9 καλύτεροι μετατροπείς YouTube σε GIF που πρέπει να δοκιμάσετε το grtechpc.org

Τα GIF είναι μια συλλογή κινούμενων εικόνων που θα μπορούσαν να έχουν μήκος μόλις ένα ή δύο καρέ.

Σε αντίθεση με το μέγεθός τους, αυτά τα GIF μπορούν να είναι χρήσιμα με πολλούς τρόπους. Ακολουθεί μια λεπτομερής ανάλυση του γιατί πρέπει να λαμβάνετε υπόψη τα GIF στα έργα βίντεο και μια λίστα με τους καλύτερους μετατροπείς YouTube σε GIF.

Τι είναι τα GIF;

Σε αντίθεση με ό,τι πιστεύουν οι περισσότεροι, τα GIF δεν είναι μορφή βίντεο αλλά μορφή εικόνας. Θα ήταν καλύτερα να τα ονομάζετε μια σύντομη συλλογή εικόνων ή καρέ αντί για βίντεο.

Λόγω του ότι είναι τόσο συμπαγείς, αυτά τα GIF καταλαμβάνουν μόνο μερικά kilobyte χώρου στο δίσκο. Επιπλέον, αυτά τα GIF μπορούν να παίζουν συνεχώς σε βρόχο χωρίς να χρειάζεται να πατάτε το play κάθε φορά.

Λοιπόν, αυτές είναι καλές πληροφορίες για τα GIF, αλλά πώς μπορείτε να μετατρέψετε αυτήν την απλή μορφή εικόνας σε πολύτιμο πόρο για τα βίντεό σας στο YouTube; Ας ανακαλύψουμε.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιείτε GIF στα έργα βίντεο σας;

Εάν η δουλειά σας περιλαμβάνει οτιδήποτε σχετίζεται με τη δημιουργία έργων βίντεο ή την επεξεργασία τους, θα πρέπει να σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε GIF σε αυτά.

Αυτά τα GIF μπορούν να βελτιώσουν την ψυχαγωγική αξία των βίντεό σας και να αυξήσουν τη διατήρηση των χρηστών τους. Εκτός από αυτό το προφανές όφελος, εδώ είναι μερικά άλλα πλεονεκτήματα της χρήσης GIF:

Καλύτερα να μεταφέρετε τα μηνύματά σας

Μιλώντας σχεδόν, οι πληροφορίες στα βίντεό σας μπορεί να τα κάνουν δύσκολο να τα παρακολουθήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επίσης, ο χρήστης μπορεί να αισθάνεται κατακλυσμένος με πληροφορίες και μπορεί να διατηρήσει ορισμένα μέρη μόνο μετά από μερικές ημέρες.

Τα GIF, ειδικά αυτά με κείμενο, μπορούν να ενισχύσουν τη δυνατότητα διατήρησης πληροφοριών των βίντεό σας και να κάνουν τους χρήστες να αρπάξουν περισσότερα από αυτά. Καθώς αυτά τα GIF έχουν συχνά χιουμοριστικό τόνο, μπορούν εύκολα να σας αφήσουν να μεταφέρετε το μήνυμά σας με διασκεδαστικό τρόπο.

Μικρό μέγεθος αρχείου

Αντί να χρησιμοποιείτε συμβατικά κομμάτια βίντεο στα έργα βίντεο σας, η χρήση GIF μπορεί να επιταχύνει πάρα πολύ την όλη διαδικασία επεξεργασίας.

Επιπλέον, καθώς αυτά τα GIF είναι συνήθως μικρά, δεν θα είναι σκληρά για το υλικό σας. Μπορείτε να εξοικονομήσετε αρκετά χώρο στο δίσκο σας και να επιβαρύνετε λιγότερο τον επεξεργαστή γραφικών σας κατά την επεξεργασία του βίντεο.

