9 καλύτερες εταιρείες παρακολούθησης ασθενών από απόσταση

Η απομακρυσμένη παρακολούθηση ασθενών (RPM) είναι μια νέα επανάσταση στην υγειονομική περίθαλψη!

Ο λόγος είναι ότι τα ιδρύματα υγειονομικής περίθαλψης επιβαρύνονται πολύ και η πανδημία του Covid-19 έχει αυξήσει περαιτέρω τις δυσκολίες τους. Αντιμετωπίζουν έλλειψη σε προσωπικό, εξοπλισμό, συσκευές, φάρμακα, ακόμη και υποδομές για τη φιλοξενία ασθενών. Τελικά, οι ασθενείς υποφέρουν σε όλο τον κόσμο, ακόμη και στα πλουσιότερα έθνη.

Το RPM φαίνεται να είναι μια τεράστια βοήθεια σε σενάρια όπως αυτά. Είναι ωφέλιμο τόσο για τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης όσο και για τους ασθενείς. Βοηθά στη μείωση του φόρτου για τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης, επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης και προστατεύει τους ασθενείς από ταλαιπωρίες.

Λοιπόν, ας καταλάβουμε περισσότερα για το RPM και ας βρούμε τους καλύτερους παρόχους RPM.

Τι ακριβώς είναι η Απομακρυσμένη Παρακολούθηση Ασθενούς;

Η Απομακρυσμένη Παρακολούθηση Ασθενούς (RPM) είναι η διαδικασία παρακολούθησης της υγείας των ασθενών εκτός ενός συμβατικού περιβάλλοντος υγειονομικής περίθαλψης. Μπορεί να γίνει με χρήση κινητών ή άλλων συσκευών και ψηφιακών τεχνολογιών σε μέρος χωρίς πρόσβαση στην ιατρική περίθαλψη άμεσα ή φυσικά, όπως στο σπίτι. Η συσκευή παρακολουθεί και συλλαμβάνει ιατρικά δεδομένα και τα μεταδίδει στους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης για να τους επιτρέψει να αξιολογήσουν, να διαγνώσουν και να υποδείξουν.

Οι συσκευές απομακρυσμένης παρακολούθησης μπορούν να είναι διαφόρων τύπων για την παρακολούθηση παραμέτρων υγείας όπως η αρτηριακή πίεση, ο καρδιακός ρυθμός, το βάρος, το οξυγόνο του αίματος και άλλα ζωτικά σημεία. Με βάση τα δεδομένα που συλλέγονται από αυτές τις συσκευές, οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης μπορούν να προτείνουν κατάλληλη θεραπεία ή να διασφαλίσουν ότι το τρέχον σχέδιο θεραπείας είναι αποτελεσματικό.

Οι στροφές ανά λεπτό διαφέρουν από την τηλευγεία. Στην πραγματικότητα, το RPM εμπίπτει στην τηλευγεία. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τις διαφορές τους για λόγους χρέωσης και κωδικοποίησης.

Το RPM χρησιμοποιεί συσκευές για την παρακολούθηση της υγείας των ασθενών εκτός της υποδομής ή του οργανωτικού περιβάλλοντος του παρόχου υγειονομικής περίθαλψης. Από την άλλη πλευρά, η τηλευγεία χρησιμοποιεί τεχνολογίες τηλεπικοινωνιών και ηλεκτρονικά δεδομένα για την παροχή κλινικής φροντίδας από μεγάλες αποστάσεις. Περιλαμβάνει επίσης τηλέφωνα, συστήματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, μηχανήματα και απομακρυσμένες οθόνες ασθενών για την παροχή συνολικής φροντίδας εκτός από την εκπαίδευση και τη διαχείριση υγείας που σχετίζεται με την υγεία.

