9 Καλύτερες Δημιουργίες Περιγραμμάτων Περιεχομένου για Bloggers και Marketers

Η δημιουργία ενός καλά ερευνημένου περιγράμματος είναι ένα ουσιαστικό μέρος της διαδικασίας σύνταξης περιεχομένου. Με τους δημιουργούς περιγράμματος περιεχομένου, η εργασία γίνεται εύκολη και γρήγορη.

Ας υποθέσουμε ότι είστε ένας blogger που χρειάζεται να παράγει περιεχόμενο τακτικά για τον ιστότοπό σας ή ένας έμπορος υπεύθυνος για τη διασφάλιση ότι τα άρθρα σας δίνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να κάνετε ένα περίγραμμα περιεχομένου.

Εγγυάται την ομαλή ροή του περιεχομένου που προσελκύει τους αναγνώστες και τους παρακινεί να το διαβάσουν μέχρι το τέλος. Ωστόσο, η χειροκίνητη δημιουργία περιγραμμάτων μπορεί να είναι ταραχώδης και μπορεί κανείς να μην έχει πάντα τον χρόνο και την υπομονή που χρειάζεται.

Για αυτόν τον λόγο, σας παρουσιάζουμε τη λίστα με τους κορυφαίους δημιουργούς περιλήψεων περιεχομένου που μπορούν να προσφέρουν τα αποτελέσματα που θέλει η επιχείρησή σας.

Τι είναι το περίγραμμα περιεχομένου;

Ένα περίγραμμα περιεχομένου είναι η λεπτομερής χαρτογράφηση του περιεχομένου, που αποτελείται από όλα τα κρίσιμα θέματα και θέματα που θα συζητηθούν. Είναι ένα πλαίσιο για τη σύνταξη του άρθρου, του ιστολογίου ή άλλου περιεχομένου σας.

Ένα τυπικό περίγραμμα για οποιοδήποτε περιεχόμενο ιστού πρέπει να έχει επικεφαλίδες και υποτίτλους. Μπορεί επίσης να έχει τα κύρια σημεία που θέλετε να συζητήσετε κάτω από τις επικεφαλίδες.

Για να δημιουργήσετε ένα περίγραμμα, πρέπει να διαβάσετε το περιεχόμενο των ανταγωνιστών. Η προσθήκη λέξεων-κλειδιών μακράς ουράς ή σχετικών ερωτημάτων σε ένα περίγραμμα είναι συνηθισμένη στις μέρες μας.

Εάν είστε έμπορος που δημιουργεί ένα περίγραμμα για τους συγγραφείς, το περίγραμμα πρέπει να περιλαμβάνει το κοινό-στόχο, τον στόχο του άρθρου, το USP και τη γωνία προσέγγισης. Έτσι, ο συγγραφέας θα ξέρει πώς να γράφει περιεχόμενο που ταιριάζει με την πρόθεσή σας.

Οι έμποροι και οι συγγραφείς μπορούν να παραλείψουν τη μη αυτόματη διαδικασία χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο δημιουργίας περιγραμμάτων. Η εφαρμογή όχι μόνο τακτοποιεί τα βασικά θέματα με τη σωστή σειρά και εξοικονομεί χρόνο αλλά και επιταχύνει τη διαδικασία παραγωγής.

Παρακάτω είναι τα καλύτερα εργαλεία δημιουργίας περιγράμματος περιεχομένου και τα εξέχοντα χαρακτηριστικά τους.

Semrush

Το εργαλείο Content Outline Builder από το Semrush είναι η τέλεια εφαρμογή για τη δημιουργία συνοπτικών ή περιγραμμάτων περιεχομένου. Προσφέρει εξατομικευμένες πληροφορίες SEO χρησιμοποιώντας την πιο πρόσφατη τεχνολογία AI, έτσι ώστε το περιεχόμενο που πρόκειται να γράψετε να κατατάσσεται υψηλότερα. Τόσο οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις όσο και οι επιχειρήσεις μπορούν να αξιοποιήσουν αυτήν την πλατφόρμα.

