9 Καλύτερα Λογισμικά Motion Graphic για όλους

Είστε περίεργοι να μάθετε για το λογισμικό κίνησης γραφικών; Συγκεντρώσαμε μια λίστα με κορυφαία λογισμικά που μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε την καριέρα σας στα κινούμενα γραφικά.

Οι εποχές που τα κινούμενα σχέδια με το χέρι ήταν μοντέρνα και όταν οι σχεδιαστές σχεδίαζαν κάθε έκφραση, βήμα και κίνηση για να ολοκληρώσουν τη δουλειά έχουν περάσει. Αρκετές ταινίες παρουσιάζουν κινούμενα σχέδια flipbook που αποτελούν πλέον μέρος των κινούμενων γραφικών.

Ωστόσο, τα εργαλεία και οι τεχνολογίες έχουν εξελιχθεί στον τρόπο με τον οποίο κάποιος σχεδιάζει τα κινούμενα γραφικά. Το γεγονός είναι ότι είτε πρόκειται για ταινία κινουμένων σχεδίων είτε για ταινία μικρού μήκους, τα γραφικά και η ιστορία θα πρέπει να είναι στην ίδια ροή και να ταιριάζουν τέλεια μεταξύ τους. Εξ ου και τα κινούμενα γραφικά.

Τα γραφικά κίνησης είναι ένα κινούμενο σχέδιο που περιλαμβάνει κείμενο για την αναπαράσταση της ιστορίας. Αυτά τα γραφικά χρησιμοποιούνται συνήθως στους τίτλους της ταινίας ή των τηλεοπτικών εκπομπών, συμπεριλαμβανομένου κειμένου και ήχου, για να προσφέρουν κάτι εξαιρετικό. Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος επικοινωνίας μεταξύ της επωνυμίας και των θεατών.

Τα γραφικά κίνησης δημιουργούν ακολουθίες τίτλων, διαφημίσεις, δίνουν ένα μήνυμα, επεξηγηματικά βίντεο και βίντεο χρησιμοποιώντας τα πρότυπα. Μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα κινούμενων γραφικών είναι:

#1. Ακολουθία Τίτλων

Εάν είστε εξοικειωμένοι με τους τίτλους έναρξης του Hitchcock’s Psycho, ίσως να μην χρειάζεστε άλλο παράδειγμα. Από τη σειρά των τίτλων μέχρι τους τίτλους, μάζεψε τα πάντα. Το True Detective του HBO είναι ένα άλλο παράδειγμα τυπογραφίας και οπτικής μίξης που αντικατοπτρίζει τους χαρακτήρες.

#2. Επωνυμία

Αν είστε λάτρης των social media, ίσως έχετε δει ένα Το GIF δημιουργήθηκε από το NBC News τόσο διασκεδαστικό να εκπροσωπεί το La La Land ως την Καλύτερη Ταινία κατά τη διάρκεια της καταστροφής των Όσκαρ. Πολλές μάρκες έχουν βρει πολλές ιδέες για κινούμενα γραφικά που χρησιμοποιούνται έξυπνα ως ένα σοβαρό εργαλείο μάρκετινγκ και επωνυμίας.

#3. Κινητική Τυπογραφία

Το καλύτερο με τα γραφικά κίνησης είναι ότι μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει το κείμενο για να προσελκύσει το κοινό με απρόβλεπτο τρόπο. Μερικά από τα πιο διάσημα παραδείγματα Κινητικής Τυπογραφίας είναι ο Rick and Morty, το λυρικό βίντεο για το By Your Side του Jacob Sartorius, η ταινία Kick-ass και η αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή Breaking Bad.

Οι κινήσεις γραφικών μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία διασκεδαστικών και ενημερωτικών βίντεο χρησιμοποιώντας σύμβολα, εφέ, χαρακτήρες, γραφήματα πληροφοριών και κείμενο. Μετακινείται από το σκίτσο στη μετατροπή του σε τρισδιάστατη διάσταση. Ωστόσο, είναι εύκολο να μετατρέψετε σύνθετες εργασίες σε γραφικά με απλά εργαλεία.

