9 καλύτερες προσθήκες φόρουμ WordPress για να μιλήσετε στον ιστότοπό σας

Η ελκυστική και διαδραστική επικοινωνία είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες επιτυχίας σε κάθε σύγχρονο επιχειρηματικό ιστότοπο. Με την ενσωμάτωση φόρουμ, μπορείτε να ενισχύσετε τον ιστότοπό σας για ουσιαστική συζήτηση και συμμετοχή των χρηστών. Σε αυτόν τον διαδικτυακό χώρο, οι επισκέπτες μπορούν να εκφράσουν τις ιδέες τους, να κάνουν ερωτήσεις και να συνδεθούν με ομοϊδεάτες τους.

Ωστόσο, εάν είστε πρόθυμοι να δημιουργήσετε ένα πλήρως λειτουργικό φόρουμ από την αρχή, μπορεί να είναι περίπλοκο. Εδώ έρχεται το πρόσθετο φόρουμ WordPress για να σώσει την προσπάθειά σας.

Χρησιμοποιώντας αυτά τα πρόσθετα, μπορείτε να προσθέσετε ένα φόρουμ πλούσιο σε δυνατότητες στον ιστότοπό σας χωρίς εκτεταμένες γνώσεις κωδικοποίησης. Έτσι, μπορείτε να ενισχύσετε την αφοσίωση των χρηστών με μια ζωντανή κοινότητα, κρατώντας τον ιστότοπό σας απασχολημένο με δραστηριότητες.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε πρώτα πώς οι προσθήκες φόρουμ μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα ελκυστικό και φιλικό προς τον χρήστη φόρουμ. Στη συνέχεια, θα εξερευνήσουμε μερικά από τα καλύτερα πρόσθετα φόρουμ που θα ανεβάσουν τη συνομιλία του ιστότοπού σας σε νέα ύψη.

Πώς μια προσθήκη φόρουμ WordPress βοηθά τον ιστότοπό σας

Η προσθήκη φόρουμ WordPress σάς παρέχει αρκετές δυνατότητες για να σχηματίσετε ένα φόρουμ που βοηθά τόσο τον ιστότοπό σας όσο και τους επισκέπτες του. Ακολουθούν ορισμένα αξιοσημείωτα πλεονεκτήματα που θα σας προσφέρει η προσθήκη φόρουμ WordPress:

Ενθαρρύνει την αφοσίωση των χρηστών

Το πρόσθετο φόρουμ WordPress θα παρέχει στους χρήστες σας μια πλατφόρμα όπου μπορούν να επικοινωνούν ενεργά με άλλους επισκέπτες. Έτσι, θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν περισσότερα για το περιεχόμενο του ιστότοπού σας και να λάβουν πολύτιμα σχόλια. Επιπλέον, προωθεί την καλύτερη αλληλεπίδραση και τη συμμετοχή των χρηστών και δημιουργεί μια αίσθηση κοινότητας.

Η προσθήκη φόρουμ WordPress σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα καθορισμένο μέρος για άτομα με παρόμοιες επιλογές ή ενδιαφέροντα. Έτσι, οι επισκέπτες σας έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν, να ανταλλάξουν ιδέες και να δημιουργήσουν δεσμούς. Κατά συνέπεια, αποκτάτε μια αφοσιωμένη βάση χρηστών με μια ενεργή διαδικτυακή κοινότητα που επικεντρώνεται στον ιστότοπό σας.

Βελτιώνει την Υποστήριξη & Εξυπηρέτηση Πελατών

Με μια προσθήκη φόρουμ, μπορείτε να δημιουργήσετε συγκεκριμένους πίνακες υποστήριξης ή φόρουμ εξυπηρέτησης πελατών. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να δημοσιεύουν ερωτήματα, να ζητούν βοήθεια και να λαμβάνουν γρήγορες απαντήσεις από εσάς ή άλλους χρήστες του φόρουμ. Τελικά, ενισχύει την ευτυχία των πελατών και εξορθολογίζει το σύστημα υποστήριξης.

