9 καλύτερες κάθετες οθόνες για να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας

Η καλύτερη διαμόρφωση οθόνης στο γραφείο είναι μια κάθετη οθόνη στα αριστερά και μια οριζόντια οθόνη στα δεξιά για αύξηση της παραγωγικότητας.

Σήμερα, σχεδόν όλοι οι επιτραπέζιοι υπολογιστές σε σπίτια και γραφεία συνδυάζονται με μια οριζόντια οθόνη. Πολλά άτομα δεν γνωρίζουν καν ότι είναι διαθέσιμη μια ρύθμιση παραμέτρων κάθετης οθόνης.

Οι κάθετες οθόνες είναι πιο όμορφες οπτικά από τις οριζόντιες οθόνες επειδή διαφέρουν από αυτό που βλέπετε συνήθως. Ας δούμε τις περιπτώσεις στις οποίες μια κατακόρυφη οθόνη είναι ιδανική και γιατί μπορεί να θέλετε να παραμείνετε με οριζόντια οθόνη αντί για κάθετη οθόνη.

Τι είναι οι κάθετες οθόνες και γιατί κερδίζουν δημοτικότητα;

Μια γρήγορη αναζήτηση στο Διαδίκτυο ή μια ματιά στο Διαδίκτυο για μια κατακόρυφη οθόνη μπορεί να εμφανίσει πολλές φωτογραφίες οριζόντιων οθονών, επομένως να είστε προσεκτικοί όταν αναζητάτε μια κάθετη οθόνη. Αυτό συμβαίνει επειδή πρακτικά όλες οι οθόνες μπορούν να στραφούν οριζόντια ή κάθετα. Εξαρτάται από την προσωπική σας προτίμηση. Επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν οθόνες οριζόντια, έτσι διαμορφώνονται κατά την πρώτη αποσυσκευασία.

Εάν η οθόνη σας είναι συμβατή με το πρότυπο VESA (Video Electronics Standards Association), μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βάση για να την τοποθετήσετε κάθετα αντί για οριζόντια. Στην αρχή, διαφορετικές εταιρείες κυκλοφόρησαν κάθετες οθόνες λόγω της αλλαγής των προτιμήσεων στις αναλογίες διαστάσεων. Οι ταινίες και τα βίντεο απαιτούσαν πιο εκτεταμένες οθόνες, και έτσι οι λόγοι διαστάσεων αυξήθηκαν από 4:3 σε 16:9 σε 16:10 και μετά. Μια κατακόρυφη οθόνη είναι επίσης ευεργετική για την όραση. Διευκολύνει την εστίαση σε μια συγκεκριμένη περιοχή οθόνης και το περιεχόμενό της.

Η ανάγνωση μεγάλων γραμμών χωρίς να κουνάτε τα μάτια σας είναι ευεργετική για τους συγγραφείς και τους αναγνώστες. Επιπλέον, οι προγραμματιστές μπορούν να σαρώσουν μεγαλύτερους κωδικούς χωρίς να κάνουν υπερβολική κύλιση. Λόγω αυτού του μοναδικού χαρακτηριστικού, είναι εύκολο να ανακαλύψετε τυχόν σφάλματα που υπάρχουν σε οποιαδήποτε γραμμή του κώδικα.

Μπορεί επίσης να βελτιώσει δραστικά την παραγωγικότητά σας. Συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα των κάθετων οθονών με την πρόσβαση υψηλής ταχύτητας στο Διαδίκτυο, μπορείτε να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας κατά δέκα φορές σε σύγκριση με την οριζόντια οθόνη.

Σε τι χρησιμεύουν οι κάθετες οθόνες;

Μια κατακόρυφη οθόνη είναι απλώς μια οριζόντια οθόνη που έχει αναστραφεί κατακόρυφα. Αλλά ποιο είναι το νόημα; Όσον αφορά τη χρήση μιας κάθετης οθόνης, ποιος θα ωφεληθεί περισσότερο;

Οι περισσότεροι κωδικοποιητές και προγραμματιστές είναι μεταξύ των χρηστών που επιλέγουν έναν κατακόρυφο προσανατολισμό για τις οθόνες ως γενικό κανόνα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο κώδικας με τον οποίο ασχολούνται είναι αρκετά εκτενής και αποτελείται από μικροσκοπικές γραμμές. Αυτές οι γραμμές σε οποιονδήποτε κώδικα συνήθως δεν είναι τόσο φαρδιές, επομένως η κάθετη ρύθμιση είναι ιδανική για κάθε προγραμματιστή. Η προβολή περισσότερων γραμμών ταυτόχρονα σημαίνει ότι οποιοσδήποτε αδηφάγος αναγνώστης δεν θα χρειάζεται να μετακινείται συνεχώς εμπρός και πίσω ανάμεσα σε οποιοδήποτε βιβλίο ή μυθιστόρημα διαβάζει.

