9 καλύτερες πλατφόρμες φιλοξενίας διακομιστή παιχνιδιών για όλους

Ο κόσμος του gaming εξελίσσεται και απαιτεί περισσότερη υπολογιστική ισχύ από ποτέ!

Τα καλά νέα είναι ότι οι υπολογιστές είναι φθηνοί!

Δεν περιορίζεται πλέον στο σπίτι σας με κονσόλα παιχνιδιών ή υπολογιστή. Δεν χρειάζεται να παίξετε μόνοι σας ή να καλέσετε φίλους στο σπίτι σας πρακτικά για ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες.

Σήμερα, το βιντεοπαιχνίδι έχει γίνει μια κοινωνική δραστηριότητα όπου οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο μπορούν να συναντηθούν στο διαδίκτυο, να σχηματίσουν ομάδες και να ξεκινήσουν να παίζουν. Μπορείτε πραγματικά να γίνετε μέλος μιας μεγάλης παγκόσμιας κοινότητας παικτών με κοινά ενδιαφέροντα. Για να μην αναφέρουμε, τα παιχνίδια για πολλούς παίκτες με παιχνίδι ρόλων γίνονται επίσης μαζικά δημοφιλή, γεγονός που εξηγεί γιατί οι άνθρωποι αγαπούν τα Counter-Strike, Minecraft, Rust, Starbound, Ark, Space Engineers και πολλά άλλα.

Αυτά τα παιχνίδια διατίθενται σε διάφορα στυλ, περιεχόμενο και είδη, όπου διαφορετικά είδη ανθρώπων παίζουν μαζί, είτε είναι άνδρες, γυναίκες, έφηβοι, επαγγελματίες κ.λπ., και δεν περιορίζονται μόνο σε σπασίκλες παιχνιδιών.

Και για να φιλοξενήσετε αυτά τα παιχνίδια, χρειάζεστε έναν εξειδικευμένο διακομιστή παιχνιδιών.

Γιατί;

Ας ανακαλύψουμε!

Αν είστε λάτρης των παιχνιδιών που θέλετε να εξερευνήσετε τα μεγαλύτερα βάθη της σφαίρας του gaming και να παίξετε με οποιονδήποτε στον κόσμο, ανά πάσα στιγμή χωρίς συχνές καθυστερήσεις και διακοπές, η ενοικίαση διακομιστή έχει νόημα.

Εάν τα κάνετε όλα μόνοι σας, η απόδοση και η ταχύτητα του παιχνιδιού επιδεινώνονται εκτός από ξαφνικά ατυχήματα και διακοπές λειτουργίας. Είναι επειδή θα υπήρχαν πολλοί παίκτες που χρησιμοποιούν τον ίδιο διακομιστή και χρησιμοποιούν τους ίδιους πόρους.

Αλλά αυτά τα βιντεοπαιχνίδια υψηλής ποιότητας απαιτούν έναν ισχυρό διακομιστή, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε πιο ομαλό παιχνίδι.

Εκτός από αυτό, προβλήματα υπολογιστή και δικτύου μπορεί να συμβούν ανά πάσα στιγμή. Σας χαλάει τη διάθεση για παιχνίδι και καλωσορίζει πολλά πράγματα στο παρασκήνιο που μπορείτε να διαχειριστείτε όπως:

 • Διόρθωση μπλοκαρισμένων θυρών δρομολογητή,
 • Δυσκολία στο χειρισμό πολλών παικτών,
 • Θέματα ασφαλείας και πολλά άλλα.

Όλα αυτά απαιτούν καλές γνώσεις και δεξιότητες που μπορεί να μην κατέχεις, πόσο μάλλον κατανάλωση χρόνου.

Ως εκ τούτου, χρειάζεστε μια εξειδικευμένη πλατφόρμα διακομιστή παιχνιδιών για να αποφύγετε όλα αυτά τα προβλήματα, να εξοικονομήσετε χρόνο παιχνιδιού και να αποφύγετε τις απογοητεύσεις.