Ενισχύει την επισκεψιμότητα και το SEO της ιστοσελίδας

Μπορείτε να προσελκύσετε περισσότερους ανθρώπους στον ιστότοπό σας, δημιουργώντας ένα ζωντανό και ενδιαφέρον φόρουμ στον ιστότοπό σας. Μέσω της αφοσίωσης των χρηστών και των συνομιλιών, μπορείτε να πάρετε ιδέες για τη δημιουργία νέου περιεχομένου. Ως αποτέλεσμα, οι μηχανές αναζήτησης θα ευρετηριάσουν φρέσκο ​​περιεχόμενο, το οποίο θα αυξήσει την προβολή και την οργανική κατάταξη αναζήτησης του ιστότοπού σας.

Προσφέρει μια Γνωσιακή Βάση

Ένα πρόσθετο φόρουμ επιτρέπει στα μέλη να συνεισφέρουν την εμπειρία και τις γνώσεις τους, γεγονός που δημιουργεί μια χρήσιμη βάση πόρων. Το φόρουμ σας μπορεί να μετατραπεί σε μια χρήσιμη πηγή γνώσης μέσω διαβήτη, συζήτησης, συχνών ερωτήσεων και περιεχομένου που δημιουργείται από τους χρήστες. Τελικά, μπορεί να προσελκύσει νέους χρήστες και χρήστες που επιστρέφουν στον ιστότοπό σας.

Διευκολύνει τη δημιουργία περιεχομένου

Οι συζητήσεις στο φόρουμ συχνά δημιουργούν πολύτιμες ιδέες, σχόλια και πληροφορίες. Επομένως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το περιεχόμενο ως εφαλτήριο για νέες αναρτήσεις ιστολογίου και δημοσιεύσεις. Επιπλέον, μπορείτε να φέρετε αλλαγές ή να βελτιώσετε το προϊόν και την υπηρεσία σας μέσω συζητήσεων στο φόρουμ. Θα σας δώσετε έμπνευση και μια βαθύτερη κατανόηση των απαιτήσεων του κοινού σας.

Διαθέτει Επιλογές προσαρμογής και εποπτείας

Η πλειοψηφία των προσθηκών φόρουμ WordPress προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών προσαρμογής. Ως εκ τούτου, μπορείτε να τροποποιήσετε την εμφάνιση και την αίσθηση του φόρουμ ώστε να ταιριάζει με την επωνυμία του ιστότοπού σας. Επιπλέον, οι λειτουργίες εποπτείας σάς δίνουν τη δυνατότητα να ελέγχετε το περιεχόμενο που δημιουργείται από τους χρήστες. Επομένως, μπορείτε να διατηρήσετε ένα περιβάλλον με σεβασμό και να αποκλείσετε ανεπιθύμητες και ακατάλληλες αναρτήσεις.

  Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Xbox Game Pass

Ενσωματώνεται τέλεια με το WordPress

Η προσθήκη φόρουμ WordPress αξιοποιεί την ισχυρή υποδομή και το σύστημα διαχείρισης χρηστών αυτής της πλατφόρμας. Έτσι, ενσωματώνεται ομαλά με το περιβάλλον του WordPress και εγγυάται μια συνεπή εμπειρία χρήστη. Επιπλέον, διευκολύνει τη διαδικασία εγκατάστασης και διαχείρισης για όλους.

Μπορείτε να ξεκλειδώσετε το πλήρες δυναμικό του φόρουμ σας επιλέγοντας τη σωστή προσθήκη WordPress για τον ιστότοπό σας. Ακολουθούν μερικά καταπληκτικά πρόσθετα φόρουμ WordPress που πρέπει να δοκιμάσετε:

