9 καλύτεροι πόροι Procreate Tattoo Brush για να μελανώσετε τη φαντασία σας

Θέλετε να τροφοδοτήσετε τον δημιουργικό καλλιτέχνη μέσα σας; Μην ξεχάσετε να ελέγξετε αυτούς τους πόρους για τατουάζ του Procreate τώρα!

Οι καλλιτέχνες τατουάζ λατρεύουν τη χρήση του φανταστικού εργαλείου Procreate για τη γραφιστική και τη σχεδιαστική τους δουλειά. Είναι πολύ αγαπητό επειδή είναι απλό και γεμάτο με εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Οι καλλιτέχνες τατουάζ μπορούν να κάνουν απίστευτα σχέδια αμέσως στις φορητές συσκευές τους με το Procreate.

Τι είναι το Procreate;

Η εκτεταμένη επιλογή βουρτσών της Procreate είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά της. Οι καλλιτέχνες τατουάζ μπορούν να επιλέξουν από διάφορα στυλ πινέλων για να παράγουν διακριτικά και περίπλοκα σχέδια. Μπορούν επίσης να αλλάξουν το μέγεθος, την αδιαφάνεια και το χρώμα των πινέλων για να επιτύχουν την ιδανική αισθητική.

Η έννοια του επιπέδου στο Procreate είναι ένα ακόμη εξαιρετικό χαρακτηριστικό. Η ικανότητα εργασίας σε πολλαπλά επίπεδα καθιστά πιο εύκολο για τους καλλιτέχνες τατουάζ να τροποποιούν και να κάνουν προσαρμογές χωρίς να καταστρέφουν το συνολικό σχέδιο. Είναι σαν να μπορείς να κάνεις doodle πάνω από διαφανή σεντόνια.

Επιπλέον, το Procreate προσφέρει ένα εύχρηστο εργαλείο επιλογής που διευκολύνει τους καλλιτέχνες τατουάζ να αλλάξουν και να τροποποιήσουν τα σχέδιά τους. Μπορούν εύκολα να αλλάξουν το μέγεθος, να περιστρέψουν και να παραμορφώσουν το έργο τέχνης τους με λίγα μόνο αγγίγματα.

Το Procreate δίνει τη δυνατότητα στους καλλιτέχνες να εξάγουν τις δημιουργίες τους σε μορφές υψηλής ποιότητας. Επιπλέον, μόλις τελειώσει το σχέδιο τατουάζ, μπορούν να το μοιραστούν με τους πελάτες τους ή να το εκτυπώσουν.

Πόσο χρήσιμο είναι το πινέλο τατουάζ από την Procreate;

Τα πινέλα τατουάζ Procreate είναι απαραίτητα για την παραγωγή ρεαλιστικών και γνήσιων μοτίβων τατουάζ. Στο πρόγραμμα Procreate, οι ψηφιακοί καλλιτέχνες χρησιμοποιούν πινέλα που μοιάζουν με εικονικά όργανα για να δημιουργήσουν εφέ που μοιάζουν με τατουάζ.

Το πινέλο τατουάζ είναι ένα κρίσιμο εργαλείο στο Procreate που μπορεί να βοηθήσει τους καλλιτέχνες τατουάζ με πολλούς τρόπους. Προσομοιώνοντας την εμφάνιση και την αίσθηση των συμβατικών μεθόδων τατουάζ, οι καλλιτέχνες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το εξειδικευμένο πινέλο για να δημιουργήσουν περίτεχνα και ρεαλιστικά σχέδια σε έναν ηλεκτρονικό καμβά.

Οι καλλιτέχνες τατουάζ μπορούν να εξερευνήσουν, να τελειοποιήσουν και να οπτικοποιήσουν τις ιδέες τους χρησιμοποιώντας διαφορετικές ρυθμίσεις πινέλου και υφές πριν καταφύγουν στη μόνιμη μελάνη. Χάρη στο πινέλο τατουάζ της Procreate, οι καλλιτέχνες μπορούν να πειραματιστούν με διάφορα στυλ, να βελτιώσουν την τεχνογνωσία τους και τελικά να δημιουργήσουν υπέροχα μοτίβα τατουάζ.

