9 καλύτερες πλατφόρμες σύγκρισης μισθών στην Ινδία

Αναρωτιέστε πώς μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το εύρος μισθών για τη δουλειά που θα πάρετε συνέντευξη; Δείτε αυτές τις πλατφόρμες σύγκρισης μισθών στην Ινδία.

Υπάρχουν αρκετές αξιόπιστες υπηρεσίες διαθέσιμες στην Ινδία που βοηθούν τους ανθρώπους να συγκρίνουν τους μισθούς για διαφορετικά επαγγέλματα και επιχειρήσεις. Αυτές οι πλατφόρμες βοηθούν να παρέχουν στους εργαζόμενους και στα άτομα που αναζητούν εργασία πληροφορίες σχετικά με το τοπίο των μισθών. Ας μάθουμε περισσότερα γι ‘αυτούς σε αυτό το άρθρο.

Πλατφόρμες σύγκρισης μισθών στην Ινδία

Όσον αφορά τη σύγκριση των μισθών στην Ινδία, ανακάλυψα μερικούς εξαιρετικούς πόρους που βοηθούν στην πλοήγηση στην αγορά εργασίας. Αυτοί οι διαδικτυακοί πόροι προσφέρουν ολοκληρωμένη ανάλυση των μισθολογικών κλιμάκων, των προτύπων απασχόλησης και των πακέτων παροχών σε διάφορους κλάδους.

Η φιλική προς τον χρήστη διάταξη αυτών των γνωστών ιστότοπων επιτρέπει σε όσους αναζητούν εργασία να εισαγάγουν την τοποθεσία, την εμπειρία και τα προσόντα τους για να λάβουν μια λεπτομερή ανάλυση του τυπικού εισοδήματος στον κλάδο τους. Παρέχουν επίσης στατιστικά στοιχεία για τις τάσεις του κλάδου για να βοηθήσουν τους χρήστες να επιλέξουν μια επαγγελματική πορεία.

Η εκτίμηση της δυνατότητας κερδών διαφόρων επαγγελμάτων είναι απλή λόγω της εκτεταμένης βάσης δεδομένων με αγγελίες εργασίας με πληροφορίες μισθών που είναι διαθέσιμες σε ορισμένες πλατφόρμες. Παρέχει επίσης μια προσαρμοσμένη αναφορά αποζημίωσης που δίνει έμφαση στο πώς τα διαπιστευτήρια ενός ατόμου συγκρίνονται με τα αποδεκτά πρότυπα του κλάδου.

Επιπλέον, ορισμένοι ιστότοποι επικεντρώνονται αποκλειστικά στον τομέα της τεχνολογίας και παρέχουν πληροφορίες σχετικά με την αμοιβή των ειδικών πληροφορικής. Είναι ένας πολύτιμος πόρος για τους επαγγελματίες πληροφορικής επειδή περιλαμβάνει πληροφορίες για διαφορετικούς ρόλους απασχόλησης, δεξιότητες σε ζήτηση και γεωγραφικές διαφορές.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε πλατφόρμες σύγκρισης μισθών;

Κατά τη γνώμη μου, η λήψη μορφωμένων εργασιακών αποφάσεων απαιτεί τη χρήση των κορυφαίων ιστότοπων σύγκρισης αμοιβών. Αυτές οι πλατφόρμες παρέχουν μια ενδελεχή κατανόηση της αγοράς εργασίας, η οποία βοηθά στην κατανόηση των κανόνων του κλάδου και βοηθά στην ικανότητά μου να διαπραγματεύομαι την κατάλληλη αποζημίωση. Προσφέρουν τρέχουσες πληροφορίες σχετικά με τις αμοιβές για μια σειρά ρόλων και τομέων, επομένως ξέρω ότι δεν αμείβομαι πολύ λίγο ούτε μου δίνουν λιγότερα εύσημα για αυτό που κάνω.

Χάρη σε αυτές τις πλατφόρμες, μπορώ πλέον να προσδιορίσω με μεγαλύτερη σαφήνεια τις δυνατότητες εισοδήματός μου και να μιλήσω με σιγουριά για την αξία μου στις εταιρείες. Αυτά τα εργαλεία είναι απαραίτητα σε μια ανταγωνιστική αγορά εργασίας όπως η Ινδία για την επίτευξη τόσο της οικονομικής σταθερότητας όσο και της ικανοποίησης από την εργασία.

