9 καλύτερες εφαρμογές κατασκοπείας για Android και iPhone

Οι χρήστες μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση στον υπολογιστή ή στην κινητή συσκευή κάποιου χρησιμοποιώντας εφαρμογές και εργαλεία κατασκοπείας. Το λογισμικό που μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε αναζήτηση μέσω των μηνυμάτων κάποιου και το ιστορικό κλήσεων από απόσταση είναι μια εφαρμογή κατασκοπείας.

Αυτά έγιναν για να συγκεντρωθούν οι απαιτούμενες πληροφορίες συστήματος για να αποκτήσουν πλεονέκτημα. Έτσι, χρησιμοποιώντας εφαρμογές κατασκοπείας, μπορείτε να έχετε γρήγορη πρόσβαση στο τηλέφωνο κάποιου χωρίς να χρειάζεται να εισάγετε κωδικό πρόσβασης.

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί έγιναν απαραίτητες τέτοιες εφαρμογές κατασκοπείας; Γνωρίζετε ποιος είναι ο σκοπός τέτοιων εφαρμογών; Ας μάθουμε.

Σκοπός των Spy Apps

Οι εφαρμογές κατασκοπείας εξετάζουν τα αρχεία του λειτουργικού συστήματος και τα εγκατεστημένα προγράμματα. Αυτές οι εφαρμογές παραμένουν κρυφές και μη αναγνωρίσιμες. Επιπλέον, αυτό το λογισμικό παρακολουθεί τις δραστηριότητες στο Διαδίκτυο, τις συντεταγμένες WhatsApp, Facebook, Snapchat και GPS και μπορεί να παραβιάσει απρόσκοπτα τα δεδομένα ενός άλλου ατόμου ή ενός οργανισμού.

Εν ολίγοις, εάν κάποιος εγκαταστήσει μια εφαρμογή κατασκοπείας στο σύστημά σας, τότε μπορεί να σας κατασκοπεύσει πλήρως από όπου κι αν βρίσκεται. Επομένως, πρέπει να είστε προσεκτικοί και με τις συσκευές σας.

Αυτές τις μέρες, υπάρχουν πολλές επιλογές για εφαρμογές κατασκοπείας. Έτσι, θα υπάρχει ένας τόνος εφαρμογών για να διαλέξετε. Ας ρίξουμε τώρα μια ματιά σε ορισμένες επιλογές εφαρμογών κατασκοπείας για χρήση όποτε παραστεί ανάγκη.

uMobix

Έχετε ό,τι χρειάζεστε με το uMobix για να εγγυηθείτε ότι τα παιδιά σας μπορούν να χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο με ασφάλεια και ανέμελα. Μπορείτε να επωφεληθείτε από το uMobix όσο έχετε κατά νου τα καλύτερα συμφέροντα των παιδιών σας, επειδή έχει σχεδιαστεί για νόμιμη χρήση. Για να σας βοηθήσει σε αυτές τις περιπτώσεις, το uMobix παρέχει στους χρήστες επιλογές παρακολούθησης κλήσεων και SMS.

Το να μάθετε με ποιον περνούν τον περισσότερο χρόνο τα παιδιά σας και το περιεχόμενο που ακολουθούν σε διαφορετικές εφαρμογές κοινωνικών μέσων είναι μια από τις πιο αποδεκτές μεθόδους για να μάθετε για τη ζωή που κάνουν έξω από το σπίτι.

Για να βελτιώσετε την ικανότητά σας να παρακολουθείτε το τηλέφωνο του αγαπημένου σας προσώπου, το uMobix προσφέρει μια λειτουργία keylogger. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το τι λένε τα παιδιά σας, να αναζητήσετε και να στείλετε στο διαδίκτυο με ένα keylogger.

Επιπλέον, θα μπορείτε να ανακαλύψετε τυχόν λογαριασμούς που μπορεί να έχουν δημιουργήσει χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Κάθε διαγραμμένη κλήση, σύνδεση ή κείμενο θα είναι ορατό, μαζί με τις επαφές που έχουν μετονομαστεί. Το ταμπλό είναι εξαιρετικό για να έχετε μια γρήγορη επισκόπηση της προβλεπόμενης συσκευής.

mSpy

Το mSpy είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές κατασκοπείας που σας επιτρέπουν να κρατάτε τα παιδιά σας όσο το δυνατόν ασφαλέστερα στο διαδίκτυο με τη βοήθεια των διαφόρων εργαλείων και δυνατοτήτων της εφαρμογής. Είναι μια αποτελεσματική εφαρμογή με πολλές επιλογές.