Αυτό το εργαλείο επιτρέπει στους επαγγελματίες του μάρκετινγκ και τους συγγραφείς να λαμβάνουν προτάσεις βάσει δεδομένων για περισσότερη επισκεψιμότητα στο περιεχόμενό τους. Οι προτάσεις περιλαμβάνουν λέξεις-κλειδιά, πλήθος λέξεων, εικόνες και τόνο γραφής, ανάλογα με το θέμα σας.

Σας επιτρέπει επίσης να παρακολουθείτε τους ανταγωνιστές σας για να δημιουργήσετε νέες ιδέες. Αυτό το εργαλείο μπορεί να σας προσφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την κατάταξη στην κορυφή στο SERP, από τη δομή των άρθρων έως τους τίτλους και τις εικόνες.

Ωστόσο, δεν έχετε καμία υποχρέωση να χρησιμοποιήσετε το περίγραμμα που δημιουργεί. Από τις προτεινόμενες πολλαπλές δομές του Semrush, μπορείτε να επιλέξετε την αγαπημένη σας ή να δημιουργήσετε ένα μοναδικό περίγραμμα προσαρμόζοντας όλες τις προτάσεις.

Μόλις δημιουργήσετε ένα περίγραμμα αυτής της πλατφόρμας, μπορείτε εύκολα να το μοιραστείτε με τον συγγραφέα ή τον επικεφαλής της ομάδας αντιγράφοντας τον σύνδεσμο. Έτσι, η έγκριση περιγράμματος γίνεται ευκολότερη και η εγγραφή περιεχομένου σε αυτήν γίνεται αβίαστη.

  Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη δόνηση πληκτρολογίου στο iPhone

Writesonic

Χρησιμοποιώντας το Writesonic, χρειάζονται μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να καταλήξετε στη δομή της επόμενης ανάρτησης ιστολογίου σας. Χάρη σε αυτήν τη δημιουργία περιλήψεων ιστολογίου τεχνητής νοημοσύνης, οι μπλόγκερ μπορούν να δημιουργήσουν σαφείς και εξαιρετικά ελκυστικές αναρτήσεις ιστολογίου.

Η απλοϊκή διεπαφή του σάς επιτρέπει να προσθέσετε τον τίτλο (έως 100 χαρακτήρες) και την εισαγωγή (έως 600 χαρακτήρες) του περιεχομένου που θέλετε να γράψετε. Επιλέξτε τη γλώσσα και πατήστε το κουμπί Δημιουργία.

Το λογισμικό θα δημιουργήσει 5 μοναδικά περιγράμματα και θα δημιουργήσει περισσότερα εάν δεν είναι ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από 25+ γλώσσες για να δημιουργήσουν ένα περίγραμμα ιστολογίου χρησιμοποιώντας αυτήν την πλατφόρμα.

Frase

Αναζητάτε εύχρηστο λογισμικό για να δημιουργήσετε περιγράμματα για το blog ή το άρθρο σας; Πηγαίνετε για το Frase, ένα εργαλείο με τεχνητή νοημοσύνη που σας βοηθά στη δημιουργία περιεχομένου. Επιπλέον, η δημιουργία περιγραμμάτων για κριτικές προϊόντων, οδηγούς χρήσης, καταλόγους, σελίδες υπηρεσιών και πολλές άλλες μορφές περιεχομένου είναι χρήσιμη.

Η διαδικασία δημιουργίας περιγράμματος είναι απλή σε αυτό το εργαλείο. Απλώς προσθέστε τον τίτλο του περιεχομένου που πρόκειται να γράψετε, συμπεριλάβετε κάποια περιγραφή για το θέμα και επιλέξτε το επίπεδο δημιουργικότητας.

Αυτό είναι!

Μέσα σε δευτερόλεπτα, το εργαλείο θα δημιουργήσει μια σύντομη περιγραφή που θα περιέχει ιδέες επικεφαλίδων και ένα σύντομο συμπέρασμα. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με αυτό, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί φόρτωσης περισσότερων ή στο κουμπί Επαναδημιουργία για να λάβετε νέες ιδέες.

Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε το επίπεδο δημιουργικότητας από 1 έως 5 για να έχετε το περίγραμμα που ταιριάζει στη στρατηγική περιεχομένου σας.

Η κοινή χρήση του δημιουργημένου περιγράμματος είναι επίσης εύκολη σε αυτήν την πλατφόρμα. Δεν χρειάζεται να επιλέξετε το περίγραμμα και να το στείλετε στον συγγραφέα χειροκίνητα. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο Πρόχειρο για να αντιγράψετε το πλήρες περίγραμμα και να το επικολλήσετε σε ένα email, πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου ή οπουδήποτε αλλού.

Σέρφερ

Το Surfer σας φέρνει τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης στα χέρια σας και σας επιτρέπει να τις εφαρμόσετε για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό περίγραμμα για την επόμενη ανάρτηση ιστολογίου σας. Χρησιμοποιήστε το για να κάνετε τις διαδικασίες ανταλλαγής ιδεών και γραφής 100 φορές ευκολότερες.

Χρειάζεται μόνο να εισαγάγετε το όνομα του θέματος ή τη λέξη-κλειδί και να επιλέξετε τη χώρα-στόχο για να δημιουργήσετε ένα περίγραμμα σε αυτό το εργαλείο. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να βαθμολογήσετε τα αποτελέσματα για να ενημερώσετε την πλατφόρμα όπου μπορούν να βελτιωθούν.

Το καλύτερο πράγμα για το Surfer είναι ότι το περίγραμμά του περιέχει μεγάλο αριθμό επικεφαλίδων (H2, H3, H4). Ως εκ τούτου, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν απρόσκοπτα από αυτές τις σχετικές και μοναδικές επικεφαλίδες για να προσθέσουν στις αναρτήσεις τους.

Η σελίδα αποτελεσμάτων συνοδεύεται από μια μοναδική δημόσια διεύθυνση URL κάθε φορά που δημιουργείτε ένα περίγραμμα. Μπορείτε να αντιγράψετε τον σύνδεσμο με ένα κλικ και να τον μοιραστείτε με όποιον θέλετε. Επιπλέον, μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε το μερικό περίγραμμα και να το αντιγράψετε εύκολα.

ΜΕΛΑΝΙ

Θεωρείτε ότι η δημιουργία περιγράμματος είναι μια πρόκληση λόγω έλλειψης χρόνου; Το INK Blog Outline Generator επιλύει τα προβλήματά σας δημιουργώντας περιγράμματα περιεχομένου μέσα σε δευτερόλεπτα με το εργαλείο του που υποστηρίζεται από AI. Οι κορυφαίες παγκόσμιες επωνυμίες όπως η Google, η Amazon, η Salesforce και το HubSpot το χρησιμοποιούν, οπότε γιατί όχι και εσείς; 😁

Το Ink εκτελεί μια εις βάθος ανάλυση του θέματός σας για να δημιουργήσει ένα περίγραμμα που αποτελείται από έξυπνες επικεφαλίδες. Οι έμποροι και οι bloggers χρησιμοποιούν αυτήν την εφαρμογή για να λάβουν πολλά περιγράμματα ιστολογίου για ένα μόνο θέμα. Ως αποτέλεσμα, μπορεί κανείς να τα διαβάσει όλα και να επιλέξει το πιο ελκυστικό και σχετικό.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα Apple HomePod ως ενδοεπικοινωνία

Επιπλέον, αυτή η πλατφόρμα είναι σε θέση να δημιουργεί περιγράμματα για αντίγραφα διαφημίσεων και περιγραφές προϊόντων επίσης. Οι χρήστες πρέπει να εισαγάγουν μια επικεφαλίδα του θέματος (θα πρέπει να είναι εντός 70 χαρακτήρων) και μια έννοια που λέει τι πρέπει να αφορά το άρθρο (όχι περισσότερους από 130 χαρακτήρες).

