9 καλύτερες πλατφόρμες για πρόσληψη επαγγελματιών σχεδιαστών

Ο καλός σχεδιασμός βοηθά στη δημιουργία ισχυρών πρώτων εντυπώσεων.

Σας διαφοροποιεί από τους υπόλοιπους, ενισχύει την επίγνωση και λύνει προβλήματα δημιουργικά. Σας βοηθά επίσης να κερδίσετε την αγορά και το κοινό.

Παρόλο που ένας υπέροχος σχεδιασμός στον ιστότοπό σας ανοίγει ένα ευρύ παράθυρο ευκαιριών, πολλές επιχειρήσεις υποτιμούν τη δύναμή του. Επομένως, αφού τα έχουν όλα σωστά, εξακολουθούν να αποτυγχάνουν να επιτύχουν αυτό που στόχευαν.

Τι έλειπε από αυτό το μυστικό συστατικό στις προσπάθειές τους;

Σχέδιο!

Αυτός είναι ο λόγος που μεγάλες μάρκες, όπως η Apple, δίνουν έμφαση στο σχεδιασμό. Γνωρίζουν τους επιτακτικούς λόγους πίσω από αυτό, που μπορούν να βελτιώσουν τα ποσοστά επιτυχίας.

Και ως εκ τούτου, ενσταλάζεται η ανάγκη για επαγγελματίες σχεδιαστές.

Θέλετε απόδειξη γιατί ο σχεδιασμός είναι κρίσιμος;

Ορίστε!

ΕΝΑ κανω ΑΝΑΦΟΡΑ λέει ότι το 48% των επισκεπτών πιστεύει ότι ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι ο νούμερο 1 παράγοντας κατά την κρίση της αξιοπιστίας μιας επιχείρησης. Και το 38% των επισκεπτών του ιστότοπου αποχωρούν από έναν ιστότοπο εάν θεωρούν ότι η διάταξή του δεν είναι ελκυστική.

Καταλάβατε το νόημα, σωστά;

Ελπίζω ΝΑΙ να είναι η απάντηση.

Αλλά αν είναι ΟΧΙ και εξακολουθείτε να χρειάζεστε λίγο περισσότερο κίνητρο, ας μάθουμε μερικά από τα βασικά οφέλη που σας προσφέρει ένας καλός σχεδιασμός ιστότοπου.

Τα οφέλη ενός καλού σχεδιασμού για την επιχείρησή σας

Καλοσχεδιασμένοι ιστότοποι, προϊόντα ή υπηρεσίες διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο για την επιτυχία του προϊόντος σας. Βελτιώνει την εμπειρία του χρήστη και αποδεικνύεται ότι είναι ισχυρός μαγνήτης για να κερδίσει παρατηρητές και επενδυτές μαζί με τους καταναλωτές.

Όλα συμβαίνουν επειδή τα σχέδια βοηθούν:

Δημιουργία ισχυρής επιχειρηματικής εντύπωσης

Σε αυτόν τον πολυάσχολο κόσμο, οι άνθρωποι έχουν πολύ μικρότερο εύρος προσοχής. Είναι μόνο θέμα δευτερολέπτων που κάνει τη διαφορά αν θέλουν να συνεχίσουν να εξερευνούν τον ιστότοπό σας ή όχι. Για αυτό, ένας εντυπωσιακός σχεδιασμός έχει να κάνει με τη δημιουργία μιας ισχυρής οπτικής αντίληψης για την επωνυμία σας.

Πρόκειται για τη χρήση του σωστού και σταθερού χρώματος, εικόνων, σχημάτων, χώρου, υφής, φόρμες κ.λπ. με ισορροπημένο και αρμονικό τρόπο. Το λογότυπό σας και άλλα γραφικά πρέπει να λένε μια ιστορία σχετική με την επωνυμία σας και να βοηθούν τους πελάτες σας να σας θυμούνται κοιτάζοντάς την.

Σας ξεχωρίζω από τους υπόλοιπους

Ο ανταγωνισμός είναι παντού. Και με τη διακοπή του Covid-19, ο διαδικτυακός χώρος πλημμυρίζει από νέες επιχειρήσεις. Ως εκ τούτου, είναι πιο δύσκολο να ξεχωρίζεις από τους υπόλοιπους.

