόνο, η ANS παρέχει αποκλειστικούς διακομιστές στο Ηνωμένο Βασίλειο που είναι χτισμένοι σε εταιρικό υλικό.

Στην πραγματικότητα, η ομάδα υποστήριξής τους είναι αποδεδειγμένα εξαιρετικά χρήσιμη και θα εκτελούσε πρόθυμα κρίσιμη συντήρηση, θα εγκαταστήσει ενημερώσεις και ενημερώσεις κώδικα και θα χειριζόταν άλλες εργασίες για λογαριασμό σας.

Ο διακομιστής είναι επίσης συμβατός με ISO 27001 ΚΑΙ PCI-DSS, εκτός από την ισχυρή λαβή της ασφάλειας.

Ζαρέ

Τελευταίο αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικό, οι αποκλειστικοί διακομιστές του Zare είναι εξίσου καλοί με τους άλλους σε αυτήν τη λίστα. Έχει ένα σωρό εκπληκτικά χαρακτηριστικά, όπως:

 • Προστασία DDoS
 • Ρυθμίσεις τείχους προστασίας σε βάθος
 • Αναλυτικά στατιστικά διακομιστή
 • Αυτοματοποιημένη παροχή
 • Παρακολούθηση μαύρης λίστας
 • Εγγραφές DNS

Το Zare σάς επιτρέπει να διαλέξετε από διάφορες επιλογές διακομιστή με διαφορετικές τιμές, αποθηκευτικό χώρο, πυρήνες επεξεργαστή κ.λπ. Μπορείτε να επιλέξετε αυτόν που χρειάζεστε και να ρυθμίσετε και να λειτουργήσετε αμέσως. Το Λονδίνο, η Γλασκώβη και το Εδιμβούργο είναι οι επιλογές του κέντρου δεδομένων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τελικές Λέξεις

Ένας αποκλειστικός διακομιστής είναι ιδανικός για άτομα που αγαπούν την καλύτερη απόδοση και ασφάλεια χωρίς να χάνουν τον έλεγχο των πόρων τους.

Εάν διαχειρίζεστε έναν ιστότοπο ή μια εφαρμογή που δέχεται πολλούς επισκέπτες καθημερινά, αυτοί οι αποκλειστικοί διακομιστές στο Ηνωμένο Βασίλειο θα κάνουν το έργο σας πολύ πιο εύκολο. Είναι μια από τις καλύτερες και πιο αξιόπιστες επιλογές εκεί έξω.

Στη συνέχεια, ελέγξτε αυτά τα πραγματικά εργαλεία παρακολούθησης χρηστών για να βελτιώσετε την εμπειρία χρήστη.