Ένας αποκλειστικός διακομιστής αποτελείται από ένα σύμπλεγμα ισχυρών διακομιστών που επιτρέπουν στους χρήστες να προσαρμόζουν το παιχνίδι τους σε μεγάλο βαθμό, να παίζουν διαφορετικές εκδόσεις του αγαπημένου τους παιχνιδιού και να προσκαλούν τον κύκλο του παιχνιδιού σας από άλλα μέρη.

Περισσότερα πλεονεκτήματα της αποκλειστικής φιλοξενίας διακομιστή παιχνιδιών είναι:

 • Βέλτιστη απόδοση με προηγμένους επεξεργαστές και SSD
 • Αντιμετωπίζει υψηλή κίνηση
 • Περισσότερη ευελιξία για χρόνο λειτουργίας και εύρος ζώνης
 • Κανένα πρόβλημα υπερθέρμανσης
 • Ομαλή φωνητική συνομιλία ένα προς ένα ή σε ομάδες.
 • Γρήγορη υποστήριξη με λογικές τιμές επίλυσης προβλημάτων
 • Υποστηρίζει πολλά plugins, mods και περιβάλλοντα gaming
 • Δυνατότητα εναλλαγής παιχνιδιών και εύχρηστων πινάκων ελέγχου

Κι αλλα…

Για να επωφεληθείτε από όλα αυτά τα πλεονεκτήματα, βρείτε μια αξιοπρεπή λύση φιλοξενίας διακομιστή παιχνιδιών για να φιλοξενήσετε τα παιχνίδια σας για να καλύψετε τις απαιτήσεις σας για παιχνίδια.

Για αυτό, έχουμε επιμεληθεί την ακόλουθη λίστα για να λάβετε τις αποφάσεις σας ως προς το ποιο από αυτά έχει τον καλύτερο συνδυασμό χαρακτηριστικών και τιμών και προχωρήστε σε αυτό.

ScalaCube

Ένα διάσημο όνομα στην αρένα της φιλοξενίας διακομιστή παιχνιδιών, ScalaCube είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς. Ενοικιάζει διακομιστές για παιχνίδια – Minecraft, Minecraft PE, ARK, Rust και Hytale. Το ScalaCube προσφέρει απεριόριστη και δωρεάν κίνηση χωρίς περιορισμό.

Η κίνηση θα παραμένει πάντα με το βέλτιστο εύρος ζώνης ανεξάρτητα από τον όγκο της κατάντη ή ανάντη. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ σκληρού δίσκου ή αποθήκευσης SSD για τον διακομιστή παιχνιδιών σας. Αλλά το τελευταίο προτιμάται λόγω 10 φορές μεγαλύτερης ταχύτητας και ευκολίας, εάν χρειάζεται να έχετε συχνή πρόσβαση στα δεδομένα του διακομιστή σας.

Εγγυούνται 99,9% χρόνο λειτουργίας διακομιστή για αδιάκοπη εμπειρία παιχνιδιού. Εκτός από όλα αυτά, λαμβάνετε απεριόριστους κουλοχέρηδες για φιλοξενία διακομιστή Minecraft εκτός από πολλούς διακομιστές, πρόσθετα και υποστήριξη mod.

  Η Apple παρακολουθεί κάθε εφαρμογή Mac που εκτελείτε; Επεξήγηση OCSP

Λαμβάνετε πλήρη υποστήριξη FTP, στιγμιαίες ρυθμίσεις, πολλαπλά mods και plugins και προστασία DDoS για άλλα παιχνίδια. Η τιμή τους ξεκινά από μόλις 2,5 $/μήνα.

HostHavoc

HostHavoc είναι ένα άλλο δημοφιλές όνομα στις λύσεις φιλοξενίας διακομιστή παιχνιδιών. Οι διακομιστές παιχνιδιών τους αποτελούνται από προηγμένες λειτουργίες και προσαρμοσμένα εργαλεία που διατηρούνται ενεργά παράλληλα με ενημερώσεις mod και παιχνιδιών. Έχετε την επιλογή να επιλέξετε από 25+ διαφορετικά παιχνίδια με το HostHavoc.