WpForo

Το WpForo δίνει στο φόρουμ σας στο WordPress μια μοντέρνα πινελιά και αλλάζει τη συζήτηση του ιστότοπού σας σε νέο νόημα. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια μικρή ή μεγάλου μεγέθους και πλήρως λειτουργική κοινότητα χρησιμοποιώντας αυτό το ισχυρό πρόσθετο φόρουμ. Προσφέρει όλες τις απαραίτητες δυνατότητες που χρειάζεστε για να διαχειριστείτε μια παραγωγική κοινότητα μέσω του ιστότοπού σας.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Πιο στιβαρό σύστημα προφίλ μελών με προσοδοφόρο σχεδιασμό
 • Επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν πολυάριθμους ανεξάρτητους πίνακες φόρουμ σε έναν ιστότοπο WordPress.
 • Δημιουργήστε ξεχωριστά φόρουμ σε πολλές γλώσσες για τον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα πολλαπλών γλωσσών.
 • Δημιουργήστε φόρουμ χρησιμοποιώντας τέσσερις μοναδικά σχεδιασμένες διατάξεις (Q&A, κλασικό, με νήματα και μινιμαλιστικό)
 • Φιλικός προς τον χρήστη πίνακας ελέγχου με δυνατότητα ζωντανής αναζήτησης για να εξερευνήσετε τυχόν ρυθμίσεις που χρειάζεστε.
 • Οι χρήστες μπορούν να ορίσουν σημεία για “μου αρέσει”, “δεν μου αρέσει”, νέα θέματα και αναρτήσεις που παρέχονται από τα μέλη.
 • Σας επιτρέπει να προσθέτετε σελιδοδείκτες στα θέματα και τις αναρτήσεις που προτιμάτε και να τα προβάλλετε στην καρτέλα του προφίλ σας.
 • Ενσωματωμένος χάρτης ιστότοπου φόρουμ, σύστημα προσωρινής αποθήκευσης, antispam, συνδρομή θεμάτων, σύστημα ομάδων χρηστών

ForumWP

Το ForumWP είναι ένα προσεγμένο πρόσθετο φόρουμ για WordPress, το οποίο είναι γρήγορο και φιλικό προς το χρήστη. Προσφέρει μερικές καταπληκτικές λύσεις φόρουμ επόμενης γενιάς. Επομένως, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ακμάζουσα διαδικτυακή κοινότητα σε χρόνο μηδέν. Η δωρεάν έκδοση αυτού του πρόσθετου περιλαμβάνει ήδη πολλές εκπληκτικές δυνατότητες.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Ελαφριές, πιο γρήγορες και πιο ρευστές συνομιλίες από λιγότερες φορτώσεις σελίδων.
 • Εύκολη διαδικασία εγκατάστασης που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα πλήρες φόρουμ στο συντομότερο δυνατό χρόνο.
 • Λειτουργεί τέλεια σε κινητά, tablet και άλλες συσκευές.
 • Κληρονομεί κουμπιά, γραμματοσειρές και χρώματα από το τρέχον εγκατεστημένο θέμα σας για απρόσκοπτη ενσωμάτωση.
 • Προσφέρει σχεδιαστική απλότητα που ενθαρρύνει τους επισκέπτες να συμμετέχουν σε συναρπαστικές συνομιλίες.
 • Παρέχει διάφορες διατάξεις που προσφέρουν τόσο παραδοσιακή όσο και μοντέρνα εμφάνιση και αίσθηση.
 • Οι χρήστες και οι διαχειριστές του φόρουμ θα λαμβάνουν ειδοποιήσεις μέσω email για διαφορετικές δραστηριότητες του φόρουμ
 • Τόσο το front-end όσο και το wp-admin μπορούν να εποπτεύουν τις συζητήσεις και τις απαντήσεις

Συζήτηση WP

Το WP Discussion Board είναι μια προσθήκη φόρουμ WordPress που σας δίνει τον απλούστερο τρόπο να συμπεριλάβετε ένα φόρουμ στον ιστότοπό σας. Προσφέρει μια μέθοδο εγκατάστασης με ένα κλικ και πιο βασικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν κορυφαίο πρόσθετο φόρουμ WordPress.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια φόρμα εγγραφής και σύνδεσης χρήστη διεπαφής για να συλλέξετε τα στοιχεία των επισκεπτών για να δημοσιεύσετε νέες συζητήσεις. Η έκδοση Pro προσφέρει επίσης πρόσθετες λειτουργίες που θα ανεβάσουν το φόρουμ σας στο επόμενο επίπεδο.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Αποτρέψτε τα ανεπιθύμητα μηνύματα μέσω της εποπτείας χρήστη και αποκλείστε εύκολα τους ανεπιθύμητους από το φόρουμ σας.
 • Οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν ενημερώσεις κάθε φορά που δημοσιεύεται νέο περιεχόμενο στον ιστότοπό σας.
 • Φιλοξενήστε ένα φόρουμ στον ιστότοπό σας WordPress χρησιμοποιώντας όποιο θέμα προτιμάτε. Ο πίνακας συζητήσεων περιλαμβάνει μια δυνατότητα εγκατάστασης με ένα κλικ για να ενεργοποιήσετε το φόρουμ σας σε δευτερόλεπτα.
 • Οι πίνακες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία υπο-φόρουμ και κάθε πίνακας μπορεί να έχει ξεχωριστό σύνολο αδειών χρήστη.
 • Φιλικός προς τη συσκευή πίνακας συζήτησης που λειτουργεί άψογα σε όλες τις πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των επιτραπέζιων υπολογιστών, των φορητών υπολογιστών και των smartphone.
 • Σας βοηθά να δημιουργήσετε φόρουμ φιλικά προς το SEO για να ενισχύσετε την κατάταξη του ιστότοπού σας μέσω περιεχομένου που δημιουργείται από χρήστες.
 • Ο επεξεργαστής WYSIWYG Front-end μπορεί να ενεργοποιηθεί για την επεξεργασία του φόρουμ του WordPress.