Γιατί να επιλέξετε μια κάθετη οθόνη αντί για μια οριζόντια;

Υπάρχουν πολλά επιτακτικά επιχειρήματα υπέρ της χρήσης μιας κατακόρυφης απεικόνισης. Μπορείτε να το συνδυάσετε με μια κάθετη οθόνη για να δημιουργήσετε μια διάταξη σούπερ διπλής οθόνης, εάν έχετε ήδη μια οριζόντια οθόνη.

Τώρα, ας δούμε μερικούς λόγους που θα διευκρινίσουν γιατί να πάμε για μια κάθετη από την οριζόντια.

Ενίσχυση Παραγωγικότητας

Η κύλιση σελίδων μπορεί να είναι κουραστική για οποιονδήποτε οι δουλειές του χρειάζονται για να κάνουν πολλή κωδικοποίηση. Υπάρχει σημαντική μείωση του χρόνου κύλισης όταν υπάρχει περισσότερο υλικό στην ίδια οθόνη από αυτό που εμφανίζεται σε οποιαδήποτε οριζόντια οθόνη.

  Πώς να λαμβάνετε ειδοποιήσεις ώρας ύπνου με βάση το πότε πρέπει να ξυπνήσετε

Η παρατήρηση περισσότερων λειτουργιών οδηγεί επίσης σε βελτιωμένη ρευστότητα λόγω αυξημένης ορατότητας. Οι κάθετες οθόνες σάς δίνουν τη δυνατότητα να προβάλλετε τουλάχιστον τρεις φορές περισσότερο υλικό από πριν. Αυτό σας επιτρέπει να απαντάτε πιο γρήγορα. Αυτός ο κανόνας ισχύει για κάθε εργασία όπου απαιτείται ανάγνωση ή γραφή υλικού μεγάλης μορφής.

  • Κωδικοποιητής – Εάν είστε κωδικοποιητής, μπορείτε να αναλύσετε μεγάλο αριθμό γραμμών κώδικα σε μία οθόνη. Τους επιτρέπει επίσης να αξιολογούν και να κάνουν τις κατάλληλες προσαρμογές και διορθώσεις σε οποιοδήποτε σφάλμα κώδικα.
  • Streamer – Ως διαδικτυακός streamer, μπορείτε να συνομιλείτε μέσω βίντεο ενώ διαβάζετε μακροσκελή σχόλια ταυτόχρονα. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τις συζητήσεις για να παρακολουθείτε τα μηνύματα προτού εξαφανιστούν.
  • Επεξεργαστής βίντεο – Μπορείτε να επεξεργαστείτε γρήγορα ταινίες πορτρέτου για ιστορίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και κάθετες διαφημιστικές καμπάνιες με αυτό το εργαλείο.

Εξοικονόμηση χρόνου

Καθώς τα μάτια σας δεν κουράζονται σύντομα, μπορεί να εργαστείτε για πιο εκτεταμένες περιόδους. Όταν η οθόνη είναι κάθετη, το εύρος της κίνησης των ματιών μειώνεται σημαντικά, επιτρέποντάς σας να σαρώσετε περισσότερο υλικό σε λιγότερο χρόνο. Όταν οι λειτουργίες εκτελούνται κάθετα, ολοκληρώνονται πιο γρήγορα.

Ωστόσο, μπορεί να ισχύει μόνο για μερικά επαγγέλματα που απαιτούν σημαντικό βαθμό ανάγνωσης, όπως η εξέταση κωδίκων, η διόρθωση κειμένων, η ανάγνωση εγγράφων και η συγγραφή μεγάλων ακαδημαϊκών εργασιών.

