9 Καλύτερο Λογισμικό Διαχείρισης Εκκλησίας

Αυτή είναι μια εποχή ψηφιακής τεχνολογίας. Ως αποτέλεσμα, τα έργα με στυλό και χαρτί αντικαθίστανται πλέον από διάφορες αποκλειστικές ψηφιακές λύσεις.

Για να διευκολύνουν τις καθημερινές λειτουργίες, ακόμη και οι εκκλησίες επιλέγουν ψηφιακές εναλλακτικές λύσεις.

Η διαχείριση μιας εκκλησίας και η διαχείριση των λειτουργιών της δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η χειρωνακτική εργασία την καθιστά πιο περίπλοκη και χρονοβόρα. Η ενσωμάτωση της τεχνολογίας στην εκκλησία κάνει το σύστημα πιο δομημένο, αποτελεσματικό και παραγωγικό.

Αυτό το είδος τεχνολογίας διευκολύνεται στις εκκλησίες από διάφορα καινοτόμα λογισμικά διαχείρισης εκκλησιών.

Τι είναι ένα λογισμικό διαχείρισης εκκλησίας;

Το λογισμικό διαχείρισης εκκλησιών είναι ένα ψηφιακό σύστημα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για εκκλησίες για να βοηθά σε διάφορες λειτουργίες. Αυτό το εκκλησιαστικό λογισμικό μπορεί να διαχειριστεί απλές έως πολύπλοκες εργασίες διαχείρισης εκκλησίας. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν τη διαχείριση της βάσης δεδομένων των μελών της εκκλησίας, τις επικοινωνίες ή τη διαδικτυακή προσφορά ή δωρεές.

Υπάρχει ήδη ένας μεγάλος αριθμός εκκλησιών που χρησιμοποιούν τα οφέλη αυτού του λογισμικού διαχείρισης εκκλησιών. Και άλλοι επίσης θεωρούν αυτές τις ψηφιακές λύσεις ως κρίσιμες για να βοηθήσουν τις διαδικασίες διαχείρισης της εκκλησίας τους.

Μπορείτε να βρείτε διάφορα λογισμικά διαχείρισης εκκλησιών στο Διαδίκτυο. Ωστόσο, η επιλογή του σωστού για τον οργανισμό σας είναι επίσης περίπλοκη. Λοιπόν, εδώ είναι η λίστα με το καλύτερο λογισμικό διαχείρισης εκκλησίας που μπορεί να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Churchtrac

Το Churchtrac έχει αξιολογηθεί από την Capterra ως ένα από τα πιο φιλικά προς το χρήστη και οικονομικά λογισμικά για εκκλησιαστικούς οργανισμούς. Έρχεται με ένα μεγάλο σύνολο χαρακτηριστικών. Εδώ θα μπορείτε να διαχειριστείτε τα μέλη σας. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε καταλόγους μελών και να στέλνετε μαζικά email και κείμενα.

  10 Εργαλεία για να μετατρέψετε τα Φύλλα Google σας σε API

Επιτρέπει επίσης στους συνεισφέροντες να κάνουν δωρεές online εύκολα. Με αυτό, οι εκκλησίες μπορούν να παρακολουθούν, να διαχειρίζονται και να προγραμματίζουν τον προϋπολογισμό και τα κεφάλαιά τους. Εδώ μπορείτε να δημιουργήσετε καθώς και να διαχειριστείτε εκδηλώσεις και να καταγράψετε συμμετοχές.

Bitrix24

Το Bitrix24 είναι ένα δωρεάν λογισμικό διαχείρισης εκκλησίας σχεδιασμένο για οργανισμούς με περιορισμένους προϋπολογισμούς. Αυτό σας επιτρέπει να ενσωματώσετε το εκκλησιαστικό σας σύστημα με διάφορα κανάλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να διαδώσετε εύκολα το μήνυμα.

Το Bitrix24 επιτρέπει απεριόριστο αριθμό χρηστών δωρεάν. Διαθέτει πάνω από 35 εργαλεία διαχείρισης για αποτελεσματική υποστήριξη στις καθημερινές εκκλησιαστικές λειτουργίες.

Περιλαμβάνει ημερολόγια, συμβάντα, εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης, άμεσα μηνύματα ή συνομιλίες, CRM, εργασίες και έγγραφα. Επίσης, σας επιτρέπει να στέλνετε αυτόματες ειδοποιήσεις στα μέλη.

Tithe.ly

Το Tithe.ly είναι ένα εξαιρετικό λογισμικό διαχείρισης εκκλησίας που έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει τη συμμετοχή στην εκκλησιαστική κοινότητα. Αυτό το λογισμικό συνοδεύεται από ένα σύνολο λειτουργιών που υποστηρίζουν τη μείωση του χρόνου διαχείρισης ενώ αυξάνονται οι άνθρωποι.

Αυτό το λογισμικό διαχείρισης εκκλησίας οργανώνει τα δεδομένα αποτελεσματικά για την ομάδα διαχείρισης. Επιτρέπει στους εκκλησιαστικούς ανθρώπους να συντονιστούν μεταξύ τους και να επεκτείνουν την κοινότητα με καλύτερη ταχύτητα. Ενσωματώνει επίσης διαδικτυακές δυνατότητες παροχής που κάνουν τις δωρεές ευκολότερες και χωρίς προβλήματα.

Κέντρο Σχεδιασμού

Το Κέντρο Σχεδιασμού προσφέρει ευέλικτο λογισμικό διαχείρισης εκκλησίας που καλύπτει τις περισσότερες ανάγκες ενός εκκλησιαστικού συστήματος. Επιτρέπει στις εκκλησίες να οργανώνουν τις πληροφορίες τους, να επικοινωνούν απρόσκοπτα, να συντονίζουν εκδηλώσεις και να συλλέγουν δωρεές στο διαδίκτυο.

