9 κορυφαίες εφαρμογές Survey Maker για να λάβετε σχόλια/κάντε έρευνα

Οι έρευνες παίζουν τον πιο κρίσιμο ρόλο στην ανάλυση της γνώσης των πελατών σε μια επιχείρηση. Πρέπει να γνωρίζετε πολλά για τους πελάτες σας για να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση.

Πώς νιώθουν οι πελάτες σας για την επιχείρησή σας; Είναι ικανοποιημένοι από την υπηρεσία σας ή όχι; Τι θέλουν ειλικρινά οι πελάτες; Οι πελάτες βρήκαν όλα όσα έψαχναν; Για να κατανοήσουμε αυτά τα ερωτήματα και να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις του πελάτη, χρειάζεται να τα ερευνήσουμε όλα αυτά.

Ωστόσο, βοηθά τους επιχειρηματίες να λειτουργούν αποτελεσματικά. Σήμερα, πολλές επιχειρήσεις αυξάνονται απότομα στο διαδίκτυο. Για τις διαδικτυακές επιχειρήσεις, οι έρευνες είναι απαραίτητες για να γνωρίζουν τους πελάτες τους.

Οι έρευνες είναι ένα ισχυρό εργαλείο στις μέρες μας για να αυξήσετε το επίπεδο της επιχείρησής σας. Οι έμποροι λιανικής ή οι επιχειρηματίες θα πρέπει να γνωρίζουν τα προϊόντα που αγαπούν περισσότερο και αντιπαθούν περισσότερο οι πελάτες τους. Επιπλέον, τα δεδομένα προϊόντος θα σας βοηθήσουν περαιτέρω να βελτιώσετε την ποιότητα αυτού του προϊόντος.

Ο εξορθολογισμός της διαδικασίας έρευνας θα είναι ευκολότερος και ακριβέστερος χρησιμοποιώντας το λογισμικό δημιουργίας ερευνών. Οι εφαρμογές Survey maker χρησιμοποιούνται ευρέως στις μέρες μας για να ανακουφιστούν από την ογκώδη εργασία.

Αυτές οι εφαρμογές παρέχουν αναλυμένες απαντήσεις που θα σας βοηθήσουν να διορθώσετε πού πρέπει να συγκεντρωθείτε περισσότερο. Μπορείτε να αυξήσετε τη δημιουργία της έρευνάς σας χρησιμοποιώντας τα πρότυπα που παρέχουν αυτές οι εφαρμογές. Οι εφαρμογές δημιουργίας διαδικτυακών ερευνών επιτρέπουν επίσης στους χρήστες να σχεδιάσουν τη μορφή τους με δωρεάν εργαλεία μεταφοράς και απόθεσης.

Ποιες είναι οι περιπτώσεις χρήσης των ερευνών;

Το λογισμικό έρευνας είναι γενικά ένα εργαλείο που βοηθά τις εταιρείες να καταγράφουν και να συλλέγουν δεδομένα πιο αποτελεσματικά. Έτσι, αυτό το λογισμικό θα διευκολύνει την εργασία σας αναλύοντας τα καταγεγραμμένα δεδομένα. Οι διαδικτυακές εφαρμογές έρευνας παρέχουν πολλά οφέλη στην επιχείρησή σας και σας βοηθούν να φτάσετε σε ένα νέο επίπεδο επιτυχίας.

Ας ρίξουμε μια ματιά στα οφέλη που παρέχει μια διαδικτυακή εφαρμογή έρευνας:

  • Φιλικές προς τον προϋπολογισμό – Σε αντίθεση με τις γραπτές έρευνες, αυτές είναι πολύ φθηνότερες και εύκολες στη συντήρηση. Οι επιχειρηματίες μπορούν να ξοδέψουν τα χρήματά τους σε κάτι άλλο εκτός από την εκτύπωση αυτών των εγγράφων έρευνας για τους ερωτηθέντες σας.
  • Προσβασιμότητα – Επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν τις έρευνες μέσω της ηλεκτρονικής λειτουργίας. Επιτρέπει στους πελάτες να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο όπου κι αν είναι ελεύθεροι. Επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν έρευνες μέσω email, μέσων κοινωνικής δικτύωσης κ.λπ.
  • Χρονική απόδοση – Οι διαδικτυακές εφαρμογές έρευνας βοηθούν τους χρήστες να δημιουργούν, να διαχειρίζονται και να αναλύουν τις απαντήσεις γρήγορα χωρίς να αφιερώνουν πολύ χρόνο.
  • Σχόλια – Το κύριο πλεονέκτημα μιας διαδικτυακής εφαρμογής έρευνας είναι ότι έχετε απεριόριστο αριθμό σχολίων. Παρέχει στους επιχειρηματίες πιο ποικιλόμορφα, ακριβή, προσαρμοσμένα και ειλικρινή σχόλια από ποτέ για βελτίωση.

Εκτός από αυτά τα οφέλη, οι διαδικτυακές εφαρμογές έρευνας ενθαρρύνουν τη σχέση σας να είναι σταθερή με τους πελάτες σας. Τι σας εμποδίζει λοιπόν να απολαύσετε αυτά τα οφέλη; Δημιουργήστε διαφορετικές έρευνες σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας και αναλύστε τα αποτελέσματα αυτών των ερευνών πιο διεξοδικά.

Πώς πρέπει να μοιάζει μια Ιδανική Έρευνα;

Οι έρευνες είναι απαραίτητες για τη συλλογή δεδομένων σχετικά με τις ιδέες και τις απόψεις των ανθρώπων. Όμως τίθεται το ερώτημα πώς πρέπει να μοιάζει μια ιδανική έρευνα; Ποιες είναι οι ερωτήσεις που πρέπει να κάνει κάποιος στους πελάτες του για την έρευνά του;

  Πώς να διορθώσετε αυτόματα τις στραβές φωτογραφίες του iPhone σας

Λοιπόν, υπάρχουν πολλοί τρόποι μέσω των οποίων μπορείτε να συλλέξετε την προοπτική τους. Οι ερωτήσεις της έρευνας τίθενται ως επί το πλείστον με τη μορφή ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής, ερωτήσεων ανοιχτού τύπου, ερωτήσεων ναι ή όχι ή με βάση την κλίμακα αξιολόγησης.

Η ερώτηση που πρέπει να κάνετε εξαρτάται από τις ανάγκες και το θέμα σας. Κάποιος πρέπει να έχει υπόψη του αυτά τα λίγα πράγματα κατά την προετοιμασία των ερωτήσεων. Μερικές παρατίθενται παρακάτω:

  • Πρώτα απ ‘όλα, κάντε τις ερωτήσεις σας αρκετά σύντομες για εύκολη κατανόηση.
  • Δεύτερον, η έρευνα πρέπει να είναι γρήγορη. Οι άνθρωποι στον πολυάσχολο κόσμο του σήμερα δεν είναι ευχαριστημένοι να περνούν χρόνο παρακολουθώντας έρευνες.
  • Κάντε τις ερωτήσεις εντυπωσιακές, προσθέτοντας χαμογελαστά emoticon.

Οι εφαρμογές δημιουργίας διαδικτυακών ερευνών σάς επιτρέπουν να σχεδιάζετε ερωτήσεις με βάση τις απαιτήσεις σας. Επιπλέον, αυτές οι εφαρμογές σάς επιτρέπουν να επιλέξετε τα πρότυπά σας για να κάνετε τις έρευνες σας ελκυστικές.

Σχεδιάστε τις ερωτήσεις της έρευνάς σας απρόσκοπτα χωρίς να είστε ταραχώδεις. Επιπλέον, οι περισσότερες εταιρείες κατανοούν ότι μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητά τους με τα σχόλια των πελατών.