Μπορείτε να επιλέξετε την προεπιλεγμένη συμπεριφορά του τηλεφώνου-στόχου από τον πίνακα ελέγχου. Στη συνέχεια, η εφαρμογή θα χρησιμοποιήσει τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις μέχρι να εφαρμόσετε ορισμένες τροποποιήσεις. Χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε επίσης να εγγράψετε την οθόνη τους και να προβάλετε εικόνες και βίντεο στο τηλέφωνό τους.

Διαθέτει επίσης μια δυνατότητα παρακολούθησης ιστότοπου που σας βοηθά να προβάλλετε τους ιστότοπους και τις σελίδες που έχουν επισημανθεί από την παρακολουθούμενη συσκευή. Επιπλέον, η εφαρμογή μπορεί να σας ειδοποιεί όταν εμφανίζεται ένα ερώτημα προγράμματος περιήγησης για ένα συγκεκριμένο σύνολο όρων. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε εισερχόμενα και εξερχόμενα email και μηνύματα κειμένου.

Χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα Geofencing, μπορείτε να δημιουργήσετε περιορισμένες ζώνες για το στοχευμένο κινητό τηλέφωνο. Δεν υπάρχει περιορισμός στο πόσες ζώνες μπορείτε να δημιουργήσετε. Το σύστημα θα παρακολουθεί αυτόματα τη διάρκεια και τη συχνότητα κάθε επίσκεψης ζώνης.

  Το gFile είναι ένας απλός διαχειριστής αρχείων Android με διεπαφή εμπνευσμένη από το Gmail

Hoverwatch

Μπορείτε να απολαύσετε μια ποικιλία λειτουργιών χρησιμοποιώντας την εφαρμογή κατασκοπείας Hoverwatch. Όταν ένας χρήστης ξεκλειδώνει το tablet ή το τηλέφωνό του, η παρακολούθηση κάμερας σάς επιτρέπει να τραβήξετε μια φωτογραφία χρησιμοποιώντας την μπροστινή κάμερα της προβλεπόμενης συσκευής. Αυτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά αυτής της εφαρμογής, μαζί με τη λήψη περιοδικών στιγμιότυπων οθόνης.

Ακόμα κι αν τα παιδιά σας γνωρίζουν πώς λειτουργούν οι συσκευές τους, η δυνατότητα αορατότητας του ιχνηλάτη κινητού τηλεφώνου το επιτρέπει να παραμένει πλήρως κρυφό από τον χρήστη. Επίσης, σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την κάρτα sim της στοχευμένης συσκευής και να εμφανίζετε μια ειδοποίηση εάν ο χρήστης της στοχευόμενης συσκευής προσπαθήσει να αλλάξει την κάρτα sim της.

Έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί 5 συσκευές ταυτόχρονα. Μπορεί επίσης να παρακολουθεί το ημερολόγιο και τις δραστηριότητες της λίστας υποχρεώσεων. Η δημιουργία σημειώσεων στο ημερολόγιό του γίνεται συνηθισμένη και το πρόγραμμα παρακολούθησης μπορεί να εμφανίσει αυτά τα δεδομένα για εσάς.

 • Λειτουργεί σε:

 • iOS

 • Android

 • Windows

Snoopza

Το Snoopza διαθέτει μια λειτουργία αιχμής stealth που θα του επιτρέψει να αποφύγει τον εντοπισμό. Μπορείτε να παρακολουθείτε όλους τους ιστότοπους που επισκέπτονται οι στόχοι σας, καθώς και το υλικό που κατεβάζουν, χρησιμοποιώντας την επιλογή παρακολούθησης του ιστορικού περιήγησης στο Διαδίκτυο.

Η δυνατότητα Geolocation του Snoopza θα σας επιτρέψει να προσδιορίσετε την ακριβή τοποθεσία της συσκευής-στόχου. Αυτή είναι μια από τις πιο προσιτές εφαρμογές κατασκοπείας με κορυφαίες δυνατότητες. Χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν τα συμβάντα ενός στόχου σε ορισμένες εφαρμογές κοινωνικών μέσων όπως το Viber, το Whatsapp, το Facebook και το Snapchat.

