9 κορυφαίες γεννήτριες μακέτας Instagram για να αυξήσετε την παρουσία σας στο Instagram

Καθώς το Instagram είναι μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης αυτήν τη στιγμή, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι διαφημίσεις του έχουν πολλές δυνατότητες να δημιουργήσουν έσοδα και να αποκτήσουν νέους πελάτες για τις επωνυμίες σας.

Ωστόσο, χωρίς έναν εξειδικευμένο γραφίστα, η δημιουργία εντυπωσιακών μακέτα διαφημίσεων στο Instagram μπορεί να είναι δύσκολη. Εκεί μπαίνουν οι γεννήτριες μακέτας του Instagram!

Αυτά τα εργαλεία έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να κάνετε προεπισκόπηση του περιεχομένου της διαφήμισης, ώστε να γνωρίζετε ακριβώς τι θα δει το κοινό σας. Το κύριο πλεονέκτημα των εργαλείων δημιουργίας μακέτας του Instagram είναι απλώς αυτό: βοηθούν να αναδειχθεί τι λειτουργεί και τι όχι.

Λειτουργεί η τοποθέτηση; Είναι εντάξει ο λόγος διαστάσεων της εικόνας; Κόβεται το κείμενο ή το κείμενο παρότρυνσης για δράση δεν έχει αντίκτυπο; Λάβετε πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο καθώς οπτικοποιείτε τις μακέτες διαφημίσεων Instagram σας.

Τώρα, αυτά τα εργαλεία διαθέτουν πρότυπα για εξοικονόμηση χρόνου και προσπάθειας. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα από την αρχή. Μπορείτε απλώς να προσθέσετε τα ψηφιακά σας στοιχεία και τα θέματα της επωνυμίας σας. Με τη διαθεσιμότητα τόσων πολλών γεννητριών μακέτας Instagram, πώς θα πρέπει να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει, ειδικά αν ξεκινάτε;

Πώς να επιλέξετε μια καλή γεννήτρια mockup Instagram

Η επιλογή μιας καλής γεννήτριας μακέτας Instagram θα πρέπει να εξαρτάται από διάφορους παράγοντες που κάνουν τις καμπάνιες σας να συζητούν την πόλη:

 • Επιλέξτε ένα που έχει ένα δωρεάν πρόγραμμα για ανάγκες ενός έργου ή τουλάχιστον μια δωρεάν δοκιμή
 • Επιλέξτε ένα πρόγραμμα δημιουργίας μακέτας Instagram με επιλογές προτύπων που θα σας βοηθήσουν να απλοποιήσετε τις διαδικασίες εργασίας σας
 • Εάν θέλετε να παίζετε τρισδιάστατα στοιχεία για να συμβαδίζετε με το ιογενές περιεχόμενο, επιλέξτε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας που υποστηρίζει στοιχεία 3D
 • Επίσης, επιλέξτε ένα που επιτρέπει την πρόσβαση σε έναν απρόσκοπτο και πλούσιο σε ισχύ πρόγραμμα επεξεργασίας για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε επικοινωνία που είναι εντός της επωνυμίας
 • Εάν θέλετε να επιταχύνετε τις εγκρίσεις πελατών, επιλέξτε ένα εργαλείο που θα σας επιτρέψει να μοιράζεστε συνδέσμους προορισμού για εύκολα σχόλια

Τώρα που ξέρετε πώς μοιάζει μια καλή και πλούσια σε ισχύ γεννήτρια μακέτας Instagram, ορίστε την επιλογή μας για τις πιο δημοφιλείς:

Έγινε προεπισκόπηση

Η προεπισκόπηση των καμπανιών Instagram πριν από τη ζωντανή εμφάνιση είναι απίστευτα εύκολη Έγινε προεπισκόπηση. Από κενό 2D έως κενό 3D, το Previewed έχει πρότυπα με τα οποία μπορείτε να εργαστείτε εύκολα. Επιλέξτε ένα πρότυπο, προσαρμόστε το με χρώματα, βίντεο, γωνίες και τοποθέτηση και εξάγετε για να οπτικοποιήσετε τη διαφημιστική καμπάνια σε πραγματικό χρόνο.

