9 Καλύτερο Λογισμικό διαδικτυακής δημοπρασίας για χρήση το 2022

Οι δημοπρασίες είναι αρκετά διάσημες στην αγορά επειδή στους ανθρώπους αρέσει να κάνουν προσφορές για σπάνια αντικείμενα και να τα κατέχουν.

Μπορεί να έχετε ακούσει για δημοπρασίες πολλές φορές. Πραγματοποιούνται δημοπρασίες για διάφορα είδη όπως παπούτσια, ρολόγια, αντικείμενα αντίκες, NFT κ.λπ.

Η δημοπρασία είναι μια διαδικασία βήμα προς βήμα που περιλαμβάνει την πώληση και την αγορά αγαθών και υπηρεσιών. Εδώ, η τιμή πώλησης καθορίζεται ανοιχτά στην αγορά με βάση την ανταγωνιστική προσφορά που γίνεται από τους πλειοδότη.

Η όλη διαδικασία της δημοπρασίας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τον τύπο της ενέργειας. Θα περιλαμβάνει επίσης διάφορα βήματα για την πρόσκληση, τη λήψη, την αξιολόγηση και την αποδοχή των προσφορών. Μπορεί κανείς να πει ότι η διαδικασία δημοπρασίας είναι ένας ιδανικός μηχανισμός για την ανακάλυψη της καλύτερης τιμής για οποιοδήποτε αγαθό ή υπηρεσία.

Η διαδικασία της δημοπρασίας είναι αρκετά σημαντική γιατί έχει συνεχίσει να εξελίσσεται με τον καιρό. Είναι σίγουρα ο καλύτερος τρόπος για την ανακάλυψη ανοιχτής τιμής διαφόρων αντικειμένων. Ίσως σκέφτεστε ποια πράγματα μπορούν να βγουν σε δημοπρασία. Λοιπόν, υπάρχουν πολλά από αυτά.

  • Σπάνια συλλεκτικά αντικείμενα
  • Αντίκες
  • Ακίνητα ακίνητα
  • Άδειες για τα μεταλλευτικά δικαιώματα
  • Παλιές συλλογές κρασιών
  • Ιδιωτικές εταιρείες που πωλούνται
  • Ακίνητα που κατασχέθηκαν λόγω τυχόν νόμιμων ενεργειών

Επί του παρόντος, οι δημοπρασίες NFT είναι πολύ τάσεις στην αγορά, καθώς οι άνθρωποι τρελαίνονται να συλλέγουν NFT.

Καθώς χτύπησε η πανδημία, όλα έπρεπε να μεταφερθούν από το offline στο online. Αυτός ήταν ο μεγαλύτερος λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι θεώρησαν τις ηλεκτρονικές δημοπρασίες ως τον σωστό τρόπο για να συνεχίσουν οι αγοραστές και οι πωλητές.

Το καλύτερο είναι ότι οι ηλεκτρονικές δημοπρασίες έγιναν σύντομα εξαιρετικά δημοφιλείς στην αγορά για διάφορους λόγους. Μερικοί από τους κύριους λόγους συζητούνται εδώ.

Περισσότερος αριθμός αγοραστών

Οι ηλεκτρονικές δημοπρασίες διευκολύνουν την προσέγγιση πλειοδότων από όλο τον κόσμο. Υπάρχουν πολλοί νεότεροι πλειοδότες, άνθρωποι που θέλουν μόνο ένα αντικείμενο ή ακόμα και πλειοδότες που μένουν στο σπίτι που συμμετέχουν σε διαδικτυακές δημοπρασίες. Καθώς υπάρχουν πολλοί αγοραστές σε μια ηλεκτρονική δημοπρασία, μπορείτε να περιμένετε καλύτερα αποτελέσματα για τα αντικείμενα που ανεβάζετε.