Περιλαμβάνει δημοφιλή όπως ARK: Survival Evolved, 7 Days to Die, Arma 3, Counter-Strike: GO, Garry’s Mod, Insurgency: Sandstorm, Minecraft, PixARK, Rust, Space Engineers, Squad, Terraria κ.λπ. Το HostHavoc προσφέρει μια στιγμή εγκατάσταση για τους διακομιστές παιχνιδιών που προτιμάτε για να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε γρήγορα.

Όλοι οι διακομιστές παιχνιδιών παρουσιάζουν ισχυρή απόδοση ως αποτέλεσμα των SSD NVMe μαζί με το υλικό διακομιστή εταιρικού επιπέδου. Πάρτε τον πλήρη έλεγχο του διακομιστή παιχνιδιών σας με εύκολη διαχείριση, προηγμένες ρυθμίσεις, αβίαστη διαμόρφωση και πλήρη πρόσβαση FTP.

Με το HostHavoc, μπορείτε να αλλάξετε παιχνίδια ανά πάσα στιγμή για να εξερευνήσετε νέα χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε επιπλέον ποσό. Διαθέτει διαθεσιμότητα εργαστηρίου Steam και υποστηρίζει πολλαπλά mods, plugins και API τρίτων κατασκευαστών. Διαθέτει 10 τοποθεσίες κέντρων δεδομένων σε 3 ηπείρους με ένα προσεκτικά εγκατεστημένο δίκτυο υψηλής χωρητικότητας.

Απολαύστε το αξιόπιστο δίκτυο και τις εγκαταστάσεις με χρόνο λειτουργίας 99,9%, σταθερή απόδοση διακομιστή και πραγματικό πλεονασμό. Το HostHavoc προσφέρει επίσης δωρεάν προστασία DDoS, καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, υποστήριξη 24/7 μέσα σε χρόνο απόκρισης 15 λεπτών και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 3 ημερών. Μπορείτε να κάνετε πληρωμές σε κρυπτονομίσματα εκτός από PayPal και πιστωτικές κάρτες.

Συννεφιασμένος

Ξεκινήστε τους δικούς σας διακομιστές παιχνιδιών υψηλής απόδοσης με του Cloudzy λύσεις φιλοξενίας υπογραφής.

Προσφέρουν διακομιστές παιχνιδιών σε λειτουργικά συστήματα Windows και Linux. Μπορείτε να αποκτήσετε μια λύση φιλοξενίας παιχνιδιών με εξαιρετικά υψηλό εύρος ζώνης, αποθήκευση NVMe και ταχύτητες σύνδεσης 1 Gbps σε πολύ προσιτές τιμές. Τα βασικά προγράμματα κοστίζουν μόλις 7,95 $/μήνα.

Το Cloudzy προσφέρει διακομιστές υψηλών προδιαγραφών επόμενης γενιάς σε 15+ παγκόσμια κέντρα δεδομένων για ελάχιστο χρόνο καθυστέρησης. Με περισσότερα από 30 παιχνίδια διαθέσιμα χωρίς επιπλέον χρέωση, μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε και να αναπτύξετε τον δικό σας διακομιστή παιχνιδιών για Minecraft, ARK, Rust, Interstellar Rift, Counter-Strike, L4D2 και πολλούς άλλους τίτλους. Εξασφαλίστε μια εμπειρία παιχνιδιού υψηλής ταχύτητας και μηδενικής καθυστέρησης με την κορυφαία υποδομή υπερτροφοδοτούμενη από NVMe SSD και τεχνολογία KVM.

Το έξυπνο τείχος προστασίας και η προστασία DDoS σημαίνει ότι μπορείτε να παίξετε με ασφάλεια και άνεση. Οι λύσεις φιλοξενίας τους είναι ειδικά προσανατολισμένες στο διαδικτυακό gaming, με εξοπλισμό αιχμής και κατανομή πόρων μηδενικού περιορισμού.

