9 Καλύτεροι αυτόματες απαντήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για αυτοματισμό μάρκετινγκ

Οι αυτόματες απαντήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκτελούν αυτοματοποιημένες εργασίες για καμπάνιες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς να στέλνουν με μη αυτόματο τρόπο κάθε απάντηση. Θα εξοικονομήσει χρόνο και προσπάθεια των χρηστών μαζί με τη δημιουργία εισοδήματος.

Οι καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θεωρούνται ανεπιθύμητες από τους παρόχους email και απαιτούνται μερικά άστοχα και εσφαλμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να τραβήξουν την προσοχή των πιθανών πελατών. Απαιτεί από τους αποστολείς να αναπτύξουν μια λύση που μπορεί να προσελκύσει ένα κοινό χωρίς να το συντρίψει.

Η αυτόματη απάντηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου βοηθά τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να αλληλεπιδρούν με τους πελάτες και να οικοδομούν μια σχέση μαζί τους. Οι έμποροι γνωρίζουν τις αυτόματες απαντήσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τις χρησιμοποιούν για τη μόχλευση τους χωρίς να βαρύνουν τις ταμειακές ροές.

Έχει γίνει ένας από τους πιο αποτελεσματικούς, ευκολότερους και φθηνότερους τρόπους για να κερδίσετε δυνητικούς πελάτες και να τους μετατρέψετε σε πιθανούς συνδρομητές. Επιτρέψτε μας να σας καθοδηγήσουμε για τα πάντα σχετικά με την αυτόματη απάντηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τι είναι η αυτόματη απάντηση;

Η αυτόματη απάντηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιτρέπει στις επιχειρήσεις να στέλνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους επιλεγμένους χρήστες αυτόματα μετά την ολοκλήρωση ενός συνόλου ενεργειών. Μπορεί να περιλαμβάνει την πραγματοποίηση μιας αγοράς, τη συμπλήρωση φορμών, την αλλαγή ρυθμίσεων ή ακόμα και ένα ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο που αποστέλλεται στους συνδρομητές.

Για παράδειγμα, οι χρήστες πραγματοποιούν μια αγορά στο διαδίκτυο και λαμβάνουν ένα άμεσο email σχετικά με την παραγγελία τους, εγγράφονται για ένα ενημερωτικό δελτίο και λαμβάνουν αμέσως ένα email καλωσορίσματος, κ.λπ. το αποτέλεσμα για εσάς.

Τα σημαντικά χαρακτηριστικά του εργαλείου αυτόματης απάντησης περιλαμβάνουν:

 • Σχεδιάστε πρότυπα που βοηθούν στη δημιουργία νέων email άμεσα για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των επωνυμιών.
 • Το Analytics παρακολουθεί τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται στους χρήστες για να έχει τη μέγιστη απόδοση επένδυσης και να παρακολουθεί τα ποσοστά κλικ και τα ποσοστά ανοίγματος.
 • Χρησιμοποιήστε το εργαλείο δημιουργίας email Drag-and-Drop για να δημιουργήσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς τη χρήση διατάξεων HTML.

Τα εργαλεία αυτόματης απάντησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορούν να βοηθήσουν στην κάλυψη πολλών εξελιγμένων χαρακτηριστικών που επιτρέπουν στους εμπόρους να αυξήσουν το κοινό τους και να ενισχύσουν την παραγωγικότητά τους. Ωστόσο, εξαρτάται από τους συνδρομητές και τις ενέργειες που πρέπει να κάνει κάποιος.

