9 Καλύτερο λογισμικό φύλλου χρόνου για υπαλλήλους Παρακολούθηση χρόνου GPS

Η παρακολούθηση χρόνου είναι απαραίτητη για τις εταιρείες και τις επιχειρήσεις ώστε να διασφαλιστεί ότι ο χρόνος χρησιμοποιείται παραγωγικά. Για την αποτελεσματική λειτουργία της εταιρείας σας, είναι απαραίτητο να παρακολουθείτε τον χρόνο των εργαζομένων σας.

Εδώ μπαίνει στο παιχνίδι το λογισμικό του φύλλου χρόνου. Είναι επίσης απαραίτητο για επαγγελματίες που χρεώνουν κατά ώρες. Εάν υπάρχει ένας μόνο υπάλληλος, μπορείτε να παρακολουθείτε την ώρα ακόμη και με ένα μολύβι. Ωστόσο, αυτή η εργασία δεν είναι δυνατή εάν υπάρχουν πολλοί υπάλληλοι. Επομένως, πρέπει να λάβετε τη βοήθεια του λογισμικού φύλλου χρόνου.

Ο κύριος στόχος του λογισμικού παρακολούθησης χρόνου είναι η κατανόηση του χρόνου που απαιτείται για την ολοκλήρωση οποιασδήποτε συγκεκριμένης εργασίας. Οι εταιρείες μπορούν να χρεώνουν με ακρίβεια παρακολουθώντας τον χρόνο που έχουν αφιερώσει σε ένα συγκεκριμένο έργο. Η εφαρμογή φύλλου χρόνου μπορεί επίσης να ενσωματώσει μια λειτουργία ψηφιακής διάτρησης ρολογιού, ώστε να γνωρίζετε τον χρόνο που χρειάζεται ένας εργαζόμενος για να ολοκληρώσει μια συγκεκριμένη εργασία.

Τώρα, ας πάρουμε μια καλύτερη ιδέα σχετικά με το λογισμικό παρακολούθησης χρόνου και πώς μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν την παραγωγικότητα μιας εταιρείας.

Τι είναι ένα λογισμικό παρακολούθησης χρόνου;

Το λογισμικό παρακολούθησης χρόνου βοηθά να παρακολουθείτε την εργασία κάθε μεμονωμένου υπαλλήλου και επίσης τον αριθμό των ωρών που ξοδεύουν σε συγκεκριμένες εργασίες. Ορισμένα εργαλεία παρακολούθησης χρόνου παρέχουν μόνο μια λειτουργία ρολόι διάτρησης για τον υπολογισμό του χρόνου που χρειάζονται οι εργαζόμενοι για να ολοκληρώσουν εργασίες. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα εργαλεία με μια ολοκληρωμένη σουίτα διαχείρισης έργων. Αυτά τα εργαλεία προτιμώνται ιδιαίτερα από εργολάβους, εταιρείες επαγγελματικών υπηρεσιών και ελεύθερους επαγγελματίες.

Στην πλειονότητα των εφαρμογών παρακολούθησης χρόνου, οι χρήστες πρέπει να ξεκινήσουν το χρονόμετρο καθώς αρχίζουν να εργάζονται. Ο χρονοδιακόπτης θα καταγράψει το χρόνο του εργαζόμενου σε αυτήν τη συγκεκριμένη εργασία και θα συνεχίσει να εργάζεται μέχρι να σταματήσετε το χρονόμετρο χειροκίνητα.

Χαρακτηριστικά

Υπάρχουν ορισμένα εργαλεία παρακολούθησης χρόνου διαθέσιμα στην αγορά με πρόσθετα σύνολα δεδομένων για εταιρείες που επικεντρώνονται περισσότερο στην παραγωγικότητα και όχι μόνο στη διάρκεια. Ο διαχειριστής συστήματος ή ο διευθυντής βάρδιας εγκρίνει τα δεδομένα καθώς τα δεδομένα τροφοδοτούνται στο σύστημα. Μόλις εγκρίνουν τα δεδομένα, εισάγονται στα τιμολόγια, τις υπηρεσίες πληρωμών και τις αναφορές.

Το λογισμικό παρακολούθησης χρόνου μπορεί να διευκολύνει το HR στη διαχείριση των εργαζομένων και των πληρωμών τους.