Το λογισμικό έρευνας βοηθά τους χρήστες να σχεδιάζουν, να στέλνουν και να αναλύουν τα καταγεγραμμένα δεδομένα πιο αποτελεσματικά. Βοηθά τις εταιρείες να συγκεντρώσουν δεδομένα σχετικά με συγκεκριμένες λειτουργίες ή προϊόντα εφαρμογών και να βελτιώσουν τις ποιότητες ή τις υπηρεσίες τους. Η διεξαγωγή τακτικών ερευνών σάς βοηθά να αποκαλύψετε με μεγαλύτερη σαφήνεια τις πληροφορίες των πελατών.

Τώρα το ερώτημα είναι – ποια εφαρμογή είναι η καλύτερη για την επιχείρησή σας; Πώς να επιλέξετε το σωστό που ταιριάζει απόλυτα στην επιχείρησή σας;

Λοιπόν, εξαρτάται από τις απαιτήσεις της εταιρείας σας. Είτε θέλουν σχόλια είτε θέλουν να αλληλεπιδράσουν με τους πελάτες τους, όλα εξαρτώνται από τις απαιτήσεις τους. Ας ψάξουμε να επιλέξουμε την καλύτερη εφαρμογή δημιουργίας ερευνών που ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες σας χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση.

Typeform

Μία από τις καλύτερες εφαρμογές δημιουργίας διαδικτυακών ερευνών είναι το Typeform. Το Typeform επιτρέπει στους χρήστες να αποκτήσουν λεπτομερείς και βαθύτερες πληροφορίες για τους πελάτες τους. Επιπλέον, το Typeform βοηθά τους χρήστες να συγχρονίζονται με όλα τα κρίσιμα εργαλεία τους.

Έτσι, αυτή η εφαρμογή περιλαμβάνει μια τεράστια γκάμα θεμάτων. Βελτιώστε την οπτικοποίηση των ερωτήσεων της έρευνάς σας. Το Typeform έκανε προσαρμογή, δημιουργία ενσωματώσιμων chatbot και δημιουργία δεδομένων που καταγράφονται ευκολότερα και πιο γρήγορα.

Εκτός από αυτά, το Typeform επιτρέπει στους χρήστες να περάσουν γρήγορα από μια βιβλιοθήκη εικονιδίων για τα τέλεια οπτικά. Συνολικά, παρέχει μια εύκολη διεπαφή χρήστη στη χρήση. Οι αρχάριοι μπορούν εύκολα να χρησιμοποιήσουν αυτήν την εφαρμογή χωρίς καμία καθοδήγηση. Με το Typeform, μπορείτε να μεταφέρετε τη διαδικασία έρευνας και την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο.

SurveyMonkey

Μία από τις πιο επισημασμένες εφαρμογές δημιουργίας ερευνών στη λίστα είναι το SurveyMonkey. Είναι ιδανικό για όσους θέλουν να δημιουργήσουν τις έρευνές τους σε τηλέφωνο ή tablet.

Οι χρήστες καθοδηγούνται με τη δομή για να μορφοποιήσουν τις ερωτήσεις της έρευνάς τους. Σε αντίθεση με τις περισσότερες εφαρμογές έρευνας, το SurveyMonkey επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν, να επεξεργάζονται, να συλλέγουν απαντήσεις και να αναλύουν αποτελέσματα στα smartphone τους.

Σας επιτρέπει να στείλετε ένα εξατομικευμένο ευχαριστήριο σημείωμα μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα. Με μια εύχρηστη διεπαφή, μπορείτε να δημιουργήσετε εξαιρετικές έρευνες για τους πελάτες σας μέσα σε λίγα λεπτά. Εν ολίγοις, το SurveyMonkey έχει βρει έναν εύκολο τρόπο για να σας αφήσει να εξαντλήσετε ακόμα και τα smartphone και τα tablet.

Jotform

Βελτιώστε τη διαδικασία της έρευνάς σας με την εφαρμογή Jotform Survey Maker. Εξαιρετική πλατφόρμα για όσους αναζητούν πρότυπα έρευνας για να διευκολύνουν τη διαδικασία. Το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του Jotform είναι η διαθεσιμότητα γραφικών στοιχείων και πρόσθετων.