Επίσης, δεν χρειάζεται να φορτώσετε ξανά τη σελίδα για δημιουργία πολλαπλών περιγραμμάτων. Κάντε κλικ στο κουμπί Clear Input και η πλατφόρμα θα αφαιρέσει αυτόματα όλες τις προηγούμενες καταχωρήσεις.

Writecream

Είστε νέος στο επάγγελμα της συγγραφής περιεχομένου ή του μάρκετινγκ; Το Writecream συμβάλλει στη μείωση του χρόνου και της προσπάθειας που χρειάζεστε για να ερευνήσετε τα θέματα που καλύπτονται σε ένα ιστολόγιο και αυξάνει την εισαγωγή προϊόντων σας. Επίσης, υποστηρίζει 75+ γλώσσες για παραγωγή κειμένου.

Με αυτό, μπορείτε να δημιουργήσετε συναρπαστικά περιγράμματα ιστολογίου δωρεάν. Εδώ, οι χρήστες πρέπει να επιλέξουν Περίγραμμα ιστολογίου από το αναπτυσσόμενο μενού περιπτώσεων χρήσης. Στη συνέχεια, θα πρέπει να εισαγάγουν το όνομα του προϊόντος ή της εταιρείας και να συζητήσουν εν συντομία τι κάνει η εταιρεία. Επιλέξτε τον τόνο γραφής και κάντε κλικ στο Δημιουργία.

Έτσι, το εργαλείο θα εμφανίσει διάφορα περιγράμματα. Μπορείτε να επιλέξετε αμέσως οποιαδήποτε περιγράμματα ή να συνεχίσετε να δημιουργείτε, εκτός εάν η έξοδος ταιριάζει με τις προσδοκίες σας. Οι bloggers μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την πλατφόρμα cloud από προγράμματα περιήγησης ιστού ή να κατεβάσουν τις εφαρμογές smartphone για Android και iPhone.

StoryLab.ai

Το StoryLab.ai βοηθά τους συγγραφείς να δημιουργήσουν καλύτερα άρθρα δημιουργώντας περιγράμματα για τα ιστολόγια και τα άρθρα τους. Μερικές φορές, είναι δύσκολο να βρείτε το τέλειο περίγραμμα ιστολογίου που μπορεί να το ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα. Αυτό το διαδικτυακό εργαλείο σώζει την πλάτη σας σε τέτοιες καταστάσεις προτείνοντας τι να συμπεριλάβετε σε ένα άρθρο.

Περιγράψτε το προϊόν ή τη λέξη-κλειδί σας και λάβετε τη σύντομη περιγραφή του περιεχομένου πατώντας το κουμπί “Inspire me”. Αυτή η πλατφόρμα χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να σας προσφέρει μερικά παραδείγματα για το τι να προσθέσετε στο ιστολόγιό σας. Αν και η προσθήκη του θέματος ή του ονόματος της εταιρείας είναι προαιρετική, βοηθά αυτήν την εφαρμογή να παρέχει καλύτερη περιγραφή.

Επιπλέον, μπορείτε να εκτελείτε το StoryLab.ai Blog Outline Generator όσο συχνά θέλετε στο δρόμο σας για τη δημιουργία ενός τέλειου άρθρου.

Απλοποιημένη

Το Simplified είναι μια δωρεάν εφαρμογή που εγγυάται περισσότερες μετατροπές σε λιγότερο χρόνο παρέχοντάς σας ένα αποτελεσματικό περίγραμμα. Blogs, άρθρα ή οποιοδήποτε περιεχόμενο μεγάλης μορφής — ανεξάρτητα από το τι θέλετε να γράψετε, αυτή η πλατφόρμα θα μπορούσε να είναι εξαιρετικά αποτελεσματική.

