9 Καλύτερα Μαθήματα/Πηγές για Εκμάθηση Βαθιάς Μάθησης σε Μήνες [2023] –

Η βαθιά μάθηση, ένα υποσύνολο της Μηχανικής Μάθησης, είναι ένα νευρωνικό δίκτυο που επιχειρεί να μιμηθεί τον ανθρώπινο εγκέφαλο και να ενεργοποιήσει συστήματα που προβλέπουν αποτελέσματα με βάση τις εισροές δεδομένων.

Χρησιμοποιούμε βαθιά εκμάθηση για προηγμένη οδήγηση στα αυτοκίνητά μας, ανίχνευση απάτης για απάτες ασφαλίσεων και τραπεζών και στοχευμένες διαφημίσεις που μας βοηθούν να δημιουργήσουμε υψηλότερα έσοδα και να αναπτύξουμε επιχειρήσεις.

Νωρίτερα, ένας χρήστης έπρεπε να προσαρμοστεί σε έναν υπολογιστή και η εμπειρία δεν ήταν εξατομικευμένη ή αντιληπτική. Η βαθιά εκμάθηση μιμείται ορισμένες πληροφορίες ήχου και βίντεο για να γίνει αντιληπτική εμπειρία για τον χρήστη και να τροφοδοτήσει διαφορετικές εφαρμογές που κάνουν τη ζωή μας εύκολη.

Τι είναι οι περιπτώσεις χρήσης Deep Learning;

Ενώ η μηχανή αναζήτησης Google χρησιμοποιεί βαθιά εκμάθηση για τη δημιουργία αλγορίθμων αναγνώρισης, το Netflix τους χρησιμοποιεί για να δημιουργήσει αλγόριθμους συστάσεων για διαφορετικούς χρήστες.

Η βαθιά εκμάθηση χρησιμοποιείται σε όλους τους κλάδους για την αναγνώριση ομιλίας, την αναγνώριση εικόνων, τη μετάφραση, την πρόβλεψη πρόβλεψης και το Analytics. Ας ρίξουμε μια ματιά στις 10 κορυφαίες βιομηχανίες που έχουν επωφεληθεί από το Deep Learning:

 • Βοηθοί φωνής
 • Μεταφραστές
 • Πρόληψη απάτης
 • Αυτοματοποιημένη οδήγηση
 • Εκτίμηση ασφαλιστικών απαιτήσεων
 • Πρόβλεψη κινδύνων για την υγεία
 • Ιατρική ανίχνευση και ανάλυση
 • Μάρκετινγκ και προώθησης
 • PR και διαχείριση φήμης
 • Εξατομικευμένη διαφήμιση

Καριέρες & Προφίλ Εργασίας στο Deep Learning

Εάν είστε λάτρης της βαθιάς μάθησης και αναζητάτε μια καριέρα στη βαθιά μάθηση, μπορείτε να εξετάσετε τα εξής:

 • Μηχανικός Δεδομένων
 • Επιστήμονας Δεδομένων
 • Αναλυτής δεδομένων
 • Αναλυτής έρευνας
 • Προγραμματιστής λογισμικού
 • Μηχανικός NLP
 • Εκπαιδευτής
 • Νευροπληροφορική
 • Βιοπληροφορικός
 • Αναλυτής Business Intelligence
 • Σχεδιαστής προγράμματος Deep Learning
 • Μηχανικός Computer Vision
 • Deep Learning Manager/Team Lead

Τώρα που ξέρετε ότι η βαθιά μάθηση είναι μια απαραίτητη δεξιότητα σε όλους τους κλάδους, ρίξτε μια ματιά στα μαθήματα που μπορούν να σας βοηθήσουν να ανεβείτε επίπεδο και να είστε ένας από τους καλύτερους στη βαθιά μάθηση σήμερα

