9 Καλύτερες λύσεις Cloud PBX για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

Αν ψάχνετε για ένα επαγγελματικό τηλεφωνικό σύστημα, πιθανότατα έχετε δει το ακρωνύμιο PBX αρκετά συχνά. Το PBX είναι σύντομο για Ιδιωτικό Ανταλλακτήριο Υποκαταστημάτων. Σε αντίθεση με ένα δημόσιο τηλεφωνικό δίκτυο, το PBX επιτρέπει στις επιχειρήσεις να λειτουργούν μόνες τους το τηλεφωνικό τους δίκτυο.

Παραδοσιακά, τα συστήματα PBX ήταν διαθέσιμα μόνο ως λύσεις on-premise. Αυτό σήμαινε αυστηρή αυτοδιαχείριση, υψηλό κόστος συντήρησης και πολυπλοκότητα υψηλού επιπέδου.

Και παρόλο που εξακολουθούν να διατίθενται ως λύσεις εσωτερικής εγκατάστασης, οι σύγχρονοι χρήστες PBX ενθαρρύνονται να φιλοξενούν το τηλεφωνικό τους σύστημα μέσω του Cloud.

Όχι μόνο επειδή είναι πολύ πιο προσιτό, αλλά και επειδή είναι πιο εύκολο στη διαχείρισή του και μπορείτε να επωφεληθείτε από μοναδικές δυνατότητες. Για παράδειγμα, εδώ είναι μερικά από αυτά τα χαρακτηριστικά:

 • Φιλοξενία εκτός τοποθεσίας. Το τηλεφωνικό σας σύστημα λειτουργεί και συντηρείται από τον πάροχο σας, πράγμα που σημαίνει ότι τα κέντρα δεδομένων είναι εκτός τοποθεσίας. Αυτό μειώνει την ανάγκη για τακτική συντήρηση του υλικού.
 • Τηλέφωνα IP. Τα συστήματα PBX που βασίζονται σε νέφος λειτουργούν εξ ολοκλήρου μέσω Ethernet. Αυτό σημαίνει ότι ολόκληρη η εταιρεία σας μπορεί να χρησιμοποιεί τηλέφωνα VoIP ή/και κινητά τηλέφωνα από οπουδήποτε με σύνδεση στο Διαδίκτυο.
 • Απλή Διαχείριση. Οι λύσεις PBX που βασίζονται στο cloud ενσωματώνουν όλες τις βασικές λειτουργίες σε έναν διαδικτυακό πίνακα εργαλείων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δρομολογήσετε, να εκχωρήσετε δικαιώματα, να διαχειριστείτε τις διαμορφώσεις τηλεφώνου κ.λπ. απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησής σας.
 • Ευκαμψία. Είτε βρίσκεστε σε επαγγελματικό ταξίδι είτε εκτός γραφείου, το Cloud PBX διασφαλίζει ότι οι πελάτες και η ομάδα σας μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας όποτε θέλετε.
 • Χωρίς πρόσθετα έξοδα. Οι λύσεις που εμφανίζονται σε αυτήν την ανάρτηση βασίζονται αποκλειστικά σε ένα μοντέλο που βασίζεται σε σχέδιο. Πληρώνετε μόνο για τις δυνατότητες που χρειάζεστε, ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο.

Τέλος, η ψηφιακή μετάβαση διασφαλίζει ότι μπορείτε να ενσωματώσετε την πλατφόρμα Cloud PBX της επιλογής σας με τα αγαπημένα σας εργαλεία διαχείρισης πελατειακών σχέσεων. Οι σαν του Salesforce, Zendesk, Χαλαρότητα, Freshdeskκαι πολλοί άλλοι.

Κάποια στιγμή, η ψηφιακή μετάβαση με το τηλεφωνικό σύστημα της επιχείρησής σας είχε να κάνει με τη σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας. Αυτές τις μέρες, μπορείτε να επωφεληθείτε από την αυξημένη παραγωγικότητα, την ευκολία κλιμάκωσης και εκατοντάδες ενσωματώσεις με εργαλεία που χρησιμοποιεί ήδη η επιχείρησή σας.

Λοιπόν, ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στις επιλογές που έχετε για μερικές από τις καλύτερες λύσεις Cloud PBX στην αγορά.