Ευκολία

Οι ηλεκτρονικές δημοπρασίες παρέχουν σε κάθε άτομο την ευκολία που αναζητά. Οι αγοραστές μπορούν να λάβουν μέρος σε πολλαπλές δημοπρασίες που διεξάγονται σε διαφορετικά μέρη σε όλο τον κόσμο την ίδια ημέρα.

Εύκολη έκθεση

Εάν ανυπομονείτε να αγοράσετε κάποιο συγκεκριμένο αντικείμενο, μπορείτε να το αναζητήσετε απευθείας στη δημοπρασία και να υποβάλετε την προσφορά σας. Η Google έχει καταλογίσει κάθε αντικείμενο, επομένως δεν χρειάζεται να κάθεστε και να περιμένετε για το αντικείμενο που σας ενδιαφέρει.

Μεγαλύτερο παράθυρο υποβολής προσφορών

Οι ηλεκτρονικές δημοπρασίες μπορούν να παραμείνουν ανοιχτές για όσο χρονικό διάστημα θέλετε. Αυτό θα δώσει στους πλειοδότες ένα μεγαλύτερο παράθυρο για να κάνουν την έρευνά τους και να βρουν αυτό που αναζητούν. Επιπλέον, ο δημιουργός της δημοπρασίας θα μπορεί επίσης να προσελκύσει περισσότερα άτομα στη δημοπρασία όταν υπάρχει μεγαλύτερο παράθυρο υποβολής προσφορών.

Περιορισμός κόστους

Καθώς κάθε αντικείμενο απεικονίζεται, πωλείται και παραλαμβάνεται από την ίδια τοποθεσία, δεν χρειάζεται να τηρείτε απογραφή όλων των αντικειμένων. Θα μπορείτε να εξοικονομήσετε ένα τεράστιο ποσό χρημάτων που ίσως χρειαστεί να ξοδέψετε για την ασφάλεια των αντικειμένων, την αποστολή των αντικειμένων ή την απογραφή των αντικειμένων.

  Πώς να αλλάξετε τη μέθοδο πληρωμής της Apple

Αυτοί είναι μερικοί από τους κύριους λόγους πίσω από την τεράστια δημοτικότητα των ηλεκτρονικών δημοπρασιών σε σύγκριση με τις φυσικές δημοπρασίες.

Υπάρχουν τόσο πλεονεκτήματα όσο και μειονεκτήματα σε μια ηλεκτρονική δημοπρασία. Τώρα, ας δούμε μερικές από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε κατά τη δημιουργία μιας ηλεκτρονικής δημοπρασίας.

Προκλήσεις που αντιμετωπίστηκαν κατά τη ρύθμιση μιας Διαδικτυακής Δημοπρασίας

Οι διαδικτυακές δημοπρασίες έχουν το μερίδιο περιορισμών και προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες κατά τη διοργάνωση μιας.

Κυβερνοαπειλές

Ο πιο σημαντικός περιορισμός μιας διαδικτυακής δημοπρασίας είναι οι απειλές στον κυβερνοχώρο. Σύμφωνα με α Μελέτη Clark School, έχει διαπιστωθεί ότι οι επιχειρήσεις υπόκεινται σε κακόβουλες επιθέσεις με ρυθμό μία επίθεση να συμβαίνει κάθε 39 δευτερόλεπτα. Καθώς τα πάντα είναι διαδικτυακά, οι τρομοκράτες του κυβερνοχώρου μπορούν εύκολα να στοχεύσουν επιχειρήσεις και να χειραγωγήσουν τις προσφορές όπως θέλουν.

Για την αποφυγή καταστροφικών καταστάσεων, είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί μια ασφαλής αρχιτεκτονική και να αναπτυχθούν πολιτικές ασφάλειας. Αυτό θα επιτρέψει την ομαλή λειτουργία των ηλεκτρονικών δημοπρασιών. Οι χάκερ μπορούν να αντισταθούν σε κάποιο βαθμό και δεν θα μπορούν να προκαλέσουν σημαντική βλάβη στα συστήματα δικτύου του αγοραστή.