Πώς λειτουργεί η Απομακρυσμένη Παρακολούθηση Ασθενούς;

Η διαδικασία βήμα προς βήμα για το πώς λειτουργεί η απομακρυσμένη παρακολούθηση ασθενών (RPM) είναι:

 • Ένας πάροχος υγειονομικής περίθαλψης αξιολογεί την κατάσταση ενός ασθενούς και καθορίζει εάν το RPM θα ωφελούσε τον ασθενή. Εάν το βρίσκουν χρήσιμο, ο πάροχος συνταγογραφεί ένα πρόγραμμα RPM για να παρακολουθεί τα ζωτικά τους σημεία εξ αποστάσεως χρησιμοποιώντας συσκευές RPM και να παρέχει φροντίδα.
 • Με τη συγκατάθεση του ασθενούς, ο πάροχος υγειονομικής περίθαλψης εκκινεί το RPM και εκχωρεί μια συσκευή βάσει της κατάστασής του για να παρακολουθεί και να συλλέγει πληροφορίες για την υγεία του, όπως τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, τον καρδιακό ρυθμό και άλλα ζωτικά στοιχεία. Οι κοινές συσκευές RPM περιλαμβάνουν πιεσόμετρα, σπιρόμετρα, μηχανές βάρους, γλυκόμετρο και οξύμετρα.
 • Οι συσκευές τοποθετούνται μακριά από τις εγκαταστάσεις του παρόχου υγειονομικής περίθαλψης για να παρακολουθούν τα ζωτικά στοιχεία του ασθενούς. Οι συσκευές RPM συνδέονται ηλεκτρονικά μέσω Bluetooth ή δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Λαμβάνουν δεδομένα υγείας και τα διαβιβάζουν ηλεκτρονικά στον πάροχο για αξιολόγηση.
 • Ο πάροχος υγειονομικής περίθαλψης αναλύει τα δεδομένα που λαμβάνονται και παρέχει την κατάλληλη καθοδήγηση, συστάσεις ή διάγνωση.

Παράδειγμα

Σε έναν ασθενή με Covid-19 μπορεί να συνταγογραφηθεί ένα οξύμετρο για τη μέτρηση του κορεσμού του οξυγόνου στο αίμα του. Η συσκευή μπορεί να εγκατασταθεί στο σπίτι ακολουθώντας τις οδηγίες σωστά για τη λήψη των μετρήσεων. Στη συνέχεια, οι μετρήσεις που λαμβάνονται μπορούν να κοινοποιηθούν ηλεκτρονικά με τον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης. Θα αξιολογήσουν τα αποτελέσματα και θα καθοδηγήσουν τον ασθενή ή την οικογένεια ανάλογα.

Επομένως, είναι απαραίτητο να επιλέξετε την καλύτερη εταιρεία απομακρυσμένης παρακολούθησης ασθενών για να επωφεληθείτε από τη βέλτιστη φροντίδα.

Ποια είναι τα οφέλη της Απομακρυσμένης Παρακολούθησης Ασθενών;

Η αυξημένη χρήση του RPM οφείλεται στα οφέλη του τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους ασθενείς. Επιτρέπει στους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης να παρακολουθούν αποτελεσματικά την υγεία του ασθενούς στενά χωρίς να τον επισκέπτονται σωματικά. Ομοίως, οι ασθενείς και οι οικογένειές τους μπορούν να επωφεληθούν από την καλύτερη φροντίδα στην άνεση του σπιτιού τους, αποφεύγοντας τις ταλαιπωρίες.

Έτσι, εάν είστε πάροχος υγειονομικής περίθαλψης, εδώ είναι οι κορυφαίοι λόγοι για τη χρήση RPM στις εγκαταστάσεις σας και επωφελούνται από πολλά οφέλη.

  14 καλύτερα εργαλεία για να αφαιρέσετε το φόντο από την εικόνα

Ακριβή και λεπτομερή δεδομένα υγείας

Οι συσκευές RPM παρέχουν ακριβή δεδομένα με λεπτομέρεια. Θα βοηθήσει τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης να κατανοήσουν διεξοδικά τις συνθήκες υγείας και τα συμπτώματα του ασθενούς και να αποφασίσουν εάν η διάγνωση λειτουργεί. Μπορούν να παρακολουθούν την κατάστασή τους με την πάροδο του χρόνου για να δουν την κατάσταση ανάκτησης ή εάν πρέπει να αλλάξουν την πορεία δράσης. Ως αποτέλεσμα, οι ασθενείς μπορούν να λάβουν ανώτερη φροντίδα ενώ βρίσκονται στο σπίτι.