Επιπλέον, οι καλλιτέχνες τατουάζ μπορούν να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας τα πινέλα τατουάζ Procreate. Μπορούν να διορθώσουν σφάλματα, να δοκιμάσουν διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων και να εξερευνήσουν πρωτότυπες ιδέες χωρίς να χάσουν μελάνι ή υλικά. Με τη βοήθεια αυτών των πινέλων, οι καλλιτέχνες μπορούν να επεκτείνουν τις δημιουργικές τους ικανότητες και να παράγουν υπέροχα τατουάζ που σίγουρα θα κάνουν εντύπωση.

Παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε τα πινέλα τατουάζ Procreate

Υπάρχουν ορισμένοι βασικοί παράγοντες που πρέπει να θυμάστε κατά την επιλογή των πινέλων τατουάζ Procreate.

Ποιότητα βούρτσας

Επιλέξτε πινέλα που παρέχουν ακριβείς λεπτομέρειες στα σχέδια τατουάζ δημιουργώντας ομαλές, έντονες γραμμές. Θα πρέπει επίσης να ληφθεί η κατάλληλη σκέψη για τις διαθέσιμες ποικιλίες βούρτσας. Η ύπαρξη μεγάλης ποικιλίας πινέλων μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε διακριτικά και προσαρμόσιμα τατουάζ, καθώς τα διαφορετικά πινέλα δίνουν ποικίλες υφές και εφέ.

Ρυθμίσεις πινέλου και επιλογές εξατομίκευσης

Ο έλεγχος της ροής, της αδιαφάνειας και του μεγέθους των πινέλων σας μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τη δημιουργική σας διαδικασία. Αναζητήστε βούρτσες που σας επιτρέπουν να αλλάξετε γρήγορα αυτές τις ρυθμίσεις για να καλύψετε τις μοναδικές σας απαιτήσεις.

  Καλύτερη εναλλακτική λύση στο Google Translate;

Συμβατότητα

Για να αποφύγετε δυσκολίες συμβατότητας, βεβαιωθείτε ότι τα πινέλα συμμορφώνονται με τη συγκεκριμένη έκδοση του Procreate που χρησιμοποιείτε.

Κριτικές

Πηγαίνετε για πινέλα που έχουν λάβει ευνοϊκές κριτικές από άλλους tattooists γιατί αυτό μπορεί να σημαίνει ότι είναι αξιόπιστα και αποτελεσματικά.

Όταν επιλέγετε τα πινέλα τατουάζ Procreate, μπορείτε να κάνετε μια τεκμηριωμένη επιλογή λαμβάνοντας υπόψη την ποιότητα, την ποικιλομορφία, τις δυνατότητες προσαρμογής, τη συμβατότητα και τις κριτικές. Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα στην κατηγορία πινέλα Procreate που μπορούν να σας φανούν χρήσιμα για να μελανιώσετε τη φαντασία σας.

BrushPacks

Ένας κοινός πόρος του Procreate είναι τα BrushPacks. Προσφέρει μια επιλογή από πινέλα, ώστε οι καλλιτέχνες να μπορούν να χρησιμοποιούν τις συσκευές τους για να παράγουν εκπληκτικά έργα τέχνης. Δεν χρειάζεται να κάνετε τον κόπο να φτιάξετε τα πινέλα σας από την αρχή όταν χρησιμοποιείτε τα BrushPacks. Αντίθετα, μπορείτε να επιλέξετε από πολλά προκατασκευασμένα πινέλα κατάλληλα για διάφορες καλλιτεχνικές προσεγγίσεις και στυλ.

Υπάρχει ένα τέλειο σετ πινέλου για κάθε σκοπό, είτε θέλετε να σχεδιάσετε ρεαλιστικά πορτρέτα, χιουμοριστικά κινούμενα σχέδια ή περίπλοκα τοπία. Η χρήση των BrushPacks είναι αρκετά απλή. Μόλις αγοράσετε και κατεβάσετε ένα σετ πινέλων, μπορείτε να το εισαγάγετε στο Procreate.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πινέλα στο έργο τέχνης σας αμέσως μετά. Κάποιος μπορεί επίσης να αλλάξει το μέγεθος, την αδιαφάνεια και άλλες μεταβλητές των πινέλων για να δημιουργήσει τα απαιτούμενα εφέ.

