9 καλύτερες λύσεις προστασίας από ιούς για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

Καθώς περνάει κάθε χρόνο, η ανάγκη για ένα καλό antivirus αυξάνεται συνεχώς.

Ειδικά αυτή τη στιγμή η ζήτηση για αυτό είναι πάντα υψηλή, επειδή οι περισσότεροι από εμάς εργαζόμαστε από το σπίτι και χρησιμοποιούμε ανοιχτό διαδίκτυο. Κρατώντας αυτό στην άκρη, οι ιοί ήταν πάντα μια απειλή για κάθε χρήστη του Διαδικτύου, επομένως η χρήση ενός προγράμματος προστασίας από ιούς μπορεί σίγουρα να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου σε μεγάλο επίπεδο.

Μπορεί να αποτρέψει ορισμένες πραγματικά ενοχλητικές καταστάσεις όπως διαρροές δεδομένων, απώλεια πληροφοριών και ούτω καθεξής. Ίσως γνωρίζετε ήδη ότι το να πέσετε θύμα αυτών των δυσάρεστων επιθέσεων μπορεί να επηρεάσει τη φήμη σας και τη γενικότερη επιχείρησή σας, επομένως η πρόληψη είναι πάντα καλύτερη από τη θεραπεία.

Το λογισμικό προστασίας από ιούς που αναφέρεται παρακάτω θα σας βοηθήσει να αποτρέψετε επικίνδυνες επιθέσεις και να καθαρίσετε το σύστημά σας με ευκολία. 🙂

Avira

Μπορείτε να λάβετε προστασία από διάφορες απειλές, συμπεριλαμβανομένων ransomware, ιών, χάκερ και phishing χρησιμοποιώντας Avira. Είναι συμβατό με το GDPR και κάθε άτομο με ελάχιστες έως καθόλου προηγούμενες γνώσεις μπορεί να συνηθίσει τις λειτουργίες του.

Είναι εξοπλισμένο με το Avira Protection Cloud, το οποίο είναι ένας συνδυασμός διαφόρων τεχνολογιών, όπως AI, κινητήρας πολλαπλής σάρωσης, νοημοσύνη σμήνους και ανάλυση συμπεριφοράς. Όλα αυτά σε συνδυασμό σας προσφέρουν μια συναρπαστική εμπειρία ασφάλειας που θα σας κρατήσει ήσυχους ενώ σερφάρετε στο Διαδίκτυο.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με τη δωρεάν δοκιμή πριν την αναβάθμιση σε ένα πρόγραμμα premium που ξεκινά από 38 $.

Ακρόνης

Το Acronis Cyber ​​Protect κάνει εξαιρετική δουλειά στην προστασία τελικών σημείων, συστημάτων και δεδομένων ενσωματώνοντας εγγενώς την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, την προστασία δεδομένων και τη διαχείριση.

Δεδομένου ότι τόσες πολλές επιχειρήσεις υποστηρίζουν απομακρυσμένους εργαζομένους, αυτή η λύση μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμη λόγω της προηγμένης ασφάλειας και των πολυδιάστατων χαρακτηριστικών τους που είναι συσκευασμένες σε μία. Αυτό όχι μόνο αυξάνει την αξιοπιστία, αλλά και εξοικονομεί χρόνο, ο οποίος διαφορετικά θα είχε δαπανηθεί για το χειρισμό ξεχωριστών λύσεων.

Το Acronis σάς βοηθά να είστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι θα αποτρέψει τις επιθέσεις εκ των προτέρων και θα παρέχει προληπτική προστασία στον κυβερνοχώρο, αποφεύγοντας παράλληλα το χρόνο διακοπής λειτουργίας και αυξάνει την παραγωγικότητα των εργαζομένων.

  Πώς να επιστρέψετε περαιτέρω στο ιστορικό κλήσεων στο iPhone

Μερικά κύρια χαρακτηριστικά αυτής της λύσης περιλαμβάνουν:

 • Antimalware και antivirus
 • Παρακολούθηση παγκόσμιων απειλών και ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο
 • Προστασία δεδομένων μέσω τακτικών αντιγράφων ασφαλείας
 • Σάρωση αντιγράφων ασφαλείας και δυνατότητα προσθήκης στη λίστα επιτρεπόμενων ορισμένων σημαιών για την αποφυγή περιττών ενεργειών

Υπάρχουν κυριολεκτικά τόσες πολλές ακόμη δυνατότητες που θα ήταν κατάλληλο μόνο αν τα δοκιμάσετε όλα μόνοι σας χρησιμοποιώντας τη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών.