  Τι είναι ο εκβιασμός στον κυβερνοχώρο και πώς να προστατευτείτε από αυτόν;

Είτε ψάχνετε για μια εφαρμογή για τη διεξαγωγή ερευνών είτε για τη συλλογή σχολίων, μπορείτε να επιλέξετε το Jotform. Με το Jotform, μπορείτε να δημιουργήσετε ελκυστικές διαδικτυακές έρευνες χρησιμοποιώντας δωρεάν εργαλεία μεταφοράς και απόθεσης.

Αναλύστε γρήγορα τα καταγεγραμμένα δεδομένα της έρευνάς σας με το εργαλείο αναφοράς σε πραγματικό χρόνο της Jotform. Οι δυνατότητες του Jotform υποστηρίζουν τα πάντα, από την προσθήκη περισσότερων ερωτήσεων έως την αλλαγή της γραμματοσειράς και των χρωμάτων. Μπορείτε επίσης να βρείτε γραφικά στοιχεία υπολογισμού φόρμας για να κάνετε τους υπολογισμούς αυτόματους και ακριβείς.

Επιπλέον, κάντε την έρευνά σας διαδραστική, σύντομη και ελκυστική. Πολλαπλές ενσωματωμένες λειτουργίες επιτρέπουν στους χρήστες να αντιγράφουν και να επικολλούν κώδικα ενσωμάτωσης σε οποιονδήποτε ιστότοπο για περαιτέρω χρήση. Μπορείτε να μοιραστείτε την έρευνά σας μέσω email, συνδέσμου, μέσων κοινωνικής δικτύωσης κ.λπ.

Σκηνή Γνώμης

Το Opinion Stage είναι μια εξαιρετική διαδικτυακή εφαρμογή δημιουργίας ερευνών για πολλές δημιουργικές έρευνες. Οι διαδικτυακές έρευνες είναι διασκεδαστικό να δημιουργούνται, αλλά μερικές φορές μπορεί να είναι και προκλητικές. Αλλά εδώ υπάρχει μια εντυπωσιακή πλατφόρμα για να μειώσετε την εργασία σας και να αυξήσετε την ποιότητά της.

Επιπλέον, τα εργαλεία μεταφοράς και απόθεσης για επεξεργασία και μορφοποίηση θα σας ωφελήσουν. Η γνώμη σας επιτρέπει επίσης να μοιράζεστε τις έρευνές σας μέσω πολλών πλατφορμών για σχόλια. Το Opinion Stage σάς βοηθά να συλλέγετε δεδομένα υψηλής ποιότητας από στοχευμένα κοινά γρήγορα και αποτελεσματικά.

Η πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες να συνδυάζουν στρατηγικά ποιοτικές και ποσοτικές απαντήσεις, συμπεριλαμβανομένων ερωτηματολογίων ανοιχτού και κλειστού τύπου. Κάντε τις έρευνες προσβάσιμες για τους πελάτες σας και τον εαυτό σας μέσω της πλατφόρμας Opinion Stage.

Επιπλέον, μοιραστείτε την έρευνα μέσω οποιασδήποτε ηλεκτρονικής πλατφόρμας σε λίγα λεπτά για να λάβετε σχόλια. Τα σωστά αναλυμένα σχόλια σάς βοηθούν να αναβαθμίσετε την επωνυμία και την επιχείρησή σας.

Δωρεάν διαδικτυακές έρευνες

Ο ιστότοπος Free Online Surveys έχει πιο απλή πλοήγηση και παρέχει αποτελεσματικά αποτελέσματα. Αυτός ο ιστότοπος παρέχει δωρεάν CRM για επαφές έρευνας και μάρκετινγκ. Παρακολουθήστε όλα τα δεδομένα και τις απαντήσεις και βοηθά επίσης στην ανάλυση του καθενός ξεχωριστά.

Η πλατφόρμα προσπαθεί να κρατά τους ερωτηθέντες αφοσιωμένους και φροντίζει να ολοκληρώνει όλες τις ερωτήσεις. Ο έξυπνος βοηθός σχεδιασμού έρευνας συμβάλλει πολύ στο να σας βοηθήσει να κάνετε την έρευνα γρήγορη και κατανοητή.