Υπάρχουν διαφορετικές δυνατότητες σε κάθε εργαλείο παρακολούθησης χρόνου. Ορισμένα εργαλεία προσφέρουν επίσης καταγραφή όλης της δραστηριότητας του πληκτρολογίου και του ποντικιού των εργαζομένων κατά τις ώρες εργασίας. Μια εφαρμογή παρακολούθησης GPS που είναι ενσωματωμένη σε αυτά τα εργαλεία παρακολούθησης χρόνου μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τις κινήσεις ενός υπαλλήλου. Πρέπει να κάνουν κλικ στις selfies όταν φτάνουν ή φεύγουν από τον χώρο εργασίας.

Ένας εντοπιστής GPS σε πραγματικό χρόνο που είναι ενεργοποιημένος στο εργαλείο επιτρέπει επίσης τη γεωγραφική περίφραξη. Αυτή η λειτουργία θα σας ειδοποιεί κάθε φορά που βρίσκεστε κοντά στην τοποθεσία εργασίας ή ακόμα και όταν φεύγετε από την τοποθεσία εργασίας. Με αυτήν τη δυνατότητα, τα δεδομένα χρόνου εισόδου και εξόδου του υπαλλήλου μπορούν να ληφθούν αυτόματα με βάση την τοποθεσία του.

Εκτός από αυτό, ορισμένες εφαρμογές φύλλου χρόνου υποστηρίζουν επίσης λειτουργίες αναφοράς και λειτουργίες διαχείρισης έργου.

Όλα αυτά αφορούσαν λογισμικό παρακολούθησης χρόνου. Τώρα, ας διερευνήσουμε πώς μπορεί να βοηθήσει τις εταιρείες.

Πώς βοηθά το λογισμικό παρακολούθησης χρόνου οποιαδήποτε εταιρεία;

Υπάρχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά ενσωματωμένα στο λογισμικό παρακολούθησης κάθε φορά. Αυτά τα εργαλεία μπορεί να απευθύνονται σε διαφορετικά μεγέθη επιχειρήσεων, από μικρές έως μεγάλες.

Κάθε εταιρεία επιθυμεί οι υπάλληλοί της να εργάζονται παραγωγικά. Συχνά παρατηρείται ότι οι εργαζόμενοι δεν χάνουν χρόνο και κάθονται μόνο στα θρανία τους αλλά δεν κάνουν καμία δουλειά. Το καλύτερο πράγμα σχετικά με τις εφαρμογές φύλλου χρόνου είναι ότι αυτά τα ζητήματα μπορούν να επιλυθούν. Οι εταιρείες θα μπορούν να παρακολουθούν πόσο χρόνο χρειάζεται κάθε εργαζόμενος για να ολοκληρώσει οποιαδήποτε εργασία.

  7 γεννήτριες σήμανσης σχήματος για να προχωρήσετε στο παιχνίδι SEO σας

Επιπλέον, η κοσμική εργασία της τήρησης αρχείου καταγραφής του χρόνου εισόδου και εξόδου κάθε υπαλλήλου αντικαθίσταται επίσης με αυτά τα εργαλεία. Ο διευθυντής μπορεί να γνωρίζει εάν ένας υπάλληλος κάθεται μόνο και σερφάρει στο Διαδίκτυο αντί να ολοκληρώνει την εργασία με αρχεία δραστηριότητας πληκτρολογίου και ποντικιού.

Οι αναφορές για την εργασία των εργαζομένων μπορούν να διευκολύνουν τους διευθυντές να αποδεσμεύσουν τις πληρωμές κάθε υπαλλήλου ή ελεύθερου επαγγελματία. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πλεονέκτημα του λογισμικού παρακολούθησης χρόνου.

Έτσι, γίνεται σαφές ότι υπάρχουν πολλές περιπτώσεις χρήσης για λογισμικό παρακολούθησης κάθε φορά. Εάν ανυπομονείτε να διατηρήσετε την πειθαρχία και να ενισχύσετε την παραγωγικότητα των εργαζομένων σας, τότε πρέπει οπωσδήποτε να σκεφτείτε να εγκαταστήσετε αυτά τα εργαλεία στην εταιρεία σας.