Με πολλές τοποθεσίες διακομιστών σε όλη τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Ανατολική Ασία, το Cloudzy μπορεί να είναι ιδανικό για παίκτες που ζουν σε οποιαδήποτε από αυτές τις περιοχές.

OVHcloud

Οι αποκλειστικοί διακομιστές του OVHcloud προσφέρει την καλύτερη απόδοση και σταθερότητα προσαρμοσμένη για διαδικτυακά παιχνίδια. Το OVHcloud προσφέρει διακομιστές παιχνιδιών για πολλά παιχνίδια και προγράμματα λογισμικού όπως Mumble, TeamSpeak, Counter-Strike, Rust, Minecraft, Ark, Arma, Garry’s Mod, L4D2 και Team Fortress.

Οι διακομιστές τους βασίζονται σε επεξεργαστές AMD Ryzen 3ης γενιάς με αρχιτεκτονική ZEN-2 που έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν μια εμπειρία διαδικτυακού παιχνιδιού χωρίς καθυστερήσεις στους χρήστες. Μπορούν να διαχειριστούν αποτελεσματική επεξεργασία βίντεο και εικόνας, παράλληλες εργασίες και παιχνίδια για πολλούς παίκτες.

Το OVHcloud προσφέρει ισχυρή προστασία anti-DDoS σε όλους τους διακομιστές του, η οποία είναι ικανή να αποφύγει τους χρόνους διακοπής της υπηρεσίας. Σε αντίθεση με τις τυπικές λύσεις ασφαλείας, προσαρμόζεται στην κίνηση UDP για αρχεία ήχου και βίντεο και βιντεοπαιχνίδια και ελέγχει τόσο την κίνηση εξόδου όσο και εισόδου.

Οι διακομιστές παιχνιδιών τους μπορούν να παρουσιάζουν μέγιστο εύρος ζώνης 1 GB/s για να εκτελούν άψογη απόδοση χωρίς συμβιβασμούς στη λειτουργικότητα. Το OVHcloud διαθέτει κέντρα δεδομένων διασκορπισμένα σε όλο τον κόσμο που σας δίνουν την επιλογή να νοικιάσετε έναν διακομιστή παιχνιδιών που είναι πιο κοντά στην τοποθεσία σας, διασφαλίζοντας ότι αισθάνεστε ελάχιστο λανθάνοντα χρόνο.

  Πώς να συμμετάσχετε σε μια συνάντηση δοκιμής ζουμ

Κάθε διακομιστής διαθέτει μια δημόσια διεύθυνση IPv4 και IPv6 και μπορείτε επίσης να νοικιάσετε ένα επιπλέον IPv4 για τον διακομιστή σας εάν το χρειάζεστε. Οι διακομιστές τους έχουν SLA περίπου 99,90% για να παρέχουν καλύτερη διαθεσιμότητα. Οι διακομιστές περιλαμβάνουν χωρητικότητα αποθήκευσης 500 GB για αντίγραφα ασφαλείας.

Google Cloud

Φιλοξενήστε τα παιχνίδια σας Google Cloudδιακομιστές παιχνιδιών και έχετε μια απρόσκοπτη εμπειρία παιχνιδιού. Η διαχείριση του διακομιστή είναι απλή εδώ με την ισχυρή παγκόσμια υποδομή του χωρίς αρνητικές επιπτώσεις στην απόδοση. Οι διακομιστές παιχνιδιών τους μπορούν να λειτουργούν με μέγιστη ταχύτητα 3,8 GHz.

Ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται οι συνεργάτες παιχνιδιών σας παγκοσμίως, το Google Cloud διαθέτει διακομιστές σε όλο τον κόσμο σε 24 περιοχές, διαθέσιμους σε 200+ χώρες και συνδεδεμένους με δίκτυο υψηλής ποιότητας. Οι διακομιστές παιχνιδιών του Google Cloud προσφέρουν προσαρμοσμένη αυτόματη κλιμάκωση με βάση τις ανάγκες σας για παιχνίδια. Έρχεται με έναν ενιαίο πίνακα ελέγχου για γρήγορη διαχείριση διακομιστή και διευκολύνει την εύκολη ανάπτυξη.