Εύρεση του σωστού λογισμικού ηλεκτρονικής δημοπρασίας

Αυτή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση όταν πρόκειται για διαδικτυακές δημοπρασίες. Δεν μπορείτε να βασιστείτε σε κάθε λογισμικό ηλεκτρονικής δημοπρασίας που διατίθεται στην αγορά. Πρέπει να επιλέξετε λογισμικό που έχει σχεδιαστεί από μια αξιόπιστη εταιρεία που διαθέτει αυστηρά πρότυπα ασφαλείας ενσωματωμένα στο ίδιο το λογισμικό. Πρέπει να επιλέξετε μια απρόσκοπτη και ασφαλή πλατφόρμα υπό όλες τις συνθήκες.

Με πανομοιότυπα αντικείμενα

Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες διαφορετικοί δωρητές ή ακόμα και ένας μόνο δότης να παράσχει δύο πανομοιότυπα αντικείμενα για την ηλεκτρονική δημοπρασία. Τώρα, δεν θα μπορείτε να τραβήξετε την προσοχή των ανθρώπων εάν εμφανίζετε και τα δύο ίδια αντικείμενα στο τραπέζι. Εάν το κάνετε, θα κατέληγαν να λαμβάνουν λιγότερες προσφορές, και αυτό επίσης σε χαμηλές τιμές.

Αντίθετα, θα πρέπει να τυλίξετε ένα αντικείμενο εάν προέρχεται από τον ίδιο δότη. Όταν τελειώσει η δημοπρασία, μπορείτε απλώς να επικοινωνήσετε με τον δεύτερο πλειοδότη και να του πείτε ότι έχετε ένα πανομοιότυπο αντικείμενο για να δείτε αν ενδιαφέρεται να το βάλει στα χέρια του.

Από την άλλη πλευρά, εάν και τα δύο είδη είναι από διαφορετικούς δωρητές, τότε πρέπει να τα κρατήσετε πολύ μακριά το ένα από το άλλο. Αυτό θα δώσει στους πλειοδότες σας ένα παράθυρο και δεν θα χάσετε χρήματα.

Αυτές ήταν μερικές από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζονται συνήθως κατά τη δημιουργία μιας ηλεκτρονικής δημοπρασίας. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε το σωστό λογισμικό ηλεκτρονικής δημοπρασίας, μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε αυτούς τους περιορισμούς σε σημαντικό βαθμό. Έτσι, όλα καταλήγουν στη χρήση του σωστού εργαλείου σε αυτήν την ψηφιακή εποχή.

Εδώ, θα παραθέσουμε μερικά από τα καλύτερα λογισμικά ηλεκτρονικών δημοπρασιών που θα σας διευκολύνουν να ρυθμίσετε την επόμενη ηλεκτρονική δημοπρασία σας.

AuctionWorx

AuctionWorx είναι λογισμικό ηλεκτρονικών δημοπρασιών που σας επιτρέπει να εκτελέσετε μια ηλεκτρονική δημοπρασία με τους όρους και την επωνυμία σας χωρίς προμήθεια. Αυτή είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα καθώς μπορείτε να την αναπτύξετε όπως παρέχει η εταιρεία ή να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές σύμφωνα με τις απαιτήσεις.

Το AuctionWorx μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να εκτελέσετε πολλές ηλεκτρονικές δημοπρασίες στον ίδιο ιστότοπο. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια πλήρη αγορά για τα αντικείμενά σας και να τα πουλήσετε μέσω δημοπρασιών ή ακόμα και σε σταθερές τιμές.

  Τρόπος εύκολης αλλαγής πεζών-κεφαλαίων στο κείμενο στα Έγγραφα Google

Το καλύτερο πράγμα για το AuctionWorx είναι ότι είναι βελτιστοποιημένο για κινητά. Έτσι, οι αγοραστές σας μπορούν να συμμετέχουν σε ηλεκτρονικές δημοπρασίες ακόμη και από τις κινητές συσκευές τους. Επιπλέον, μπορείτε να ονομάσετε πλήρως τη δημοπρασία σύμφωνα με την εταιρεία σας. Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι δεν υπάρχουν χρεώσεις συναλλαγών για να μεγιστοποιήσετε σημαντικά τα κέρδη σας.