Πώς να επιλέξετε τη σωστή αυτόματη απάντηση email;

Είναι σημαντικό να επιλέξετε τη σωστή αυτόματη απάντηση email για να διασφαλίσετε ότι δεν θα χάσετε την προσωπική πινελιά στο email. Αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου περιλαμβάνουν ένα θερμό καλωσόρισμα στο κοινό, συστάσεις, υπενθυμίσεις συνδρομής, κ.λπ. Οι σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λάβει κανείς υπόψη κατά την επιλογή της αυτόματης απάντησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι:

#1. Δυνατότητες αυτοματισμού

Οι αυτοματοποιημένες καμπάνιες είναι απαραίτητες εάν κάποιος θέλει να διευρύνει το εύρος του κοινού του. Οι χρήστες μπορούν να το ενσωματώσουν με εργαλεία διαχείρισης πελατειακών σχέσεων (CRM) ή βάσεις δεδομένων πελατών, ενεργοποιώντας εξαιρετικά εξατομικευμένα κριτήρια. Περιλαμβάνει τις δυνατότητες αυτοματισμού, όπως email καλωσορίσματος, υπενθυμίσεις, ενεργοποίηση ιστού, εγκαταλελειμμένο καλάθι, παρακολούθηση, ροές διακλάδωσης, δοκιμή A/B κ.λπ.

#2 Τμηματοποίηση email

Οι εταιρείες επιλέγουν τη βάση δεδομένων τους για να στείλουν μία καμπάνια email για να θέσουν τα πράγματα μπροστά στους πελάτες. Ωστόσο, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι κάθε πελάτης έχει διαφορετικές απαιτήσεις και απαιτήσεις με βάση το περιεχόμενο του καλαθιού του, την ηλικία, το φύλο, τη μέση δαπάνη, μια προηγούμενη αγορά, τη γεωγραφική τοποθεσία, τη συμπεριφορά του ιστότοπου και τις καιρικές συνθήκες. Ως εκ τούτου, η τμηματοποίηση email βοηθά στη στόχευση καλύτερων πελατών και αυξάνει τα ποσοστά μετατροπών.

#3 Επεξεργαστής email

Οι υπεύθυνοι μάρκετινγκ μπορούν να επεξεργάζονται χειροκίνητα την αλληλογραφία εάν και όταν απαιτείται. Από την ελκυστική γραμμή θέματος έως τα σημαντικά στοιχεία, το CTA έως το σώμα της αλληλογραφίας, μπορεί κανείς να συμπεριλάβει όλες τις πτυχές για να αυξήσει την εμφάνιση και την αίσθηση. Οι συντάκτες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου βοηθούν στην παροχή προβλέψιμων αποτελεσμάτων και στη δημιουργία ηλεκτρονικών μηνυμάτων ηλεκτρονικής επωνυμίας που μπορούν να βοηθήσουν στο ταξίδι του πελάτη. Επιλέξτε ένα εργαλείο που έχει ένα φιλικό προς το χρήστη πρόγραμμα επεξεργασίας email.

  9 Το καλύτερο λογισμικό διαχείρισης περιβαλλοντικής υγείας και ασφάλειας (EHS) προς χρήση

#4 Διαχείριση καμπάνιας

Ο καλύτερος τρόπος για να συνδεθείτε με τους πελάτες είναι να είστε πιο διαφορετικοί στην αγορά ταξιδιών και να αυξήσετε την προβολή. Είναι σημαντικό να διαχειριστείτε την αυξανόμενη λίστα και να εμβαθύνετε στις σημαντικές πτυχές, όπως οι συνολικές πωλήσεις ανά μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλεται, η απόδοση επένδυσης ανά email, οι πωλήσεις ανά αλληλογραφία κ.λπ., κάτι που προσφέρει μια βαθιά εικόνα για τις καμπάνιες. Βεβαιωθείτε ότι το εργαλείο που επιλέγετε διαθέτει λεπτομερή πίνακα ελέγχου που σας επιτρέπει να αναλύετε τα αποτελέσματα της καμπάνιας.

#5 Εξατομίκευση email

Εάν θέλετε να προσελκύσετε κοινό, είναι καλύτερο να το κάνετε αυτό με εξατομικευμένα και αυτοματοποιημένα email. Για παράδειγμα, τα ονόματα των πελατών στη γραμμή θέματος, οι προηγούμενες αγορές, οι προτάσεις βάσει τοποθεσίας κ.λπ., μετατρέπουν τους χρήστες σε έσοδα.