CloudTalk

CloudTalk είναι ένα ενοποιημένο τηλεφωνικό σύστημα που βασίζεται σε σύννεφο με ενσωματωμένη πλατφόρμα τηλεφωνικού κέντρου. Είναι κατασκευασμένο για να λειτουργεί με σύγχρονα επιχειρηματικά εργαλεία, γραφείο υποστήριξης και καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου, τα οποία βοηθούν στον εξορθολογισμό της επικοινωνίας μεταξύ πελάτη και επιχείρησης. Το πιο δημοφιλές μηνιαίο πρόγραμμα ξεκινά από 20 $ και μπορεί να αναβαθμιστεί ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Σε αντίθεση με τα κουραστικά εσωτερικά συστήματα PBX – το CloudTalk λειτουργεί εξ ολοκλήρου από το πρόγραμμα περιήγησης. Αυτό διασφαλίζει ότι η ρύθμιση του τηλεφωνικού σας κέντρου διαρκεί μόνο λίγες στιγμές και μπορείτε να αρχίσετε να λαμβάνετε κλήσεις την πρώτη ημέρα.

Εσείς και οι υπάλληλοί σας έχετε την επιλογή να καταγράφετε κάθε μεμονωμένη κλήση και να κρατάτε σημειώσεις σε πραγματικό χρόνο. Ως εκ τούτου, έχετε την ελευθερία να λαμβάνετε μακροπρόθεσμες αποφάσεις που θα επηρεάσουν θετικά την επιχείρησή σας. Και αν δεν είστε πεπεισμένοι, μπορείτε πάντα να δοκιμάσετε το CloudTalk με μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών.

Το HubSpot είναι ένας από τους συνεργάτες με τους οποίους το CloudTalk συνεργάζεται στενά, οπότε αν έχετε μια υπάρχουσα υποδομή HubSpot – μπορείτε να συνδυάσετε και τις δύο πλατφόρμες για μια πολύ πιο ομαλή εμπειρία αλληλεπίδρασης με τον πελάτη από ποτέ.

Απλά κάλεσε

Απλά κάλεσε είναι ένα σύστημα PBX που βασίζεται σε σύννεφο που παρέχει σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων αριθμούς τηλεφώνου σε περισσότερες από 70 χώρες. Οι αριθμοί τηλεφώνου που δημιουργούνται από το JustCall εμφανίζονται ως τοπικοί αριθμοί κάθε φορά που επικοινωνείτε με τους πελάτες σας, γεγονός που παρέχει ένα πλήρες επίπεδο διαφάνειας.

  Πώς να κάνετε σίγαση άλλων ατόμων στο Google Meet

Ένας τοπικός αριθμός εξαλείφει την ανάγκη των πελατών να ανησυχούν για τη νομιμότητα των κλήσεων που λαμβάνουν. Λίγο μετά την εγγραφή σας ως πελάτης του JustCall, θα έχετε την επιλογή να δημιουργήσετε νέους αριθμούς τηλεφώνου σε όποια χώρα προτιμάτε.

Το καλύτερο από όλα, δεν πρόκειται απλώς για ένα βελτιωμένο σύνολο τηλεφωνικών αριθμών. Η λίστα των δυνατοτήτων του JustCall φτάνει σε μεγάλο βαθμό όταν πρόκειται να διασφαλίσετε ότι εσείς και οι πελάτες σας είστε πάντα σε επαφή. Και ιδού πώς.

 • Προώθηση κλήσεων. Έξω για διακοπές; Δεν είναι πρόβλημα. Το JustCall μπορεί να προωθήσει ή να διανείμει κλήσεις σε έναν αριθμό της επιλογής σας ακόμα και όταν είστε εκτός γραφείου.
 • Διανομή ομάδας. Καμία κλήση δεν πρέπει να μένει αναπάντητη. Οι δυνατότητες της ομάδας της JustCall σάς επιτρέπουν να αναθέσετε πολλούς υπαλλήλους σε έναν μόνο αριθμό.
 • Εφόδια. Χρησιμοποιήστε ένα από τα παρεχόμενα γραφικά στοιχεία ιστότοπου για να προσθέσετε μια φόρμα συνάντησης στον ιστότοπό σας. Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες μπορούν να προγραμματίσουν ραντεβού κλήσεων σε κατάλληλη στιγμή για αυτούς.
 • Ενσωματώσεις. Το JustCall υποστηρίζει περισσότερες από 30 ενσωματώσεις με τις αγαπημένες σας πλατφόρμες CRM και Helpdesk.
 • Παρακολούθηση. Σκοπεύετε να εκπαιδεύσετε μια νέα παρτίδα υπαλλήλων του τηλεφωνικού κέντρου υποστήριξης; Οι ενσωματωμένες λειτουργίες παρακολούθησης σάς επιτρέπουν να εντοπίζετε γρήγορα πιθανά λάθη που κάνουν οι εκπαιδευόμενοι και να τα τροποποιείτε εν κινήσει.