Η φυσική και αυθεντική αίσθηση του ψηφιακού σας έργου τέχνης ενισχύεται με τη χρήση αυτών των πινέλων. Φαίνονται σαν παραδοσιακά είδη τέχνης, όπως μολύβια, στυλό, μαρκαδόρους και πινέλα. Συνολικά, οι καλλιτέχνες που χρησιμοποιούν το Procreate μπορούν να επωφεληθούν από τα BrushPacks, τα οποία τους προσφέρουν μια ποικιλία από ανώτερα πινέλα για να τους βοηθήσουν να επεκτείνουν τη δημιουργικότητά τους και να δημιουργήσουν υπέροχα ψηφιακά έργα τέχνης.

Πακέτα σχεδίασης

Οι χρήστες του Procreate έχουν πρόσβαση σε έναν εξαιρετικό πόρο στο Design Bundles. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα πινέλα, τα οποία είναι μοναδικά εργαλεία, στο πρόγραμμα Procreate για να δημιουργήσετε εκπληκτικά ψηφιακά έργα τέχνης. Με περισσότερα από 1000 πινέλα στη διάθεσή σας, υπάρχει μια τεράστια ποικιλία που ταιριάζει με τις καλλιτεχνικές σας προτιμήσεις.

Οι εξειδικευμένοι καλλιτέχνες δημιούργησαν σχολαστικά τα πινέλα Procreate που είναι διαθέσιμα στα Design Bundles για να προσφέρουν διακριτικά εφέ και υφές. Πρέπει να έχετε φορτώσει το λογισμικό Procreate στη συσκευή σας για να χρησιμοποιήσετε τα πινέλα Procreate.

Μπορείτε να εισαγάγετε γρήγορα τα πινέλα από τον πόρο στο Procreate και να αρχίσετε να τα χρησιμοποιείτε στη συνέχεια. Η εύρεση των πινέλων που θέλετε είναι απλή λόγω των κατηγοριών στις οποίες χωρίζονται τα πινέλα.

Η ψηφιακή σας τέχνη μπορεί να προχωρήσει χρησιμοποιώντας τα πινέλα Procreate. Μπορείτε να πειραματιστείτε, να προσθέσετε βάθος και αποχρώσεις και να πραγματοποιήσετε το καλλιτεχνικό σας όραμα με πολλά πινέλα που έχετε στη διάθεσή σας. Τα πινέλα Procreate από το Design Bundles είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για όποιον χρησιμοποιεί το Procreate και θέλει να βελτιώσει το έργο τέχνης του.

Brush Galaxy

Με το Brush Galaxy, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την απίστευτη σειρά πινέλων στη βιβλιοθήκη Procreate brush με το γνωστό πρόγραμμα ψηφιακής τέχνης.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε διάφορα πινέλα με αυτό το εργαλείο, τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να ζωντανέψετε το έργο τέχνης σας. Αυτά τα πινέλα είναι φτιαγμένα για να είναι απλά στη χρήση και να αποδίδουν όμορφα αποτελέσματα, ανεξάρτητα από το αν είστε αρχάριος ή ειδικός καλλιτέχνης.

Μπορείτε να εξερευνήσετε διάφορους τύπους πινέλων, από ζωηρές ακουαρέλες και ψηφιακά εφέ έως ρεαλιστικές πινελιές με μολύβι. Τα πινέλα έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το Procreate, που σημαίνει ότι αξιοποιούν στο έπακρο όλα τα χαρακτηριστικά του για να σας προσφέρουν μια ρευστή και απλή εμπειρία σκίτσου.