Διακομιστές Citadel

Παίξτε τα παιχνίδια σας χωρίς να ανησυχείτε για συχνές καθυστερήσεις και κολλήματα επιλέγοντας Διακομιστές Citadel ως συνεργάτης φιλοξενίας διακομιστή παιχνιδιών. Είτε πρόκειται για απόδοση, ποιότητα διακομιστή ή αξιοπιστία, η υπηρεσία φιλοξενίας πληροί όλα τα επιθυμητά κριτήρια των gamers.

Έχουν μια ευρεία γκάμα παιχνιδιών διαθέσιμα για εσάς όπως ARK, 7 Days to Die, Killing Floor 2, Sniper Elite 3, Don’t Starve Together, Counter-Strike Source, Interstellar Rift, Minecraft, PixARK, Sandbox, Rust, Terraria, Zombie Panic και πολλά άλλα.

Προσφέρουν έναν ισχυρό και προσαρμοσμένο πίνακα ελέγχου – το TcAdmin που έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τη διαχείριση διακομιστή με βελτιστοποιημένες διαμορφώσεις και δυνατότητες, ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τους διακομιστές παιχνιδιών σας. Οι αποκλειστικοί διακομιστές τους αξιοποιούν την πιο πρόσφατη τεχνολογία υλικού και δικτύωσης.

Όλοι οι διακομιστές λειτουργούν σε μονάδες Solid-State με εύρος ζώνης 1 Gbps για ταχύτερη απόδοση, διασφαλίζοντας ότι δεν θα μείνετε πίσω στο παιχνίδι. Μόλις πραγματοποιήσετε την πληρωμή, θα παρέχουν άμεση ρύθμιση διακομιστή μέσα σε δευτερόλεπτα, ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε και να εκτελείτε γρήγορα.

Η Citadel Servers φροντίζει για την ασφάλεια του διακομιστή με 24/7 παρακολούθηση δικτύου μαζί με προστασία anti-DDoS. Διαθέτουν κέντρα δεδομένων σε 20+ τοποθεσίες που εκτείνονται σε 4 ηπείρους για να διασφαλίσουν ότι θα έχετε τη χαμηλότερη καθυστέρηση. Για να είστε πιστός πελάτης και να παραγγείλετε έναν διακομιστή για 12 μήνες, προσφέρουν έκπτωση 10% στο κόστος ενοικίασης.

Amazon GameLift

Χρησιμοποιώ Amazon GameLiftΦιλοξενία διακομιστή παιχνιδιών που αξιοποιεί το AWS και τη δύναμή του να προσφέρει βέλτιστη απόδοση, χαμηλότερο λανθάνοντα χρόνο και μεγαλύτερη εξοικονόμηση κόστους. Μεταφέρετε το παιχνίδι σας στο επόμενο επίπεδο με τους αποκλειστικούς διακομιστές του που μπορούν να κλιμακωθούν, να αναπτύξουν και να λειτουργήσουν γρήγορα.

Είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για παιχνίδια για πολλούς παίκτες. Παρέχουν παρουσίες με ασφάλεια, αναπτύσσουν διακομιστές σε εκτελούμενες παρουσίες, παρακολουθούν διακομιστές και παρουσίες παιχνιδιών, αντικαθιστούν ανθυγιεινές και εξισορροπούν την κίνηση του διακομιστή. Οι διακομιστές παιχνιδιών Amazon GameLift βρίσκονται σε 15 παγκόσμιες περιοχές που καλύπτουν 5 ηπείρους για να εξασφαλίσουν υψηλότερο χρόνο λειτουργίας και δυνατότητα συντήρησης.