 • Μπορείτε να ανεβάσετε εικόνες από την κάμερά σας εάν προτιμάτε να μην χρησιμοποιήσετε τα πρότυπά τους
 • Όχι μόνο αυτό, μπορείτε να οπτικοποιήσετε μακέτες σε λειτουργία κινούμενης εικόνας για βίντεο
 • Το Previewed έχει μακέτες εφαρμογών για διαφορετικές περιπτώσεις χρήσης και η τιμολόγηση είναι σχετική με τις λειτουργίες που χρησιμοποιείτε

Τώρα, όσον αφορά τα σχέδια και τις τιμές, το Previewed έχει μια δωρεάν έκδοση που ονομάζεται Lite. Ιδανικό για μεμονωμένες εφαρμογές και έργα, σας δίνει πρόσβαση σε απεριόριστες εξαγωγές 2D στα 720p και άδεια απόδοσης CC.

Από δύο προγράμματα premium και επί πληρωμή που προσφέρει το Previewed, το Plus με εφάπαξ πληρωμή 9,99 $, σας προσφέρει +10 δυνατότητες στα 1080p, εξαγωγές 3D, εξαγωγές βίντεο στα 30 fps και μια εμπορική γραμμή.
Ενώ, το Pro, με 19 $ μηνιαίως, σας προσφέρει απεριόριστες εξαγωγές, εξαγωγές βίντεο στα 60 fps, εξαγωγές 3D, εμπορική άδεια, ελκυστικές δυνατότητες και υποστήριξη πελατών προτεραιότητας.

  Πώς να δημοσιεύσετε φωτογραφίες απευθείας από το Adobe Lightroom στο Instagram

Γιατί να ξοδεύετε ώρες δουλεύοντας σε μια ανάρτηση στο Instagram όταν κάνετε θαύματα σε δευτερόλεπτα; Χρήση MediaModifier‘s πρότυπα για να δημιουργήσετε μακέτες αναρτήσεων και προϊόντων για το Instagram.

Από μακέτες λογότυπων έως διαφημιστικές καμπάνιες μάρκετινγκ έως σχέδια ανάρτησης, το MediaModifier σάς επιτρέπει να ξεκλειδώσετε τις δημιουργικές σας δυνάμεις και να εξερευνήσετε το παιχνίδι σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επιπλέον, αυτό που είναι αξιοσημείωτο σε αυτήν τη δημιουργία μακέτας Instagram είναι ότι μπορείτε να συνδυάσετε πολλαπλές μακέτες.

Με επιλογές για να προσαρμόσετε τις μακέτες τόσο καλά, το MediaModifier λειτουργεί για ομάδες μάρκετινγκ όλων των μεγεθών, ακόμη και για άτομα. Επιπλέον, τα σχέδια είναι πραγματικά ευέλικτα: μπορείτε να παίξετε μία φορά, μηνιαία ή ετήσια.

Το πακέτο εκκίνησης είναι δωρεάν και το επαγγελματικό πακέτο είναι για εφάπαξ έργα, προσβάσιμο για 7 ημέρες. Τώρα, ανάλογα με το αν πρόκειται να το χρησιμοποιήσετε για ατομική χρήση ή για διαχείριση ομάδας, μπορείτε να επιλέξετε το επαγγελματικό πακέτο ή το πακέτο ομάδας, με μηνιαία ή ετήσια χρέωση.

στο Beat

Είναι πάντα καλύτερο να οπτικοποιείτε τις διαφημίσεις σας από διαφορετικές οπτικές γωνίες και τοποθετήσεις για να δείτε τι ταιριάζει καλύτερα. Αυτή η δημιουργία μακέτας Instagram, στο Beat, πρώτα σάς επιτρέπει να επιλέξετε τοποθέτηση μεταξύ τροχού, ιστορίας ή ροής. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να παίξετε με διαφορετικές μορφές και οπτικά στοιχεία όπως εικόνες, βίντεο και αναρτήσεις καρουζέλ και να δείτε αυτές τις αλλαγές σε πραγματικό χρόνο.