Αυξήστε τον χρόνο παρακολούθησης του βίντεό σας

Το χιούμορ είναι υποκειμενικό, αλλά ένα πράγμα στο οποίο όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε. ένα αστείο GIF σε ένα βίντεο σας κάνει να γελάτε και να απολαύσετε το βίντεο καλύτερα. Αλλά ας μην περιοριστούμε μόνο στα αστεία GIF.

Τα GIF με πληροφορίες και έξυπνα κινούμενα σχέδια μπορούν να κάνουν το βίντεο πολύ πιο εμφανίσιμο. Τα GIF φαίνεται να έχουν θετικό αποτέλεσμα όσον αφορά τον χρόνο παρακολούθησης βίντεο.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε έναν μετατροπέα YouTube σε GIF;

Το YouTube είναι μια από τις μεγαλύτερες βιβλιοθήκες βίντεο στο διαδίκτυο και παρόλο που υπάρχουν πολλά καταστήματα GIF, το YouTube μπορεί να τα ξεπεράσει όλα λόγω του τεράστιου αριθμού βίντεο στην πλατφόρμα.

Ωστόσο, το YouTube δεν διαθέτει πολλά GIF και θα πρέπει πρώτα να μετατρέψετε ένα βίντεο ή ένα μέρος ενός βίντεο YouTube σε GIF πριν το χρησιμοποιήσετε για το έργο σας. Εκεί μπαίνουν στο παιχνίδι οι μετατροπείς YouTube σε GIF, καθώς σας βοηθούν να μετατρέψετε οποιοδήποτε μέρος ενός βίντεο YouTube σε GIF με δυνατότητα λήψης.

Εκτός από το ελάχιστο της μετατροπής βίντεο YouTube σε GIF, αυτοί οι μετατροπείς YouTube σε GIF μπορούν να κάνουν πολλά περισσότερα. Τα εργαλεία επεξεργασίας σε αυτούς τους μετατροπείς προσθέτουν πολύ μεγαλύτερη αξία σε αυτά και έχουμε συγκεντρώσει τους καλύτερους μετατροπείς που μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο.

Ακολουθεί μια πλήρης λίστα με τους καλύτερους μετατροπείς YouTube σε GIF με τη λεπτομερή ανάλυσή τους:

Μετατροπέας YouTube σε GIF του Veed.io

Τι έρχεται στο μυαλό σας όταν σκέφτεστε ένα πλήρες λογισμικό επεξεργασίας βίντεο; Τα θεωρούμε ως μεγάλο, ογκώδες και αργό λογισμικό που χρειάζεται πολλούς πόρους του συστήματός σας.

  Πώς να αποτρέψετε μια υπερφαγία στο YouTube με τη λειτουργία Take A Break

Τι θα γινόταν όμως αν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν ένα ακριβώς μέσα στο πρόγραμμα περιήγησής σας στο Διαδίκτυο; Ακούγεται αδύνατο, αλλά το veed.io το κάνει αυτό και προσφέρει λειτουργίες παρόμοιες με ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο lite χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε τίποτα στη συσκευή σας.

Όσον αφορά το κομμάτι της μετατροπής GIF, μπορείτε να ανεβάσετε τα βίντεό σας στην πλατφόρμα και να μετατρέψετε οποιοδήποτε μέρος του σε GIF. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα εργαλεία για να ανεβάσετε ένα βίντεο στην πλατφόρμα, όπως το Google Drive, το Dropbox, η προσωπική σας συσκευή και πολλά άλλα.

Το διασκεδαστικό μέρος ξεκινά όταν τελικά ανεβάσετε το βίντεο και ξεκινήσετε. Το Veed.io διαθέτει πολλά εργαλεία επεξεργασίας με τα οποία μπορείτε να προσθέσετε κείμενο ή να αλλάξετε το μέγεθος του βίντεο ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Μπορείτε επίσης να αυξήσετε ή να μειώσετε την ένταση του βίντεο ή να αποσυνδέσετε εντελώς τον ήχο. Υπάρχουν επιλογές για να αλλάξετε την ταχύτητα βίντεο και ακόμη και να καθαρίσετε τον ήχο εάν το πρωτότυπο έχει θόρυβο.

