9 Καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας διακομιστών Icarus το 2023

Η απόκτηση της καλύτερης φιλοξενίας διακομιστή Icarus θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας επιβίωσης σε διαφορετικούς κόσμους με διάφορες δυνατότητες και ρυθμίσεις παιχνιδιού.

Τα παιχνίδια επιβίωσης γίνονται διάσημα ανάμεσα σε χιλιάδες παίκτες. Κάθε παιχνίδι επιβίωσης έρχεται με μια μοναδική στρατηγική και γραφικά. Αυτό αυξάνει το ενδιαφέρον και τον ενθουσιασμό των παικτών.

Το Icarus είναι ένα τέτοιο παιχνίδι που έχει εξαιρετικά γραφικά που αρέσουν στους παίκτες. Θα σας ενθαρρύνει να δοκιμάσετε τις δεξιότητές σας και να εισέλθετε στον κόσμο για να επιβιώσετε, να εξερευνήσετε, να κατασκευάσετε και να δραπετεύσετε.

Και το παιχνίδι σας θα γίνει ευκολότερο με έναν αξιόπιστο διακομιστή παιχνιδιών Icarus που θα σας παρέχει βελτιωμένα γραφικά, πρόσθετες λειτουργίες και πολλά άλλα.

Η επιλογή του σωστού διακομιστή είναι αυτό που έχει σημασία και αυτό το άρθρο θα σας πει πώς να το κάνετε αυτό.

Τι είναι ο Ίκαρος;

Το Icarus είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης PvE που έχει και επίμονες λειτουργίες ανοιχτού κόσμου και βασισμένες σε αποστολή για έως και 8 παίκτες. Αυτό το παιχνίδι αναπτύχθηκε από την RocketWerkz, δημιουργήθηκε από τον Dean Hall και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 4 Δεκεμβρίου 2021, για Windows.

Το παιχνίδι διαδραματίζεται στον φανταστικό πλανήτη Ίκαρο, που βρίσκεται τέσσερα έτη φωτός από τη Γη. Από τον τροχιακό σταθμό και τις πτώσεις των ανιχνευτών στην επιφάνεια του πλανήτη, υπάρχουν πολλά για εξερεύνηση, δημιουργία, συγκομιδή και κυνήγι.

Ο Ίκαρος κάποτε θεωρούνταν η δεύτερη Γη. Όταν η γη κατέρρευσε, ο αέρας αποδείχθηκε τοξικός και η ελπίδα αποικισμού του νέου κόσμου πέθανε μαζί του.

Παιχνίδι

Είναι ένα μοναδικό κομμάτι του παιχνιδιού επιβίωσης όπου το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού συμβαίνει κατά τη διάρκεια χρονομετρημένων αποστολών. Εδώ, οι παίκτες αποδέχονται τα συμβόλαια σε έναν διαστημικό σταθμό και πέφτουν στο έδαφος του πλανήτη για να εκπληρώσουν τους στόχους. Μόλις ολοκληρωθεί το χρονόμετρο, το drop-pod επιστρέφει.

Εάν ο παίκτης αποτύχει να επιστρέψει εντός του ορίου, ο χαρακτήρας του μένει στην επιφάνεια και η πρόοδος χάνεται. Για να επιβιώσουν, οι παίκτες πρέπει να συγκεντρώσουν οξυγόνο, νερό, τροφή, καταφύγιο κ.λπ. Τελικά, ο παίκτης πρέπει να κατασκευάσει προηγμένες δομές και να κατασκευάσει εργαλεία.

Αρχικά, ένας παίκτης δεν έχει τίποτα εκτός από ένα κοστούμι. Καθώς προχωρούν, ο χαρακτήρας τους στο παιχνίδι ξεκλειδώνει διάφορα ταλέντα για να βελτιώσουν τις ικανότητές τους και να αποκτήσουν πρόσβαση σε σχέδια για να ενεργοποιήσουν προηγμένα εργαλεία, υλικά και όπλα.