Forum Asgaros

Το Asgaros Forum είναι το σωστό Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα φόρουμ WordPress με ένα ελαφρύ αλλά πλούσιο σε χαρακτηριστικά πρόσθετο. Ενσωματώνεται τέλεια με οποιονδήποτε ιστότοπο WordPress, τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα συναρπαστικό φόρουμ. Επιπλέον, η διαδικασία εγκατάστασης είναι αρκετά εύκολη και η συνολική απόδοση είναι εξαιρετικά γρήγορη.

  Πώς να αφήσετε έναν χαλαρό χώρο εργασίας

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Διαισθητική διεπαφή εγκατάστασης για να δημιουργήσετε το φόρουμ σας με τρόπο βήμα προς βήμα.
 • Επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν τις αναρτήσεις αξιοποιώντας τον ισχυρό επεξεργαστή WordPress.
 • Προσφέρει εντυπωσιακά και πλήρως αποκριτικά και προσαρμόσιμα θέματα.
 • Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν και να προσαρμόσουν τα δικά τους προφίλ για να δώσουν μια πιο εξατομικευμένη πινελιά.
 • Τα περιεχόμενα μπορούν να βελτιστοποιηθούν τέλεια για το Google και άλλες μηχανές αναζήτησης.
 • Παρέχει ένα πλούσιο ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου που επιτρέπει στους χρήστες να μορφοποιούν το περιεχόμενό τους με διάφορες επιλογές στυλ.
 • Οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν σε συγκεκριμένα θέματα ή ολόκληρα φόρουμ για να λαμβάνουν ειδοποιήσεις μέσω email.
 • Παρέχει εργαλεία εποπτείας για να εξασφαλίσει ένα περιβάλλον με σεβασμό και χωρίς ανεπιθύμητα μηνύματα.
 • Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν συγκεκριμένα θέματα χρησιμοποιώντας την ισχυρή επιλογή αναζήτησης που είναι διαθέσιμη σε αυτό το πρόσθετο.

Απλό: Πατήστε

Simple: Το Press είναι ένα ισχυρό πρόσθετο φόρουμ που φέρνει στο τραπέζι λειτουργίες εταιρικής ποιότητας. Μπορείτε να ρυθμίσετε ευέλικτα το φόρουμ σας και να το προσαρμόσετε χρησιμοποιώντας τη φιλική προς το χρήστη διεπαφή του. Αυτό το εργαλείο έχει σχεδιαστεί για βέλτιστη απόδοση και ενσωματώνεται άψογα με το μοντέλο χρήστη και ασφάλειας του WordPress.