BiddingOwl

BiddingOwl είναι δωρεάν λογισμικό ηλεκτρονικών δημοπρασιών που αποδεικνύεται εξαιρετική επιλογή για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Αυτή είναι μια λύση συγκέντρωσης χρημάτων ανοιχτού κώδικα που θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε εξατομικευμένους ιστότοπους. Θα μπορείτε να προσαρμόσετε πλήρως τα θέματα, τις εικόνες, το χρώμα, τις λεπτομέρειες συμβάντων και τα λογότυπα για τη διαχείριση της ηλεκτρονικής δημοπρασίας.

Ορισμένες από τις βασικές λειτουργίες που μπορείτε να απολαύσετε με το BiddingOwl περιλαμβάνουν ενσωματώσεις, σιωπηλές δημοπρασίες, διαχείριση αποθέματος, ηλεκτρονική υποβολή προσφορών και δημοπρασιών, διαχείριση μελών, αναλυτικά στοιχεία, καθώς και χρέωση και τιμολόγηση.

Έτσι, το BiddingOwl είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για να κάνετε τη διαδικασία υποβολής προσφορών φιλική προς το χρήστη. Είναι επίσης μια προσιτή επιλογή για μικρότερους οργανισμούς που ανυπομονούν να οργανώσουν μια ηλεκτρονική δημοπρασία.

Silent Auction Pro

Silent Auction Pro είναι ένα ισχυρό λογισμικό συγκέντρωσης κεφαλαίων που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια ηλεκτρονική δημοπρασία σε χρόνο μηδέν. Μπορείτε να βασιστείτε στην πλατφόρμα τους για την πλήρη οργάνωση και διαχείριση της εκδήλωσης συγκέντρωσης κεφαλαίων ή διαδικτυακής δημοπρασίας.

Το Silent Auction Pro σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε πλήρως την ηλεκτρονική δημοπρασία, από τη διαχείριση εισιτηρίων και θέσεων έως τη διαχείριση δωρεών και αναφορών. Μπορείτε να προσαρμόσετε τη σελίδα προορισμού και να δημιουργήσετε διαφορετικούς τύπους εισιτηρίων. Αργότερα, μπορείτε να οργανώσετε τα καθίσματα σύμφωνα με τα εισιτήρια μέσω του εργαλείου διαχείρισης θέσεων.

Μπορείτε να παραμείνετε συνδεδεμένοι με τους υποστηρικτές και τους δωρητές σας μέσω προσαρμόσιμων κειμένων και email που αποστέλλονται απευθείας μέσω της πλατφόρμας. Το Silent Auction Pro είναι μια εξαιρετική επιλογή για κάθε τύπο οργανισμού για τη διοργάνωση ηλεκτρονικών δημοπρασιών και εκδηλώσεων συγκέντρωσης κεφαλαίων.

ClickBid

ClickBid είναι ένα άλλο λογισμικό υποβολής προσφορών για κινητά και εικονικής οργάνωσης εκδηλώσεων που βασίζεται στον ιστό. Θα μπορείτε να δημιουργήσετε εράνους και διαδικτυακές δημοπρασίες που θα προσελκύσουν περισσότερους πλειοδότες από κινητές συσκευές και εξ αποστάσεως. Το καλύτερο πράγμα για το ClickBid είναι ότι μπορείτε να το ενσωματώσετε με διάφορα εργαλεία όπως Salesforce, Classy, ​​NeonCRM, Travelpledge και Kindful.