Το Udemy’s Deep Learning AZ™

Το Deep Learning AZ είναι γνωστό για την ισχυρή δομή του, τα ισχυρά έργα του, τα πρακτικά σεμινάρια κωδικοποίησης και την υποστήριξη στο μάθημα. Αυτό το καθιστά ένα από τα μαθήματα με κορυφαία βαθμολογία και αξιόπιστο από επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο,

Με 22 ώρες βίντεο, 34 άρθρα, 169 διαλέξεις και 5 πόρους με δυνατότητα λήψης, αυτό το μάθημα έχει ενδυναμώσει 348.565 φοιτητές. Για να είστε επιλέξιμοι, πρέπει να γνωρίζετε άπταιστα μαθηματικά στο γυμνάσιο και να έχετε βασικές γνώσεις Python.

  Πώς να επωφεληθείτε από την πρώιμη πρόσβαση στο NFT Drops

Με αυτό το μάθημα, έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε σε σύνολα δεδομένων πραγματικής ζωής χρησιμοποιώντας τεχνητά νευρωνικά δίκτυα για την επίλυση προβλημάτων, συνελικτικά νευρωνικά δίκτυα για αναγνώριση εικόνας και επαναλαμβανόμενα νευρωνικά δίκτυα για την πρόβλεψη αποθεμάτων. Δεν είναι μόνο αυτό!

Θα μάθετε επίσης πώς να χρησιμοποιείτε χάρτες αυτοοργάνωσης, μηχανές Boltzmann και στοιβαγμένους αυτόματους κωδικοποιητές (η ολοκαίνουργια τεχνική στο Deep Learning). Αυτό το μάθημα θα σας εξοπλίσει επίσης για να εργαστείτε με σημαντικά εργαλεία όπως το Tensorflow, το Pytorch, το Theano, το Keras και το Scikit-learn.

Μια βαθιά κατανόηση του DL

Ένα άλλο μάθημα βαθιάς μάθησης με την υψηλότερη βαθμολογία σάς διδάσκει πώς να κατακτήσετε τη βαθιά μάθηση χρησιμοποιώντας το εργαλείο Pytorch και μια πειραματική επιστημονική προσέγγιση.

Με 57,5 ​​ώρες εκπαιδευτικών βίντεο, 3 άρθρα και 1 πόρο με δυνατότητα λήψης, αυτό το μάθημα συνοδεύεται από πιστοποιητικό ολοκλήρωσης.

Θα χρειαστείτε ενδιαφέρον για τη βαθιά μάθηση και έναν λογαριασμό Google για να ξεκινήσετε να μαθαίνετε για αυτό το μάθημα. Θα έχετε πρόσβαση σε μια ζωντανή συνεδρία Q&A, πολλές ασκήσεις και προκλήσεις κώδικα και 8+ ώρες σεμινάρια Python.

Αποκτήστε διαισθητική εκμάθηση τεχνητών νευρωνικών δικτύων χρησιμοποιώντας γραφικά, κενά και αριθμούς. Οραματιστείτε τη μάθησή σας και αποκτήστε μια αντίληψη σε βάθος, ολοκληρωμένα έργα. Αυτό το μάθημα είναι ιδανικό για τους λάτρεις της μηχανικής μάθησης, τους επίδοξους επιστήμονες δεδομένων και τους επιστήμονες δεδομένων που επιθυμούν να επεκτείνουν τη βιβλιοθήκη δεξιοτήτων τους.

Data Science: Deep Learning

Αυτό το μάθημα θα σας διδάξει πώς να δημιουργήσετε το πρώτο σας τεχνητό νευρωνικό δίκτυο χρησιμοποιώντας καθαρό κώδικα Python και TensorFlow. Με 89 διαλέξεις και 12 ώρες εκπαιδευτικών βίντεο, θα λάβετε πλήρη πρόσβαση και ένα πιστοποιητικό ολοκλήρωσης.