Μπορείτε να μεταφέρετε και να αποθέσετε και να δημιουργήσετε έρευνες που κάνουν τα δεδομένα απλούστερα στην οπτικοποίηση. Σας παρέχει ένα ευρύ φάσμα επιλογών προσαρμογής για απαντήσεις. Ξεκινήστε με διάφορα πρότυπα και στη συνέχεια προσαρμόστε τα στην αριστεία επεξεργάζοντάς τα σύμφωνα με τον εαυτό σας.

Οι Δωρεάν Διαδικτυακές Έρευνες υποστηρίζουν κάθε τύπο, από πολλαπλές έρευνες που βασίζονται σε ερωτήσεις έως έρευνες βάσει ερωτηματολογίων. Ωστόσο, χωρίς να επενδύσετε περισσότερο χρόνο στη δημιουργία μιας έρευνας, μπορείτε να δημιουργήσετε μια έρευνα βασισμένη σε ερωτηματολόγιο απρόσκοπτα.

SurveyPlanet

Το SurveyPlanet είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές έρευνας για να ξεκινήσετε να δημιουργείτε τις έρευνες σας. Προσφέρει πολλά ελκυστικά πρότυπα με προκαθορισμένες ερωτήσεις. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις ερωτήσεις ή να προσθέσετε τις απαραίτητες ερωτήσεις για να ταιριάζουν καλύτερα στις απαιτήσεις σας.

Η δυνατότητα λογικής διακλάδωσης είναι η καλύτερη μεταξύ όλων των άλλων χαρακτηριστικών. Μια ποικιλία από δωρεάν εργαλεία είναι διαθέσιμα για το σχεδιασμό και τη δημιουργία της έρευνάς σας. Οι χρήστες μπορούν επίσης να προσθέσουν εικόνες για να το κάνουν εντυπωσιακό.

Επιπλέον, η εφαρμογή SurveyPlanet λειτουργεί σε κινητά, tablet και επιτραπέζιους υπολογιστές. Με τη βοήθεια αυτής της εφαρμογής δημιουργίας ερευνών, μπορείτε να προσαρμόσετε την έρευνά σας χωρίς προβλήματα. Η δυνατότητα διακλάδωσης και λογικής παράλειψης σάς επιτρέπει να ελέγχετε τις ερωτήσεις που βλέπει ο πελάτης σας.

  Πώς να μετακινήσετε καρτέλες Safari μεταξύ iPhone, iPad και Mac

Για μια φανταστική εμπειρία χρήστη και εξαιρετικές δυνατότητες, μεταβείτε στην εφαρμογή SurveyPlanet Survey Maker. Επιπλέον, αυτή η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν διαφορετικές έρευνες για διαφορετικούς σκοπούς, όπως έρευνες εργαζομένων, έρευνας, εκπαίδευσης, πελατών, υγειονομικής περίθαλψης και δημοσίου τομέα.

Σούπερ Έρευνα

Η εφαρμογή Super Survey έχει σχεδιαστεί απλά για προσωπική χρήση, φοιτητές και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Οι διαδικτυακές έρευνες διευκολύνουν τους ανθρώπους να είναι πιο ειλικρινείς με τις εμπειρίες τους.

Το Super Survey παρέχει εύχρηστα εργαλεία, θέματα, λογότυπα, εξατομικευμένες γραμματοσειρές κ.λπ. Πρέπει απλώς να προσθέσετε το ερωτηματολόγιο που δημιουργήσατε και να πατήσετε για να προσαρμόσετε θέματα ή να δημιουργήσετε τα δικά σας.

Μπορείτε να μοιραστείτε την έρευνά σας με τους πελάτες σας για τα σχόλιά τους και να κάνετε έρευνα. Το Super Survey επιτρέπει στην εφαρμογή του να λειτουργεί στα κινητά σας καθώς και στα tablet σας.

Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες ερωτήσεις στον Πίνακα ελέγχου Super Survey, αν θέλετε. Η πλατφόρμα σάς βοηθά επίσης να ενσωματώσετε τις συλλεγόμενες απαντήσεις για να ρέουν απευθείας στο CRM σας.