Avast

Ένας βετεράνος στον χώρο των antivirus, Avast σας παρέχει πλήρη προστασία από διάφορες απειλές. Διαθέτει μια έξυπνη τεχνολογία που μπορεί να ανιχνεύσει απειλές πριν σας βάλει σε κίνδυνο. Όταν εντοπιστεί η απειλή, προχωρά και την αποκλείει όχι μόνο από τη συσκευή σας αλλά και από ολόκληρο το δίκτυό της, έτσι ώστε όλοι να είναι ασφαλείς από αυτήν.

Ένα άλλο εξαιρετικό χαρακτηριστικό είναι ο κεντρικός έλεγχος. Χρησιμοποιώντας το, μπορείτε να έχετε μια κεντρική προβολή των στοιχείων πληροφορικής σας και να απαγορεύσετε στους χρήστες να απενεργοποιήσουν το λογισμικό προστασίας από ιούς για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι καλά προστατευμένα.

Με την εγκατάσταση αυτού του λογισμικού, θα μπορείτε να το χρησιμοποιείτε σε διάφορες συσκευές στο γραφείο σας και να έχετε μια προβολή του πίνακα εργαλείων all-in-one για να προσδιορίσετε τυχόν προβλήματα.

McAfee

Με υποστήριξη 24/7 και ολοκληρωμένη προστασία, McAfee είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή για την επιχείρησή σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε πολλές συσκευές και να απολαύσετε προστασία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ιστού και τείχους προστασίας, όλα σε ένα. Αυτή η εταιρεία λογισμικού προστασίας από ιούς λειτουργεί από το 1987 και έκτοτε έχει βελτιώσει μόνο τις υπηρεσίες της.

Κοστίζει μόλις 94,99 $ για τον πρώτο χρόνο, αλλά αν είστε στο φράχτη για την υπηρεσία τους, τότε θα συνιστούσα να χρησιμοποιήσετε πρώτα τη δωρεάν δοκιμή τους. Λειτουργεί με Windows, Mac, Android και IOS.

AVG

Με τιμή μόλις 46,99 $, AVG προστατεύει την επιχείρησή σας από ένα σωρό απειλές, όπως ιούς, ransomware, κακόβουλο λογισμικό, χάκερ κ.λπ. Χρησιμοποιεί μια ποικιλία τεχνικών για να σας κρατήσει ασφαλείς. Για παράδειγμα, σας ειδοποιεί εκ των προτέρων εάν η ιστοσελίδα που επισκέπτεστε είναι ασφαλής ή όχι. Ελέγχει επίσης εάν το αρχείο που κατεβάζετε περιέχει κάτι επικίνδυνο.

  Πώς να αφαιρέσετε το Apple ID από το Apple Watch

Χάρη στην ανίχνευση επιδημιών σε πραγματικό χρόνο που βασίζεται σε σύννεφο και τον προληπτικό εντοπισμό τεχνητής νοημοσύνης, τώρα μπορείτε ακόμη και να προστατεύσετε τον εαυτό σας από το πιο πρόσφατο κακόβουλο λογισμικό που υπάρχει.

Εδώ είναι μερικά άλλα χαρακτηριστικά που θα λατρέψετε:

 • Τείχος προστασίας για προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα, ιούς, χάκερ κ.λπ.
 • Προστασία ταυτότητας από Spyware και Adware
 • Κρυπτογραφεί και αποθηκεύει τα αρχεία σας με ασφάλεια στον εικονικό δίσκο που προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης
 • Διαγράφει ύποπτα αρχεία
 • Ολοκληρωμένη σάρωση συστήματος για τον εντοπισμό απειλών
 • Απομακρυσμένη διαχείριση για τον διαχειριστή σας για να αναλάβει τον έλεγχο του AVG σε διαφορετικές συσκευές

Υπάρχουν πολλές περισσότερες δυνατότητες και δύσκολα μπορείς να κάνεις λάθος με αυτό το λογισμικό, γιατί, λοιπόν, χρησιμοποιείται από περισσότερες από 600.000 επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

GravityZone

Συχνά κατατάσσεται #1 σε ανεξάρτητες δοκιμές ασφαλείας, Bitdefender GravityZone κάνει καταπληκτική δουλειά για τη διατήρηση της ασφάλειας του συστήματος και των πληροφοριών σας. Χρησιμοποιεί AI και Machine Learning και διαθέτει χαρακτηριστικά όπως:

 • Πολυεπίπεδη προστασία για τελικά σημεία
 • Άμυνα έναντι επιθέσεων δικτύου, όπως η ωμή βία
 • Περιοχή ελέγχου γενικής χρήσης για όλες τις συνδεδεμένες συσκευές
 • Διαχείριση κινδύνου τελικού σημείου για να διατηρείται το τελικό σημείο ισχυρό και ασφαλές
 • Παρακολουθεί την εφαρμογή για ενδείξεις κακόβουλης συμπεριφοράς

Είναι εξαιρετικά εύκολο στην εγκατάσταση και τη διαχείριση και συνοδεύεται από ένα αμφίδρομο τείχος προστασίας με ανίχνευση/αποτροπή εισβολής. Αυτό το λογισμικό κοστίζει 77,69 $ για τρεις συσκευές και έναν διακομιστή. Μπορείτε, ωστόσο, να αγοράσετε περισσότερες συσκευές και διακομιστές αν θέλετε.