  12 χαρακτηριστικά ασφαλείας που πρέπει να έχει ο πάροχος φιλοξενίας Ιστού σας

Μπορείτε να κάνετε λήψη αυτού του λογισμικού και να απολαύσετε μια δωρεάν δοκιμή για 30 ημέρες. Το σύστημα υποστήριξης που διαθέτει επιτρέπει επίσης σε όλα τα μέλη να λαμβάνουν βοήθεια όποτε τη χρειάζονται. Προσθέτει εβδομαδιαίες νέες ενημερώσεις και δυνατότητες στο λογισμικό για βελτίωση.

Church Σουίτα

Επεκτείνετε αποτελεσματικά την εκκλησιαστική σας κοινότητα με αυτό το εκπληκτικό λογισμικό διαχείρισης εκκλησιών, το ChurchSuite. Σας βοηθά στην ενσωμάτωση των νεοεισερχομένων μέσω της παρουσίασης μιας φόρμας σύνδεσης.

Χρησιμοποιώντας αυτό το λογισμικό, μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε τις εκδηλώσεις της εκκλησίας σας και να διαχειριστείτε τους εθελοντές σας. Σας επιτρέπει να λαμβάνετε διαδικτυακές δωρεές. Αυτό το σύστημα διασφαλίζει την προστασία των δεδομένων των μελών και ως εκ τούτου συνοδεύεται από αποτελεσματική τεχνολογία προστασίας δεδομένων.

Aplos

Το Aplos είναι ένα από τα καλύτερα λογισμικά διαχείρισης εκκλησιών που σας επιτρέπει να αυτοματοποιείτε τις λειτουργίες της εκκλησίας σας. Φέρνει ευκολία στη συνολική διαχείριση της εκκλησιαστικής σας κοινότητας. Χρησιμοποιώντας αυτό το λογισμικό, μπορείτε να παρακολουθείτε πληρωμές και υποσχέσεις. Σας επιτρέπει να δεσμεύσετε την εκκλησία σας.

Αυτό το λογισμικό σάς επιτρέπει να δημιουργείτε σταθερές συνδέσεις με τις ομάδες και τις ομάδες σας προγραμματίζοντας εκδηλώσεις. Με αυτό, μπορείτε να κάνετε τους ανθρώπους να συμμετέχουν στο διαδίκτυο και να εγγραφούν σε εκδηλώσεις.

Άριστα

Το Excellerate σάς επιτρέπει να οργανώσετε την εκκλησία σας και όλες τις λειτουργίες της αποτελεσματικά. Έρχεται σε δύο τύπους μορφών το ένα είναι ένα σύστημα που βασίζεται σε σύννεφο και το άλλο είναι λογισμικό που βασίζεται σε επιτραπέζιους υπολογιστές. Σας επιτρέπει να προσεγγίζετε περισσότερα άτομα αυτοματοποιώντας μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επιστολές κ.λπ.

  Πώς να ελέγξετε και να διαγράψετε το ιστορικό ακρόασης του Spotify

Το Excellerate σάς επιτρέπει επίσης να λαμβάνετε δωρεές και να μοιράζεστε εύκολα συνεισφορές και τις δηλώσεις τους με ολόκληρη την κοινότητα. Έρχεται με παρακολούθηση επισκεπτών, check-in, μαζικά email ή μηνύματα κ.λπ.

Βασίλειο

Το Realm είναι ένα άλλο εξαιρετικό λογισμικό διαχείρισης εκκλησιών που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα του 24/7. Έρχεται γεμάτο με ένα μεγάλο σύνολο εργαλείων που σας υποστηρίζουν στην επέκταση της διακονίας σας.

Αυτό το λογισμικό διαθέτει προηγμένο επίπεδο ασφάλειας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των μελών και των εκκλησιών. Μπορείτε εύκολα να πραγματοποιήσετε επικοινωνία χρησιμοποιώντας αυτό το λογισμικό. Οι άνθρωποι μπορούν εύκολα να εγγραφούν για οποιαδήποτε εκκλησιαστική εκδήλωση. Αυτό σας επιτρέπει επίσης να συντονίζετε ομάδες και έτσι να διαχειρίζεστε γρήγορα τους εθελοντές σας.

FaithTeams

Το FaithTeams είναι ένα απλό και προσιτό λογισμικό διαχείρισης εκκλησιών, ιδανικό για εκκλησίες μικρού και μεσαίου μεγέθους. Είναι σε θέση να διαχειρίζεται τη βάση δεδομένων ανθρώπων και οικογενειών της εκκλησίας. Το Faith Team σάς επιτρέπει να στέλνετε μηνύματα κειμένου και email μαζικά. Σας δίνει τη δυνατότητα να λαμβάνετε διαδικτυακές προσφορές.

Χρησιμοποιώντας αυτό το λογισμικό, μπορείτε να προγραμματίσετε εθελοντές και να τους στείλετε αυτοματοποιημένες υπενθυμίσεις. Σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε όλες τις συνεισφορές σε ένα μέρος χωρίς καμία χειρωνακτική εργασία.

συμπέρασμα

Εάν θέλετε να μετατρέψετε το μη αυτόματο εκκλησιαστικό σας σύστημα σε αυτοματοποιημένο ή ψηφιακό, δοκιμάστε οποιοδήποτε λογισμικό. Αυτά μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του φόρτου διαχείρισης και οργάνωσης σε μεγάλο βαθμό. Μπορεί επίσης να θέλετε να εξερευνήσετε το καλύτερο λογισμικό παρουσίασης εκκλησίας για να έχετε τις καλύτερες υπηρεσίες.