9 καλύτερες λύσεις παρακολούθησης ιστοτόπων για μικρές και επιχειρήσεις

Η λειτουργία μιας διαδικτυακής επιχείρησης απαιτεί έναν ιστότοπο με εξαιρετική απόδοση.

Προβάλλει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας μπροστά στους δυνητικούς πελάτες σας για να τραβήξει την προσοχή τους, ενώ εδραιώνει την αξιοπιστία της επωνυμίας σας.

Έχετε όμως ιδέα πώς λειτουργεί;

Λοιπόν, υπάρχουν πολλές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τον ιστότοπό σας, συμπεριλαμβανομένης της ταχύτητας φόρτωσης της σελίδας, του χρόνου λειτουργίας, της ασφάλειας, των ανεπιθύμητων μηνυμάτων SEO και ούτω καθεξής. Αυτοί οι παράγοντες επηρεάζουν τις δραστηριότητες των επισκεπτών στον ιστότοπό σας, κάτι που τελικά οδηγεί σε οικονομική απώλεια.

Τέτοιοι παράγοντες έχουν τη δύναμη να επηρεάσουν τη συνολική επιχείρησή σας. Τότε είναι χρήσιμα τα ολοκληρωμένα εργαλεία παρακολούθησης ιστότοπου για να δώσουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε στα χέρια σας.

Επίσης, με την αύξηση των τρωτών σημείων, της πολυπλοκότητας και της επισκεψιμότητας στο Διαδίκτυο, η παρακολούθηση μόνο του χρόνου λειτουργίας ιστότοπου δεν αρκεί. Πρέπει να παρακολουθείτε άλλες πτυχές, συμπεριλαμβανομένης της παγκόσμιας ταχύτητας, του τρόπου φόρτωσης σε διάφορες συσκευές και της συνολικής απόδοσης.

Γιατί είναι σημαντική η παρακολούθηση του ιστότοπου;

ΕΝΑ κανω ΑΝΑΦΟΡΑ λέει ότι ακόμη και μια καθυστέρηση 100 χιλιοστών του δευτερολέπτου στο χρόνο φόρτωσης της σελίδας θα μπορούσε να προκαλέσει πτώση 7% στα ποσοστά μετατροπής. Επομένως, εάν ο ιστότοπός σας χρειάζεται πάνω από 3 δευτερόλεπτα για να φορτώσει, ενδέχεται να διακινδυνεύσετε να χάσετε σημαντικό αριθμό χρηστών.

Ας ρίξουμε γρήγορα μια ματιά σε μερικά από τα οφέλη.

Πληροφορίες για τη σταθερότητα του ιστότοπου 📈

Πώς θα ξέρετε εάν ο ιστότοπός σας αντιμετωπίζει συχνό χρόνο διακοπής λειτουργίας;

Υπάρχει ένας γρήγορος τρόπος για να προσδιορίσετε εάν η απόδοση του ιστότοπού σας βελτιώνεται;

Χωρίς ένα εργαλείο παρακολούθησης, η επιχείρησή σας μπορεί να μείνει πίσω και ποτέ δεν θα το μάθετε.

Αντίθετα, ενσωματώστε ένα αποτελεσματικό εργαλείο για να μετρήσετε όλα αυτά τα πράγματα. Μόλις έχετε μια δίκαιη ιδέα για το ακριβές πρόβλημα, μπορείτε να βρείτε τρόπους για να τα αντιμετωπίσετε. Τώρα, μπορείτε επίσης να συγκρίνετε την απόδοση του ιστότοπου για να πάρετε μια ιδέα για τους τομείς στους οποίους έχετε επιτύχει βελτιώσεις.

Ενημερωθείτε 🔔

Ανεξάρτητα από το πόσο ισχυρός είναι ο ιστότοπός σας, θα αντιμετωπίσει διακοπές λειτουργίας σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Οι λόγοι για αυτό μπορεί να είναι τόσοι πολλοί – μια ξαφνική αύξηση της κυκλοφορίας, κακή φιλοξενία, ελαττωματικά πρόσθετα ή το χειρότερο, κυβερνοεπίθεση.