Στην πραγματικότητα, αυτό που είναι εντυπωσιακό με αυτή τη γεννήτρια μακέτας – inBeat, είναι ότι είναι 100% δωρεάν. Όχι μόνο αυτό, έχει δωρεάν πόρους που μπορούν να σας βοηθήσουν να κλιμακώσετε το παιχνίδι διαφήμισης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για παράδειγμα, η συλλογή διαφημίσεων της βιβλιοθήκης τους φιλοξενεί όλες τις διαφημίσεις με την καλύτερη απόδοση στο Instagram για να σας δώσει μια καλύτερη ιδέα για το τι λειτουργεί και τι όχι.

Εκτός από το να σας προσφέρει την έμπνευση που χρειάζεστε, το inBeat μπορεί να σας βοηθήσει με πληροφορίες σχετικά με διάφορα στοιχεία μιας διαφήμισης: οπτικά στοιχεία, συγγραφή κειμένων, στόχευση, τοποθέτηση, προϋπολογισμό, στόχο και βελτιστοποίηση.

Υπάρχει επίσης ένα υπέροχο Toolkit, και πάλι διαθέσιμο δωρεάν. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ελέγξετε τα ποσοστά αφοσίωσης, τους ψεύτικους ακόλουθους, το κόστος συνεργασίας και πολλά άλλα!

Mockupduck

Ψάχνετε για μια γεννήτρια μακέτας που είναι δωρεάν αλλά αισθάνεστε premium; Mockupduck μπορεί να είναι μόνο το ένα για εσάς! Αυτή η δημιουργία μακέτας του Instagram, η οποία λειτουργεί σε προγράμματα περιήγησης, μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε προεπισκόπηση της καμπάνιας μάρκετινγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χωρίς κόπο!

Επιπλέον, δεν απαιτείται εμπειρία σχεδίασης για να εργαστείτε σε μακέτες πλούσιες σε οπτικά στοιχεία. Οι εποχές που ξοδεύατε ώρες κατεβάζοντας πρότυπα που δεν είναι ενημερωμένα έχουν περάσει. Στην πραγματικότητα, μια εύχρηστη διεπαφή μπορεί να σας βοηθήσει να φτιάξετε μαγικά μέσα σε λίγα λεπτά.

 • Προσθέστε φωτογραφίες, ξεκλειδώστε την πλήρη γκάμα emoji, αλλάξτε ονόματα, βιογραφικό, συνδέσμους και πολλά άλλα
 • Λάβετε εικόνες προφίλ και εξωφύλλου κατάλληλου μεγέθους, υψηλής ανάλυσης για εύκολη μεταφόρτωση σε ζωντανές σελίδες
 • Επιπλέον, έχετε πλήρη ασφάλεια με έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων
 • Πρόσβαση στις μεταφορτώσεις σας από τις σελίδες Στοιχεία και παραλείψτε το τελετουργικό της μεταφόρτωσης ξανά και ξανά
 • Μπορείτε επίσης να κρατήσετε πολλαπλές μακέτες οργανωμένες και ομαδοποιημένες κατά ονόματα έργων, προωθήσεις ή ακόμα και πελάτες για εύκολη πρόσβαση
  Πώς να δείτε τις διαγραμμένες εικόνες Instagram ανθρώπων

Στην πραγματικότητα, αποκτήστε πρόσβαση σε νέα πρότυπα μακέτας και μια βιβλιοθήκη που ενημερώνεται συνεχώς! Μπορείτε να λάβετε ένα πάσο 7 ημερών 12 $ για έργα μιας χρήσης και Pro για 14 $ που χρεώνεται κάθε μήνα, ιδανικό για επαγγελματίες του μάρκετινγκ.