Οφέλη από τη χρήση των πλατφορμών σύγκρισης μισθών στην Ινδία

Ακολουθούν ορισμένα από τα πλεονεκτήματα της χρήσης μιας πλατφόρμας σύγκρισης μισθών που μας βοηθά να συγκρίνουμε τα τρέχοντα κέρδη μας.

Λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων

Αυτές οι πλατφόρμες θα μπορούσαν να μου δώσουν κρίσιμες πληροφορίες σχετικά με τις κλίμακες αμοιβών για διάφορους τύπους θέσεων εργασίας και κλάδους. Με αυτό, διαθέτω τη γνώση και την αυτοπεποίθηση να αξιολογώ τις προσφορές εργασίας και να διαπραγματεύομαι με σιγουριά την αποζημίωση μου.

Ανταγωνιστικότητα της Αγοράς

Μπορεί να ελέγξω για να δω αν λαμβάνω εύλογη αποζημίωση συγκρίνοντας τον προβλεπόμενο ή τον πραγματικό μισθό μου με τους τυπικούς μισθούς στον κλάδο. Αυτό με βοηθά να κατανοήσω την ανταγωνιστική αγορά εργασίας και διασφαλίζει ότι δεν παίρνω λιγότερα.

Πλεονέκτημα στη διαπραγμάτευση

Μπορώ να διαπραγματευτώ με σιγουριά για καλύτερη αποζημίωση κατά τη διάρκεια ετήσιων αξιολογήσεων ή συνεντεύξεων για εργασία, έχοντας πρόσβαση σε ακριβή στοιχεία μισθών. Κάνοντας αυτό αποφέρει καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα και διασφαλίζει ότι οι δεξιότητες και η εμπειρία μου αναγνωρίζονται κατάλληλα.

Ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο

Τα καλύτερα συστήματα παρέχουν ενημερωμένες πληροφορίες μισθών που λαμβάνουν υπόψη τις τρέχουσες τάσεις της αγοράς και τις οικονομικές τάσεις. Κάνοντας αυτό, μπορώ να βεβαιωθώ ότι εργάζομαι με τα πιο πρόσφατα δεδομένα.

Επιλέγοντας μια διαδρομή καριέρας

Οι ιστότοποι σύγκρισης μισθών με βοηθούν να σχεδιάσω τη μακροπρόθεσμη επαγγελματική μου πορεία. Μπορώ να προσδιορίσω κερδοφόρους ρόλους στον τομέα μου και να κάνω τα απαραίτητα βήματα για να αποκτήσω την εκπαίδευση και την εργασιακή εμπειρία ώστε να πληρούν τις προϋποθέσεις για αυτούς.

  Πώς να ελέγξετε εάν είναι διαθέσιμη η ενημέρωση Fall Creators

Επιπλέον, εδώ είναι μια λίστα με τις κορυφαίες πλατφόρμες σύγκρισης μισθών της Ινδίας. Με τη βοήθεια αυτών των πλατφορμών, θα μπορείτε εύκολα να θέσετε ρεαλιστικούς οικονομικούς στόχους και μια επαγγελματική ανάπτυξη.

AmbitionBox

Δημοφιλής ιστότοπος σύγκρισης αμοιβών AmbitionBox προσφέρει διορατικές πληροφορίες σχετικά με τα πακέτα παροχών που παρέχονται από διαφορετικούς οργανισμούς. Οι εργαζόμενοι μπορούν να λάβουν πληροφορίες σχετικά με τις αμοιβές ατόμων σε συγκρίσιμους ρόλους και να μοιράζονται τα στοιχεία μισθού ανώνυμα λόγω της ευκολίας χρήσης της διεπαφής.

Πλεονεκτήματα

 • Οι εργοδότες μπορούν να κάνουν μορφωμένες κρίσεις σχετικά με τη σταδιοδρομία τους χρησιμοποιώντας αυτήν την πλατφόρμα, η οποία παρέχει μια σαφή εικόνα της αμοιβής.
 • Οι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν τα πρότυπα του κλάδου και τους πιθανούς εργοδότες εξετάζοντας τα δεδομένα διαφόρων οργανισμών.
 • Οι χρήστες μπορούν να συζητήσουν ελεύθερα τις εμπειρίες αμοιβής και απασχόλησης στην πλατφόρμα, η οποία προστατεύει το απόρρητό τους.
 • Βελτιώνοντας την εμπειρία αναζήτησης εργασίας, το AmbitionBox προσφέρει στους πελάτες εξατομικευμένες ειδοποιήσεις εργασίας και επιχειρηματικές ενημερώσεις.