Επιτρέψτε μας να σας δώσουμε μια ματιά στα κορυφαία εργαλεία κίνησης γραφικών.

DaVinci Resolve

Το DaVinci Resolve μπορεί να τερματίσει την αναζήτησή σας αν ψάχνετε για επαγγελματικά εργαλεία επεξεργασίας, ήχου, εφέ και χρωμάτων. Blackmagic Design DaVinci Resolve Το εργαλείο μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε κάτι σαν το διάσημο έργο τέχνης του Λεονάρντο ντα Βίντσι. Το εργαλείο προσφέρει στους σχεδιαστές έναν συνδυασμό διόρθωσης χρώματος, επεξεργασίας, ήχου post-production, κινούμενων γραφικών και οπτικών εφέ στους σχεδιαστές για να δημιουργήσουν μοναδικά σχέδια. Είναι ένα ισχυρό και χρήσιμο λογισμικό για επαγγελματίες που εργάζονται σε μοντέρνα και κομψά έργα τέχνης με αυθεντική ποιότητα κάμερας.

  Τρόπος προβολής πρόσφατων εκδόσεων αρχείων στα Έγγραφα Google

Το δημιουργικό και ποιοτικό εργαλείο χρησιμοποιείται σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες μεγάλου μήκους δημοφιλείς μεταξύ μηχανικών ήχου, επαγγελματιών χρωματιστών, καλλιτεχνών VFX και μοντέρ.

Μέσω αυτού του εργαλείου, οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν εφέ στο προσκήνιο/φόντο, να χαρτογραφήσουν το FX για να βαθμολογήσουν, να δημιουργήσουν τρισδιάστατο ματ, να χρησιμοποιήσουν γρήγορο θόρυβο, δημιουργία χάρτη βάθους, παρακολούθηση επιφανειών και πρόσθετα διαρροής ενώ παρακολουθούν την κίνηση των επιφανειών με υφή.

Μαζί με αυτό, οι σχεδιαστές μπορούν να συνεργαστούν με την ομάδα τους εύκολα χρησιμοποιώντας ροές εργασίας που βασίζονται σε σύννεφο. Είναι δυνατή η φιλοξενία βιβλιοθηκών έργων και η δημιουργία/διαχείριση διακομιστή μεσολάβησης χρησιμοποιώντας το Blackmagic Cloud. Οι νέες δυνατότητες του εργαλείου περιλαμβάνουν βελτιωμένους υπότιτλους για συντάκτες, τρισδιάστατους χάρτες βάθους, γραφικά ultra beauty, μετατροπές Fairylight, FlexBus κ.λπ.

Το λογισμικό λύσης όλα σε ένα προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες για επεξεργασία και κοπή των σχεδίων όταν απαιτείται. Διαθέτει μια απίστευτη γκάμα δευτερευουσών και βασικών χαρακτηριστικών βαθμολόγησης χρωμάτων, όπως προηγμένη ταξινόμηση HDR, παρακολούθηση, προκριματικά και PowerWindows. Οι σχεδιαστές μπορούν να αξιοποιήσουν εργαλεία πληκτρολόγησης και ροτοσκοπίου για τη δημιουργία εκπληκτικών κινούμενων τίτλων, φωτορεαλιστικών σύνθετων υλικών και τρισδιάστατων σωματιδίων.

Adobe Creative Cloud

Η Adobe έρχεται συνήθως στην κορυφή της λίστας για οποιοδήποτε σχέδιο εικόνας και βίντεο. Είναι δημοφιλές στους επαγγελματίες να κάνουν τα βίντεο να ξεχωρίζουν και να προσελκύουν το κοινό. Adobe Creative Cloud Motion Το λογισμικό γραφικών βοηθά τους σχεδιαστές να αναπτύξουν εντυπωσιακά γραφικά χρησιμοποιώντας διαισθητικά και ισχυρά εργαλεία.