Ανεπαφικές υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης

Το RPM επιτρέπει στους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης να παρέχουν μια ανέπαφη υπηρεσία στους ασθενείς. Είναι επωφελές για όλους – παρόχους, ασθενείς και άλλους. Μπορεί να περιορίσει την εξάπλωση λοιμώξεων, ασθενειών ή ενός θανατηφόρου ιού όπως το covid-19.

Με την παρακολούθηση των δεδομένων υγειονομικής περίθαλψης μακριά από τις εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης, οι ασθενείς μπορούν να προστατευτούν από λοιμώξεις που μπορεί να κολλήσουν στο νοσοκομείο. Και αν μολυνθούν, μπορούν να σώσουν άλλους που μπορεί να έρθουν σε επαφή αποφεύγοντας να πάνε στα νοσοκομεία.

Καλύτερη διαφάνεια

Οι ασθενείς και οι οικογένειές τους μπορούν να δουν όλα τα δεδομένα από τη συσκευή RPM, επιτρέποντας τη διαφάνεια μεταξύ αυτών και του παρόχου υγειονομικής περίθαλψης. Βοηθά στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης, την οποία όλοι αναζητούν πριν επιλέξουν ένα ίδρυμα υγειονομικής περίθαλψης.

Αυτό ωφελεί επίσης τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης καθώς οι ασθενείς θα σας επιλέξουν έναντι των άλλων. Και τα δεδομένα εκπαιδεύουν επίσης τους ασθενείς ώστε να μπορούν να προσαρμόσουν τον τρόπο ζωής τους και να λάβουν καλύτερες αποφάσεις για την υγεία τους.

Ταχύτερες υπηρεσίες και μειωμένες ταλαιπωρίες

Το RPM επιτρέπει στους παρόχους να προσφέρουν ταχύτερες υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης σε αντίθεση με εκείνη όπου έπρεπε να περιθάλψουν όλους τους ασθενείς στο νοσοκομείο με έλλειψη προσωπικού, ειδικά σε γεγονότα όπως η πανδημία COVID. Εξοικονομεί επίσης τους ασθενείς από τακτικές επισκέψεις, την καταβολή υψηλών τελών, τα έξοδα ταξιδιού και διαμονής και τις ταλαιπωρίες που συνοδεύουν.

Ας συζητήσουμε, λοιπόν, μερικές από τις καλύτερες εταιρείες απομακρυσμένης παρακολούθησης ασθενών.

Μπροστινά

Παρακολουθήστε τις παραμέτρους υγείας του ασθενούς σας με ακριβή δεδομένα με επίκεντρο τον ασθενή χρησιμοποιώντας Μπροστινά. Ο πίνακας οργάνων του σάς παρέχει όλες τις πληροφορίες που θέλετε σχετικά με την υγεία των ασθενών παρακολουθώντας την κατάστασή τους.

Δείτε τις μετρήσεις σε μια ενιαία προβολή και ψάξτε σε όλες τις σχετικές λεπτομέρειες για να έχετε μια τέλεια εικόνα των μακροπρόθεσμων τάσεων. Το Withings επιτρέπει στην ομάδα σας να διαχειρίζεται εύκολα τους ασθενείς μοιράζοντας τις πληροφορίες τους εντός της ομάδας σας, διαμορφώνοντας ένα σχέδιο και συντονίζοντας με τους παρόχους φροντιστών.