Μειονεκτήματα

 • Επειδή η πλατφόρμα εξαρτάται από υλικό που δημιουργείται από τους χρήστες, τα δεδομένα της μπορεί να μην είναι πάντα πλήρη ή ενημερωμένα.
 • Η παγκόσμια παρουσία της είναι περιορισμένη επειδή επικεντρώνεται κυρίως στην ινδική αγορά εργασίας.

Η πλατφόρμα δεν περιορίζεται μόνο σε έναν κλάδο. Έτσι, άτομα από διαφορετικά υπόβαθρα μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την πλατφόρμα για να συγκρίνουν τους μισθούς τους.

Γυάλινη πόρτα

Ένας από τους μεγαλύτερους ιστότοπους εργασίας και στρατολόγησης στον κόσμο είναι Γυάλινη πόρτα. Ως αποτέλεσμα, έχουν μια από τις πιο εκτεταμένες βάσεις δεδομένων αμοιβών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το Glassdoor είναι ένας δημοφιλής ιστότοπος για σύγκριση μισθών που προσφέρει οξυδερκείς πληροφορίες για τις αμοιβές των εργαζομένων. Είναι μια βάση δεδομένων με στοιχεία σχετικά με τους μισθούς που συλλέγονται απευθείας από υπαλλήλους που αποκαλύπτουν οικειοθελώς τα στοιχεία του εισοδήματός τους.

Πλεονεκτήματα

 • Η παροχή ακριβούς εικόνας για το εύρος των μισθών σε όσους αναζητούν εργασία προάγει τη διαφάνεια και βοηθά στις καλύτερες διαπραγματεύσεις για την προσφορά.
 • Επιπλέον, παρέχει κριτικές εταιρειών, οι οποίες δίνουν μια ολοκληρωμένη επισκόπηση της κουλτούρας και του εργασιακού περιβάλλοντος.
 • Είναι μια ενιαία υπηρεσία για όσους αναζητούν εργασία, επειδή οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αναρτήσεις εργασίας.
 • Το Glassdoor προσφέρει συμβουλές συνέντευξης, βοηθώντας τους υποψηφίους να προετοιμαστούν για το τι πρέπει να αναμένουν από τη διαδικασία απασχόλησης.

Μειονεκτήματα

 • Επειδή τα δεδομένα μισθών βασίζονται στις εισροές των εργαζομένων, μπορεί μερικές φορές να είναι αυθαίρετα και ανακριβή.
 • Ορισμένα άτομα που αναζητούν εργασία ενδέχεται να βρουν λίγα δεδομένα σε ορισμένους κλάδους ή ρόλους, γεγονός που μειώνει τη χρησιμότητά του.

Το Glassdoor είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα σύγκρισης μισθών που αναζητούν οι άνθρωποι στην Ινδία καθώς και σε όλο τον κόσμο.

Μάικλ Πέιτζ

ο Μάικλ Πέιτζ Η πλατφόρμα σύγκρισης μισθών είναι ένα ανεκτίμητο εργαλείο για επαγγελματίες που επιθυμούν να προβάλουν τους μελλοντικούς μισθούς τους. Συγκεντρώνει δεδομένα αποδοχών από διάφορες πηγές, όπως αγγελίες εργασίας, απαντήσεις εργαζομένων και μελέτες κλάδου, για να δώσει στους καταναλωτές μια πλήρη αντίληψη των ανταγωνιστικών προγραμμάτων παροχών.

Πλεονεκτήματα

 • Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε σχετικές πληροφορίες πληρωμής λόγω του εκτεταμένου συνόλου δεδομένων του Michael Page, το οποίο καλύπτει μια σειρά από επαγγελματικούς ρόλους και κλάδους.
 • Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τις αναζητήσεις με βάση τη γεωγραφία, την εμπειρία και την εκπαίδευση για να λάβουν εξαιρετικά εξατομικευμένα αποτελέσματα.
 • Με τη βοήθεια των στατιστικών, οι πελάτες μπορούν να αντιμετωπίσουν με σιγουριά τις διαπραγματεύσεις για τους μισθούς κατά τη διάρκεια αναθεωρήσεων απόδοσης ή προσφορών εργασίας.
 • Για να βοηθήσει στον προγραμματισμό της σταδιοδρομίας, η πύλη προσφέρει οξυδερκή δεδομένα σχετικά με τις τάσεις των μισθών ειδικά για τον κλάδο.