Γιατί χρειάζεστε έναν διακομιστή παιχνιδιών Icarus;

Τα γραφικά και τα στοιχεία του παιχνιδιού καταναλώνουν μεγάλους πόρους. Για να παίξετε τέτοια παιχνίδια, το σύστημά σας χρειάζεται μια 24ωρη ευρυζωνική σύνδεση, η οποία θα πρέπει να έχει υψηλή απόδοση. Για να ξεπεράσετε προβλήματα όπως σφάλματα, μη αποθηκευμένα παιχνίδια, διακοπές, καθυστερήσεις, δυσλειτουργίες και άλλα, χρειάζεστε έναν διακομιστή παιχνιδιών.

Ένας διακομιστής παιχνιδιών βοηθά επίσης στον μετριασμό των ανεπιθύμητων επιθέσεων DDoS, στη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των αποθηκευμένων παιχνιδιών και των πληροφοριών σας, παρέχει προηγμένη ασφάλεια, προσφέρει σταθερή απόδοση και πολλά άλλα.

Ελάχιστες Απαιτήσεις Συστήματος

Το σύστημά σας πρέπει να έχει:

  • Επεξεργαστής 64 bit και λειτουργικό σύστημα Windows 10
  • Intel i5 8400
  • 16 GB RAM
  • NVIDIA GTX 1060 6 GB
  • DirectX της έκδοσης 11
  • Μια ευρυζωνική σύνδεση
  • 70 GB διαθέσιμος χώρος

Ας συζητήσουμε τους διακομιστές παιχνιδιών που προσφέρουν δυνατές λειτουργίες.

Διακομιστές Survival

Αποκτήστε μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες φιλοξενίας διακομιστή παιχνιδιών για το αγαπημένο σας παιχνίδι. Το Survival Servers προσφέρει ευέλικτες επιλογές ενοικίασης με προηγμένες δυνατότητες που χρειάζεστε στο παιχνίδι σας. Μετά την επιτυχή πληρωμή, ο διακομιστής σας θα είναι έτοιμος μέσα σε λίγα λεπτά για να ξεκινήσει να παίζει το παιχνίδι.

Ως έμπειρος παίκτης, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο FTP και στο web-based file manager. Αν σας αρέσει να παίζετε κάποια άλλα παιχνίδια, μπορείτε εύκολα να κάνετε εναλλαγή μεταξύ παιχνιδιών και τοποθεσιών σε ελάχιστο χρόνο δωρεάν.

  8 φοβερά θέματα Mate για λήψη

Οι παίκτες θα έχουν πρόσβαση στον πίνακα ελέγχου για να τροποποιήσουν ή να αλλάξουν τις ρυθμίσεις και τις τοποθεσίες διακομιστή αμέσως. Ο προσαρμοσμένος εσωτερικός πίνακας παιχνιδιών των Survival Servers σάς επιτρέπει να εγκαταστήσετε πρόσθετα και mods. Θα λάβετε μια επιλογή αυτόματης επανεκκίνησης διακομιστή και ειδοποιήσεις.

Οι διακομιστές Survival χρησιμοποιούν μόνο τα πιο πρόσφατα μηχανήματα, όπως επεξεργαστές Xeon, μονάδες SSD NVMe κ.λπ., για να σας προσφέρουν περισσότερη ισχύ. Επιπλέον, θα λάβετε την πιο πρόσφατη έκδοση των Icarus mods. Υποστηρίζει το κλείδωμα του πάσου διακομιστή και την αλλαγή χάρτη και παρέχει προσαρμοσμένες παραμέτρους εκκίνησης με κατάσταση διακομιστή όπως έναρξη, διακοπή ή επανεκκίνηση.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε εργαλεία τρίτων για να κάνετε την εμπειρία παιχνιδιού σας εξαιρετικά δροσερή. Το Survival Servers διαθέτει κέντρα δεδομένων σε πολλές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, όπως το Σιάτλ, το Λος Άντζελες, η Νέα Υόρκη, η Γαλλία, η Σιγκαπούρη και η Γερμανία. Σε κάθε κέντρο δεδομένων, θα έχετε προστασία DDoS και διαθεσιμότητα διακομιστή 24/7.