Το λογισμικό είναι διάσημο για τη δημιουργία ταινιών μεγάλου μήκους, βίντεο YouTube, ταινιών και ταινιών μικρού μήκους. Είναι ένα λογισμικό βίντεο all-in-one που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία ενός απλού σχεδιασμού σε ένα μεταμορφωτικό βίντεο για οποιοδήποτε κανάλι βίντεο. Προσφέρει μια ευρεία γκάμα δυνατοτήτων για τη δημιουργία εκπληκτικών γραφικών κίνησης χρησιμοποιώντας έτοιμα πρότυπα για να διευκολύνει την ώρα προβολής.

Το Adobe Premiere Rush λειτουργεί σε όλους τους τύπους βίντεο για να δημιουργήσει εξαιρετικά αποτελέσματα. Έρχεται με χαρακτηριστικά όπως:

 • Εύκολη πρόσβαση σε πρότυπα κινούμενων γραφικών και Adobe Stock για κινούμενους τίτλους με προσαρμοσμένες γραμματοσειρές, κείμενο, μέγεθος και χρώμα.
 • Διαθεσιμότητα μεταξύ συσκευών για επεξεργασία φωτογραφιών σε Mac, tablet και υπολογιστή.
 • Προσαρμόστε κινούμενους τίτλους με ιδιότητες όπως μέγεθος, χρώμα, στυλ, γραμματοσειρά και άλλα διαισθητικά εργαλεία.
 • Προσαρμοσμένα φίλτρα και προεπιλογές με ρυθμιζόμενη ρύθμιση έκθεσης, απόχρωσης και χρώματος.
 • Διαισθητική διεπαφή, δημιουργική ευελιξία και διαδραστικά μαθήματα για τους σχεδιαστές για να μάθουν για φιλικά προς τον χρήστη εργαλεία και τάσεις σχεδίασης.

Το εργαλείο έχει καταστήσει δυνατή την προσθήκη χρώματος, κινούμενων εικόνων, γραφικών και κειμένου στο σχέδιο. Τα επαγγελματικά πρότυπα έρχονται με καθορισμένες ρυθμίσεις χωρίς να αλλάζουν σημαντικά στοιχεία και επιτρέπουν στους συντάκτες να αποκτήσουν οπτική συνέπεια.

Δαγκωτό

Δημιουργήστε εκπληκτικά γραφικά κίνησης χρησιμοποιώντας πολλές δυνατότητες στο Biteable για να δημιουργήσετε περιεχόμενο που δεν επιτρέπει την κύλιση. Biteable κινούμενα γραφικά είναι εξαιρετικά για επιχειρήσεις που αναπτύσσουν κυλίνδρους για προβολές ή ασχολούνται με αυτούς. Το εργαλείο είναι εύκολο στη χρήση με τα ακόλουθα βήματα:

 • Εγγραφείτε ή συνδεθείτε στον λογαριασμό Biteable
 • Χρησιμοποιήστε τα πρότυπα γραφικών κίνησης
 • Ξεκινήστε με τα κινούμενα σχέδια χρησιμοποιώντας βιβλιοθήκες Biteable που αποτελούνται από εικόνες, βίντεο κλιπ, υποστηρικτικά κομμάτια κ.λπ.
 • Επεξεργαστείτε το βίντεο σύμφωνα με τις απαιτήσεις
 • Εξαγάγετε το ολοκληρωμένο αρχείο ή μοιραστείτε το σε κανάλια μέσων κοινωνικής δικτύωσης
  7 Καλύτερο Project Zomboid Server Hosting για καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού

Το λογισμικό κινούμενων γραφικών βοηθά στη δημιουργία υψηλής ποιότητας, ελκυστικών και διασκεδαστικών σχεδίων σε χαμηλό προϋπολογισμό. Τα κορυφαία κινούμενα σχέδια μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία σχεδίων που θα ενισχύσουν τις επιχειρήσεις και στη δημιουργία οποιουδήποτε βίντεο. Είναι γεμάτο με φιλικά προς το χρήστη πρότυπα που μπορεί κανείς να προσαρμόσει με βάση έναν συνδυασμό χρωμάτων, το λογότυπο της εταιρείας και πολλά άλλα.