Μειονεκτήματα

 • Τα δεδομένα μπορεί να μην είναι πάντα ακριβή επειδή βασίζονται σε συνεισφορές χρηστών και αναρτήσεις εργασίας.
 • Η αξία του μπορεί να είναι περιορισμένη σε ορισμένες περιπτώσεις λόγω της έλλειψης ολοκληρωμένων δεδομένων για εξειδικευμένες τοποθεσίες ή τομείς εργασίας.

Οι συλλογές δεδομένων που είναι διαθέσιμες στο Michael Page το καθιστούν μια αξιόλογη επιλογή μεταξύ αυτής της λίστας.

Μισθολογικη κλιμακα

Αξιόπιστος ιστότοπος σύγκρισης μισθών Μισθολογικη κλιμακα προσφέρει διορατικές πληροφορίες σχετικά με τις αποδοχές, ενδυναμώνοντας τις εταιρείες και όσους αναζητούν εργασία. Το λογισμικό συλλέγει και αναλύει δεδομένα μισθών από μια μεγάλη ομάδα χρηστών για να παράγει ακριβή προφίλ αποδοχών για διαφορετικούς τίτλους εργασίας σε πολλούς κλάδους και γεωγραφίες.

  Τα 10 καλύτερα εργαλεία Scrum για μια νεοσύστατη έως μεσαία επιχείρηση

Πλεονεκτήματα

 • Οι υποψήφιοι για θέσεις εργασίας μπορούν να αξιολογήσουν την αγοραία αξία τους, κάτι που βοηθά στις διαπραγματεύσεις.
 • Για να προσελκύσουν κορυφαία ταλέντα, οι εργοδότες θα πρέπει να διασφαλίζουν ότι οι μισθοί τους είναι ανταγωνιστικοί.
 • Ενθαρρύνει τις διαδικασίες δίκαιης αμοιβής και βοηθά στη μείωση του μισθολογικού χάσματος.

Μειονεκτήματα

 • Η ανάγκη για συνδρομή επί πληρωμή μπορεί να περιορίσει την πλήρη πρόσβαση σε ορισμένες λειτουργίες premium.

Οι χρήστες που θέλουν να διαπραγματευτούν δίκαιες αποζημιώσεις ή να λάβουν σοφές αποφάσεις σταδιοδρομίας μπορούν να λάβουν λεπτομερή δεδομένα μισθού εισάγοντας τον τίτλο εργασίας, την εμπειρία και την τοποθεσία τους.

Talent.com

Talent.com είναι ένας δημοφιλής ιστότοπος για συγκρίσεις μισθών που παρέχει σε όσους αναζητούν εργασία και στις επιχειρήσεις πληροφορίες σχετικά με τους μισθούς σε πολλούς τομείς και κλάδους. Η λειτουργικότητά του επικεντρώνεται στη συλλογή και τη συγχώνευση δεδομένων μισθών από πολλές πηγές για να παρέχει στους χρήστες μια ακριβή αίσθηση του είδους της αμοιβής που μπορούν να προβλέψουν.

Πλεονεκτήματα

 • Οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν πιο γρήγορα αξιόπιστα και τρέχοντα δεδομένα λόγω της εκτεταμένης βάσης δεδομένων της πλατφόρμας με πληροφορίες μισθών.
 • Επειδή λαμβάνει υπόψη τις γεωγραφικές διαφορές, παρέχει τοπικά δεδομένα που παρέχουν μια πιο ακριβή εικόνα των εισοδημάτων.
 • Αφήστε τα άτομα που αναζητούν εργασία να συγκρίνουν την αμοιβή τους με τους συναδέλφους τους στον ίδιο κλάδο παρέχοντας στατιστικά στοιχεία μοναδικά για διάφορους κλάδους.

