9 καλύτερες λύσεις επεξεργασίας πληρωμών για την επιχείρησή σας στο Διαδίκτυο

Η ζήτηση για ηλεκτρονικές αγορές σημειώνει πρωτοφανή ανάπτυξη. Ενίσχυσε την ανάγκη για λύσεις επεξεργασίας πληρωμών στο Διαδίκτυο για να επιτρέψουν γρήγορες, ασφαλείς και εύκολες πληρωμές σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με το Statista, τελείωσε $5 τρισ δημιουργήθηκε μέσω ψηφιακών πληρωμών παγκοσμίως το 2020. Μια άλλη έρευνα διαπίστωσε επίσης ότι το 27% των πελατών στις ΗΠΑ χρησιμοποιούσε λύσεις επεξεργασίας στο διαδίκτυο όπως το PayPal και το Amazon. Και αυτή η ζήτηση θα αυξηθεί στο μέλλον.

Επομένως, εάν έχετε μια διαδικτυακή επιχείρηση, πρέπει να συμπεριλάβετε μια διαδικτυακή λύση πληρωμής για να ανταποκριθείτε στις προσδοκίες των πελατών σας. Θα σας βοηθήσει να κάνετε τις συναλλαγές πιο γρήγορες, θα σας προσφέρει άνεση και θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε τις πωλήσεις σας.

Ας το συζητήσουμε λεπτομερώς και ας βρούμε μερικές από τις καλύτερες λύσεις διαδικτυακών πληρωμών.

Τι εννοείτε με τον όρο διαδικτυακές λύσεις πληρωμής;

Ηλεκτρονική πληρωμή σημαίνει πληρωμή για προϊόντα ή υπηρεσίες ηλεκτρονικά, δηλαδή μέσω ηλεκτρονικών τρόπων. Και μια λύση πληρωμής είναι μια υπηρεσία ή λογισμικό που επιτρέπει την ηλεκτρονική πληρωμή. Λαμβάνει αιτήματα πληρωμής αγοραστών μέσω μιας ιστοσελίδας, επαληθεύει τα στοιχεία πληρωμής και τις συναλλαγές και μεταφέρει τα χρήματα στον λογαριασμό του διαδικτυακού εμπόρου.

Οι πιο διάσημες λύσεις διαδικτυακών πληρωμών είναι οι PayPal, Stripe, Amazon Pay κ.λπ.

Για παράδειγμα, επισκέπτεστε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα όπως το Amazon για να αγοράσετε ορισμένα προϊόντα που έχετε στο καλάθι σας για τόσο καιρό. Θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνσή σας όταν προχωρήσετε στην αγορά. Στη συνέχεια, θα κατευθυνθείτε σε μια σελίδα όπου πρέπει να επιλέξετε έναν τρόπο πληρωμής όπως πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, Amazon Pay, διαδικτυακή τραπεζική κ.λπ., για να πληρώσετε από τον υπολογιστή ή το smartphone σας. Έτσι γίνονται οι διαδικτυακές πληρωμές.

Αν και μπορεί να φαίνεται απλό, κάτι συμβαίνει στα παρασκήνια, κάνοντας τις πληρωμές σας επιτυχείς και μπορείτε να κάνετε μια παραγγελία ή να ψωνίσετε στο διαδίκτυο. Εδώ έρχεται ο ρόλος των εταιρειών διεκπεραίωσης πληρωμών.

Τι είναι οι εταιρείες διεκπεραίωσης πληρωμών;

Οι εταιρείες επεξεργασίας πληρωμών ή οι υπεύθυνοι επεξεργασίας πληρωμών είναι οι μεσάζοντες μεταξύ μιας επιχείρησης και των πελατών της για να διεκπεραιώσουν τις πληρωμές και να επιτρέψουν μια ομαλή και ασφαλή ηλεκτρονική αγορά.

Οι υπεύθυνοι επεξεργασίας πληρωμών επικυρώνουν τις συναλλαγές και μεταφέρουν χρήματα από τον λογαριασμό του αγοραστή, ανεξάρτητα από τον τρόπο ηλεκτρονικής πληρωμής που επιλέγουν. Συνδέουν τους εμπόρους με εικονικά τερματικά που μπορούν να δέχονται ηλεκτρονικές πληρωμές. Διαχειρίζονται την πλήρη διαδικασία ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω όλων των κόμβων – πελάτες, διαδικτυακοί έμποροι, τράπεζες/χρηματοοικονομικά ιδρύματα και δίκτυα καρτών.