Για να ξεκινήσετε αυτό το μάθημα, πρέπει να γνωρίζετε παράγωγα λογισμών, αριθμητική πινάκων, πιθανότητες και πρόσβαση σε Python και Nymphy.

Επίσης, συνιστάται να είστε εξοικειωμένοι με το περιεχόμενο του μαθήματος λογιστικής παλινδρόμησης της Lazy Programmer Inc. Καλύπτει θέματα που σχετίζονται με το κόστος διασταυρούμενης εντροπίας, την βαθμιδωτή κάθοδο, τους νευρώνες, το XOR, το ντόνατ.

Μέσα από αυτό το μάθημα, θα μάθετε πώς να κωδικοποιείτε ένα νευρωνικό δίκτυο χρησιμοποιώντας το TensorFlow της Google. Θα μάθετε επίσης πώς λειτουργεί πραγματικά η βαθιά μάθηση και σημαντικούς όρους όπως “ενεργοποίηση”, “πίσω διάδοση” και “ανατροφοδότηση”.

Εισαγωγή στη βαθιά μάθηση

Αν ψάχνετε για ένα μάθημα που σας διδάσκει να δημιουργείτε και να εκπαιδεύετε νευρωνικά δίκτυα για δομημένα δεδομένα χρησιμοποιώντας Keras και TensorFlow, η Εισαγωγή στη Βαθιά Μάθηση είναι αυτή. Το μόνο που χρειάζεστε είναι 4 ώρες για να ολοκληρώσετε αυτό το μάθημα!

Αυτό το μάθημα είναι δωρεάν και χωρίζεται σε έξι ενότητες, το καθένα με μια άσκηση και ένα φροντιστήριο. Ο εκπαιδευτής είναι ο Ryan Holbrook και σας βοηθά να προετοιμαστείτε για την όραση υπολογιστή.

  Διορθώστε το Premiere Pro Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την αποσυμπίεση ήχου ή βίντεο

Εάν είστε ήδη εξοικειωμένοι με το μάθημα «Εισαγωγή στη Μηχανική Μάθηση», αυτό είναι ένα εξαιρετικό μάθημα για να συνεχίσετε. Έτσι, αν αναρωτιέστε τι ακριβώς θα σας διδάξει αυτό το μάθημα, διαβάστε παρακάτω.

Θα ξεκινήσετε με δομικά στοιχεία βαθιάς μάθησης και θα εκπαιδεύσετε το πρώτο σας νευρωνικό δίκτυο μέσω Keras και TensorFlow. Επιπλέον, μάθετε overfitting και underfitting για να βελτιώσετε την απόδοσή σας και προσθέστε ειδικά στρώματα για να σταθεροποιήσετε την προπόνηση.

Επίσης, μάθετε δυαδική ταξινόμηση για να εφαρμόσετε τη βαθιά μάθηση σε κοινές εργασίες. Μέσω αυτού του μαθήματος, θα αποκτήσετε επίσης πρόσβαση σε μαθήματα μπόνους για να εφαρμόσετε τις δεξιότητές σας που μόλις αποκτήσατε.

Φροντιστήριο βαθιάς μάθησης για αρχάριους

Με 18 μαθήματα και 2 ώρες μάθησης, το μάθημα Deep Learning του Simplilearn για αρχάριους είναι ένα μάθημα μεσαίου επιπέδου.

Σε αυτό το μάθημα καλύπτονται δεξιότητες επεξεργασίας εικόνας και βίντεο. Για περισσότερες λεπτομέρειες, αυτό το μάθημα θα σας διδάξει τι είναι η βαθιά μάθηση, ποιες είναι οι πολλές εφαρμογές της, τι είναι ένα νευρωνικό δίκτυο και διαφορετικά πλαίσια και αλγόριθμοι βαθιάς μάθησης και πώς να ace Python.

Υπάρχουν περισσότερα! Θα μάθετε για το TensorFlow, τα συνελικτικά νευρωνικά δίκτυα, τα επαναλαμβανόμενα νευρωνικά δίκτυα (RNN), τα GAN και τα πάντα για το Keras.