Το πρόγραμμα παρακολούθησης τραβάει μια φωτογραφία ή στιγμιότυπο οθόνης από απόσταση κάθε φορά που ένα άτομο ξεκλειδώνει την οθόνη του τηλεφώνου ή του tablet του. Αυτή η εφαρμογή συνεχίζει να λειτουργεί ακόμα και όταν ένα άτομο αλλάζει την κάρτα sim. Αυτή η εφαρμογή παρέχει εξυπηρέτηση πελατών 24/7, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βοήθειά τους όποτε τη χρειάζεστε.

eyeZy

Είναι απλό να μάθετε τι δημοσιεύουν τα παιδιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τη λειτουργία Social Spotlight του eyeZy. Το εργαλείο επιτήρησης συνδυάζει όλες τις συνομιλίες μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε ένα ενιαίο, ισχυρό χαρακτηριστικό, επιτρέποντάς σας να βλέπετε τις συνομιλίες τους, συμπεριλαμβανομένων τυχόν διαγραμμένων μηνυμάτων στο Facebook, το WhatsApp και άλλες παρόμοιες εφαρμογές.

Με τη μαγική λειτουργία του eyeZy, οι γονείς μπορούν να ειδοποιούνται όταν το παιδί τους εισέρχεται ή εξέρχεται από μια προκαθορισμένη ζώνη ή χρησιμοποιεί μια συγκεκριμένη λέξη κατά τη διάρκεια συνομιλιών ή αναζητήσεων στο διαδίκτυο.

Το eyeZy λειτουργεί σε λειτουργία stealth. Λόγω αυτού, οι γονείς μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή χωρίς να ανησυχούν ότι τα παιδιά τους θα αντιληφθούν την παρακολούθηση.

Είναι απλό να δείτε το ιστορικό αναζήτησής τους, να μάθετε ποιους ιστότοπους έχουν προσθέσει σελιδοδείκτες και να μάθετε περισσότερα για τα χόμπι και τις προτιμήσεις περιήγησής τους με το εργαλείο Μεγεθυντικός ιστός. Επιπλέον, με το εργαλείο καταγραφής πλήκτρων, διασφαλίζεται περαιτέρω ότι οι συνομιλίες που κάνουν τα παιδιά σας είναι ασφαλείς. Είναι απρόσκοπτη στη χρήση με πολλά χαρακτηριστικά που έχει στη διάθεσή του.

Σπύλιξ

Το Spylix μπορεί να εγκατασταθεί στη συσκευή-στόχο σε λιγότερο από 10 λεπτά. Αυτή είναι μια από τις κορυφαίες εφαρμογές κατασκοπείας για συσκευές Android και iPhone, καθώς υποστηρίζει πάνω από 40 διαφορετικά είδη δεδομένων.

Μπορείτε να παρακολουθείτε τα gadget Android και iPhone εξ αποστάσεως από οπουδήποτε με το Spylix. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε μηνύματα και άλλες πληροφορίες από τη συσκευή που θέλετε να παρακολουθήσετε.

Ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό της παρακολούθησης μηνυμάτων είναι η δυνατότητα προβολής διαγραμμένων κειμένων στη στοχευμένη συσκευή Android ή iPhone. Μπορείτε να δείτε αυτές τις πληροφορίες από την άνεση του σπιτιού σας.

Επιπλέον, διατηρεί καρτέλες στα αρχεία πολυμέσων που στέλνει ή λαμβάνει το στοχευμένο smartphone Android μέσω άλλων εφαρμογών κοινής χρήσης. Αυτό το λογισμικό μπορεί να δημιουργήσει μπλοκ για εφαρμογές, ιστότοπους ή Wi-Fi.

  Πώς να κάνετε γρήγορη κίνηση προς τα εμπρός και πίσω ένα βίντεο YouTube κατά δέκα δευτερόλεπτα [Android]

Θα ειδοποιηθείτε για αυτήν τη λειτουργία κάθε φορά που η παρακολουθούμενη συσκευή υπερβαίνει τα καθορισμένα όρια. Αυτή η εφαρμογή είναι από τις πιο αποτελεσματικές εφαρμογές με εξαιρετικά γονικούς ελέγχους.