Μειονεκτήματα

 • Παρά τις προσπάθειες για τη διασφάλιση της ακρίβειας των δεδομένων, οι πληροφορίες που αναφέρονται μόνοι τους μπορεί να περιλαμβάνουν λάθη που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε παραπλανητικά στοιχεία.

Η εκτεταμένη βάση δεδομένων του Talent.com σάς επιτρέπει να έχετε εύκολη πρόσβαση σε ακριβή δεδομένα μισθών.

Paylab

Paylab, μια δημιουργική πλατφόρμα για σύγκριση μισθών, είναι μια εξαιρετική πηγή για άτομα που αναζητούν εργασία και εργαζόμενους που αναζητούν πληροφορίες σχετικά με τις τάσεις των αμοιβών σε διάφορους κλάδους και περιοχές. Ένα εύχρηστο διαδικτυακό εργαλείο, το Paylab βοηθά τους χρήστες να λαμβάνουν μορφωμένες αποφάσεις σταδιοδρομίας συλλέγοντας και αναλύοντας δεδομένα μισθών από υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο.

Πλεονεκτήματα

 • Μέσω της χρήσης ακριβών δεδομένων μισθών που παρέχονται από τους εργαζόμενους, προσφέρει στους πελάτες ακριβείς απεικονίσεις των μισθών της αγοράς.
 • Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν εκτενείς αναφορές αμοιβών, κάτι που βοηθά στις συζητήσεις για τους μισθούς, επειδή τους επιτρέπει να συγκρίνουν τα κέρδη τους με τους μέσους όρους του κλάδου.
 • Τα τοπικά δεδομένα της πλατφόρμας μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά τους ανθρώπους που εξετάζουν ευκαιρίες απασχόλησης σε διάφορες τοποθεσίες.
 • Το Paylab επιτρέπει στους χρήστες να εισάγουν πληροφορίες μισθού ανώνυμα, προστατεύοντας το απόρρητο των χρηστών και κρύβοντας την ταυτότητά τους.

Μειονεκτήματα

 • Ακόμα κι αν το Paylab στοχεύει στην ακρίβεια, μπορεί να παρουσιαστούν ανθρώπινο λάθος ή ελαττώματα στα δεδομένα μισθών, θέτοντας σε κίνδυνο την αξιοπιστία των πληροφοριών.
 • Η Paylab δεν μπορούσε να προσφέρει πλήρεις πληροφορίες αποζημίωσης για κάθε κλάδο, κάτι που θα μπορούσε να είναι προβληματικό για εξειδικευμένες αγορές εργασίας.

Έτσι, μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τα κέρδη σας με τα πρότυπα του κλάδου προτού περάσετε στην επόμενη φάση διαπραγμάτευσης.

Σύντομο

Ένα γνωστό site για σύγκριση μισθών, Σύντομο είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για εργαζόμενους και όσους αναζητούν εργασία σε πολλούς τομείς. Συγκεντρώνει και αξιολογεί πληροφορίες μισθών από χρήστες που αποκαλύπτουν πρόθυμα τις οικονομικές τους πληροφορίες. Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες μισθών ανά επίπεδο εμπειρίας, τίτλο εργασίας, εργοδότη και περιοχή.

Πλεονεκτήματα

 • Δίνει στους καταναλωτές πληροφορίες σχετικά με το τοπίο των αποδοχών, ώστε να μπορούν να επιλέξουν μια καριέρα που τους ταιριάζει.
 • Η πλατφόρμα εξαρτάται από μια κοινότητα χρηστών για την ανταλλαγή δεδομένων, διασφαλίζοντας τρέχουσες και σχετικές πληροφορίες.
 • Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τα αποτελέσματα σύμφωνα με τις ανάγκες τους, φιλτράροντας τις πληροφορίες εισοδήματος σύμφωνα με συγκεκριμένες παραμέτρους.

Μειονεκτήματα

 • Αν και παρέχει διορατικές πληροφορίες, η πλατφόρμα ενδέχεται να μην έχει πλήρη δεδομένα για εξειδικευμένους ρόλους ή κλάδους.

Μάθετε να χρησιμοποιείτε σωστά τα φίλτρα και θα μπορείτε να λαμβάνετε πολύ ακριβείς πληροφορίες από το Cutshort εύκολα.