Ας συζητήσουμε μερικά από τα καλύτερα εργαλεία αυτόματης απάντησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει για να στείλει μια σειρά από χρονομετρημένα email στη λίστα αλληλογραφίας.

AWeber

Μετατρέψτε τους περιστασιακούς συνδρομητές σας σε πελάτες που πληρώνουν με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο αυτόματης απάντησης AWeber. Αυτό το εργαλείο αυτοματισμού επιτρέπει στους επαγγελματίες του μάρκετινγκ να στέλνουν μηνύματα καλωσορίσματος, να προωθούν προϊόντα, να στέλνουν προτάσεις και να μοιράζονται πληροφορίες για την εταιρεία σας. AWeber βοηθά στη οικοδόμηση μιας μακροχρόνιας σχέσης με τους πελάτες μέσω email για να προσφέρει αξία και αξιοπιστία και να δημιουργήσει κοινότητα.

Μαζί με αυτό, τα εργαλεία αυτόματης απάντησης διευκολύνουν την ανάλυση της απόδοσης της καμπάνιας, προσφέροντας λεπτομέρειες σχετικά με την αφοσίωση, τα κλικ, το ποσοστό ανοίγματος κ.λπ.

Οι έμποροι μπορούν να συνδεθούν με τους πελάτες στέλνοντας και προγραμματίζοντας έγκαιρα email και δημιουργώντας ουσιαστικές σχέσεις. Το εύχρηστο πρόγραμμα δημιουργίας email δεν απαιτεί γνώσεις κωδικοποίησης και σχεδιάζει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της επωνυμίας.

Κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει προκατασκευασμένες αυτοματοποιημένες καμπάνιες για να καλλιεργήσει πιθανότητες και να στείλει στοχευμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε συνδρομητές. Τα προσαρμόσιμα και ανταποκρινόμενα σε κινητά πρότυπα μπορούν να βοηθήσουν στην αλληλεπίδραση, την πώληση, την προώθηση, τη συνομιλία και την υποδοχή των συνδρομητών.

Συνεχής επαφή

Αυξήστε τα αποτελέσματα για μη κερδοσκοπικές και μικρές επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν Συνεχής επαφή εργαλεία αυτόματης απάντησης. Οι χρήστες μπορούν να δωρίσουν και να αυξήσουν τις πωλήσεις αυτόματα με εύχρηστα εργαλεία που μπορούν να εξοικονομήσουν πολύ χρόνο. Η συνεχής επαφή βοηθά στη βελτίωση των αποτελεσμάτων και αυξάνει την αφοσίωση με την αυτοματοποίηση μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ο στόχος της χρήσης του εργαλείου αυτόματης απάντησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι να προσελκύσει αυτόματα το κοινό. Βοηθά επίσης να καλλιεργηθούν δυνητικοί πελάτες για τη στόχευση email που βασίζονται σε επαφές και email καλωσορίσματος προς τις επωνυμίες. Είναι δυνατή η επέκταση της προσέγγισης πελατών χρησιμοποιώντας φόρμες και εργαλεία δημιουργίας λιστών.

Είτε πρόκειται για επιχείρηση είτε για startup, ο καθένας μπορεί να αξιοποιήσει το εργαλείο αυτοματοποίησης μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι επιχειρήσεις μπορούν να συλλέγουν δυνητικούς πελάτες και να συνδέονται με πελάτες χρησιμοποιώντας στρατηγικές και αποτελεσματικές καμπάνιες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ο στόχος είναι να καλλιεργηθούν δυνητικοί πελάτες και να σταλούν στοχευμένα μηνύματα στις επαφές.