XNSPY

Η απλούστερη και ευκολότερη εφαρμογή για κινητά για παρακολούθηση smartphone και tablet είναι το XNSPY. Σας επιτρέπει να εξετάζετε όλα τα αρχεία κλήσεων και τις λίστες επαφών εξ αποστάσεως με περίπλοκο τρόπο.

Παρακολουθώντας τα SMS, το iMessage και άλλες κοινές εφαρμογές κοινωνικών μέσων, μπορείτε να παρακολουθείτε τι κάνουν τα μέλη της οικογένειάς σας και οι υπάλληλοί σας από απόσταση.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το XNSPY για να παρακολουθείτε το λειτουργικό gadget που έχει δοθεί στον υπάλληλο σας. Το XNSPY έχει πολλές λειτουργίες για να βοηθήσει την επιχείρησή σας, από τη διασφάλιση ότι είναι πάντα παραγωγική έως τη γρήγορη απόκτηση κρίσιμων επιχειρηματικών επαφών.

Ένα από τα κυριότερα σημεία του XNSPY είναι ότι ορισμένες από τις λειτουργίες του μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς πρόσβαση root. Η μόνη δυνατότητα όπου απαιτείται rooting είναι η δυνατότητα παρακολούθησης Instant Messenger για εφαρμογές όπως το Whatsapp και άλλες παρόμοιες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Μπορείτε να συλλέξετε ενεργά δεδομένα στη συσκευή προορισμού χρησιμοποιώντας τις λειτουργίες εγγραφής του XNSPY, οι οποίες περιλαμβάνουν Εγγραφή οθόνης, Keylogger και Εγγραφή κλήσεων.

MobileSpy

Με τη βοήθεια του MobileSpy, ενός υπερσύγχρονου εργαλείου παρακολούθησης υβριδικών smartphone, μπορείτε να παρακολουθείτε τα παιδιά ή τα μέλη του προσωπικού σας από απόσταση. Χωρίς καν να αγγίξετε το τηλέφωνό τους, σας δίνει τη δύναμη να το ελέγχετε.

Παρακολούθηση, κάθε πτυχή του αποστολέα και του παραλήπτη ενός email που αποστέλλεται χρησιμοποιώντας έναν λογαριασμό Gmail. Στον ηλεκτρονικό πίνακα εργαλείων, οποιαδήποτε νέα καταχώρηση στον τηλεφωνικό κατάλογο είναι εξ αποστάσεως ορατή. Το MobileSpy καταγράφει κρυφά όλα τα πλήκτρα που έχουν χρησιμοποιηθεί πρόσφατα ή τακτικά.

Για να αποτρέψετε την απώλεια δεδομένων κινητής/κινητής τηλεφωνίας και την εξάντληση της μπαταρίας, μπορείτε να αποφασίσετε να λαμβάνετε ενημερώσεις μόνο κάθε φορά που το προβλεπόμενο κινητό τηλέφωνο συνδέεται με Wi-Fi.

Κατασκοπεύστε εφαρμογές πολυμέσων που βασίζονται σε βίντεο και φωτογραφίες. Ολόκληρη η περιοχή της γκαλερί μπορεί να παρακολουθηθεί εξ αποστάσεως. Ακόμη και οι επικοινωνίες που αποστέλλονται στο στοχευμένο κινητό τηλέφωνο μπορούν να διαγραφούν χωρίς ίχνος. Τρεις συσκευές μπορούν να παρακολουθούνται με μία μόνο συνδρομή και η 24ωρη υποστήριξη διαδικτυακής συνομιλίας είναι διαθέσιμη για να σας βοηθήσει με οτιδήποτε.

FlexiSPY

Το FlexiSPY είναι μεταξύ των εφαρμογών με τις περισσότερες διαθέσιμες δυνατότητες. Μπορείτε να δείτε και να ηχογραφήσετε κλήσεις χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή, να προβάλετε μηνύματα SMS και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να εντοπίσετε την τοποθεσία κάποιου και ακόμη και να τραβήξετε φωτογραφίες και βίντεο. Όλα αυτά χωρίς να σας προσέξει ο κάτοχος του τηλεφώνου, του iPad ή του υπολογιστή.