Πράγματι

Τα άτομα που αναζητούν εργασία και οι εργαζόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν Πράγματι Η σύγκριση μισθών ως πολύτιμο εργαλείο για να τους βοηθήσει να λάβουν καλά ενημερωμένες αποφάσεις σχετικά με τον μισθό τους. Συγκεντρώνει πληροφορίες αμοιβών από εκατομμύρια εταιρικά προφίλ και αγγελίες εργασίας. Αυτές οι δωρεάν πληροφορίες επιτρέπουν στους χρήστες να συγκρίνουν μισθούς σε διάφορους ρόλους, τομείς και μέρη.

Πλεονεκτήματα

 • Ενθαρρύνει τη διαφάνεια παρέχοντας μια λεπτομερή εικόνα των δεδομένων μισθών, επιτρέποντας στους ανθρώπους να διαπραγματεύονται για δίκαιη αποζημίωση.
 • Οι χρήστες μπορούν να φιλτράρουν δεδομένα με βάση κριτήρια όπως η εμπειρία, η τοποθεσία και ο τίτλος εργασίας για να λάβουν εξατομικευμένες πληροφορίες.
 • Βοηθά όσους αναζητούν εργασία να λαμβάνουν ενημερωμένες αποφάσεις σταδιοδρομίας παρέχοντας οξυδερκείς πληροφορίες για την αγορά.
 • Η πλατφόρμα επωφελείται λόγω της τεράστιας βάσης χρηστών της, συμβάλλοντας στο περιεχόμενο που δημιουργείται από τους χρήστες στη βελτίωση της ακρίβειας των δεδομένων.
  Δημιουργήστε μια συντόμευση VLC που αναπαράγει όλα τα αρχεία ήχου σε έναν επιλεγμένο φάκελο

Μειονεκτήματα

 • Τα δεδομένα που δημιουργούνται από τους χρήστες μπορεί να είναι ή να μην είναι ακριβή, γεγονός που θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα ορισμένες πληροφορίες μισθών να είναι ανακριβείς.
 • Μπορεί να μην περιλαμβάνει πληροφορίες για τους μισθούς ειδικά για μια εταιρεία, κάτι που θα περιόριζε την κατανόησή μας για διαφορετικές επιχειρήσεις.

Έχει πράγματι μια αρκετά ισχυρή και εκτεταμένη βάση δεδομένων. Την επόμενη φορά που θα χρειαστείτε πληροφορίες για τα δεδομένα μισθών, μπορείτε να βασιστείτε σε αυτήν την πλατφόρμα για ακριβή αποτελέσματα.

Naukri.com

Για όσους αναζητούν εργασία και τους εργαζόμενους που επιθυμούν να αξιολογήσουν τα πακέτα μισθών τους, Naukri.comΗ πλατφόρμα σύγκρισης μισθών του είναι ένας ανεκτίμητος πόρος. Αφού οι χρήστες εισαγάγουν τον τίτλο εργασίας, την τοποθεσία, την εμπειρία και άλλες σχετικές πληροφορίες, υπολογίζει το εύρος μισθών για τη συγκεκριμένη θέση.

Πλεονεκτήματα

 • Δίνει σε όσους αναζητούν εργασία τη γνώση να αξιολογήσουν τα σημερινά τους οφέλη ή να διαπραγματευτούν για υψηλότερο μισθό.
 • Τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο που συνεισφέρουν οι χρήστες αυξάνουν την ακρίβεια.
 • Παρέχει ένα εκτεταμένο φάσμα τομέων και θέσεων απασχόλησης για αντίθεση.
 • Λαμβάνει υπόψη τις τοπικές διαφορές και προσφέρει προσαρμοσμένες πληροφορίες.

Μειονεκτήματα

 • Η πλατφόρμα δεν παρέχει πληροφορίες για συγκεκριμένες εταιρείες, οι οποίες μπορεί να είναι σημαντικές κατά τη διαπραγμάτευση.

Παρόλο που το Naukri.com δεν παρέχει πληροφορίες για συγκεκριμένες εταιρείες, μπορείτε εύκολα να κερδίσετε εύρη μισθών για συγκεκριμένο κλάδο για να ολοκληρώσετε τη συνέντευξή σας και να κάνετε τις απαραίτητες διαπραγματεύσεις.