Η Constant Contact επιτρέπει στους χρήστες να ενισχύουν τις πωλήσεις τους και να χρησιμοποιούν την τεχνογνωσία τους για να αυξήσουν τα έσοδα. Απελευθερώνει τη δύναμη των πωλήσεων και του αυτοματισμού για να χτίσει μια ισχυρή σχέση με τους πελάτες και να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία.

Sendinblue

Στείλτε έως και 300 email την ημέρα χρησιμοποιώντας το Sendinblue και αποθηκεύστε απεριόριστες επαφές. Το λογισμικό αυτόματης απάντησης μπορεί να οδηγήσει σε αποτελέσματα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, όταν η καμπάνια είναι ζωντανή. Sendinblue λειτουργεί προς την αφοσίωση της επωνυμίας και οδηγεί τις πωλήσεις για να διατηρήσει το ταξίδι του πελάτη ενώ είστε απασχολημένοι με άλλες εργασίες.

Ανάλογα με τις δυνατότητες, είναι μια δωρεάν αυτόματη απάντηση μέσω email με μερικά premium προγράμματα όπως Lite, Premium και Enterprise. Οι λειτουργίες διπλής συμμετοχής αποφεύγουν τυχόν παγίδες ανεπιθύμητης αλληλογραφίας, εξαλείφουν την ορθογραφία στις διευθύνσεις email και αποκτούν απόδειξη διαγωνισμού. Τα εξατομικευμένα μηνύματα καλωσορίσματος προσφέρουν μια εκπληκτική αρχή για τη δημιουργία μιας σχέσης με τους πελάτες που κρατά το όνομα της επωνυμίας στην κορυφή του μυαλού του πελάτη, προωθεί συνδέσμους και αυξάνει τις πωλήσεις.

  Πώς να ελέγξετε την μπαταρία AirPods σε iPhone, Apple Watch και Mac

Οι πελάτες μπορούν να λαμβάνουν email σχετικά με εγκαταλελειμμένα καρότσια χρησιμοποιώντας το λογισμικό Sendinblue. Παρακολουθεί τη σελίδα και ενεργοποιεί ανάλογα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να προσελκύσει τους αγοραστές, να ανακτήσει τα χαμένα έσοδα και να αυξήσει τις πωλήσεις παρόμοιων προϊόντων. Επιπλέον, είναι δυνατή η αποστολή email γενεθλίων με έκπτωση που μπορεί να αυξήσει την εκτίμηση για την επωνυμία και να δημιουργήσει αφοσίωση μέσω email.

Η εργαλειοθήκη σχεδίασης email περιλαμβάνει λειτουργίες απόθεσης και απόθεσης, απλού κειμένου και HTML που βοηθούν στη δημιουργία και την εξατομίκευση των email. Αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ανταποκρίνονται και μπορούν να χωρέσουν σε οποιοδήποτε μέγεθος οθόνης, από οθόνη κινητού τηλεφώνου έως οθόνη υπολογιστή, χωρίς επιπλέον κωδικοποίηση.

HubSpot

Το λογισμικό αυτοματισμού μάρκετινγκ HubSpot είναι πολύ γνωστό στην αγορά και υπερβαίνει την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ελαχιστοποιεί τις επαναλαμβανόμενες εργασίες και κλιμακώνει την ανάπτυξη με τις βελτιωμένες ροές εργασίας του. Χρησιμοποιώντας το HubSpot Το εργαλείο αυτοματισμού στοχεύει στη δημιουργία μιας ισχυρής ροής εργασίας που μπορεί να στείλει χιλιάδες διαφημίσεις email για να τα αναλύσει.

Με τις καμπάνιες στάγδην email, η ανάπτυξη δυνητικών πελατών τίθεται σε αυτόματο πιλότο για να κινηθεί προς τις προοπτικές και να δημιουργήσει δυνητικούς πελάτες. Οι χρήστες δεν χρειάζεται να γράψουν έναν κώδικα για να δημιουργήσουν όμορφα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να επιλέξουν από συνθήκες, ενεργοποιήσεις και ενέργειες για να ξεκινήσουν να στέλνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα μάρκετινγκ που μπορεί να ανανεώσει ή να αυξήσει τη βάση δεδομένων με την πάροδο του χρόνου.

