9 καλύτερα συστήματα διαχείρισης μάθησης (LMS) για SMB

Η χρήση ενός Συστήματος Διαχείρισης Μάθησης (LMS) σάς βοηθά να προσφέρετε μια συνεπή και βελτιωμένη εμπειρία μάθησης με χρήσιμες λειτουργίες και πολλά οφέλη.

Η ικανότητα είναι ένα νόμισμα νέας εποχής και εάν εκπαιδεύσετε και αναβαθμίσετε τους υπαλλήλους σας, μπορείτε να δείτε καλύτερη αφοσίωση, απόδοση, παραγωγικότητα και αντίκτυπο στην κερδοφορία σας.

Η δυναμική των επιχειρήσεων και της μάθησης αλλάζει και οι άνθρωποι προτιμούν να εργάζονται ή να μαθαίνουν από οπουδήποτε.

Έτσι, αντί να προσκαλείτε τους υπαλλήλους σας να μάθουν σε μια τάξη και να πληρώνετε για ταξίδια και άλλα έξοδα, φέρτε τους τη μάθηση, όλα εικονικά με το LMS.

Θα εξοικονομήσει χρήματα, χρόνο και κόπο, ενώ θα τους δώσει την ευελιξία της μάθησης και της αναβάθμισης από οπουδήποτε και θα συνεισφέρει περισσότερο στον οργανισμό σας.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσω περισσότερο το LMS και θα εξερευνήσω μερικά από τα καλύτερα LMS για τον οργανισμό σας.

Τι είναι ένα Σύστημα Διαχείρισης Μάθησης;

Το Σύστημα Διαχείρισης Μάθησης (LMS) αναφέρεται σε μια λύση λογισμικού για τη διαχείριση, την αυτοματοποίηση, την αναφορά, την παράδοση και την παρακολούθηση προγραμμάτων κατάρτισης, εκπαιδευτικών μαθημάτων και προγραμμάτων μάθησης και ανάπτυξης (L&D).

Η έννοια του LMS προέκυψε από την ηλεκτρονική μάθηση, πολύ διαδεδομένη στη σύγχρονη εποχή. Οι πλατφόρμες LMS εισήχθησαν για πρώτη φορά τη δεκαετία του 1990 και γνώρισαν ανάπτυξη από τότε, ενώ η χρήση τους επιταχύνθηκε μαζικά κατά τη διάρκεια και μετά την πανδημία του Covid-19.

Τα σύγχρονα LMS υποστηρίζουν επίσης διάφορες χρήσεις. Αποθηκεύει διαδικτυακό περιεχόμενο όπως μαθήματα και πόρους. Στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, τα ιδρύματα χρησιμοποιούν μια πλατφόρμα LMS για τη διαχείριση της τάξης και την εκπαίδευση από εκπαιδευτές. Τα προηγμένα LMS μπορούν να χρησιμοποιήσουν έξυπνους αλγόριθμους για αυτόματη σύσταση μαθημάτων σύμφωνα με το προφίλ και τα σύνολα δεξιοτήτων ενός χρήστη χρησιμοποιώντας μεταδεδομένα από διάφορους πόρους εκμάθησης.

Μερικά κύρια χαρακτηριστικά ενός ιδανικού LMS

Ένα LMS σάς επιτρέπει να οργανώνετε και να αποθηκεύετε πληροφορίες σε ένα μόνο μέρος και σας επιτρέπει να τις παρακολουθείτε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα σωστό αναγνωριστικό σύνδεσης και κωδικός πρόσβασης για πρόσβαση σε αυτό το σύστημα και στις πληροφορίες που περιέχει.

Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του LMS είναι:

 • Διεπαφή χρήστη: Ένα καλό LMS θα έχει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή για να βοηθά τους μαθητές να πλοηγούνται εύκολα στην πλατφόρμα και να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο.
 • Αποκριτική σχεδίαση: Το LMS πρέπει να έχει σχεδίαση με απόκριση που να φαίνεται ευχάριστο στα μάτια και να κάνει το περιεχόμενο εύκολα προσβάσιμο μέσω μιας σειράς συσκευών όπως smartphone, επιτραπέζιους υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές ή tablet.
 • Διαχείριση μαθημάτων: Αποθηκεύει όλα τα μαθήματα εκμάθησης και το σχετικό περιεχόμενο που δημιουργούν εύκολα οι διαχειριστές ή οι εκπαιδευτές και καταφέρνουν να προσφέρουν μια βελτιωμένη μαθησιακή εμπειρία.
 • Αναλύσεις και αναφορές: Η επιλογή οπτικοποίησης και παρακολούθησης της απόδοσης του μαθήματος μέσω ενός καθαρού πίνακα ελέγχου και λεπτομερών αναφορών. Σε βοηθά να μετράς τα καλά και τα κακά σου σημεία και να βελτιώνεσαι ανάλογα.

 • Gamification: Πολλά LMS προσφέρουν μηχανισμούς παιχνιδιών για να προσφέρουν περισσότερη αφοσίωση και κίνητρο μέσω σημάτων, πιστοποιητικών, πόντων, βαθμολογικών πινάκων κ.λπ.
 • Automaton: Προσφέρει δυνατότητες αυτοματισμού όπως ομαδοποίηση χρηστών και μαθημάτων, ενσωμάτωση και πολλά άλλα.
 • Localization: Μπορεί να υποστηρίξει διαφορετικές γλώσσες για την εξάλειψη των γλωσσικών φραγμών μαζί με τις εγκαταστάσεις γεωεντοπισμού.
 • AI: Χρησιμοποιείται για την εξατομίκευση των μαθησιακών εμπειριών προτείνοντας κατάλληλα μαθήματα, προτείνοντας θέματα βάσει ενδιαφέροντος, πρόβλεψη επιτυχίας και πολλά άλλα.
 • Κοινωνική μάθηση: Μπορεί να συνδεθεί με πλατφόρμες κοινωνικών μέσων για να αλληλεπιδράσει και να συνεργαστεί με συνομηλίκους.
 • Ενσωμάτωση: Ένα LMS πρέπει να είναι διαλειτουργικό και να υποστηρίζει την ενοποίηση με διάφορα εργαλεία και τεχνολογίες που χρησιμοποιείτε, όπως SCORM, εργαλεία επικοινωνίας, συστήματα ασφαλείας και άλλα.

Γιατί χρειάζεστε ένα LMS;

Η χρήση ενός ποιοτικού LMS έχει πολλά οφέλη για τις επιχειρήσεις, τους εκπαιδευτές και τους μαθητές.

 • Απομακρυσμένη μάθηση: Οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να χρησιμοποιούν το LMS από οπουδήποτε – στο σπίτι, ενώ εκπαιδεύονται, εργάζονται σε μια τοποθεσία εργασίας κ.λπ., με σύνδεση στο Διαδίκτυο. Αυτό φέρνει ευελιξία και ευκολία.
 • Εξοικονόμηση κόστους: Εφόσον δεν χρειάζεται να ταξιδεύετε σε μέρη για να μάθετε, εξοικονομεί χρόνο και χρήμα για τους μαθητές. Επίσης, οι οργανισμοί δεν χρειάζεται να επενδύσουν σε ταξίδια εργαζομένων και μπορούν να βελτιστοποιήσουν τη χρήση και τις δαπάνες εκπαίδευσης.
 • Αυτοματισμός: Μπορείτε να αυτοματοποιήσετε τακτικές, επαναλαμβανόμενες εργασίες, όπως η ενσωμάτωση, η παροχή πιστοποιητικών κ.λπ., για να εξοικονομήσετε χρόνο.
  Πώς να διορθώσετε την αναζήτηση του Outlook που δεν λειτουργεί