Αργότερα, όταν τελειώσετε με τη μετατροπή, μπορείτε να κάνετε λήψη του GIF στη συσκευή σας χρησιμοποιώντας την επιλογή λήψης στην πλατφόρμα.

Πλεονεκτήματα:

 • Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε το λογισμικό
 • Λειτουργεί αβίαστα και για μεγαλύτερα αρχεία
 • Διαθέτει μερικές από τις καλύτερες δυνατότητες επεξεργασίας σε έναν μετατροπέα YouTube σε GIF

Μειονεκτήματα:

 • Πρέπει πρώτα να έχετε μια κατεβασμένη έκδοση του βίντεο YouTube για να μπορέσετε να το μετατρέψετε σε GIF.

UniConverter της Wondershare

Η σουίτα εργαλείων επεξεργασίας του Wondershare έκανε γρήγορα το όνομά της μεταξύ των κορυφαίων προγραμμάτων επεξεργασίας βίντεο στην αγορά και υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό.

Πρώτον, ενώ οι συντάκτες βίντεο από την Adobe και την Filmora προσπαθούν να συγκεντρώσουν κάθε εργαλείο επεξεργασίας σε ένα, το Wondershare έχει διαφορετικά εργαλεία για διαφορετικούς σκοπούς, καθιστώντας ευκολότερη και λιγότερο δυσκίνητη τη χρήση αυτών των εργαλείων.

Το UniConverter της Wondershare υπερτερεί κατά πολύ όλων των άλλων μετατροπέων YouTube σε GIF σε αυτήν τη λίστα. Ο λόγος είναι ότι το UniConverter λειτουργεί με μετατροπή GIF και πολλές ακόμη μορφές.

Για αρχή, μπορείτε να μετατρέψετε MP4, HEVC, AVI, GIF και πολλές άλλες μορφές χωρίς να χάσετε την ποιότητα του αρχικού πλάνα.

Διαβάστε επίσης: Οι καλύτεροι μετατροπείς MP4 σε GIF

Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε πολλά εφέ στο GIF και να το προσαρμόσετε πλήρως σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Ένα άλλο πλεονέκτημα της χρήσης ενός εργαλείου Wondershare είναι η φανταστική του συμβατότητα με άλλα εργαλεία της εταιρείας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επεξεργαστείτε, να κόψετε, να αποκόψετε, να επιταχύνετε, να αντιστρέψετε και να προσθέσετε ειδικά εφέ στα GIF σας εάν έχετε άλλα εργαλεία Wondershare στη συσκευή σας χωρίς να έχετε προβλήματα συμβατότητας.

Πλεονεκτήματα:

 • Ένας εκπληκτικός αριθμός εργαλείων επεξεργασίας, ειδικά όταν συνδυάζεται με άλλα προϊόντα Wondershare
 • Σχεδόν όλες οι μορφές βίντεο καλύπτονται σε μία πλατφόρμα
 • Ιδανικό για μετατροπή GIF και πολλά άλλα

Μειονεκτήματα:

 • Πρέπει να κατεβάσετε και να ρυθμίσετε το λογισμικό πριν το χρησιμοποιήσετε, κάτι που κάνει τη διαδικασία ελαφρώς μεγαλύτερη
 • Για να συνεχίσετε, χρειάζεστε μια ληφθείσα έκδοση του βίντεο YouTube

Δημιουργός GIF YouTube της Flixier

Εάν θέλετε μια πιο γρήγορη λύση για τη μετατροπή των βίντεο YouTube σε GIF, το YouTube GIF maker της Flixier είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο για αρχή. Ξεπερνά και τις δύο προαναφερθείσες προειδοποιήσεις και είναι μακράν ο πιο γρήγορος τρόπος μετατροπής βίντεο YouTube σε GIF.