Εάν σκοπεύετε να αναπτύξετε περιεχόμενο επαγγελματικού επιπέδου, το Biteable μπορεί να είναι μια εξαιρετική αρχή, γεμάτη με στοιχεία επωνυμίας και προσαρμόσιμα πρότυπα διαφημίσεων. Ο διαισθητικός δημιουργός γραφικών κίνησης συνοδεύεται από κουδουνίσματα, βίντεο, φωτογραφίες και κινούμενα σχέδια για τη δημιουργία βίντεο. Κάποιος μπορεί να πει μια μαγευτική ιστορία, να αγγίξει τα συναισθήματα του κοινού και να αξιοποιήσει το μάρκετινγκ βίντεο χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο.

Μίξερ

Δημιουργήστε τα γραφικά κίνησης πιο γρήγορα με το Blender 3.1, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα παραγωγής. Κινούμενα γραφικά μπλέντερ είναι ένα ανοιχτού κώδικα και δωρεάν εργαλείο που βοηθά τις επιχειρήσεις να ευδοκιμήσουν στην αγορά. Ο ενσωματωμένος ισχυρός αμερόληπτος κινητήρας ανίχνευσης διαδρομής επιτρέπει στους σχεδιαστές να αποδίδουν εξαιρετικά ρεαλιστικά και εντυπωσιακά γραφικά.

Υποστηρίζει –

 • Απόδοση εικονικής πραγματικότητας
 • Απόδοση CPU & GPU
 • προεπισκόπηση θύρας προβολής σε πραγματικό χρόνο
 • Υποστήριξη φωτισμού HDR και σκίαστρων PBR
 • τρισδιάστατη ζωγραφική με πινέλα με υφή
 • Προηγμένα εργαλεία γλυπτικής
 • Υποστήριξη N-Gon
 • Python scripting με πρόσθετα και προσαρμοσμένα εργαλεία
 • Δυναμική υποδιαίρεση και πολλαπλή ανάλυση
 • Υποστηρίζει επίλυση τρίποδων και επίπεδη παρακολούθηση

Η γλυπτική, η μοντελοποίηση και η υπεριώδης ακτινοβολία είναι σημαντικές προσθήκες στο εργαλείο για τη δημιουργία, την επεξεργασία και τη μετατροπή των σχεδίων. Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν παρακολούθηση αντικειμένων, κάμερα έτοιμη για παραγωγή και χρήση τρισδιάστατων σκηνών για διαφημίσεις, ταινίες μικρού μήκους, ταινίες μεγάλου μήκους και τηλεοπτικές σειρές. Προσφέρει πρόγραμμα επεξεργασίας καμπυλών, προσαρμοσμένα σχήματα οστών, συγχρονισμό ήχου, πλήρη υποστήριξη κινούμενων εικόνων και θύρα προβολής OpenGL.

Synfig Studio

Αν ψάχνετε για ένα εργαλείο πολλαπλών πλατφορμών που υποστηρίζει Linux, Windows και OSX, το Synfig Studio είναι αυτό. Είναι ένα λογισμικό 2D animation ανοιχτού κώδικα που βοηθά στη δημιουργία κινούμενων εικόνων καρέ-καρέ με λιγότερους πόρους και ανθρώπους. Μπορεί κανείς να παράγει υψηλής ποιότητας 2D animation με Synfig Studio με δυαδικές κατασκευές.

Είναι γεμάτο με προηγμένα χειριστήρια, οστά, 50+ επίπεδα, διανυσματικά tweeting και φίλτρα. Το πλήρως εξοπλισμένο σύστημα προσφέρει άφθονες εκφράσεις για ανεπτυγμένους χαρακτήρες, διανυσματικά έργα τέχνης ελέγχου και τύπους επιπέδων, όπως παραμορφώσεις, φίλτρα, διαβαθμίσεις, γεωμετρικά, φράκταλ και μετασχηματισμούς. Οι χρήστες μπορούν γρήγορα να μετατρέψουν διανυσματικά σχήματα σε κινούμενα γραφικά ενώ υπολογίζουν τα καρέ και ορίζουν θέσεις κλειδιά.