Αλλά, αν έχετε έναν εξαιρετικό γραφίστα στην κατοχή σας, δεν θα ταλαιπωρηθείτε πολύ. Θα σας βοηθήσουν με μοναδικά σχέδια που τραβούν τα μάτια και τους πείθουν να εξερευνήσουν περισσότερο τον ιστότοπό σας.

Χτίζοντας πελατειακές σχέσεις

Το συναίσθημα είναι το θεμέλιο των σχέσεων και ισχύει και για την επιχείρησή σας. Τα καλά σχέδια έχουν την έμφυτη δύναμη να δημιουργούν συναισθηματικές συνδέσεις μέσω όμορφων εικονογραφήσεων με τις οποίες οι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να συνδεθούν.

Πρέπει να δείχνει ότι η επωνυμία σας ενδιαφέρεται για το κοινό σας. Και όταν αυτό το μήνυμα μεταδίδεται μέσω ισχυρών σχεδίων, οι άνθρωποι αρχίζουν να σας εμπιστεύονται, κάτι που τελικά αυξάνει την αναγνώριση της επωνυμίας και ενισχύει τις μετατροπές.

Καθοδήγηση του κοινού σας

Τα υπέροχα σχέδια όχι μόνο φαίνονται φανταστικά, αλλά είναι επίσης προετοιμασμένα στρατηγικά για να καθοδηγήσουν το κοινό σας στο πώς να πλοηγηθεί εύκολα στον ιστότοπο και στα προϊόντα/υπηρεσίες σας. Δεν τους μπερδεύει? Αντίθετα, λύνει τα προβλήματά τους.

Τώρα γνωρίζετε τη σημασία των σχεδίων για την επιχείρησή σας.

Αλλά μπορείτε να ρωτήσετε,

  Πώς να κατεβάσετε ένα αρχείο IPA στον υπολογιστή ή στο Mac σας

Γιατί να μην προσλάβετε κανέναν από την ομάδα σας;

Γιατί να προσλάβετε επαγγελματίες σχεδιαστές;

Ο λόγος είναι απλός – είναι επαγγελματίες.

Αυτοί οι επαγγελματίες σχεδιαστές έχουν πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στο χαρτοφυλάκιό τους, καθιστώντας τους αξιόπιστους και ταιριάζουν απόλυτα στην επιχείρησή σας.

 • Κατανοούν την επιχείρηση και τι λειτουργεί για ποια επωνυμία. Μπορούν να σας βοηθήσουν σε ό,τι λείπει από την επωνυμία σας και να σας προσφέρουν λύσεις μέσα από τα μοναδικά τους σχέδια.
 • Οι επαγγελματίες ξέρουν πώς να διατηρούν τη συνέπεια της επωνυμίας. Δεν θα σας απογοητεύσουν με γραμματοσειρές και χρώματα που αλλάζουν συνέχεια παντού, άσχετες εικονογραφήσεις που απομακρύνουν τους πελάτες.
 • Δεν θα χρειαστεί να χάσετε χρόνο για να τους καθοδηγήσετε παντού, γιατί είναι οι ειδικοί. Απλώς δώστε τους το πρόβλημα, θα έρθουν με επίκαιρες λύσεις.
 • Εξοικονομεί τους πόρους σας γιατί, αν διορθώσετε τα πράγματα με τη βοήθειά τους, δεν θα χρειάζεται να αλλάζετε τον σχεδιαστή σας κάθε τόσο.

Αλλά αν δεν το κάνετε, μπορεί να κοστίσει επιπλέον πόρους και χρόνο για την εκπαίδευσή τους. Επιπλέον, δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε και για re-barding, που είναι η αρχή μιας ολόκληρης άλλης δέσμης προκλήσεων.

Έτσι, εάν έχετε αποφασίσει να προσλάβετε έναν επαγγελματία σχεδιαστή, έρχεται το ερώτημα:

Πώς να τα βρείτε;

Ή πώς να βρω τα καλά;

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχω επιμεληθεί μια λίστα με τις καλύτερες πλατφόρμες όπου μπορείτε να προσλάβετε επαγγελματίες σχεδιαστές.