Μία από τις πιο συχνά χρησιμοποιούμενες λειτουργίες της εφαρμογής FlexiSPY είναι η παρακολούθηση κλήσεων. Μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε σε μια ενεργή κλήση. Χάρη στη δυνατότητα εγγραφής κλήσεων, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να καταγράψετε συνομιλίες από το τηλέφωνο-στόχο. Αυτό μπορεί να αποτρέψει πολλές παρανοήσεις και κενά επικοινωνίας στην εταιρεία σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για να λαμβάνετε μια ειδοποίηση κάθε φορά που πραγματοποιείται μια συγκεκριμένη ενέργεια. Αυτή η λειτουργία είναι φανταστική εάν θέλετε να ενημερώνεστε για ακατάλληλη συμπεριφορά, αλλά δεν θέλετε να παρακολουθείτε συνεχώς ένα τηλέφωνο ή έναν υπολογιστή.

Δεδομένου ότι χρειάζεστε μόνο μία φορά φυσική πρόσβαση στην επιθυμητή συσκευή για να την εγκαταστήσετε, το λογισμικό FlexiSPY είναι πολύ βολικό. Μετά από αυτό, όλα μπορούν να διαχειρίζονται εξ αποστάσεως.

Έτσι, όλα αυτά αφορούσαν μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές κατασκοπείας για συσκευές Android και iPhone. Τώρα, ας δούμε μερικούς λόγους που μπορεί να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε την ανάγκη για εφαρμογές κατασκοπείας.

 • Λειτουργεί σε:

 • iOS

 • Android

 • Windows

Ανάγκη για Spy Apps

Πολλοί άνθρωποι έχουν επωφεληθεί από τη χρήση εφαρμογών κατασκοπείας στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή. Μπορούν να παρέχουν ευνοϊκά πλεονεκτήματα όπως αυτά που αναφέρονται παρακάτω.

  Πώς να ξυπνήσετε την οθόνη σας για σημαντικές ειδοποιήσεις στο Android

Γονική Παρακολούθηση

Οι πολυάσχολοι γονείς μπορούν να χρησιμοποιούν εφαρμογές κατασκοπείας για να παρακολουθούν τα παιδιά τους ενώ βρίσκονται στη δουλειά. Αυτές οι εφαρμογές μπορούν να παρακολουθούν το πού βρίσκεται το παιδί σας και να το προστατεύουν από διαδικτυακή κακοποίηση, κατάθλιψη και εκφοβισμό.

Μπορείτε να ελέγξετε τους ιστότοπους που επισκέπτονται συχνά και τα παιχνίδια που παίζουν συχνά. Έτσι, παρακολουθώντας αυτά τα στοιχεία, οι γονείς μπορούν να προσδιορίσουν τι επηρεάζει τη συμπεριφορά των παιδιών τους και να προσαρμόσουν ανάλογα το στυλ ανατροφής τους.

Βελτιώνει την Οργανωτική Απόδοση

Οι εφαρμογές κατασκοπείας μπορούν επίσης να είναι αρκετά αποτελεσματικές σε ένα εμπορικό περιβάλλον. Μπορείτε να παρακολουθήσετε πόσο χρόνο ξοδεύει το προσωπικό σας στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μπορείτε να αποκλείσετε τυχόν επιβλαβείς ιστότοπους.

Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθείτε τα έξοδα ταξιδιού και τα δρομολόγια των εργαζομένων χρησιμοποιώντας παρακολούθηση GPS για να διασφαλίσετε ότι δεν κάνουν κατάχρηση των πόρων της εταιρείας. Ως εκ τούτου, αυτές οι εφαρμογές μπορούν να ενισχύσουν την παραγωγικότητα των εργαζομένων, να ενισχύσουν την αποδοτικότητα στο χώρο εργασίας, να μειώσουν τη σπατάλη χρόνου και να ενισχύσουν την ανάπτυξη του οργανισμού.

Παρακολούθηση χαμένων ή κλεμμένων συσκευών

Το απόρρητό σας απειλείται όταν κάποιο από τα gadget σας τοποθετηθεί λάθος ή κλαπεί. Η συσκευή σας μπορεί να περιλαμβάνει ιδιωτικές πληροφορίες και ευαίσθητα δεδομένα στα οποία ένας άγνωστος θα μπορούσε εύκολα να έχει πρόσβαση. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας GPS και τεχνολογίες που βασίζονται στην τοποθεσία, μπορείτε να παρακολουθείτε τις συσκευές σας χρησιμοποιώντας εφαρμογές κατασκοπείας.