Nitrado

Ενοικιάστε τον διακομιστή παιχνιδιών Icarus από την πλατφόρμα φιλοξενίας Nitrado και αποκτήστε διαφορετικές επιλογές υποδοχής ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μπορείτε να εγκαταστήσετε γρήγορα πρόσθετα και mods και να διαχειριστείτε εύκολα τον διακομιστή. Με την επιλογή κοινής πρόσβασης, μπορείτε να επιτρέψετε στον φίλο σας να διαχειρίζεται διακομιστές για εσάς σύμφωνα με την εκχωρημένη άδεια.

Το Nitrado προσφέρει το χαμηλότερο δυνατό ping συντομεύοντας τις διαδρομές στο διαδίκτυο, ενισχύοντας την αξιοπιστία. Με κάθε διακομιστή, έχετε μια καθημερινή επιλογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για να διατηρείτε ασφαλή τα αποθηκευμένα παιχνίδια και τις προσωπικές σας πληροφορίες.

Ο διακομιστής παιχνιδιών Nitrado χρησιμοποιεί μόνο υλικό που είναι ασφαλές για σφάλματα, υψηλής ποιότητας και υψηλής απόδοσης. Θα έχετε διαφορετικές επιλογές τοποθεσίας σε όλο τον κόσμο, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε την πλησιέστερη για να αποφύγετε τις χαμηλές ταχύτητες. Κάθε κέντρο δεδομένων διαθέτει προστασία DDoS που επιτρέπει στον διακομιστή σας να είναι online 24/7.

Αποκτήστε την ευελιξία που επιθυμείτε με τον διακομιστή παιχνιδιών Nitrado Icarus. Ο διακομιστής είναι πάντα συνδεδεμένος, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τον ευέλικτο χρόνο εκτέλεσης σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Εναλλαγή μεταξύ παιχνιδιών είναι εύκολα διαθέσιμα στον διακομιστή σας. Επίσης, κατεβάστε ή αναβαθμίστε τον διακομιστή σας εύκολα όποτε θέλετε.

Επιλέξτε από διάφορες επιλογές ενοικίασης ή δημιουργήστε τη δική σας διαμόρφωση για να ξεκινήσετε να παίζετε.

4 Netplayers

Κατέχετε τον διακομιστή παιχνιδιών Icarus του 4Netplayers και ρυθμίστε το πλαίσιο σας ώστε να παραμείνει ο δικός σας κόσμος. Ξεκινήστε να παίζετε το παιχνίδι μέσα σε λίγα λεπτά από την εγγραφή. Είναι ένας διακομιστής παιχνιδιών cloud που περιλαμβάνει 120 παιχνίδια, πρόσθετα και mods με μηδενικό κόστος.

Με το 4Netplayers, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για τις ενημερώσεις. Ακόμα κι αν είστε εκτός σύνδεσης, οι ενημερώσεις θα εγκατασταθούν αυτόματα. Μπορείτε να εισαγάγετε το Steamworkshop ID σας και να επιτρέψετε στον διακομιστή του παιχνιδιού να εγκαταστήσει αυτόματα το mod.

Χωρίς προηγούμενη εμπειρία, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε τους διακομιστές σας. Το 4Netplayers προσφέρει το πιο πρόσφατο υλικό διακομιστή, συμπεριλαμβανομένων γρήγορων CPU, πολλής μνήμης RAM και γρήγορων μονάδων SSD. Χρησιμοποιεί προστασία Corero SmartWall DDoS που παρέχει συστήματα φιλτραρίσματος πολλαπλών σταδίων υψηλής απόδοσης και δεν περιλαμβάνει δυνατότητα τερματισμού λειτουργίας κατά τη διάρκεια επιθέσεων.