Πώς λειτουργούν οι λύσεις επεξεργασίας πληρωμών;

Όταν μια λύση επεξεργασίας πληρωμών λαμβάνει ένα αίτημα από έναν αγοραστή μέσω του ιστότοπου ενός εμπόρου, ξεκινά τον έλεγχο ταυτότητας των στοιχείων πληρωμής του αγοραστή. Και όταν όλα φαίνονται υπέροχα και ο αγοραστής έχει επαρκή κεφάλαια στον λογαριασμό, επαληθεύει τη συναλλαγή. Τέλος, μεταφέρει χρήματα από τον λογαριασμό του αγοραστή στον λογαριασμό του εμπόρου και ολοκληρώνει την ηλεκτρονική πληρωμή.

Ας καταλάβουμε πώς αλληλεπιδρούν όλοι οι κόμβοι.

Ανάγκες διεκπεραίωσης πληρωμών:

  • Ένας λογαριασμός εμπόρου για την ενεργοποίηση της μεταφοράς κεφαλαίων
  • Μια ιστοσελίδα που περιλαμβάνει ένα κουμπί πληρωμής για την έναρξη συναλλαγών
  • Ένας λογαριασμός στη λύση πληρωμής

Έτσι, όταν οι επισκέπτες έρχονται στον ιστότοπό σας, μπορούν να επιλέξουν προϊόντα και υπηρεσίες κάνοντας κλικ στο κουμπί «αγορά τώρα». Θα τους κατευθύνει στη σελίδα πληρωμών που είναι ήδη συνδεδεμένη με μια λύση πληρωμής.

Όταν προχωρήσουν να πληρώσουν ηλεκτρονικά και επιλέξουν τον τρόπο λειτουργίας τους, θα τους ζητηθούν λεπτομέρειες ή θα ανακατευθυνθούν στον ιστότοπο του παρόχου πληρωμών. Ο πάροχος υπηρεσιών θα αναλάβει το αίτημα και θα επικυρώσει τα στοιχεία πληρωμής. Συμβαίνει με ασφάλεια μέσω κρυπτογραφημένων δεδομένων, έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να δει τον λογαριασμό ή τα προσωπικά στοιχεία του αγοραστή.

Όταν επαληθεύονται τα διαπιστευτήρια του αγοραστή, ο πάροχος υπηρεσιών ξεκινά μια μεταφορά χρημάτων. Όταν η μεταφορά είναι επιτυχής, τόσο ο αγοραστής όσο και ο έμπορος θα ειδοποιηθούν και τα απαιτούμενα χρήματα θα αφαιρεθούν από τον λογαριασμό του αγοραστή για να μεταφερθούν στον έμπορο. Αυτή η ειδοποίηση θα βοηθήσει στην ενημέρωση της κατάστασης της συναλλαγής. Αλλά αν η συναλλαγή αποτύχει λόγω ανεπαρκών κεφαλαίων ή μη έγκυρων διαπιστευτηρίων αγοραστή, το ίδιο ισχύει.

Γιατί το χρειάζεται η επιχείρησή σας;

Εάν διαχειρίζεστε μια διαδικτυακή επιχείρηση, η δημιουργία μιας διαδικτυακής λύσης πληρωμής μπορεί να είναι ικανοποιητική. Αυτή η ψηφιακή εποχή έχει κάνει το εικονικό νόμισμα πολύτιμο και βολικό για όλους, από ιδιώτες έως εταιρείες. Μπορεί να προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τη συλλογή πληρωμών σε μετρητά, όπως:

Ευκολία

Οι ηλεκτρονικές πληρωμές διευκολύνουν τους αγοραστές να πραγματοποιούν πληρωμές με μερικά κλικ για να παραγγείλουν προϊόντα και υπηρεσίες, να εγγραφούν σε ένα διαδικτυακό σεμινάριο, να κάνουν δωρεές και ούτω καθεξής.