Η εταιρεία ενημερώνει συνεχώς την πλατφόρμα της με νέες δυνατότητες και εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο το τηλεφωνικό σας σύστημα. Όσο για την τιμολόγηση, είναι και δίκαιη και ευέλικτη. Με το πιο προσιτό πρόγραμμα που ξεκινά από μόλις 25 $ το μήνα ανά αριθμό.

Αεροπορική κλήση

Αναζητάτε μια λύση επαγγελματικού τηλεφώνου που να μπορεί να επεκταθεί όσο μεγαλώνει η επιχείρησή σας; Μην κοιτάξετε παραπέρα από Αεροπορική κλήση. Μια τέλεια επιλογή για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που θέλουν να ξεκινήσουν το δικό τους τηλεφωνικό κέντρο και να το επεκτείνουν παράλληλα με την ανάπτυξη της επιχείρησης.

Λοιπόν, πόσο δύσκολο είναι να χρησιμοποιήσετε το Aircall στην πράξη; Τα καλά νέα είναι ότι τα πάντα, από την εγγραφή μέχρι τη δημιουργία του πρώτου σας αριθμού τηλεφώνου είναι σχεδόν αυτοματοποιημένα. Μόλις ρυθμίσετε τη δομή της ομάδας σας, μπορείτε να αρχίσετε να προσθέτετε αριθμούς τηλεφώνου από περισσότερες από 50 χώρες.

Κάθε αριθμός που δημιουργείτε μπορεί να προσαρμοστεί για τις απαιτήσεις της χώρας από εσάς και επιπλέον, μπορείτε να εκχωρήσετε έναν αριθμό σε ένα συγκεκριμένο μέλος της ομάδας. Για παράδειγμα, κάποιος που εργάζεται από μια περιοχή όπου επιλέγετε τον αριθμό που θα βρίσκεται.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Για να κάνετε το τηλεφωνικό σας κέντρο όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένο, θα χρειαστείτε υποστήριξη για ενσωματώσεις τρίτων. Οι πιθανότητες είναι ότι διαχειρίζεστε ήδη τη λίστα πελατών σας χρησιμοποιώντας λογισμικό γραφείου υποστήριξης ή με άλλο τρόπο.

Και ακόμη και σε αυτό το τμήμα, η Aircall είναι εξαιρετικά ανυπόμονη με την υποστήριξη που παρέχουν. Η τρέχουσα λίστα ενσωματώσεων περιλαμβάνει περισσότερα από 100 εργαλεία και πλατφόρμες που χρησιμοποιούν οι σύγχρονοι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων—όπως το Zoho, το Shopify, το SnapCall, το Pipedrive και πολλά άλλα.

JivoChat

Με όλες τις λειτουργίες εικονικού PBX που χρειάζεστε για την επιχείρησή σας, JivoChat σας βοηθά να λαμβάνετε και να πραγματοποιείτε κλήσεις, καθώς και μηνύματα κειμένου SMS απρόσκοπτα. Επιτρέπει κλήσεις σε περισσότερες από 50 διαφορετικές χώρες και μπορείτε ακόμη και να προωθήσετε/διανείμετε κλήσεις. Το υπέροχο είναι ότι μπορείτε να εκτελέσετε όλες τις εργασίες απευθείας από την εφαρμογή Jivo.

Επιπλέον, μπορείτε:

 • Στείλτε φωνητικό χαιρετισμό
 • Αποθηκεύστε αρχεία πελατών
 • Συμπληρώστε εύκολα το υπόλοιπο.

Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικούς αριθμούς για διαφορετικές χώρες με μόλις 1 $/μήνα και να πραγματοποιείτε κλήσεις με μόλις 0,02 $/μήνα. Υπάρχει επίσης 24/7 υποστήριξη πελατών μέσω τηλεφώνου, email και συνομιλίας.

  Πώς να ανακτήσετε τον λογαριασμό Kik

FreshCaller

Με πάνω από 40.000 πελάτες στο ενεργητικό τους, FreshCaller’s Το cloud PBX είναι ένα από τα αγαπημένα στην αγορά. Δεν απαιτεί κόστος συντήρησης, λήψη ή υλικό για να ξεκινήσει. 😉

Μπορείτε εύκολα να κλιμακώσετε όπως θέλετε και να κάνετε τα πράγματα πιο εύκολα για την ομάδα σας, παραδίδοντάς της αυτή την υπερσύγχρονη μηχανή φωνής AI που πιστεύει στην απλότητα. Εδώ είναι μερικά από τα πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το Freshcaller:

 • Εισαγάγετε αριθμούς ή αγοράστε νέους από περισσότερες από 90 χώρες
 • Δημιουργήστε αυτόματα προσαρμοσμένες και λεπτομερείς αναφορές που θα παραδοθούν απευθείας στα εισερχόμενά σας
 • Παρακολουθήστε τα ερωτήματα των συνομιλιών και ακόμη και μεταβείτε σε ζωτικές συνομιλίες που απαιτούν την προσοχή σας.
 • Χρησιμοποιήστε ρομπότ φωνής που γνωρίζουν την πρόθεση και αλληλεπιδρούν με τους πελάτες για να λύσουν απορίες χωρίς κόπο

Για να εξερευνήσετε όλες τις λειτουργίες, μπορείτε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε τη δωρεάν δοκιμή 21 ημερών πριν δεσμευτείτε σε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή.

RingCentral

RingCentral είναι η κύρια επιλογή τηλεφωνικού συστήματος για περισσότερους από 400.000 ιδιοκτήτες επιχειρήσεων παγκοσμίως. Είτε είστε μια μικρή επιχείρηση είτε μια αναπτυσσόμενη επιχείρηση – το RingCentral παρέχει πολλές δυνατότητες για να καλύψει τις ανάγκες σας.

Ως πλατφόρμα VoIP που βασίζεται σε σύννεφο, το RingCentral ξεχωρίζει με δυνατότητες για φωνητικές κλήσεις, γραπτά μηνύματα μέσω κινητού τηλεφώνου και επιλογές συνδιάσκεψης για βίντεο και ήχο.

Μία από τις πιο περιζήτητες δυνατότητες για το RingCentral είναι η ενοποιημένη εμπειρία φορητών υπολογιστών και επιτραπέζιων υπολογιστών. Αυτό διασφαλίζει ότι οι εργαζόμενοι μπορούν πάντα να έχουν πρόσβαση σε σημαντικές κλήσεις (αναπάντητες ή μη) είτε βρίσκονται εν κινήσει είτε στο γραφείο.

Μέσω της διανομής, μπορείτε να διαθέσετε διαφορετικές ομάδες για μια ποικιλία διαφορετικών υποκαταστημάτων στην επιχείρησή σας—π.χ. πελάτες που χρειάζονται τεχνική ή οικονομική βοήθεια.

Η τιμολόγηση ξεκινά από 20 $ ανά μήνα για το πρόγραμμα Essentials, με το Ultimate (all-inclusive) να ξεκινά από 50 $ ανά μήνα. Θυμήσου; Αυτά τα έξοδα συνδρομής δεν καλύπτουν μεμονωμένους αριθμούς τηλεφώνου, οι οποίοι ξεκινούν από περίπου 5 $ για έναν διεθνή αριθμό.