Και όταν ο ιστότοπός σας βγαίνει εκτός σύνδεσης απροσδόκητα, μπορεί να κοστίσει στην επιχείρησή σας όσον αφορά τη φήμη, τα οικονομικά και τους πελάτες.

Δεν μπορείτε να σταματήσετε τέτοια περιστατικά, αλλά ο τρόπος που τα χειρίζεστε έχει σημασία.

Οι λύσεις παρακολούθησης ιστοτόπων παρακολουθούν τον ιστότοπό σας 24/7 συνεχώς για να τον ελέγχουν εκατοντάδες φορές την ημέρα. Μπορείτε επίσης να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν ο ιστότοπος βγαίνει εκτός σύνδεσης, στις οποίες μπορείτε να απαντήσετε αμέσως και να διορθώσετε τα προβλήματα.

Ελέγξτε το χρόνο διακοπής λειτουργίας σαν επαγγελματίας 😎

Η επίλυση του προβλήματος ενδέχεται να διαρκέσει περισσότερο χρόνο. Και όταν συμβεί αυτό, μπορείτε να δημοσιεύσετε δηλώσεις μέσω των καναλιών μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή να μοιραστείτε μέσω της σελίδας κατάστασης που εργάζεστε για το θέμα. Μπορείτε επίσης να τους διαβεβαιώσετε ότι θα επικοινωνήσουν μαζί σας με εναλλακτικά μέσα εάν χρειάζονται βοήθεια.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να βελτιώσετε τη σχέση σας με τους πελάτες σας και να μειώσετε τη ζημιά στη φήμη σας.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις καλύτερες λύσεις παρακολούθησης ιστοτόπων που θα ωφελήσουν την επιχείρησή σας σε διαφορετικούς κλάδους.

DataDog

Παρακολουθήστε τον ιστότοπό σας προληπτικά με DataDog.

Μπορείτε να λαμβάνετε γρήγορες ειδοποιήσεις σχετικά με τη διαθεσιμότητα και την απόδοση του ιστότοπού σας. Παρακολουθεί και διατηρεί τα SLS σας, επικυρώνει αιτήματα HTTP από πολλές τοποθεσίες και προσφέρει μοναδικές ενσωματώσεις με την υποδομή, το APM και τα αρχεία καταγραφής σας.

Για να διατηρήσει την εμπειρία του χρήστη, πραγματοποιεί αυτοματοποιημένες δοκιμές και παρακολουθεί σημαντικές επιχειρηματικές συναλλαγές. Εμφανίζει τα ταξίδια του τελικού χρήστη μέσω της οπτικοποίησης καταρράκτη με στιγμιότυπα οθόνης σε κάθε βήμα. Το DataDog μπορεί να αναλύσει την απόδοση με βάση τις συσκευές και τις τοποθεσίες και να πραγματοποιήσει προληπτικά ανάλυση της βασικής αιτίας και να αντιμετωπίσει προβλήματα χρησιμοποιώντας ενσωματώσεις APM.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τη Μετάφραση Google εκτός σύνδεσης στο τηλέφωνό σας

Χρησιμοποιώντας το Web Recorder του, μπορείτε να δημιουργήσετε δοκιμές μέσα σε λίγα λεπτά. Αυτή η διεπαφή που βασίζεται σε GUI είναι χωρίς κώδικα και εξαιρετικά εύκολη στη χρήση. Μπορεί να καταγράφει τις δραστηριότητες των χρηστών, να εκτελεί ισχυρές επικυρώσεις χρησιμοποιώντας ευέλικτες μεταβλητές και ισχυρισμούς. Εξουσιοδοτεί επίσης τις μη τεχνικές ομάδες σας να δημιουργούν δοκιμές προγράμματος περιήγησης.

Οι δοκιμές του DataDog υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη και αυτοσυντηρούνται, κάτι που ενθαρρύνει τις ομάδες σας να δημιουργήσουν νέες δυνατότητες. Αυτές οι έξυπνες δοκιμές μπορούν να αναγνωρίσουν εκ νέου στοιχεία μετά τις αλλαγές της διεπαφής χρήστη και να ενημερώσουν αυτόματα άλλες υπάρχουσες δοκιμές για την παρακολούθηση νέων στοιχείων διεπαφής χρήστη.