Εξοικονόμηση χώρου

Σκεφτείτε την πρόκληση της προσαρμογής δύο οθονών ευρείας οθόνης σε έναν μικροσκοπικό σταθμό εργασίας. Κάθε ένα θα καταλάμβανε ένα μεγάλο ποσοστό της διαθέσιμης επιφάνειας του γραφείου. Σε αυτό το σενάριο, μια κατακόρυφη οθόνη είναι μια καλύτερη επιλογή. Απελευθερώνει φυσικά περισσότερο χώρο σε ένα γραφείο ή χώρο εργασίας από οποιαδήποτε οριζόντια διάταξη.

Εξετάστε τη δυνατότητα προσαρμογής μιας οριζόντιας οθόνης και μιας κάθετης οθόνης στον ίδιο σταθμό εργασίας. Μια οθόνη σε κατακόρυφη λειτουργία καταλαμβάνει τον μισό οριζόντιο χώρο μιας συμβατικής οθόνης, επιτρέποντάς σας να εξοικονομήσετε σημαντικό χώρο στο γραφείο.

Άνετο στα μάτια, το λαιμό και τον καρπό

Η τοποθέτηση αντικειμένων σε μια κάθετη στοίβα από πάνω προς τα κάτω κάνει το κεφάλι σας να κινείται φυσικά κάθετα για να σαρώσει τα αντικείμενα, γεγονός που μειώνει την πίεση στον λαιμό σας. Τα κείμενα, τα βιβλία, οι πινακίδες και οι πινακίδες άφιξης/αναχώρησης σε σιδηροδρομικούς σταθμούς και αεροδρόμια τοποθετούνται κατάλληλα κατακόρυφα για μείωση της πίεσης.

Η οριζόντια ανάγνωση κάνει τα μάτια σας να πηγαίνουν από αριστερά προς τα δεξιά συνεχώς. Ως αποτέλεσμα, όσο ευρύτερη είναι η οθόνη, τόσο μεγαλύτερος είναι ο χώρος που πρέπει να διασχίσουν τα μάτια σας.

Ας δούμε τώρα τις καλύτερες κάθετες οθόνες για να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας. Όλες αυτές οι οθόνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθετο ή οριζόντιο προσανατολισμό.

Οθόνη HP 24mh FHD

Με μέγιστη ανάλυση 1920 x 1080 pixel με ρυθμό ανανέωσης 75 Hz, η οθόνη HP διαθέτει οθόνη FHD. Η τεχνολογία IPS σάς παρέχει εκπληκτικά γραφικά και εξαιρετική ποιότητα. Λόγω αυτής της εξαιρετικής ποιότητας οθόνης, θα απολαμβάνετε την ακρίβεια της εικόνας και το ευρύ φάσμα προβολής οποιωνδήποτε premium tablet και φορητών συσκευών στην οθόνη σας.

Με έναν τόσο κομψό και εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό, θα έχετε περισσότερο χώρο στο γραφείο από ό,τι είχατε φανταστεί ποτέ. Κάθε λεπτό λεπτομέρεια στην οθόνη είναι ορατή από κάθε γωνία θέασης. Έρχεται επίσης με σταθερή έγχρωμη και ποιότητα εικόνας με εκτεταμένο εύρος γωνίας θέασης 178° οριζόντιων και κάθετων γωνιών θέασης.

Μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει την εικόνα υψηλής ποιότητας χωρίς να χρειάζεται επιπλέον dongles ή αξεσουάρ. Αυτή η οθόνη διαθέτει μεγάλη ποικιλία υποδοχών, συμπεριλαμβανομένων HDMI, DisplayPort και VGA. Μπορείτε να συνδεθείτε χωρίς κόπο στον υπολογιστή, την κονσόλα παιχνιδιών και τα περιφερειακά σας για απόλαυση σε μεγάλη οθόνη. Με δύο ενσωματωμένα ηχεία 2W, μπορείτε να απολαύσετε τον φανταστικό ήχο και μια πιο καθηλωτική εμπειρία ψυχαγωγίας. Μια επιλογή χαμηλού μπλε φωτός μειώνει την πίεση στα μάτια μετατοπίζοντας τα χρώματα σε ένα πιο ζεστό φάσμα και κάνοντας τα λευκά να φαίνονται πιο φυσικά.