  Μπορούν οι ομάδες της Microsoft να παρακολουθούν το τηλέφωνό μου;

Αυτό το εργαλείο είναι ιδανικό για άτομα που θέλουν να αυξήσουν το εύρος της δημιουργικότητάς τους στο Procreate. Η έννοια της τέχνης, τα σχέδια χαρακτήρων, τα τατουάζ και άλλα πράγματα μπορούν να γίνουν χρησιμοποιώντας πινέλα. Με τη βοήθεια αυτού του πόρου, θα έχετε πρόσβαση σε μια τεράστια συλλογή από πινέλα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να εκφράσετε τις δημιουργικές σας ιδέες απλά και ευχάριστα.

Χώρος τατουάζ

Ένα φανταστικό εργαλείο για ψηφιακούς καλλιτέχνες και λάτρεις του τατουάζ είναι το πινέλο Tattoo Space Procreate. Αυτά τα πινέλα είναι ιδανικά για χρήση με φορητές συσκευές για την παραγωγή περίτεχνων και ρεαλιστικών μοτίβων τατουάζ. Αυτός ο ιστότοπος είναι φανταστικός γιατί είναι απλός στη χρήση του, ακόμη και για νέους χρήστες.

Οι λεπτές επενδύσεις, τα πινέλα σκίασης και τα πινέλα υφής είναι μόνο μερικοί από τους πολλούς τύπους πινέλων που διατίθενται στη βιβλιοθήκη πινέλων Tattoo Space Procreate. Αυτά τα πινέλα κάνουν το σχέδιο με ακρίβεια, απλές ρευστές γραμμές, προσθέτουν βάθος και σκιά στο έργο τέχνης σας και περιλαμβάνουν ακόμη και ενδιαφέρουσες υφές για μια πιο ρεαλιστική εμφάνιση τατουάζ.

Η εργαλειοθήκη πινέλου Tattoo Space Procreate είναι ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα, είτε είστε εργαζόμενος καλλιτέχνης τατουάζ είτε απλώς άτομο που του αρέσει να κάνει ψηφιακή τέχνη. Σας δίνει τη δυνατότητα να απελευθερώσετε γρήγορα τη φαντασία σας και να δημιουργήσετε όμορφα σχέδια τατουάζ. Μη διστάσετε να το δοκιμάσετε!

Πινέλο

Ένα εξαιρετικό εργαλείο για τους tattoo artists είναι το Brushstock! Παρέχει μια τεράστια ποικιλία από πινέλα που λειτουργούν με την εφαρμογή Procreate. Αυτά τα πινέλα δημιουργήθηκαν ειδικά για καλλιτέχνες τατουάζ για να σας βοηθήσουν να φέρετε τα σχέδιά σας στον πραγματικό κόσμο.

Επιδέξιοι καλλιτέχνες έφτιαξαν τα πινέλα με σκοπό να δώσουν στα ψηφιακά σας τατουάζ μια αυθεντική και γυαλιστερή εμφάνιση. Το Brushstock μπορεί να βελτιώσει την τεχνική του ψηφιακού τατουάζ σας, ανεξάρτητα από το επίπεδο δεξιοτήτων σας. Είναι ένα πολύτιμο εργαλείο που προσφέρει μια ποικιλία ευφάνταστων δυνατοτήτων ενώ σας εξοικονομεί χρόνο.

Εδώ, μπορείτε να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας στο τατουάζ χρησιμοποιώντας διάφορους τύπους πινέλων. Επομένως, αξίζει να το ελέγξετε εάν θέλετε να δημιουργήσετε απίστευτα σχέδια τατουάζ ψηφιακά.

DesignCuts

Ένα φανταστικό εργαλείο βούρτσας Procreate για τατουάζ είναι διαθέσιμο από την DesignCuts. Τα πινέλα αυτής της συλλογής μπορούν να χρησιμοποιηθούν από καλλιτέχνες τατουάζ για να δημιουργήσουν όμορφα ψηφιακά έργα τέχνης. Αυτά τα πινέλα είναι απλά στη χρήση και λειτουργούν με το γνωστό πρόγραμμα ψηφιακής τέχνης Procreate.