8×8

8×8 επικεντρώνεται στο να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων να δημιουργήσουν ένα δυναμικό τηλεφωνικό σύστημα σε ολόκληρη τη δομή της επιχείρησης. Μέσω τεχνολογίας παγκόσμιας κλάσης – το 8×8 είναι σε θέση να παρέχει υπηρεσίες PBX υψηλής ταχύτητας χρησιμοποιώντας μόνο σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Ως πλατφόρμα all-in-one, το 8×8 είναι σε θέση να παρέχει περισσότερα από ένα παραδοσιακό σύστημα διαχείρισης τηλεφώνου. Για παράδειγμα, ακολουθεί μια σύνοψη για τα τρία βασικά προϊόντα που παρέχει η 8×8 στους πελάτες της:

 • Εικονικό γραφείο. Μια παραδοσιακή τηλεφωνική υπηρεσία προσανατολισμένη στο cloud που χρησιμοποιεί VoIP. Ιδανικό για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων που χρειάζονται έναν αξιόπιστο αριθμό τηλεφώνου για να προσεγγίσουν πελάτες.
 • Virtual Office Pro. Η επαγγελματική έκδοση του ίδιου προγράμματος περιλαμβάνει πρόσθετες λειτουργίες όπως φαξ, συνδιάσκεψη και δυνατότητα εγγραφής κλήσεων. Ιδανικό εάν η επιχείρησή σας αναπτύσσεται και θέλετε να ολοκληρώσετε την επιχείρηση σε ένα απομακρυσμένο περιβάλλον εργασίας.
 • Εικονικό Κέντρο Επικοινωνίας. Μια ολοκληρωμένη εμπειρία κέντρου επαφής μέσω του cloud. Αυτό περιλαμβάνει εργαλεία για τη δημιουργία αναφορών, την ανάλυση δεδομένων σε βάθος χρόνου και πολλά άλλα. Κατάλληλο για καθιερωμένες επιχειρήσεις που συναλλάσσονται με χιλιάδες πελάτες καθημερινά.

Ένα από τα χαρακτηριστικά με τα οποία ξεχωρίζει το 8×8 είναι το Employer Dashboard. Αυτός ο πίνακας ελέγχου σάς βοηθά να συγκεντρώσετε όλους τους υπαλλήλους σας σε ένα μοναδικό σύστημα. Οι εργαζόμενοι μπορούν να συνομιλούν μεταξύ τους, να αναθέτουν κλήσεις ή να διαχειρίζονται ένα πλήθος φωνητικών μηνυμάτων.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, εάν αποφασίσετε να πάτε με 8×8 – ένας από τους ειδικούς του PBX θα σας κάνει μια περιήγηση στο προϊόν που διαρκεί έως και μία ώρα. Αυτό θα διασφαλίσει ότι είστε πλήρως εξοικειωμένοι με όλες τις βασικές λειτουργίες τους και πώς αυτές οι δυνατότητες μπορούν να ωφελήσουν την επιχείρησή σας.

RingOver

RingOver είναι μια γαλλική πλατφόρμα τηλεπικοινωνιών που σας βοηθά να δημιουργήσετε το δικό σας ψηφιακό τηλεφωνικό κέντρο σε λιγότερο από 5 λεπτά. Από το να μην έχετε τηλεφωνικό κέντρο μέχρι τον αριθμό τηλεφώνου και την πρώτη σας κλήση πελάτη. Όλα αυτά χάρη σε μια πλήρως βελτιστοποιημένη υποδομή που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας.

  Πώς να προσθέσετε έναν Co-Host σε μια συνάντηση Zoom

Για να κατανοήσουμε καλύτερα πώς το RingOver είναι ανώτερο από τα παραδοσιακά εσωτερικά συστήματα PBX, ας ρίξουμε μια ματιά στα κύρια χαρακτηριστικά.

 • Δημιουργήστε έναν αριθμό τηλεφώνου σε περισσότερες από 60 χώρες, χωρίς περιορισμούς στις εξερχόμενες ή εισερχόμενες κλήσεις.
 • Χρησιμοποιήστε το τηλεφωνικό κέντρο που βασίζεται σε σύννεφο για να στείλετε μηνύματα, να συνομιλήσετε με πελάτες, να στείλετε φαξ ή να λάβετε φωνητικά μηνύματα.
 • Λειτουργεί με Desktop και Mobile – αποδεχτείτε τις κλήσεις του πελάτη σας από οποιαδήποτε τοποθεσία όπου υπάρχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο.
 • Ο δυναμικός πίνακας διανομής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δομήσετε διαδραστικές εμπειρίες πλοήγησης για τους πελάτες σας. Π.χ., πατήστε 1 ή 2 για πρόσβαση σε ένα συγκεκριμένο τμήμα.
 • Πλήρως λεπτομερείς αναφορές για εισερχόμενες/εξερχόμενες κλήσεις, ιστορικό εργαζομένων και πολλά άλλα.
 • Εύκολη ενσωμάτωση με την αγαπημένη σας πλατφόρμα Διαχείρισης Σχέσεων Πελατών.