PPC Ad Editor

Χρησιμοποιήστε το PPC Ad Editor για να δημιουργήσετε μακέτες διαφημίσεων Instagram και Facebook και να τις μοιραστείτε άμεσα για εγκρίσεις πελατών. Το καλύτερο είναι ότι ο πελάτης/ο διαχειριστής της ομάδας σας δεν απαιτεί λογαριασμό για να προβάλει τον σύνδεσμο μοντέλου διαφήμισης που έχετε στείλει.

Επιπλέον, είναι ιδανικό για διαφημίσεις ιστοριών, καρουζέλ και διαφημίσεις ανάρτησης με μία εικόνα στο Instagram. Ιδανική για στελέχη λογαριασμών και διαχειριστές PPC, αυτή η δημιουργία μακέτας Instagram μπορεί να σας βοηθήσει να ενισχύσετε τις διαφημιστικές σας καμπάνιες με ένα πρόγραμμα δημιουργίας οπτικών διαφημίσεων.

Έχετε επίσης την επιλογή να εισαγάγετε μια προκατασκευασμένη διαφήμιση χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα εισαγωγής του Google Ads Editor. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε μια προεπισκόπηση/mockup σε δευτερόλεπτα και να την μοιραστείτε με έναν ασφαλή σύνδεσμο.

Μπορείτε επίσης να λάβετε διαφημίσεις που εισάγονται από το πρότυπο μαζικού φύλλου. Στην πραγματικότητα, όταν συνεργάζεστε με τους πελάτες σας σε αυτό, μπορείτε να τους ζητήσετε να προσθέσουν σχόλια για σχόλια ή απλώς να επεξεργαστούν κείμενο αμέσως για πιο γρήγορες καμπάνιες!

OTTSEO

OTTSEO, ή το OverthetopSEO, είναι μια επαγγελματική δημιουργία μακέτας Instagram, ιδανική για βίντεο, φωτογραφίες και ιστορίες. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας το OTTSEO, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μακέτες για εγκαταστάσεις εφαρμογών για να προσελκύσετε νέους χρήστες και να τους ενθαρρύνετε να εγκαταστήσουν τις εφαρμογές σας!

Δεν χρειάζεται να έχετε χρόνο ή χρήματα για έναν επαγγελματία γραφίστα με το OTT. Είναι απλό στη χρήση, οικονομικά αποδοτικό και μπορεί να σας βοηθήσει να δοκιμάσετε τα γραφικά της διαφήμισής σας πριν από την κυκλοφορία. Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

 • Είτε ανεβάστε το δημιουργικό της διαφήμισής σας
 • Εναλλακτικά, δημιουργήστε το μέσα στο εργαλείο OTT χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα επεξεργασίας
 • Στη συνέχεια, επιλέξτε τοποθέτηση: ανάρτηση, ιστορία, βίντεο, καρουζέλ
 • Μόλις τελειώσετε, επιλέξτε μια μορφή από τις επιλογές για να δείτε τι λειτουργεί καλύτερα
 • Και στη συνέχεια, όταν είστε ευχαριστημένοι με τη συνολική εμφάνιση, προσαρμόστε τη διαφήμιση με κείμενο, χρώματα και εικόνες ανάλογα με την περίπτωση
 • Μπορείτε να το αποθηκεύσετε ως αρχείο JPG ή αρχείο PNG και είστε έτοιμοι

Η γεννήτρια mockup Instagram του OTT είναι δωρεάν στη χρήση, διαισθητική και σας βοηθά να οπτικοποιήσετε γρήγορα τις εκδόσεις! Το OTT είναι επίσης κορυφαίος Google Partner, γεγονός που του δίνει ένα πλεονέκτημα έναντι των άλλων για να κατανοήσει τον κόσμο των διαφημίσεων, του SEO και της κορυφαίας απόδοσης.