  Επιδιόρθωση Δεν είναι δυνατή η δημιουργία ασφαλούς σύνδεσης με τη Μουσική Google Play

Ας υποθέσουμε ότι κάποιος θέλει να κάνει δωρεά χωρίς να υπάρχει μια διαδικτυακή λύση πληρωμής. Θα πρέπει να σπεύσουν στην τράπεζά τους και να αποσύρουν το ποσό εάν δεν έχουν αρκετά μετρητά στο χέρι (τα οποία οι άνθρωποι δεν κρατούν πολλά αυτές τις μέρες). Σκοτώνει τον χρόνο τους που κανείς δεν θέλει.

Αλλά με μόνο διαδικτυακές πληρωμές, μπορούν να το κάνουν γρήγορα στην άνεση του σπιτιού τους χωρίς καμία ταλαιπωρία. Εξοικονομεί όχι μόνο χρόνο αλλά και προσπάθεια. Επιπλέον, είναι επωφελές για τις επιχειρήσεις καθώς μπορούν να κλείσουν τις πωλήσεις γρήγορα.

Ταχύτερη διαδικασία συναλλαγής

Όταν κατανοήσετε τη διαδικασία συναλλαγής, μπορεί να τη σκεφτείτε ως μια χρονοβόρα διαδικασία που αγγίζει πολλούς κόμβους. Ωστόσο, η όλη διαδικασία διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί ολόκληρη η διαδικασία πληρωμής. Είναι πολύ πιο γρήγορο από τις παραδοσιακές πληρωμές που περιλαμβάνουν μετρητά. Δεν απαιτεί να στέκεστε στην ουρά και να συμπληρώσετε τις φόρμες σας ή να περιμένετε μέρες για να εγκριθεί η επιταγή.

Διεθνείς πληρωμές

Οι άνθρωποι μπορούν να σας παραμερίσουν λόγω περιορισμών στον τρόπο πληρωμής, ακόμα κι αν τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες σας είναι εξαιρετικά. Επομένως, εάν δραστηριοποιείτε παγκοσμίως, η διατήρηση μιας διαδικτυακής λύσης πληρωμής για την εξυπηρέτηση των πελατών σας παγκοσμίως είναι ακόμη πιο σημαντική. Τους κάνει χαρούμενους προσφέροντας έναν γρήγορο και βολικό τρόπο πληρωμής και επίσης σας βοηθά να τα διατηρήσετε.

Επομένως, εάν θέλετε να επωφεληθείτε από όλα αυτά τα πλεονεκτήματα, δείτε μερικές από τις καλύτερες λύσεις επεξεργασίας πληρωμών στο διαδίκτυο για την επιχείρησή σας.

Authorize.net

Επιλέξτε μια απλοποιημένη διαδικασία πληρωμής για την επιχείρησή σας – Authroize.net που μπορεί να σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τις πληρωμές σας μέσω πιστωτικών καρτών, ηλεκτρονικών επιταγών και ανέπαφων πληρωμών. Μπορείτε επίσης να προσφέρετε στους πελάτες σας πολλούς άλλους τύπους πληρωμών, όπως σημεία πώλησης, πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου, πληρωμές μέσω τηλεφώνου, ηλεκτρονικό εμπόριο, εργαλεία χρέωσης και συσκευές ανάγνωσης καρτών για κινητά.

Το Authorize.net προστατεύει τα στοιχεία των πελατών από απατεώνες και σας επιτρέπει να προσαρμόζετε με εργαλεία και φίλτρα που βασίζονται σε κανόνες για την προστασία του επιχειρηματικού σας μοντέλου. Διαθέτει επίσης μια εύκολη στη χρήση λύση πληρωμής που σας επιτρέπει να δέχεστε πληρωμές οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Το Customer Information Manager αποθηκεύει τα στοιχεία πληρωμής των πελατών σας, έτσι ώστε όταν επιστρέψουν, να μην χρειάζεται να εισαγάγετε ξανά τα στοιχεία. Μπορείτε να δέχεστε γρήγορα μηνιαίες δόσεις και επαναλαμβανόμενες πληρωμές και ενημερώνει συνεχώς τα στοιχεία της κάρτας για χαμένες πωλήσεις και διακοπή πληρωμής. Επιπλέον, στείλτε ένα ψηφιακό τιμολόγιο αφού ολοκληρώσετε την πληρωμή στην αλληλογραφία τους και προσθέστε το κουμπί «δωρεά» ή «αγορά τώρα» στον ιστότοπό σας για να ενημερώσετε τον πελάτη σας πού να πληρώσει.

