9 καλύτερα πορτοφόλια Cosmos για απρόσκοπτες συναλλαγές κρυπτονομισμάτων

Το Cosmos είναι ένα έργο blockchain τρίτης γενιάς που επιτρέπει απρόσκοπτα συναλλαγές μεταξύ δύο διαφορετικών δικτύων blockchain. Για το λόγο αυτό, θεωρείται το «Διαδίκτυο των Blockchains».

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Cosmos έχει κατασκευάσει το κιτ ανάπτυξης λογισμικού (SDK) για προγραμματιστές για τη δημιουργία ευέλικτων πλατφορμών. Αυτές οι πλατφόρμες θα είναι καλύτερες, πιο γρήγορες και φθηνότερες από τις παραδοσιακές.

Το ATOM είναι το εγγενές σύμβολο του οικοσυστήματος Cosmos, με κεφαλαιοποίηση άνω των 3,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Επιπλέον, αυτό το διακριτικό έχει κυκλοφοριακή προσφορά άνω των 340 εκατομμυρίων.

Συνολικά, χρειάζεστε ένα καλό πορτοφόλι Cosmos για να αποθηκεύσετε και να πραγματοποιήσετε συναλλαγές με τα κουπόνια ATOM. Αλλά πρώτα, ας κατανοήσουμε τα χαρακτηριστικά αυτού του πορτοφολιού. Μείνετε μαζί!

Χαρακτηριστικά Cosmos Wallet

Τα κύρια χαρακτηριστικά ενός πορτοφολιού Cosmos περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

  • Ασφαλής αποθήκευση: Αυτό το πορτοφόλι σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε με ασφάλεια το ATOM και άλλα υποστηριζόμενα διακριτικά κρυπτογράφησης. Επιπλέον, τα ιδιωτικά κλειδιά του πορτοφολιού σας κρυπτογραφούνται και αποθηκεύονται ως μέρος της διαδικασίας ασφαλείας.
  • Ποντάρισμα κρυπτογράφησης: Μπορείτε να ποντάρετε απευθείας τα αποθηκευμένα κουπόνια ATOM χωρίς να αφήσετε το πορτοφόλι σας. Επιπλέον, οι ανταμοιβές πονταρίσματος αντανακλώνται στο πορτοφόλι σας σε μια τακτική περίοδο.
  • Κομψή διεπαφή χρήστη: Τα περισσότερα πορτοφόλια Cosmos έχουν σχεδιαστεί με τρόπο φιλικό προς τους αρχάριους. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις λειτουργίες με μερικά πατήματα ή κλικ.
  • Ενσωμάτωση DApps: Αυτή η δυνατότητα σας εξοικονομεί πολύ χρόνο και προσπάθεια κατά τη συναλλαγή των κρυπτογραφημένων σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να ανταλλάξετε άμεσα τα διακριτικά ATOM με Ethereum (ETH) χρησιμοποιώντας αποκεντρωμένα ανταλλακτήρια (DEX) όπως το SushiSwap.
  • Υποστήριξη Multi-Blockchain: Η κύρια αρχή πίσω από το έργο Cosmos είναι η υποστήριξη πολλαπλών blockchain για συναλλαγές κρυπτογράφησης. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πορτοφόλι του για να πραγματοποιήσετε συναλλαγές ανεξάρτητα από τον τύπο δικτύου.
  • Διαχείριση περιουσιακών στοιχείων: Σχεδόν όλα τα πορτοφόλια Cosmos διαθέτουν ενσωματωμένο σύστημα διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων. Επομένως, μπορείτε να παρακολουθείτε τη ζωντανή αξία των κουπονιών ATOM σας και να προσαρμόσετε τις επενδυτικές σας αποφάσεις ανάλογα.

Ακολουθεί η λίστα με τα καλύτερα Cosmos Wallets που επιτρέπουν την ομαλή αποθήκευση και συναλλαγές των κουπονιών ATOM σας.

Trust Wallet

Το Trust Wallet, όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα πορτοφόλια στη βιομηχανία κρυπτογράφησης. Επιπλέον, αυτό το πορτοφόλι αποκτήθηκε από την Binance στα μέσα του 2018.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πορτοφόλι στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού και στις κινητές συσκευές σας. Επιπλέον, η επέκταση προγράμματος περιήγησης αυτού του πορτοφολιού είναι διαθέσιμη για Brave, Chrome και Edge.