Ανεξάρτητα από το αν απολαμβάνετε παιχνίδια για έναν ή πολλούς παίκτες, εξασφαλίζουν γρήγορο ρυθμό παιχνιδιού. Το GameLift σαρώνει επίσης διαρκώς για διαθέσιμους διακομιστές για να βρει αυτούς με χαμηλή καθυστέρηση. Εάν δεν είναι διαθέσιμο, έχετε την επιλογή να διαμορφώσετε την υπηρεσία φιλοξενίας και να προσθέσετε μεγαλύτερη χωρητικότητα αυτόματα πιο κοντά στους παίκτες σας.

Καθώς το GameLift εκτελείται στην υποδομή cloud του AWS, απολαύστε την πιο εκτεταμένη και ασφαλή πλατφόρμα cloud. Εκτός από το GameLift, το AWS προσφέρει 175+ πλήρως εξοπλισμένες υπηρεσίες, οπότε να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε μια εξαιρετικά αξιόπιστη υπηρεσία.

Προσφέρουν μια δυνατότητα αυτόματης κλιμάκωσης που μπορεί να ξεκινήσει χιλιάδες ταυτόχρονες παρουσίες ενώ σταματά τις αχρησιμοποίητες παρουσίες μέσα σε λίγα λεπτά. Μπορείτε να διαμορφώσετε τους διακομιστές ώστε να κλιμακώνουν αυτόματα τη χωρητικότητα με βάση τους ποσοστιαίους στόχους σταθερής κατάστασης και να επιτρέψετε στο GameLift να χειριστεί την κλίμακα ενώ προσαρμόζει τις διακυμάνσεις του μοτίβου φόρτωσης.

  Πώς να κάνετε ping σε υπολογιστές ή ιστότοπους, να μάθετε την κατάστασή τους

Οι διακομιστές παιχνιδιών σας είναι ασφαλείς με προστασία DDoS και ασφάλεια από συχνές επιθέσεις δικτύου. Προσφέρει τόσο Spot όσο και κατ’ απαίτηση παρουσίες και έχετε την επιλογή να επιλέξετε από 40 τύπους και μεγέθη παρουσιών. Για κάθε περίπτωση, επιλέξτε την προτιμώμενη διαμόρφωση μνήμης, CPU και χωρητικότητας δικτύου που είναι κατάλληλη για τις ανάγκες σας για παιχνίδια.

Το GameLift υποστηρίζει μεγάλες μηχανές παιχνιδιών όπως το Amazon Lumberyard, το Unity, το Unreal Engine, τις μηχανές παιχνιδιών C# & C++ κ.λπ., μαζί με πολλές πλατφόρμες. Με το GameLift, πληρώνετε μόνο για τους πόρους που χρησιμοποιείτε με VM υψηλής απόδοσης, απίστευτα γρήγορη μεταφορά δεδομένων και αποθήκευση που βασίζεται σε SSD, χωρίς καμία μηνιαία δέσμευση. Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε το GameLift με άλλες υπηρεσίες AWS όπως το AWS Shield και άλλες.

Ξεκινάς λοιπόν

Ενοικιάστε τον διακομιστή του παιχνιδιού σας από Ξεκινάς λοιπόν και βιώστε την πραγματική δύναμη της καινοτομίας και της απόδοσης. Σας προσφέρουν μηχανήματα σχεδιασμένα να φιλοξενούν τα αγαπημένα σας παιχνίδια και προσφέρουν βέλτιστες προδιαγραφές και ελάχιστο λανθάνοντα χρόνο.

Το So You Start σάς επιτρέπει να φιλοξενείτε παιχνίδια όπως το Minecraft, το Counter-Strike, το Team Fortress 2 και άλλες υπηρεσίες όπως το TeamSpeak και το Mumble. Στους διακομιστές παιχνιδιών τους περιλαμβάνονται 16 IP χωρίς καμία μηνιαία χρέωση, προστασία anti-DDoS, αποθήκευση αντιγράφων ασφαλείας 100 GB, εύρος ζώνης 250 Mbps και 90 διαφορετικά περιβάλλοντα.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε πρόσθετα όπως failover IP, Express KVM IP, Backup+. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον διακομιστή παιχνιδιών σας, διαμορφώστε το σύστημά σας με Intel i5 ή i7 και 16-32 GB μνήμη RAM & SSD.