Το Authorize.net δεν σας χρεώνει τέλη εγκατάστασης. Θα πληρώνετε μόνο μηνιαίες χρεώσεις πύλης 25 $ και χρεώσεις ανά συναλλαγή 2,9% του ποσού του τιμολογίου συν 30 σεντς.

Checkout.com

Αναπτύξτε και ενισχύστε τις πωλήσεις σας με Το Checkout.com λύσεις διεκπεραίωσης πληρωμών. Παρέχει αξιόπιστες και γρήγορες πληρωμές μαζί με απευθείας απόκτηση σε μεγάλες αγορές. Υποστηρίζει τοπικούς τρόπους πληρωμής, 150+ νομίσματα και 20+ νομίσματα διακανονισμού.

Μπορείτε να απολαύσετε ισχυρές ενσωματώσεις και να διαχειριστείτε τις πληρωμές σας με τα API και τα εργαλεία πληρωμών. Το εργαλείο θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τα έσοδά σας βελτιστοποιώντας κάθε πληρωμή και δημιουργώντας γρήγορα καινοτόμα προϊόντα χρησιμοποιώντας άμεσες πληροφορίες και δεδομένα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Δώστε στον πελάτη σας την εμπειρία τεχνολογίας αιχμής και μείνετε μπροστά στην επιχείρησή σας στο διαδίκτυο. Χρησιμοποιώντας τις τοπικές γνώσεις, μπορείτε να προσαρμόσετε τη λύση σας για να συναντήσετε διαφορετικές αγορές και να ενισχύσετε την απόδοση των πωλήσεών σας. Το Checkout.com προσφέρει πολλαπλές επιλογές πληρωμής, όπως APM, ψηφιακά πορτοφόλια, τοπικές κάρτες κ.λπ.

Βελτιστοποιήστε την ανάπτυξή σας με πιο αναλυτικά, πρακτικά και προσβάσιμα δεδομένα. Ο φιλικός και εύχρηστος πίνακας εργαλείων του σάς βοηθά να αξιολογείτε κάθε ευκαιρία και να υπερβείτε τις προσδοκίες των χρηστών με ένα ευρύ φάσμα διεπαφών πληρωμών, πληρωμές χωρίς τριβές και άμυνες απάτης.

Από το PCI έως το SCA, το Checkout.com σας έχει καλύψει. Παρέχει κάθε λεπτομέρεια για τον έλεγχο του κόστους κάθε συναλλαγής. Θα σας χρεώσουν σύμφωνα με το προφίλ της επιχείρησής σας, από διαφανείς προμήθειες συσχέτισης καρτών έως διατραπεζικές προμήθειες.

GoCardless

Συλλέξτε εφάπαξ και επαναλαμβανόμενες πληρωμές απευθείας από τους τραπεζικούς λογαριασμούς των πελατών με το GoCardless διαδικτυακή λύση επεξεργασίας πληρωμών. Οι μικρές επιχειρήσεις μπορούν να έχουν οφέλη όπως η βελτίωση των ταμειακών ροών, η μείωση του κόστους, η μείωση των αποτυχημένων πληρωμών και η δυνατότητα παρακολούθησης των πληρωμών σας.

Βοηθά τις επιχειρήσεις να μειώσουν την απόκλιση, το λειτουργικό κόστος, τα διεθνή εμπόδια, τον χρόνο πληρωμής και τους κινδύνους μετατροπής. Μπορείτε επίσης να συλλέγετε πληρωμές συνδρομής και συνδρομής μέσω πάγιας εντολής σε όλο τον κόσμο. Το GoCardless εξαλείφει επίσης τη χρονοβόρα διαδικασία διαχείρισης τιμολογίων και τα παρακολουθεί εύκολα.