Έρευνα Profes

Το λογισμικό Proprofs Survey maker βελτιστοποιεί έρευνες, κουίζ, δημοσκοπήσεις, φόρμες κ.λπ. Σας παρέχει πρόσβαση για χρήση 100+ προσχεδιασμένων προτύπων για τις έρευνες σας. Διατηρήστε τους πελάτες σας αφοσιωμένους στις εξαιρετικές δυνατότητες της εφαρμογής Proprofs.

Μπορείτε να προσθέσετε λογότυπα, θέματα, εικόνες ή επωνυμίες για να κάνετε την έρευνά σας να φαίνεται εξαιρετική. Δημιουργήστε μια προσαρμοσμένη και επώνυμη έρευνα με δωρεάν εργαλεία.

Επιπλέον, μπορείτε να ενσωματώσετε την έρευνά σας με εφαρμογές CRM τρίτων. Τα στελέχη εξυπηρέτησης πελατών της Profofs είναι πάντα φιλικά και διαθέσιμα για να λύσουν όλες τις απορίες σας.

Μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε την κίνηση του κοινού σας και να ελέγξετε ποιος έδωσε ποια απάντηση για να κατανοήσετε το κοινό σας πιο βαθιά. Με το Proprofs, κάντε τη διαδικασία αξιολόγησής σας απρόσκοπτη.

SurveyNuts

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό είναι η εφαρμογή SurveyNuts Survey maker. Το SurveyNuts συγκαταλέγεται μεταξύ των εύχρηστων εφαρμογών δημιουργίας ερωτηματολογίων και ερευνών.

Διαθέτει μια εξαιρετικά διαισθητική διεπαφή για να ξεκινήσετε τη δημιουργία του ερωτηματολογίου της έρευνάς σας. Σας επιτρέπει να επιλέγετε θέματα από τη βιβλιοθήκη τους πιο γρήγορα. Σε πραγματικό χρόνο, μπορείτε επίσης να δείτε την εξέλιξη κάθε απάντησης.

Η εξαιρετική έρευνά σας είναι τώρα μόλις τρία βήματα μακριά. Απλώς δημιουργήστε, μοιραστείτε και αναλύστε τις αποθηκευμένες απαντήσεις και τα δεδομένα σας. Ο πίνακας ελέγχου του SurveyNuts εμφανίζει τα αποτελέσματα στατιστικά με απλά γραφήματα μέσω ειδικών δεδομένων.

Οι χρήστες μπορούν να είναι δημιουργικοί με το λογισμικό SurveyNuts. Μπορείτε να συλλέξετε λεπτομερή δεδομένα σε οποιαδήποτε απάντηση από το κοινό, όποιο σας ταιριάζει.

συμπέρασμα

Συνοψίζοντας, συνήθως διεξάγονται έρευνες για την αξιολόγηση των πελατών. Οι έρευνες πελατών είναι σημαντικές για τις επιχειρήσεις. Η ανάλυση των δεδομένων της έρευνας θα ενισχύσει το επίπεδο ανάπτυξης της εταιρείας.

Σήμερα, για τις τεράστιες επιχειρήσεις η χειροκίνητη συλλογή των δεδομένων είναι ένας πόνος στο κεφάλι. Επιπλέον, δεν είναι εφικτό όμως. Το λογισμικό έρευνας βοηθά στην εμπειρία μιας αποτελεσματικής διαδικασίας συλλογής και ανάλυσης δεδομένων.

Λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων, οι έμποροι λιανικής, οι επιχειρηματίες και οι εταιρείες στράφηκαν σε εφαρμογές συστημάτων έρευνας. Αυτές οι εφαρμογές είναι φθηνότερες, λιγότερο χρονοβόρες, πιο ακριβείς και επίσης σας βοηθούν να έχετε πιο γρήγορα αποτελέσματα.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε μερικές διαδραστικές και ελκυστικές ιδέες περιεχομένου για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.