Ανοδικές τάσεις

Δοκιμάστε τις βασικές λειτουργίες του ιστότοπού σας, όπως εγγραφές, συνδέσεις, οθόνη πληρωμών και καλάθια αγορών με Ανοδικές τάσεις. Επιτρέπει τη ρύθμιση μιας παρακολούθησης συναλλαγών για τη δοκιμή των ροών εργασίας του προγράμματος περιήγησης μέσω του Καταγραφέα συναλλαγών του. Μπορείτε εύκολα να καταγράψετε όλες τις συναλλαγές σας με απλά κλικ και πλοήγηση στον ιστότοπο.

Μόλις καταγραφούν και ενεργοποιηθούν τα πάντα, το πρόγραμμα περιήγησης Chrome ελέγχει τα καταγεγραμμένα βήματα σε διάφορα σημεία ελέγχου που είναι διαθέσιμα παγκοσμίως. Μπορείτε να ρυθμίσετε γενικές δραστηριότητες συναλλαγών, όπως επαναφορά κωδικού πρόσβασης, τροποποίηση λογαριασμού, προγραμματισμό συναντήσεων, κράτηση πτήσεων για κρατήσεις, όλα με το Uptrends.

Διαχειρίζεστε την επιχείρηση SaaS;

Παρακολουθήστε τις εφαρμογές σας SaaS για να διασφαλίσετε ότι οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν και να εκτελούν ομαλά τα απαραίτητα πράγματα.

Ελέγξτε την ταχύτητα φόρτωσης οποιαδήποτε στιγμή, παρακολουθήστε τα σημεία συμφόρησης, τις τάσεις απόδοσης και άλλα ζητήματα. Τραβήξτε στιγμιότυπα οθόνης του προγράμματος περιήγησης για να πάρετε μια ιδέα για την εμφάνιση της σελίδας σας. Μπορείτε να λάβετε γραφήματα ροής νερού και να εντοπίσετε όλα τα αρχεία που έχει κατεβάσει το πρόγραμμα περιήγησης για να βρείτε συγκεκριμένα σφάλματα που ευθύνονται για την αργή εκτέλεση της σελίδας.

Το Uptrends σάς δίνει επίσης την επιλογή να αποθηκεύετε πιστοποιητικά και διαπιστευτήρια συναλλαγών κρυπτογραφημένα με ασφάλεια μέσα στο Uptrends Vault.

Επιθεώρηση

Επιθεώρηση είναι μια ενεργή πλατφόρμα παρακολούθησης για προγραμματιστές που κατασκευάζουν σύγχρονες ιστοσελίδες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε JavaScript για να παρακολουθείτε την απόδοση, την ορθότητα και το χρόνο λειτουργίας των εφαρμογών ιστού και των API σας. Συνδυάζει άψογα την ευκολία χρήσης και τη γρήγορη ρύθμιση με προγραμματιζόμενες λειτουργίες και ενσωματώσεις που θα λατρέψουν οι προγραμματιστές. Δεν είναι περίεργο που ονομάζουν σύγχρονες εταιρείες τεχνολογίας όπως η Vercel, η Humio ή η 1Password ως πελάτες τους.

Για να παρακολουθεί το περιβάλλον σας, το Checkly εκτελεί ελέγχους JavaScript και ανοιχτού κώδικα προγράμματος περιήγησης. Μπορείτε να βουτήξετε στον κωδικό μόνοι σας ή να τον χρησιμοποιήσετε Ακέφαλος καταγραφέας, μια δημοφιλής επέκταση Chrome ανοιχτού κώδικα από την Checkly, για τη δημιουργία σεναρίων Puppeteer και Playwright. Για την παρακολούθηση των τελικών σημείων του API, μπορείτε να διαμορφώσετε πλήρως ανεπτυγμένα αιτήματα HTTP με ευέλικτους ισχυρισμούς και σενάρια ρύθμισης/καταστροφής που βασίζονται στο Node.js.

Το Checkly έχει κατασκευαστεί με γνώμονα τους προγραμματιστές. Όλα είναι προσαρμόσιμα, καλά τεκμηριωμένα και το ισχυρό REST API σάς επιτρέπει να ενορχηστρώνετε και να αυτοματοποιείτε τις επιταγές σας, για παράδειγμα, με το Terraform. Οι έλεγχοι μπορούν να ενεργοποιηθούν από το GitHub ή να εκτελούνται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα με διαστήματα έως και 1 λεπτού σε παγκόσμια κέντρα δεδομένων.