Το GoCardless παρέχει ένα RESTful API που επιτρέπει την απλή ενσωμάτωση στην επιχείρησή σας και απαιτεί λιγότερη επένδυση πόρων. Η επαναλαμβανόμενη ευφυΐα πληρωμών του διαχειρίζεται και προβλέπει επίσης αποτυχίες πληρωμών. Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε προσαρμόσιμη ροή ολοκλήρωσης αγοράς στον ιστότοπό σας, βελτιστοποιημένη για βελτιωμένες μετατροπές για περισσότερες από 30 χώρες.

  Πώς να κάνετε ένα τρέξιμο ή ιππασία στο Strava

Στείλτε ασφαλείς συνδέσμους πληρωμής στους πελάτες σας για να λαμβάνετε εύκολα πληρωμές απευθείας στον επαγγελματικό σας λογαριασμό. Το GoCardless είναι πιστοποιημένο κατά ISO27001 και συμμορφώνεται με το GDPR. Έρχεται με ενσωματωμένη συμμόρφωση και το εμπιστεύονται πολλές επιχειρήσεις. Θα λάβετε επίσης παραδείγματα κώδικα σε διάφορες γλώσσες προγραμματισμού, όπως Python, Java, .NET, JavaScript, Ruby και PHP, για να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα συνδρομής για εσάς.

Πληρώνουμε

Πληρώνουμε παρέχει ισχυρά API για διαδικτυακές πλατφόρμες που υποστηρίζονται από την JPMorgan Chase. Προσφέρει ολοκληρωμένες πληρωμές για συστήματα POS, Online Marketplaces και συστήματα SMB SaaS. Μπορείτε να το ενσωματώσετε εύκολα και γρήγορα με τα δείγματα κώδικα ανοιχτού κώδικα και τα SDK.

Ανεξάρτητα από το επιχειρηματικό μοντέλο που έχετε, το WePay έχει μια λύση για εσάς. Οι έμποροι με λογαριασμό Chase μπορούν να λάβουν γρήγορα πληρωμές αυθημερόν με μηδενικό πρόσθετο κόστος. Υποστηρίζει επίσης προ-πιστοποιημένες συσκευές για λύσεις με κάρτα.

Το WePay διαχειρίζεται τη συμμόρφωση, τις πληρωμές και τον κίνδυνο, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε την καλύτερη εμπειρία χρήστη, συμπεριλαμβανομένων των επικοινωνιών με τους πελάτες, των αναφορών και της ενσωμάτωσης. Θα ενημερωθείτε επίσης μέσω του API του WePay. Το λογισμικό χρησιμοποιεί διάφορες μεθόδους πληρωμής και βελτιστοποιημένες θήκες για ασφάλεια, επεκτασιμότητα και αποτελεσματικότητα.

Ταινία

Ταινία σας παρέχει μια ισχυρή υποδομή πληρωμών για τον ιστότοπό σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα API και το λογισμικό του για να στέλνετε πληρωμές, να διαχειρίζεστε τις επιχειρήσεις σας στο διαδίκτυο και να αποδέχεστε πληρωμές. Είτε είστε startup είτε μεγάλη βιομηχανία, η Stripe σας προσφέρει την ίδια ποιότητα και εξυπηρέτηση σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών.

Το Stripe είναι μια πλήρως ενσωματωμένη σουίτα που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε εφαρμογές και ιστότοπους για την αποστολή πληρωμών και την αποδοχή πληρωμών παγκοσμίως. Σας παρέχει πολλά προϊόντα για να τροφοδοτήσετε τις πληρωμές σας για τη συνδρομητική σας επιχείρηση, τους διαδικτυακούς λιανοπωλητές, τους αυτοπροσώπους εμπόρους λιανικής, τις αγορές και τις πλατφόρμες λογισμικού.

Επιπλέον, το Stripe μπορεί να σας βοηθήσει να στείλετε τιμολόγια, να λάβετε χρηματοδότηση, να εκδώσετε φυσικές και εικονικές κάρτες, να διαχειριστείτε τις επιχειρηματικές δαπάνες και να νικήσετε την απάτη. Θα βρείτε βιβλιοθήκες διακομιστών και πελατών από PHP και React σε iOS και .NET. Λειτουργεί σε κάθε επίπεδο της οικονομικής στοίβας.