 • Συνέπεια εκπαίδευσης: Το LMS συγκεντρώνει την παράδοση μαθημάτων και εκπαίδευσης για να παρέχει μια συνεπή μαθησιακή εμπειρία.
 • Βελτιωμένη απόδοση: Εφόσον μπορείτε να παρακολουθείτε την απόδοση με τα αναλυτικά στοιχεία και την παρακολούθηση, μπορείτε να βρείτε εύκολα ελαττώματα και να τα διορθώσετε για να βελτιώσετε την απόδοση παράδοσης μάθησης.
 • Ασφάλεια και συμμόρφωση: Τα συστήματα LMS είναι κατασκευασμένα με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες ασφαλείας και συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις συμμόρφωσης, καθώς μπορούν να εξυπηρετήσουν ρυθμιζόμενες βιομηχανίες όπως η φαρμακευτική, οι κατασκευές, οι τράπεζες και άλλες.

Έτσι, αν ψάχνετε για τις καλύτερες επιλογές LMS, εδώ είναι μερικές.

Adobe Captivate Prime

Παρέχετε σύγχρονες εμπειρίες μάθησης χρησιμοποιώντας μια βραβευμένη πλατφόρμα cloud LMS – Adobe Captivate Prime. Μπορεί να ανταποκριθεί σε ολόκληρες τις ανάγκες της επιχείρησής σας, προσφέροντας εξαιρετικές δυνατότητες και χρηστικότητα LMS. Το G2 έχει ονομάσει αυτή την πλατφόρμα Leader στο λογισμικό LMS εταιρικού επιπέδου.

Αποκτάτε μια εκτεταμένη αγορά περιεχομένου με 70.000 μαθήματα μαζί με εκπαίδευση πελατών, εκπαίδευση συμμόρφωσης, ανανέωση των δεξιοτήτων των εργαζομένων, συνεργάτη, δικαιοδόχο και εκπαίδευση πωλήσεων. Προσφέρει συστάσεις και εξατομίκευση που βασίζεται σε AI, χωρίς κεφάλι LMS, gamification, κοινωνική μάθηση και ενσωματώσεις.

Ενισχύστε την υιοθέτηση προϊόντων χρησιμοποιώντας αποτελεσματικά εκπαιδευτικά προγράμματα για τους πελάτες, βελτιώστε τη διατήρηση παρακολουθώντας την πρόοδο και διαχειριστείτε εύκολα τη διαδικασία ενσωμάτωσης. Μπορείτε επίσης να συλλέξετε βαθιές πληροφορίες από εκτενείς αναφορές για να τροφοδοτήσετε εκστρατείες διατήρησης, να βελτιώσετε την ικανοποίηση των πελατών και να λάβετε προληπτικές αποφάσεις εφαρμόζοντας μοτίβα εκμάθησης.

Η μηχανή συστάσεων AI της Adobe διευκολύνει επίσης προγράμματα εκμάθησης που βασίζονται σε δεξιότητες. Τα σημεία παιχνιδιού, τα σήματα και οι πιστοποιήσεις του ενθαρρύνουν επίσης τους υπαλλήλους να αναβαθμιστούν. Επιπλέον, οι διαχειριστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν δεδομένα από αναφορές για να λάβουν προληπτικές αποφάσεις.

Κλείστε τις προσφορές πιο γρήγορα εκπαιδεύοντας τις εξωτερικές και εσωτερικές ομάδες πωλήσεών σας με αυτήν την πλατφόρμα. Παρέχει αποτελεσματικά προγράμματα εκμάθησης γρήγορα όταν τα χρειάζονται οι εργαζόμενοι. Οι οργανισμοί μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν τη διαχείριση κοινού για να παρέχουν εξατομικευμένο περιεχόμενο και να έχουν πρόσβαση σε ολοκληρωμένα αναλυτικά στοιχεία απόδοσης για να βελτιώσουν την επιχείρησή τους.

Επιπλέον, λαμβάνετε εκπαίδευση συμμόρφωσης για να είστε έτοιμοι για έλεγχο και να ρυθμίζετε το LMS σας εύκολα και σε κλίμακα. Εκπαιδεύστε το εργατικό δυναμικό σας παρέχοντάς τους πρόσβαση σε εσωτερικά μαθήματα και περιεχόμενο τρίτων και παρακολουθήστε μετρήσεις μέσω αναφορών.