Επομένως, μπορείτε να εξασφαλίσετε μια ομαλή και ασφαλή εμπειρία φόρουμ για τους επισκέπτες σας. Επιπλέον, η προσθήκη δεν θα απαιτεί υποστήριξη τρίτων, καθώς όλες οι απαραίτητες λειτουργίες είναι διαθέσιμες σε μία πλατφόρμα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Αντιστοιχίστε προσαρμοσμένα εικονίδια σε κάθε ομάδα και φόρουμ για καλύτερη οπτική οργάνωση και αναγνώριση.
 • Αποκτήστε πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα ροών RSS για εύκολη διανομή και κατανάλωση περιεχομένου.
 • Ανεβάστε και χρησιμοποιήστε προσαρμοσμένα smileys σε αναρτήσεις φόρουμ για πιο εξατομικευμένη και εκφραστική επικοινωνία.
 • Δημιουργήστε κρυφό περιεχόμενο «σπόιλερ» σε αναρτήσεις που μπορούν να αποκαλυφθούν από τον χρήστη κατά παραγγελία.
 • Υποστήριξη για συντομότερους κωδικούς WordPress σε αναρτήσεις φόρουμ για βελτιωμένη δημιουργία και μορφοποίηση περιεχομένου.
 • Λάβετε ειδοποιήσεις μέσω email για νέες αναρτήσεις για καλύτερη διαχείριση και εποπτεία του φόρουμ.
 • Αποκτήστε πρόσβαση στα στατιστικά του φόρουμ, όπως μια ηλεκτρονική λίστα για καλύτερη διαχείριση και δέσμευση της κοινότητας.
 • Χρησιμοποιήστε μια ισχυρή ομάδα χρηστών και ένα σύστημα αδειών για τον έλεγχο της πρόσβασης σε φόρουμ και λειτουργίες σε αναλυτικό επίπεδο.
 • Περιορίστε την πρόσβαση των χρηστών στην περιοχή διαχείρισης του WordPress για καλύτερη ασφάλεια και διαχείριση.
 • Επιτρέψτε στους χρήστες να ανεβάζουν προσαρμοσμένα avatar για πιο εξατομικευμένα προφίλ και επικοινωνία.
 • Δημιουργήστε απεριόριστο αριθμό θεμάτων σε ένα φόρουμ για καλύτερη οργάνωση και συζήτηση.
 • Κλείδωμα θεμάτων για να αποτρέψετε περαιτέρω ανάρτηση ή επεξεργασία (διαχειριστής και συντονιστές).
 • Καρφιτσώστε θέματα για να τα διατηρήσετε στην κορυφή της λίστας θεμάτων για καλύτερη ορατότητα και αφοσίωση (διαχειριστής και συντονιστές).
 • Μετακινήστε θέματα μεταξύ φόρουμ για καλύτερη οργάνωση και διαχείριση (διαχειριστής και συντονιστές).
 • Επεξεργαστείτε τίτλους θεμάτων και περιεχόμενο για καλύτερη σαφήνεια και ακρίβεια (διαχειριστής και συντονιστές).

BuddyPress

Αν ψάχνετε για ένα πρωτοποριακό και πλούσιο σε δυνατότητες φόρουμ, καθώς και πρόσθετο κοινωνικής δικτύωσης, τότε το BuddyPress είναι το εργαλείο σας. Προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά στοιχείων που είναι απαραίτητα για οποιαδήποτε κοινωνική δικτύωση.

Με το BuddyPress, οι επισκέπτες του ιστότοπού σας μπορούν εύκολα να εγγραφούν στον ιστότοπό σας ως μέλη και να δημιουργήσουν προφίλ χρηστών. Επίσης, μπορούν να συμμετάσχουν σε ιδιωτικές συνομιλίες, να δημιουργήσουν κοινωνικές συνδέσεις, να συμμετάσχουν ως ομάδα και να κάνουν πολλά περισσότερα. Ως εκ τούτου, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ακμάζουσα διαδικτυακή κοινότητα για την εταιρεία, το σχολείο, την αθλητική σας ομάδα ή οποιαδήποτε άλλη θέση που προτιμάτε.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Οι χρήστες μπορούν να εξατομικεύσουν τα προφίλ τους με avatars, εξατομικευμένες εικόνες εξωφύλλου και περισσότερες πληροφορίες. Επιπλέον, μπορούν να ελέγχουν τις ρυθμίσεις απορρήτου του προφίλ τους.
 • Οι χρήστες μπορούν να δημοσιεύουν ενημερώσεις, να μοιράζονται περιεχόμενο και να συμμετέχουν σε συζητήσεις μέσω ροών δραστηριότητας. Έτσι, θα λάβετε μια προεπισκόπηση των πιο πρόσφατων δραστηριοτήτων κάθε χρήστη.
 • Τα μέλη του φόρουμ μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους στέλνοντας αιτήματα φιλίας και αποδεχόμενοι ή απορρίπτοντάς τα.
 • Επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν ή να συμμετέχουν σε ομάδες και κοινότητες με βάση συγκεκριμένα ενδιαφέροντα ή θέματα.
 • Ολοκληρωμένο σύστημα ειδοποιήσεων, που ενημερώνει τους χρήστες για διάφορες δραστηριότητες του φόρουμ.
 • Προσφέρει μια δυνατότητα ιδιωτικών μηνυμάτων που επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν απευθείας μηνύματα ο ένας στον άλλο.
 • Οι προγραμματιστές μπορούν να δημιουργήσουν μια λειτουργία ιδιωτικών μηνυμάτων που επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν απευθείας μηνύματα ο ένας στον άλλο.
 • Παρέχει έναν κατάλογο μελών που εμφανίζει όλους τους εγγεγραμμένους χρήστες στον ιστότοπο.
 • Οι διαχειριστές του ιστότοπου έχουν τον έλεγχο της ροής δραστηριότητας, επιτρέποντάς τους να εποπτεύουν το περιεχόμενο που δημιουργείται από τους χρήστες. Έτσι, οι δραστηριότητες ανεπιθύμητης αλληλογραφίας μπορούν να αποφευχθούν για να διασφαλιστεί ένα ασφαλές και ελκυστικό περιβάλλον κοινότητας.
  Πώς να αλλάξετε το όνομα Airdrop - iPad, iPhone, Mac [2022]