  Τι περιλαμβάνει μια διαδικτυακή συνδρομή Nintendo Switch;

Σειρά Samsung FT45

Το Samsung FT45 διαθέτει πλήρως ρυθμιζόμενη βάση με ρυθμίσεις κλίσης, περιστροφής, ύψους και περιστροφής. Παρέχει την καλύτερη εργονομική άνεση, ενώ η υποστήριξη 100 X 100 Vesa σάς επιτρέπει να τοποθετήσετε την οθόνη σε τοίχο ή διάταξη πολλαπλών οθονών. Ένα πάνελ IPS ανάλυσης FHD 24″ 1920 X 1080 pixels με ρυθμό ανανέωσης 75 Hz προσφέρει καθαρές, εκθαμβωτικές εικόνες με ευρεία γωνία θέασης.

Ευέλικτες επιλογές συνδεσιμότητας, όπως HDMI και Display Port, και ένας ενσωματωμένος διανομέας USB με δύο θύρες USB 2.0 και μία θύρα USB 3.0, το καθιστούν ένα ευέλικτο εξοπλισμό.

Διευκολύνετε τη συνδεσιμότητα για όλα τα περιφερειακά σας χωρίς να χρειάζεται να φτάσετε κάτω από το γραφείο σας ή πίσω από τον υπολογιστή σας για να βρείτε τις θύρες της CPU σας. Είναι δυνατό να μειωθεί η καταπόνηση των ματιών χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Eye Saver Mode και την τεχνολογία Flicker-Free. Επιτρέπει μια πιο άνετη εργασιακή εμπειρία, ακόμη και σε πολλές ώρες εργασίας.

Asus VG248QG

Το Asus VG248QG διαθέτει οθόνη ανάλυσης Full HD (1920 x 1080 pixel) με δυνατότητα overclockable 165Hz (υποστηρίζει 144Hz) γρήγορο ρυθμό ανανέωσης και χρόνο αντίδρασης 0,5ms (GTG) σε οθόνη 24 ιντσών.

Ο τραυλισμός και το σκίσιμο οθόνης εξαλείφονται μόνο λόγω της τεχνολογίας Nvidia G-SYNC, με αποτέλεσμα την πιο ομαλή δυνατή εμπειρία παιχνιδιού. Η τεχνολογία περιποίησης ματιών του, η οποία περιλαμβάνει οθόνη χωρίς τρεμόπαιγμα και φίλτρο μπλε φωτός, συμβάλλει στη μείωση της καταπόνησης των ματιών.

Μαζί με αυτό, έχετε πολλές επιλογές συνδεσιμότητας λόγω της θύρας HDMI, του DisplayPort 1.2 και των υποδοχών DVI-D Dual-link. Η δυνατότητα κλίσης, περιστροφής και ρύθμισης ύψους περιστροφής, καθώς και η λειτουργία τοποθέτησης στον τοίχο, παρέχουν την καλύτερη άνεση θέασης σε αυτήν την εργονομική βάση. Έρχεται με αποκλειστικές λειτουργίες Game Visual και Game plus που βελτιώνουν την απόδοση και τον έλεγχο των χρωμάτων.

LG 24GN650-B

Το κύριο αξιοθέατο αυτής της οθόνης LG είναι η κλίση, το ύψος και η ρυθμιζόμενη βάση περιστροφής, η οποία προσφέρει άνεση κατά την καταπόνηση των ματιών.

Ο χρόνος απόκρισης IPS 1ms και ρυθμός ανανέωσης 144Hz είναι επίσης ένα από τα καλύτερα μέρη οποιασδήποτε οθόνης gaming. Έρχεται με χρωματική γκάμα sRGB 99 τοις εκατό με οθόνη 3 όψεων HDR 10 σχεδόν χωρίς περίγραμμα.

Λόγω της αυξημένης ομαλότητας, όλα είναι πιο ευχάριστα. Η χρήση οθόνης ανάλυσης 1080p σε πάνελ 24 ιντσών είναι ένας φανταστικός συνδυασμός. Αυτό το είδος πάνελ είναι εξαιρετικό για αναπαραγωγή χρωμάτων και ευρείες γωνίες θέασης. Η βάση προέρχεται πάντα από ένα πιο ακριβό προϊόν. Με λιγότερα από 200 $, αυτή η οθόνη είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο υποδειγματικές οθόνες σχέσης ποιότητας/τιμής που διατίθενται.