Όπως η ιδέα του Veed.io, ο κατασκευαστής YouTube GIF διαθέτει επίσης έναν πολυλειτουργικό ιστότοπο που σας επιτρέπει να κάνετε ολόκληρη τη μετατροπή στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Ένα άλλο σημαντικό προνόμιο της χρήσης της πλατφόρμας είναι η προσέγγισή της με επίκεντρο το απόρρητο, η οποία δεν καθιστά υποχρεωτική την εγγραφή και τη δημιουργία λογαριασμού πριν από τη μετατροπή.

Ωστόσο, το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό που κάνει τον κατασκευαστή GIF του YouTube να ξεχωρίζει είναι η δυνατότητα επεξεργασίας βίντεο YouTube μόνο με τους συνδέσμους τους. Δεν χρειάζεται να ανεβάσετε μη αυτόματα το βίντεο πριν από τη μετατροπή.

Επιπλέον, ο κατασκευαστής GIF διαθέτει χαρακτηριστικά για να τροποποιεί την ανάλυση GIF, να προσθέτει κείμενο, εφέ κίνησης, ήχο, μεταβάσεις και πολλά άλλα.

Πλεονεκτήματα:

 • Ιδανικό για μια γρήγορη μετατροπή YouTube σε GIF
 • Η δυνατότητα επεξεργασίας βίντεο YouTube από τους συνδέσμους τους είναι μοναδική
 • Περιέχει μια μεγάλη ποικιλία εργαλείων επεξεργασίας
  Αυξήστε την αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων με αυτά τα 14 Online Μικρογραφίες YouTube [Free & Paid]

Μειονεκτήματα:

 • Χρειάζεστε μια premium συνδρομή για να επεξεργαστείτε βίντεο διάρκειας άνω των 30 λεπτών

Imgflip’s Animated GIF Maker

Το Animated GIF Maker είναι μια πλατφόρμα που έρχεται κατευθείαν στο θέμα και σας ζητά ένα από τα δύο πράγματα. μπορείτε είτε να ανεβάσετε ένα αρχείο βίντεο είτε να εισαγάγετε έναν σύνδεσμο βίντεο YouTube.

Στη συνέχεια, ο ιστότοπος σάς μεταφέρει στη σελίδα επεξεργασίας, όπου μπορείτε να επιλέξετε τα σημεία έναρξης και λήξης του GIF σας. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε κείμενο, να περικόψετε, ακόμη και να περιστρέψετε το βίντεο σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Μπορείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε τον ρυθμό καρέ εάν θέλετε το GIF σας να φαίνεται λίγο πιο ομαλό κατά την αναπαραγωγή ή να το αφήσετε στην προεπιλεγμένη ρύθμιση των 20 FPS. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση του GIF του αποτελέσματος και ακόμη και να το μοιραστείτε ή να το αποθηκεύσετε ως πρότυπο, εάν σκοπεύετε να επεξεργαστείτε το GIF πολλές φορές με διαφορετικές μορφές.

Το Animated GIF Maker είναι πραγματικά το πιο εύχρηστο εργαλείο για τη δημιουργία και την κοινή χρήση GIF. Ωστόσο, του λείπουν πολλά εργαλεία επεξεργασίας που μπορεί να βρείτε στο UniConverter ή στο YouTube GIF maker.

Πλεονεκτήματα:

 • Μετατροπή βίντεο YouTube σε GIF εν κινήσει
 • Υποτυπώδεις αλλά εύχρηστες επιλογές επεξεργασίας
 • Χωρίς καπάκι στο μέγεθος του βίντεο
 • Δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε λογαριασμό

Μειονεκτήματα:

 • Έχει περιορισμένα εργαλεία επεξεργασίας, σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές του
 • Διαθέτει βασική διεπαφή χρήστη

Δωρεάν Δημιουργός GIF

Αν και τα περισσότερα GIF χρειάζονται κάποια μορφή επεξεργασίας για να μπορέσουν να χρησιμοποιηθούν σε ένα έργο βίντεο. Ωστόσο, ας υποθέσουμε ότι ο μόνος σας στόχος είναι να μετατρέψετε ένα βίντεο YouTube σε GIF χωρίς την ταλαιπωρία της επεξεργασίας ή της αλλαγής του υλικού πηγής. Σε αυτήν την περίπτωση, το Free GIF Maker μπορεί να είναι το τέλειο εργαλείο για εσάς.