Ρίξτε μια ματιά και επιλέξτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο!

99 σχέδια

Ένα από τα καλύτερα μέρη για να βρείτε σχεδιαστές, 99 σχέδια, σας βοηθά να βρείτε τον τέλειο επαγγελματία με βάση τις απαιτήσεις σας. Έχουν μια παγκόσμια κοινότητα εξαιρετικών σχεδιαστών στους οποίους μπορείτε να μιλήσετε και να εξηγήσετε τα έργα σας.

Εδώ, μπορείτε να βρείτε σχεδιαστές με εμπειρία σε 90+ δεξιότητες σχεδιασμού που κυμαίνονται από αρχάριους έως ειδικούς. Θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε σχέδια για:

 • Λογότυπα
 • Ιστότοπος και εφαρμογή
 • Διαφημίσεις και branding
 • Ρούχα και εμπορεύματα για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα
 • Τέχνες και εικονογράφηση
 • Σχέδια βιβλίων και περιοδικών
 • Συσκευασίες και ετικέτες

Για να επιλέξετε σχεδιαστές που έχουν ελεγχθεί για εξαιρετική ποιότητα, μπορείτε εύκολα να ελέγξετε χαρτοφυλάκια, να ζητήσετε προσφορές και να τους προσλάβετε γρήγορα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκινήσετε έναν διαγωνισμό και να ανοίξετε την ενημέρωσή σας στην κοινότητα, και οι σχεδιαστές θα υποβάλουν τις μοναδικές ιδέες τους, κάτι που σας βοηθά να επιλέξετε το καλύτερο.

Αποκτάτε πλήρη κυριότητα και πνευματικά δικαιώματα των έτοιμα για παραγωγή σχεδίων σας για ψηφιακή και έντυπη διανομή με πλήρη εκκαθάριση πληρωμής. (φυσικά!)

DesignCrowd

Για να ξεκινήσετε με την πρόσληψη ελεύθερων επαγγελματιών στο DesignCrowd, πρέπει να υποβάλετε τις απαιτήσεις σχεδίασής σας σε έναν διαγωνισμό όπου οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές μπορούν να συμμετάσχουν με τις καλύτερες ιδέες τους.

Μόλις βρείτε έναν άξιο υποψήφιο, μπορείτε να τον επιλέξετε και να προχωρήσετε περαιτέρω ζητώντας του τις αναθεωρήσεις εάν μπορεί να τις χρειάζεστε. Η πλατφόρμα είναι ήδη γεμάτη με περισσότερους από 882.000 ανεξάρτητους σχεδιαστές και περισσότερα από 378.000 ολοκληρωμένα έργα μέχρι στιγμής και συνεχίζουν να μετρούν.

Οι υπηρεσίες σχεδιασμού που παρέχει χωρίζονται σε περισσότερες από 50 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων σχεδίων για καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επαγγελματικές κάρτες, διαφημίσεις, καταλόγους προϊόντων, ημερολόγια, σχέδια ιστολογίων, περιτυλίγματα αυτοκινήτων, εξώφυλλα CD, κύπελλα και κούπες, ebooks και βίντεο YouTube και άλλα .

Οι διαγωνισμοί του ξεκινούν από μόλις $99, και μπορείτε επίσης να περιμένετε ταχύτερες ανατροπές από αυτό. Το DesignCrowd προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι με την εργασία.

DotYeti

Προσλάβετε την ομάδα δημιουργικού σχεδιασμού στο DotYeti χωρίς να επενδύσετε πολύ χρόνο στην εξέταση και τη λήψη συνεντεύξεων με υποψηφίους. Το καλύτερο είναι ότι επιτρέπει στις εταιρείες να προσλάβουν μια πλήρη ομάδα σχεδιασμού αντί για έναν γραφίστα. Κάποιος μπορεί να έχει πρόσβαση σε απεριόριστα κινούμενα σχέδια και σχεδιασμό με μηνιαίες χρεώσεις που ξεκινούν από 449 $/μήνα.