Αυτό το πορτοφόλι σάς επιτρέπει να αγοράζετε, να στέλνετε και να λαμβάνετε μάρκες ATOM με βάση τη ζωντανή τιμή της αγοράς. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να αγοράσετε και να αποθηκεύσετε τις συλλογές σας NFT μαζί με τα κρυπτονομίσματα σας.

Επιπλέον, μπορείτε να ελέγξετε τα ιστορικά δεδομένα των αγαπημένων σας κρυπτονομισμάτων. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στα διαγράμματα τιμών σε διάφορα χρονικά πλαίσια.

Αυτό το πορτοφόλι χωρίς φύλαξη δεν κρατά τα ιδιωτικά κλειδιά σας. Επιπλέον, μπορείτε πάντα να ανακτήσετε το πορτοφόλι σας χρησιμοποιώντας τα ιδιωτικά κλειδιά σας ανά πάσα στιγμή.

  Τι είναι το xResolver; [+6 Alternatives]

Το Trust Wallet έχει πάνω από 10 εκατομμύρια λήψεις με αξιολογήσεις 4,4/5 στο Google Play. Ομοίως, οι χρήστες iOS το έχουν βαθμολογήσει με εντυπωσιακό 4,7/5.

Ατομικό πορτοφόλι

Θέλετε να μάθετε για ένα πορτοφόλι Cosmos με γρήγορες και βολικές συναλλαγές; Μιλάμε για το Atomic Wallet.

Αυτό το πορτοφόλι πολλαπλών συσκευών μπορεί να αποθηκεύει και να πραγματοποιεί συναλλαγές ATOM και άλλα 1000+ μάρκες κρυπτογράφησης. Επιπλέον, η ενσωματωμένη ανταλλαγή σάς επιτρέπει να ανταλλάξετε περισσότερα από 100 κρυπτονομίσματα.

Συγκεκριμένα, εδώ μπορείτε να αγοράσετε κρυπτογράφηση χρησιμοποιώντας νομίσματα fiat. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις τραπεζικές σας κάρτες και να κερδίσετε έως και 1% επιστροφή μετρητών σε κάθε αγορά.

Επιπλέον, αυτό το πορτοφόλι παρέχει διάφορες ευκαιρίες πονταρίσματος στα αποθηκευμένα κουπόνια ATOM. Εδώ μπορείτε να δημιουργήσετε ποντάρισμα έως και 23%.

Ως πορτοφόλι χωρίς φύλαξη, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ιδιοκτησία των περιουσιακών σας στοιχείων. Εδώ θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο του πορτοφολιού σας και των ιδιωτικών κλειδιών του.

Επιπλέον, δεν χρειάζεται να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας για να δημιουργήσετε ένα πορτοφόλι. Επίσης, αυτό το πορτοφόλι Cosmos δεν παρακολουθεί τα δεδομένα συναλλαγών σας.

Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πορτοφόλι επιτραπέζιου ή κινητού της Atomic Wallet για να παρακολουθείτε και να ελέγχετε όλα τα κρυπτογραφικά σας στοιχεία. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε την τιμή των κρυπτονομισμάτων σας σε μερικά βήματα.

Εξοδος πλήθους

Το Exodus είναι ένα πορτοφόλι πολλαπλών κρυπτογράφησης που υποστηρίζει ATOM και άλλα 260+ crypto token. Το πιο σημαντικό, μπορείτε να ανταλλάξετε οποιοδήποτε από αυτά τα διακριτικά με ένα κλικ. Εντυπωσιακό σωστά;

Αυτό το πορτοφόλι Cosmos είναι διαθέσιμο ως πορτοφόλι ιστού, κινητού, επιτραπέζιου υπολογιστή και υλικού. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πορτοφόλι και να το χρησιμοποιήσετε σε πολλές συσκευές.

Μπορείτε να αναζητήσετε το πορτοφόλι υλικού τους εάν προτιμάτε να αποθηκεύετε τα περιουσιακά σας στοιχεία εκτός σύνδεσης. Η Exodus συνεργάζεται με τον εξέχοντα κατασκευαστή πορτοφολιών υλικού, Trezor, για να ενισχύσει την ασφάλεια των περιουσιακών στοιχείων των χρηστών τους.