Αυτή η πλατφόρμα διαθέτει πιστοποίηση FedRAMP και ασφαλή με συμμόρφωση με SOC2 και SSO και GDPR και συνδέεται με κορυφαίες λύσεις όπως Slack, Zoom, LinkedIn Learningκ.λπ. Υποστηρίζει επίσης προσαρμοστική ροή βίντεο με Brightcove, επεκτάσιμο AWS και γρήγορο CDN με Akamai.

LearnDash

Το LearnDash ισχυρίζεται ότι είναι το μόνο LMS που βασίζεται σε WordPress και αναπτύχθηκε από ειδικούς στην ηλεκτρονική μάθηση. Το εμπιστεύονται δημοφιλείς οργανισμοί όπως το Yoast, το Keap, το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα και άλλα.

Στο LearnDash, θα βρείτε το περιεχόμενο του μαθήματος δομημένο με κορυφαίες διαδικτυακές πρακτικές και αρχές μάθησης για τη βελτιστοποίηση της παράδοσης περιεχομένου και την ενίσχυση των ποσοστών ολοκλήρωσης. Προσφέρει ανώτερα κουίζ, πιστοποιήσεις και εργασίες για να προσφέρει στους μαθητές μια καθηλωτική μαθησιακή εμπειρία.

Αυτό το LMS έχει κατασκευαστεί για να κλιμακώνεται μαζί σας. μπορείτε να πουλήσετε περισσότερα μαθήματα στο Διαδίκτυο αποκτώντας τον πλήρη έλεγχο των μαθημάτων σας, επιλέγοντας το κατάλληλο μοντέλο τιμολόγησης, ρυθμίζοντας αυτόματες υπενθυμίσεις και αυξάνοντας τις πωλήσεις για να παρακολουθήσετε τα κέρδη σας να εκτινάσσονται στα ύψη. Μπορείτε να επιλέξετε από διαφορετικά μοντέλα τιμολόγησης – συνδρομές, εφάπαξ εκπτώσεις, πακέτα, συνδρομές κ.λπ.

Το LearnDash υποστηρίζει πολλαπλές πύλες πληρωμής όπως PayPal, 2Checkout, Stripe και 300 ακόμη με το WooCommerce. Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε περιεχόμενο για να μειώσετε τα ποσοστά επιστροφής χρημάτων αυξάνοντας παράλληλα τα έσοδά σας. Είναι εύκολο να ξεκινήσετε με το LearnDash με τους πόρους που σας παρέχει, ώστε να μπορείτε να δημιουργείτε μαθήματα online γρήγορα.

Επιπλέον, θα λάβετε μια εγκατάσταση WordPress με 1 κλικ, την επιλογή να προγραμματίσετε τα μαθήματά σας αυτόματα για την παράδοση περιεχομένου και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ειδοποίησης για την ενημέρωση των χρηστών. Διαθέτει επίσης ισχυρή διαχείριση χρηστών και επεκτείνει τις δυνατότητές του συνδέοντας με διάφορα εργαλεία.

TalentLMS

Χρησιμοποιήστε την πλατφόρμα εκπαίδευσης του TalentLMS για να δημιουργήσετε έναν έξυπνο οργανισμό που εστιάζει στην αναβάθμιση και ανάπτυξη των εργαζομένων. Παρέχει μια διαισθητική διεπαφή στην οποία είναι εύκολη η πρόσβαση σε όλους τους τύπους συσκευών για να βοηθά τους μαθητές να τη χρησιμοποιούν όποτε θέλουν.