Επιτρέψτε στον ασθενή σας να επικοινωνήσει σωστά τα προβλήματά του με ασφαλή επικοινωνία εντός εφαρμογής, εξοικονομήστε χρόνο και για τα δύο μέρη και αντισταθείτε στις περιττές επισκέψεις. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τον χρόνο που αφιερώνετε στην πλατφόρμα παρακολουθώντας τους ασθενείς. Η Withings προσφέρει επίσης προϊόντα υψηλής αντοχής, ακρίβειας και εύκολης εγκατάστασης. Επιπλέον, η τεχνολογία DATA HUB διαθέτει δίκτυα κινητής τηλεφωνίας για πρόσβαση στους ασθενείς χωρίς να διαθέτουν smartphone ή δίκτυο Wi-Fi.

Το Withings είναι μπροστά από όλα καθώς χρησιμοποιεί δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, διατηρεί το απόρρητο και την ασφάλεια, παρέχει έναν ολοκληρωμένο πίνακα εργαλείων και δεν χάνει ποτέ καμία μέτρηση. Αποκτήστε συσκευές όπως έξυπνες ζυγαριές, υβριδικά ρολόγια, πιεσόμετρα, συσκευές παρακολούθησης διάρκειας ύπνου και πολλά άλλα.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ξεκινήστε με μια επίδειξη για να μάθετε πώς λειτουργεί το Withings.

MedM

Ενεργοποιήστε την ομαλή σύνδεση μεταξύ ασθενών και γιατρών με MedM για σωστή διάγνωση από τις ανιχνεύσιμες πληροφορίες. Είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για ανθρώπους, παρόχους υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης, προγραμματιστές και προμηθευτές συσκευών. Συλλέγει δεδομένα από 550+ συσκευές IoT, wearables και αισθητήρες και προσφέρει DeviceKit SDK, σύστημα απομακρυσμένης παρακολούθησης ασθενών (RPM), προσωπική φροντίδα και HomeHub.

Το MedM είναι αγνωστικό ως προς την πλατφόρμα και τη φιλοξενία που μπορείτε να αναπτύξετε ως λύση λευκής ετικέτας γρήγορα και εύκολα. Το DeviceKit SDK του υποστηρίζει iOS και Android, περισσότερες από 550 συσκευές, περισσότερους από 90 προμηθευτές συσκευών και 16 τύπους μετρήσεων. Έρχεται επίσης πλήρως τεκμηριωμένο, συμπεριλαμβανομένου δείγματος κώδικα και συντήρησης SLA.

Οι εφαρμογές κινητών καταναλωτών της MedM περιλαμβάνουν κορυφαίες εφαρμογές προσωπικού ημερολογίου υγείας και υποστηρίζουν iOS και Android. Οι εφαρμογές διαθέτουν εκατοντάδες αισθητήρες σύνδεσης και διαθέτουν λειτουργία εκτός σύνδεσης που δεν απαιτεί εγγραφή και λειτουργία online για κοινή χρήση και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.

Επιπλέον, θα έχετε μια πλατφόρμα λογισμικού RPM που παρέχει πρόσβαση στα δεδομένα ασθενών και επιτρέπει την προβολή σε πραγματικό χρόνο. Έρχεται με κατώφλια, αναφορές, υπενθυμίσεις, γραφήματα τάσεων και πολλά άλλα. Έρχεται και με τις δύο επιλογές – εκδόσεις φιλοξενίας και cloud. Επιπλέον, προσφέρει λειτουργίες όπως λευκές ετικέτες, αποθήκευση δεδομένων συμβατή με HIPAA, API ενσωμάτωσης EHR/EMR.

Το MedM Hub Middleware είναι το καλύτερο για τη συλλογή και τη μετάδοση δεδομένων χωρίς επίβλεψη. Μπορεί να συλλέξει δεδομένα από τέσσερις έως οκτώ συσκευές ταυτόχρονα, είναι συμβατό με όλους τους υποστηριζόμενους αισθητήρες και είναι διαθέσιμο με τη λύση RPM.

  Τι είναι η τοπολογία δικτύου στη δικτύωση υπολογιστών

Δημιουργήστε τον λογαριασμό σας για να απολαύσετε τη χρηστικότητα και την αξιοπιστία της MedM στην καθημερινότητά σας και κάντε μια δωρεάν δοκιμή.