  Γιατί εξακολουθώ να χρησιμοποιώ έναν παλιό PowerPC Mac το 2020

Η DotYeti προσφέρει κατ’ απαίτηση ταλαντούχους υποψηφίους, γλιτώνοντάς σας από αναποτελεσματικό αριθμό εργαζομένων και αναξιόπιστους ελεύθερους επαγγελματίες. Η επαναστατική εταιρεία είναι ιδανική για δημιουργούς περιεχομένου, μεγάλες μάρκες, εταιρείες, μάρκετινγκ και νεοφυείς επιχειρήσεις.

Είναι εύκολο στη χρήση, συμπληρώστε τη φόρμα αιτήματος, οι σχεδιαστές θα εργαστούν πάνω σε αυτό, θα μοιραστούν τα σχόλια για τα σχέδια και θα λάβουν βασικά αρχεία με την ολοκλήρωση. Στόχος είναι να φέρουμε σχέδια υψηλής ποιότητας, υψηλής ποιότητας και ολοκληρωμένης βάσης με βάση τις απαιτήσεις που αναφέρονται από εταιρείες ή ιδιώτες.

Προσφέρει σταθερή μηνιαία τιμή χωρίς πρόσθετες ή κρυφές χρεώσεις, ταχύτερη παράδοση εντός 48 ωρών, απεριόριστες αναθεωρήσεις που ζωντανεύουν δημιουργικές ιδέες και προσαρμοσμένες ή παγκόσμιες

Ντρίμπλα

Έχοντας 10.000+ επαγγελματικά σχέδια επί του σκάφους, Ντρίμπλα είναι μια καλή επιλογή που μπορείτε να δοκιμάσετε. Ιδρύθηκε το έτος 2019. έχει βοηθήσει περισσότερες από 40.000 καινοτόμες μάρκες παγκοσμίως.

Παρουσιάζει το όνομα του σχεδιαστή, την τοποθεσία του, την τιμολόγηση ανά ώρα και τα δείγματα σχεδιασμού του. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να δείτε τις βασικές τους ειδικότητες, την εμπειρία στον τομέα, το εργασιακό τους ιστορικό κ.λπ. που θα σας βοηθήσουν να τα επιλέξετε γρήγορα.

Το Dribbble είναι εξαιρετικά επιλεκτικό με τη συνδρομή ελεύθερου επαγγελματία, η οποία βασίζεται αποκλειστικά σε βάση μόνο πρόσκλησης. Το ενσωματωμένο κανάλι επικοινωνίας σας βοηθά επίσης να αλληλεπιδράτε εύκολα με ελεύθερους επαγγελματίες σχετικά με τα έργα σας.

Fiverr

Ποιος δεν ξέρει αυτό το όνομα – Fiverr όταν πρόκειται για αναζήτηση για ελεύθερους επαγγελματίες!

Είναι ένα κέντρο εκατομμυρίων ελεύθερων επαγγελματιών με δημιουργικά ταλέντα σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στα προφίλ των σχεδιαστών για να μάθετε περισσότερα για αυτούς. Το Fiverr έχει επίσης ένα σύστημα αξιολόγησης με αστέρια που οι προηγούμενοι αγοραστές δίνουν στους σχεδιαστές με βάση την απόδοσή τους και το πόσο ικανοποιημένοι ήταν με τη δουλειά.

Ως εκ τούτου, μπορείτε να συγκρίνετε τις αξιολογήσεις, τις τιμές και άλλες πτυχές που ταιριάζουν με τις ανάγκες σας. Εδώ, μπορείτε επίσης να βρείτε σχεδιαστές σε προσιτές τιμές σε γρήγορους χρόνους ολοκλήρωσης. Η πλατφόρμα είναι επίσης διαθέσιμη σε 6 γλώσσες για τη διευκόλυνσή σας.

Οι κατηγορίες για πρόσληψη σχεδιαστών περιλαμβάνουν σχεδιασμό λογότυπων, τέχνη παιχνιδιών, επαγγελματικές κάρτες, εικονογραφήσεις, σχεδιασμό αφίσας, στυλ επωνυμίας, φυλλάδια, φυλλάδια, storyboards, banners, σχέδιο τοπίου, μοντελοποίηση χαρακτήρων, infographics και πολλά άλλα.