Asus VN279QL

Το Asus VN279QL έχει εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό στεφάνης με πάχος 8 mm, ιδανικό για λύσεις πολλαπλών οθονών.

Μια εργονομικά κατασκευασμένη βάση διαθέτει ρυθμίσεις κλίσης, περιστροφής και ύψους περιστροφής. Υπάρχει δυνατότητα στερέωσης σε τοίχο για πιο άνετη γωνία θέασης.

Για κρυστάλλινη και προσανατολισμένη στη λεπτομέρεια ευχαρίστηση, χρησιμοποιείται η τεχνολογία ASUS VividPixel. Περιλαμβάνει την τεχνολογία AMD FreeSync Premium και οι παίκτες μπορούν να βιώσουν απρόσκοπτη, ρευστή κίνηση σε παιχνίδια υψηλής ανάλυσης και γρήγορου ρυθμού χρησιμοποιώντας αυτήν την οθόνη. Ελαχιστοποιεί ουσιαστικά το σκίσιμο της οθόνης και τον τραυλισμό ενώ παίζετε οποιοδήποτε παιχνίδι.

BenQ PD2500Q

Το BenQ PD2500Q έρχεται με ανάλυση υψηλής ευκρίνειας 2K QHD (2560×1440 pixels). Αυτή η οθόνη QHD κάνει τα μικρότερα στοιχεία στο σχέδιό σας να ξεχωρίζουν χρησιμοποιώντας εξαιρετική ευκρίνεια και χρωματική ακρίβεια βάθους 100%.

Κάθε καρέ στην οθόνη είναι εργοστασιακά βαθμονομημένο στα πρότυπα 100% sRGB και REC 709. Οι λειτουργίες σχεδιαστή περιλαμβάνουν εξειδικευμένες λειτουργίες, όπως λειτουργίες σκοτεινού θάλαμου, CAD/CAM και κινούμενων εικόνων.

Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις οθόνης για να βελτιώσετε την ακρίβεια και την παραγωγικότητα μέσω της οθόνης. Η σύνδεση μεταξύ διαφόρων υπολογιστών, Mac και φορητών συσκευών γίνεται απλή με τον διακόπτη συνδεσιμότητας Universal HDMI DisplayPort Mini DisplayPort USB 3.1 Gen1. Ο σχεδιασμός από άκρη σε άκρη με εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο μεγιστοποιεί τον χώρο εργασίας σας καταλαμβάνοντας τον μικρότερο χώρο. Είναι τέλειο για χρήση με διπλή οθόνη μέσω της αλυσίδας DisplayPort Daisy και άλλων τεχνολογιών.

  Πώς να κάνετε μετεγκατάσταση από το SmartThings Classic στη νέα εφαρμογή SmartThings

HP VH240a IPS LED

Η οθόνη HP VH240a διαθέτει οθόνη Full HD 23,8 ιντσών (ανάλυση 1920 x 1080p @ ρυθμός ανανέωσης 60 Hz) με αναλογία διαστάσεων 16:9 και αντιθαμβωτική, ματ οθόνη IPS με οπίσθιο φωτισμό LED. Επιπλέον, έρχεται με ελάχιστο χρόνο απόκρισης 5 ms με δυνατότητα overdrive για ομαλή εικόνα που φαίνεται ευκρινή και ρευστή χωρίς την παρουσία θαμπώματος κίνησης.

Αυτή η οθόνη διαθέτει ενσωματωμένα ηχεία 2 Watt ανά κανάλι, παρέχοντας ήχο υψηλής ποιότητας για το περιεχόμενο βίντεο σας.