Αυτό το εργαλείο έχει έναν ωραίο πίνακα εργαλείων που αποτελείται από διάφορα πρότυπα, συμπεριλαμβανομένου ενός για τη δημιουργία ενός περιγράμματος ιστολογίου. Επιλέξτε το πριν εισαγάγετε το θέμα του ιστολογίου σας και επιλέξετε τη γλώσσα εξόδου. Η απλοποίηση θα δημιουργήσει πολλά περιγράμματα για εσάς. Εάν τώρα είστε ευχαριστημένοι με τα αποτελέσματα, έχετε την επιλογή να δημιουργήσετε περισσότερα.

Επίσης, μπορείτε να αντιγράψετε εύκολα τα περιγράμματα και να τα μοιραστείτε με άλλα μέλη της ομάδας. Υπάρχει επίσης μια επιλογή διαγραφής των αποτελεσμάτων για μια νέα αναζήτηση.

Συγγραφέας

Το Writr είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας όταν πρόκειται για τη δημιουργία δομών περιεχομένου. Αυτός ο βοηθός γραφής AI κάνει τη διαδικασία δημιουργίας περιγράμματος ιστολογίου πιο απλή από ποτέ. Η διασύνδεσή του χωρίς ακαταστασία είναι το μόνο που χρειάζεστε για να δείτε γρήγορα το περίγραμμα του άρθρου σας χωρίς περισπασμούς.

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να επιλέξετε τη γλώσσα της επιλογής σας από τη λίστα γλωσσών. Στο πεδίο “Περιγράψτε τι πουλάτε”, εισαγάγετε τη λέξη-κλειδί, το θέμα ή τον τίτλο ενός ιστολογίου. Από το αναπτυσσόμενο μενού Tone, επιλέξτε πώς μπορεί να ακούγεται το άρθρο. Τέλος, κάντε κλικ στη δημιουργία για να δείτε το περίγραμμα για το θέμα σας.

  Πώς να διαβάσετε μια δισκέτα σε σύγχρονο υπολογιστή ή Mac

Μόλις λάβετε το αποτέλεσμα και δεν σας αρέσει, κάντε κλικ στο Επανάληψη για να δείτε ένα άλλο περίγραμμα. Ή μπορείτε να αντιγράψετε ολόκληρο το περίγραμμα για να το μοιραστείτε με τους ενδιαφερόμενους. Η επιλογή Διαγραφή σάς επιτρέπει να αφαιρέσετε τα αποτελέσματα και να προετοιμάσετε την πλατφόρμα για μια νέα αναζήτηση.

Γιατί οι έμποροι και οι μπλόγκερ χρειάζονται περιγράμματα περιεχομένου;

#1. Καλύτερο On-Page SEO

Το SEO διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στο να κάνει το περιεχόμενό σας να φτάσει στο μέγιστο κοινό. Ένα καλά ερευνημένο περίγραμμα σημαίνει ότι το περιεχόμενό σας θα απαντήσει σε όλες τις κοινές ερωτήσεις που μπορεί να έχει ένας αναγνώστης σχετικά με το θέμα. Επίσης, βοηθά στη σωστή και φυσική τοποθέτηση λέξεων-κλειδιών, κάτι που πρέπει να έχετε για υψηλότερη κατάταξη σε οποιαδήποτε μηχανή αναζήτησης.

#2. Διατηρώντας τη σωστή ροή

Με περιγράμματα, οι bloggers μπορούν να γράψουν ολόκληρο το περιεχόμενο με μια συνεπή ροή. Μερικές φορές, ξεκινάτε να γράφετε ένα blog με διάφορες ιδέες στο μυαλό σας. Όμως, δεν ξέρετε πού και πώς να τα τοποθετήσετε, με αποτέλεσμα να έχετε περιεχόμενο που κανείς δεν ενδιαφέρεται να διαβάσει. Ωστόσο, ένα περίγραμμα σας προετοιμάζει με τις σωστές επικεφαλίδες.

#3. Καλύτερη θεραπεία για το Writer’s Block

Δεν είσαι συγγραφέας αν δεν έχεις υποφέρει ποτέ από συγγραφικό μπλοκ. Όλοι περνάμε από τη φάση και το να έχουμε ένα περίγραμμα έτοιμο για περιεχόμενο διευκολύνει τα πράγματα για τους συγγραφείς.