Η πλατφόρμα είναι τόσο απλή όσο γίνεται, με μόνο ένα πλαίσιο κειμένου που σας ζητά να εισαγάγετε μια διεύθυνση URL του YouTube. Στη συνέχεια, ο ιστότοπος φορτώνει το βίντεό σας και εμφανίζει την προεπισκόπηση του. Μπορείτε να δείτε μόνοι σας το βίντεο και να αποφασίσετε τις χρονικές σημάνσεις έναρξης και λήξης του GIF σας.

Η διαδικασία μετά από αυτό είναι αρκετά απλή και πρέπει να εισαγάγετε την ώρα έναρξης για το GIF σας. Μετά από αυτό, μπορείτε να εισαγάγετε τη διάρκεια του GIF σας και να κάνετε κλικ στην προεπισκόπηση για να δημιουργήσετε μια προεπισκόπηση του GIF που έχετε μετατρέψει.

Ο ιστότοπος επιτρέπει μόνο μέγιστη διάρκεια 10 δευτερολέπτων, επομένως να είστε προσεκτικοί όταν επιλέγετε τις χρονικές σημάνσεις.

Πλεονεκτήματα:

 • Ιδανικό εάν θέλετε να μετατρέψετε μόνο ένα βίντεο YouTube σε GIF χωρίς να το επεξεργαστείτε.
 • Δεν απαιτεί να δημιουργήσετε λογαριασμό χρήστη

Μειονεκτήματα:

 • Δεν έχει ουσιαστικά εργαλεία επεξεργασίας
 • Δεν μπορείτε να ανεβάσετε ένα βίντεο και δέχεται μόνο συνδέσμους βίντεο
 • Η διεπαφή χρήστη είναι βασική

Κάντε ένα GIF

Σε αυτό το σημείο, έχουμε δει πολλούς μετατροπείς YouTube σε GIF που προσφέρουν εκπληκτικά σύνολα χαρακτηριστικών, αλλά μας επιτρέπουν μόνο να χρησιμοποιούμε συνδέσμους βίντεο ή να ανεβάζουμε τα βίντεό μας.

Αν και αυτές οι δύο επιλογές ικανοποιούν τις ανάγκες των περισσότερων χρηστών, τι θα γινόταν αν θέλατε μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να μετατρέπετε βίντεο σε GIF από το Facebook και την κάμερα web;

Το Make a GIF σάς επιτρέπει να το κάνετε αυτό με πολλές επιλογές επεξεργασίας και τη δυνατότητα προσθήκης βίντεο από το Facebook, το υλικό της κάμερας web και τον χώρο αποθήκευσης της συσκευής σας. Επιπλέον, διαθέτει επίσης χαρακτηριστικά για να βελτιώσει την κατάταξη του GIF σας προσθέτοντας ετικέτες και τίτλους σε αυτά.

Το καλύτερο μέρος του Make a GIF είναι τα μοναδικά αλλά εύχρηστα εργαλεία επεξεργασίας που βελτιώνουν ολόκληρη τη διαδικασία μετατροπής GIF. Μπορείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε την ταχύτητα και το μήκος GIF σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Αργότερα, μπορείτε να δημοσιεύσετε το GIF σας χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο και ακόμη και να το κατεβάσετε στη συσκευή σας.