Μια λεπτή και σχεδόν χωρίς πλαίσιο οθόνη εξαιρετικά ευρείας οθόνης με στενά πλαίσια τριών όψεων επιτρέπει την απρόσκοπτη ρύθμιση πολλαπλών οθονών. Διαθέτει ευρεία γωνία θέασης με περιστροφή 90 μοιρών για οριζόντια (οριζόντια) και κάθετη (πορτραίτο) λειτουργίες θέασης. Επιπλέον, υπάρχουν επίσης ρυθμιζόμενο ύψος και κλίση και θέαση θέσης 178 μοιρών για την πιο απίστευτη ποιότητα εικόνας σε οποιαδήποτε γωνία.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε την οθόνη σε τοίχους χρησιμοποιώντας βραχίονες, επειδή αυτή η οθόνη διαθέτει πιστοποίηση VESA. Έρχεται με επιλογές συνδεσιμότητας όπως VGA και HDMI με συμβατότητα HDCP για φορητούς υπολογιστές και διαμορφώσεις πολλαπλών οθονών. Επιπλέον, ένα καλώδιο τροφοδοσίας AC και ένα καλώδιο HDMI περιλαμβάνονται στη συσκευασία.

Samsung Odyssey

Το Samsung Odyssey έχει ρυθμό ανανέωσης 144 Hz και χρόνο αντίδρασης 1 ms. Αυτή η κατακόρυφη οθόνη παιχνιδιών αποφεύγει το θάμπωμα της κίνησης και παρέχει μια ομαλή εμπειρία παιχνιδιού που μπορεί να δώσει στους παίκτες το πλεονέκτημα.

Η ανάλυση FHD δημιουργεί ένα κρυστάλλινο χρώμα με μια εξαιρετικά ευρεία οθόνη παιχνιδιών που προσφέρει στους καταναλωτές ευρεία γωνία θέασης για να αποκτήσουν περιεχόμενο παιχνιδιών υψηλής ποιότητας σε κάθε ίντσα της οθόνης χωρίς αλλαγές χρώματος κατά μήκος μιας ευρείας γωνίας θέασης.

Το AMD FreeSync βοηθά στο συγχρονισμό του ρυθμού ανανέωσης της κάρτας γραφικών σας και της εξαιρετικά ευρείας οθόνης παιχνιδιών για μείωση της καθυστέρησης κίνησης και του κλείστρου, παρέχοντας παράλληλα μια πιο αποκριτική εμπειρία παιχνιδιού. Διαθέτει ρυθμιζόμενο ύψος, κλίση και περιστροφή για να βρείτε μια άνετη θέση για τα μάτια σας και στη συνέχεια να το κλειδώσετε στη θέση του. Εκτός από την κομψή κομψότητα που παρέχει η συμπαγής μεταλλική βάση, είναι συμβατό με VESA, κάνοντας την εγκατάσταση σε τοίχο ή την τοποθέτηση εύκολη εργασία.

LG 24GL650-B

Αυτή η οθόνη LG διαθέτει οθόνη 24″ Full HD (1920 x 1080). Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της οθόνης είναι η τεχνολογία Radeon FreeSync.

Λόγω της βάσης ρυθμιζόμενου ύψους, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν το ύψος τους για να αποφύγουν την καταπόνηση του λαιμού ενώ εργάζονται για ώρες. Έρχεται με δύο HDMI και μία θύρα οθόνης. Διαθέτει επίσης ένα πάνελ TN, το οποίο είναι κοινό σε κάθε οθόνη gaming.

Όταν πρόκειται για οθόνες γραφικού σχεδιασμού, προτιμώνται τα πάνελ IPS. Αυτή η οθόνη παιχνιδιών είναι κατασκευασμένη έτσι ώστε οι εικόνες που κινούνται γρήγορα σε υψηλή ανάλυση να φαίνονται ομαλές. Έρχεται επίσης με τεχνολογία οθόνης Twisted Nematic, η οποία είναι σπάνια σε οποιαδήποτε τυπική οθόνη.

συμπέρασμα

Εκτός από το ότι θα αυξήσει την παραγωγικότητά σας και θα κάνει την εμπειρία προβολής σας πιο ευχάριστη, μια κάθετη οθόνη θα βελτιώσει σημαντικά την ποιότητα της εργασίας σας. Μπορεί να είναι εποικοδομητικό όταν σχεδιάζετε κάθετες διατάξεις, γράφετε και εξετάζετε μεγάλα τμήματα κώδικα, διαβάζετε το αγαπημένο σας ηλεκτρονικό βιβλίο ή απλά βλέπετε αποτελέσματα μηχανών αναζήτησης και περιηγείστε σε ένα άρθρο στο διαδίκτυο, μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια, ελέγξτε μερικές από τις καλύτερες καρέκλες τυχερών παιχνιδιών για επαγγελματίες παίκτες.