Μπορείτε να το ξεκινήσετε με ένα δωρεάν πρόγραμμα προγραμματιστή και προσφέρουν ένα διαφανές μοντέλο που βασίζεται στην εκτέλεση για μεγαλύτερα έργα. Όλα σε όλα μια εξαιρετική λύση για την παρακολούθηση σύγχρονων ιστοσελίδων.

Ιστότοπος 24×7

Με προληπτική παρακολούθηση ιστοσελίδων του Ιστότοπος 24×7, μπορείτε να ελέγξετε την απόδοση και το χρόνο λειτουργίας του ιστότοπού σας με IPv6/IPv4 από 110+ τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Αξιοποιεί προηγμένα εργαλεία όπως το Monitor πιστοποιητικών TLS/SSL, το Domain Expiry Monitor και τα μάγουλα άλλων σφαλμάτων μέσω του Website Defacement Monitor.

Το Site24x7 ειδοποιεί τη στιγμή που εμφανίζεται ένα πρόβλημα και παρέχει βαθύτερη ορατότητα σε ζητήματα χρόνου απόκρισης όπως ο χρόνος σύνδεσης, ο χρόνος DNS, ο χρόνος λήψης, ο χρόνος πρώτου byte, ο χρόνος χειραψίας SSL κ.λπ. Μπορείτε να αναλύσετε τον τρόπο με τον οποίο αποκρίνεται ο ιστότοπός σας. συλλέξτε δεδομένα για την έκδοση πρωτοκόλλου TLS/SSL, κατανοήστε τις λεπτομέρειες της σουίτας, όπως η μαζική κρυπτογράφηση, η λειτουργία κατακερματισμού και η ανταλλαγή κλειδιών.

  5 τρόποι για να ελέγξετε εάν ο ιστότοπος είναι κάτω ή επάνω

Παρακολουθήστε τα εσωτερικά δίκτυα με την παγκόσμια οθόνη διακομιστή σε ιδιωτικό cloud και αποκτήστε επίσης πλήρη ορατότητα υποδομής.

Το Site24x7 προσφέρει ένα ισχυρό εργαλείο εγγραφής για τη διεξαγωγή συνθετικής παρακολούθησης και τη μέτρηση των δραστηριοτήτων των χρηστών σε πολλά βήματα. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε εφαρμογές όπως φόρμες εγγραφής, καλάθια αγορών, πύλες ανθρώπινου δυναμικού και πολλά άλλα και να αναλύετε την ακρίβεια του περιεχομένου καθώς και τον χρόνο απόκρισης.

Χρησιμοποιώντας την Παρακολούθηση πραγματικού χρήστη, μπορείτε να μετρήσετε την πραγματική εμπειρία χρήστη αναλύοντας την απόδοση του προγράμματος περιήγησης, της τοποθεσίας, του ISP και της πλατφόρμας σας. Ελέγξτε οντότητες δικτύου όπως ο χρόνος ανάλυσης DNS, ο χρόνος ανακατεύθυνσης, ο χρόνος σύνδεσης, η απόδοση σελίδας, ο χρόνος λήψης, ο χρόνος επεξεργασίας εγγράφων και άλλα.

Λάβετε άμεσες ειδοποιήσεις μέσω SMS, email, ηχογραφήσεις φωνής, άμεσων μηνυμάτων, RSS και ειδοποιήσεις push όταν ο ιστότοπός σας είναι εκτός σύνδεσης. Λάβετε συνοπτικές αναφορές για να κατανοήσετε τη συχνότητα διακοπής λειτουργίας, τη διαθεσιμότητα του ιστότοπου, τον χρόνο απόκρισης κ.λπ., μπορείτε να προβάλετε μετρήσεις σε γραφικά στοιχεία και γραφήματα χαρτών θερμότητας.

Σας επιτρέπει να ορίζετε SLA ενώ καθοδηγείτε τη συμμόρφωσή του. Οι διαφορετικοί τύποι αναφορών που παρέχει εκτός από τις συνοπτικές αναφορές είναι οι αναφορές ωρών απασχόλησης, οι αναφορές SLA, η αναφορά TOP N, η αναφορά απόδοσης και η αναφορά τάσεων υγείας.