Επιπλέον, η φιλική προς το χρήστη διεπαφή σάς βοηθά να στέλνετε και να λαμβάνετε μάρκες αμέσως. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να χρησιμοποιήσετε μια διεύθυνση πορτοφολιού ή τον κωδικό QR του.

Επιπλέον, όλα τα δεδομένα και τα ιδιωτικά κλειδιά σας είναι κρυπτογραφημένα με τη βοήθεια προηγμένων μέτρων ασφαλείας. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας για τυχόν συναλλαγές κρυπτογράφησης.

Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε την αλλαγή στην αξία του χαρτοφυλακίου κρυπτογράφησης με μια ματιά. Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθείτε την τιμή των αγαπημένων σας διακριτικών μαζί με τα ιστορικά γραφήματα τους.

Πηδάω

Ενδιαφέρεστε να μάθετε ένα ειδικό πορτοφόλι Cosmos με πολλαπλές λειτουργίες; Τότε το Leap είναι χρήσιμο!

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πορτοφόλι για πρόσβαση σε περισσότερες από 40 αλυσίδες Cosmos χωρίς να χρειάζεστε εφαρμογές τρίτων. Επιπλέον, μπορείτε να συνδεθείτε άμεσα με άλλα DApps εάν παραστεί ανάγκη.

Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε αυτό το πορτοφόλι ιστού στα προγράμματα περιήγησης Brave, Edge ή Chrome. Επιπλέον, μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή τους για κινητά για συσκευές Android και iOS.

Συγκεκριμένα, αυτό το πορτοφόλι παρέχει επίσης έναν πίνακα ελέγχου ιστού, Leapboard, για τους λάτρεις του Cosmos. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον πίνακα εργαλείων για να συμμετάσχετε σε ψηφοφορίες διακυβέρνησης, ποντάρισμα κρυπτογράφησης και ανταλλαγή διακριτικών. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε κορυφαίες συλλογές NFT.

  Ένας ολοκληρωμένος οδηγός για λύσεις ασφάλειας δικτύου

Το Leap είναι ένα πορτοφόλι χωρίς φύλαξη και δεν αποθηκεύει τα ιδιωτικά κλειδιά σας. Σε αυτήν την περίπτωση, ο απόλυτος έλεγχος και η ιδιοκτησία των πορτοφολιών σας και των αποθηκευμένων περιουσιακών στοιχείων βρίσκονται σε εσάς.

Τέλος, αυτό το πορτοφόλι Cosmos διαθέτει μία από τις καλύτερες διεπαφές διαχείρισης πορτοφολιών. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε και να διαχειριστείτε πολλά πορτοφόλια χωρίς να αλλάξετε εφαρμογές ή καρτέλες προγράμματος περιήγησης.

MathWallet

Το MathWallet είναι ένα πορτοφόλι πολλαπλών κρυπτονομισμάτων που υποστηρίζει πάνω από 100 κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένου του ATOM. Επίσης, παρέχουν πόρους εκμάθησης που βοηθούν τους χρήστες να εκπαιδεύσουν τις διαθέσιμες λειτουργίες πορτοφολιού.

Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πορτοφόλι στην κινητή συσκευή και τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας όποτε σας βολεύει. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στο πορτοφόλι σας από πολλές συσκευές ταυτόχρονα.

Εξάλλου, το MathWallet έχει μια ισχυρή διαδικτυακή κοινότητα στο Twitter κοντά στους 820.000 ακόλουθους. Ως αποτέλεσμα, αυτό το πορτοφόλι ενσωματώνει νέες δυνατότητες για καλύτερη εμπειρία χρήστη.

Η διαδικασία δημιουργίας πορτοφολιού είναι απλή και μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο πορτοφόλι Cosmos μέσα σε 30 δευτερόλεπτα. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να ολοκληρώσετε KYC ή άλλες επαληθεύσεις ταυτότητας.

Επιπλέον, μπορείτε να ανακτήσετε το MathWallet σας εάν η συσκευή σας κλαπεί ή καταστραφεί. Σε αυτήν την περίπτωση, χρειάζεστε μόνο τα ιδιωτικά κλειδιά σας για ανάκτηση πορτοφολιού.