Natron

Για τα κινούμενα γραφικά και το VFX, το Natron έχει κάνει μια εξαιρετική εικόνα στην αγορά. Natron είναι λογισμικό σύνθεσης ανοιχτού κώδικα και πολλαπλών πλατφορμών που μπορεί να χειριστεί οποιαδήποτε απαίτηση και μορφή αρχείου για να προσφέρει κορυφαία σχέδια. Είναι ένα λειτουργικό και διαισθητικό εργαλείο γεμάτο με χαρακτηριστικά όπως 2D tracking, rotopaint/roto, keying κ.λπ.

Το λογισμικό κινούμενων γραφικών διαθέτει ισχυρά χαρακτηριστικά, όπως ισχυρή πληκτρολόγηση, Planar tracker, δημιουργία ματ, σχήματα, ματ, μάσκες και μειωμένες ώρες περιστροφικής απεικόνισης. Είναι γεμάτο με ισχυρούς 2D trackers, πολυεπίπεδη rotoscoping, επεξεργαστή φύλλων dope και απόδοση δικτύου.

Το Natron επιτρέπει στους σχεδιαστές να σχεδιάζουν κόμβους οργάνωσης με ορισμένες καινοτόμες τεχνολογίες που μπορεί κανείς να μοιραστεί σε στούντιο, καλλιτέχνες, προγραμματιστές και την κοινότητα. Αποτελείται από ένα αποθετήριο πρόσθετων για να κάνει τη διαφορά.

  Πώς να διορθώσετε το Netflix "Φαίνεται ότι χρησιμοποιείτε πρόγραμμα κατάργησης αποκλεισμού ή διακομιστή μεσολάβησης." 2022 (Σεπτέμβριος)

Daz Studio

Από αρχάριους έως επαγγελματίες, το Daz Studio μπορεί να σας βοηθήσει να φέρετε μια ιδέα στο τρισδιάστατο σύμπαν. Daz 3D studio ευνοείται για την ανάπτυξη του τρισδιάστατου κόσμου, των χαρακτήρων, του φωτορεαλιστικού περιεχομένου και της απόδοσης. Το εργαλείο επιτρέπει στους σχεδιαστές να δημιουργούν χαρακτήρες και προσαρμοσμένες σκηνές για να φέρουν μια ιδέα στην πραγματική ζωή, όπως rigs, πόζες και rendering.

Οι σχεδιαστές μπορούν να ανακαλύψουν τεράστιες και εκτεταμένες βιβλιοθήκες γεμάτες με περιεχόμενο 3D (premium και δωρεάν) για να δημιουργήσουν χαρακτήρες. Η πιο εκτεταμένη βιβλιοθήκη τρισδιάστατων μοντέλων έρχεται όχι μόνο με τους χαρακτήρες αλλά και με χιλιάδες υποστηρικτικά στοιχεία για τη δημιουργία υπερ-ευέλικτου περιεχομένου φιγούρων. Το εργαλείο γραφικών κίνησης Daz3D μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε γρήγορη πρόσβαση σε πολλές λειτουργίες και να κερδίσετε χρήματα από τις δημιουργίες.

Μουσικοδιδάσκαλος

Το εργαλείο Avid Maestro motion designer βοηθά στη δημιουργία δημιουργιών μετάδοσης σε πραγματικό χρόνο και τελευταίας τεχνολογίας. Μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία ευέλικτων γραφικών για τμήματα καιρού, εκλογές, αθλητικές εκπομπές, ειδήσεις και άλλες εκπομπές.