LogicMonitor

Αποκτήστε μια πλήρη εικόνα της διαθεσιμότητας του ιστότοπού σας και ελέγξτε την προσβασιμότητά του από πολλές τοποθεσίες δοκιμής με LogicMonitor.

Το LogicMonitor παρακολουθεί προληπτικά, ειδοποιεί και απεικονίζει τη διαθεσιμότητα του ιστότοπού σας σε πραγματικό χρόνο. Σας παρέχει προηγμένους πίνακες εργαλείων όπου μπορείτε να λάβετε όλα τα δεδομένα που μπορεί να χρειαστείτε σε ένα μέρος. Πραγματοποιήστε ping διευθύνσεις IP από εξωτερικές τοποθεσίες και ενημερωθείτε για την απόδοση του ιστότοπου παρακολουθώντας τα ταξίδια μετ’ επιστροφής, την κατάσταση, τις διαδρομές παρακολούθησης, τα εισερχόμενα ή εξερχόμενα πακέτα και πολλά άλλα.

Υποβάλετε περιοδικά αιτήματα σε διευθύνσεις URL μέσω HTTP GET, POST ή HEAD. Με τους ελέγχους ιστού, μπορείτε να παρακολουθείτε τον χρόνο απόκρισης, τον χρόνο ανάγνωσης, την κατάσταση SSL, την ώρα για χειραψία SSL, τη σύνδεση και την ανάλυση DNS.

Συνθέστε προσομοιώσεις για συναλλαγές χρήστη, χειριστείτε τους ελέγχους ταυτότητας και ελέγξτε για συγκεκριμένο περιεχόμενο. Προσδιορίστε τα ζητήματα που αφορούν την παροχή υπηρεσιών συσχετίζοντας τις επιχειρηματικές συναλλαγές με την απόδοση και το δίκτυο του ιστότοπού σας.

Η ανάλυση της βασικής αιτίας και η έξυπνη ανίχνευση αναλογίας μπορούν να διαφοροποιήσουν τις ειδοποιήσεις που επηρεάζουν την υπηρεσία και αυτές που δεν επηρεάζουν την υπηρεσία, επομένως δεν χρειάζεται να τις ελέγχετε κάθε φορά. Προγραμματίστε το χρόνο διακοπής λειτουργίας, διαμορφώστε τις ειδοποιήσεις και ορίστε ειδοποιήσεις με βάση την προσβασιμότητα από πολλές τοποθεσίες ή τοποθεσίες. Μπορείτε να φιλτράρετε και να προβάλετε ειδοποιήσεις από την καρτέλα Ειδοποιήσεις ή τη Σελίδα ειδοποιήσεων με βάση τη σοβαρότητα, το παράδειγμα και άλλα.

Uptime.com

Ψάχνατε για μια αξιόπιστη λύση παρακολούθησης για τον ιστότοπο, τους τομείς ή τον διακομιστή σας;

Uptime.com είναι ένα από τα καλύτερα που μπορείτε να επιλέξετε. Παρέχει επιχειρηματικές δυνατότητες σε λογικές τιμές.

Το Uptime.com ελέγχει τη διαθεσιμότητα του ιστότοπού σας κάθε λεπτό από 30 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Μπορεί να σας στέλνει ειδοποιήσεις μέσω τηλεφωνικών κλήσεων, email, webhook, Twitter ή SMS όταν ο ιστότοπός σας είναι εκτός σύνδεσης. Μπορείτε να λαμβάνετε αναφορές χρόνου λειτουργίας μαζί με αναφορές χρόνου διακομιστή λεπτομερώς σε μηνιαία, εβδομαδιαία ή ακόμα και καθημερινή βάση.

Αξιοποιεί το Yandex Safe Browsing και το Google Safe Browsing για τη σάρωση ιστοτόπων για τον ιό. Επιπλέον, έχει την απεριόριστη δυνατότητα να παρακολουθεί συνεχώς όλες τις συναλλαγές, τα email, την παρακολούθηση πραγματικών χρηστών, το Ping, το API, το HTTP(α), το DNS, το TCP, το SSH και πολλά άλλα.