Το ClickBid έχει μια λειτουργία δωρεάς κειμένου σε προσφορά. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκεντρώσετε χρήματα ακόμη και πριν και μετά από μια εκδήλωση. Μερικές από τις εξαιρετικές δυνατότητες που περιλαμβάνονται στο ClickBid είναι οι σιωπηλές δημοπρασίες, οι λίστες παρακολούθησης, η διαχείριση μελών, η διαχείριση αποθέματος, η αναφορά και η ηλεκτρονική και απούσα υποβολή προσφορών.

Το ClickBid σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε τα στοιχεία της δημοπρασίας κατά τη διάρκεια ολόκληρης της δημοπρασίας. Επιπλέον, επιτρέπει επίσης στους πλειοδότες να εξετάσουν τα στοιχεία προτού πρέπει να υποβάλουν προσφορά.

Μερκελέων

Μερκελέων προσφέρει μια πλήρη σειρά λύσεων για τη δημιουργία μιας ηλεκτρονικής δημοπρασίας ή αγοράς. Έχετε πολλές ευκαιρίες για να προσαρμόσετε και να τροποποιήσετε την αγορά σύμφωνα με τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Η Merkeleon προσφέρει στις εταιρείες να οργανώσουν διαφορετικούς τύπους δημοπρασιών, όπως Classic, Reverse, Hidden Price, Dutch, Penny και Unique Bid. Κάθε τύπος δημοπρασίας έχει τη δική του ειδικότητα και μπορείτε να κανονίσετε μία σύμφωνα με την επιλογή σας.

Η σουίτα API της Merkeleon κάνει τη διαδικασία ανάπτυξης πιο εύκολη και εξοικονομεί χρόνο. Η σταθερότητα των λειτουργιών σας ενισχύεται και όλοι οι αλγόριθμοι μπορούν να λειτουργήσουν αρκετά καλά μαζί. Μπορείτε να προσαρμόσετε το λογισμικό δημοπρασίας για να κάνετε ένα διαισθητικό για όλους τους πλειοδότες και τους δημοπρατητές εκεί έξω.

  Πώς να επαναφέρετε το App Store στο iTunes

Handbid

Handbid είναι ένα εξαιρετικό λογισμικό δημοπρασιών που προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να μεγιστοποιήσετε τις απομακρυσμένες, υβριδικές, αλλά και προσωπικές εκδηλώσεις σας. Το εργαλείο διευκολύνει τους πλειοδότες να συμμετάσχουν σε μια ηλεκτρονική δημοπρασία μέσω του ιστότοπου υποβολής προσφορών ή της εφαρμογής υποβολής προσφορών για κινητά.

Το Handbid σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε τα πάντα, από τη δημιουργία μιας δημοπρασίας έως τη δημιουργία των αναφορών με μια ενιαία πλατφόρμα. Εκτός από τις ηλεκτρονικές δημοπρασίες, μπορείτε επίσης να οργανώσετε έρανο από ομοτίμους, καμπάνιες κειμένου σε προσφορά και καμπάνιες crowdfunding μέσω αυτής της πλατφόρμας.

Επιπλέον, το Handbid μπορεί επίσης να αυξήσει την αφοσίωση μέσω της διαδραστικής παιχνιδιού. Αυτό είναι το κατάλληλο εργαλείο για κάθε τύπο οργανισμού, από μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και πανεπιστήμια μέχρι ενώσεις και αθλητικούς οργανισμούς.

ReadySetAuction

ReadySetAuction είναι μια ενιαία λύση που βασίζεται στο cloud για τη διαχείριση κάθε λεπτομέρειας της δημοπρασίας σας σε πραγματικό χρόνο. Θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο για τη διοργάνωση ζωντανών, διαδικτυακών, κινητών και αθόρυβων δημοπρασιών συγκέντρωσης κεφαλαίων. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για κάθε τύπο οργανισμού και για κάθε σκοπό.