Επιπλέον, θα λάβετε αποκλειστική πληροφόρηση σχετικά με τις ερωτήσεις συνέντευξης σε βάθος μάθησης.

Deep Learning, Illustrated Series

Το Deep Learning από τους I. Goodfellow, Yoshua Benigo και Aaron Courville είναι μέρος της σειράς 13 βιβλίων: Adaptive Computation and Machine Learning Series.

Αν αναρωτιέστε γιατί πρέπει να δώσετε μια ευκαιρία σε αυτό το βιβλίο, ο Έλον Μασκ, συμπρόεδρος του OpenAI και Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla και της SpaceX, έχει αξιολογήσει αυτό το βιβλίο ως το μόνο ολοκληρωμένο βιβλίο για τη Βαθιά Μάθηση. Ιδανικό για μαθητές και λάτρεις της μηχανικής μάθησης, αυτό το βιβλίο συζητά ένα ευρύ φάσμα θεμάτων.

Εκτός από το εννοιολογικό υπόβαθρο, μάθετε τεχνικές βαθιάς μάθησης όπως δίκτυα βαθιάς προώθησης, τακτοποίηση, μοντελοποίηση ακολουθίας και πρακτική μεθοδολογία.

Θα λάβετε πρακτικές προοπτικές για εφαρμογές όπως η επεξεργασία φυσικής γλώσσας, η αναγνώριση ομιλίας, η βιοπληροφορική και τα βιντεοπαιχνίδια.

Ωστόσο, ας υποθέσουμε ότι αναζητάτε πληροφορίες για θεωρητικά θέματα, όπως οι μέθοδοι Monte Carlo, η συνάρτηση κατάτμησης, το κατά προσέγγιση συμπέρασμα και τα βαθιά παραγωγικά μοντέλα. Σε αυτή την περίπτωση, αυτό το βιβλίο θα σας καταπλήξει με τις τεράστιες και επεκτάσιμες περιγραφές του.

Deep Learning με Python

Το Deep Learning With Python του Francois Chollet είναι μια ευκαιρία να κατακτήσετε δεξιότητες βαθιάς μάθησης από τον δημιουργό του Keras.

Αυτή η ανάγνωση 504 σελίδων είναι ιδανική για ενδιάμεσους αναγνώστες με βασική κατανόηση της Python. Αυτό το βιβλίο θα σας διδάξει πώς να εκτελείτε ταξινόμηση εικόνων και τμηματοποίηση εικόνων, πρόβλεψη χρονοσειρών, ταξινόμηση κειμένου και μηχανική μάθηση, δημιουργία κειμένου, μεταφορά νευρικού στυλ και δημιουργία εικόνων.

  Όλα όσα θέλετε να ξέρετε

Όταν αποκτήσετε αυτό το βιβλίο, θα έχετε επίσης πρόσβαση σε ένα δωρεάν eBook σε διαφορετικές μορφές. Ανακαλύψτε σε βάθος πώς λειτουργεί το Keras σε πραγματικές καταστάσεις και λάβετε γνώσεις που ταιριάζουν τόσο σε αρχάριους όσο και σε μεσάζοντες και σε ειδικούς!

Deep Learning: A Visual Approach

Γράφτηκε από τον Andrew Glassner, το Deep Learning: A Visual Approach είναι μια εικονογραφημένη έκδοση που σας διδάσκει πώς να επιλύετε προβλήματα βαθιάς μάθησης χωρίς περίπλοκα μαθηματικά. Έχει αρκετές εννοιολογικές και οπτικές εξηγήσεις για να σας καθοδηγήσει στην καρδιά της βαθιάς μάθησης.

Χωρίς την ανάγκη για εξισώσεις ή προγραμματισμό, θα μπορείτε να κατανοήσετε πώς να χρησιμοποιείτε γεννήτριες κειμένου για τη δημιουργία άρθρων και ιστοριών.