Λάβετε λεπτομερείς αναφορές, περιλήψεις και γραφήματα για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια δημόσια σελίδα κατάστασης, αναφορές SLA και ιδιωτικούς πίνακες εργαλείων. Το Uptime.com διευκολύνει την άψογη ενσωμάτωση, ώστε να μπορείτε να προωθήσετε δεδομένα σε διαφορετικό λογισμικό που ήδη χρησιμοποιείτε για να διευκολύνετε τη ροή εργασίας σας και να εξοικονομήσετε χρόνο.

Dotcom-Monitor

Μάθετε πότε ο ιστότοπός σας πέφτει απροσδόκητα με την Παρακολούθηση Εφαρμογών Ιστού από Dotcom-Monitor. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε σενάρια για να μιμούνται τις αλληλεπιδράσεις των χρηστών μαζί με τις συναλλαγές στον ιστότοπό σας.

Μπορείτε να καταγράψετε τη διαδρομή χρήστη κατά την πλοήγηση στον ιστότοπό σας, να παρακολουθείτε από διαφορετικές τοποθεσίες μέσω του παγκόσμιου καναλιού παρακολούθησης ή του ιδιωτικού αντιπροσώπου του. Ελέγξτε τα διαγράμματα καταρράκτη των σεναρίων σας και λάβετε ειδοποιήσεις αμέσως σε περίπτωση αποτυχίας.

  8 τρόποι για να διορθώσετε το σφάλμα κακής σύνδεσης στο Clubhouse

Το EveryStep Web Recorder του αλληλεπιδρά με τεχνολογίες όπως HTML5, AJAX, Flash, WebSocket, Silverlight και Java Applet. Παρακολουθεί τον ιστότοπό σας κάθε λεπτό από διαφορετικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο και σας ειδοποιεί αμέσως.

Προσφέρει εύκολες ενσωματώσεις και ζωντανό πίνακα ελέγχου για να βλέπετε αναφορές σε πραγματικό χρόνο για δεδομένα υψηλού επιπέδου, συμπεριλαμβανομένων των μετρήσεων απόδοσης. Μπορείτε να λαμβάνετε αναφορές σε αρχεία HTML, PDF και CSV. Προσδιορίστε πρότυπα απόδοσης, αναλύστε τάσεις και προβλέψτε μελλοντικές πληροφορίες.

StatusCake

StatusCake είναι μια κορυφαία στον κλάδο λύση παρακολούθησης ιστοτόπων, με πάνω από 150.000 πελάτες από ΜΜΕ και μεγάλες εταιρείες να τους χρησιμοποιούν για να διατηρούν τον ιστότοπό τους στο διαδίκτυο καθημερινά. Με ένα πρόγραμμα δωρεάν για όλη τη ζωή και ανταγωνιστική τιμολόγηση στα πληρωμένα τους προγράμματα, το StatusCake παρέχει σε όλους πρόσβαση στα εργαλεία που διασφαλίζουν ότι οι ιστότοποι έχουν την καλύτερη απόδοση.

Η κορυφαία λειτουργία του StatusCake, η παρακολούθηση χρόνου λειτουργίας, ελέγχει τον ιστότοπό σας από 43 τοποθεσίες σε 30 διαφορετικές χώρες, ειδοποιώντας σας για τυχόν διακοπή λειτουργίας ιστότοπου μέσα σε δευτερόλεπτα.

Δεν θέλετε να ειδοποιηθείτε με SMS στη μέση της νύχτας;

Το StatusCake προσφέρει 18 ενσωματώσεις για ειδοποιήσεις, συμπεριλαμβανομένων των PagerDuty, Slack, Microsoft Teams και Skype.

Λάβετε παρακολούθηση SSL που σας δίνει ειδοποιήσεις όταν το πιστοποιητικό σας SSL πρόκειται να λήξει, παρακολούθηση τομέα για να διασφαλίσετε ότι ο τομέας σας είναι πάντα ασφαλής, παρακολούθηση ταχύτητας σελίδας για να σας κρατήσει ψηλά στην κατάταξη της Google και να αυξήσετε τα έσοδα, παρακολούθηση διακομιστή για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε t ξεπέρασε τη χρήση RAM και πολλά άλλα.