Το Stripe εγγυάται 99,99%+ χρόνο λειτουργίας και διατηρεί τον πλεονασμό και την επεκτασιμότητα του. Κυκλοφορεί πολλές βελτιώσεις και λειτουργίες κάθε χρόνο για να είστε πάντα στην κορυφή του παιχνιδιού σας. Μπορείτε επίσης να αξιοποιήσετε τις έξυπνες βελτιστοποιήσεις της Stripe για να αποκτήσετε γνώσεις σχετικά με την αύξηση των εσόδων, την απάτη, την ανάκτηση εσόδων και πολλά άλλα.

Δεν υπάρχουν μηνιαίες, κρυφές ή χρεώσεις ρύθμισης κατά τη διάρκεια των συνδρομών. Αποκτήστε πρόσβαση στην πλήρη λύση πληρωμής με το απλό πρόγραμμα πληρωμής 2,9% + 30 σεντς ανά επιτυχημένη συναλλαγή.

Braintree

Προσεγγίστε περισσότερους αγοραστές και αυξήστε τα έσοδά σας με του Braintree πλατφόρμα πληρωμών που παρέχει Venmo, PayPal, χρεωστικές κάρτες και πιστωτικές κάρτες μαζί με άλλα δημοφιλή ψηφιακά πορτοφόλια όπως το Google Pay και το Apple Pay σε απρόσκοπτη και ενιαία ενοποίηση.

Θα επωφεληθείτε από την καινοτομία, την εμπειρία και τις επεκτάσιμες λύσεις της Braintree. Χρησιμοποιήστε τις βαθιές σχέσεις του Braintree με χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και την εκτεταμένη γνώση για να αυξήσετε τις μετατροπές. Θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε την αγορά σας μέσω της τεχνολογίας επόμενης γενιάς και του δικτύου PayPal.

Αυτοματοποιήστε τις διαδικασίες backend και διαχειριστείτε το εσωτερικό κόστος χωρίς απώλεια εσόδων. Μπορείτε επίσης να αποτρέψετε δόλιες συναλλαγές εντοπίζοντάς τις κατά την έγκριση παραγγελιών. Επιπλέον, θα παρέχουν μια πύλη πληρωμής, λογαριασμό εμπόρου, κρυπτογράφηση δεδομένων μέσω του Braintree Vault, βασικά εργαλεία απάτης, βοήθεια μετεγκατάστασης δεδομένων, αναφορές, επαναλαμβανόμενες χρεώσεις, ενσωματώσεις τρίτων, προηγμένα εργαλεία απάτης και πολλά άλλα.

Πληρώστε σύμφωνα με την υπηρεσία πληρωμών που χρησιμοποιείτε. Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιείτε κάρτες και ψηφιακά πορτοφόλια, η τιμή θα είναι 2,59% του ποσού του τιμολογίου συν 0,49 $ ανά συναλλαγή.

BlueSnap

Μειώστε το κόστος και αυξήστε τις πωλήσεις με του BlueSnap πλατφόρμα πληρωμών όλα σε ένα. Κατανοεί πώς οι πληρωμές σας μπορούν να επηρεάσουν την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο και προσφέρει λύσεις για την αύξηση των ποσοστών εξουσιοδότησης, τη μείωση της εγκατάλειψης αγορών, την αποφυγή διασυνοριακών τελών και τη μείωση του τεχνικού χρέους.

Αποκτήστε έναν μόνο λογαριασμό για να λάβετε όλες τις διευκολύνσεις που θέλετε. Ολόκληρη η λύση είναι αρθρωτή ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργικότητα σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Αποδεχτείτε τις πληρωμές διαφορετικά με το BlueSnap, συμπεριλαμβανομένων πληρωμών με POS, ολοκλήρωσης αγοράς μέσω κινητού, ολοκλήρωσης αγοράς, συνδρομών, εικονικού τερματικού, πληρωμών τιμολογίων, αγορών, ενσωματωμένων πληρωμών και αυτοματισμού AR.

