9 Καλύτερα Πειρατικά Παιχνίδια για να Βοηθήσουν τους Παίκτες να Σαλπάρουν στις Επτά Θάλασσες

Η ζωή ενός πειρατή ακούγεται συναρπαστική σε όλους, έτσι δεν είναι; Λοιπόν, ας εξερευνήσουμε μερικά Παιχνίδια Πειρατών όπου μπορείτε να παίξετε τη ζωή τους.

Το να παίζεις βιντεοπαιχνίδια είναι διασκεδαστικό. Η επιθυμία να δοκιμάσετε νέους τύπους παιχνιδιών είναι μια μεγάλη πρόκληση για κάθε παίκτη. Έχοντας αυτό υπόψη, έχουμε μοναδικά παιχνίδια για εσάς σήμερα. Είτε είστε λάτρης των Πειρατών της Καραϊβικής Θάλασσας είτε αγαπάτε τις συγκλονιστικές και μυστηριώδεις ιστορίες των κυμάτων της θάλασσας, τα καλύψαμε όλα για εσάς.

Σε αυτό το blog, επιλέξαμε τα καλύτερα πειρατικά παιχνίδια, τα οποία μπορούν να σας δώσουν μια αυθεντική εμπειρία ιστιοπλοΐας στις επτά θάλασσες ενώ κάθεστε στο χώρο σας. Η σημερινή λίστα περιέχει μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια που δεν περιορίζονται σε ένα μόνο είδος. Αντίθετα, το είδος αυτών των παιχνιδιών επεκτείνεται από τη μάχη στην τακτική προσομοίωση για να καλύψει την επιλογή του καθενός.

Τι είναι τα Pirate Games;

Ο κρίσιμος παράγοντας που έχει δώσει δημοτικότητα στα βιντεοπαιχνίδια είναι οι μοναδικές και φανταστικές τους έννοιες. Τα βιντεοπαιχνίδια επιτρέπουν στον παίκτη να περπατήσει στα παπούτσια του αγαπημένου του χαρακτήρα ή φανταστικών ιστοριών. Ένα απλό παράδειγμα αυτού είναι τα πειρατικά παιχνίδια.

Το να είσαι φοιτητής ή μέσος άνθρωπος, να ζεις μια καθημερινή ζωή και να περιμένεις μια ευκαιρία να πλεύσεις στη θάλασσα και να περιμένεις τη ζωή ενός πειρατή είναι επίσης πολύπλοκο και επικίνδυνο. Ωστόσο, τα πειρατικά παιχνίδια εξακολουθούν να σας επιτρέπουν να τα ζήσετε όλα αυτά χωρίς να βλάψετε ούτε μια ίντσα.

Τα πειρατικά παιχνίδια είναι βιντεοπαιχνίδια σχεδιασμένα ρητά στις ιστορίες και τον τρόπο ζωής των πειρατών. Η πλοκή του παιχνιδιού αυτών των παιχνιδιών περιστρέφεται γύρω από τα μυστήρια των θαλασσών, των νησιών και πολλά άλλα.

Ποιοι είναι οι βασικοί στόχοι των Πειρατικών Αγώνων;

Πολλά πειρατικά παιχνίδια είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο, το καθένα με μοναδικές έννοιες και ανατροπές. Επομένως, η αφήγηση των κρίσιμων στόχων αυτών των παιχνιδιών είναι πιο περίπλοκη.

Ωστόσο, οι αποστολές και τα μυστήρια είναι το ένα χαρακτηριστικό που φέρνει όλα τα πειρατικά παιχνίδια κάτω από μια στέγη. Οι βασικοί στόχοι των πειρατικών παιχνιδιών περιλαμβάνουν την ολοκλήρωση αποστολών, την απόκτηση ανταμοιβών, την επίλυση διαφόρων μυστηρίων του νησιού και πολλά άλλα.

Επιπλέον, πολλά πειρατικά παιχνίδια έχουν λειτουργίες για πολλούς παίκτες, όπου ο παίκτης πρέπει να ανταγωνιστεί έναν αντίπαλο για να γίνει ο θρύλος των πειρατών, όπως στο διάσημο πειρατικό παιχνίδι Sea of ​​Thieves.

Τύποι πειρατικών παιχνιδιών που μπορείτε να δοκιμάσετε

Τα παιχνίδια δράσης-περιπέτειας και shooter είναι μόνο το φλιτζάνι τσαγιού μερικών ανθρώπων. Ο καθένας έχει διαφορετικές επιλογές, αλλά η εύρεση αυτών των παιχνιδιών με την ίδια ιδέα που θέλετε είναι αρκετά ταραχώδης, ειδικά στην περίπτωση των Pirate Games.