Αυτή η πλατφόρμα επιτρέπει τη δημιουργία μαθημάτων εύκολα με μερικά κλικ, την προσθήκη χρηστών και την ταχύτερη εκκίνηση, αντί για μακροχρόνιες ρυθμίσεις. Το εξατομικεύετε ώστε να ταιριάζει με την επωνυμία και τη γλώσσα σας για να βελτιώσετε τις εμπειρίες των μαθητών. Προσφέρει:

 • Εκπαίδευση ενσωμάτωσης
 • Εκπαίδευση συμμόρφωσης
 • Εκπαίδευση πελατών
 • Εκπαίδευση πωλήσεων
 • Εκπαίδευση συνεργατών
  Τι είναι μια γέφυρα δικτύου και πώς να τη φτιάξετε

Παίρνετε μια εκτενή βιβλιοθήκη προκατασκευασμένων μαθημάτων που καλύπτουν soft skills για τους μαθητές για να τους βοηθήσετε να έχουν μεγαλύτερη επιτυχία στην εργασία τους.

Eduflow

Αξιοποιήστε μια εύχρηστη και ισχυρή πλατφόρμα LMS Eduflow για τη διαχείριση και τη δημιουργία κοινωνικής μάθησης. Αυτό το επεκτάσιμο εργαλείο έχει αποδεδειγμένη δυνατότητα να παράγει καλύτερα αποτελέσματα για οργανισμούς. Στην πραγματικότητα, 1000+ οργανισμοί εμπιστεύονται αυτήν την πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένων των Google, Hyper Island και άλλων.

Το Eduflow κάνει τη δημιουργία μαθημάτων μια απόλαυση, ποτέ μια χαρά. Σας δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάζετε μαθήματα, ακόμη και τα πιο σύνθετα, χρησιμοποιώντας γρήγορα συγγραφικά έργα παγκόσμιας κλάσης. Προσφέρει μέγιστη ελευθερία και ευελιξία για να είστε καινοτόμοι, χωρίς να διακυβεύεται η εμπειρία χρήστη.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ισχυρό επεξεργαστή του για να σχεδιάσετε αβίαστα τα μαθήματά σας και να φαίνεστε επαγγελματίες αλλά και όμορφοι σε όλες τις οθόνες. Επιπλέον, ανεβάστε αρχεία, εισαγάγετε τα πακέτα SCORM σας και ενσωματώστε περιεχόμενο από εκατοντάδες διαφορετικά εργαλεία. Οδηγήστε ουσιαστική μάθηση με καλύτερη συνεργασία και σχόλια από εκπαιδευτές, διευθυντές και ειδικούς, εκτός από κουίζ και βίντεο.

Κάντε τη διαδικασία μάθησης πιο αξέχαστη και ελκυστική μέσω της αξιολόγησης από ομοτίμους και εξοικονομήστε χρόνο από τους εκπαιδευτές. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ασύγχρονες δραστηριότητες για να προωθήσετε την αίσθηση του ανήκειν και της ομαδικής εργασίας μεταξύ των μαθητών. Επιπλέον, χρησιμοποιήστε insight που βασίζονται σε δεδομένα για να επαναλάβετε και να βελτιώσετε τις μαθησιακές εμπειρίες.

Το Eduflow σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε την απόδοση χρησιμοποιώντας τα δεδομένα από τον πίνακα εργαλείων, τα γραφήματα προόδου, τα μεταδεδομένα και τις βαθμολογίες. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ολοκληρωμένο GraphQL API για πρόσβαση στα δεδομένα των μαθητών σας όπως θέλετε. Προσφέρει επίσης εκατοντάδες προκατασκευασμένα, ΔΩΡΕΑΝ πρότυπα μαθημάτων για δραστηριότητες όπως η ενσωμάτωση, οι πωλήσεις κ.λπ.

Πιο έξυπνο

ο Brainier LMS είναι μια λύση επιχειρηματικής μάθησης και ανάπτυξης που επικεντρώνεται στην εκπαίδευση, την ενδυνάμωση και τη δέσμευση των μαθητών περισσότερο. Αυτό το cloud-based είναι κατασκευασμένο για όλους τους τύπους μαθησιακών δραστηριοτήτων είτε στο γραφείο, είτε στο τηλεχειριστήριο είτε στον χώρο εργασίας σας.