Προεπισκόπηση αποστολής

Προεπισκόπηση αποστολής είναι κάτι περισσότερο από μια δημιουργία μακέτας του Instagram: είναι ένα εργαλείο μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η δημιουργία μακέτες Instagram για καθηλωτικές διαφημίσεις είναι εύκολη όταν έχετε μια εύκολη διεπαφή και γι’ αυτό το Sendpreview είναι μια καλή επιλογή!

Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε ζωντανές αλλαγές σε καθεμία από τις μακέτες της διαφήμισής σας και να έχετε πρόσβαση σε όλες τις μακέτες διαφημίσεών σας από ένα μέρος. Ταξινομήστε τα ανά έργα ή πελάτες και βρείτε ψηφιακά στοιχεία πιο γρήγορα με το Sendpreview. Στην πραγματικότητα, υπάρχει επίσης η επιλογή να μοιράζεστε τις μακέτες διαφημίσεών σας χρησιμοποιώντας συνδέσμους φιλικούς προς κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές.

Το Sendpreview απευθύνεται σε επαγγελματίες του μάρκετινγκ, ομάδες μάρκετινγκ και διαφημιστικές εταιρείες. Εκτός από την εξαγωγή των μακέτες διαφημίσεών σας σε μορφή PNG, μπορείτε να εξάγετε ολόκληρες καμπάνιες με το Sendpreview.

Συνολικά, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πακέτο πολυμέσων με πολλές μεταβλητές διαφημίσεων και στοιχεία πολυμέσων. Στην πραγματικότητα, μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τις προεπισκοπήσεις διαφημίσεων με επώνυμα στοιχεία όπως λογότυπα, προσαρμοσμένα χρώματα και ετικέτες.

  Διορθώστε το Σφάλμα Απαιτούμενης Σύνδεσης για τα σχόλια του Instagram

Υπάρχει επίσης η επιλογή να διατηρήσετε τις καμπάνιες σας ιδιωτικές στην πλατφόρμα για να διασφαλίσετε ότι κανείς άλλος δεν θα πάρει μια κλεφτή ματιά! Υπάρχουν δύο σχέδια που προσφέρονται από το Sendpreview:

 • Το δωρεάν πρόγραμμα, για 2 επωνυμίες, 3 καμπάνιες, απεριόριστες διαφημίσεις, 1 GB αποθηκευτικού χώρου
 • Το επαγγελματικό σχέδιο, με 29 $ μηνιαίως, για 10 επωνυμίες, απεριόριστες καμπάνιες, διαφημίσεις και 100
  GB αποθηκευτικού χώρου με προσαρμοσμένα θέματα επωνυμίας

Μπορείτε επίσης να αξιοποιήσετε τους πόρους του, όπως τις προδιαγραφές διαφημίσεων, για να κατανοήσετε αναλογίες διαστάσεων, διαστάσεις μορφής, όρια χαρακτήρων κειμένου, μεταβλητές παρότρυνσης για δράση, hashtags και πρόσθετες προτάσεις. Για παράδειγμα, το Sendpreview σάς ενημερώνει ότι οι διαφημίσεις Instagram προβάλλονται μόνο σε κινητές συσκευές. Ως εκ τούτου, μεγαλώνετε καθώς προχωράτε στις διαφημιστικές σας καμπάνιες και τα ταξίδια μάρκετινγκ.

Πρωτογενής

Ξεκλειδώστε τη δύναμη της οπτικής αφήγησης στις μακέτες διαφημίσεων Instagram με Πρωτογενής. Αν και είναι απαραίτητο για την ανάδειξη της επωνυμίας σας ή τη διαφήμιση μιας νέας κυκλοφορίας προϊόντος, η Primal μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε και να κάνετε προεπισκόπηση μακέτες διαφημίσεων Instagram γρήγορα.

Ένα δωρεάν εργαλείο, το Instagram mockup generator της Primal, μπορεί να σας βοηθήσει με τις εγκαταστάσεις εφαρμογών για κινητά για να αποκτήσετε νέους πελάτες. Και διατηρήστε τους υπάρχοντες χρήστες χρησιμοποιώντας αναρτήσεις βίντεο, αναρτήσεις φωτογραφιών και ιστορίες Instagram και μετατρέψτε τους σε αφοσιωμένους πελάτες.