Τέλος, μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή του πορτοφολιού για κινητά από το Google Play ή το App Store. Οι χρήστες επιτραπέζιου υπολογιστή μπορούν να προσθέσουν μια επέκταση προγράμματος περιήγησης που υποστηρίζει τα Chrome, Edge και Brave.

Γκαρντά

Αναζητάτε ένα πορτοφόλι πολλαπλών συσκευών για να αποθηκεύσετε και να πραγματοποιήσετε συναλλαγές με τα κουπόνια ATOM; Αν ναι, το Guarda είναι μια εξαιρετική επιλογή που πρέπει να εξετάσετε.

Αυτό το πορτοφόλι πολλαπλών κρυπτονομισμάτων υποστηρίζει 50+ κρυπτονομίσματα σε εξέχοντα δίκτυα blockchain. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τις συλλογές σας NFT σε αυτό το πορτοφόλι.

Επιπλέον, καθώς το Guarda είναι ένα πορτοφόλι χωρίς φύλαξη, έχετε τον πλήρη έλεγχο των αποθηκευμένων περιουσιακών σας στοιχείων. Επιπλέον, δεν αποθηκεύουν τα ιδιωτικά κλειδιά σας ή τα δεδομένα συναλλαγών σας.

Επίσης, αυτό το πορτοφόλι διαθέτει μια ενσωματωμένη ανταλλαγή κρυπτογράφησης που σας επιτρέπει να στέλνετε ή να λαμβάνετε μάρκες ATOM άμεσα. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε την τιμή live token πριν από κάθε συναλλαγή.

Συγκεκριμένα, μπορείτε επίσης να ποντάρετε τα κουπόνια σας διαθέσιμα στο πορτοφόλι σας για σταθερές, τακτικές επιστροφές. Κατά τη στιγμή της γραφής, η Guarda παρέχει ετήσια απόδοση 9% για στοιχηματισμένα μάρκες ATOM. Ως αποτέλεσμα, θα λαμβάνετε μηνιαίες ανταμοιβές απευθείας στο πορτοφόλι σας.

Αυτό το πορτοφόλι είναι διαθέσιμο για συσκευές Android, iOS, Mac, Windows και Linux. Επίσης, μπορείτε να παρακολουθείτε και να διαχειρίζεστε όλα τα στοιχεία σας από πολλές συσκευές χωρίς περιορισμούς.

YouHodler

Το YouHodler είναι ένα εξέχον πορτοφόλι Cosmos διαθέσιμο ως πορτοφόλι επιτραπέζιου υπολογιστή, ιστού και κινητού. Επομένως, το πορτοφόλι σας είναι προσβάσιμο από διαφορετικές συσκευές χωρίς περιορισμούς.

Αυτό το πορτοφόλι παρέχει επίσης ένα κομψό «χαρτοφυλάκιο κρυπτογράφησης», όπου όλα τα κρυπτονομίσματα και τα NFT σας μπορούν να παρακολουθούνται χρησιμοποιώντας το κινητό σας ή άλλες συσκευές. Επιπλέον, μπορείτε να παρακολουθείτε τη ζωντανή τιμή των αγαπημένων σας διακριτικών.

  Πώς να βρείτε αντικρουόμενα αρχεία στο Dropbox

Η YouHodler συνεργάζεται με παρόχους πληρωμών ΕΕ/Ελβετίας για την ενίσχυση της ασφάλειας του πορτοφολιού. Εκτός αυτού, έχουν μια δεξαμενή ασφάλισης εγκλήματος αξίας 150 εκατομμυρίων δολαρίων.

Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αποθηκευμένα κουπόνια ATOM για να δανείσετε χρήματα απευθείας από το πορτοφόλι. Ωστόσο, η αξία αυτών των δανειακών ποσών δεν είναι σταθερή και ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες της αγοράς.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να ποντάρετε τα αποθηκευμένα token σας. Σε αυτήν την περίπτωση, θα λάβετε μια εβδομαδιαία πληρωμή με βάση το επιτόκιο για τα στοιχηματισμένα περιουσιακά στοιχεία.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτό το πορτοφόλι από το App Store ή το Google Play. Εάν είστε χρήστης υπολογιστή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το διαδικτυακό πορτοφόλι της YouHodler.