Δίνουν μια ρεαλιστική αίσθηση μιμούμενοι την υφή και τον χρωματισμό των συμβατικών τεχνικών τατουάζ. Οι καλλιτέχνες μπορεί να πειραματιστούν με διάφορα μεγέθη πινέλων, επίπεδα αδιαφάνειας και υφές για να δημιουργήσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πολλές εναλλακτικές είναι διαθέσιμες στον πόρο του πινέλου DesignCuts Procreate για τατουάζ, όπως πινέλα επένδυσης για εργασίες λεπτής γραμμής, βούρτσες σκίασης για ομαλές διαβαθμίσεις και πινέλα με υφή για προσθήκη βάθους και αποχρώσεων.

Αυτό το εργαλείο επιτρέπει στους καλλιτέχνες τατουάζ να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους και να πραγματοποιήσουν ψηφιακά τα σχέδιά τους. Οι πόροι Procreate brush από το DesignCuts προσφέρουν ένα ανεκτίμητο σύνολο εργαλείων για τη βελτίωση της δημιουργικής σας διαδικασίας, ανεξάρτητα από το αν είστε έμπειρος καλλιτέχνης τατουάζ ή αρχάριος που μαθαίνει για το ψηφιακό σχέδιο τατουάζ.

Πινέλα τατουάζ Procreate

Τα ψηφιακά εργαλεία τατουάζ που ονομάζονται Procreate Tattoo Brushes χρησιμοποιούνται από καλλιτέχνες τατουάζ για να παράγουν όμορφα σχέδια στο λογισμικό Procreate. Οι καλλιτέχνες μπορούν να δημιουργήσουν μια ποικιλία από υφές, μετρήσεις γραμμών και προσεγγίσεις σκίασης χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων πινέλου.

  Προσλάβετε τον καλύτερο φωτογράφο προϊόντων για την ιδέα σας εκατομμυρίων δολαρίων [9 Resources]

Προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από σετ πινέλων τατουάζ για το Procreate, δίνοντας τη δυνατότητα στους καλλιτέχνες να διαφοροποιήσουν τις εργαλειοθήκες τους και να βρουν τα ιδανικά για το μεμονωμένο στυλ τους. Αυτά τα προσαρμόσιμα πινέλα μπορούν να προσαρμοστούν για να ταιριάζουν στα προσωπικά γούστα, καθιστώντας τα μια ευέλικτη επιλογή για καλλιτέχνες τατουάζ όλων των επιπέδων δεξιοτήτων, από αρχάριους έως ειδικούς.

Συμπερασματικά, τα πινέλα τατουάζ της εφαρμογής Procreate είναι ένα αποτελεσματικό ψηφιακό εργαλείο που βοηθά τους καλλιτέχνες τατουάζ να ζωντανέψουν τα σχέδιά τους. Αυτά τα πινέλα είναι απολύτως απαραίτητα για κάθε καλλιτέχνη τατουάζ που θέλει να πειραματιστεί με το ψηφιακό τατουάζ λόγω της απλότητας χρήσης και της ποικιλίας επιλογών.

Etsy

Στην ιστοσελίδα Etsy, μπορείτε να βρείτε όμορφα αντικείμενα που σχετίζονται με τα τατουάζ. Είναι σαν ένα διαδικτυακό παζάρι για τατουάζ! Μπορείτε να βρείτε μοναδικά και χειροποίητα προϊόντα, όπως προσωρινά τατουάζ, σχέδια για στάμπες τατουάζ, ρούχα, κοσμήματα και πολλά άλλα. Το Etsy υποστηρίζει ανεξάρτητους σχεδιαστές και καλλιτέχνες που φτιάχνουν αυτά τα φανταστικά πράγματα με θέμα τα τατουάζ.

Αν ψάχνετε για έναν καλλιτέχνη τατουάζ, μπορείτε να βρείτε ειδικευμένους καλλιτέχνες τατουάζ που προσφέρουν τις δεξιότητές τους στην ενότητα “Υπηρεσίες” του Etsy. Μπορείτε να δείτε τα δείγματα της δουλειάς τους, να διαβάσετε μαρτυρίες από πρώην πελάτες, ακόμη και να έρθετε σε επαφή μαζί τους για να μιλήσετε για τις έννοιες του τατουάζ σας. Επιπλέον, η Etsy προσφέρει μια ποικιλία εργαλείων και προμηθειών για τους καλλιτέχνες τατουάζ που εκπαιδεύονται.