Καθώς υπάρχουν πολλά εργαλεία παρακολούθησης χρόνου διαθέσιμα στην αγορά ζωντανής παρακολούθησης εργαζομένων, γίνεται αρκετά μπερδεμένο να επιλέξετε ένα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η πιο κοινή ερώτηση μεταξύ των εταιρειών είναι, “ποιο είναι το καλύτερο λογισμικό παρακολούθησης GPS σε πραγματικό χρόνο;” Λοιπόν, εδώ είναι η απάντηση στην ερώτησή σας.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτήν τη λίστα με μερικά από τα καλύτερα λογισμικά παρακολούθησης χρόνου που διατίθενται στην αγορά για τη βελτίωση της παραγωγικότητας των εργαζομένων σας.

Τζιμπλ

Τζιμπλ είναι ένα προηγμένο λογισμικό παρακολούθησης χρόνου GPS για τους υπαλλήλους σας. Σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το geofencing για την παρουσία των υπαλλήλων σας βάσει τοποθεσίας. Καθώς τα μέλη της ομάδας παρακολουθούν τις τοποθεσίες τους, οι διευθυντές μπορούν να επαληθεύσουν τα αρχεία.

Το Jibble έρχεται με ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό. Υπάρχουν περιορισμοί geofence στο Jibble με τους οποίους οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να μετρήσουν αν βρίσκονται εκτός εμβέλειας. Έτσι, εάν έχετε δώσει έναν συγκεκριμένο χώρο εργασίας σε έναν συγκεκριμένο υπάλληλο, δεν μπορεί να παρακολουθήσει όταν βρίσκεται εκτός αυτού του χώρου. Το Jibble διευκολύνει επίσης τους διευθυντές να παρακολουθούν πού εργάζονται. Περιλαμβάνει λεπτομέρειες όπως ποιος εργάζεται πού και πόσες ώρες εργάζεται σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία.

Το Jibble βοηθά εταιρείες από διάφορους τομείς να παρακολουθούν τον χρόνο για έργα, τη συμμετοχή και τη μισθοδοσία. Επιπλέον, σε αυτό το εργαλείο είναι επίσης διαθέσιμη η παρακολούθηση της αναγνώρισης προσώπου.

Hubstaff

Η εφαρμογή GPS Time Clock του Hubstaff είναι μια ενιαία λύση για την παρακολούθηση του χρόνου για τους υπαλλήλους σας. Είναι ένα δωρεάν, ελαφρύ εργαλείο που περιλαμβάνει διαχείριση έργου, παρακολούθηση χρόνου και στιγμιότυπα οθόνης. Το Hubstaff διαθέτει μια απλή και διαισθητική διεπαφή που διευκολύνει την είσοδο καθώς και την παρακολούθηση του χρόνου των υπαλλήλων σας.

Το Hubstaff διαθέτει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του προϋπολογισμού. Μπορείτε να ορίσετε ένα μέγιστο όριο ωρών που μπορεί να εργαστεί οποιοσδήποτε συγκεκριμένος υπάλληλος. Τώρα, η εφαρμογή θα εμποδίσει αυτόν τον υπάλληλο να υπερβεί αυτά τα όρια της εβδομάδας.

Όταν πολλοί υπάλληλοι εμπλέκονται σε ένα έργο μεγάλης κλίμακας, γίνεται πολύ δύσκολο να προσδιοριστεί πού οι εργαζόμενοι δίνουν το χρόνο τους. Εδώ είναι χρήσιμο το Hubstaff. Τα στιγμιότυπα οθόνης θα σας παρέχουν ολιστικές πληροφορίες για τη δραστηριότητα κάθε υπαλλήλου. Μπορείτε επίσης να γνωρίζετε τις εφαρμογές των υπαλλήλων σας και το ιστορικό περιήγησης κατά τις ώρες εργασίας.

Το Hubstaff υποστηρίζει πολλές ενσωματώσεις με εργαλεία διαχείρισης έργων όπως το Basecamp και το Asana. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να το ενσωματώσετε με πλατφόρμες τιμολόγησης όπως το PayPal και το QuickBooks.

Clockify

Με Clockify στα χέρια σας, δεν χρειάζεται πλέον να παρακολουθείτε το χρόνο με ένα χρονόμετρο. Το Clockify είναι μια απλή εφαρμογή φύλλου χρόνου με παρακολούθηση GPS σε πραγματικό χρόνο. Είναι ένα τέλειο εργαλείο για απομακρυσμένους εργαζόμενους. Το καλύτερο πράγμα για το Clockify είναι ότι είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες, από Windows και Linux έως Android και iOS.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Amazon Hub Counter/Locker για να καταπολεμήσετε την πειρατεία στη βεράντα

Μια δυνατότητα παρακολούθησης έργου σάς βοηθά να παρακολουθείτε πού εκτελείται το έργο σας αυτήν τη στιγμή. Με αυτό το εργαλείο, μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ αυτόματης και μη αυτόματης παρακολούθησης χρόνου των εργαζομένων σας. Υπάρχουν πολλές άλλες δυνατότητες στο Clockify, όπως στόχοι και υπενθυμίσεις, στρογγυλοποίηση χρόνου, κλείδωμα του φύλλου χρόνου και επώνυμες αναφορές.