Phillips

Αντιμετωπίστε τον ασθενή σας στον κατάλληλο χρόνο και τόπο με Απομακρυσμένη παρακολούθηση ασθενών της Phillips. Παρέχει στις ομάδες φροντίδας τα κατάλληλα εργαλεία για να παρακολουθούν την υγεία των ασθενών στο σπίτι, να συνεργάζονται μαζί τους και να βοηθούν στον εντοπισμό προβλημάτων συζητώντας με τον κατάλληλο γιατρό πριν την τελική απόφαση για εισαγωγή.

Οι ασθενείς θα περάσουν από συγκεκριμένες παρεμβάσεις και πρωτόκολλα, όπως μέτρηση ζωτικών σημείων, παρακολούθηση εκπαιδευτικών βίντεο, ολοκλήρωση ερευνών και συμμετοχή σε βιντεοκλήση με την ομάδα εικονικής φροντίδας. Η διαδικασία RPM συμβάλλει επίσης στη μείωση του κόστους και στη βελτίωση της ποιότητας παρακολούθησης, της πρόσβασης στη φροντίδα, της εμπειρίας κάθε ασθενούς και της αυτοεξυπηρέτησης και βοηθά τους ασθενείς να ανακτήσουν τη σταθερότητα της υγείας τους.

Μπορείτε να λάβετε οφέλη όπως:

 • Καλύτερα αποτελέσματα με ελάχιστο κόστος
 • Διαχείριση πληθυσμών με προσαρμοσμένα και επεκτάσιμα προγράμματα
 • Προτεραιότητα κάθε ασθενή σύμφωνα με τις ανάγκες υγείας του μέσω κατάλληλων παρεμβάσεων
 • Παρακολούθηση ζωτικών σημείων, συνολικής κατάστασης και βαρών με τις συνδεδεμένες συσκευές καθώς και τις εφαρμογές

Επιπλέον, κίνδυνοι όπως περίπλοκες καταστάσεις, προβλήματα ηλικιωμένων, χρόνιες παθήσεις, θεραπευτική φροντίδα, προσωπική φροντίδα, COVID-19, υγεία συμπεριφοράς και πολλά άλλα μπορούν εύκολα να επιλυθούν με τις πιο πρόσφατες συσκευές.

Medtronic

Αφήστε τους ασθενείς σας να ασχοληθούν με την αυτοεξυπηρέτηση στο σπίτι με λύσεις απομακρυσμένης παρακολούθησης ασθενών από Medtronic. Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε εύκολα τους ασθενείς χρησιμοποιώντας smartphone και βοηθά ασθενείς με επιπλοκές όπως αναπνευστικές ασθένειες, συμπεριλαμβανομένου του COVID-19.

Μπορεί να παρακολουθεί τις αναφορές τους μέσω ελέγχων υγείας και οι Υπηρεσίες Διαχείρισης Φροντίδας της Medtronic καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διαχείριση των αναπνευστικών προβλημάτων των ασθενών. Παρέχει πάνω από 20 προγράμματα διαχείρισης ασθενειών, υπηρεσίες προσέγγισης ασθενών και τεχνολογία υποστήριξης για κλινικές αποφάσεις.

Λάβετε καλύτερες κλινικές αποφάσεις με τις υπηρεσίες διαχείρισης φροντίδας για πρώιμες γνώσεις. Η πλατφόρμα επιτρέπει σε κάθε ασθενή να μοιράζεται καθημερινά τις πληροφορίες για την υγεία του με μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή. Οι ηλικιωμένοι μπορούν επίσης να κάνουν τις συνήθεις εξετάσεις τους εξ αποστάσεως.

Επιπλέον, θα λάβετε σωστές πληροφορίες και αναλυτικά στοιχεία την κατάλληλη στιγμή για να βοηθήσετε στον εντοπισμό του προβλήματος, ώστε να μπορείτε να κάνετε μια γρήγορη έκκληση στους ασθενείς σας να βελτιώσουν τα αποτελέσματα υγείας.