Το Brainier σάς βοηθά να παρέχετε ισχυρή ηλεκτρονική μάθηση σε όλους τους τύπους οθονών και συσκευών είτε πρόκειται για επιτραπέζιους υπολογιστές, tablet, φορητούς υπολογιστές ή κινητά μέσω της εγγενούς εφαρμογής τους για κινητά ή ενός προγράμματος περιήγησης. Είναι διαθέσιμο και στις αγορές iOS και Android και σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο από οπουδήποτε.

Αυτή η πλατφόρμα μπορεί να προσαρμοστεί σε μεγάλο βαθμό για την επωνυμία, τη γλώσσα και τα χρώματα. Ως αποτέλεσμα, αποκτάτε ένα υπέροχο δέρμα που μπορεί να διευκολύνει μια καθηλωτική εμπειρία εκμάθησης και να αισθάνεστε φυσικά με τα υπάρχοντα συστήματά σας. Έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις από το G2, το Brandon Hall Group και πολλά άλλα ως κορυφαίο LMS λόγω των προηγμένων χαρακτηριστικών, της ευελιξίας και των βελτιωμένων μαθησιακών εμπειριών του.

Κάρτες ταλέντων

Κάρτες ταλέντων είναι μια εξαιρετική φορητή πλατφόρμα εκπαίδευσης για εργαζομένους πρώτης γραμμής, εργαζόμενους χωρίς γραφείο και εργαζομένους στον αγρό. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε μαθήματα μικρομάθησης γρήγορα μέσα σε λίγα λεπτά και να εκπαιδεύετε τους υπαλλήλους σας από όπου κι αν εργάζονται.

Χρησιμοποιώντας αυτήν την πλατφόρμα, δεν χρειάζεται να απομακρύνετε τους υπαλλήλους σας στην πρώτη γραμμή από τη δουλειά τους για εκπαίδευση. φέρτε την εκπαίδευση απευθείας σε αυτούς μέσω κινητού και παρέχετε πληροφορίες. Ξεκινήστε δημιουργώντας σετ καρτών γεμάτα με το εκπαιδευτικό υλικό, προσθέτοντας χρήστες, προσκαλώντας τους για λήψη της εφαρμογής και κοινοποιώντας τις κάρτες με όλους για να ενεργοποιήσετε την πρόσβαση από κινητά.

Αυτό το LMS αξιοποιεί τις πραγματικές δυνατότητες της μικρομάθησης για να δημιουργήσει αντίκτυπο στους μαθητές. Το μόνο που χρειάζονται είναι λίγα λεπτά από το χρόνο τους την ημέρα για να μάθουν τις δεξιότητες που αποκτήθηκαν στα θέματα εκπαίδευσης. Παρέχει επίσης απτά αποτελέσματα, όπως υψηλότερα ποσοστά ολοκλήρωσης, χαμηλότερο κόστος μάθησης και μεγαλύτερη αφοσίωση.

Ξεκινήστε τα TalentCards ΔΩΡΕΑΝ.

Moodle

Αυτή η λίστα πλατφορμών LMS δεν θα είναι πλήρης με αυτό το όνομα – Moodle, μια δημοφιλής πλατφόρμα εκμάθησης. Πρόσφατα κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του Moodle 4.0 που έρχεται με νέα εμφάνιση και βελτιωμένη εμπειρία χρήστη για τη βελτίωση της διαδικτυακής μάθησης και διδασκαλίας για μαθητές, εκπαιδευτικούς και διαχειριστές.

Αυτή η πλατφόρμα διαθέτει νέα διεπαφή και έξυπνη πλοήγηση με καρτέλες για να επαναπροσδιορίσει την εμπειρία εκμάθησης. Βοηθά τους εκπαιδευτές και τους εκπαιδευτικούς να δημιουργούν μαθήματα εύκολα και να τα επεξεργάζονται για να ιεραρχήσουν τις εργασίες τους και να μειώσουν τους περισπασμούς.