Τι γίνεται όμως αν λέμε ότι υπάρχουν πολλές επιλογές ακόμα και σε πειρατικά παιχνίδια; Όχι μόνο με βάση τα παιχνίδια αλλά και με βάση τον τύπο τους. Όταν αναφέρουμε πειρατικά παιχνίδια, το μέγιστο είδος που σκεφτόμαστε είναι ένα action-adventure και shooter, αλλά είναι κάτι παραπάνω από αυτό.

Μπορείτε να βρείτε διάφορους τύπους πειρατικών παιχνιδιών και αυτά που πρέπει να δοκιμάσετε είναι πειρατικά επιτραπέζια παιχνίδια, παιχνίδια στρατηγικής, παιχνίδια ανοιχτού κόσμου για πολλούς παίκτες και πολλά άλλα. Ωστόσο, η επιλογή μπορεί να διαφέρει. Αλλά μπορείτε να βρείτε ένα παιχνίδι της επιλογής σας σε αυτό το blog.

  Πώς να αλλάξετε τον λογαριασμό σας Roku

Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα πειρατικά παιχνίδια που πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το Σαββατοκύριακο. Αυτά τα παιχνίδια δεν είναι ταξινομημένα με κάποια συγκεκριμένη σειρά, αλλά επιλέγονται ρητά για να καλύψουν την επιλογή του καθενός.

Assassin’s Creed IV: Black Flag

Το να μιλάμε για πειρατικά παιχνίδια και να μην αναφέρουμε το Assassin’s Creed IV: Black Flag μπορεί να μοιάζει σαν μια ημιτελής ιστορία. Η σειρά Assassin Creed έχει δώσει πολλά παιχνίδια αγάπης και εθισμού στο κοινό. Μέσω της βοήθειας του Black Flag, έφεραν μια αλλαγή στην εμπειρία παιχνιδιού όλων.

Το να παίζεις παιχνίδια swift είναι διασκεδαστικό, αλλά το να είσαι μέρος του και να ζεις τη ζωή του χαρακτήρα είναι μια διαφορετική εμπειρία. Αυτό προσφέρει τέλεια η Black Flag. Η πλοκή του παιχνιδιού Black Flag διαδραματίζεται στην αρχαία φανταστική ιστορία του φυσικού κόσμου των Δολοφόνων και των Ναϊτών.

Δεν πρέπει να δίνουμε spoilers, αλλά αν μιλάμε για το gameplay, οι προγραμματιστές έχουν κάνει πολλές αλλαγές σε αυτή τη σειρά προσέχοντας τις παραμικρές κινήσεις. Ο πρωταρχικός ρόλος του παίκτη είναι να τρέχει και να αναβαθμίζει τα πλοία. Μπορεί να ακούγεται απλό, αλλά δεν είναι.

Το Assassin’s Creed IV: Black Flag θεωρείται μία από τις εκδόσεις της σειράς Creed, όπου ο Edward Kenway ξοδεύει τον θησαυρό εξερευνώντας, ιδιωτικοποιώντας και παλεύοντας για άλλα πλοία. Το Black Flag είναι ένα τέλειο παιχνίδι με τις σωστές γεύσεις.

Κυκλοφορία – Οκτώβριος 2013

Είδος – Δράση-περιπέτεια

Προγραμματιστής/ Εκδότης – Ubisoft

Πλατφόρμες – PlayStation 3, Xbox, Windows

Eve Online

Το παιχνίδι έχει εξελιχθεί πολύ με την πάροδο του χρόνου σε όλες τις πτυχές, είτε πρόκειται για γραφικά είτε για ιστορίες. Προτού όμως θεωρήσουμε τα σύγχρονα παιχνίδια καλύτερα, πρέπει να παίξετε το Eve Online μία φορά. Μπορεί να καταλήξετε να βρείτε ένα χρυσό κομμάτι.

Το Eve Online είναι ένα παιχνίδι του 2003 που ήταν πολύ πιο μακριά από την εποχή του. Ως αποτέλεσμα, έχει ανταμειφθεί και εκτιμηθεί σε όλο τον κόσμο. Το Eve Online είναι ένα διαστημικό παιχνίδι για ένα και για πολλούς παίκτες, όπου οι παίκτες συμμετέχουν σε χωρίς σενάριο οικονομικό ανταγωνισμό, πόλεμο και πολιτικά σχέδια με άλλους παίκτες.