Με μια αξιόπιστη λειτουργία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, δεν θα χάσετε ποτέ καμία από τις πληροφορίες ή τα αποθηκευμένα παιχνίδια σας. Κάνει τον διακομιστή παιχνιδιών σας ασφαλή έναντι αστοχίας, δίνοντάς σας εκπληκτική απόδοση.

Ενοικιάστε τον διακομιστή παιχνιδιού σήμερα με αρχικό κόστος 5,27 $/μήνα που περιλαμβάνει 4 κουλοχέρηδες και ξεκινήστε τη διαμόρφωση και το παιχνίδι τώρα.

GTXGaming

Το GTXGaming είναι ο κορυφαίος οικοδεσπότης από τότε που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το Icarus. Θα λάβετε έναν προηγμένο πίνακα ελέγχου με δυνατά χαρακτηριστικά και λειτουργίες. Τα πεδία εισαγωγής κειμένου και τα εύχρηστα ρυθμιστικά κάνουν τη διαμόρφωση τόσο εύκολη για αρχάριους. Για έναν έμπειρο παίκτη, έρχεται με πιο προηγμένα εργαλεία.

Οι διακομιστές παιχνιδιών διαθέτουν επεξεργαστές Intel που κυμαίνονται από επεξεργαστές E3 έως τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές i7 ή i9 και ισχυρά Ryzens AMD. Με κάθε διακομιστή, θα έχετε πλήρη προστασία DDoS.

  Πώς να διορθώσετε το "Να επιτρέπονται οι μη αξιόπιστες συντομεύσεις" που είναι γκριζαρισμένες σε iPhone ή iPad

Ανεβάστε τα πρόσθετα, το πακέτο forge mod ή τον κόσμο σας μέσω ενός προγράμματος-πελάτη FTP όπως το Filezilla και απολαύστε το παιχνίδι σας. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των διαθέσιμων παιχνιδιών ανά πάσα στιγμή, απλά ανοίγοντας ένα εισιτήριο υποστήριξης. Το σύστημα υποστήριξης είναι πάντα ανοιχτό για να μπορείτε να λάβετε άμεση απάντηση.

Η GTXGaming διαθέτει κέντρα δεδομένων στο Λος Άντζελες, Ντάλας, Νέα Υόρκη, Όρεγκον, Σάρλοτ, Κεμπέκ, Λονδίνο, Παρίσι, Μαδρίτη, Φρανκφούρτη, Μόσχα, Στοκχόλμη, Σιγκαπούρη και Σίδνεϊ. Αποκτήστε τον πλήρη έλεγχο του διακομιστή σας μέσω της όμορφης διεπαφής ιστού του και διαμορφώστε τον διακομιστή σας εύκολα.

Για τους ειδικούς, παρέχει πλήρη πρόσβαση FTP, ώστε να μπορούν να διαμορφώσουν τον διακομιστή τους και να αλλάξουν κάποιες ρυθμίσεις με μη αυτόματο τρόπο. Εάν θέλετε ένας φίλος να διαχειρίζεται τον διακομιστή σας, το GTXGaming σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν υποχρήστη και να δώσετε τα δικαιώματα που θέλετε.

Παραγγείλετε τον διακομιστή σας τώρα με αναπτυσσόμενα μενού, επιλέξτε την περίοδο ενοικίασης και ξεκινήστε να παίζετε το παιχνίδι σας σύντομα.

Βελτιώστε τους διακομιστές

Εξερευνήστε την άγρια ​​φύση του παιχνιδιού Icarus επιλέγοντας τη σωστή επιλογή ενοικίασης από τους διακομιστές Streamline και ζήστε δυνατά παιχνίδια. Μόλις γίνει η παραγγελία σας και ολοκληρωθεί η πληρωμή, η υπηρεσία θα εγκατασταθεί άμεσα στον υπολογιστή σας μέσα σε λίγα λεπτά.