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι επίσης εύκολο να οπτικοποιηθούν, να εξατομικεύσετε και να προσαρμόσετε τις καμπάνιες, είτε πρόκειται για απλή παρακολούθηση είτε για ταξίδι πολλών σταδίων. Μπορεί να καθορίσει τη ροή εργασίας εύκολα χρησιμοποιώντας προηγμένη λογική τμηματοποίησης για την αποστολή εξατομικευμένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε κάθε επαφή.

Το εργαλείο προσφέρει αυτοματοποίηση πολλών εργασιών, όπως εναλλαγή δυνητικών πελατών σε πωλήσεις, βαθμολογία δυνητικών πελατών, webhooks, αξία αντιγραφής και ιδιότητες ενημέρωσης. Ενεργοποιεί εσωτερικές ειδοποιήσεις όταν οι πελάτες αναλαμβάνουν δράση για να προσθέσουν μια νέα εργασία στο Salesforce και το CRM, υπενθυμίζοντάς τους να συνεχίσουν.

GetResponse

GetResponse είναι ένα απλό και ισχυρό εργαλείο που συνοδεύεται από εργαλεία σχεδίασης και πρότυπα που μπορούν να ανταποκριθούν στο στόχο των καμπανιών. Περιλαμβάνει επίσης τα ενεργά αναλυτικά στοιχεία για να το τροποποιήσετε για βελτιώσεις και αύξηση της απόδοσης.

Το Autoresponder email GetResponse δημιουργεί, διατηρεί και καλλιεργεί τις σχέσεις των πελατών με τις επωνυμίες. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε έναν δημιουργό email μεταφοράς και απόθεσης που μπορεί να προσαρμόσει εικονίδια, κουμπιά ή βίντεο κοινωνικών μέσων. Δίνει δομή στο μπλοκ περιεχομένου ή ενοτήτων και ανταποκρίνεται σε προεπισκοπήσεις για κινητά.

Το εργαλείο αυτοματισμού email είναι γεμάτο με 100+ επαγγελματικά σχεδιασμένα πρότυπα. Αυτά περιλαμβάνουν παρακολούθηση, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο καλωσορίσματος, πώληση, προώθηση και εορτασμό που επιτρέπει στους επαγγελματίες του μάρκετινγκ να μετατρέψουν τους συνδρομητές. Το εργαλείο συνοδεύεται από δωρεάν εικόνες και GIF για βελτίωση των σχεδίων email και είναι εύκολο στην πρόσβαση χωρίς επιπλέον αγορές.

Η προβολή ημερολογίου καθιστά επίσης εύκολη την παρακολούθηση των συνδρομητών για συγκεκριμένες ημέρες που απαιτούν email. Εξοικονομεί χρόνο για να αυξήσετε τις συνομιλίες και να διατηρήσετε σχέσεις. Το εργαλείο μπορεί επίσης να μοιράζεται νέες αναρτήσεις ιστολογίου αυτόματα αμέσως μετά τη δημοσίευση ή με τη μορφή μηνιαίων, ημερήσιων ή εβδομαδιαίων αναλύσεων.

Mailerlite

Το Mailerlite δημιουργεί μια αυτοματοποιημένη ροή εργασίας email για να προσεγγίσει τα σωστά άτομα την κατάλληλη στιγμή. Στέλνει ενεργοποιημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους συνδρομητές για να εκτελέσουν άλλες ενέργειες ενώ η καμπάνια σας εκτελείται στο παρασκήνιο. Mailerlite στέλνει αυτόματα ηλεκτρονικά μηνύματα καλωσορίσματος και στοχευμένα email σχετικά με εκδηλώσεις ή διαδικτυακά σεμινάρια αυτόματα.