Το Eve Online προσφέρει περισσότερα από 5000 συστήματα αστέρων, υποδεικνύοντας άμεσα την ατελείωτη ψυχαγωγία και διασκέδαση. Η κύρια διασκέδαση του παιχνιδιού είναι να πετούν διαστημόπλοια. Επιπλέον, το gameplay μπορεί να είναι προκλητικό. Μπορείτε να δοκιμάσετε μόνοι σας, αλλά η αποστολή γίνεται ακόμα πιο δύσκολη με τον καιρό. Ψάχνετε για ένα σύνθετο και προκλητικό παιχνίδι; Πηγαίνετε για αυτό.

Κυκλοφορία – Μάιος 2006

Είδος – Προσομοίωση χώρου

Προγραμματιστής/ Εκδότης – CCP

Πλατφόρμες – Windows

GreedFall

Το επόμενο παιχνίδι που έχουμε για εσάς είναι το GreedFall: Gold Edition. Αν ψάχνετε για διασκέδαση RPG, αυτό το παιχνίδι είναι εδώ για να ολοκληρώσει όλες τις ανάγκες σας. Το GreedFall είναι ένα παιχνίδι power pack όσον αφορά το RPG, καθώς περιλαμβάνει όλα τα συστήματα που μπορεί να περιμένετε.

Το GreedFall είναι ένα μεγάλο παιχνίδι με τρελή πλοκή και ιστορία. Αυτό το παιχνίδι σάς επιτρέπει να ζήσετε διαφορετικά νησιά με διαφορετικές προκλήσεις και συναρπαστικές ιστορίες. Αυτό είναι ένα παιχνίδι για έναν παίκτη όπου ο παίκτης, μαζί με αποίκους, μισθοφόρους και κυνηγούς θησαυρών, πηγαίνει σε διαφορετικά νησιά για να εξερευνήσει την ιστορία και τα μυστικά.

Κυκλοφορία – Σεπτέμβριος 2019

Είδος – Παιχνίδι ρόλων δράσης

Προγραμματιστής/ Εκδότης – Spider

Πλατφόρμες – PS4 & 5, Xbox One

Οι Πειρατές της Καραϊβικής

Ποιος δεν έχει ακούσει για τους Πειρατές της Καραϊβικής; Αυτό το παιχνίδι επιτρέπει στον παίκτη να βιώσει τις διασκεδαστικές και περιπετειώδεις σκηνές και των τεσσάρων ταινιών. Από το να λατρεύετε τους πειρατές μέχρι να ζήσετε τη ζωή των πειρατών, μπορείτε να διασκεδάσετε εδώ.

  Πώς να παρακολουθήσετε τηλεόραση των ΗΠΑ από το εξωτερικό

Όσον αφορά το gameplay, μπορούμε να πούμε ότι το Lego Pirates of The Caribbean δεν θα σας απογοητεύσει από καμία άποψη. Το παιχνίδι χρησιμοποιεί μηχανικούς συνεταιρισμού για δύο παίκτες drop-in και drop-out, όπως τα περισσότερα παιχνίδια Lego. Ο παίκτης μπορεί να ξεκλειδώσει χαρακτήρες και πρόσθετα από τη θύρα για να συνεχίσει το παιχνίδι.

Κάθε χαρακτήρας στο παιχνίδι έχει διαφορετικές ικανότητες. βεβαιωθείτε ότι είστε επιλεκτικοί. Οι Pirates of the Caribbean δεν είναι μόνο ένα παιχνίδι δράσης-περιπέτειας. Αντίθετα, είναι γεμάτο με παζλ και στρατηγικές.

Κυκλοφορία – Μάιος 2011

Είδος – Δράση-περιπέτεια

Προγραμματιστής/ Εκδότης – Disney Interactive Studios

Πλατφόρμες – Windows, PS 3, Xbox 360

One Piece: Pirate Warriors 3

Το One Piece: Pirate Warriors 3 είναι ένα ιαπωνικό βιντεοπαιχνίδι δράσης. Τα χαρακτηριστικά αυτής της έκδοσης είναι παρόμοια με την αρχική σειρά One Piece από κάθε άποψη, είτε πρόκειται για την ιστορία είτε για την πλοκή του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι διαθέτει έως και 37 χαρακτήρες με δυνατότητα αναπαραγωγής, εκ των οποίων οι 10 προστέθηκαν πρόσφατα σε αυτήν την έκδοση. Ως παιχνίδι δράσης, ο παίκτης πρέπει να έχει γρήγορο χρόνο αντίδρασης. Επιπλέον, το παιχνίδι επιτρέπει επίσης τη λειτουργία πολλών παικτών. Επομένως, μπορείτε να απολαύσετε μια σειρά επιπέδων σε αυτό το παιχνίδι.