Βεβαιωθείτε ότι οι ηλικιωμένοι στην οικογένεια είναι ασφαλείς

Μπορούν επίσης να παρακολουθούν την ασφάλεια και την ασφάλεια των ηλικιωμένων γονέων σας. Εάν οι γονείς σας βρίσκονται σε νοσηλευτικό ίδρυμα ή μένουν μόνοι, μπορείτε να τους ελέγχετε τακτικά και να καλείτε για βοήθεια εάν παρατηρήσετε οτιδήποτε ασυνήθιστο σε οποιοδήποτε σημείο.

Χαρακτηριστικά των Spy Apps

Οι εφαρμογές κατασκοπείας έχουν ορισμένες αξιοσημείωτες λειτουργίες που έχουν ωφελήσει τη ζωή των ανθρώπων. Έτσι, εάν σκέφτεστε να χρησιμοποιήσετε ένα, αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να σας διευκολύνουν να αποφασίσετε.

 • Μπορείτε να λάβετε λεπτομέρειες σχετικά με τις διαδικτυακές δραστηριότητες και μηνύματα από αυτό. Αυτά είναι τα πιο κρίσιμα χαρακτηριστικά για αναζήτηση στο λογισμικό κατασκοπείας κινητών τηλεφώνων, επειδή, μέσω αυτών των συνομιλιών, μπορεί να ανακαλύψετε την πραγματική φύση ενός προβλήματος.
 • Μπορεί να λειτουργήσει στο παρασκήνιο χωρίς να εμποδίζει την απόδοση άλλων εφαρμογών.
 • Μπορείτε να βρείτε τη συσκευή που θέλετε ανά πάσα στιγμή και η τοποθεσία του τηλεφώνου-στόχου μπορεί να παρακολουθηθεί χρησιμοποιώντας αυτές τις εφαρμογές. Αυτή είναι μια βασική λειτουργία για το λογισμικό κατασκοπείας για κινητά, επειδή θα θέλετε να γνωρίζετε πού βρίσκονται τα παιδιά σας ή ακόμα και οι υπάλληλοί σας ανά πάσα στιγμή.
 • Υποστηρίζεται ο γονικός έλεγχος. Ως εκ τούτου, μπορείτε να παρακολουθείτε συνεχώς τα παιδιά σας και να σημειώνετε τις δραστηριότητές τους.

Ακόμη πιο εξελιγμένες δυνατότητες, όπως ειδοποιήσεις για συγκεκριμένες δραστηριότητες συσκευής, παρακολούθηση λέξεων-κλειδιών, ακόμη και ακρόαση περιβάλλοντος, μπορεί να βρεθούν σε μερικές από τις καλύτερα κρυμμένες εφαρμογές κατασκοπείας.

συμπέρασμα

Η χρήση των κατασκοπευτικών εφαρμογών στον σημερινό κόσμο δεν είναι περιορισμένη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εκτέλεση ποικίλων λειτουργιών και για διάφορους λόγους. Μερικοί από τους καλύτερους λόγους για τη χρήση εφαρμογών κατασκόπων μπορεί να είναι: η ασφάλεια των παιδιών, ο περιορισμός οποιασδήποτε διαδικτυακής παρενόχλησης και σεξουαλικής κακοποίησης, οι ειδοποιήσεις για απάτη και ο εκφοβισμός.

Οι εφαρμογές κατασκοπείας βελτιώνονται καθημερινά και έχουν γίνει οι βέλτιστες για χρήση από τους γονείς για τα παιδιά τους για την ασφάλεια και την ασφάλειά τους. Επίσης, το έγκλημα στον κυβερνοχώρο και το κακόβουλο λογισμικό αυξάνονται. Έτσι, πολλοί εργοδότες βαρύνονται με τη χρήση εφαρμογών κατασκοπείας για προστασία από κλοπή δεδομένων και εμπιστευτικά έγγραφα.

Καθώς οι ζωές μας αναμιγνύονται με την ψηφιακή εποχή, η χρήση αυτών των εφαρμογών θα γίνει δημοφιλής μόνο με τον καιρό. Οι παραπάνω εφαρμογές παρέχουν εξαιρετική προστασία και ασφάλεια και είναι από τις καλύτερες εφαρμογές κατασκοπείας που πρέπει να λάβετε υπόψη.