Τα κύρια χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

 • Δημιουργία διασκεδαστικών γραφικών κίνησης 2D και 3D
 • UHD ή HD/HDR και SDR
 • Χωρίς περιεχόμενο προαπόδοσης, προγραμματισμό ή σενάριο
 • Ενημερώστε τα πρότυπα δυναμικά πολλές φορές
 • Επεξεργασία, περιήγηση, πρόσβαση, αναζήτηση, ανάκληση και αρχειοθέτηση στοιχείων
 • Εύκολη επαναχρησιμοποίηση περιουσιακών στοιχείων
 • Συστήματα γραφικών σε πραγματικό χρόνο που αξιοποιούν τα υπάρχοντα εργαλεία γραφικών για τη δημιουργία δυναμικών γραφικών

Μουσικοδιδάσκαλος Το εργαλείο τρισδιάστατης μοντελοποίησης και σχεδίασης μπορεί να δημιουργήσει επωνυμία καναλιών, κινούμενα γραφικά, καθηλωτικά video walls, αθλητικές βελτιώσεις και διαδραστικές παραγωγές.

FlexClip

Δημιουργήστε κινούμενα γραφικά με επαγγελματική εμφάνιση με το FlexClip σε τρία απλά βήματα. Δημιουργός γραφικών κίνησης FlexClip συνοδεύεται από πολλά εργαλεία όπως μετατροπή βίντεο, εγγραφή οθόνης, προσθήκη κειμένου σε βίντεο, φωτεινότητα βίντεο κ.λπ.

Το εργαλείο γραφικών κίνησης είναι γεμάτο με λειτουργίες όπως εφέ κίνησης (εξασθένιση, αναδυόμενο παράθυρο, σκούπισμα, ζουμ), γραφικά στοιχεία (πανό, σχήματα, γραμμές, μοτίβα) και καμία απαίτηση για δεξιότητες σχεδιασμού. Οι σχεδιαστές μπορούν να προσθέσουν στοιχεία (κείμενο και γραφικά), να επεξεργαστούν γραφικά κίνησης και να εξάγουν το τελικό προϊόν στη συσκευή.

συμπέρασμα

Τα γραφικά κίνησης μπορούν να χρησιμοποιήσουν πολύπλοκα δεδομένα από τα γραφήματα και να τα αναπαραστήσουν με τρόπο που μπορεί κανείς να απορροφήσει εύκολα. Προσφέρει δυναμική αλληλεπίδραση στα πολύπλοκα δεδομένα χρησιμοποιώντας κινούμενα στοιχεία για να δημιουργήσει συναρπαστικά και ελκυστικά γραφικά.

Ωστόσο, τα κινηματογραφικά γραφικά έχουν επεκτείνει τα φτερά τους από πολύπλοκα δεδομένα στη δημιουργία ταινιών με την πάροδο του χρόνου. Είναι ξέγνοιαστο να δημιουργείς εικόνες για να δημιουργήσεις εμπορικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο. Τα γραφικά κίνησης περιλαμβάνουν επίσης οπτικά εφέ όπως διόρθωση χρώματος, προσθήκη στοιχείων, αφαίρεση στοιχείων, τρισδιάστατη παρακολούθηση και δημιουργία αποκριτικών στοιχείων.

Είναι εύκολο να σχεδιάσετε κινούμενα γραφικά, να ξεκινήσετε με μια ιδέα ιστορίας, να αναπτύξετε ένα σενάριο, να προετοιμάσετε ένα storyboard και να φτάσετε στην παραγωγή με οπτικά εφέ. Ωστόσο, είναι ζωτικής σημασίας να αποφύγετε κενά, παραλείψεις, περιττά δεδομένα, διακοπές και μηνύματα που προκαλούν σύγχυση για να δημιουργήσετε απίστευτα γραφικά κίνησης. Τα εργαλεία γραφικών κίνησης αλλάζουν το παιχνίδι και σωτήρια για τους σχεδιαστές.

Τώρα γνωρίζετε τα καλύτερα εργαλεία κίνησης γραφικών. Ξεκινήστε, λοιπόν, το ταξίδι σας στον νέο κόσμο και δημιουργήστε κάτι αξιόλογο.