Σας παρέχει ένα πλαίσιο που δεν απαιτεί τις προσπάθειες καταιγισμού ιδεών σας. Επομένως, μπορείτε να εστιάσετε αμέσως στη γραφή, παρακάμπτοντας το μέρος του σχεδιασμού.

#4. Επιταχύνετε τη δημιουργία περιεχομένου

Για πολλούς συγγραφείς, η συγγραφή περιεχομένου είναι μια χρονοβόρα διαδικασία. Κάποιοι μάλιστα ισχυρίζονται ότι το να αποφασίσετε τι να συμπεριλάβετε σε ένα ιστολόγιο και τι όχι χρειάζεται τον περισσότερο χρόνο. Όταν έχετε έτοιμο ένα περίγραμμα περιεχομένου μπροστά σας, το γράψιμο απαιτεί λιγότερο χρόνο. Έτσι, οι συγγραφείς μπορούν να κλιμακώσουν την παραγωγή περιεχομένου.

#5. Ιδανικό για Συνεργασία

Οι περιγραφές περιεχομένου ενισχύουν τις προσπάθειες συνεργασίας με μια ομάδα. Πολλοί έμποροι πρέπει να αναθέσουν το έργο της δημιουργίας περιεχομένου στους συγγραφείς. Μπορούν να δημιουργήσουν ένα περίγραμμα και να το μοιραστούν με τους συγγραφείς. Έτσι, μπορούν να διασφαλίσουν ότι η εστίαση του περιεχομένου παραμένει εκεί που θα έπρεπε.

#6. Μειώστε το κόστος

Κατά καιρούς, το σχέδιο περιεχομένου ενός συγγραφέα είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό του εμπόρου. Ένας συγγραφέας μπορεί να υποβάλει ένα προσχέδιο με περιττές επικεφαλίδες και πρέπει να του ζητήσετε να το αλλάξει.

Εάν πληρώνετε συγγραφείς βάσει χρόνου, αυτό θα είναι χάσιμο χρόνου και χρημάτων. Μπορείτε να μειώσετε αυτό το κόστος παρέχοντάς τους ένα περίγραμμα.

Πώς βοηθάει καλύτερα το Outlining στην επέκταση του περιεχομένου;

Η επιτυχία οποιουδήποτε περιεχομένου εξαρτάται από το περίγραμμα που δημιουργείτε πριν γράψετε που περιέχει όλα τα θέματα που θέλει να συζητήσει ο συγγραφέας.

Με ένα περίγραμμα, έχετε ήδη τις ιδέες οργανωμένες διαδοχικά. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να κατασκευάσετε το περιεχόμενο στη σωστή ροή και να επεκτείνετε προσεκτικά τις ιδέες σας.

Ανακεφαλαίωση

Τα οφέλη από τη δημιουργία περιγράμματος περιεχομένου είναι αμέτρητα, αλλά η διάθεση χρόνου για την εργασία μπορεί να είναι δύσκολη για επαγγελματίες στελέχη μάρκετινγκ και bloggers. Ως εκ τούτου, η χρήση εργαλείων ή εφαρμογών δημιουργίας περιγράμματος περιεχομένου για την αυτοματοποίηση κουραστικών μη αυτόματων εργασιών είναι καλύτερη.

Μπορείτε να διαβάσετε τη λίστα μας και να τα δοκιμάσετε πριν επιλέξετε την τελική. Αν και μόνο οι άξιοι υποψήφιοι μπήκαν σε αυτήν τη λίστα, πρέπει να συγκρίνετε προσεκτικά για να βρείτε το εργαλείο που ταιριάζει με τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

Επιπλέον, μπορείτε να συμπεριλάβετε αυτές τις ενδιαφέρουσες ιδέες περιεχομένου στα ιστολόγια και τα άρθρα σας για να τα κάνετε διαδραστικά και συναρπαστικά.