Οπτικοποιήστε όλο το περιεχόμενό σας με ένα κλικ, δείτε τη δομή και παρακολουθήστε πόσο μακριά έχετε φτάσει. Μπορείτε να βρείτε οποιοδήποτε περιεχόμενο εύκολα και να εντοπίσετε εργασίες που εκκρεμούν. Μπορείτε επίσης να βελτιώσετε την εστίαση μειώνοντας το ορατό περιεχόμενο στην οθόνη σας, συμπτύσσοντας μπλοκ και αποκτώντας αβίαστη πρόσβαση σε πρόσθετα δεδομένα όταν απαιτείται.

  Πώς να μάθετε εάν έχετε αποκλειστεί στο Reddit

Παίρνετε αυτά τα χαρακτηριστικά:

 • Η επιλογή απενεργοποίησης προηγμένων λειτουργιών με 1 κλικ, αποθήκευσης ρυθμίσεων διαμόρφωσης και εισαγωγής και εξαγωγής διαμορφώσεων τοποθεσιών.
 • Λειτουργεί τόσο ως καταναλωτής (πλατφόρμα LTI) όσο και ως κεντρικός υπολογιστής LTI 1.3 Advantage (πάροχος λογισμικού LTI)
 • Επιταχύνει την ενσωμάτωση με επισημάνσεις και υποδείξεις που εξηγούν τη λειτουργικότητα και τις δυνατότητες κάθε σελίδας
 • Μια διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης, άμεση προεπισκόπηση και προσαρμοσμένες αναφορές με δυνατότητα κοινής χρήσης για τη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων
 • Η ειδοποίηση φυσικά αλλάζει μέσω ειδοποιήσεων εφαρμογών για κινητά και email
 • Ενσωματωμένη τηλεδιάσκεψη χρησιμοποιώντας τη λύση ανοιχτού κώδικα του BigBlueButton που σας επιτρέπει να δημιουργείτε αίθουσες επιμέρους, να μοιράζεστε σημειώσεις, διαφάνειες, βίντεο και ήχο, να συνομιλείτε και να επικοινωνείτε σε πραγματικό χρόνο και να λαμβάνετε αναλυτικά στοιχεία της συμμετοχής των χρηστών
 • Δείτε τις προθεσμίες μαθημάτων σε έναν πίνακα ελέγχου και προγραμματίστε τις εργασίες σας σε ένα Ημερολόγιο
 • Ενσωμάτωση με άλλα εργαλεία και πλατφόρμες εκμάθησης μέσω του πρωτοκόλλου LTI 1.3 Advantage για να προσφέρει μια ασφαλή και απρόσκοπτη ανταλλαγή δεδομένων

Το Moodle είναι μια πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα που υποστηρίζεται παγκοσμίως και βασίζεται στην κοινότητα και ήδη κάνει τη διαφορά με την ανοιχτή, ποιοτική μάθηση για όλους. Υποστηρίζεται από 70+ πιστοποιημένους συνεργάτες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Nomad, Ballistic Learning, VidyaMantra και άλλων.

Εάν αποφασίσετε να πάτε με το Moodle, μπορείτε να φιλοξενήσετε σε αυτές τις πλατφόρμες.

Looop

Αυτοματοποιήστε την πλήρη διαδικασία μάθησης και ανάπτυξης (L&D) με Looop, από την ενσωμάτωση και την εκπαίδευση έως την εκπαίδευση και τη συμμόρφωση των πελατών. Μπορείτε να εκπαιδεύσετε την ομάδα πωλήσεων, τους διευθυντές και τους συνεργάτες σας με αυτήν την πλατφόρμα LMS και να δημιουργήσετε μεγαλύτερο επιχειρηματικό αντίκτυπο.

Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε καμπάνιες και να παρέχετε χρήσιμους πόρους όταν χρειάζεται, ενώ αυτοματοποιείτε τις καθημερινές σας εργασίες για εξοικονόμηση χρόνου. Το Looop σάς δίνει τη δυνατότητα να στέλνετε πόρους αυτόματα και να επικοινωνείτε, είτε οι χρήστες είναι 100 είτε 100k. Σας βοηθά επίσης να οπτικοποιήσετε την αφοσίωση, να βελτιώσετε την απόδοση επένδυσης (ROI) και να επαναλάβετε γρήγορα τα σχόλια.