Όχι μόνο αυτό, τα συστήματα ταξινόμησης εικόνων τεχνογνωσίας λειτουργούν για τον εντοπισμό αντικειμένων ή θεμάτων, τον τρόπο χρήσης τεχνικών μηχανικής μάθησης σε συνδυασμό με την τεχνητή νοημοσύνη και πολλά άλλα.

Ετοιμαστείτε να δημιουργήσετε έξυπνα συστήματα που μας βοηθούν να οραματιστούμε το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης και να κάνουμε τα σωστά βήματα προς τα εμπρός.

Πλήρες μάθημα Edureka’s Deep Learning

Αν ψάχνετε για έναν οπτικό πόρο που θα σας βοηθήσει να βουτήξετε βαθιά στις εσωτερικές λειτουργίες του AI, της βαθιάς μάθησης και του Tensorflow, σκεφτείτε το μάθημα βαθιάς μάθησης του Edureka.

Σε όχι περισσότερο από 6 ώρες, θα μπορείτε να κατανοήσετε πώς να εφαρμόζετε τεχνικές βαθιάς μάθησης σε στενό συντονισμό με την τεχνητή νοημοσύνη και τη μηχανική μάθηση.

Όχι μόνο αυτό, αλλά από τις πραγματικές εφαρμογές (αναγνώριση ομιλίας, αναγνώριση εικόνας, αυτόματη μετάφραση) έως τους τρεις τύπους μηχανικής μάθησης (ενισχυμένη, εποπτευόμενη, χωρίς επίβλεψη), θα τα ξέρετε όλα.

Θα μεταβείτε σε πολύπλοκες τεχνικές όπως ο αλγόριθμος εκμάθησης perceptron – single και multi, και οι περιπτώσεις χρήσης τους, μαζί με βασικά και παραδείγματα κώδικα TensorFlow. Επιπλέον, κατακτήστε τα κορυφαία 8 πλαίσια βαθιάς μάθησης, τα τεχνητά νευρωνικά δίκτυα και τη λειτουργία των RBM.

Επίσης, έμαθε πώς να δημιουργεί μοντέλα και chatbot χρησιμοποιώντας το TensorFlow, να εργάζεται στον εντοπισμό αντικειμένων και να κατανοεί το πλαίσιο πίσω από την επεξεργασία φυσικής γλώσσας (NLP). Δεν είναι μόνο αυτό!

Αυτό το μάθημα διάρκειας 6 ωρών θα σας βοηθήσει επίσης να προετοιμάσετε ερωτήσεις συνέντευξης που σχετίζονται με τη βαθιά μάθηση για μια μελλοντική εργασία ή έργο. Ό,τι καλύτερο λοιπόν!

Master Deep Learning σε Ώρες

Η εκμάθηση βαθιάς μάθησης μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά κάντε τη εύκολη με τα μαθήματα, τα εκπαιδευτικά προγράμματα YouTube και τα βιβλία που αναφέρονται παραπάνω. Τα μαθήματα μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε έκθεση στον κλάδο παρέχοντας ένα πιστοποιητικό ολοκλήρωσης που μπορεί να είναι μαρτυρία των γνώσεών σας.

Ωστόσο, όταν αναζητάτε μοναδικές λύσεις ή θέλετε να βουτήξετε βαθιά σε συγκεκριμένα θέματα, διαβάστε τα βιβλία και αξιοποιήστε στο έπακρο τους οδηγούς του YouTube. Με τα σωστά μαθήματα και τους πόρους, για να μάθετε πώς να κάνετε τη βαθιά μάθηση να λειτουργεί για εσάς δεν θα χρειαστείτε περισσότερες από μερικές ώρες στην καλύτερη περίπτωση!

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε τις κορυφαίες δεξιότητες σε ζήτηση που απαιτούνται για επαγγελματίες τεχνητής νοημοσύνης.