Έτσι το you Start φιλοξενεί τους διακομιστές του σε κέντρα δεδομένων OVH που βρίσκονται σε διάφορα μέρη, ένα στον Καναδά και 3 ακόμη στη Γαλλία. Αυτά τα κέντρα δεδομένων αξιοποιούν τεχνολογίες αιχμής για αρχιτεκτονική, τεράστια χωρητικότητα, συντήρηση, ασφάλεια και παρακολούθηση 24/7.

Vultr

Αναπτύξτε διακομιστές παιχνιδιών υψηλής ποιότητας με ένα μόνο κλικ χρησιμοποιώντας Vultrλύσεις φιλοξενίας διακομιστή. Αφού κάνετε κλικ στην ανάπτυξη, θα ενορχηστρώσουν την πλατφόρμα cloud Vultr και θα κατανείμουν τις παρουσίες σας στο επιλεγμένο κέντρο δεδομένων.

Στη συνέχεια, μπορείτε να εγκαταστήσετε και να προσαρμόσετε οποιοδήποτε από τα mods που θέλετε και να αφήσετε το Vultr να διαχειρίζεται το VPS που έχει ρυθμίσει για εσάς, ώστε να παρέχει καλύτερη ευελιξία για να τροποποιήσετε τον διακομιστή παιχνιδιών σας. Οι διακομιστές παιχνιδιών τους λειτουργούν σε δίκτυα υψηλής απόδοσης και χαμηλής καθυστέρησης, έτσι ώστε οι παίκτες να μπορούν να ανακαλύψουν τις υψηλότερες δυνατότητες παιχνιδιού τους.

Το μυστικό πίσω από την υψηλή απόδοση του Vultr είναι το εταιρικό υλικό του, οι γρήγορες μονάδες SSD, η τελευταία γενιά επεξεργαστών Intel που εξασφαλίζουν 100% SLA, ελαστική σταθερότητα και σταθερή δυνατότητα συντήρησης.

Προσφέρουν έναν απλό πίνακα ελέγχου με ένα καθαρό ταμπλό και ένα ισχυρό API, ώστε να μπορείτε να διαχειρίζεστε τα πάντα εύκολα. Το Vultr σάς επιτρέπει να συνδέετε τις εφαρμογές σας με απομονωμένα τοπικά ιδιωτικά δίκτυα, διευκολύνει το δίκτυο IPv6, παρέχει πλήρη πρόσβαση root με αποκλειστική IP για όλα τα VM και σας επιτρέπει να επιλέξετε προσαρμοσμένα ISO.

Μπορείτε να ενσωματώσετε το API τους για να κάνετε περιστροφή, έλεγχο και καταστροφή των παρουσιών του διακομιστή σας. Έχουν παγκόσμια κέντρα δεδομένων που βρίσκονται σε 17 μέρη σε 10 διαφορετικές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, της Ολλανδίας, της Γαλλίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας, του Καναδά, της Δημοκρατίας της Κορέας, της Ιαπωνίας, της Σιγκαπούρης και της Αυστραλίας.

συμπέρασμα

Ο συνεχώς εξελισσόμενος χώρος του gaming φτάνει σε νέα ύψη για να βοηθήσει τους παίκτες να εξερευνήσουν νέες περιπέτειες και συγκινήσεις. Και για να σας διευκολύνουν ακόμα περισσότερο, οι εταιρείες τεχνολογίας προσφέρουν προηγμένους διακομιστές παιχνιδιών με ισχυρές δυνατότητες και λειτουργίες, ώστε να μπορείτε να παίξετε με οποιονδήποτε στον κόσμο και να απολαύσετε μια απαράμιλλη εμπειρία παιχνιδιού.

Έτσι, αποκτήστε τον διακομιστή παιχνιδιών σας σήμερα από οποιαδήποτε από τις προαναφερθείσες πλατφόρμες.

Θέλετε να ηχογραφήσετε τα παιχνίδια σας; Ελέγξτε αυτό το λογισμικό εγγραφής παιχνιδιών.