Εάν χρειάζεστε μια αναφορά οποιουδήποτε υπαλλήλου, μπορείτε να τη λάβετε με διάφορες μορφές, όπως μια συνοπτική αναφορά, μια εβδομαδιαία αναφορά ή μια λεπτομερής αναφορά. Με αυτές τις αναφορές, μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε την παραγωγικότητα των υπαλλήλων σας. Επιπλέον, οι πίνακες εργαλείων θα εμφανίζουν πού χρησιμοποιείται ο χρόνος σας και πού χάνεται.

Εργασιακή κατάσταση

Εργασιακή κατάσταση είναι μια εφαρμογή απομακρυσμένης παρακολούθησης για να παρακολουθείτε όλους τους υπαλλήλους σας και να μάθετε πού εργάζονται. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε συσκευή για να παρακολουθείτε τους υπαλλήλους σας και να εργαστείτε για τρόπους βελτίωσης της παραγωγικότητας.

Οι εργαζόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν διαφορετικές συσκευές για ρολόι μέσα και έξω. Γίνεται πολύ εύκολο να μάθετε τον συνολικό χρόνο που αφιερώνεται σε οποιαδήποτε εργασία ή έργο. Αυτό επιτρέπει επίσης στις εταιρείες να προσδιορίζουν το συνολικό χρονικό διάστημα που εργάζεται ένας εργαζόμενος σε μια εβδομάδα ή ένα μήνα. Προτού ο διαχειριστής εγκρίνει τις μισθοδοσίες, μπορείτε να περάσετε από τα φύλλα χρόνου για να δείτε εάν όλα είναι σωστά ή όχι.

Η κατάσταση εργασίας μπορεί να βοηθήσει την εταιρεία σας να εξοικονομήσει τον κουραστικό χρόνο που πρέπει να αφιερώσει ένας υπάλληλος για τη μη αυτόματη παρακολούθηση αυτών των δεδομένων. Αυτή η εφαρμογή παρακολούθησης χρόνου εργαζομένων απλοποιεί τις μισθοδοσίες και παρέχει μια λεπτομερή αναφορά της δουλειάς που έχει κάνει κάθε εργαζόμενος. Σας βοηθά να εφαρμόσετε διαφορετικές μεθόδους για να βελτιώσετε την παραγωγικότητα των εργαζομένων.

Επιπλέον, το Workstatus έρχεται επίσης με άλλες δυνατότητες, όπως περιορισμούς προϋπολογισμού και ωρών, βελτίωση της απόδοσης με βελτιωμένες διαδρομές και αυτοματοποιημένη παρακολούθηση.

Timeero

Timeero είναι ένα λογισμικό παρακολούθησης χρόνου GPS για την παρακολούθηση των ωρών εργασίας, της τοποθεσίας και ακόμη και των χιλιομέτρων των εργαζομένων. Η δημιουργία αναφορών είναι αρκετά απλή με το Timeero. Με τη βοήθεια του geofencing, υπάρχει αυτόματο clock-in και clock-out για τους εργαζόμενους. Μπορείτε να παρακολουθείτε τα πάντα, από τις ώρες εργασίας μέχρι τα διαλείμματα σε ένα μόνο μέρος με το Timeero.

Η Timeero σάς παρέχει ένα ίχνος φρυγανιάς για την τοποθεσία κάθε υπαλλήλου. Η ακριβής παρακολούθηση τοποθεσίας εργαζομένων σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε όλους τους υπαλλήλους σε πραγματικό χρόνο και στο παρελθόν. Εάν κάποιος υπάλληλος είναι εκτός ορίων, μπορείτε να λάβετε ειδοποιήσεις για το ίδιο.