Το ReadySetAuction μπορεί να διευκολύνει πολλές διαδικασίες, όπως τη διαχείριση επισκεπτών και την παρακολούθηση δωρεών για την επόμενη διαδικτυακή σας δημοπρασία. Οι πλειοδότες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα smartphone και τα tablet τους για να περιηγηθούν στην ηλεκτρονική δημοπρασία και να υποβάλουν προσφορά για αυτά τα είδη.

Μπορείτε να προσαρμόσετε πλήρως την ηλεκτρονική δημοπρασία σύμφωνα με τις ανάγκες της εταιρείας και της επιχείρησής σας με κάθε δυνατό τρόπο. Η υποστήριξη αναφοράς και ταμείου το καθιστούν πιο αποτελεσματικό λογισμικό δημοπρασιών για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Φιλανθρωπικές δημοπρασίες σήμερα

Φιλανθρωπικές δημοπρασίες σήμερα είναι εδώ για να εξαλείψει ολόκληρη την αγχωτική διαδικασία της οργάνωσης διαδικτυακών και αυτοπροσώπων δημοπρασιών. Επομένως, δεν θα χρειαστείτε μια ομάδα τεχνολογίας για να οργανώσετε την επόμενη δημοπρασία σας. Η διεπαφή είναι τόσο απλή και φιλική προς το χρήστη που θα μπορείτε να τα κάνετε όλα ανεξάρτητα.

Θα χρειαστούν μόνο περίπου 5 λεπτά για να σχεδιάσετε τη δική σας δημοπρασία και να ετοιμάσετε αντικείμενα προς πώληση. Επιπλέον, η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να δέχεστε χρήματα μέσω όλων των διαθέσιμων μεθόδων, συμπεριλαμβανομένων επιταγών, τραπεζικών εμβασμάτων, μετρητών ή πιστωτικών καρτών.

Το CRM δωρεών διευκολύνει την παρακολούθηση της δωρεάς και του δότη μέσω του διαδραστικού πίνακα ελέγχου. Μπορείτε επίσης να ξεκλειδώσετε περισσότερα εργαλεία διαχείρισης δωρητών εξάγοντας πληροφορίες ή συγχρονίζοντας διαφορετικές ενσωματώσεις με την πλατφόρμα.

AuctionAnything.com

AuctionAnything.com είναι ένα χρήσιμο λογισμικό ηλεκτρονικών δημοπρασιών για την αύξηση της ζήτησης και τη δημιουργία ενθουσιασμού για τα προϊόντα σας. Είναι εύκολο να πουλήσετε τα προϊόντα σας με το χρονόμετρο να μετρά αντίστροφα στη δημοπρασία. Αυτό το πλήρως φιλοξενούμενο λογισμικό ηλεκτρονικής δημοπρασίας θα διαθέτει τα προϊόντα σας στο διαδίκτυο σε μία μόνο εργάσιμη ημέρα.

Η υποβολή προσφορών μπορεί να πραγματοποιηθεί με ένα μόνο κλικ σε κάθε συσκευή, συμπεριλαμβανομένων φορητών υπολογιστών, tablet και κινητών. Τα έτοιμα πρότυπα και ενότητες θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τις δημοπρασίες σας. Μαζί με αυτό, μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε, να προωθείτε στην αγορά και να τιμολογείτε τους πελάτες που συμμετέχουν στις δημοπρασίες.

Εάν έχετε κολλήσει σε οποιοδήποτε σημείο της πλατφόρμας, μπορείτε να περιμένετε άμεση και φιλική υποστήριξη από την ομάδα. Έτσι, είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για συγκέντρωση κεφαλαίων, επιχειρηματικούς και επιχειρηματικούς σκοπούς.

Συμπέρασμα 👩‍🏫

Έχουμε παραθέσει μερικά από τα καλύτερα λογισμικά διαδικτυακών δημοπρασιών, ώστε να μην χρειάζεται να περάσετε από την επίπονη διαδικασία αναζήτησης σε ολόκληρη την αγορά. Ελπίζω ότι αυτά θα σας βοηθήσουν να διεξάγετε τις δημοπρασίες σας με ευκολία.