Το καλύτερο από όλα είναι ότι δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα εκτός της διαδικασίας εγκατάστασης του RingOver. Ο πίνακας ελέγχου που λαμβάνετε μετά την εγγραφή σας είναι all-inclusive. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αρχίσετε να προσθέτετε νέους αριθμούς και μέλη ομάδας αμέσως μόλις ολοκληρώσετε την εγγραφή σας.

Το πιο δημοφιλές πρόγραμμα (Power) ξεκινά από περίπου 60 $ ανά μήνα. Αυτό περιλαμβάνει απεριόριστες κλήσεις σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, θα έχετε την επιλογή να ενσωματώσετε το τηλεφωνικό σας κέντρο με περισσότερες από 15 από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες CRM στην αγορά.

Μεμονωμένες κριτικές δείχνουν ότι το RingOver έχει ισχυρή βαθμολογία για τεχνική υποστήριξη. Με άλλα λόγια, εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ μια λύση Cloud PBX στο παρελθόν – οι εξαιρετικοί άνθρωποι του RingOver θα σας βοηθήσουν με χαρά να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Nextiva

Nextiva είναι μια από τις παλαιότερες και αναμφισβήτητα πιο δημοφιλείς λύσεις PBX που βασίζονται σε cloud στην αγορά. Η εταιρεία διαθέτει περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του ψηφιακού τηλεφωνικού συστήματος. Και, έχει επιβιώσει πολλαπλές αλλαγές στη γενική τεχνολογία VoIP που βλέπουμε σήμερα στον Ιστό.

Το στολίδι πίσω από την επιτυχία της Nextiva ήταν η συνεχής δουλειά της για το NextOS πλατφόρμα. Το NextOS ενσωματώνει όλες τις πτυχές της επικοινωνίας που σχετίζονται με ένα επιχειρηματικό περιβάλλον. Συγκεκριμένα, η Nextiva είναι αφιερωμένη στο να φέρνει κοντά τις επικοινωνίες της ομάδας και των πελατών σε έναν μοναδικό πίνακα εργαλείων. Αυτό, με τη σειρά του, παρέχει μια απρόσκοπτη εμπειρία ψηφιακού τηλεφωνικού κέντρου.

Από βασικές λειτουργίες όπως φωνητικές κλήσεις, προώθηση κλήσεων και ουρές κλήσεων, έως πιο σύνθετα εργαλεία όπως πληροφορίες πελατών και επιχειρηματικές λεπτομέρειες.

Μακροπρόθεσμα, το Nextiva θα σας βοηθήσει να συγκεντρώσετε αρκετές πληροφορίες για τους πελάτες σας, ώστε να κατανοήσετε καλύτερα τις ανάγκες τους.

Αυτό είναι γίνεται με τη βοήθεια του AI που βοηθά την Nextiva να συλλέγει κρίσιμες πληροφορίες πελατών σε πραγματικό χρόνο. Και δεδομένου ότι πρόκειται για μια μοναδική προσέγγιση, θα ταίριαζε καλύτερα σε μεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν να αναπτυχθούν εκθετικά μέσα σε ένα προβλέψιμο χρονοδιάγραμμα.

συμπέρασμα

Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις αγκαλιάζουν το ψηφιακό περιβάλλον. Και, καθώς τα παλαιότερα συστήματα γίνονται πιο ακριβά στη συντήρηση – έχει νόημα μόνο να αναζητήσετε αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις. Τα τηλεφωνικά συστήματα που βασίζονται σε σύννεφο προσφέρουν την ευελιξία να κλείνεις επιχειρήσεις από όπου κι αν βρίσκεσαι.

Το καλύτερο από όλα, τα περισσότερα από αυτά συμβαίνουν μέσα από το πρόγραμμα περιήγησής σας. Οι κλήσεις μπορούν ακόμα να ηχογραφηθούν, μπορείτε να διαχειρίζεστε υπαλλήλους και ορισμένες από τις λύσεις σε αυτήν τη λίστα κάνουν τα πάντα για να παρέχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία επικοινωνίας με τον πελάτη.