Το Timeero παρέχει ακριβή παρακολούθηση τοποθεσίας μαζί με χρονικές σημάνσεις. Έτσι, μπορείτε να αναθέσετε μια θέση σε υπαλλήλους για την ολοκλήρωση συγκεκριμένων εργασιών και εάν ξεφεύγουν από το εύρος αυτού του μέρους, θα το γνωρίζετε.

Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό του Timeero είναι η παρακολούθηση χιλιομέτρων. Τώρα, θα πρέπει να πληρώσετε τους υπαλλήλους σας με βάση τα διανυόμενα χιλιόμετρα. Οπότε, δεν χρειάζεται να αναρωτιόμαστε αν κάνουν μεγάλες διαδρομές και τρώνε τα λεφτά της εταιρείας. Μπορείτε να δείτε τη διαδρομή που διανύσατε και την απόσταση που διανύσατε με την παρακολούθηση GPS από το Timeero.

Ώρα QuickBooks

Ώρα QuickBooks διευκολύνει τους διευθυντές και τις εταιρείες να διαχειρίζονται αποτελεσματικά ολόκληρη την ομάδα των εργαζομένων. Είτε η ομάδα σας βρίσκεται στο γήπεδο είτε στο γραφείο, η παρακολούθηση χρόνου μέσω GPS θα διευκολύνει τη διαχείριση του εργατικού δυναμικού. Μάθετε πού εργάζονται οι εργαζόμενοι και ελέγξτε επίσης το πρόγραμμά τους.

Η Ώρα QuickBooks παρακολουθεί την τοποθεσία κάθε υπαλλήλου αφού εισέλθει. Μόλις ο υπάλληλος τελειώσει, η παρακολούθηση τοποθεσίας GPS διακόπτεται. Μπορείτε να προγραμματίσετε το εργατικό δυναμικό σας για μέγιστη απόδοση, αναπτύσσοντας τους πλησιέστερους υπαλλήλους στο εργοτάξιο. Η κατάθεση φόρων και η επιστροφή των εξόδων γίνονται εύκολα και αποτελεσματικά με την παρακολούθηση χιλιομέτρων.

Η παρακολούθηση του χρόνου Geofence είναι αρκετά ακριβής και υπενθυμίζει επίσης στους υπαλλήλους να παρακολουθούν και να κάνουν ρολόι έξω. Γίνεται πολύ εύκολο για τους διευθυντές να δουν ποιοι υπάλληλοι εργάζονται σε ποιο ιστότοπο στον χάρτη. Όχι μόνο ενισχύει την παραγωγικότητα μεταξύ των μελών της ομάδας, αλλά αυξάνει και την υπευθυνότητα.

  Πρέπει να αγοράσετε το MacBook Pro 13 ιντσών (2020);

Το QuickBooks είναι το κατάλληλο εργαλείο για απομακρυσμένους εργαζόμενους, επιχειρήσεις που βασίζονται σε υπηρεσίες, εργάτες κατασκευών, επιχειρήσεις με υπαλλήλους σε διαφορετικές τοποθεσίες και μετακινούμενους υπαλλήλους.

Φύλλο χρόνου Κινητό

Φύλλο χρόνου Κινητό είναι ένα άλλο εργαλείο για την αποτελεσματική διαχείριση του εργατικού σας δυναμικού. Έρχεται με δυνατότητα παρακολούθησης χρόνου geofence και αυτόματης διάτρησης για αυτόματη εισαγωγή και διάτρηση των εργαζομένων στα εργοτάξια κατά τις ώρες εργασίας. Μπορείτε να ορίσετε χρονοδιαγράμματα για όλους τους υπαλλήλους στην εφαρμογή με ευκολία. Εάν υπάρξουν αλλαγές στη βάρδια, οι εργαζόμενοι θα λάβουν ειδοποίηση από την εφαρμογή.

Η επεξεργασία μισθοδοσίας και ο προϋπολογισμός γίνονται πιο απλές με λεπτομερείς αναφορές από την εφαρμογή. Η εργασία μπορεί να αντιμετωπιστεί πιο αποτελεσματικά με λίστες ελέγχου έργων. Καθώς μια εργασία ολοκληρώνεται, θα λάβετε μια ειδοποίηση. Έτσι, η παρακολούθηση ενός έργου είναι επίσης πιο απλή με το Timesheet Mobile.