Το παιχνίδι χωρίζεται σε διάφορους τρόπους: Legend Log, Dream Log και Legend Diary. Κάθε λειτουργία έρχεται με μοναδικές έννοιες και ανατροπές. Το One Piece: Pirate Warriors 3 αξίζει να το εξερευνήσετε για διάφορους λόγους, όπως μια μεγάλη ιστορία, πολλά επίπεδα και πολλά άλλα.

Κυκλοφορία – Μάρτιος 2015

Είδος – Δράση-περιπέτεια

Προγραμματιστής/ Εκδότης – Omega Force

Πλατφόρμες – PS 4, Windows, Nintendo Switch

Pillars of Eternity II: Dead fire

Το Pillars of Eternity II: Dead fire είναι ένα παιχνίδι ρόλων για έναν παίκτη. Μπορείτε να ζήσετε αυτό το παιχνίδι από μια ισομετρική προοπτική, όπου η πλοκή του παιχνιδιού συνεχίζεται ανάλογα με τις αποφάσεις σας.

Ο βασικός χαρακτήρας του παιχνιδιού συνοδεύεται από την ικανότητα να κοιτάζει κανείς τις ψυχές άλλων ανθρώπων και να διαβάζει τις αναμνήσεις και τις προηγούμενες ζωές τους. Φανταστικές ιδέες όπως αυτές κάνουν το παιχνίδι μοναδικό από μόνο του. Το gameplay γίνεται πιο συναρπαστικό με τον καιρό.

Ωστόσο, ο κρίσιμος στόχος του παίκτη είναι να κυνηγήσει τον Eothas, τον θεό του φωτός και της αναγέννησης, ο οποίος ξυπνά τη βία και σχεδιάζει να καταστρέψει τον Caed Nua. Το παιχνίδι είναι γεμάτο με ακραία μυστήρια και μυστικά.

Κυκλοφορία – Μάιος 2018

Είδος – Παιχνίδι ρόλων

Προγραμματιστής/ Εκδότης – Versus Evil

Πλατφόρμες – PC, PlayStation 4, Xbox One

Space Pirates And Zombies 2

Το Space Pirates and Zombies 2 είναι ένα παιχνίδι ρόλων και στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο. Αντί να πλέετε στη θάλασσα, αυτό το παιχνίδι σας στέλνει σε διάφορες αποστολές στο διάστημα όπου μπορείτε να εξερευνήσετε γαλαξίες μεγάλης κλίμακας.

Η ανατροπή του παιχνιδιού είναι ο φρικτός τρόμος των ζόμπι στον γαλαξία. Το Space Pirates and Zombies είναι ένα παιχνίδι επιστημονικής φαντασίας όπου πρέπει να σώσετε την ανθρωπότητα από μια εμβιομηχανική πανδημία που προκαλείται από εχθρούς.

Η ιστορία του παιχνιδιού μπορεί να σας προσφέρει μια ηρωική εμπειρία. Πρέπει να βρείτε, να πολεμήσετε και να καταστρέψετε τα ίχνη μόλυνσης από ζόμπι. Αυτό το παιχνίδι δράσης-περιπέτειας έχει 43 διαφορετικούς τύπους ελεγχόμενων πλοίων, ποικιλία όπλων και πολλές αποστολές.

Κυκλοφορία – Νοέμβριος 2017

  13 Καλύτερο λογισμικό επεξεργασίας PDF και διαδικτυακές υπηρεσίες το 2022

Είδος – Στρατηγική σε πραγματικό χρόνο, RPG

Προγραμματιστής/ Εκδότης – MinMax Games

Πλατφόρμες – Steam

Risen 2: Dark Waters

Εάν είστε ήδη εξοικειωμένοι με τη σειρά παιχνιδιών Risen, θα ξέρετε πόσο συναρπαστική και αυθεντική είναι η ιστορία που προσφέρουν. Το The Risen 2: Dark Waters είναι παρόμοιο αλλά πολύ πιο συναρπαστικό από το prequel του.

Όσον αφορά το gameplay, ο παίκτης που είναι μέλος της Ιεράς Εξέτασης αποστέλλεται για να σταματήσει το χάος που προκαλούν τα τερατώδη πλάσματα στα βάθη της θάλασσας. Κατά συνέπεια, ο παίκτης πρέπει να πάει και να βρει τους πειρατές της θάλασσας για να απαλλαγεί από κάθε τρόμο.