Η Primal είναι επίσης Meta Business Partner, που σας παρέχει αποκλειστικές πληροφορίες για οπτικά ελκυστικές μακέτες διαφημίσεων Instagram. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα επί πληρωμή για να σχεδιάσετε διαφημίσεις που θα σας βοηθήσουν να μετατρέψετε πελάτες.

Χρησιμοποιήστε τις απρόσκοπτες λειτουργίες και το πρόγραμμα επεξεργασίας του εργαλείου για να παρουσιάσετε προεπισκοπήσεις διαφημίσεων που σας επιτρέπουν να οραματιστείτε τι θα δει το κοινό σας. Αν σας αρέσει αυτό που βλέπετε, μπορείτε πάντα να συνεχίσετε και να χρησιμοποιείτε τις μακέτες διαφημίσεων Instagram για διαφημίσεις και καμπάνιες.

Μπορείτε επίσης να λάβετε δωρεάν έλεγχο στρατηγικής για να δείτε ποια είναι η απόδοση του ιστότοπού σας και τι μπορεί να λειτουργήσει σε μελλοντικές καμπάνιες και πλατφόρμες.

Αναζήτηση και κοινωνική

Αναζήτηση και κοινωνική, ως δημιουργία μακέτας Instagram, είναι ένας δωρεάν πόρος που μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε ένα σταθερό οπτικό στυλ για τις μακέτες διαφημίσεων Instagram σας. Ένα μειονέκτημα είναι ότι αυτό το εργαλείο δεν προσφέρει πολλές επιλογές τοποθέτησης ή μορφής.

Μπορείτε απλώς να το χρησιμοποιήσετε για αναρτήσεις στο Instagram και μακέτες διαφημίσεων ιστοριών. Μπορείτε να προσθέσετε μια μικρογραφία εικόνας ή βίντεο, μηνύματα και μεταβλητές παρότρυνσης για δράση.

Στην πραγματικότητα, έχετε επίσης την επιλογή να κατεβάσετε ένα μοντέλο διαφήμισης για προεπισκόπηση ή ακόμα και να το χρησιμοποιήσετε για πραγματικές διαφημίσεις.

Προσθέστε φινέτσα στις μακέτες διαφημίσεων Instagram σας

Γιατί διατρέχετε τον κίνδυνο να εκτελείτε καμπάνιες Instagram σε διαφημίσεις που δεν έχουν προεπισκόπηση, δοκιμαστεί ή οραματιστεί; Οι γεννήτριες μακέτας του Instagram όχι μόνο μπορούν να βοηθήσουν με μια ρεαλιστική παρουσίαση του πώς θα φαίνονται οι διαφημίσεις σας στο κοινό, αλλά και να απλοποιήσουν τη διαδικασία δημιουργίας διαφημίσεων εμπλουτισμένων με οπτικά στοιχεία.

Ενώ ορισμένες γεννήτριες μακέτας του Instagram σας επιτρέπουν να κάνετε προεπισκόπηση και λήψη διαφημίσεων σε μορφές βίντεο και εικόνας, άλλες θα έχουν επίσης επιλογές και ιστορίες καρουζέλ. Ανάλογα με την έκταση χρήσης, μπορείτε να επιλέξετε ένα εργαλείο και ένα σχέδιο που έχει τη μεγαλύτερη λογική.

Η ύπαρξη ενός σταθερού θέματος επωνυμίας, η χρήση επιλεγμένων προσαρμοσμένων χρωμάτων και η αξιοποίηση των εκπληκτικών προτύπων μπορεί να σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε το παιχνίδι σας στο Instagram και να προσεγγίσετε το κοινό που επιθυμείτε.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε ορισμένα εργαλεία ανάλυσης Instagram για την επιτυχία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.