Συμπεριφορά

Συμπεριφορά δεν έχει αναπτυχθεί από κανέναν άλλον εκτός από την Adobe, την οποία μπορεί να χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση. Αυτή η πλατφόρμα χαρτοφυλακίου σάς επιτρέπει να προσλαμβάνετε σχεδιαστές μέσω συνδρομών από την τεράστια δεξαμενή της με περισσότερα από 15 εκατομμύρια προφίλ.

Θα μπορείτε να δείτε το σχέδιο και τα έργα τέχνης όλων των ειδών, ενώ η συνδρομή σας βοηθά επίσης να δημοσιεύσετε μια εργασία ή να εξερευνήσετε ένα ατελείωτο χαρτοφυλάκιο για να σας βοηθήσει να βρείτε την ακριβή αντιστοίχιση. Το μοναδικό με το Behance είναι ότι οι σχεδιαστές μπορούν να ανεβάζουν βίντεο ή κινούμενες παρουσιάσεις των έργων τους.

Σας δίνει προσαρμοσμένες προτάσεις για τις θέσεις εργασίας σας, λαμβάνοντας υπόψη τα συγκεκριμένα κριτήριά σας και αναζητά τους κατάλληλους υποψηφίους για εσάς. Αν σας αρέσει κάποιο από αυτά, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα προφίλ του και να διαχειριστείτε εργασίες χρησιμοποιώντας το Adobe Talent μέσω εφαρμογών που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για iPad και iPhone.

Το Behance παρέχει απρόσκοπτη συνεργασία ανάμεσα σε εσάς και τους σχεδιαστές, μαζί με όλους τους άλλους που εμπλέκονται στη διαδικασία. Για το σκοπό αυτό, σας επιτρέπει να αφήνετε σημειώσεις εάν θέλετε να μοιραστείτε τις απόψεις και τα σχόλιά σας με τους σχεδιαστές. Η τιμολόγηση του Behance ξεκινά από 399 $/μήνα.

Upwork

Παλαιότερα ονομαζόταν Elance oDesk, Upwork είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες για ελεύθερους επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο. Διαθέτουν πάνω από 300.000 web designers και γραφίστες που μπορείτε να βρείτε με διαφορετικά ταλέντα και τιμές.

  Πώς να βρείτε ένα χρώμα με τέλεια αντίθεση για οποιοδήποτε χρώμα της επιλογής σας

Για να αναζητήσετε σχεδιαστές, πρέπει να δημοσιεύσετε τη δουλειά σας και να αφήσετε τους σχεδιαστές να απαντήσουν στο ίδιο. Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε στα μεμονωμένα προφίλ με μη αυτόματο τρόπο και στη συνέχεια να επικοινωνήσετε απευθείας μέσω συνομιλιών και βιντεοκλήσεων.

Παρόμοια με το Behance, το Upwork διαθέτει επίσης έναν εκπληκτικό χώρο εργασίας συνεργασίας, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε ποιοτικές υπηρεσίες. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε την κατάσταση του έργου και να μοιράζεστε αρχεία χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή ή τα κινητά σας. Για να ενεργοποιήσει το ίδιο, το Upwork κάνει το επιπλέον βήμα παρέχοντας εφαρμογές για κινητά για iOS εκτός από το Android, που σας βοηθά να διαχειρίζεστε τα πάντα με τα δάχτυλά σας.

Μπορείτε να προσλάβετε ελεύθερους επαγγελματίες για οποιοδήποτε αντικείμενο εργασίας, συμπεριλαμβανομένων βραχυπρόθεσμων εργασιών, επαναλαμβανόμενων έργων και συμβάσεων πλήρους απασχόλησης. Μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε επαγγελματίες για γραφικά σχέδια, σχέδια UI/UX, σχέδια ιστού, τρισδιάστατα μοντέλα, εικονογραφήσεις και παραγωγή βίντεο.

Η Upwork έχει μια απλοποιημένη διαδικασία πληρωμής. μπορείτε να πληρώνετε τους σχεδιαστές ανά ώρα ή να ορίσετε μια σταθερή τιμή για την εργασία τους. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να λαμβάνετε τιμολόγια μέσω της ίδιας της Upwork αφού εξουσιοδοτήσετε την εργασία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Upwork δωρεάν.