Το Website Toolbox σάς προσφέρει την τέλεια λύση για να δημιουργήσετε μια ζωντανή και ενεργή κοινότητα συζητήσεων στον ιστότοπό σας στο WordPress. Με αυτό το πρόσθετο, η δημιουργία μιας όμορφης κοινότητας γίνεται παιχνιδάκι, ακόμα κι αν δεν έχετε εμπειρία κωδικοποίησης.

Η προσθήκη προσφέρει απρόσκοπτη ενσωμάτωση για την ενσωμάτωση μιας κοινότητας στον ιστότοπό σας μέσα σε λίγα κλικ. Μπορείτε να ρυθμίσετε τα φόρουμ σας αστραπιαία χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα άμεσης ρύθμισης αυτής της προσθήκης. Επιπλέον, η εξαιρετική ομάδα υποστήριξης σάς επιτρέπει να διατηρείτε ένα ομαλό περιβάλλον κοινότητας.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Οι χρήστες θα συνδεθούν αμέσως στην κοινότητά σας όταν συνδεθούν στον ιστότοπό σας στο WordPress.
 • Ενσωματώνεται άψογα στο WordPress σας χωρίς να σπάει ή να διακόπτει καμία λειτουργικότητα.
 • Επιτρέπει στους χρήστες να εξατομικεύουν τα χρώματα, να προσθέτουν λογότυπα, CSS και άλλα για να κάνουν την κοινότητα μοναδική.
 • Δημιουργεί αυτόματα ένα θέμα κοινότητας για συζήτηση κάθε φορά που δημιουργείται μια νέα ανάρτηση ιστολογίου ή σελίδα.
 • Δημιουργεί μια αυτόνομη κοινότητα όπου οι χρήστες συμμετέχουν σε συζητήσεις υπό την επωνυμία σας.
 • Ενσωματωμένη ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων και αίθουσα συνομιλίας, ειδοποιήσεις μέσω email, απαντήσεις, καθώς και δημόσιες και ιδιωτικές συνομιλίες.
 • Ο πλήρης έλεγχος δεδομένων σάς επιτρέπει να εξάγετε μια ολόκληρη κοινότητα με ένα κλικ και να τη χρησιμοποιήσετε σε διαφορετικό σύστημα.

ForumEngine

Το ForumEngine είναι φτιαγμένο για να διαδίδει περισσότερη κοινωνική αλληλεπίδραση στον Ιστό μέσω των εκπληκτικών χαρακτηριστικών του. Είναι βασικά ένα θέμα WordPress που έχει βελτιστοποιηθεί για τη δημιουργία μιας ελκυστικής κοινότητας στον ιστότοπό σας.

Περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη λύση με τις λύσεις front-end & back-end. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε οποιοδήποτε τύπο φόρουμ και να εμπλέξετε το κοινό σας σε οξυδερκείς συζητήσεις.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν το στυλ και την εμφάνιση της τοποθεσίας του φόρουμ σας χρησιμοποιώντας τη διεπαφή. Επίσης, μπορείτε να προσαρμόσετε τα χρώματα, τις γραμματοσειρές και τη διάταξη του φόρουμ σας ώστε να ταιριάζουν με την επωνυμία σας.
 • Μπορείτε να δημοσιεύσετε και να επεξεργαστείτε περιεχόμενο χωρίς να βγείτε από τη διεπαφή του ιστότοπού σας. Έτσι, μπορείτε να διατηρείτε το φόρουμ σας ενημερωμένο με νέο περιεχόμενο και συζητήσεις.
 • Ένα πλήρως αποκριτικό και φιλικό προς κινητά θέμα που φαίνεται τέλειο σε οποιαδήποτε συσκευή.
 • Προσφέρει απλό και μοντέρνο σχεδιασμό που είναι εύκολο στη χρήση και στην πλοήγηση. Είναι χρήσιμο για φόρουμ με μεγάλο αριθμό χρηστών.
 • Σας επιτρέπει να δημιουργείτε προσαρμοσμένους τύπους σημάτων και να ορίζετε κανόνες και προνόμια για τα μέλη και τους επόπτες σας. Επομένως, μπορείτε να ανταμείψετε τους πιο ενεργούς χρήστες σας και να ενθαρρύνετε τη συμμετοχή στο φόρουμ σας.
 • Περιλαμβάνει ένα ζωντανό σύστημα ειδοποιήσεων που ειδοποιεί τους χρήστες σχετικά με νέα θέματα ή απαντήσεις που δημοσιεύτηκαν πρόσφατα.
 • Επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν προσαρμοσμένα προφίλ που περιλαμβάνουν βιογραφικό, avatar και συνδέσμους μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
 • Οι διαχειριστές μπορούν να εποπτεύουν θέματα και να απαντούν για να εξασφαλίσουν ένα φιλόξενο περιβάλλον στο φόρουμ.
 • Ένα θέμα βελτιστοποιημένο για SEO που διευκολύνει την είσοδο στα αποτελέσματα αναζήτησης.
 • Παρέχει πολύγλωσση υποστήριξη, η οποία την καθιστά προσιτή στο διεθνές κοινό.

Συζήτηση Sabai

Το Sabai Discuss είναι ένα premium plugin WordPress που σας επιτρέπει να δημιουργείτε φόρουμ συζήτησης με βάση ερωτήσεις και απαντήσεις. Οι χρήστες επιτρέπεται κυρίως να δημοσιεύουν ερωτήσεις και να λαμβάνουν κατάλληλες απαντήσεις.

Η μορφή αυτής της μεθόδου απάντησης ερωτήσεων είναι παρόμοια με τις απαντήσεις Stack Overflow ή Yahoo. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα φόρουμ συζήτησης, μια βάση γνώσεων, ακόμα και πύλες γραφείου βοήθειας.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Φιλική προς το χρήστη διεπαφή για τη δημιουργία και τη διαχείριση ενός φόρουμ.
 • Προσφέρει προσαρμόσιμα χρώματα, γραμματοσειρές, διατάξεις και πολλά άλλα.
 • Υποστηρίζει τη δημιουργία πολλαπλών φόρουμ.
 • Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν και να προσαρμόσουν τα προφίλ τους.
 • Επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν προσωπικά μηνύματα.
 • Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν φόρουμ, θέματα και αναρτήσεις.
 • Παρέχει ειδοποιήσεις μέσω email για νέες αναρτήσεις και αναφορές
 • Οι διαχειριστές μπορούν να δουν στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη χρήση του φόρουμ.
 • Οι διαχειριστές μπορούν να εποπτεύουν θέματα και δημοσιεύσεις του φόρουμ.
 • Διατίθεται σε πολλές γλώσσες.

Τελικές σκέψεις

Με τη σωστή προσθήκη WordPress Forum, η προσπάθεια δημιουργίας φόρουμ σας θα ελαχιστοποιηθεί μαζικά. Επομένως, καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας παρέχουμε την τέλεια λίστα με μερικά καταπληκτικά πρόσθετα φόρουμ. Τώρα είναι η σειρά σας να επιλέξετε ένα και να δημιουργήσετε μια κοινότητα που θα συνεχίσει να μιλάει τον ιστότοπό σας και θα αποφέρει σημαντικά οφέλη.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε μερικά από τα καλύτερα πρόσθετα δυνητικών πελατών για το WordPress.