Πλεονεκτήματα:

 • Είναι εξαιρετικό αν θέλετε βίντεο από πολλές πλατφόρμες όπως Facebook, YouTube, Webcam και άλλα
 • Έχει εκπληκτικές επιλογές επεξεργασίας
 • Σας επιτρέπει ακόμη και να δημοσιεύσετε τα GIF σας

Μειονεκτήματα:

 • Πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας εάν θέλετε ένα GIF διάρκειας άνω των 10 δευτερολέπτων

Μετατροπέας YouTube σε GIF της Motionbox

Παρόλο που τα GIF κυμαίνονται κυρίως από ένα έως δέκα δευτερόλεπτα, χρειάζεται αρκετή δημιουργικότητα για την παραγωγή υψηλής ποιότητας και διασκεδαστικών GIF.

  Πώς να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής YouTube

Εάν είστε κάποιος που χρειάζεται πλούσιο λογισμικό επεξεργασίας για να καλύψει τις δημιουργικές σας ανάγκες, ο μετατροπέας YouTube σε GIF από το Motionbox μπορεί να είναι το επόμενο αγαπημένο σας. Αυτό το εργαλείο φέρνει πλήρες λογισμικό επεξεργασίας με σπάνιες πιο σπάνιες δυνατότητες συσκευασμένα μέσα σε ένα βοηθητικό πρόγραμμα που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης.

Το βοηθητικό πρόγραμμα πρώτα σας ζητά να εγγραφείτε δημιουργώντας έναν λογαριασμό στον ιστότοπο. Μόνο τότε μπορείτε να ανεβάσετε το βίντεό σας στο YouTube μέσω του αποθηκευτικού χώρου της συσκευής ή της διεύθυνσης URL όποτε σας βολεύει.

Τα εργαλεία επεξεργασίας σε αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα είναι η ραχοκοκαλιά του. Διαθέτει μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά, όπως αυτόματους λεζάντες, δροσερές και καινοτόμες γραμματοσειρές, κινούμενα σχέδια, εικόνες GIF και πολλά άλλα.

Επιπλέον, μερικές φορές θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα δημοφιλές πρότυπο GIF, αλλά δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε την ταλαιπωρία να το περικόψετε από ένα βίντεο στο YouTube. Το Motionbox διαθέτει μια τεράστια βιβλιοθήκη με προϋπάρχοντα πρότυπα GIF που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τα έργα σας.

Πλεονεκτήματα:

 • Διαθέτει τα καλύτερα εργαλεία επεξεργασίας σε μετατροπέα GIF
 • Ατελείωτες δημιουργικές δυνατότητες με πολυάριθμες προηγμένες δυνατότητες
 • Εκτεταμένη βιβλιοθήκη πολυμέσων για την υποστήριξη της διαδικασίας μετατροπής GIF

Μειονεκτήματα:

 • Καθώς ο ιστότοπος προσπαθεί να συσκευάσει πολλά διαφορετικά στοιχεία σε ένα βοηθητικό πρόγραμμα που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε μια καθυστερημένη εμπειρία, ειδικά όταν βρίσκεστε σε συσκευή χαμηλού επιπέδου

Keevi

Το Keevi είναι ένας άλλος μετατροπέας βίντεο σε GIF που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης που μετατρέπει τα βίντεό σας στο YouTube σε GIF. Μόλις εισέλθετε στον ιστότοπο, σας ζητείται είτε να ανεβάσετε ένα βίντεο από τον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής σας είτε να επιλέξετε ένα βίντεο YouTube.

Είναι ενδιαφέρον ότι ο ιστότοπος δεν φορτώνει το βίντεο όταν εισάγετε τη διεύθυνση URL του βίντεο, αλλά το κατεβάζει στη συσκευή σας.

Θα χρειαστεί αργότερα να ανεβάσετε αυτό το βίντεο που κατεβάσατε στον ιστότοπο, εάν θέλετε να το μετατρέψετε σε GIF. Μπορείτε επίσης να εγγράψετε ένα βίντεο στην οθόνη και να δημιουργήσετε ένα GIF χρησιμοποιώντας το Keevi.