CrowdSpring

Με μια κοινότητα άνω των 220.000 ελεγμένων σχεδιαστών, το CrowdSpring μπορεί να είναι ο επόμενος προορισμός σας για να προσλάβετε έναν επαγγελματία σχεδιαστή. Δεν σας αφήνουν ποτέ να συμβιβαστείτε με την ποιότητα, την τιμή ή την επιλογή.

Το CrowdSpring χρησιμοποιεί βιομηχανικά πρότυπα προστασίας IP για να παρέχει πλήρη ιδιοκτησία των σχεδίων για τα οποία πληρώνετε, ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε οπουδήποτε θέλετε. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε περισσότερες από 30 κατηγορίες σχεδίων, να ολοκληρώσετε το έργο σας, να επιλέξετε ένα πακέτο εντός του προϋπολογισμού σας και να ξεκινήσετε το κυνήγι σας.

Αφού ολοκληρώσετε τη δουλειά, μπορείτε επίσης να δώσετε τις προτάσεις σας, να βαθμολογήσετε τους σχεδιαστές και να χρησιμοποιήσετε αναθεωρημένα σχέδια επίσης όταν χρειάζεται. Ωστόσο, εάν δεν είστε σίγουροι για τα πράγματα, μπορείτε ακόμη και να συμβουλευτείτε το σχεδιασμό από το CrowdSpring μέσω τηλεφωνικής κλήσης, συνομιλίας ή email.

Η τιμολόγησή τους είναι προσιτή για οποιοδήποτε μέγεθος επιχείρησης για την εργασία που θέλετε να ολοκληρώσετε και δεν περιλαμβάνεται κρυφή χρέωση. Το CrowdSpring έχει 4 σχέδια τιμολόγησης που ξεκινούν από 299 $.

Designhill

Η δημιουργική αγορά, Designhill, μπορεί να είναι το καλύτερο στοίχημά σας εάν αναζητάτε προσιτές υπηρεσίες και εξαιρετική ποιότητα. Προσφέρει τρεις τρόπους για να προσλάβετε έναν σχεδιαστή.

 • Μπορείτε να κάνετε διαγωνισμούς για σχεδιαστές για να επιλέξετε τον καλύτερο υποψήφιο.
 • Περιηγηθείτε στις ενσωματωμένες υπηρεσίες Graphic Design για να λάβετε προσαρμοσμένα σχέδια από τους σχεδιαστές της ίδιας της πλατφόρμας
 • Επιλέξτε έργα One-to-One και επικοινωνήστε απευθείας με έναν ανεξάρτητο σχεδιαστή για το έργο σας

Το Designhill διαθέτει επίσης ένα εργαλείο δημιουργίας λογότυπου AI, ικανό να δημιουργήσει δεκάδες ενδιαφέροντα λογότυπα αμέσως. Απλώς κάντε απλές ερωτήσεις, ακολουθήστε μερικά βήματα και ολοκληρώστε τη δουλειά ακόμα και χωρίς σχεδιαστικές δεξιότητες.

Το υπέροχο με το Designhill είναι ότι μπορείτε να ζητήσετε πολλές αναθεωρήσεις εάν το χρειάζεστε χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα χρήματά σας καθώς μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων εάν η εργασία δεν είναι ικανοποιητική.

συμπέρασμα

Ελπίζω να έχετε τώρα μια ξεκάθαρη κατανόηση της σημασίας ενός ισχυρού σχεδιασμού για μια μάρκα. Δεν δημιουργεί μόνο μια ισχυρή εντύπωση για την προσέλκυση πελατών, αλλά σας βοηθά επίσης να αυξήσετε τα ποσοστά μετατροπών.

Έτσι, προσλάβετε έναν επαγγελματία σχεδιαστή που μπορεί να δικαιολογήσει τις απαιτήσεις σας από οποιαδήποτε από αυτές τις πλατφόρμες που μόλις συζήτησα.

Είθε να αποκτήσετε έναν εξαιρετικό σχεδιαστή για τα επερχόμενα έργα σας!