Αυτό έχει σχεδιαστεί από παίκτες για παίκτες, παρέχοντας παιχνίδια χωρίς καθυστέρηση στους παίκτες. Χρησιμοποιεί ισχυρό υλικό και μονάδες SSD για να προσφέρει διακομιστές χαμηλού ping. Μπορείτε να εγκαταστήσετε πρόσθετα από το Mod Manager εύκολα με ένα σύστημα εγκατάστασης με ένα κλικ.

Το Streamline Servers προσφέρει έναν πίνακα ελέγχου που δίνει πλήρη έλεγχο στους διακομιστές παιχνιδιών με τα ισχυρά χαρακτηριστικά και τον ευέλικτο σχεδιασμό του. Διαθέτει κέντρα δεδομένων στο Σικάγο, Ντάλας, Λος Άντζελες, Μαϊάμι, Ατλάντα, Νέα Υόρκη, Φοίνιξ, Σιάτλ, Μόντρεαλ, Ολλανδία, Παρίσι, Νυρεμβέργη, Λονδίνο, Όκλαντ, Τσανγκί, Τόκιο, Μπρίσμπεϊν, Μελβούρνη, Περθ, Σάο Πάολο και Σίδνεϊ .

Ο διακομιστής σας λειτουργεί 24/7 και προστατεύει τα παιχνίδια σας από ανεπιθύμητες επιθέσεις. Επιπλέον, θα λάβετε τη λειτουργικότητα της κατάστασης διακομιστή, τους επεξεργαστές ρυθμίσεων και την κύρια σελίδα του παιχνιδιού από τον πίνακα ελέγχου. Αν και το παιχνίδι είναι διαθέσιμο για κουλοχέρηδες 8 παικτών, μπορείτε επίσης να παίξετε σόλο.

Ενοικιάστε τώρα τον διακομιστή παιχνιδιών Icarus σε τιμή εκκίνησης 7,50 $/διακομιστή.

Shockbyte

Ξεκινήστε την ενοικίασή σας σήμερα με τον διακομιστή παιχνιδιών Icarus της Shockbyte και ζήστε τις ατελείωτες λειτουργίες. Λάβετε αυτόματες ενημερώσεις ακόμα κι αν είστε εκτός σύνδεσης. Ο πλήρως διαμορφώσιμος διακομιστής του δίνει ώθηση στους παίκτες. Οι έμπειροι παίκτες θα έχουν πλήρη πρόσβαση σε FTP και διαχείριση αρχείων.

Θα έχετε τη λειτουργία αυτόματου τερματισμού λειτουργίας που σας βοηθά να τερματίσετε το παιχνίδι σας μετά από πολύ ύπνο για να εξοικονομήσετε την ισχύ του συστήματος. Η Shockbyte έχει δημιουργήσει τα κέντρα δεδομένων της σε όλο τον κόσμο για να προσφέρει 100% χρόνο λειτουργίας και εγγύηση χαμηλής καθυστέρησης.

Ρυθμίστε τον διακομιστή παιχνιδιών σας αμέσως χωρίς καμία ταλαιπωρία. Κάντε τον διακομιστή σας διαθέσιμο 24/7 με την ισχυρή λειτουργία προστασίας DDoS που αποτρέπει ανεπιθύμητες πλημμύρες. Το Shockbyte υποστηρίζει DLC, multicraft CP και πολλά άλλα. Λάβετε οδηγούς αυτοεξυπηρέτησης και πολλά άλλα με τους διακομιστές παιχνιδιών Shockbyte.

Παραγγείλετε τον διακομιστή παιχνιδιών Icarus με αρχική τιμή 12,99 $/μήνα ή 3,25 $/κουλοχέρη. Έρχεται με μνήμη 6 GB και υποστήριξη Steam.