ResMed

ResMed είναι ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στην απομακρυσμένη παρακολούθηση ασθενών. Έχει συνδεσιμότητα κινητής τηλεφωνίας σε κάθε συσκευή CPAP με περισσότερες από 15 εκατομμύρια συσκευές cloud και καθορίζει τη σύνδεση μεταξύ καλύτερης υγείας και τεχνολογίας. Η πλατφόρμα μπορεί εύκολα να συλλέξει δεδομένα ασθενών για να βελτιώσει τα αποτελέσματα και να μειώσει το κόστος υγειονομικής περίθαλψης. Αυξάνεται καθημερινά από τα αποτελέσματα και τα σχόλια και σας επιτρέπει να ενσωματωθείτε με άλλα συστήματα πέρα ​​από το δίκτυο της ResMed.

Το ResMed προσφέρει θεραπεία ύπνου, αναπνευστική φροντίδα, SaaS και πολλά άλλα με καλύτερα προγράμματα υποστήριξης. Μπορεί να λύσει την έλλειψη διαλειτουργικότητας μεταξύ των συστημάτων, να μειώσει την επανάληψη, τα ασυνεπή δεδομένα και να διατηρήσει τα δεδομένα συγχρονισμένα. Επιπλέον, είναι πιο ευέλικτο και ασφαλές με τις βελτιωμένες ροές εργασίας, την οικονομικά αποδοτική υγειονομική περίθαλψη, τα καλύτερα αποτελέσματα και πολλά άλλα.

Εξοικονομήστε 50% χρόνο και ενέργεια και χρησιμοποιήστε το σε άλλους τομείς. Το ResMed προσφέρει μια πλήρη εικόνα των ασθενών μεταξύ των ρυθμίσεων περίθαλψης και εξουσιοδοτεί τους παρόχους με τα ζωτικά στοιχεία, έτσι ώστε ένας ασθενής να μπορεί να λάβει καλή φροντίδα από την αρχή. Μπορείτε επίσης να δώσετε τη δυνατότητα στους ασθενείς σας να παρακολουθούν τον εαυτό τους με το προϊόν myAir.

Resideo Lifecare

Resideo προσφέρει διάφορες υπηρεσίες και προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης για να σας βοηθήσει να επιτύχετε βιώσιμα αποτελέσματα και οδηγούς σε κάθε βήμα για να βελτιώσετε τη φροντίδα και να επηρεάσετε τη δέσμευσή σας. Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Lifestream Telehealth, μπορείτε να αποκτήσετε καλύτερες γνώσεις και καθημερινή προβολή για την υγεία των ασθενών.

Έχετε έναν έξυπνο πίνακα ελέγχου για γρήγορη πρόσβαση σε όλες τις μετρήσεις χρησιμοποιώντας το Resideo Lifestream Web. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τα αναλυτικά στοιχεία χρησιμοποιώντας το Livestream Analytics και να διευκολύνετε την παράδοση της απόδοσης επένδυσης (ROI). Επιπλέον, το Lifestream Connect σάς επιτρέπει να ενσωματώνεστε με EHR και προσφέρει μια ενοποιημένη προβολή.

Μπορείτε εύκολα να συνδεθείτε με οικογένειες και ασθενείς χρησιμοποιώντας τις ενσωματωμένες επισκέψεις βίντεο που διαθέτουν μια απρόσκοπτη διεπαφή. Μπορείτε επίσης να επιτρέψετε στους ασθενείς να επικοινωνούν μαζί σας εξ αποστάσεως και να παρέχετε διαφανή αποτελέσματα σχετικά με την υγεία τους. Επιπλέον, μπορείτε να προγραμματίσετε επισκέψεις που βασίζονται σε βίντεο και να στέλνετε και να απαντάτε σε μηνύματα χρησιμοποιώντας τον κλινικό πίνακα ελέγχου Livestream.