Αυτό το παιχνίδι τρίτου προσώπου διαδραματίζεται σε ένα σκοτεινό και βρώμικο σύμπαν με καθηλωτικά χαρακτηριστικά του αρχικού Risen. Η πλοκή του παιχνιδιού αλλάζει με βάση τις αποφάσεις του παίκτη, καθιστώντας το πιο απρόβλεπτο και προκλητικό. Το Risen 2: Dark Waters είναι ένα παιχνίδι ρόλων για έναν παίκτη που μπορεί να σας κρατήσει αφοσιωμένους για ώρες.

Κυκλοφορία – Αύγουστος 2012

Είδος – RPG

Προγραμματιστής/ Εκδότης – THQ Nordic

Πλατφόρμες – Windows, Xbox 360, PS 3

Θάλασσα των κλεφτών

Το Sea Of Thieves είναι ένα διάσημο πειρατικό παιχνίδι γεμάτο συγκίνηση, μυστήρια και μια φανταστική πλοκή παιχνιδιού. Αυτό το παιχνίδι έχει την καρδιά εκατομμυρίων gamers καθώς η πλοκή και τα γραφικά του δίνουν στον παίκτη την τέλεια εμπειρία πειρατή.

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, το Sea Of Pirates είναι ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες όπου ο παίκτης εξερευνά τον ανοιχτό κόσμο με τη βοήθεια ενός πειρατικού πλοίου. Το Sea Of Thieves είναι ένα προκλητικό και συναρπαστικό παιχνίδι. Κατά συνέπεια, ο παίκτης μπορεί να συμμαχήσει με άλλους παίκτες ή να πάει εναντίον τους. Δεν μπορείτε να προβλέψετε τι είναι το κείμενο.

Το Sea Of Thieves έχει κερδίσει με επιτυχία την αγάπη πάνω από 30 εκατομμύρια gamers. Ο εξατομικευμένος κόσμος και η περιπέτεια που μοιράζονται τα avatar είναι οι κύριοι λόγοι για την επιτυχία του παιχνιδιού. Επιπλέον, ο παίκτης μπορεί να προσαρμόσει τη γάστρα του πλοίου, τα πανιά και πολλά άλλα.

Κυκλοφορία – Μάρτιος 2018

Είδος – Δράση-περιπέτεια

Προγραμματιστής/ Εκδότης – Microsoft Studios

Πλατφόρμες – Xbox One, Windows

Οι Πειρατές του Sid Meier

Ας πλεύσουμε ξανά στην Καραϊβική, αλλά αυτή τη φορά με τους Πειρατές του Sid Meier. Παρόλο που το Sid Meier’s Pirates είναι ένα αρχαίο παιχνίδι, μπορείτε ακόμα να αφιερώσετε ώρες σε αυτό χωρίς να χάσετε τα σύγχρονα παιχνίδια.

Οι πειρατές αυτού του παιχνιδιού μπορούν να εξερευνήσουν πολλά νησιά όπου κάθε απόφαση που παίρνουν φέρνει διαφορετικές ευκαιρίες και προκλήσεις. Το Sid Meier’s Pirates είναι ένα παιχνίδι για έναν παίκτη και για πολλούς παίκτες όπου οι παίκτες μπορούν να επιτεθούν σε εχθρικά πλοία ή πόλεις, να κάνουν κυνήγι θησαυρού, να σώσουν οικογένειες και πολλά άλλα.

Το Sid Meier’s Pirates είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι για να σκοτώσεις χρόνο και να ζήσεις έναν μοναδικό πειρατικό τρόπο ζωής. Το παιχνίδι έρχεται με περισσότερα από 25 διαφορετικά πλοία, πολλά όπλα και προκλήσεις. Μπορείτε να απολαύσετε αυτό το παιχνίδι με έως και 4 παίκτες.

Κυκλοφορία – Νοέμβριος 2004

Είδος – Δράση-περιπέτεια, στρατηγική

Προγραμματιστής/ Εκδότης – Firaxis

Πλατφόρμες – Xbox, PSP, PC

Τυλίγοντας

Καθώς τελειώσαμε τη λίστα μας, βρήκατε το παιχνίδι σας για αυτό το Σαββατοκύριακο; Πιθανότατα, ναι. Αυτή η λίστα καλύπτει τα πιο δημοφιλή και ελκυστικά πειρατικά παιχνίδια για εσάς. Τα περισσότερα πειρατικά παιχνίδια στη λίστα υποστηρίζουν PC και PS. Επομένως, μπορείτε να απολαύσετε τη συγκίνηση χωρίς περιορισμούς.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε τα καλύτερα παιχνίδια ντετέκτιβ για να απελευθερώσετε τον εσωτερικό σας Σέρλοκ.