LOW.MS

Αποκτήστε διακομιστές υψηλής απόδοσης από το LOW.MS για να φιλοξενήσετε το παιχνίδι Icarus. Μπορείτε να φιλοξενήσετε έναν ιδιωτικό κόσμο με τις κοινότητες ή τους φίλους σας ή να μεταβείτε στον δημόσιο κόσμο και να επιτρέψετε σε οποιονδήποτε να συμμετάσχει. Θα λάβετε όλες τις προηγμένες λειτουργίες για πολλούς παίκτες με την επιλογή ενοικίασης.

Μόλις το LOW.MS λάβει την πληρωμή σας. αρχίζει να ρυθμίζει τον διακομιστή του παιχνιδιού αμέσως, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε το παιχνίδι σας μέσα σε λίγα λεπτά. Χρησιμοποιεί τους πιο πρόσφατους επεξεργαστές της Intel που παρέχουν επεξεργαστική ισχύ έως και 5 GHz. Συνδυάζεται με Intel SSD και μνήμη DDR4 για να προσφέρει μια δυνατή εμπειρία.

  Top-Down Vs. Προσέγγιση από κάτω προς τα πάνω: Διαφορές

Οι CPU είναι από τα υψηλότερα σημεία αναφοράς. Περιλαμβάνει την τελευταία σειρά Xeon E, Intel i9s και Ryzens. Όλοι οι διακομιστές παιχνιδιών διαθέτουν προστασία DDoS τουλάχιστον 10 Gbps, ελαχιστοποιώντας τις ανεπιθύμητες διακοπές στο παιχνίδι. Ορισμένες τοποθεσίες κέντρων δεδομένων χρησιμοποιούν το Corero SmartWall, το οποίο παρέχει απόλυτη προστασία στους διακομιστές σας.

Το LOW.MS διαθέτει 11 τοποθεσίες διακομιστών σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Bend, Λος Άντζελες, Ντάλας, Μαϊάμι, Ashburn, Λονδίνο, Νυρεμβέργη, Ελσίνκι, Βαρσοβία, Μόσχα, Σιγκαπούρη, Σίδνεϊ και Χονγκ Κονγκ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο δοκιμής ping για να επιλέξετε την καλύτερη τοποθεσία για το παιχνίδι σας.

Ξεκινήστε ένα ηρωικό παιχνίδι σήμερα με τον premium διακομιστή παιχνιδιών που ξεκινά από 7,23 $/μήνα. Ακυρώστε όποτε θέλετε. Εάν εξακολουθείτε να είστε δυσαρεστημένοι με την υπηρεσία, μπορείτε να επιλέξετε μια πλήρη επιστροφή χρημάτων 5 ημερών χωρίς να αναφέρετε λόγους.

1GServerHost

Ζήστε ένα δυνατό παιχνίδι ενώ το νοικιάζετε από το 1GServerHost. Αποκτήστε εκπληκτικές δυνατότητες και λειτουργίες του πίνακα ελέγχου στο σχέδιό σας. Το 1GServerHost ρυθμίζει τον διακομιστή σας σε ένα θέμα χρόνου μόλις ολοκληρώσετε την πληρωμή. Υποστηρίζει απεριόριστους παίκτες.

Θα έχετε ευελιξία στη χρήση του προσαρμοσμένου πάνελ παιχνιδιών που προσφέρει δωρεάν εναλλαγή παιχνιδιών με τα διαθέσιμα παιχνίδια. Το 1GServerHost εκτελεί αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας για να διασφαλίσει ότι το αποθηκευμένο παιχνίδι και τα προσωπικά σας στοιχεία είναι ασφαλή.

Επιπλέον, το 1GServerHost διαθέτει ορισμένες δυνατότητες παιχνιδιού, όπως αυτόματες επανεκκινήσεις, ενημερώσεις και άλλα. Το πρόγραμμα επεξεργασίας παραμέτρων σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε ή να αλλάζετε τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Επιπλέον, υποστηρίζει όλα τα mods, τους χάρτες, τα DLC και το steam για υπολογιστή. Το 1GServerHost διαθέτει 9 παγκόσμια κέντρα δεδομένων εξοπλισμένα με ισχυρή προστασία DDoS. Θα βρείτε τον διακομιστή παιχνιδιών online 24/7 για να παίξετε τα παιχνίδια όποτε θέλετε.