Το αυτοματοποιημένο εργαλείο επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν προσαρμοσμένα πεδία στην έρευνα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στη φόρμα εγγραφής και στον πίνακα ελέγχου. Ο στόχος είναι να ενεργοποιηθεί η ενέργεια όταν απαιτείται από τη βάση δεδομένων με βάση τα ενδιαφέροντα των πελατών. Ενεργοποιεί αυτοματοποιημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για δωρεάν δοκιμές ή ενημερωτικά δελτία συνδρομής για πελάτες.

Τα εργαλεία αυτόματης απάντησης email είναι εύκολο να ενσωματωθούν με πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου για τη βελτίωση της διατήρησης πελατών. Προσφέρει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με αγορασμένα αντικείμενα, εγκαταλελειμμένα καροτσάκια, αγορές από κατηγορίες, προτάσεις, επιβεβαιωτική αλληλογραφία και λεπτομέρειες παρακολούθησης.

  4 λόγοι για τους οποίους πρέπει να μάθετε να κωδικοποιείτε

Οι χρήστες μπορούν να ενσωματώσουν αυτό το αυτοματοποιημένο εργαλείο με τα Shopify, Zapier, WordPress, Stripe, WooCommerce κ.λπ. Οι αναφορές καμπανιών σε πραγματικό χρόνο συμβάλλουν στη βελτίωση και παρακολούθηση των μετρήσεων, της αφοσίωσης του κοινού και της συνολικής ανάπτυξης. Το εργαλείο προσφέρει βαθιές πληροφορίες σχετικά με τα ποσοστά συνομιλίας, τις αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων και τα ποσοστά μη εγγραφής.

ConvertKit

Δημιουργήστε μια διαδρομή για να ενισχύσετε την επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας εργαλεία αυτοματισμού μάρκετινγκ ConvertKit. Αυτό το εργαλείο αυτοματισμού είναι εύχρηστα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχεδιασμού, συμπεριλαμβανομένου στοχευμένου περιεχομένου για την έγκαιρη αποστολή email στους πελάτες. ConvertKit στοχεύει στην ανάπτυξη μιας διαδικτυακής επιχείρησης με:

 • Η τμηματοποίηση κοινού βασίζεται στη διαδρομή του χρήστη,
 • Δημιουργία αυτοματοποιημένων και ισχυρών διοχετεύσεων,
 • Προσαρμογή της διαδρομής δράσης του συνδρομητή,
 • Στόχευση περιεχομένου στο σωστό κοινό,
 • Ρύθμιση κανόνων και στρατηγικών που μπορούν να λειτουργήσουν στην καμπάνια ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και
 • Γνωρίζοντας το επόμενο βήμα για τους συνδρομητές.

Το αυτοματοποιημένο εργαλείο επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν στοχευμένο περιεχόμενο σταγόνας ενώ παρακολουθούν τα ταξίδια των πελατών. Οι επαγγελματίες του μάρκετινγκ μπορούν να δημιουργήσουν μια προσαρμοσμένη διαδρομή για διοχετεύσεις χρησιμοποιώντας ενέργειες, συμβάντα και συνθήκες που καλύπτουν προσαρμόσιμες και εύκολα κατανοητές λειτουργίες.

Οι πληροφορίες είναι εύκολο να κατανοηθούν, επιτρέποντας στους επαγγελματίες του μάρκετινγκ να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις για τις επόμενες καμπάνιες τους. Η απρόσκοπτη επεξεργασία περιεχομένου είναι ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό που διασφαλίζει ότι οι επαγγελματίες του μάρκετινγκ βρίσκονται στο σωστό δρόμο, ενώ δημιουργούν εύχρηστα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Λειτουργεί σε απλά εργαλεία αυτοματισμού για τη δημιουργία email και χρησιμοποιεί κορυφαίους συνεργάτες ενοποίησης του κλάδου, ροές RSS κ.λπ., για να κάνει την επιχείρηση.