  Χρήσιμες συμβουλές για να δημιουργήσετε συναρπαστικά βίντεο και να μετρήσετε την επιτυχία τους

eVisit

eVisit έχει ως αποστολή να καταστήσει την παροχή υγειονομικής περίθαλψης απλή για να επιτρέψει στα νοσοκομεία να παρέχουν την καλύτερη περίθαλψη όπου και όταν απαιτείται. Αυτή η πλατφόρμα τυποποιεί την εικονική περίθαλψη για τα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης βελτιστοποιώντας τα πάντα – τον ​​προγραμματισμό, την επίσκεψη ασθενών, την πρόσληψη, την έξοδο και τη διαχείριση των αιθουσών αναμονής.

Το εργαλείο μπορεί να αυτοματοποιήσει και να βελτιώσει τις ροές εργασίας των ασθενών σας προσφέροντάς σας 150+ διαμορφώσεις και κάνοντας την πλατφόρμα εικονικής φροντίδας σας εξαιρετικά ευέλικτη. Αυτή η προσαρμοστική πλατφόρμα εταιρικής ποιότητας λειτουργεί μέσα σε ισχυρά τείχη προστασίας και αυστηρές πολιτικές ασφαλείας. Τα βίντεό του είναι υψηλής ευκρίνειας και δεν απαιτούν πρόσθετα.

Μην ανησυχείτε για το απόρρητο των ασθενών, τους κανονισμούς και τη συμμόρφωση. Το eVisit μπορεί να τα φροντίσει για εσάς, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στην παροχή της βέλτιστης φροντίδας στους ασθενείς σας. Διατηρεί επίσης τις πληροφορίες του ασθενούς σας κλειδωμένες με το eVault – την διπλά κρυπτογραφημένη βάση δεδομένων ασφαλείας για τα δεδομένα ασθενών.

Το eVisit μπορεί να λειτουργήσει με 50+ EMR όπως Epic, GE Healthcare, NextGen κ.λπ., χρησιμοποιώντας την ενσωμάτωση HL7 για τη βελτίωση της ροής εργασίας σας. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από απεριόριστη, ανώτερη εξυπηρέτηση πελατών και τεχνική υποστήριξη για να λύσετε τις απορίες σας σχετικά με την τεχνολογία εικονικής φροντίδας.

iHealthUnifiedcare

Αποκτήστε μια λύση όλα σε ένα iHelathunifiedcare για τη διαχείριση χρόνιων ασθενειών εξ αποστάσεως. Αυτή η φιλική προς τον χρήστη εφαρμογή επιτρέπει την υποστήριξη κατά παραγγελία τρόπου ζωής, προσαρμοσμένα σχέδια υγειονομικής περίθαλψης για ασθενείς και πρόσωπο με πρόσωπο ή εικονική αλληλεπίδραση.

Οι ασθενείς μπορούν ακόμη και να επωφεληθούν από εκτεταμένη φροντίδα στο σπίτι τους, διαδικτυακές υπηρεσίες όπως ειδοποιήσεις, μηνύματα, εργασίες, καθοδήγηση εφ’ όρου ζωής και συμμόρφωση με τα φάρμακα. Αυξάνει επίσης τη συμμετοχή των ασθενών χρησιμοποιώντας παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο μεταξύ των επισκέψεων στο γραφείο και δρομολογεί κλιμακούμενες περιπτώσεις στον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης.

Αυτή η διαισθητική κλινική πλατφόρμα που βασίζεται σε σύννεφο προσφέρει έξυπνο εξοπλισμό και συσκευές παρακολούθησης, παρέχει ανάλυση δεδομένων ασθενών σε πραγματικό χρόνο για τη λήψη αξιόπιστων πληροφοριών και επιτρέπει σχέδια φροντίδας και θεραπείας με βάση το ιατρικό αποτέλεσμα.