Το 1GServerHost διαθέτει AMD Ryzen 9 των 5,2 GHz, 128 GB DDR4 των 32000 MHz και NVMe ταχύτητας 7000 MBps. Το ισχυρό υλικό και οι μονάδες δίσκου σάς επιτρέπουν να παίζετε το παιχνίδι σας χωρίς διακοπές και θα έχετε το χαμηλότερο δυνατό ping.

Επιλέξτε ένα πρόγραμμα διακομιστή Icarus που ξεκινά από $12/μήνα και αποκτήστε πολλές επιλογές για το παιχνίδι σας. Μπορείτε να επιλέξετε πλήρη επιστροφή χρημάτων εντός 72 ωρών από την εγκατάσταση, εάν βρείτε κάτι ενοχλητικό στις υπηρεσίες του.

XGamingServer

Το XGamingServer προσφέρει εικονικούς διακομιστές παιχνιδιών Icarus και Baremetal. Έτσι, θα έχετε αποκλειστική μνήμη RAM, αποθήκευση και CPU, μαζί με εγγυημένη απόδοση. Το πάνελ παιχνιδιών του βασίζεται στο πτεροδάκτυλο, το οποίο διαθέτει δυνατά χαρακτηριστικά και λειτουργίες.

Ο ειδικός πίνακας παιχνιδιών επιτρέπει την εύκολη διαμόρφωση, ώστε να μπορείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο του διακομιστή και των αρχείων του παιχνιδιού σας. Επιπλέον, μπορείτε να διαμορφώσετε τα αντίγραφα ασφαλείας του cloud απευθείας από τον πίνακα παιχνιδιού και να κάνετε λήψη των αντιγράφων ασφαλείας όποτε θέλετε.

Ο προσαρμοσμένος πίνακας ελέγχου του XGamingServer παρέχει επίσης δωρεάν βάσεις δεδομένων MySQL, διαχειριστή mod, προγραμματισμό και επιλογές πρόσκλησης χρηστών. Διαθέτει 6 κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των East Coast USA, West Coast USA, Ευρώπης και Ωκεανίας.

Θα βρείτε τα πάντα, από την εκτενή τεκμηρίωση του XGamingServer, από βασικές έως προηγμένες διαμορφώσεις. Οι διακομιστές σας θα είναι online εντός λεπτών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Όλοι οι διακομιστές φιλοξενούνται στους πιο πρόσφατους επεξεργαστές Intel και AMD Ryzen με προγράμματα οδήγησης SSD NVMe.

Επιπλέον, προστατεύει τον διακομιστή σας από ανεπιθύμητες πλημμύρες ή επιθέσεις και τον διατηρεί online. Η ενοικίαση διακομιστή παιχνιδιών Icarus υψηλής απόδοσης ξεκινά από 10 $/μήνα που συνοδεύεται από πολύτιμα χαρακτηριστικά. Περιλαμβάνει DISK RAID 1, που κυμαίνεται από 30 GB SSD έως 100 GB SSD.

συμπέρασμα

Το Icarus είναι ένα μοναδικό παιχνίδι που σας μεταφέρει σε έναν διαφορετικό κόσμο και ενισχύει τις δεξιότητες επιβίωσής σας. Με τη σωστή φιλοξενία διακομιστή Icarus, μπορείτε να κάνετε το παιχνίδι σας ακόμα πιο ενδιαφέρον, βολικό, ισχυρό και χωρίς καθυστερήσεις.

Μπορείτε επίσης να δείτε αυτούς τους αποκλειστικούς διακομιστές παιχνιδιών για επαγγελματίες παίκτες.