Χρησιμοποιήστε το προσαρμοσμένο εργαλείο αναφοράς για να εντοπίσετε προβληματικές περιοχές με τον ιστότοπό σας, να ενημερώσετε τους πελάτες σας με μια δημόσια σελίδα κατάστασης, να στείλετε επώνυμα email πελατών όταν αντιμετωπίζετε διακοπές λειτουργίας ιστότοπου, να ορίσετε ετικέτες ελέγχου για πιο προηγμένα δεδομένα και να έχετε έναν πίνακα ελέγχου σε πραγματικό χρόνο που σας δείχνει υγεία ιστοσελίδας.

Pingdom

Αποκτήστε άμεσα πληροφορίες σχετικά με την απόδοση και τη διαθεσιμότητα του ιστότοπού σας Pingdom από την SolarWinds και προσφέρει καλύτερη εμπειρία χρήστη. Προσφέρει πλήρη παρακολούθηση ιστότοπου που συνδυάζει πραγματικό χρήστη και συνθετική παρακολούθηση για βελτιωμένη ορατότητα και αντιμετώπιση προβλημάτων.

Για συνθετική παρακολούθηση, το Pingdom μπορεί να προσομοιώσει δραστηριότητες επισκεπτών με τον ιστότοπό σας για να σας ενημερώσει για την κατάσταση που ο ιστότοπός σας είναι εκτός σύνδεσης. Μέσω της παρακολούθησης χρόνου λειτουργίας, ελέγχει τη διαθεσιμότητα του ιστότοπου από 100+ τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.

Περιλαμβάνει επίσης ανάλυση ταχύτητας σελίδας για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση προβλημάτων και παρακολούθηση συναλλαγών για τον έλεγχο περίπλοκων συναλλαγών στον ιστότοπό σας. Μπορείτε να δοκιμάσετε νέες εγγραφές, αναζήτηση, σύνδεση χρήστη, πειρατεία διεύθυνσης URL, ανάλυση καλαθιού αγορών και πολλά άλλα.

Η παρακολούθηση ιστότοπου πραγματικών χρηστών του Pingdom σάς επιτρέπει να αποκτήσετε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι πραγματικοί χρήστες σας αλληλεπιδρούν με τον ιστότοπό σας. Με αυτήν την απλή και επεκτάσιμη παρακολούθηση, μπορείτε να μετρήσετε την απόδοση του ιστότοπου σε πραγματικό χρόνο, να κατανοήσετε την εμπειρία των επισκεπτών με βάση τη συσκευή, την τοποθεσία και το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιούν.

Συγκρίνετε μετρήσεις χρήσης ιστότοπου περιοδικά για να μετράτε τις βελτιώσεις από τον προηγούμενο μήνα, τρίμηνο ή έτος. Μπορείτε να λάβετε καλύτερες αποφάσεις μάρκετινγκ χρησιμοποιώντας μετρήσεις όπως η σελίδα με τις κορυφαίες επισκέψεις, το κορυφαίο πρόγραμμα περιήγησης, η κορυφαία πλατφόρμα και οι ενεργές περίοδοι σύνδεσης μαζί με τα ποσοστά εγκατάλειψης.

Το Pingdom είναι εξαιρετικό για επαγγελματίες του ψηφιακού μάρκετινγκ, νεοφυείς επιχειρήσεις και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

συμπέρασμα

Ο ιστότοπός σας είναι το πρώτο πράγμα που θα προσέξουν οι επισκέπτες σας για την επιχείρησή σας. Επομένως, πρέπει να έχετε μια ιδέα για το πώς αποδίδει ο ιστότοπός σας μπροστά στους τελικούς χρήστες σας. Μην αφήσετε την ταχύτητα ή την απόδοσή του να καταστρέψει την εμπειρία χρήστη.

Αντίθετα, χρησιμοποιήστε τις προαναφερθείσες υπηρεσίες παρακολούθησης ιστοτόπων για να αποκτήσετε πληροφορίες σχετικά με τη συνολική απόδοση και το χρόνο λειτουργίας του ιστότοπού σας για να προσελκύσετε τους πελάτες σας και να τον μετατρέψετε σε μηχανή δημιουργίας εσόδων!