Bit2Me

Αν ψάχνετε για ένα πορτοφόλι Cosmos γεμάτο δυνατότητες, το Bit2Me σας ταιριάζει καλύτερα. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να διαχειρίζεστε πολλά πορτοφόλια χωρίς να εγκαταλείπετε την εφαρμογή για κινητά.

Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πορτοφόλι πολλαπλών νομισμάτων για να πραγματοποιήσετε συναλλαγές με περισσότερα από 220 υποστηριζόμενα κρυπτονομίσματα. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε αυτό το πορτοφόλι μέσα σε 30 δευτερόλεπτα. Εντυπωσιακό, σωστά;

Αυτό το πορτοφόλι χρησιμοποιεί μεθόδους κρυπτογράφησης δεδομένων προηγμένης τεχνολογίας για την προστασία των κρυπτογραφικών σας στοιχείων. Επιπλέον, για να ενισχύσουν την ασφάλεια στο επόμενο επίπεδο, έχουν εφαρμόσει θυρίδες ασφαλείας.

Επιπλέον, η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών τους λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα για να επιλύει ερωτήματα και παράπονα χρηστών. Ως αποτέλεσμα, οι χρήστες λαμβάνουν άμεση προσωπική βοήθεια μέσω συνομιλίας, βίντεο ή τηλεφώνου.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πορτοφόλι για να δημιουργήσετε το χαρτοφυλάκιο κρυπτογράφησης με βάση τα αγαπημένα σας περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης. Εδώ, θα λάβετε την τιμή σε πραγματικό χρόνο των αποθηκευμένων διακριτικών και των NFT σας.

Τέλος, μπορείτε να εγκαταστήσετε το Bit2Me στις συσκευές σας Android ή iOS. Επίσης, μπορείτε να ορίσετε ειδοποιήσεις τιμών απευθείας από την εφαρμογή για κινητά.

BitKeep

Ενδιαφέρεστε για ένα πορτοφόλι Cosmos με αγορά NFT; Στη συνέχεια, πρέπει να εξετάσετε το BitKeep.

Αυτό το πορτοφόλι διαθέτει μια ενσωματωμένη αγορά NFT με μια συλλογή από δημοφιλή NFT. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πορτοφόλι για να δημιουργήσετε και να κόψετε τα NFT σας.

Επιπλέον, αυτό το πορτοφόλι πολλαπλών κρυπτονομισμάτων σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε και να ανταλλάσσετε περισσότερα από 45.000 κρυπτονομίσματα. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα ανταλλαγής για να ανταλλάξετε δύο μάρκες.

Όσον αφορά την ασφάλεια, αυτό το πορτοφόλι κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας για να αποφύγει την εισβολή. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε περισσότερη ασφάλεια με τη βοήθεια ενός κωδικού πρόσβασης APP, δακτυλικών αποτυπωμάτων ή κλειδαριών προσώπου.

Το BitKeep έχει συνολικό αποθεματικό 1 εκατομμυρίου $ ως αρχικό κεφάλαιο. Ως αποτέλεσμα, αυτό το ταμείο λειτουργεί ως ασφάλιση για τα κρυπτογραφικά περιουσιακά στοιχεία του χρήστη πορτοφολιού.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να ελέγξετε τις προμήθειες αερίου κάθε συναλλαγής πριν από μια ανταλλαγή ή αγορά. Επομένως, μπορείτε να επιλέξετε δίκτυα blockchain που προσφέρουν λιγότερες χρεώσεις για συναλλαγές κρυπτογράφησης.

Τυλίγοντας

Εδώ συζητήσαμε τα καλύτερα πορτοφόλια Cosmos που μπορείτε να επιλέξετε για να αποθηκεύσετε τα κουπόνια ATOM σας. Μπορείτε να εξετάσετε οποιοδήποτε από αυτά τα πορτοφόλια με βάση τη δυνατότητα που παρέχει.

Ελπίζω να βρήκατε αυτό το άρθρο χρήσιμο για την επιλογή πορτοφολιού. Τελικά, αποθηκεύστε τα ιδιωτικά σας κλειδιά εκτός σύνδεσης για να προστατέψετε τα κρυπτογραφικά σας στοιχεία.

Επίσης, ρίξτε μια ματιά στα κορυφαία πορτοφόλια Shiba Inu.