Ενσωματώστε το εύκολα με το λογισμικό, όπως συστήματα ERP, συστήματα CRM, καλάθια αγορών και άλλες επιχειρηματικές πλατφόρμες, για να λειτουργεί πιο γρήγορα και καλύτερα. Με το Chargebacks911 και το Kount, προστατέψτε την επιχείρησή σας από απατεώνες και χρησιμοποιήστε ενσωματωμένες λύσεις για φορολογική και κανονιστική συμμόρφωση. Λάβετε δεδομένα σε πραγματικό χρόνο για να αναλάβετε δράση γρήγορα, αποκτήστε πρόσβαση στη λύση πληρωμής ανά πάσα στιγμή από οπουδήποτε και λάβετε ακριβείς αναφορές για να βελτιώσετε την ορατότητα και να απλοποιήσετε τη συμφωνία.

  Ποια είναι η διαφορά μεταξύ HTTP και HTTPS;

Δεν υπάρχουν χρεώσεις εγκατάστασης, πρόσθετες χρεώσεις ή χρεώσεις ακύρωσης. Επιτρέψτε στο BlueSnap να σχεδιάσει ένα μοντέλο τιμολόγησης σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Θα λάβετε εξατομικευμένες λύσεις τιμολόγησης, συμπεριλαμβανομένης της συνολικής επεξεργασίας με έναν λογαριασμό, της τιμολόγησης συναλλαγής, της ενιαίας τιμολόγησης, των ποσοστών επεξεργασίας δεδομένων επιπέδου 2 και 3, των ποσοστών επεξεργασίας πληρωμών μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και της αυτοματοποίησης εισπρακτέων λογαριασμών.

PayPal

Ένας από τους πιο χρησιμοποιούμενους σταθμούς πληρωμής σε όλο τον κόσμο είναι αναμφίβολα PayPal που απευθύνεται σε επιχειρήσεις οποιουδήποτε μεγέθους, κλίμακας και κλάδου. Προσφέρει πολλά εργαλεία για να διευθύνετε την επιχείρησή σας και να ενισχύσετε την ανάπτυξή σας, ενώ παρέχει στους πελάτες σας να πληρώνουν όπως θέλουν από οπουδήποτε στον κόσμο.

Η εκτεταμένη σειρά δυνατοτήτων του PayPal περιλαμβάνει έξυπνες τεχνολογίες για τις καθημερινές σας ανάγκες. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν κοινόχρηστο σύνδεσμο για πληρωμή ή να προσθέσετε μια πλήρη ολοκλήρωση αγοράς στον ιστότοπό σας. Επεκτείνετε νέα κανάλια πουλώντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσφέροντας συνδρομές ή χρεώνοντας για υπηρεσίες.

Καθώς μεγαλώνετε, το ολοκληρωμένο εργαλείο εμπορικής πλατφόρμας του PayPal μεγαλώνει μαζί σας. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή PayPal για να περιηγηθείτε στις πλήρεις λύσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Χρησιμοποιήστε λύσεις όπως η αποδοχή πληρωμών, η πραγματοποίηση πληρωμών, η δημιουργία τιμολογίων, η διαχείριση κινδύνου, η επιτάχυνση της ανάπτυξης και ο εξορθολογισμός των λειτουργιών για την ταχύτερη ανάπτυξη της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο.

Adyen

Adyen παρέχει κάθε λύση, από την αποδοχή πληρωμών στο διαδίκτυο σε οποιαδήποτε συσκευή ή κανάλι έως την προσθήκη τρόπων πληρωμής για την αύξηση των ποσοστών μετατροπών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σχεδόν όλους τους τρόπους πληρωμής που εμπιστεύονται οι πελάτες σας. Σας επιτρέπει να βελτιστοποιείτε τις πληρωμές σε κάθε σημείο αφοσίωσης και να βελτιώνετε τα ποσοστά εξουσιοδότησης.

Ο πίνακας εργαλείων Adyen φέρνει δοκιμές, αναφορές και απόδοση σε μια ενιαία διεπαφή. Έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει με την ταχύτητα παράδοσης, τους πόρους ανάπτυξης και την ανάγκη προσαρμογής. Προστατευτείτε από απατεώνες με οικοσυστήματα κινδύνου που βασίζονται σε κανόνες και βασισμένα σε τεχνητή νοημοσύνη. Επιπλέον, προσφέρετε στους αγοραστές σας μια γρήγορη και ποιοτική εμπειρία όπως περιμένουν, δημιουργήστε μοναδικές εμπειρίες πληρωμής και αυξήστε τις μετατροπές επιβραβεύοντας τους πιστούς αγοραστές.