Moosend

Το Moosend είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να δημιουργήσετε, να στείλετε και να βελτιστοποιήσετε την καμπάνια σας για να δημιουργήσετε επιτυχημένες επωνυμίες. Λειτουργεί για όλες τις εταιρείες, από επιχειρήσεις έως νεοφυείς επιχειρήσεις που προσφέρουν πανέμορφα σχέδια. Το εργαλείο αυτόματης απάντησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Moosend έχει σημαντικά χαρακτηριστικά όπως τμηματοποίηση λιστών, δοκιμή A/B, πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης και ανάλυση δεδομένων.

Ο στόχος είναι να διασφαλιστεί ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να πωλούν προϊόντα στην αγορά με προηγμένα χαρακτηριστικά. Έρχεται με πρότυπα αυτοματισμού email, προηγμένες αναφορές και παρακολούθηση ιστότοπου ή χρήστη, διευκολύνοντας τη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν όμορφες σελίδες προορισμού ενώ αλλάζουν μέγεθος, περικόπτουν, μετακινούν, αλλάζουν και επεξεργάζονται τη διάταξη.

Τα προκατασκευασμένα πρότυπα διευκολύνουν τη δημιουργία της σελίδας προορισμού χωρίς να ασχοληθείτε με την κωδικοποίηση. Τροφοδοτεί την επιχειρηματική ανάπτυξη με τα κατάλληλα πρότυπα για τη συλλογή πολύτιμων δεδομένων και την κοινή χρήση φορμών σε κοινωνικές προκλήσεις. Το εργαλείο είναι εύκολο να ενσωματωθεί με το CRM, τον ιστότοπο ή οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, καθιστώντας εύκολη την παρακολούθηση δεδομένων.

iContact

Δημιουργήστε μια μοναδική διαδρομή για την επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας το εργαλείο μάρκετινγκ email iContact, εξοικονομώντας παράλληλα κόπο και χρόνο. Ο στόχος είναι να αυτοματοποιηθεί ένα email για τη δημιουργία εξατομικευμένων ταξιδιών συνδρομητών. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν έναυσμα για να δημιουργήσουν ταξίδια που μπορούν να λειτουργήσουν για αυτούς χρησιμοποιώντας iContact.

Είναι γεμάτο με χαρακτηριστικά όπως:

 • Ενεργοποιήσεις αρραβώνων
 • Εξατομικευμένα μηνύματα ημερομηνίας στην ώρα
 • Εκδηλώσεις συνδρομητών

Η αυτόματη απάντηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου βοηθά επίσης στην ανάπτυξη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στην υπέρβαση της αποστολής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν την απόδοση μιας καμπάνιας χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο, όπως διαδικτυακές αλληλεπιδράσεις ή αφοσίωση (κλικ, επισκέψεις και μετατροπές).

συμπέρασμα

Είτε θέλετε να μετακινήσετε συνδρομητές από το ένα κανάλι επικοινωνίας στο άλλο είτε να στείλετε email την ημερομηνία εγγραφής, τις πιο πρόσφατες προσφορές ή ακόμα και να στείλετε email με συστάσεις (βάσει του ιστορικού αναζήτησης και παραγγελιών), είναι δυνατό με τις αυτόματες απαντήσεις email. Τα εργαλεία μπορούν να βοηθήσουν στη μεγιστοποίηση της αξίας της λίστας αλληλογραφίας και στη γρήγορη δημιουργία εσόδων.

Ωστόσο, εάν θέλετε να στείλετε ένα μη αυτόματο ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο, υπάρχουν περιπτώσεις που οι χρήστες θα το εκτιμήσουν, όπως προσφορές σεζόν, εορταστικές ώρες, δημιουργία ενημερώσεων και ανακοινώσεις πωλήσεων. Απλώς βεβαιωθείτε ότι δεν το παρακάνετε, δεν το κρατάτε σχετικό και δεν βλέπετε πολύτιμο περιεχόμενο για να έχετε αντίκτυπο.