Μπορείτε να αγοράσετε βελόνες για τατουάζ, μελάνι, εξοπλισμό και άλλα αναλώσιμα για να υποστηρίξετε τις προσπάθειές σας για τατουάζ. Το Etsy είναι το ιδανικό μέρος αν είστε λάτρης των τατουάζ, καλλιτέχνης τατουάζ ή κάποιος που αναζητά ένα συγκεκριμένο αντικείμενο που σχετίζεται με το τατουάζ. Αυτή η ζωντανή διαδικτυακή κοινότητα απολαμβάνει και προωθεί την τέχνη τατουάζ!

ProCreateInk

Ένα εξαιρετικό ψηφιακό εργαλείο για καλλιτέχνες τατουάζ είναι το ProCreateInk. Είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα που δίνει τη δυνατότητα στους καλλιτέχνες τατουάζ να κάνουν όμορφα τατουάζ απευθείας στα tablet ή τα smartphone τους. Μπορείτε να αφήσετε χαλαρή τη φαντασία σας και να κάνετε τις ιδέες σας να ζωντανέψουν με το ProCreateInk.

Μια ποικιλία από απλά στη χρήση εργαλεία και λειτουργίες είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή. Μπορείτε να επιλέξετε από διάφορους τύπους πινέλων, χρώματα και υφές για να κάνετε τις δημιουργίες σας να ξεχωρίζουν. Περιέχει επίσης επίπεδα, επιτρέποντάς σας να εργαστείτε σε πολλαπλές πτυχές του σχεδιασμού σας ανεξάρτητα και να προσαρμόζεστε γρήγορα.

Η σχεδίαση ακριβών γραμμών και λεπτών λεπτομερειών είναι απλή με το ανταποκρινόμενο περιβάλλον χρήστη του ProCreateInk. Επιπλέον, διαθέτει ευαισθησία πίεσης, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε το πάχος της γραμμής όπως συμβαίνει με το συμβατικό τατουάζ.

Όταν ολοκληρωθεί το σχέδιό σας, μπορείτε να το μοιραστείτε με πελάτες ή άλλους σχεδιαστές εξάγοντας το ως αρχείο εικόνας υψηλής ποιότητας. Είναι μια φανταστική μέθοδος για να επιδείξετε τις ικανότητές σας και να δεχθείτε κριτική. Το ProCreateInk, μια ισχυρή και φιλική προς τον χρήστη τεχνολογία, φέρνει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι επαγγελματίες τατουάζ δημιουργούν και διανέμουν τα σχέδιά τους.

συμπέρασμα

Συνολικά, το Procreate είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο ψηφιακής τέχνης που λατρεύουν οι καλλιτέχνες τατουάζ. Μπορεί να κάνουν όμορφα σχέδια τατουάζ στις ηλεκτρονικές συσκευές τους λόγω της απλής διεπαφής και των πολλών εξαιρετικών δυνατοτήτων.

Χρησιμοποιώντας αυτά τα εργαλεία, μπορείτε να δημιουργήσετε περίπλοκα, ρεαλιστικά σχέδια, ελέγχοντας με ακρίβεια κάθε διαδρομή. Οι πόροι που παρέχονται από τα εργαλεία πινέλου τατουάζ της Procreate είναι κατάλληλες για όλα τα στυλ τατουάζ, είτε για έντονα χρώματα είτε για περίπλοκα μαύρα και γκρι μοτίβα.

Αυτά τα πινέλα επιτρέπουν στους καλλιτέχνες τατουάζ να αναδείξουν τη δημιουργικότητά τους και να δημιουργήσουν υπέροχα έργα τέχνης τατουάζ που ενσωματώνουν τέλεια τις ιδέες των πελατών τους, από έντονες γραμμές έως λεπτές λεπτομέρειες.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε τις καλύτερες εφαρμογές μολυβιών Apple για να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας σε iPad και Mac.