Υπάρχει επίσης μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

ESET

Παροχή προηγμένης προστασίας έναντι απειλών με μεγάλη ταχύτητα, ESET Endpoint Antivirus φέρει αρκετά καλά τη βραβευμένη του ιδιότητα. Σε κάθε σχέδιο, μπορείτε να αποκλείσετε στοχευμένες επιθέσεις, να αποτρέψετε παραβιάσεις δεδομένων, να θωρακίσετε το σύστημά σας από ransomware και πολλά άλλα.

Λαμβάνετε την πολυεπίπεδη άμυνα σε ολόκληρο τον κύκλο κακόβουλου λογισμικού, και όχι μόνο από τη μία πλευρά. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ανιχνεύσει κακόβουλο λογισμικό πριν, μετά και κατά την εκτέλεση. Επίσης, το καλό με αυτό το λογισμικό είναι ότι δεν απαιτεί τεράστιες προδιαγραφές συστήματος. Ακόμα κι αν έχετε έναν υπολογιστή χαμηλού επιπέδου, πιθανότατα θα λειτουργήσει και σε αυτόν.

  Δείτε τι σημαίνει να είσαι προγραμματιστής Full Stack

Εκτός από αυτό, έχετε απομακρυσμένη διαχείριση δικτύου για να ελέγχετε τα πάντα από ένα σημείο. Τα προγράμματα τιμολόγησης του ESET Endpoint Antivirus ξεκινούν από 190 $.

Malwarebytes

Ελαφρύ, προσιτό και πολύ ισχυρό, Malwarebytes για ομάδες μπορεί να σας βοηθήσει να προστατεύσετε τον υπολογιστή, το smartphone και τις συσκευές tablet σας από διάφορες απειλές στον κυβερνοχώρο. Διατηρεί τη λειτουργία της συσκευής σας ομαλά και απαλλαγμένη από τυχόν δυσλειτουργίες.

Μπορεί να τροφοδοτήσει έως και 20 διαφορετικές συσκευές, οπότε αν έχετε μια ομάδα αυτού του μεγέθους, τότε η διατήρηση των συστημάτων τους ασφαλή είναι ύψιστης προτεραιότητας. Εκτός από όλα αυτά, έχουν μια εντυπωσιακή ομάδα υποστήριξης διαθέσιμη 24/7 μέσω τηλεφώνου, συνομιλίας και email.

Εάν θέλετε να απλοποιήσετε την ασφάλειά σας, τότε το Malwarebytes for Teams είναι μια καλή επιλογή που πρέπει να εξετάσετε. Μπορείτε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε τη δωρεάν δοκιμή τους.

Vipre

Υποστηρίζεται από προηγμένη μηχανική μάθηση, Vipre Endpoint Security παρέχει προστασία από απειλές που υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό, καθώς και για αυτές που μόλις αρχίζουν να εισχωρούν. Διαθέτει ανάλυση συμπεριφοράς σε πραγματικό χρόνο και δίκτυο πληροφοριών απειλών για να αποκλείσει οτιδήποτε ύποπτο προκύψει.

Αυτή η λύση έχει μερικά εκπληκτικά χαρακτηριστικά, όπως:

 • Προστασία τελικού σημείου πολλαπλών επιπέδων
 • Απλός και εύκολος πίνακας διαχείρισης για εξαιρετικό έλεγχο
 • Έλεγχος πρόσβασης στο διαδίκτυο για παρακολούθηση πολιτικών χρήσης του Διαδικτύου
 • Λεπτομερής πίνακας ελέγχου για να δείτε τα πάντα σε βάθος

Εκτός από αυτό, λαμβάνετε επίσης αναφορές σε πραγματικό χρόνο και μια ανταποκρινόμενη διεπαφή για κινητά για να παρακολουθείτε την ασφάλειά σας οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε. Εάν αυτό είναι κάτι που ψάχνατε, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν δοκιμή που είναι διαθέσιμη.

συμπέρασμα

Η ασφάλεια είναι πραγματικά απαραίτητη για κάθε επιχείρηση, επομένως ελπίζω ότι οι παραπάνω λύσεις θα διατηρήσουν τα στοιχεία και τα περιουσιακά σας στοιχεία προστατευμένα.