Αυτό το LMS επόμενης γενιάς σάς επιτρέπει να δημιουργείτε και να ανεβάζετε εύκολα περιεχόμενο και να το παραδίδετε απευθείας στους μαθητές μέσω SMS, ομαδικής συνομιλίας, email ή εφαρμογής. Δημιουργήθηκε για μάθηση και αντίκτυπο και σας επιτρέπει να αποκτήσετε πληροφορίες με λεπτομερή αναλυτικά στοιχεία.

Προσφέρει αυτά τα χαρακτηριστικά:

 • Έξυπνος αυτοματισμός βασισμένος σε κανόνες
 • Προκατασκευασμένα, προσαρμόσιμα πρότυπα και πόροι για την έναρξη προηγμένων καμπανιών, μειώνοντας την ταλαιπωρία της δημιουργίας των πάντων από την αρχή
 • Η κοινότητα εκμάθησης L&D για να μοιράζεται τη μάθηση, να λύνει προβλήματα και να μαθαίνει μαζί
 • Ενσωμάτωση με τη συνομιλία της ομάδας σας, το υπάρχον περιεχόμενο και τις στοίβες HR, όπως Salesforce, Google SSO, Drive, Okta, Slack, Teams, εφαρμογές iOS/Android, LinkedIn Learning, SCORM, AICC και άλλα.

SkyPrep

Περισσότεροι από 1000.000+ μαθητές έχουν χρησιμοποιήσει SkyPrep να αναβαθμίσουν τον εαυτό τους. Είναι ένα διαισθητικό LMS που έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του σύγχρονου εργατικού δυναμικού. Σας βοηθά να αυτοματοποιήσετε την εκπαίδευση, να προσφέρετε εκπαίδευση εξ αποστάσεως και να ενισχύσετε την παραγωγικότητα των εργαζομένων.

Το SkyPrep εκσυγχρονίζει την ενσωμάτωση των εργαζομένων και τους κάνει να εργάζονται από την πρώτη μέρα. Βοηθά επίσης τους υπαλλήλους να αναπτυχθούν και τον οργανισμό να κλιμακωθεί αποτελεσματικά. Με την εκπαίδευση πελατών, μπορείτε να οικοδομήσετε εμπιστοσύνη, να ενισχύσετε τις σχέσεις και να υποστηρίξετε τους πελάτες.

Επιπλέον, συγκεντρώστε τα αρχεία συμμόρφωσής σας σε ένα μόνο μέρος και προστατέψτε την εταιρεία σας. Προσφέρει εργαλεία διαδικτυακού σεμιναρίου για την ψηφιοποίηση της εμπειρίας σας στην τάξη και παρέχει ισχυρά εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου για τη δημιουργία εσόδων από μαθήματα.

Το SkyPrep διαθέτει λογισμικό φιλικό προς το χρήστη τόσο για τους μαθητές όσο και για τους διαχειριστές και είναι αρκετά εύκολο να ξεκινήσετε με τη δημιουργία και την εκτέλεση μαθημάτων. Προσφέρει δυνατότητες κοινωνικής μάθησης, παιχνιδιών και προηγμένων μαθησιακών χαρακτηριστικών για την ενίσχυση της αφοσίωσης των εργαζομένων.

συμπέρασμα

Τα συστήματα διαχείρισης μάθησης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παραδώσετε τα μαθήματα και την εκπαίδευσή σας στο διαδίκτυο και να βελτιώσετε την προσβασιμότητα και τη χρήση τους. Έρχεται με χρήσιμες λειτουργίες που σας εξοικονομούν χρόνο και χρήμα, διευκολύνουν την εργασία σας, καλύπτουν τις ανάγκες ασφάλειας και συμμόρφωσης και βελτιώνουν τη συνολική εμπειρία εκμάθησης για τους χρήστες.