Προσαρμόστε ροές πληρωμών, διαφημίσεις, φιλοδωρήματα, αποδείξεις, γλώσσες και διατάξεις. Διευκολύνετε την εφαρμογή ανταμοιβών, εκπτωτικών κουπονιών και πληρωμών με ένα κλικ και επιτρέψτε στους πελάτες σας μια απλή διαδικασία εγγραφής, ώστε να επιστρέψουν για περισσότερα. Επιπλέον, προστατέψτε τη βάση δεδομένων σας από το να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των αγοραστών σας και μειώστε τα προβλήματα συμφωνίας και τήρησης βιβλίων με εύχρηστες και ευέλικτες επιλογές πληρωμής για νέους προμηθευτές.

Το Adyen προσφέρει τρόπους drop-in, στοιχεία και μόνο API για την ενσωμάτωση λύσεων πληρωμής στον ιστότοπό σας. Επιπλέον, το drop-in είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να προσθέσετε τρόπους πληρωμής. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε στοιχεία ανά πληρωμή και να τα συνδυάσετε με τη λογική της φόρμας σας. Το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε τη διεπαφή χρήστη σας για μεθόδους πληρωμής για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

Η Adyen χρεώνει μόνο χρεώσεις διεκπεραίωσης και συναλλαγών σύμφωνα με τον τρόπο πληρωμής. Δεν υπάρχουν χρεώσεις εγκατάστασης και μπορείτε να έχετε πολλούς τραπεζικούς λογαριασμούς.

Πώς να επιλέξετε μια καλή λύση διεκπεραίωσης πληρωμών;

Κάθε επιχείρηση έχει διαφορετικές ανάγκες όσον αφορά το μέγεθος, τη βάση κοινού, τον προϋπολογισμό και άλλους παράγοντες. Αλλά μερικά πράγματα παραμένουν κοινά. πρέπει να πάρετε μια ασφαλή, εύκολη και ευέλικτη λύση. Επομένως, επιλέγετε πάντα μια λύση διεκπεραίωσης πληρωμών με βάση τις μοναδικές σας ανάγκες και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Λάβετε υπόψη ορισμένους παράγοντες προτού επιλέξετε έναν πάροχο υπηρεσιών πληρωμών:

  • Ελέγξτε πόσο εύκολη και γρήγορη είναι για εσάς η διαδικασία εγγραφής.
  • Ρωτήστε για το ποσοστό επιτυχίας του παρόχου υπηρεσιών. Θα σας βοηθήσει να παρέχετε μια εύκολη διαδικασία πληρωμής στους πελάτες σας για να ενισχύσετε την ικανοποίησή τους και την αφοσίωση στην επωνυμία τους. Αναζητήστε διαφορετικές επιλογές πληρωμής, εύκολες πληρωμές και ομαλή ροή συναλλαγών με ταχύτητα.
  • Μάθετε για τις χρεώσεις συναλλαγών και συγκρίνετε τις με άλλους παρόχους για να επιλέξετε την καλύτερη με βάση τον προϋπολογισμό σας.
  • Ρωτήστε τους πόσο ασφαλής είναι η λύση πληρωμής τους και τους κανόνες συμμόρφωσής τους για την προστασία των λογαριασμών και των δεδομένων των αγοραστών.

Συμπέρασμα: Ποιο είναι το μέλλον της πληρωμής; 💰

Η ανάγκη για λύσεις διαδικτυακών πληρωμών επεκτείνεται ταχέως σε όλο τον κόσμο λόγω του αυξανόμενου αριθμού ηλεκτρονικών αγορών. Και οι τελευταίες τάσεις δείχνουν ότι είναι πιθανό να αυξηθεί στο μέλλον.

Επομένως, εάν είστε διαδικτυακή επιχείρηση, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενσωματώσει την καλύτερη λύση επεξεργασίας πληρωμών στην επιχείρησή σας για να παρέχετε μια βελτιωμένη, ταχύτερη και ασφαλή διαδικασία συναλλαγών.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν Λύσεις πληρωμών για Blogger.