Αργότερα, όταν ανεβάζετε το βίντεο, λαμβάνετε μερικά βασικά αλλά εύχρηστα εργαλεία επεξεργασίας, όπως τη δυνατότητα προσθήκης επικεφαλίδας, υποκεφαλίδας και κειμένου σώματος στο GIF σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε δημοφιλή αυτοκόλλητα και emoji από τη βιβλιοθήκη τους.

Επιπλέον, μπορείτε είτε να επιλέξετε την επιλογή αυτοματοποιημένων υποτίτλων τους είτε να εισάγετε τους υπότιτλους χειροκίνητα σύμφωνα με την επιλογή σας. Αφού τελειώσετε, μπορείτε να εξαγάγετε το GIF στην ανάλυση και ποιότητα που προτιμάτε.

Πλεονεκτήματα:

 • Τα εργαλεία επεξεργασίας είναι λίγα αλλά εξαιρετικά εύχρηστα
 • Η διεπαφή χρήστη είναι απλοποιημένη για εύκολη χρήση
 • Δεν υπάρχει καπάκι στη διάρκεια του βίντεο

Μειονεκτήματα:

 • Ο ιστότοπος δεν δέχεται διευθύνσεις URL βίντεο YouTube
 • Ο ιστότοπος μερικές φορές καθυστερεί λόγω εσωτερικών σφαλμάτων

GifRun

Το GifRun είναι ένας απλός μετατροπέας YouTube σε GIF που μετατρέπει μόνο τα βίντεο του YouTube σε GIF. Δεν έχετε την επιλογή να ανεβάσετε ένα υπάρχον βίντεο από τον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής σας. Ωστόσο, τα χαρακτηριστικά αυτού του μετατροπέα υπερτερούν ορισμένων από τους κορυφαίους δρομείς στην κατηγορία.

Για αρχή, έχετε την επιλογή να δημιουργήσετε GIF διάρκειας έως και 15 δευτερολέπτων, εάν αυτό είναι κάτι που χρειάζεστε. Επιπλέον, τα εργαλεία επεξεργασίας είναι βασικά αλλά χρήσιμα για απλή επεξεργασία GIF.

Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε να κατεβάσετε μερικά δημοφιλή GIF από τη βιβλιοθήκη τους και να τα χρησιμοποιήσετε χωρίς να ανησυχείτε για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων.

Πλεονεκτήματα:

 • Δεν χρειάζεται εγγραφή ή δημιουργία λογαριασμού
 • Μπορείτε να δημιουργήσετε GIF διάρκειας έως και 15 δευτερολέπτων
 • Μπορείτε να κατεβάσετε δημοφιλή GIF

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχει δυνατότητα για να ανεβάσετε τα βίντεό σας
 • Τα εργαλεία επεξεργασίας είναι βασικά

Τελικές σκέψεις

Τα GIF μπορούν να βελτιώσουν πάρα πολύ την εμπειρία προβολής των έργων βίντεο και το YouTube είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να αναζητήσετε τέτοια GIF. Οι διαφορετικοί μετατροπείς YouTube σε GIF προσφέρουν διάφορες λειτουργίες που κυμαίνονται από μετατροπές GIF έως ολοκληρωμένα εργαλεία επεξεργασίας.

Συνοψίζοντας, αν ψάχνετε για μια γρήγορη μετατροπή, εργαλεία όπως ο μετατροπέας YouTube σε GIF της Flixier, το Free GIF Maker και το GifRun είναι εξαιρετικές επιλογές. Επίσης, ο μετατροπέας του Motionbox είναι τέλειος εάν θέλετε μια καταπληκτική σουίτα εργαλείων επεξεργασίας δίπλα σας.

Τώρα μπορείτε να διαβάσετε για τους καλύτερους επεξεργαστές βίντεο ανοιχτού κώδικα.