Μισθοί στην Ινδία σε διάφορους τομείς

Τα επίπεδα μισθών στην Ινδία διαφέρουν σημαντικά ανάλογα με τον κλάδο, την ηλικιακή ομάδα, την πόλη και το φύλο. Για να εξηγήσουμε διεξοδικά, ας εξετάσουμε μερικά σημαντικά γεγονότα και αριθμούς.

Σε όλους τους Τομείς

Η αγορά εργασίας στην Ινδία είναι ευρεία, με μερικούς από τους υψηλότερους μισθούς σε κλάδους όπως Επιχειρήσεις, Διοίκηση Πληροφορικής, Τράπεζες και Υγεία. Στην Ινδία, το υψηλά αμειβόμενες καριέρες είναι Business and Management, με ετήσιο μέσο μισθό περίπου 29 LPA.

Επιπλέον, μια καριέρα στη Νομική μπορεί να σας κάνει να κερδίσετε περίπου 27 LPA. Στη Ναυτιλιακή και Αεροπορική Βιομηχανία, ο μέσος μισθός κυμαίνεται γύρω στα 24 LPA.

Φύση της εμπειρίας

Η εμπειρία συνήθως οδηγεί σε αύξηση μισθού. Σύμφωνα με τα στοιχεία, άτομα με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας αμείβονται με περίπου 38 LPA. Οι εργαζόμενοι με εμπειρία 16 έως 20 ετών αμείβονται με 36,5 LPA. Η μέση αμοιβή για όσους έχουν εμπειρία 12 έως 16 ετών είναι περίπου 27,5 LPA.

Ο μέσος μισθός για άτομα με εμπειρία 8 έως 12 ετών είναι περίπου 19,4 LPA. Ομοίως, το μέσο εισόδημα για όσους έχουν εμπειρία 4 έως 8 ετών είναι 14,0 LPA. Ο μέσος μισθός για όσους έχουν εμπειρία 2 έως 4 ετών είναι 10,5 LPA.

Σε όλες τις πόλεις

Η τοποθεσία έχει σημαντική επίδραση στους μισθούς. Με μέση αμοιβή έως 28 LPA, η Solapur έχει την υψηλότερη αποζημίωση από οποιαδήποτε από τις 10 κορυφαίες πόλεις της Ινδίας. Το Bengaluru και η Mumbai ακολουθούν στενά, με μέσους μισθούς περίπου 21 LPA.

Το Δελχί έρχεται στη δεύτερη θέση με μέσο μισθό 20,5 LPA. Ο μέσος μισθός στο Bhubaneswar αναφέρεται ότι είναι περίπου 20 LPA. Ο μέσος μισθός στο Pune και το Srinagar είναι περίπου 18,9 LPA. Με μέση αμοιβή 18,6 LPA, το Hyderabad έρχεται τελευταίο στη λίστα.

Κατά Φύλο

Υπάρχει ακόμα ένα μισθολογική ανισότητα μεταξύ των φύλων στην Ινδία. Σε όλους τους κλάδους, οι γυναίκες βγάζουν, κατά μέσο όρο, 25% λιγότερο από τους άνδρες. Σε όλες τις αγροτικές περιοχές, οι άνδρες κερδίζουν περίπου 21.000 το μήνα ενώ οι γυναίκες περίπου 17.000 το μήνα.

συμπέρασμα

Η χρήση ιστοτόπων σύγκρισης αμοιβών στην Ινδία έχει καταστεί απαραίτητη για οποιονδήποτε αντιλαμβάνεται πλήρως το τοπίο της απασχόλησης. Με τη χρήση αυτών των εργαλείων, οι χρήστες μπορούν να διαπραγματεύονται υψηλότερες αμοιβές, να λαμβάνουν καλά ενημερωμένες αποφάσεις σταδιοδρομίας και να διατηρήσουν την ανταγωνιστικότητά τους σε μια αγορά θέσεων εργασίας που αλλάζει συνεχώς.

Αυτές οι πλατφόρμες έχουν γίνει ζωτικοί πόροι για επαγγελματίες που προσπαθούν να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητες εισοδήματός τους και να διαπραγματευτούν με επιτυχία το δύσκολο τοπίο των ινδικών αγορών εργασίας, καθώς προσφέρουν πληροφορίες για τους μισθούς σε πραγματικό χρόνο.

Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά στα κορυφαία εργαλεία αναφοράς μισθών για επαγγελματίες ανθρώπινου δυναμικού!