Το iHealthunifiedcare παρέχει κλινικά αποδεδειγμένα προγράμματα όπως παρακολούθηση γλυκόζης αίματος, υπηρεσίες CDE και RD για διαβήτη, παρακολούθηση αρτηριακής πίεσης και υπηρεσίες MNT για την υπέρταση και άλλες υπηρεσίες και συσκευές παρακολούθησης για καρδιομεταβολικές παθήσεις.

QardioDirect

QardioDirect είναι μια πλήρως ενσωματωμένη υπηρεσία τηλευγείας και RPM που επιτρέπει στους γιατρούς να διαχειρίζονται τη χρόνια φροντίδα των ασθενών. Προσφέρει πολύτιμα χαρακτηριστικά και οφέλη για να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις συνθήκες των ασθενών και να εργαστείτε αποτελεσματικά. Το Qardio έχει περισσότερους από 3 εκατομμύρια χρήστες με το 97% των θετικών αξιολογήσεων. Συνδέει ασθενείς χρησιμοποιώντας μια απομακρυσμένη φορητή συσκευή, ενώ τους απασχολεί με μια εφαρμογή και το QardioMD RPM.

Μπορείτε εύκολα να δώσετε προτεραιότητα στους ασθενείς σας με βάση το έξυπνο φιλτράρισμα ή τις οδηγίες για να προσδιορίσετε γρήγορα την κατάσταση και τις τάσεις των ασθενών στην κλινική σας, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται. Οι υπηρεσίες Qardio RPM βασίζονται σε σύννεφο στις οποίες μπορείτε να έχετε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε συσκευή ή πρόγραμμα περιήγησης.

Το Qardio θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε και να παρακολουθείτε τις μετρήσεις και τις ώρες παρακολούθησης για να παρέχετε καλύτερη φροντίδα και να παραμένετε συμβατοί. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τους κανονισμούς συμμόρφωσης. Η αρχιτεκτονική τους στο cloud είναι συμβατή με το HIPAA. Το ξεκίνημα με το Qardio είναι επίσης εύκολο και μπορείτε να ενσωματώσετε το εργαλείο με χρέωση, EHR και άλλα συστήματα λογισμικού εντός ημερών.

Τα συστήματα ROM του Qardio μπορούν να παρακολουθούν μια σειρά ζωτικών στοιχείων από απόσταση και είναι χρήσιμα για διάφορες χρόνιες παθήσεις σε πολλούς τομείς της ιατρικής, όπως υπέρταση, διαχείριση βάρους, παχυσαρκία, διαβήτης, χρόνια νεφρική νόσο και μετεγχειρητική φροντίδα. Το QardioDirect εξουσιοδοτεί τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης να παρέχουν φροντίδα με βάση την αξία, εξ αποστάσεως και συνεχή. Η διαισθητική διεπαφή του προσφέρει ακριβείς, έγκαιρες, περιεκτικές και εφαρμόσιμες πληροφορίες για να σας βοηθήσει να πάρετε καλύτερες αποφάσεις γρήγορα.

Οι υπηρεσίες και οι συσκευές του Qardio είναι συμβατές με το GDPR, HIPAA, FDS και CE. Προσφέρουν συσκευές όπως:

 • QardioARM (μετρητής αρτηριακής πίεσης)
 • QardioBase2 (έξυπνη κλίμακα)
 • QardioTemp (θερμόμετρο μετώπου)
 • QardioSPO2 (παλμικό οξύμετρο).

συμπέρασμα

Η απομακρυσμένη παρακολούθηση ασθενών (RPM) είναι επωφελής τόσο για τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης όσο και για τους ασθενείς. Κάνει τις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης πιο γρήγορες και εύκολα προσβάσιμες, βελτιώνει τη διαφάνεια και εξοικονομεί κόστος, πόρους και ενοχλήσεις. Επομένως, επιλέξτε την καλύτερη επιλογή ανάμεσα σε αυτήν τη λίστα κορυφαίων εταιρειών παρακολούθησης ασθενών από απόσταση και επωφεληθείτε από αυτά τα πλεονεκτήματα.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν οι έξυπνοι ιχνηλάτες υγείας.