Το Timesheet Mobile παρέχει επίσης έναν χώρο ανταλλαγής μηνυμάτων ομάδας για τους υπαλλήλους για να συζητήσουν σημαντικά πράγματα σχετικά με την εργασία. Επιπλέον, η προβολή της κατάστασης διαθεσιμότητας ενός υπαλλήλου είναι επίσης εύκολη, επειδή ένας υπάλληλος μπορεί να ορίσει όποτε είναι άρρωστος, σε διακοπές ή δεν είναι διαθέσιμος για οποιονδήποτε λόγο.

TimeTrakGo

Πείτε αντίο στα ακατάστατα χειρόγραφα φύλλα παρακολούθησης χρόνου με TimeTrakGo. Το TimeTrakGo είναι ένα λογισμικό παρακολούθησης χρόνου GPS. Είτε οι υπάλληλοί σας εργάζονται σε έναν ιστότοπο είτε πρέπει να εργάζονται σε πολλές τοποθεσίες, μπορείτε να τα παρακολουθείτε όλα με ένα μόνο εργαλείο. Αυτό είναι ένα απλό και αποτελεσματικό εργαλείο παρακολούθησης χρόνου για τη διαχείριση του εργατικού σας δυναμικού.

Η εύρεση σφαλμάτων στα προγράμματα εργασίας των εργαζομένων είναι αρκετά εύκολη με αυτό το εργαλείο. Μπορείτε να προβάλετε αναφορές εργαζομένων σε πραγματικό χρόνο σε έναν ζωντανό χάρτη με συναλλαγές χρονομέτρησης εργαζομένων. Καθώς τα δεδομένα διάτρησης έχουν ετικέτες γεωγραφικής σήμανσης με πληροφορίες τοποθεσίας GPS, οι υπάλληλοι μπορούν να παρακολουθούν και να κάνουν ρολόι με οποιαδήποτε συσκευή.

Το TimeTrakGo διαθέτει μια απλή και διαισθητική διεπαφή για να διαχειρίζεστε το εργατικό σας δυναμικό παραγωγικά. Τώρα, μπορείτε να χειριστείτε τα πάντα ψηφιακά χωρίς να χρειάζεται ένας νέος υπάλληλος να χειριστεί τα πάντα χειροκίνητα.

Just Works Hours

Just Works Hours είναι μια ενιαία λύση για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Με αυτό το εργαλείο, θα παρατηρήσετε ότι η παρακολούθηση του χρόνου των εργαζομένων είναι αρκετά εύκολη. Για τη διαχείριση του χρόνου των εργαζομένων, μπορείτε να βασιστείτε εξ ολοκλήρου στις δυνατότητες του, όπως διαχείριση βάρδιων, αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις μέσω κινητού τηλεφώνου και γεωγραφική περίφραξη.

Το εργαλείο σάς παρέχει πολλές πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον υπολογισμό μισθοδοσίας και τιμολογίων μέσω υπερωριών, κανονικών ωρών εργασίας, ακόμη και λόγω διαλείμματος. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για ανακρίβειες ή λάθη γιατί όλα είναι αυτοματοποιημένα.

Είτε οι υπάλληλοί σας εργάζονται εξ αποστάσεως είτε έρχονται στο ίδιο γραφείο κάθε μέρα, οι διευθυντές μπορούν εύκολα να παρακολουθούν τις ώρες εργασίας τους. Το clocking-in και το clocking-out γίνονται αβίαστα, καθώς μπορείτε να το κάνετε από οποιαδήποτε συσκευή. Μπορείτε επίσης να συγχρονίσετε το λογισμικό μισθοδοσίας σας με το Justworks Hours για τη διαχείριση των τιμολογίων και των πληρωμών. Αυτό είναι ένα άλλο εξαιρετικό εργαλείο για την παραγωγική διαχείριση του εργατικού δυναμικού σας.

συμπέρασμα

Εάν σκέφτεστε τρόπους για να βελτιώσετε την παραγωγικότητα των υπαλλήλων σας και να παρακολουθείτε τις ώρες εργασίας τους, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε τη βοήθεια του λογισμικού παρακολούθησης χρόνου. Τα παραπάνω εργαλεία όχι μόνο μπορούν να ενισχύσουν την παραγωγικότητα του εργατικού δυναμικού σας, αλλά θα παρατηρήσετε επίσης ότι ο χρόνος που χάνεται αλλού μπορεί να εξοικονομηθεί σε τεράστιο βαθμό.

Στη συνέχεια, μάθετε μερικούς από τους καλύτερους ανιχνευτές παρουσίας εργαζομένων.